דיוני סדרות #53

dilia snake

Well-known member
ראיתי את כולן, אבל מאחת אני מיואשת כבר לגמרי והשנייה הייתה צפויה להחריד, אני אשאיר אתכם לנחש לבד מי זו מי:-P:

אמצע שריפה, סטלה וסברייד מנסים לצאת החוצה וזה הרגע שסברייד מחליט להציע נישואין לסטלה. מסביב הכול בוער ומלא עשן הוא מוריד את הקסדה(!) ומסכת החמצן(!!) יורד על ברך אחת ומציע לה להתחתן(!!!) והיא עושה את אותו הדבר(חוץ מלרדת על ברך אחת) ואומרת לו כן. מבחינה אבולוציונית, לצאצאים שלהם אין הרבה סיכוי. רק אומרת.

אני שמחה שגמרנו עם הסיפור של קייסי וברט, יש לי את המקבילה הנשית לכאבי ביצים(כאבי ביציות? כאבי שחלות?) רק מלראות את הרומן הפתטי שלהם לא קורה.

טרודי, אהובתי|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|

קרוז|ישן|

וניחוש שלי? הם הולכים להרחיב את 51 וסטלה תקבל צוות משלה בתוך התחנה.

didalf

Well-known member
נטפליקס העלו את העונה ה7. ואז יהיה לך רק לבקש מהדודים 8 פרקים (שזה עצוב בפני עצמו למה רק 8?)
רגע מה 8?:-0 אני הבנתי ממה שאורן כתב שיש 10 (שזה גם מעט:-()
"רשת NBC הודיעה שהעונה השמינית והאחרונה של הסדרה ברוקלין תשע-תשע תעלה עם פרק בכורה כפול ב-12/08. שמונת פרקי העונה הנוספים ישודרו במקבצים של שני פרקים מדי יום חמישי כאשר לא ישודרו משחקי פוטבול."

Aranel Nenharma

Well-known member
רגע מה 8?:-0 אני הבנתי ממה שאורן כתב שיש 10 (שזה גם מעט:-()
"רשת NBC הודיעה שהעונה השמינית והאחרונה של הסדרה ברוקלין תשע-תשע תעלה עם פרק בכורה כפול ב-12/08. שמונת פרקי העונה הנוספים ישודרו במקבצים של שני פרקים מדי יום חמישי כאשר לא ישודרו משחקי פוטבול."
פספסתי את הנוספים.
עדיין לא מספיק.
עדי אני ממש שמחה שגם את מבואסת שהסדרה נגמרת.
מה שטוב בה שהיא סדרה מצויינת לשידורים חוזרים

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עשיתי בינג' על 3 פרקים של באטוומן
אני נהנה מהעונה הזאת הרבה יותר מהקודמת.
עדיין יש משהו שלא מספיק מושך בה, משהו שגורם לי לפעמים לעצור תוך כדי ולעשות משהו אחר, אבל באופן כללי עלילה מעניינת.
אני אוהב את זה שקייט עכשיו חושבת שהיא סירסי סיוניס, בחורה פסיכוטית והבת של בלאק פייס.
כמובן שזה עניין של זמן עד שהיא תחזור להיות קייט.
מעניין שיצא שזאת אליס שמגלה את זה. וכבר היה נראה שהיא עומדת להחזיר אותה להיות קייט
אבל זה כנראה קל מידי ועכשיו אושן הרס את זה בכך שהוא הרג את אניגמה (לפחות עכשיו שאניגמה מתה לא צריך לחשוש שהיא תמחוק לכולם את הזכרונות).
האם אליס תספר לצוות באטוומן על כך שקייט בחיים ושהיא חושבת שהיא הבת של סיוניס (ושסיוניס הוא בלאק פייס)

טוב בעצם אליס די שונאת את באטוומן עכשיו אחרי שבאטוומן השאירה אותה למות בידיים של סרסי.
ואני חייב לציין שהייתי חלוק בעניין הזה.
מצד אחד היה עצוב לי על אליס שבאטוומן השאירה אותה ככה כי סוף סוף היה נראה שאליס באמת מתפתחת כבן אדם. מגלה רגשות. היא אפילו הצילה את באטוומן מסרסי בלי סיבה של ממש. ורציתי שהן ישתפו פעולה יותר בעתיד ועכשיו שוב אליס שונאת את באטוומן.
מצד שני כל הכבוד לריאן על כך שהיא בעצם לקחה את הנקמה שלה על אליס ולא עשתה מה שכל דמות בסדרה הזאת עשתה מאז הפרק הראשון - ברגע האחרון לא לתת לאליס למות אלא להציל אותה ואז לפשל בלמנוע ממנה להרוג עוד הרבה אנשים בהמשך.

היא עדיין בטח תחזור להיות קייט. אבל אולי לא לחלוטין. כי אחרת מה בעצם ימנע ממנה לחזור להיות באטוומן. אני חשבתי שאולי היא תהיה נכה בגלל מה שקרה לה ולכן לא תחזור להיות באטוומן, אחרי שיצילו אותה או משהו, אבל זה ברור שהיא חזרה לחוזק שהיה לה.

כל עלילת השוטרים הגזענים הרגישה מאוד פשוט הנהון לאירועים של השנה האחרונה. אבל אז הם לכל הרוחות ירו בלוק?!?
וזה היה 3 יריות. האם הוא מת?
הוא לא יכול להיות מת נכון?
בדיוק ציפיתי שיתחיל לו משהו רומנטי עם הבת של הרוצח המטורף ההוא.

בחדשות אחרות - סופי יודעת סוף סוף שריאן היא באטוומן. ואחרי קצת זמן ריאן יודעת שהיא יודעת.
ועכשיו סופי עוזבת את העורבים.
*מה היא תעשה עכשיו? תהפוך להיות חברת צוות קבועה של צוות העטלף?
עניין אותי יותר לדעת כיצד ג'ייק יגיב כשהיא תספר לו על מה שהעורבים עשו. אבל תכלס זה ממש לא פעם ראשונה שהם ממהרים להרוג אנשים ולא נראה שהוא שינה דברים בעבר.
בעניין ג'ייק - לשם שינוי הוא היה יעיל ונחמד בפרק עם הזומבים. אולי הסנייקבייט כן קצת עוזר.

מה התוכנית הגדולה יותר של בלאק פייס? (ופתאום אני חושב האם עצם זה שקוראים לו בלאק פייס זה לא גזעני?)
אני מניח שיש לו תוכנית גדולה יותר מאשר רק להיות סוחר סמים.

מצד שני כל הכבוד לריאן על כך שהיא בעצם לקחה את הנקמה שלה על אליס ולא עשתה מה שכל דמות בסדרה הזאת עשתה מאז הפרק הראשון - ברגע האחרון לא לתת לאליס למות אלא להציל אותה ואז לפשל בלמנוע ממנה להרוג עוד הרבה אנשים בהמשך.
המסורת בגות'אם שנבלים נכלאים ומשתחררים מתסכלת, אבל עם אליס הבעיה המרכזית היא שברוב ההזדמנויות היא בכלל לא נעצרה.
לא נוח לי עם הבחירה של ראיין, היא הייתה צריכה להסגיר את אליס. לוק הזהיר את ראיין שיש כללים שהיא צריכה לכבד והוא צדק.
זה לא בסדר שהיא נכנסת למגפיים של באטמן ועושה צעד שהיא יודעת שהוא היה מתנגד אליו, ומכל הנבלים, דווקא לבת משפחה שלו ושל באטוומן הקודמת.
בדיוק ציפיתי שיתחיל לו משהו רומנטי עם הבת של הרוצח המטורף ההוא.
בדיוק! יש לי תוכניות גדולות עבור הצמד הזה.

keren or5

Well-known member
אני לא יודעת מאיפה להתחיל לכתוב, אז בנתיים רק אנקדות, דברים רנדומלים, ודברים שקשורים ליקום הקולנועי של וינס גליגאן (חלק דברים שחשבתי עליהם בעצמי וחלק קראתי, וחלק שניהם):
- כל הסצנה הזאת שפתחה את אחד הפרקים הראשונים עם הנמלים שאוכלות את הגלידה הייתה כ"כ מעולה, והזכירה לי את הפתיחות המוזרות שהיו לפעמים בשובר שורות. סתם הייתי חייבת לציין את זה כי זה היה כ"כ יפה. תוספת שקראתי ברשת ולא חשבתי על זה בזמן אמת- בפרק האחרון כשקים וג'ימי במלון היא שואלת אותו מה לשים לו בגלידה ואז הוא אומר לה להוריד טעם מסויים, יש מצב שזה הטעם של הגלידה שהוא הפיל לריצפה?
- התגובה האחרונה של קים עם האצבעות והפיו פיו- כמובן שזה אמור להזכיר את הסצנה האחרונה בעונה הקודמת שג'ימי אומר לה שהוא משנה את שמו לסול גודמן וקים מסתכלת עליו מפוחדת טיפה כי היא מרגישה שהוא עולה שלב בתהליך שלו, הפעם התפקידים הפוכים, וג'ימי מסתכל עליה מעט באימה כשהוא חושב שגם היא עולה רמה.
- מייק אומר לגאס לגבי נאצ'ו- שלדעתו שפחד הוא לא מניע טוב (בתגובה לכך שגאס לא רוצה לשחרר את נאצ'ו מהתפקיד שלו). אחר כך בשובר שורות כשגאס רוצה שוולטר יעבוד אצלו ו-וולטר לא רוצה, מייק שואל את גאס- למה פשוט לא להפחיד אותו? גאס עונה הפעם שהוא לא חושב שפחד הוא מוטיבציה טובה, ולכן במקום להכריח את וולט לעבוד אצלו מתוך פחד שהוא ימות אם לא, הוא, במהלך פסיכולוגי מבריק, ואחד הרגעים המבריקים של הסדרה נותן לו את הנאום של "a man provides" - ובכך נותן לו מוטיבציה אחרת להמשיך לעבוד אצלו, והוא מזהה שמוטיבציה כזאת שמגיעה מבפנים היא הרבה יותר אפקטיבית ממוטיבציה של פחד. יותר מאוחר הוא הוא ישתמש במניפולציות פסיכולוגיות כדי להעביר את ג'סי לצד שלו ולשנוא את וולט, וזה מה שהפך את גאס של ש"ש לאחד הנבלים הגדולים בטלוויזיה. כזה שיודע להשתמש בפסיכולוגיה ומניפולציות להשיג את מה שהוא רוצה במקום בהפחדה רגילה או איום להרג. מבריק. חבל שזה לא הגאס של הסדרה הזאת.
(עדיין צמרמורות כשאני רואה את הסצנה הזאת מרוב שהיא גאונית, הוא יודע בדיוק על איזה נקודה לשחק על וולט וזה הגבריות שלו. ומעבר לכך, חשבתי שזו סצנה גאונית לעלילה כולה כדי שנבין למה וולט חוזר לעשות את מה שהחליט להפסיק לעשות, הוא היה צריך את הרציונליזציה הזו).
במשך יותר פעמים ומיותר מכמה אנשים בעונה הזאת אנחנו שומעים את חוות הדעת שלהם על הזוגיות של קים וג'ימי, המסקנה היא תמיד שקים ברמה מעל ג'ימי. המנהל של מייסה ורדה אומר לקים שג'ימי הוא ליצן והיא יכולה למצוא טוב יוצר, הארוורד אומר לקים לעזוב את ג'ימי, ולאלו מתפלא איך ג'ימי התחתן כ"כ "מעל הליגה שלו". אמנם את הדבר האחרון רק ג'ימי שמע, אבל קים שומעת מכולם שג'ימי הוא לא טוב בשבילה, ורק בפרק האחרון, כשהיא מספרת לג'ימי על השיחה עם האוורד ואומרת "מי הוא חושב שהוא? בא על סוס לבן להציל אותי?!" אנחנו רואים שדווקא כל פעם שהיא שומעת את זה זה דווקא נותן לה יותר מוטיבציה להיות איתו מאשר רצון להתרחק ממנו. זה קצת פסיכולוגיה הפוכה, וקים היא קצת ילדה קטנה שההורים שלה אומרים לה שהחבר שלה לא טוב בשבילה והם אוסרים עליה לראות אותו. והיא כזה-

ואני דווקא אהיה איתו נה נה בננה!
- הפתיחה של הפרק של אחרי שג'ימי ומייק תקועים במדבר, שוב פתיחה עם המסך המפוצל, כשקים בצד אחד וג'ימי בצד השני, ושוב הקאבר של הלהקה לולה מארש (הישראלים) ל-something stupid, הפעם רק במנגינה, מרפרנס חזק כמובן לפרק בעונה 4 שגם נקרא something stupid, ומתחיל במונטז' עם אותו השיר עם מסך מפוצל בין ג'ימי וקים שמראה כמה הם התרחקו אחד מהשני.
- שימוש יפיפה בפריטים פיזיים גם בשביל סמל דברים שונים, וגם כדי פיזית להניע את העלילה. הכוס שקים נותנת לג'ימי עם ה"העו"ד השני הכי טוב, שוב", ירוי אחרי הסיטואציה במדבר, גם סימבולי כ"כ (הכוס מסמל, את קים, והירייה את ההשחתה שלה), אבל גם משמש כמניע עלילתי, כאשר היא מגלה את הכוס הירויה ומבינה שגי'מי לא סיפר לה את האמת בנוגע למדבר. הנייר כסף שג'ימי כ"כ לא רוצה לעטות מסיבות ברורות כשהוא ומייק תקועים במדבר הוא כמובן רפרנס לצ'אק, ולכן הרתיעה של ג'ימי לשים אותו בלילה, משמש כדרך של ג'ימי למשוך אליו את המתנקש שרוצה לחזור לפגוע בהם. ובחיי שזו אחת המחוות הרומנטיות המוזרות, אבל נשבעת שכשהוא התעטף בנייר כסף והתחיל לצעוד על הכביש כדי למשוך אליהם את היורה, הייתי לגמרי כזה- אומג! אני לא מאמינה איזה חמוד הוא. הוא שם את הנייר כסף שזה בטח משהו שכואב לו נפשית הרבה יותר מכל הכאבים הפיזיים שלו, כי הוא החליט שהוא חוזר לקים |מאוהב|. וכמובן יש את הפקק של בקבוק האלכוהול שקים מחביאה במגירה שלה, הפקק הוא מהבקבוק של אחד הcons הראשונים שבסדרה של ג'ימי וקים, שהם עבדו על האיש העשיר ההוא איש שם בעונה 2 נראה לי, כשהיא הייתה ג'יזל (ולג'ימי גם היה שם מונפץ אבל אני לא זוכרת). הפקק של הבקבוק הזה הולך איתה לכל מקום, וכשהיא מתפטרת מחברת עורכי הדין הזאת היא חוזרת לקחת אותו מהמגירה. הפקק הזה חשוב לה כי הוא מייצג את ג'ימי, וגם את האהבה המשותפת שלהם ל-רמאויות שזה גם חלק ממנה. אבל הוא חלק שהיא צריכה להסתיר לכן הפקק נמצא במגירה ולא על השולחן.

יש לי עוד מה להגיד אבל נגמר לי הקשב והריכוז. ורוב מה שיש לי להגיד זה על הדמות של קים, כי היא הדמות שהכי מעניינת אותי בסדרה כרגע (סליחה דמויות אחרות), אבל אולי בהודעה אחרת. אני יודעת שאתם לא כזה אוהבים סרטוני ניתוחים פה, אבל אני פשוט חייבת לשים את הסרטון ניתוח המדהים הזה לדמות של קים, כי בייסקלי אין לי הרבה להגיד מעבר אליו:

טוב זה לא מדוייק, יש לי דברים להוסיף על הסרטון ואתם בטח גם ככה לא תראו אותו אז אולי אני אכתוב עוד הודעה עם יותר פירוט על מה שאני חושבת, אולי אפילו על עוד דמויות. אבל נגמר לי הקשב והריכוז כמו שאמרתי. אז זהו לבנתיים.

didalf

Well-known member
אני לא יודעת מאיפה להתחיל לכתוב, אז בנתיים רק אנקדות, דברים רנדומלים, ודברים שקשורים ליקום הקולנועי של וינס גליגאן (חלק דברים שחשבתי עליהם בעצמי וחלק קראתי, וחלק שניהם):
הוו מזל טוב. שמחה שראית סופסוף. אני מקווה שבעונה הבאה (מתי שזה לא יהיה) תצטרפי אלינו לצפיה השבועית. אני אוהבת את הסיכומים שלך.

- מייק אומר לגאס לגבי נאצ'ו- שלדעתו שפחד הוא לא מניע טוב (בתגובה לכך שגאס לא רוצה לשחרר את נאצ'ו מהתפקיד שלו). אחר כך בשובר שורות כשגאס רוצה שוולטר יעבוד אצלו ו-וולטר לא רוצה, מייק שואל את גאס- למה פשוט לא להפחיד אותו? גאס עונה הפעם שהוא לא חושב שפחד הוא מוטיבציה טובה, ולכן במקום להכריח את וולט לעבוד אצלו מתוך פחד שהוא ימות אם לא, הוא, במהלך פסיכולוגי מבריק, ואחד הרגעים המבריקים של הסדרה נותן לו את הנאום של "a man provides" - ובכך נותן לו מוטיבציה אחרת להמשיך לעבוד אצלו, והוא מזהה שמוטיבציה כזאת שמגיעה מבפנים היא הרבה יותר אפקטיבית ממוטיבציה של פחד. יותר מאוחר הוא הוא ישתמש במניפולציות פסיכולוגיות כדי להעביר את ג'סי לצד שלו ולשנוא את וולט, וזה מה שהפך את גאס של ש"ש לאחד הנבלים הגדולים בטלוויזיה. כזה שיודע להשתמש בפסיכולוגיה ומניפולציות להשיג את מה שהוא רוצה במקום בהפחדה רגילה או איום להרג. מבריק. חבל שזה לא הגאס של הסדרה הזאת.
וואלה, השוואה מעניינת.

במשך יותר פעמים ומיותר מכמה אנשים בעונה הזאת אנחנו שומעים את חוות הדעת שלהם על הזוגיות של קים וג'ימי, המסקנה היא תמיד שקים ברמה מעל ג'ימי. המנהל של מייסה ורדה אומר לקים שג'ימי הוא ליצן והיא יכולה למצוא טוב יוצר, הארוורד אומר לקים לעזוב את ג'ימי, ולאלו מתפלא איך ג'ימי התחתן כ"כ "מעל הליגה שלו". אמנם את הדבר האחרון רק ג'ימי שמע, אבל קים שומעת מכולם שג'ימי הוא לא טוב בשבילה, ורק בפרק האחרון, כשהיא מספרת לג'ימי על השיחה עם האוורד ואומרת "מי הוא חושב שהוא? בא על סוס לבן להציל אותי?!" אנחנו רואים שדווקא כל פעם שהיא שומעת את זה זה דווקא נותן לה יותר מוטיבציה להיות איתו מאשר רצון להתרחק ממנו. זה קצת פסיכולוגיה הפוכה, וקים היא קצת ילדה קטנה שההורים שלה אומרים לה שהחבר שלה לא טוב בשבילה והם אוסרים עליה לראות אותו.
|כן||לב|

:-D:-D

- הפתיחה של הפרק של אחרי שג'ימי ומייק תקועים במדבר, שוב פתיחה עם המסך המפוצל, כשקים בצד אחד וג'ימי בצד השני, ושוב הקאבר של הלהקה לולה מארש (הישראלים) ל-something stupid, הפעם רק במנגינה, מרפרנס חזק כמובן לפרק בעונה 4 שגם נקרא something stupid, ומתחיל במונטז' עם אותו השיר עם מסך מפוצל בין ג'ימי וקים שמראה כמה הם התרחקו אחד מהשני.
זה זה היה מעולה!

- התגובה האחרונה של קים עם האצבעות והפיו פיו- כמובן שזה אמור להזכיר את הסצנה האחרונה בעונה הקודמת שג'ימי אומר לה שהוא משנה את שמו לסול גודמן וקים מסתכלת עליו מפוחדת טיפה כי היא מרגישה שהוא עולה שלב בתהליך שלו, הפעם התפקידים הפוכים, וג'ימי מסתכל עליה מעט באימה כשהוא חושב שגם היא עולה רמה.
- שימוש יפיפה בפריטים פיזיים גם בשביל סמל דברים שונים, וגם כדי פיזית להניע את העלילה. הכוס שקים נותנת לג'ימי עם ה"העו"ד השני הכי טוב, שוב", ירוי אחרי הסיטואציה במדבר, גם סימבולי כ"כ (הכוס מסמל, את קים, והירייה את ההשחתה שלה), אבל גם משמש כמניע עלילתי, כאשר היא מגלה את הכוס הירויה ומבינה שגי'מי לא סיפר לה את האמת בנוגע למדבר. הנייר כסף שג'ימי כ"כ לא רוצה לעטות מסיבות ברורות כשהוא ומייק תקועים במדבר הוא כמובן רפרנס לצ'אק, ולכן הרתיעה של ג'ימי לשים אותו בלילה, משמש כדרך של ג'ימי למשוך אליו את המתנקש שרוצה לחזור לפגוע בהם. ובחיי שזו אחת המחוות הרומנטיות המוזרות, אבל נשבעת שכשהוא התעטף בנייר כסף והתחיל לצעוד על הכביש כדי למשוך אליהם את היורה, הייתי לגמרי כזה- אומג! אני לא מאמינה איזה חמוד הוא. הוא שם את הנייר כסף שזה בטח משהו שכואב לו נפשית הרבה יותר מכל הכאבים הפיזיים שלו, כי הוא החליט שהוא חוזר לקים |מאוהב|. וכמובן יש את הפקק של בקבוק האלכוהול שקים מחביאה במגירה שלה, הפקק הוא מהבקבוק של אחד הcons הראשונים שבסדרה של ג'ימי וקים, שהם עבדו על האיש העשיר ההוא איש שם בעונה 2 נראה לי, כשהיא הייתה ג'יזל (ולג'ימי גם היה שם מונפץ אבל אני לא זוכרת). הפקק של הבקבוק הזה הולך איתה לכל מקום, וכשהיא מתפטרת מחברת עורכי הדין הזאת היא חוזרת לקחת אותו מהמגירה. הפקק הזה חשוב לה כי הוא מייצג את ג'ימי, וגם את האהבה המשותפת שלהם ל-רמאויות שזה גם חלק ממנה. אבל הוא חלק שהיא צריכה להסתיר לכן הפקק נמצא במגירה ולא על השולחן.
טוב אין לי ממש מה להוסיף רק רציתי להגיד שכתבת יפה ואני אוהבת את הניתוחים שלך מאד.
יש לי עוד מה להגיד אבל נגמר לי הקשב והריכוז. ורוב מה שיש לי להגיד זה על הדמות של קים, כי היא הדמות שהכי מעניינת אותי בסדרה כרגע (סליחה דמויות אחרות),
לגמרי, קימי|כתר| אני אשמח לשמוע מה עוד יש לך להגיד על קים.

הנה מה שכתבנו על הפרק האחרון אם בא לך (כרגיל זה מקשר עקום. זה מקשר לעמוד 3 אבל מתחיל בעמוד 4)

didalf

Well-known member
טום הידלסטון מסכם לנו 10 שנים של לוקי: (ספוילרים לסדרה החדשה החל מ 8:27)

וגם בגרסה המקוצרת: 10 שנים של לוקי בחצי דקה (ספוילר קל לסדרה החדשה ב 0:45)

נו כבררררררררררררררר|מאוהב|
tumblr_41a14aaff9dfa7aa63d6f2897ab9c871_a31b09ab_540.gif

*קצת מוזר אבל שזה יוצא עכשיו הכתבות של סאמבאקי ב EW יצאו ממש בשבוע של הפרימיירה.

Lhuna3

Well-known member
ונאמר מעתה: VGCU
|מאוהב| (למרות שזה יותר יקום טלוויזיוני אבל לא נתקטנן. היה גם סרט אחד.)
הוו מזל טוב. שמחה שראית סופסוף. אני מקווה שבעונה הבאה (מתי שזה לא יהיה) תצטרפי אלינו לצפיה השבועית. אני אוהבת את הסיכומים שלך.
אין לי עוד מה להוסיף, מצטרפת לדברי עדי בתקווה מאוד גדולה שתצפי ביחד איתנו, כי יש לך תובנות מעולות והדבר היחיד שמצער אותי זה לקרוא את זה כל כך הרבה זמן אחרי שצפיתי כשכבר לא את הכל אני זוכרת מספיק טוב!

Aranel Nenharma

Well-known member
made for love
סדרה חדשה של hbo max עם כריסטין מיליאוטי, בילי מגנוסן, ריי רומנו
סדרה חביבה.
אני כן ממליצה לראות אותה אבל לא שתהיה בראש סדר העדיפויות. אם לא יהיה לכם במה לצפות אז היא בינג נחמד.
אני ראיתי אותה ב3 ימים (8 פרקים של חצי שעה)
קשה לרשום עליה בלי לתת ספויילר
בהחלט יש לי מה לומר עליה ולנהל דיון אבל אני אחכה לזה עד שמישהו אולי גם יצפה בה.

Lhuna3

Well-known member
אז זה הקטע עם אח של בראד שהיה בטריילר של העונה.
וואו איזה דוש! שונאת דמויות כאלה.
אני גם שונאת את הטרופ שמגיעים אח/ות של איזה דמות ראשית ונראים לכולם נחמדים ונהדרים אבל בסוף הם רעים כמו שהדמות ידעה מההתחלה.
הקטע הזה לא היה משעשע במיוחד בעיני.

אהבתי יותר את הקטע של איין ורייצ'ל וזה שהוא מציע לה סופסוף את ההזדמנויות שעל חסרונן היא מתלוננת אבל היא לא יודעת מה לעשות עם זה.
(זה גם עושה לי דה ז'ה וו חזק לקטע כזה בדיוק שכבר ראיתי איפשהו).
תכלס זה היה טוב יותר אם הטסטריות היו מתחלקות ביניהם הפוך כי השניה (דיינה?) היא זאת שיש לה מוטיבציה ורעיונות.

והיתה מצחיקה השיחה של כולם כשהם נפגשים ליד הפורשה.

Reutk

Active member
@keren or5 איזה כיף שכתבת על סמוך על סול, היה לי מאוד מעניין לקרוא! אני אוהבת שאת מזכירה קטעים משובר שורות שאני כבר שכחתי כי זה מוסיף להבנה שלי עד כמה שתי הסדרות האלה אפילו יותר מעולות ממה שאני חושבת בצפייה ראשונה, וכמה מחשבה עמוקה יש מאחורי כמעט כל פרט שם. חוץ מזה גם אני כמובן מאוהבת בקים, היא אחת הדמויות הנשיות האהובות עלי ביותר, וכל חפירה עליה תתקבל בשמחה.

ספוילר לסמוך על סול עונה 5:
משהו קטן בקשר לזה שככל שאומרים לקים שג'ימי לא טוב בשבילה ככה היא רוצה אותו יותר. אהבתי מה שכתבת שזה נותן לה יותר מוטיבציה לדבוק בג'ימי במקום להתרחק ממנו, אבל אני דווקא לא חשבתי שזה כמו ילדה קטנה זה יותר הרגיש לי שמבחינת קים היא וג'ימי זה הם יחד נגד שאר העולם. הם שני אלה שהמוח שלהם עובד בצורה דומה ושונה מאנשים אחרים, לכן כל פעם שאומרים לה שג'ימי לא מספיק טוב בשבילה או שמגלים לה כמה ג'ימי הוא לא בן אדם טוב בכללי, זה, כאילו שהם באופן לא מודע אומרים משהו רע עליה כי הצד שיש בג'ימי שהם סולדים ממנו (סול גודמן) הוא קיים גם אצלה. עכשיו שאני קצת יותר חושבת על זה, אז אני כן רואה שיש משהו במה שאת אומרת, בעיקר כי היא אומרת על האוורד, "מי הוא חושב שהוא? בא על סוס לבן להציל אותי?!" שזה ממש נשמע כמו 'אני דווקא אשאר עם ג'ימי רק כדי להוכיח לנאד המתנשא הזה שחושב שאני עלמה במצוקה שאין לה מושג, שהוא טועה.

בשאלון של הסיכום החודשי הייתה דרישה לפרגן לאחד מחברי הפורום ובאמת שרציתי לפרגן לך כי אני תמיד אוהבת לקרוא את הניתוחים שלך על סדרות ואת ההודעות שלך בכלל, אבל בסוף לא שלחתי את ההודעה הזאת, אז אני מנצלת עכשיו את הזדמנות לפרגן לך :love: .

didalf

Well-known member
אני גם שונאת את הטרופ שמגיעים אח/ות של איזה דמות ראשית ונראים לכולם נחמדים ונהדרים אבל בסוף הם רעים כמו שהדמות ידעה מההתחלה.

אהבתי יותר את הקטע של איין ורייצ'ל וזה שהוא מציע לה סופסוף את ההזדמנויות שעל חסרונן היא מתלוננת אבל היא לא יודעת מה לעשות עם זה.
תכלס זה היה טוב יותר אם הטסטריות היו מתחלקות ביניהם הפוך כי השניה (דיינה?) היא זאת שיש לה מוטיבציה ורעיונות.

אני לא מוצאת כתוביות:-[
רציתי לשאול אם מצאת אבל נזכרתי שאת רואה בלי משומה.

didalf

Well-known member
אה לא ראיתי טריילר. אבל כן טרופ מוכר.
מה שכן, בהתחלה כשהוא רק הגיע ובראד קפא מיד צעקתי "הוא שבר את עאבד":-D
קיוויתי אבל שבראד הקליט אותו בשיחה שלהם שהוא חושף את עצמו הרי הם היו בחדר הקלטות. או שג'ו תעשה משהו מטורף.

והצחיק אותי שבסוף סנופ דוג באמת שר במשחק:-D

כן גם אני אהבתי את זה. היו כמה דברים שהצחיקו אותי בקול רם אפילו. מצחיק אותי שהוא קורא לה "טסטרית". וההיה קטע שהוא אומר לפופי "הטסטרית שלך סיפרה לטסטרית שלי" כאילו זה הכלבלבים שלהם:-D
וגם אהבתי את ההיפוך שאיין עשה עליה. באמת הן צריכות להחליף צוותים. מסכנה דיינה. אבל פופי מצחיקה גם כשהיא רעה.

כן:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו אני מרגיש בדיוק ההפך. זה הדבר שהכי אהבתי בפרק.
לא ממש מעניין אותי האח של בראד, אבל בראד עצמו סוף סוף מרגיש כמו דמות מלאה יותר. אני מאוד אוהב את זה שמה שאנחנו הכרנו בתור האדם הציני, חסר רחמים, מניפולטיבי, קר וקשוח, הוא למעשה גרסה מאוד אנושית ורכה של מישהו אחר שעושה את הכל ברמה הרבה יותר גבוהה.
זה לראשונה נראה לי שהדמות של בראד מעניינת אותי.
קיוויתי אבל שבראד הקליט אותו בשיחה שלהם שהוא חושף את עצמו הרי הם היו בחדר הקלטות. או שג'ו תעשה משהו מטורף.
גם אני חשבתי שיהיה משהו כזה. אבל נראה שמתכוונים שזאת תהיה עלילה של כמה פרקים עם האח.
אבל העניין הוא, שזה גם משהו שאמרתי שבוע שעבר, שלא נראה שלרייצ'ל יש שאיפות גדולות להתקדם למשהו אחר.
ואני דווקא מקווה שלא יהפכו את זה למצב שיש לה גם שאיפות. מישהי (או מישהו) יכולה להיות טסטרית ולהיות מרוצה להשאר כזאת. אני לא אוהב את זה שבסדרות הרבה פעמים מראים כאילו חייבים לרצות להתקדם.
אבל אהבתי כן אהבתי שהוא בעצם גרם לכך שהיא שתקה סוף סוף. ועוד אחרי שהוא בעצם אמר את השם שלה.
והיתה מצחיקה השיחה של כולם כשהם נפגשים ליד הפורשה
כל הקטע עם מה מותר לומר ומה אסור. וזה שאיאן פשוט הולך אחורה כאילו זאת פצצה מתקתקת.

מאוד אהבתי את זה שהוא לא יודע לנהוג עם הילוכים.

וזה שיש לו 3 טסלות - כי טסלות טובות לסביבה אז יותר טסלות זה יותר טוב לסביבה :-D

בהתחלה כשהוא רק הגיע ובראד קפא מיד צעקתי "הוא שבר את עאבד":-D
חחחח לא חשבתי על זה ספציפית, אבל הוא באמת הזכיר את עאבד יותר מהרגיל.
וcugerton abbey וההפך מבאטמן :-D

keren or5

Well-known member
נכתב ע"י didalf:
כן האמת שהסיבה המרכזית שרציתי להשלים את זה זה כדי להצטרף אליכם לצפייה שבועית בעונה האחרונה
נכתב ע"י didalf:
טוב אין לי ממש מה להוסיף רק רציתי להגיד שכתבת יפה ואני אוהבת את הניתוחים שלך מאד.
נכתב ע"י Lhuna3:
אין לי עוד מה להוסיף, מצטרפת לדברי עדי בתקווה מאוד גדולה שתצפי ביחד איתנו, כי יש לך תובנות מעולות והדבר היחיד שמצער אותי זה לקרוא את זה כל כך הרבה זמן אחרי שצפיתי כשכבר לא את הכל אני זוכרת מספיק טוב!
נכתב ע"י Reutk:
בשאלון של הסיכום החודשי הייתה דרישה לפרגן לאחד מחברי הפורום ובאמת שרציתי לפרגן לך כי אני תמיד אוהבת לקרוא את הניתוחים שלך על סדרות ואת ההודעות שלך בכלל, אבל בסוף לא שלחתי את ההודעה הזאת, אז אני מנצלת עכשיו את הזדמנות לפרגן לך :love: .
וואי. איזה חמודות אתן!!! ריגשתן אותי ממש|חיבוק||מאוהב||לב||נשיקה||לב אדום|
חחח.. אפשר גם ווינס-וורס
נכתב ע"י didalf:
הנה מה שכתבנו על הפרק האחרון אם בא לך (כרגיל זה מקשר עקום. זה מקשר לעמוד 3 אבל מתחיל בעמוד 4)
הו תודה. זה היה מעניין לקרוא, וגם רציתי לקרוא את כתבת הסיכום של וואלה שהם תמיד עושים אז מגניב שזה היה מקושר שם. אם כבר אולי תעזרו לי לחפש, אני לא מצליחה לחפש כלום במערכת הזאת. אני מנסה למצוא את הדיון שעשינו על פרק 4X08, אם מישהי מצליחה למצוא את זה, אני אשמח לקישור (כי נדמה לי שרשמתי שם משהו רלוונטי לדברים שאני רוצה עוד להגיד).

נכתב ע"י didalf:
טום הידלסטון מסכם לנו 10 שנים של לוקי: (ספוילרים לסדרה החדשה החל מ 8:27)
איזה זה ספוילרים אם הסדרה שלו עוד לא יצאה?
זה יותר הרגיש לי שמבחינת קים היא וג'ימי זה הם יחד נגד שאר העולם. הם שני אלה שהמוח שלהם עובד בצורה דומה ושונה מאנשים אחרים, לכן כל פעם שאומרים לה שג'ימי לא מספיק טוב בשבילה או שמגלים לה כמה ג'ימי הוא לא בן אדם טוב בכללי, זה, כאילו שהם באופן לא מודע אומרים משהו רע עליה כי הצד שיש בג'ימי שהם סולדים ממנו (סול גודמן) הוא קיים גם אצלה.
כן זה גם לגמרי זה. זה הרבה דברים המשיכה שלה אליו וזו אבחנה יפה. היא אפילו אומרת לו אחרי שהיא כועסת כשהוא עשה לה את התכסיס ההוא בחברת עו"ד שלה, אחר כך בבית שהם רבו היא אמרה משהו בסיגנון- "הפכת את זה מ'אני ואתה נגדם' ל-'אתה נגד אני'".

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

dory30

Well-known member
הסוף של עונה 1 משאיר אותנו יותר מבולבלים מההתחלה שלה. בעיקר, מה קורה עם חגו? רוב הסיכויים שהשתחררה מצה"ל "בשיאה" או הלכה לקורס מ"כיות.

Lhuna3

Well-known member
וואו אני מרגיש בדיוק ההפך. זה הדבר שהכי אהבתי בפרק.
לא ממש מעניין אותי האח של בראד, אבל בראד עצמו סוף סוף מרגיש כמו דמות מלאה יותר. אני מאוד אוהב את זה שמה שאנחנו הכרנו בתור האדם הציני, חסר רחמים, מניפולטיבי, קר וקשוח, הוא למעשה גרסה מאוד אנושית ורכה של מישהו אחר שעושה את הכל ברמה הרבה יותר גבוהה.
זה לראשונה נראה לי שהדמות של בראד מעניינת אותי.
בראד עדיין לא ממש מעניין אותי, אבל לפחות יש בו פוטנציאל עכשיו.
אבל אני הייתי שמחה אם היו מוצאים דרך אחרת להראות לנו את הצד האנושי שלו, ולא דרך סיפור מעצבן מסוג שאני שונאת כל כך, עם דמות מעצבנת כל כך של האח.
אבל העניין הוא, שזה גם משהו שאמרתי שבוע שעבר, שלא נראה שלרייצ'ל יש שאיפות גדולות להתקדם למשהו אחר.
ואני דווקא מקווה שלא יהפכו את זה למצב שיש לה גם שאיפות. מישהי (או מישהו) יכולה להיות טסטרית ולהיות מרוצה להשאר כזאת. אני לא אוהב את זה שבסדרות הרבה פעמים מראים כאילו חייבים לרצות להתקדם.
אבל אהבתי כן אהבתי שהוא בעצם גרם לכך שהיא שתקה סוף סוף. ועוד אחרי שהוא בעצם אמר את השם שלה.
כן זה היה ברור מההתחלה שאין לה שאיפות, וגם אני לא רוצה שפתאום יהיו לה "כי חייבים", כי באמת לא חייבים וזה צריך להיות בסדר (גם לי אין שום שאיפות להתקדם מהתפקיד שלי, ויש אנשים שלא מבינים את זה).

Lhuna3

Well-known member
הסוף של עונה 1 משאיר אותנו יותר מבולבלים מההתחלה שלה. בעיקר, מה קורה עם חגו? רוב הסיכויים שהשתחררה מצה"ל "בשיאה" או הלכה לקורס מ"כיות.
איך קורס מ"כיות? צליל בסוף קיבלה אומץ ולא סידרה לה את ההמלצה. ואיך השתחררה?
-זה נראה כאילו שהיא עורקת כי היא אמרה לשמרית שהיא לא הולכת לשום בסיס או משהו כזה, אבל זו דרך קצת מוזרה לערוק. אז בקיצור גם אני לא הבנתי מה נסגר איתה.

מבחינת נועה ושאר המפקדות אני אהבתי את הסוף. בעיקר כשהיא מנסה "להתפטר" :-D וכמובן ששמים אותה במקומה שאין דבר כזה והיא לא מחליטה שום דבר והיא ממשיכה בתפקיד אחרי כל הפאשלות שלה וחוסר ההתאמה.

למעלה