אני ממש מבולבלת.
כולם קיבלו עונש משמרת לילה בגלל שהם נסעו לפלורידה. אבל מאז שהם חזרו הולט חזר להיות הקפטן אז למה הוא לא יכול להחזיר אותם ליום?
ועכשיו בפרק הזה מסתבר שקפטן-חסר-תועלת עדיין הקפטן ובגלל זה הם תקועים, ועכשיו הם נפטרו ממנו וחוזרים ליום והולט חוזר להיות קפטן, אבל הולט היה הקפטן כל הזמן הזה!!! עם משרד והכל. מה פספסתי פה???
וגם אם אני כבר פה:
-אני עדיין לא לגמרי מכורה/מאוהבת אבל בהחלט נהנית יותר ויותר, לפי זה שיצא לי לראות לפעמים 4 פרקים ברצף (מבחינתי זה הרבה).
- ג'ייק ואיימי ממש חמודים

התלונה העיקרית שלי זה שאין מספיק מהם כזוג! אבל לפחות הם יציבים ולא מאוסים כמו שזוגות בסיטקומים נוטים להיות די מהר.
-רוזה נראית שונה פתאום

-לא ככ אהבתי את פימנטו ואת הקטע המוזר שלו עם רוזה.
-הסדרה הזאת היא מם מהלך. יש מלא פריימים שהם ממים מוכרים שאני כזה "יאא הנה הקטע הזה" כמו רוזה עם הכלב. אבל יש גם קטע כזה של incorrect quotes באינטרנט שמלבישים על כל מיני דמויות מפאנדומים שונים דיאלוגים קצרים מצחיקים שבחלקם נתקלתי כבר עם דמויות שונות הרבה פעמים, ומסתבר שהמקור של הרבה מהדיאלוגים האלה זה כאן. (נתקלתי גם בהרבה ממחלקת גנים ונוף)
-בפרק עם אבא של איימי צ'ארלס מכריז שהוא מרגיש כמו דקסטר. אבא של איימי היה בדקסטר.
-אני מתה על פרקי הלוואין והתחרות השנתית

-הקולד אופן הם עדיין החלקים הכי מצחיקים.
-חלום שלי שג'ייק יפגוש את טיילור סוויפט. קדימה טיי טיי תפקיד אורח בעונה האחרונה!