דיוני סדרות #53

didalf

Well-known member
@keren or5 עשית ציטוט בתוך ציטוט ואי אפשר לצטטטטטטט

לגבי לוקי - יש את הנזהרים אקסטרה וגם אני מנסה לא לאדעת בכלל מה הולך להיות בסדרה ולא לראות טריילרים. יש שם קטעים מהטריילרים וקצת מידע כללי על מה יהיה (נראה לי לא צפיתי דילגתי).

סמוך על סול 408:
כנראה אבוד:-( שודר ב24.9.18. זה מתי שהיו תקלות הזויות והפורום נמחק. יש חור בארכיון של איזה חודש.

keren or5

Well-known member
סמוך על סול 408:
כנראה אבוד:-( שודר ב24.9.18. זה מתי שהיו תקלות הזויות והפורום נמחק. יש חור בארכיון של איזה חודש.
:-( תודה שניסית!

זה דרש די מאמץ אבל נראה לי שהצלחתי לסדר את זה
עריכה: הא, טוב ניק סידר את זה אז אולי את צודקת. סורי.. אני לא זכרתי שעשיתי ציטוט בתוך ציטוט, זה בטוח היה בטעות ולא שמתי לב כדי לתקן

מילי08

Well-known member
ממש אהבתי.
היה ברור שאח של בראד הוא לא באמת כזה חמוד כמו שהוא מציג את עצמו, אבל אהבתי את האינטראקציה ביניהם, כשבראד שאנחנו מכירים מתגלה בעצם ככלבלב טוב לב..
כשג'ו רצה למעלית בסוף חשבתי שהיא תציל את המצב אבל היא נשארה סתם בוקה כמו תמיד ועכשיו זה אומר שאח של בראד יחזור שוב ואם הוא יהרוס להם את החברה אני מתה!
אבל למה בראד לא ניצל את ההזדמנות להשאיר עוד אנשים בחדר בקרה כשהוא מדבר עם אחיו ולהשאיר את הרמקול עובד? ככה כולם היו מבינים מה הסיפור.
פופי ואיין כרגיל אדירים ויש קצת חילופי תפקידים ביניהם. עכשיו כשפופי בעמדת כוח אז היא הפכה להיות די דושית ואיין פתאום נראה פחות טמבל מתמיד, עם כל השיחה שלו עם הטסטרית (כל הפרק לא קראו לה בשם ועכשיו גם אני שכחתי |פנים|).
והשיחה עם הטסטרית שוב הוכיחה לנו שהיא לא באמת רוצה משהו בחיים שלה, רק לעבוד קצת ולאהוב את הטסטרית השנייה (דיינה?! זה השם שאני זוכרת אבל לא זוכרת של מי מהן...).
הקטע עם הפורשה היה מעולה, בעיקר כשמתגלה שאיין לא מסוגל לנהוג בגיר רגיל (ואני מזדהה איתו..)
סנופ דוג התחיל בתור קטע נחמד, אבל אז שמעתי את "המילים" לשיר שלו ונחרדתי. אני לא מצפה מכולם להיות משוררים אבל מעבר לגסויות ולזילות נשים זה היה בעיקר בליל שטיויות. עוד הוכחה כנראה שאני ממש זקנה
הקטע הזה לא היה משעשע במיוחד בעיני.
נכון שזה מאוס, אבל בעיני דווקא היה נחמד, בעיקר כי ראינו את בראד באור שונה
תכלס זה היה טוב יותר אם הטסטריות היו מתחלקות ביניהם הפוך כי השניה (דיינה?) היא זאת שיש לה מוטיבציה ורעיונות.
וזה מה שיפה בסיטואציה.. אף אחד לא מקבל את מה שהוא רוצה :-D
רציתי לשאול אם מצאת אבל נזכרתי שאת רואה בלי משומה.
באמת? אני חייבת כתוביות, לא משנה אם עברית או אנגלית, אבל משהו שאפשר להתבסס עליו כי יש מלמולים ויש לחישות ובסוף אני מתוסכלת כי לא הבנתי חצי פרק
מה שכן, בהתחלה כשהוא רק הגיע ובראד קפא מיד צעקתי "הוא שבר את עאבד":-D
:-D
קיוויתי אבל שבראד הקליט אותו בשיחה שלהם שהוא חושף את עצמו הרי הם היו בחדר הקלטות. או שג'ו תעשה משהו מטורף.
בדיוק!
. וההיה קטע שהוא אומר לפופי "הטסטרית שלך סיפרה לטסטרית שלי" כאילו זה הכלבלבים שלהם
:-D
וגם אהבתי את ההיפוך שאיין עשה עליה. באמת הן צריכות להחליף צוותים. מסכנה דיינה. אבל פופי מצחיקה גם כשהיא רעה.
:-D |כן|
א ממש מעניין אותי האח של בראד, אבל בראד עצמו סוף סוף מרגיש כמו דמות מלאה יותר. אני מאוד אוהב את זה שמה שאנחנו הכרנו בתור האדם הציני, חסר רחמים, מניפולטיבי, קר וקשוח, הוא למעשה גרסה מאוד אנושית ורכה של מישהו אחר שעושה את הכל ברמה הרבה יותר גבוהה.
זה לראשונה נראה לי שהדמות של בראד מעניינת אותי.
אתה צודק, אני ממש מסכימה
ואני דווקא מקווה שלא יהפכו את זה למצב שיש לה גם שאיפות. מישהי (או מישהו) יכולה להיות טסטרית ולהיות מרוצה להשאר כזאת. אני לא אוהב את זה שבסדרות הרבה פעמים מראים כאילו חייבים לרצות להתקדם.
כן זה היה ברור מההתחלה שאין לה שאיפות, וגם אני לא רוצה שפתאום יהיו לה "כי חייבים", כי באמת לא חייבים וזה צריך להיות בסדר (גם לי אין שום שאיפות להתקדם מהתפקיד שלי, ויש אנשים שלא מבינים את זה).
גם אני לא אוהבת את זה, וזו אחת הסיבות שקשה לי עם dispatches from... ההנחה הזו שכולנו חייבים להיות משהו או מישהו.
אני מאוד מקווה שרייצ'ל (תודה על התזכורת לשם שלה) תישאר נטולת שאיפות
אבל אהבתי כן אהבתי שהוא בעצם גרם לכך שהיא שתקה סוף סוף. ועוד אחרי שהוא בעצם אמר את השם שלה.
:-D פתאום אני חושבת על זה שהיא מדברת המון אבל בעצם אומרת כלום...
כל הקטע עם מה מותר לומר ומה אסור. וזה שאיאן פשוט הולך אחורה כאילו זאת פצצה מתקתקת.

מאוד אהבתי את זה שהוא לא יודע לנהוג עם הילוכים.

וזה שיש לו 3 טסלות - כי טסלות טובות לסביבה אז יותר טסלות זה יותר טוב לסביבה :-D
:-D |כן| להכל
דמות מעצבנת כל כך של האח.
אותי הוא לא ממש הרגיז ודווקא היה נחמד שהוא נתן לדיוויד יחס חם, גם אם זה מתוך מניפולציה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רגע אתה עברת הודעה הודעה ליצור קישור מחדש?:-0 תהיה בריא|מזיע|

פעם הבאה פשוט תעבור לעריכה של קוד בלבד ותסיר את הקוד של הציטוט המיותר:
1. צפה בקובץ המצורף 23638

2.
צפה בקובץ המצורף 23639
לא עברתי הודעה הודעה כמובן.
וברור, הדרך שאת מדברת עליה היא דרך מאוד פשוטה באמת לתקן את זה בעריכה ומה שאני לרוב עושה.
אבל לרוע המזל תפוז דפוק והוא כל פעם כתב error כשניסיתי.
מה שעשיתי בסופו של דבר זה להעתיק את ההודעה כמו שהיא לחלון אחר ושם לעבור לעריכת קוד ולמחוק את זה. אבל גם אז הוא עשה את זה בעייתי. ובכלל סירב לשלוח לי עד שבילתי לחלוטין את הציטוט שבתוך החלון ספוילר.

מילי08

Well-known member
Hbo max כלומר צריך לבקש מהדודים
:-( באסה. אני משתדלת לצרוך תוכן חוקי כשאני יכולה
זה דרש די מאמץ אבל נראה לי שהצלחתי לסדר את זה
כל הכבוד! ואל תקשיב לעדי שסתם מקטרת במקום להגיד תודה |שפם|
אבל לרוע המזל תפוז דפוק והוא כל פעם כתב error כשניסיתי.
הו תפוז, אתה לא מפסיק להפתיע אותנו. |תוהה| כמה לא מתפקד יכול אתר אחד להיות.

keren or5

Well-known member
@keren or5 עשית ציטוט בתוך ציטוט ואי אפשר לצטטטטטטט
ממש מוזר! לי זה לא נראה כמו ציטוט בתוך ציטוט. וגם מוזר שלא קיבלתי התרעה על זה שתייגת אותי, מזל שבדקתי את כל ההודעות השרשור. המערכת מוזרה פה מה הולך פה?

ככה זה נראה אצלי:
1621829933040.png
(סליחה על האיכות של התמונה, צילמתי מהפלאפון למחשב). אבל רואים שלא עשיתי ציטוט בתוך ציטוט. והנה אני אפילו מצטטת את עצמי:
איזה זה ספוילרים אם הסדרה שלו עוד לא יצאה?
תגובה.

ולא ערכתי את שום דבר בהודעה שלי, אחרי שראיתי את ההודעה שלך! נשבעת!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממש מוזר! לי זה לא נראה כמו ציטוט בתוך ציטוט. וגם מוזר שלא קיבלתי התרעה על זה שתייגת אותי, מזל שבדקתי את כל ההודעות השרשור. המערכת מוזרה פה מה הולך פה?

ככה זה נראה אצלי:
צפה בקובץ המצורף 23776
(סליחה על האיכות של התמונה, צילמתי מהפלאפון למחשב). אבל רואים שלא עשיתי ציטוט בתוך ציטוט. והנה אני אפילו מצטטת את עצמי:

תגובה.

ולא ערכתי את שום דבר בהודעה שלי, אחרי שראיתי את ההודעה שלך! נשבעת!
זה בגלל שאני כבר תיקנתי את ההודעה שלך

למעלה