כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
בדיוק יצא בלוריי (צבעוני), בקשו מהדודים לקנות לכם.כמו כן, צפיתי בסרט "ליגת הצדק: גרסת סניידר" קרוב ל- 4 שעות. - מומלץ מאוד.
מה זה "בלוריי"?בדיוק יצא בלוריי (צבעוני), בקשו מהדודים לקנות לכם.
blu-rayמה זה "בלוריי"?
סופרמן ולואיס
ראיתי כבר את סופרמן ולואיס אבל אני עייפה ואין לי כוח לכתוב עליו.יש לי לבחור לראות בין: סיפורה של שפחה, סופרמן ולואיס, אגדות המחר, 3 פרקים אחרונים של באטוומן, הרופא הטוב
אם מישהו ניחש שאני אשחק קילר סודוקו בטלפון - אז זכית ב30 נקודות ניקאז זה המצב כרגע:
השעה היא 20:30
אני עדיין לא יודע האם אני עובד מחר
ויש סיכוי שאני עוד צריך לעשות טלפונים לאנשים בקשר לעבודה
אני עוד צריך לאכול, אבל אני אעשה את זה מול הטלוויזיה
ואני אתקלח מחר בבוקר
יש לי לבחור לראות בין: סיפורה של שפחה, סופרמן ולואיס, אגדות המחר, 3 פרקים אחרונים של באטוומן, הרופא הטוב
ובעולם אידיאלי אני גם אקרא קצת
מה אני אעשה?
במה זה תלוי? בהפסקת אש?השעה היא 20:30
אני עדיין לא יודע האם אני עובד מחר
אצלי ברור שכל מנתניה דרומה לא פותחים בתי ספר.. אז איו רבוטה.במה זה תלוי? בהפסקת אש?
אתם עובדים בימים אלו בכלל מהמשרד או מהבית או לא עובדים? (אנחנו מהבית עד סיום המצב כי אין לנו ממ"ד בעבודה)
גם אני עייף וזאת הסיבה שאני כנראה אדחה את סיפורה של שפחה למחר כשיהיה לי כוח גם לכתוב עליה.ראיתי כבר את סופרמן ולואיס אבל אני עייפה ואין לי כוח לכתוב עליו.
מאז יום רביעי שעבר אנחנו בבית שזה אומר טלפונים לאנשים.במה זה תלוי? בהפסקת אש?
אתם עובדים בימים אלו בכלל מהמשרד או מהבית או לא עובדים? (אנחנו מהבית עד סיום המצב כי אין לנו ממ"ד בעבודה)
איך את בדרך כלל יודעת שיש פרק חדש?טוב לדעת שיש פרק חדש. יופי! הלכתי לדודים.
אצלי מה שרוצים (יש ממד בעבודה)אתם עובדים בימים אלו בכלל מהמשרד או מהבית או לא עובדים? (אנחנו מהבית עד סיום המצב כי אין לנו ממ"ד בעבודה)
שום דבר מאלה. תתן יחס לנתינים שלך בסיכום החודשי שלהם.יש לי לבחור לראות בין: סיפורה של שפחה, סופרמן ולואיס, אגדות המחר, 3 פרקים אחרונים של באטוומן, הרופא הטוב
ובעולם אידיאלי אני גם אקרא קצת
מה אני אעשה?
קשה להיות רודן בימים אלו.שום דבר מאלה. תתן יחס לנתינים שלך בסיכום החודשי שלהם.
אין לי קלנדר. היה לי פעם אבל מסתבר שגדול עלי לתחזק להתמיד ולעקוב בדבר כזה.איך את בדרך כלל יודעת שיש פרק חדש?
אין לך קלנדר?
אני די אהבתישנאתי בערך כל רגע. זה העתיד הכי מייאש שראיתי, כולל "המאה".
אני מקווה שזה פרק חריג ושלא אשתעמם ככה עוד הרבה בהמשך העונה.
ועוד יותר הזוי שהוא קיבל את זארי כמלכה בגלל זכייה בתחרות כזאת...זה שהרע של הפרק הסכים לקבל את זה שהוא יכול לזכות בשלטון על כדור הארץ רק דרך התחרות זה... מטומטם לחלוטין. אבל זה רגיל מאוד לסדרה הזאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.