דיוני סדרות #54

Lhuna3

Well-known member
אז מהשעמום נתתי עוד נסיון אחד ל-play something של נטפליקס והפעם הצליח להם קצת יותר

Special עונה 1 פרקים 1-6
סדרה ממש חמודה, הדמות הראשית מאוד likeable מהרגע הראשון ולכן קל להתחבר אליה, וגם זה שהפרקים פחות מרבע שעה (היו יכולים להאריך קצת יותר, האמת).
מחבבת גם את אמא שלו ומערכת היחסים שלה עם השכן החמוד.
אוליביה העורכת של המגזין קצת מוגזמת באכזריות שלה.
זה די מוזר לי שכולם כאילו חושבים שהנכות שלו היא מהתאונה, כי שיתוק מוחין זה משהו די מובחן לדעתי שקל לראות עליו ומוזר לי שאנשים סביבו לא מזהים את זה.
וגם שהוא מעדיף שיחשבו ככה ומתבייש שידעו את האמת. אני מניחה שזה קשור לדיעות קדומות שיש לאנשים על שיתוק מוחין ולכן תאונה מעוררת יותר הבנה ואמפתיה. זה מבאס.
בכל אופן אני אוהבת שהסדרה לא מגזימה בדרמטיות שלה, היא מראה קצת מהקשיים שלו, אבל לא משהו טרגי מידי (בינתיים לפחות), וגם הצלחות. זה מרגיש אמיתי (מן הסתם כי זה אוטוביוגרפי).

Aranel Nenharma

Well-known member
julie and the phantoms
אני זוכרת שמישהו דיבר על הסדרה אבל תפוז הזבל לא נותן לי לחפש....
ראיתי את כל הסדרה ביומיים.
סדרה חמודה, אני ממש נהנתי ממנה. יש בה פגמים אבל אם לוקחים בחשבון שזה מיועדת לנוער ומי שיצר אותה הוא זה של high school musical אז היא יחסית טובה.
יש שם שחקנים ממש חתיכים והייתי צריכה ללכת לבדוק את הגיל שלהם כדי לדעת אם זה פסול או לא שאני מפנטזת עליהם.
ויש שם שירים ממש טובים
מתי כבר יאשרו עונה 2?? זה נגמר עם סוף ממש לא סופי ויש המון שאלות. ויחסית לדברים אחרים שנטפליקס מחדש זו סדרה שנחשבת בין הטובות שלה.
אני חייבת לדבר על הקשר בין לוק וג'ולי, זה אכן קשר עמוק ונוטף רומנטיקה. בשיר the great ג'ולי בכוונה לא התייחסה ללוק והוא היה עצוב ואז היא כן התייחסה אליו היה לו אושר מצויין.
אבל השחקנית בת 16 והשחקן בן 21!!!! ויש דיבורים באינטרנט על זה שהדמויות לא יתנשקו כי היא קטינה וזה לא חוקי. אז עדיין לדעתי המתח המיני ששמים אותו בו עובר קצת את גבול החוקי עם קטינה.
ובלי קשר לשחקנים.. הוא רוח רפאים.. אני לא מבינה לאן הם רוצים ללכת עם זה . יש גבול לכל קו עלילה.

Aranel Nenharma

Well-known member
החיים עצמם פרק סיום עונה 5
וואו, מצד אחד עצוב כל כך על טובי שהוא דמות שאני מאוד אוהבת ומערכת היחסים הנפלאה שלהם.
מצד שני טוויסט גם די מגניב שבכלל לא ציפיתי לו, ואני ממש אוהבת את השחקן מ-you're the worst, חבל שנשארה רק עונה אחת כי זה אומר שיראו לנו ממש מעט מאיך שזה הולך להיות איתו ועם קייט.

מדיסון היתה מהממת בפרק והיה מקסים איך שהראו לנו משהו מהעבר שלה שהביא אותה למצב שהיא מוכנה לפשרה כזאת, וזה לא היה ממש מפתיע שהחתונה בוטלה כי בפרק הקודם כבר רמזו לנו שהיא מפנימה ומעכלת את זה שהוא לא מאוהב בה. הייתי רוצה לראות עוד מהעבר שלה. זה היה עצוב בשבילה בסוף, אבל רואים בעתיד שהיא נשארת קרובה למשפחה שלהם, בכל זאת יש להם את הילדים.

הייתי רוצה גם שיראו לנו יותר מאלכס, והחבר/ה הלא-בינארי/ת שלה.
הסוף באמת בא משום מקום. אבל אני ממש מקווה שבסוף סוף קייט וטובי יחזרו. הם הזוג שאני הכי אוהבת בסדרה, יש להם קשר אמיתי עם צרות של זוג נשוי והכל. לפחות אנחנו יודעים שבפלאשפרוורד טובי עדיין בחיים שלהם והוא יבוא לבקתה של קיוון.
אני מההתחלה לא ידעתי מה אני חושבת על הקשר של קווין ומדיסון כי זה הרגיש לי סתם לקחת דמות מהעלילה של קייט ולדחוף אותה לעלילה אחרת. אני בסדר עם זה שהיא לא עם קיוון אבל עדיין בחיים שלו. אבל למען האמת הקטע של קיוון במרדף אחר בת זוג מיצה את עצמו.
אני רוצה בעונה הבאה יתמקדו יותר בקשר של רבקה ומייגל ויראו לנו את התפתחות הזוגיות שלהם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סוף סוף מתייחסים להמלצות שלי
(כלומר לא באמת מתייחסים להמלצות שלי כי אף אחד לא זוכר שאני המלצתי אבל לונה ויעל הגיעו לסדרות שהמלצתי עליהן אז אני מרוצה.
אז מהשעמום נתתי עוד נסיון אחד ל-play something של נטפליקס והפעם הצליח להם קצת יותר

Special עונה 1 פרקים 1-6
סדרה ממש חמודה, הדמות הראשית מאוד likeable מהרגע הראשון ולכן קל להתחבר אליה, וגם זה שהפרקים פחות מרבע שעה (היו יכולים להאריך קצת יותר, האמת).
מחבבת גם את אמא שלו ומערכת היחסים שלה עם השכן החמוד.
אוליביה העורכת של המגזין קצת מוגזמת באכזריות שלה.
זה די מוזר לי שכולם כאילו חושבים שהנכות שלו היא מהתאונה, כי שיתוק מוחין זה משהו די מובחן לדעתי שקל לראות עליו ומוזר לי שאנשים סביבו לא מזהים את זה.
וגם שהוא מעדיף שיחשבו ככה ומתבייש שידעו את האמת. אני מניחה שזה קשור לדיעות קדומות שיש לאנשים על שיתוק מוחין ולכן תאונה מעוררת יותר הבנה ואמפתיה. זה מבאס.
בכל אופן אני אוהבת שהסדרה לא מגזימה בדרמטיות שלה, היא מראה קצת מהקשיים שלו, אבל לא משהו טרגי מידי (בינתיים לפחות), וגם הצלחות. זה מרגיש אמיתי (מן הסתם כי זה אוטוביוגרפי).
אני כבר בקושי זוכר משהו מעונה 1, אבל עונה 2 שממש יצאה שבוע שעבר הייתה לדעתי טובה יותר.
(והפרקים בה הופכים להיות בעלי אורך נורמלי של 25 דקות)
כשתסיימי את עונה 2 נוכל לדבר.

julie and the phantoms
אני זוכרת שמישהו דיבר על הסדרה אבל תפוז הזבל לא נותן לי לחפש....
ראיתי את כל הסדרה ביומיים.
סדרה חמודה, אני ממש נהנתי ממנה. יש בה פגמים אבל אם לוקחים בחשבון שזה מיועדת לנוער ומי שיצר אותה הוא זה של high school musical אז היא יחסית טובה.
יש שם שחקנים ממש חתיכים והייתי צריכה ללכת לבדוק את הגיל שלהם כדי לדעת אם זה פסול או לא שאני מפנטזת עליהם.
ויש שם שירים ממש טובים
מתי כבר יאשרו עונה 2?? זה נגמר עם סוף ממש לא סופי ויש המון שאלות. ויחסית לדברים אחרים שנטפליקס מחדש זו סדרה שנחשבת בין הטובות שלה.
אני חייבת לדבר על הקשר בין לוק וג'ולי, זה אכן קשר עמוק ונוטף רומנטיקה. בשיר the great ג'ולי בכוונה לא התייחסה ללוק והוא היה עצוב ואז היא כן התייחסה אליו היה לו אושר מצויין.
אבל השחקנית בת 16 והשחקן בן 21!!!! ויש דיבורים באינטרנט על זה שהדמויות לא יתנשקו כי היא קטינה וזה לא חוקי. אז עדיין לדעתי המתח המיני ששמים אותו בו עובר קצת את גבול החוקי עם קטינה.
ובלי קשר לשחקנים.. הוא רוח רפאים.. אני לא מבינה לאן הם רוצים ללכת עם זה . יש גבול לכל קו עלילה.
כן *מישהו* דיבר עליה.
וכן השחקנים חתיכים אני אפילו שמתי כל אחד מהם בשרשור חתיכים. (בעצם עוד לא שמתי את ווילי). ואני חושב שאפילו בסדרה הם לא אמורים להיות בני פחות מ18, אבל חוץ מזה אני עוקב אחרי השחקנים באינסטגרם אז בכל מקרה זה ברור לי שמדובר בבני מעל 20. אחד מהם נשוי.
וזה לחלוטין מטריף אנשים שעדיין לא הודיעו אם תהיה עונה 2 או לא.
לאחרונה הודיעו שהסדרה מועמדת ל7 פרסים של daytime emmys, הרוב על דברים טכניים כמו תפאורה ו3 על שירים מקוריים. אני מקווה שזה ישפר את הסיכוי להמשך.
לא חשבתי על זה שזה בעייתי שהשחקנית הראשית היא בת 16 בעוד השחקן בן 21. יש להם כימיה נהדרת בשירים. (אם כי כמו שהוא הדגים בסדרה, הוא יכול ליצור כימיה מכשפה עם כל מי שהוא בוחר לשיר איתו)

Lhuna3

Well-known member
אני כבר בקושי זוכר משהו מעונה 1, אבל עונה 2 שממש יצאה שבוע שעבר הייתה לדעתי טובה יותר.
(והפרקים בה הופכים להיות בעלי אורך נורמלי של 25 דקות)
כשתסיימי את עונה 2 נוכל לדבר.
חיפשתי אם כתבת עליה משהו אבל לא מצאתי.

למעלה