דיוני סדרות #53

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ועוד יותר הזוי שהוא קיבל את זארי כמלכה בגלל זכייה בתחרות כזאת...

ריי חסר לי.
@מ א י ה אלון כשאת כותבת תגובה טוב שאת מסתירה עם ספוילר, אבל זה לא מספיק טוב אם לא ידוע על מה הספוילר. לכן תיבת ספוילר היא טובה יותר כי זה נותן מקום לכתוב למה הספוילר.
אבל אם את מעדיפה להשתמש בספוילר שמטשטש אז בשורה לפני זה תכתבי למה את כותבת ספוילר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ברוקלין 99 עד 4X09

אני ממש מבולבלת.
כולם קיבלו עונש משמרת לילה בגלל שהם נסעו לפלורידה. אבל מאז שהם חזרו הולט חזר להיות הקפטן אז למה הוא לא יכול להחזיר אותם ליום?
ועכשיו בפרק הזה מסתבר שקפטן-חסר-תועלת עדיין הקפטן ובגלל זה הם תקועים, ועכשיו הם נפטרו ממנו וחוזרים ליום והולט חוזר להיות קפטן, אבל הולט היה הקפטן כל הזמן הזה!!! עם משרד והכל. מה פספסתי פה???

וגם אם אני כבר פה:
-אני עדיין לא לגמרי מכורה/מאוהבת אבל בהחלט נהנית יותר ויותר, לפי זה שיצא לי לראות לפעמים 4 פרקים ברצף (מבחינתי זה הרבה).
- ג'ייק ואיימי ממש חמודים|מאוהב| התלונה העיקרית שלי זה שאין מספיק מהם כזוג! אבל לפחות הם יציבים ולא מאוסים כמו שזוגות בסיטקומים נוטים להיות די מהר.
-רוזה נראית שונה פתאום8-*
-לא ככ אהבתי את פימנטו ואת הקטע המוזר שלו עם רוזה.
-הסדרה הזאת היא מם מהלך. יש מלא פריימים שהם ממים מוכרים שאני כזה "יאא הנה הקטע הזה" כמו רוזה עם הכלב. אבל יש גם קטע כזה של incorrect quotes באינטרנט שמלבישים על כל מיני דמויות מפאנדומים שונים דיאלוגים קצרים מצחיקים שבחלקם נתקלתי כבר עם דמויות שונות הרבה פעמים, ומסתבר שהמקור של הרבה מהדיאלוגים האלה זה כאן. (נתקלתי גם בהרבה ממחלקת גנים ונוף)
-בפרק עם אבא של איימי צ'ארלס מכריז שהוא מרגיש כמו דקסטר. אבא של איימי היה בדקסטר.
-אני מתה על פרקי הלוואין והתחרות השנתית:-D
-הקולד אופן הם עדיין החלקים הכי מצחיקים.
-חלום שלי שג'ייק יפגוש את טיילור סוויפט. קדימה טיי טיי תפקיד אורח בעונה האחרונה!
אני צריך לחזור לסדרה הזאת מתישהו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק לא רע.

נראה לי ברור שג'ורדן מפתח יכולת שמיעת על. אני לא מבין איך אף אחד שם עוד לא הבין את זה.
אני חצי ציפיתי שג'ורדן ישמע את טאג ושרה ויהיה מעורב עם מה שקורה איתם.
זה גם היה מתאים כי הנחתי שסופרמן יעוף לעזור ללואיס שהייתה בצרות במכרות.
לא ברור לי בכלל למה לואיס לא קראה לסופרמן במכשיר שלה בשניה הראשונה שהיא יכלה. אני מבין שאולי היא לא הספיקה מיד, אבל רגע אחרי. או לפחות אחרי שהבחור הזה (לות'ר עם שם מזויף כלשהו) שלף נשק לייזר מוזר.
במקום זה לואיס חיכתה שעות עד שהיא סיפרה לקלארק מה קרה. כל הזמן הזה הבחורה ההיא שעובדת עבור אדג' יכלה למצוא אותה ולהרוג אותה.
אבל אני מניח שנצטרך לחיות עם זה שלואיס באופן עקבי לא תקרא לסופרמן לעזרה כדי לעשות לנו חיים מסובכים יותר.

אהבתי את איך שהראו את ההקבלה בין קלארק וג'ורדן מגיעים לקצה הגבול שלהם.
אבל כמובן שבנקודה הזאת בעוד ג'ורדן ניסה להנחית אגרוף מרסק על הפרצוף של מישהו שהוא שונא, קלארק שלט בעצמו ורק איים על החיילים שיסוגו.
אם כי רגע הזעם של קלארק לחלוטין גר לי להאמין שהוא מרחק של רגע מלהפוך לנבל העל שלות'ר מפחד שהוא יהפוך להיות.

מסכן ג'ונתן שרוסקה לו היד. אני זוכר שחשבנו שהוא דוש, אבל הוא מתברר כדי מלאך על איך שהוא מצליח להתמודד גם עם זה שהוא האח שלא קיבל כוחות וגם עם זה שהוא כל הזמן סובל בגלל שלג'ורדן יש כוחות.
אם כי ציפיתי ליותר התייחסות לזה שלג'ורדן היה מזל שג'ונתן עצר אותו כי אחרת הוא בטח היה מרסק את הגלגולת של הנער האחר.

אבא של לואיס הוא מגעיל נורא. טוב שסופרמן התעצבן עליו.
ואני מקווה שקלארק עכשיו מתכוון באמת לדאוג לגבי איך מתייחסים אל טאג בהמשך.

עוד משהו: בעצם עכשיו שלואיס יודעת שבמכרות של סמולוויל יש סוג של קריפטונייט ושלעוזרת שלו יש כוחות על, האם באמת הגיוני שהיא תמשיך לחקור דברים בעצמה? זה כבר לחלוטין דבר שהיא צריכה לפנות לרשויות לגביו. ודי נוח במקרה הזה שאבא שלה עובד במשרד ההגנה.
אבל אני מניח שהיא לא תעשה את זה...

נערך לאחרונה ב:
להלן ספוילר מטושטש ל"סופרמן ולויס" פרק 1x06

המשפחה של שרה... אני באמת רוצה לאהוב אותם, אבל אלוהים, כמה שהם משעממים.

ג'ונתן חמוד כרגיל, לא יודעת למה לא כולם רואים שהוא אח מגונן ומבין, הוא היה כזה מפרק 1.
ג'ורדן לקח ממנו את תשומת הלב של ההורים מאז ומתמיד, זה כל מה שהוא מכיר.

הקריפטונייט הירוק רק הכאיב לסופרמן ולא נטרל אותו.
אני כבר לא זוכרת איך זה היה ב"סופרגירל".

ציפיתי שהכוחות המתפתחים של ג'ורדן יזכירו את "סמולוויל", אבל במקום זה קיבלתי וייב של... "איש הפלדה"?
משהו בשילוב של ילד מבוהל עם חושים מחודדים וראיית חום.
הווייב חזר בעוצמה בשיחה על התגובה של העולם לסופרמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

dilia snake

Well-known member
דווקא לא אהבתי את הפרק, כול הסיפור עם לאנה היה לא מעניין וגם הקטעים עם הקנטים לא היו מעניינים ממש וצפויים.

נראה לי ברור שג'ורדן מפתח יכולת שמיעת על. אני לא מבין איך אף אחד שם עוד לא הבין את זה
הוא הסתיר את זה מכולם?
במקום זה לואיס חיכתה שעות עד שהיא סיפרה לקלארק מה קרה. כל הזמן הזה הבחורה ההיא שעובדת עבור אדג' יכלה למצוא אותה ולהרוג אותה.
אבל אני מניח שנצטרך לחיות עם זה שלואיס באופן עקבי לא תקרא לסופרמן לעזרה כדי לעשות לנו חיים מסובכים יותר.
כול הקטע הזה היה מטומטם, זה שאת נכנסת באופן קבוע לצרות לא הופך אותך לאישה חזקה ועצמאית רק לאישה טיפשה.

אהבתי את איך שהראו את ההקבלה בין קלארק וג'ורדן מגיעים לקצה הגבול שלהם.
אבל כמובן שבנקודה הזאת בעוד ג'ורדן ניסה להנחית אגרוף מרסק על הפרצוף של מישהו שהוא שונא, קלארק שלט בעצמו ורק איים על החיילים שיסוגו.
כול הקטע שג'ורדן הולך עם החברים שלו וזה נגמר רע, היה קלישאתי וצפוי ולא מעניין. עם קלארק היה לי ברור שהוא לא הולך להתחרפן ולהרוג את כולם, חוץ מזה שהמניעים שלו היו טובים הוא רק רוצה להגן על הילד ההוא, בזמן שג'ורדן רצה לריב מכות עם הבריון שהציק לו.

מסכן ג'ונתן שרוסקה לו היד
אני ממש מרחמת עליו בשלב הזה.

זה כבר לחלוטין דבר שהיא צריכה לפנות לרשויות לגביו. ודי נוח במקרה הזה שאבא שלה עובד במשרד ההגנה.
אני גם חושבת שהיא תמשיך לבד ותסתבך בצרות.

ועוד משהו, השחקן של ג'ורדן נוראי, זה מכאיב להסתכל עליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
המשפחה של שרה... אני באמת רוצה לאהוב אותם, אבל אלוהים, כמה שהם משעממים.
לחלוטין משעממים.
במיוחד סיפור היחסים בין לנה וקייל.
זה שאת נכנסת באופן קבוע לצרות לא הופך אותך לאישה חזקה ועצמאית רק לאישה טיפשה.
זה נכון.
אבל לפחות היא לא משעממת כמו לנה ובעלה.
אם כי הסיפור שלה יחסית משעמם אותי לעומת קלארק והבנים.
הקריפטונייט הירוק רק הכאיב לסופרמן ולא נטרל אותו.
אני כבר לא זוכרת איך זה היה ב"סופרגירל".
אני גם לא זוכר. אבל אני חושב שאפילו בתוך סופרגירל לא הייתה מאה אחוז של עקביות לגבי ההשפעות של קריפטונייט.
ציפיתי שהכוחות המתפתחים של ג'ורדן יזכירו את "סמולוויל", אבל במקום זה קיבלתי וייב של... "איש הפלדה"?
משהו בשילוב של ילד מבוהל עם חושים מחודדים וראיית חום.
הווייב חזר בעוצמה בשיחה על התגובה של העולם לסופרמן.
לא חשבתי על איש הפלדה. אבל אני באופן כללי משתדל לשכוח את הסרט ההוא.
הוא הסתיר את זה מכולם? [את יכולת שמיעת העל]
הכוונה שלי היא שהוא בעצמו לדעתי לא הבין שהוא מפתח שמיעת על. הוא כל הזמן אמר שיש לו כאבי ראש שהוא לא מבין.
הוא לא מחבר את זה לטריקת הלוקר של ג'ונתן, לצלצול, לשריקות של השופט בפוטבול.
החלק האחרון היה כשקלארק צפה ולכן אז ציפיתי שקלארק יבין.
כול הקטע שג'ורדן הולך עם החברים שלו וזה נגמר רע, היה קלישאתי וצפוי ולא מעניין.
בהחלט קלישאתי. אבל לא ידעתי מה יקרה מזה (כמו שאמרתי אני חשבתי שאיכשהו יהיה קונפליקט נוסף בינו ובין טאג)
עם קלארק היה לי ברור שהוא לא הולך להתחרפן ולהרוג את כולם, חוץ מזה שהמניעים שלו היו טובים הוא רק רוצה להגן על הילד ההוא, בזמן שג'ורדן רצה לריב מכות עם הבריון שהציק לו.
כמובן שלא חשבתי שקלארק בעצם יפגע במישהו שם, אבל כן ראו שהוא מתעצבן. ולדעתי פחות באותו רגע שהוא התעצבן מכך שהם ירו על נער, אלא שהוא התעצבן על כך שהם ירו עליו עם כדורי קריפטונייט. והיה נראה שהוא ממש ממש זועם. שזה משהו שיחסית נדיר שרואים עליו (על כל סופרמן).
נכון שלקלארק באוות רגע הייתה משימה חשובה ומוסרית של להגן על נער בעוד שג'ורדן סתם לא עשה כלום, אבל הנקודה של הזעם לדעתי דומה.
ועוד משהו, השחקן של ג'ורדן נוראי, זה מכאיב להסתכל עליו.
זה לא ברמה שזה ממש מפריע לי כל כך, אבל ברור שהוא לא משהו.

*אני פתאום קולט שזה היה פרק 1X06, אני הטעתי אותכן כשכתבתי שזה פרק 1X07

**שיניתי אצל כולנו בעריכה

dilia snake

Well-known member
אבל לפחות היא לא משעממת כמו לנה ובעלה.
אני חושבת/מקווה שמשהו רע יקרה משהו לקייל, אם כבר מדברים על דושים.

החלק האחרון היה כשקלארק צפה ולכן אז ציפיתי שקלארק יבין.
(y).
אני חשבתי שאיכשהו יהיה קונפליקט נוסף בינו ובין טאג
לי היה ברור שהוא יקלע לקטטה עם בני נוער אחרים, לא בהכרח הנערים מבית נספר הקודם שלהם. אבל בואו נגיד שלא נפלה לי הלסת שככה זה נגמר.
אלא שהוא התעצבן על כך שהם ירו עליו עם כדורי קריפטונייט. והיה נראה שהוא ממש ממש זועם. שזה משהו שיחסית נדיר שרואים עליו (על כל סופרמן).
זה היה מוזר אבל שהם ירו עליו, הוא פאקינג סופרמן! למה הם לא סומכים עליו והאם זה קשור לסאם(אבא של לויס)?

מילי08

Well-known member
ועכשיו בפרק הזה מסתבר שקפטן-חסר-תועלת עדיין הקפטן ובגלל זה הם תקועים, ועכשיו הם נפטרו ממנו וחוזרים ליום והולט חוזר להיות קפטן, אבל הולט היה הקפטן כל הזמן הזה!!! עם משרד והכל. מה פספסתי פה???
העונש היה גם עבור הולט. הוא היה הקפטן איתם במשמרת לילה ובסוף כולם חזרו ליום (גם אני לא ידעתי שלכל משמרת יש מפקד נפרדף אבל מסתבר)
-אני עדיין לא לגמרי מכורה/מאוהבת אבל בהחלט נהנית יותר ויותר, לפי זה שיצא לי לראות לפעמים 4 פרקים ברצף (מבחינתי זה הרבה).
|כן| זו סדרת פילגוד אידיאלית והיא מצליחה לשמור על רמה גבוהה של אנגריות פילגוד גם בעונות מתקדמות. זה הקסם שלה
- ג'ייק ואיימי ממש חמודים|מאוהב| התלונה העיקרית שלי זה שאין מספיק מהם כזוג! אבל לפחות הם יציבים ולא מאוסים כמו שזוגות בסיטקומים נוטים להיות די מהר.
|כן|!
-רוזה נראית שונה פתאום8-*
באמת? לא שמתי לב
-לא ככ אהבתי את פימנטו ואת הקטע המוזר שלו עם רוזה.
אני בכלל לא מתה על פימנטו או על השחקן שתמיד משחק את אותה דמות
-אני מתה על פרקי הלוואין והתחרות השנתית:-D
|כן||!| הם גג חוזר מעולה וכמו עם איימי וג'ייק, לא מאוס
-חלום שלי שג'ייק יפגוש את טיילור סוויפט. קדימה טיי טיי תפקיד אורח בעונה האחרונה!
אני מפרגנת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושבת/מקווה שמשהו רע יקרה משהו לקייל, אם כבר מדברים על דושים.
אפשר רק לקוות.
אבל אני מאמין שלא יקרה לו שום דבר כל עוד הוא כל כך דוש. מה שאולי יקרה זה שיעשו מאמץ לגרום לנו לחבב אותו ורק אז משהו רע יקרה לו.
אבל בואו נגיד שלא נפלה לי הלסת שככה זה נגמר.
לא נפלה לי הלסת. לא היה שום דבר מפתיע במיוחד בפרק.
זה היה מוזר אבל שהם ירו עליו, הוא פאקינג סופרמן! למה הם לא סומכים עליו והאם זה קשור לסאם(אבא של לויס)?
אני גם תוהה. גם היה את זה שראינו שסאם מתקשר למישהו או משהו כזה לגבי הקמה של יחידה שתהיה נגד סופרמן, לא? משהו קשור לתג יחידה שהרע הזה נתן לו.
יכול להיות שמלמדים את החיילים האלו לא לסמוך על סופרמן למקרה שיהיה צריך להלחם בו.

זה סרט נהדר :love:
אני לא ממש אהבתי את הסרט. אבל היו כמה סצנות טובות וזאת באמת הייתה טובה. (אישית לא זכרתי אותה, אלא את זאת עם האוטובוס)

אני לא ממש אהבתי את הסרט. אבל היו כמה סצנות טובות וזאת באמת הייתה טובה. (אישית לא זכרתי אותה, אלא את זאת עם האוטובוס)
הסרט הזה הציג את הקלארק הכי אנושי ומקסים ואת הלויס הכי חכמה ומתחשבת.
אין שטויות כמו קלארק קנט מזייף אישיות חנונית, לויס עם התאהבות ילדותית בסופרמן ובלי יכולת לזהות אותו.
והצילום מרהיב, והנרי קאוויל מהמם :love:

didalf

Well-known member
אני צריך לחזור לסדרה הזאת מתישהו
איפה עצרת?

העונש היה גם עבור הולט. הוא היה הקפטן איתם במשמרת לילה ובסוף כולם חזרו ליום (גם אני לא ידעתי שלכל משמרת יש מפקד נפרדף אבל מסתבר)
אה וקפטן יוזלס נשאר בבוקר? אבל עדיין לו ולהולט אין אותה דרגה ומכאן גם אותה סמכות? למה הולט בכלל צריך להקשיב לעונש שלו ולא יכול לשנות את זה בעצמו?

|כן| זו סדרת פילגוד אידיאלית והיא מצליחה לשמור על רמה גבוהה של אנגריות פילגוד גם בעונות מתקדמות. זה הקסם שלה
|כן|

אני בכלל לא מתה על פימנטו או על השחקן שתמיד משחק את אותה דמות
אני גם!! אוף השחקן הזה תמיד מעצבן אותי אני שמחה שזה לא רק אני. משומה הייתה לי תחושה שהוא מאד אהוב כי הוא מופיע בכל הקומדיות של מייק שור.

אני מפרגנת
חחח הוא מעריץ! (אבל אסור לו להתקרב אליה יותר מ300 מייל. זאת הייתה אי הבנה:-D)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איפה עצרת?
זה היה באחד מסופי העונות כשעדיין לא הייתה את העונה הבאה בנטפליקס.
וזה די מעצבן כי הם נוטים לסיים עונה בקליפהאנגר.
(אז דודים שלחו לי את הפרק הראשון לעונה הבאה, אבל אז החלטתי לחכות לנטפליקס)

מילי08

Well-known member
אבל עדיין לו ולהולט אין אותה דרגה ומכאן גם אותה סמכות?
יש להם אותה דרגה אבל יש מעליהם סמכות אחרת שקובעת. למשל איזו מכשפה או משהו...
אז יאללה. הגיע הזמן

Aranel Nenharma

Well-known member
המכשפה היא האקסית של בויל:-P:
חחחחח לקח לי זמן להבין
זה היה באחד מסופי העונות כשעדיין לא הייתה את העונה הבאה בנטפליקס.
וזה די מעצבן כי הם נוטים לסיים עונה בקליפהאנגר.
נטפליקס העלו את העונה ה7. ואז יהיה לך רק לבקש מהדודים 8 פרקים (שזה עצוב בפני עצמו למה רק 8?)

למעלה