דיוני סדרות #54

dilia snake

Well-known member
או אחד הפרקים הכי מטומטמים EVER בהיסטוריה של הדרמות המשטרתיות הפרוצדורליות, כאילו באמת כבר המון המון המון זמן לא נתקלתי בטמטום כזה. הם אפילו לא מנסים יותר לעשות פרקים טובים רק להעביר את הזמן כי למישהו זה משתלם להחזיק את הסדרה הזאת בחיים.

אז מה עמד במרכז של הפרק? דולפינים לשימוש צבאי או משהו כזה, אני יודעת שזה אמיתי או היה אמיתי לחמש דקות, אבל כול הפרק נראה כמו בדיחה אחת גדולה. עם קירקין מוריש לדיקס את אימפריית הפשע שלו ועוד כול מיני שטויות בדרך.

בקושי היה זמן מסך לקאלן(פשע טלוויזיוני) הם הולכים כמו שאני חושדת כול העונה לשדך בין פאטימה ורנטרי (כי דיקס וקנזי זה לא מספיק סבל) וכנראה שהטי חוזרת.

בבוקר שראיתי ששניים מהקאסט המרכזי עוזבים הייתי בטוחה שמדובר בהטי ואריק והלכתי לבדוק איפה משיגים שמפנייה איכותית באזור שלי, אבל לא מדובר באריק ונל מה שהופך את זה לאפילו עוד יותר טוב!!!!!!! אני כ"כ מקווה שזה לא זמני או משהו הם באמת עוזבים לתמיד!! ואני גם מקווה שהם יסתפקו להשאיר לבד את פאטימה ב-OPS ולא יביאו נודניקים אחרים במקומם.

קילברייד עוד פעם הזכיר שכולם עדיין חושדים שקאלן סוכן רוסי, זה מעצבן. אבל אם יש משהו שהפרק המיותר ברובו מוכיח זה שהם צריכים לשקול להפוך אותו לדמות קבועה.

רציתי שקאלן ואנה יתארסו, אבל זה נראה שהם הלכו והרסו את היחסים ביניהם, אבל אולי משהו בשיחה עם סאם בסוף ידחוף את קאלן כן לנסות להקים משפחה משלו.

איזה בזבוז של זמן לפרק סיום עונה, ולחשוב שהסדרה יכלה להתבטל וככה להסתיים, זה היה מושלם :-P: .

didalf

Well-known member
שיט:-0
מזל שיש הכל בנטפליקס מסכן מי שהיה צריך לחכות לעונה 5:-0:-D

אני יודעת שזה קומדיה חביבה אז סביר להניח שהכל יסתדר די מהר ועדיין הייתי בלחץ כל הפרק וקיללתי בסופו:-0

didalf

Well-known member
שיט:-0
מזל שיש הכל בנטפליקס מסכן מי שהיה צריך לחכות לעונה 5:-0:-D

אני יודעת שזה קומדיה חביבה אז סביר להניח שהכל יסתדר די מהר ועדיין הייתי בלחץ כל הפרק וקיללתי בסופו:-0
+501: טוב לא טוב לי כשג'ייק ורוזה בכלא תוציאו אותם משםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
+502: אוקי נרגעתי|מזיע|

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
+502: אוקי נרגעתי
כן, היו רגעים מלחיצים, למרות שלא באמת ראינו מה קורה עם רוזה בזמן הזה, חוץ מהביקורים אצלה.
בכל מקרה לגבי סוף עונה 4, אני זוכרת שגם אני האמנתי שבסוף זה יסתדר..
איך אני שמחה שאת נהנית |מאוהב| זה התהליך עם ברוקלין 99. בהתחלה זה רק נחמד וממשיכים לראות כי זה נחמד, ולאט לאט מגלים שהסדרה די כייפית, ואז מגלים שהיא כבר נכנסה ללב ולא מתכוונת לצאת :-D

didalf

Well-known member
סליחה על ההצפה אבל:
יאיי שוד הלוואין! מתה על פרקי השוד-הלוואין הם הכי מצחיקים.
אבל not gonna lie אני עם קפטן הולט מישהו צריך לזכות!:-D

סתם אבל יאיי ג'ייק ואיימי|מאוהב||מאוהב| איזה חמודיםםםםםםםם|מאוהב|
אחת ההצעות החמודות שראיתי|מאוהב| ופרטית!! גאד אני שונאת הצעות נישואים פומביות. גם הייתה לי תחושה שזה יקרה בפרק הלוואין.
אוי וזה כזה אדורבל הרגע הרנדומלי לחלוטין בו הוא החליט את זה מתה על דברים קטנים כאלה|לב|

אני כבר יכולה לנחש בדיוק מה יהיה: הם יתחתנו בפרק האחרון לעונה, הכל ישתבש בדרך, ובסוף החברים ירימו חתונה מאולתרת מקסימה או בתחנה או בפאב הקבוע שלהם רק עם הדמויות הראשיות כי מי צריך משפחה וגם ככה אין להם חברים אחרים. ואני לחלוטין לא אתעצבן מכל זה כי זה יהיה חמוד ומקסים ואני אנמס (?)(איך אומרים את המילה הזאת?) ופאק איט אני אוהבת את הטרופ הזה.

מילי08

Well-known member
יאיי שוד הלוואין!
הם מעולים ולא נמאסים
סתם אבל יאיי ג'ייק ואיימי|מאוהב||מאוהב| איזה חמודיםםםםםםםם
נכון???? זה היה כל כך מרגש ורומנטי |מאוהב|
אחת ההצעות החמודות שראיתי|מאוהב| ופרטית!! גאד אני שונאת הצעות נישואים פומביות
ממש! אני לא מבינה למה כל הצעת נישואים צריכה להיות הפקה שמערבת חצי עולם. ככה, קטן וחמוד ואישי זה פשוט מהמם
אוי וזה כזה אדורבל הרגע הרנדומלי לחלוטין בו הוא החליט את זה מתה על דברים קטנים כאלה|לב|
נכון! |מאוהב|
אני כבר יכולה לנחש בדיוק מה יהיה
איזה קטע, אני לא זוכרת בכלל מה יהיה... אבל אנחנו באותו מקום עכשיו! אני כבר מזמן התחלתי בצפייה חוזרת איטית והשבוע הגעתי לפרק 5 של עונה 5

LeAnnDyIan

Well-known member
אני שונאת פרקים על פסיכופטים, ולא זכרתי בכלל את הפרק ההוא (ואני גם לא אלך לחפש אותו כדי להיזכר) אבל היה כיף לראות את כול הדמויות מפעם בתחילת הפרק.

החלק היותר מעניין של הפרק היה בכמה דקות האחרונות, הם החזירו את הפסיכולוג הקריפי של אוליביה כדי שיאבחן את הפסיכי של השבוע ואז קריסי ורולינס עוזבים את מה שמו ואוליביה לבד והוא מזכיר שהם קבעו להיפגש כדי לדבר על החזרה של סטייבלר אני עדיין לא יודעת מה המשמעות של זה ואיך להתייחס לזה. אבל אני מקווה שתהיה לזה התייחסות גם בפרק הבא.
גם אני לא זכרתי את הפרק הקודם, אבל איך שהראו את ההתחלה שלו התלהבתי שזה קארל משיימלס!!!|מאוהב| מה שמצחיק זה שגם שם הוא סוג של ילד פסיכופת. אבל לפחות שם הוא חמוד ואוהב את המשפחה שלו. פה הוא באמת היה מלחיץ. בגלל שאני ממש אוהבת את קארל ולא זכרתי את הפרק מלפני 8 שנים החלטתי לעצור את הפרק החדש, לחזור קודם לפרק של עונה 14 ואז לראות את הפרק השבועי. אחד הקטעים שאני הכי אוהבת בסדרה זה שיש להם Follow Up גם על דברים כאלה מלפני 8 שנים.
כלאו את הנרי כשהיה בן עשר והם אמרו שהוא יהיה שם לפחות עד גיל 18, ו-8 שנים אחרי נותנים לנו פרק המשך שלו יוצא מהמוסד לעבריינים. קצת התבאסתי שלא הביאו גם את הילדה ששיחקה את אחותו שוב (בדקתי בעמוד IMDB שלה ונראה שהיא עדין משחקת פה ושם, אז נראה לי שבטח היה אפשרי).
בתאכלס לא כל כך הבנתי את ההיגיון בסצינה של רולינס עם הנרי במבוך מראות הזה. הוא פתאום החליט לותר על הנשק שלו ולהתיישב בסבבה שלו ולהעביר חוויות עם רולינס. הבחור פסיכופת שבמשך 8 שנים, אם לא יותר, פינטז על לרצוח את אחותו- שהוא שונא, ופתאום רולינס אומרת לו "היי זו אני הכנסתי אותך לכלא" ואז הוא פשוט מוותר על כל השנאה שהצטברה בתוכו במשך שנים וגם על הנשק שלו? באיזה עולם זה בדיוק הגיוני? במיוחד כשרואים באיזו אכזריות הוא רצח את האח החורג שלו שהוא בקושי הכיר ואת הילדה של הפסיכיאטרית שגם אותה הוא לא הכיר. אז את האחות שלו שהוא מתעב בכל ליבו הוא לא ירצח? בולשיט. קיבלתי כשהוא אמר לרולינס שהוא לא התכוון להרוג את ג'סי כי היא לא הייתה ברשימה שלו, אבל לוותר לאחותו? נהה. זה היה כתוב מעפן מידי.

אגב, אני לא רואה את הסדרה של סטייבלר והבנתי שאחרי הפרק שהוא חזר ל-SVU עשו קרוסאובר לסדרה השניה והמשיכו שם את העלילה. תוכלי לעשות לי תקציר בקטנה של מה נסגר איתו שם ולמה את מתכוונת בהחזרה של סטייבלר. הרי הוא לא חוזר ל-SVU, אז מה, העיפו אותו מהיחידה ההיא שהוא נמצא בה? עצרו כבר את מי שרצח את אישתו? יש התפחות בנושא הזה?

Aranel Nenharma

Well-known member
+501: טוב לא טוב לי כשג'ייק ורוזה בכלא תוציאו אותם משםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
+502: אוקי נרגעתי|מזיע|
אני כל כך שמחה שאת אוהבת את הסדרה.
ראיתי אותה כבר 3 פעמים ואף פעם לא היה פרק שמבאס לראות אותו, להפך היו פרקים ששכחתי כמה אדירים הם.
קצת נמנעת מלהגיב לך על התוכן כי למרות שזו סדרה קומית יש בה המון עלילה ולב ואני פוחדת שמשהו יפלט לי. נדבר כשתסיימי.
רק תשימי לב שבעונה 4 היה פרק קורסאובר עם הבחורה החדשה. הפרק הראשון שצריך לראות הוא של ברוקלין עונה 4 פרק 4
הפרק השני הוא של הבחורה החדשה עונה 6 פרק 4

dilia snake

Well-known member
אגב, אני לא רואה את הסדרה של סטייבלר והבנתי שאחרי הפרק שהוא חזר ל-SVU עשו קרוסאובר לסדרה השניה והמשיכו שם את העלילה. תוכלי לעשות לי תקציר בקטנה של מה נסגר איתו שם ולמה את מתכוונת בהחזרה של סטייבלר. הרי הוא לא חוזר ל-SVU, אז מה, העיפו אותו מהיחידה ההיא שהוא נמצא בה? עצרו כבר את מי שרצח את אישתו? יש התפחות בנושא הזה?
הכוונה לחזרה שלו לניו יורק באופן כללי .לא העיפו אותו משם והוא לא חזר לסדרה, אבל מרישקה הופיעה בכמה פרקים בסדרה השנייה וגם כריסטופר מלוני הופיע ב-SVU וגם הפרק הקודם (13) היה קרוסאובר בין שתי הסדרות.

וכן הם גילו מי אחראי לזה דיי מההתחלה ובפרק האחרון של OC הם הבינו את השאר. יש איזה מאפיונר שסטייבלר הפריע בעסקים שלו עוד באיטליה ואז האיש הזה סיפר לגרושתו שסטייבלר גרם למוות של הבן שלה מנישואים ראשוניים ואז בתור נקמה היא ביקשה שיהרגו את אשתו של סטייבלר כדי שיסבול כמו שהיא סובלת(

אגדות המחר 6x04
היה לפרק הזה יותר פוטנציאל.
ספונר מתחבבת עליי מפרק לפרק.
הסצנה עם הפוטבול הייתה הזויה אפילו בסטנדרטים של הסדרה, וזה אומר הרבה.

didalf

Well-known member
ממש! אני לא מבינה למה כל הצעת נישואים צריכה להיות הפקה שמערבת חצי עולם. ככה, קטן וחמוד ואישי זה פשוט מהמם
|כן|!!!

איזה קטע, אני לא זוכרת בכלל מה יהיה... אבל אנחנו באותו מקום עכשיו! אני כבר מזמן התחלתי בצפייה חוזרת איטית והשבוע הגעתי לפרק 5 של עונה 5
אוו יופי. ראיתי אתמול עד 506.

רק תשימי לב שבעונה 4 היה פרק קורסאובר עם הבחורה החדשה. הפרק הראשון שצריך לראות הוא של ברוקלין עונה 4 פרק 4
הפרק השני הוא של הבחורה החדשה עונה 6 פרק 4
הקטע שבמקרה ראיתי את הפרק של הבחורה החדשה מזמן כשהוא היה ביס ושכחתי מזה. ואז פתאום ראיתי את ג'ס פה ואמרתי "האא ראיתי את הפרק ההוא!!". ולמרבה הנוחות יש גם הבחורה החדשה בנטפליקס אז ראיתי גם אותו (אבל קצת בדילוגים).

"סופרמן ולויס" 1x07
העונה נהיית מעניינת יותר ויותר.
הזר הוא לא באמת לות'ר, סתם זיהוי שגוי.
גם XK מחליש קריפטונים. התאורה חושפת אותו או מה?
אפשר פרק אחד בלי שני נערים שמחפשים סיבה לריב? תודה.
מה קרה בעולם השני? זאת הייתה פלישה? למה ג'ון הנרי דיבר כבר שם רק על סופרמן?
מורגן לא הכי מעניין, אבל טוב שהעלילה מורכבת.
אגב מורגן, היה שחקן אחר ב"סופרגירל", זאת גרסה של אותה דמות?

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אוקיי, אז הפרק מתחיל בדיוק איפה שהקודם נגמר ברג'ס נחטפה וכול הפרק מחפשים אותה.

ג'יי וקווין בעד לעשות את זה לפי החוקים, בעבודה משטרתית מסודרת ע"פ הנהלים בזמן שרוזק ו-וויט בעד להרביץ לכול מי שזז עד שהם ימצאו תשובות. היילי איפה שהוא באמצע אבל מצטרפת לוויט ורוזק על תקן קול ההיגיון או משהו.

מפה לשם, רוזק וקווין רבים קצת מכות, ברג'ס חוטפת שתי יריות לבטן, היילי מצליחה להכניס היגיון לתוך הראש הדיי חלול של רוזק וממשיכים לחפש אותה.

בסופו של דבר השיטה של ג'יי וקווין עובדת(טוויסט בעלילה!) בזמן שוויט לא מצליח להוציא מידע במכות מזה שחטף את ברג'ס(הפתעה!) היילי מגיעה מנסה לגרום לוויט להסגיר את העבריין, הם מתווכחים על זה קצת ובסופו של דבר אחרי שהיילי בפועל מבקשת מוויט שלא יהפוך אותה ללינזי 2 הוא מסכים כי כולנו יודעים איך זה נגמר עבור לינדזי ואז שהוא בא לשחרר את העבריין ולקחת אותו לתחנה הוא מנסה לחטוף את הנשק של וויט והיילי יורה בו והורגת אותו.

ג'יי וקווין מצליחים להביא אותה בזמן לבית החולים והיא ניצלת.

היילי מגיעה לדירה של ג'יי(לדירה שהיא חולקת איתו?) ואז היא מציעה לו נישואין(!!!) הכותבים יצאו מגדרם הפרק עם כול ההפתעות והטוויסטים.

וויט מעלים גופה באופן שמבהיר לצופים חד משמעית שזו לא הפעם הראשונה, שנייה או שלישית שהוא עושה את זה, הבחור מתורגל באופן מושלם.

וזהו!

רק דבר אחד, אחרי כול הבלאגן שהיה בשנה שעברה וכול הדיבורים על זה שהמשטרה צריכה להיראות פחות כמו צבא. למה כול הפרק הם היו לבושים במדי משטרה שנראו כמו מדי צבא?(לא שאני ממש מתלוננת, ג'יי נראה ממש לוהט בהם) זה הטריד אותי כול הפרק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מזל טוב, הפלאש איבדה את עצמה סופית.
כן, די לחלוטין.
אבל לפחות...
נראה שהקו עלילה הזה הסתיים עכשיו ועם קצת מזל נוכל להעמיד פנים שזה אף פעם לא קרה.

וכן, זה היה איכשהו יותר הזוי מהעלילות ההזויות של אגדות המחר
שלא לדבר על כך שאגדות המחר מצליחות לעשות עלילות הזויות טוב כי הן לוקחות את עצמן בצחוק.

אני בהחלט מתכנן למחוק את כל החוויה הזאת מהמוח שלי, אבל כדי שיהיה תיעוד שבאמת צפיתי בזה
(וגם למי שלא צופה בסדרה ומתעניין על מה אנחנו מדברים):
מה שקרה זה שבעונה שעברה כוח המהירות (The Speed Force) מת.
*וזה קרה בגלל אנרגיה ירוקה שהכניס אוליבר קווין שהיה החץ הירוק והפך להיות הספקטר במהלך אירוע המשבר בעולמות אינסופיים.
לאחר המוות של כוח המהירות הפלאש התחיל לאבד את המהירות שלו וניסה ליצור כוח מהירות מלאכותי והיו עם זה בעיות (זה בערך גרם לו להפוך להיות פסיכופאט).
בסופו של דבר כל מה שהיה זקוק זה שהוא ייגע באשתו אייריס כדי שכוח המהירות יוולד מחדש.
*כל זה בנתיים שייך לעלילה של עונה שעברה שכללה דמויות מראה מרושעות של אנשים שחוטפות אנשים. אבל זה עוד נחשב לעלילה נורמלית יחסית.
בעונה הזאת הסתבר שכשכוח המהירות נוצר מחדש נוצרו איתו עוד 3 כוחות (כשהכוונה כאן לכוחות טבע) שהשתלבו עם אנשים רגילים והם the strength force, the fear force ו the still force (לא ברור מה הקטע של הכוח האחרון אבל הוא בערך מחזיר דברים בזמן, אבל גם לא).
*שווה גם לציין שכוח המהירות במקום להיות כוח מטאפיזי שהוא יותר משהו מחוץ לזמן וחלל עכשיו פשוט נראה כמו אישה בת אדם. וכדי לעשות את זה פריקי יותר היא נראתה בדיוק כמו האמא המתה של בארי ולכן גם קראו לה "נורה" שזה השם של אמא שלו.
"נורה" (כוח המהירות) טענה ששלושת הכוחות האחרים הם רעים ויש להפטר מהם לפני שהם יהרגו אותה. אבל בהמשך נראה שהיא פשוט רוצה להרוג אותם.
איכשהו יצרו את המצב המוזר הזה של כוחות טבע שרוצים להרוג זה את זה ליותר מוזר בכך שהבינו/החליטו שבארי ואייריס יצרו אותם ולכן הם בעצם ההורים שלהם. ומהנקודה הזאת בארי ואייריס ממש התייחסו אל הכוחות/האנשים-עם-כוחות-אלוהיים האלו בתור הילדים שלהם.
לקח כמה זמן, הרבה שיכנועים וסערה שכמעט הרסה את העיר (ואולי את העולם) עד שהילדים האלו השלימו זה עם זה ופרשו לגור בבית בעננים (I kid you not)(כלומר סוג של מטאפיזי, אבל זה נראה כמו בית בעננים)(ספציפית בית הילדות של בארי רק בעננים) שממנו הם יעשו טוב בכל היקום. וגם יגרמו לכך שבארי יהיה מהיר יותר.

אז כמו שאמרתי למעלה - מה שטוב זה שנראה שקו העלילה הזה הסתיים. וההשלכה היחידה שלו כנראה היא שבארי ואייריס החליטו שהם רוצי להתחיל לנסות לעשות ילד (אמיתי, לא כוח אלוהי כלשהו).
*לא שנושא ההורות בעצם היה חדש להם, אומנם עוד לא נולד להם תינוק אף פעם, אבל במשך כל עונה 5 הם היו בקשר רציף עם הבת הבוגרת שלהם שהגיעה מהעתיד

dilia snake

Well-known member
אז קודם כול סוף סוף קייסי וברט התנשקו ושכבו, אלוהים יודע שזה היה מתיש ולעונה הזאת היו רק 16 פרקים, תארו לכם מה הם היו עושים עם עונה מלאה של 22-23 פרקים. הצמרמורת.

אז כולם יודעים שסברייד וקיד מאורסים *גלגול עיניים*

וטוויסט בעלילה! במקום כמו כמעט כול שנה לתקוע חצי קאסט בתוך בניין בוער הם תוקעים רק את חילוץ בתוך סירה הפוכה וגורמים לנו לחשוב שהם הולכים להרוג את קרוז שהולך להיות אבא ואת סברייד שהולך להתחתן עם קיד. ניחוש שלי? הם יהרגו את אחד מהשניים האחרים שכבר 9 עונות מופיעים בתור שחקנים אורחים למרות שלדעתי שניהם היו בכול פרקים.

ובודן קיבל קידום, אם הוא יסכים בטח קייסי יהיה המפקד בפועל של התחנה ואז קיד תהיה הלוטננט של 81.

הפרק הזה הלך כמעט כמו שחשבתי שהוא ילך, אם כי הייתי בטוחה שאימא של נטלי תמות.

ירו באית'ן, קיבלנו הצהרת אהבה מצד אפריל רק כדי שהיא תעזוב את הסדרה עד סוף הפרק. הקטע הכי מטריד בסיפור הזה? גודווין ישר חשבה שהירי באית'ן הוא על רקע של פשע שנאה(הוא אמריקאי-קוריאני) אבל בסוף זה סתם היה מטופל עם מחלת נפש.

וגם הקטע עם מגי והבת שלה הלך כמו שחשבתי, הזרת בכף הרגל השמאלית שלי מוסרת שזה לא מזיז לה ותודה ששאלתם.

והארצ'ר הזה חתיכת דוש.

ואני אוהבת את ד"ר צ'ארלס.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
החיים עצמם פרק סיום עונה 5
וואו, מצד אחד עצוב כל כך על טובי שהוא דמות שאני מאוד אוהבת ומערכת היחסים הנפלאה שלהם.
מצד שני טוויסט גם די מגניב שבכלל לא ציפיתי לו, ואני ממש אוהבת את השחקן מ-you're the worst, חבל שנשארה רק עונה אחת כי זה אומר שיראו לנו ממש מעט מאיך שזה הולך להיות איתו ועם קייט.

מדיסון היתה מהממת בפרק והיה מקסים איך שהראו לנו משהו מהעבר שלה שהביא אותה למצב שהיא מוכנה לפשרה כזאת, וזה לא היה ממש מפתיע שהחתונה בוטלה כי בפרק הקודם כבר רמזו לנו שהיא מפנימה ומעכלת את זה שהוא לא מאוהב בה. הייתי רוצה לראות עוד מהעבר שלה. זה היה עצוב בשבילה בסוף, אבל רואים בעתיד שהיא נשארת קרובה למשפחה שלהם, בכל זאת יש להם את הילדים.

הייתי רוצה גם שיראו לנו יותר מאלכס, והחבר/ה הלא-בינארי/ת שלה.

למעלה