דיוני סדרות #53

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

פרק בינוני.
עלילת אליס מעניינת, עלילת הזומבים משעממת, וכל השאר בין לבין.
אנג'ליק הייתה רעילה לראיין, אימאני סתם לא מעניינת ולא תורמת. אני לא רוצה שתישאר.
סופי פורשת! 😯
ולוק... 😠😨:mad:😡😡😡😡😡😡

שנאתי בערך כל רגע. זה העתיד הכי מייאש שראיתי, כולל "המאה".
אני מקווה שזה פרק חריג ושלא אשתעמם ככה עוד הרבה בהמשך העונה.

מצאתי סדרה חדשה/ישנה, איכשהו היא זכורה לי - POSE זה השם שלה. כל פרק באורך של שעה. - היא עוסקת בחיי הטרנסג'נדרים והדראג-קווינ'ס בשלהי שנות ה- 80 בארה"ב. מומלץ למתענינים.
כמו כן, צפיתי בסרט "ליגת הצדק: גרסת סניידר" קרוב ל- 4 שעות. - מומלץ מאוד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז זה המצב כרגע:
השעה היא 20:30
אני עדיין לא יודע האם אני עובד מחר
ויש סיכוי שאני עוד צריך לעשות טלפונים לאנשים בקשר לעבודה
אני עוד צריך לאכול, אבל אני אעשה את זה מול הטלוויזיה
ואני אתקלח מחר בבוקר
יש לי לבחור לראות בין: סיפורה של שפחה, סופרמן ולואיס, אגדות המחר, 3 פרקים אחרונים של באטוומן, הרופא הטוב
ובעולם אידיאלי אני גם אקרא קצת
מה אני אעשה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז זה המצב כרגע:
השעה היא 20:30
אני עדיין לא יודע האם אני עובד מחר
ויש סיכוי שאני עוד צריך לעשות טלפונים לאנשים בקשר לעבודה
אני עוד צריך לאכול, אבל אני אעשה את זה מול הטלוויזיה
ואני אתקלח מחר בבוקר
יש לי לבחור לראות בין: סיפורה של שפחה, סופרמן ולואיס, אגדות המחר, 3 פרקים אחרונים של באטוומן, הרופא הטוב
מה אני אעשה?
אם מישהו ניחש שאני אשחק קילר סודוקו בטלפון - אז זכית ב30 נקודות ניק
(נקודות ניק זה cryptocurrency חדש שאני יצרתי ברגעים אלו ממש)

ועכשיו אני צריך לעשות כמה טלפונים ואז אני אבחר משהו אחר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי כבר את סופרמן ולואיס אבל אני עייפה ואין לי כוח לכתוב עליו.
גם אני עייף וזאת הסיבה שאני כנראה אדחה את סיפורה של שפחה למחר כשיהיה לי כוח גם לכתוב עליה.
במה זה תלוי? בהפסקת אש?
אתם עובדים בימים אלו בכלל מהמשרד או מהבית או לא עובדים? (אנחנו מהבית עד סיום המצב כי אין לנו ממ"ד בעבודה)
מאז יום רביעי שעבר אנחנו בבית שזה אומר טלפונים לאנשים.
אם כי היום גם נסעתי לעבודה כדי שספק יוכל לקחת סחורה שנתקעה אצלנו בגלל שאנחנו לא עובדים.
o_Oטוב לדעת שיש פרק חדש. יופי! הלכתי לדודים.
איך את בדרך כלל יודעת שיש פרק חדש?
אין לך קלנדר?

didalf

Well-known member
אתם עובדים בימים אלו בכלל מהמשרד או מהבית או לא עובדים? (אנחנו מהבית עד סיום המצב כי אין לנו ממ"ד בעבודה)
אצלי מה שרוצים (יש ממד בעבודה)
אחרי יומיים בבית שבהם לא עשיתי כלוםםםםםםםםםםם כי הריכוז שלי בבית אפסי השבוע חזרתי למשרד.

מה אני אעשה?
שום דבר מאלה. תתן יחס לנתינים שלך בסיכום החודשי שלהם.

Lhuna3

Well-known member
איך את בדרך כלל יודעת שיש פרק חדש?
אין לך קלנדר?
אין לי קלנדר. היה לי פעם אבל מסתבר שגדול עלי לתחזק להתמיד ולעקוב בדבר כזה.
אני בד"כ יודעת שיש פרק חדש כי יש פרק חדש בסדרות שבוע אחרי הקודם :-D סדרות שחוזרות מפגרה לפעמים אני יודעת כי בדקתי ולפעמים דרך חתולים בשם טוני או תושבי פורום אחרים :p בשביל מה יש לי אותכם בסה"כ.

didalf

Well-known member
ברוקלין 99 עד 4X09

אני ממש מבולבלת.
כולם קיבלו עונש משמרת לילה בגלל שהם נסעו לפלורידה. אבל מאז שהם חזרו הולט חזר להיות הקפטן אז למה הוא לא יכול להחזיר אותם ליום?
ועכשיו בפרק הזה מסתבר שקפטן-חסר-תועלת עדיין הקפטן ובגלל זה הם תקועים, ועכשיו הם נפטרו ממנו וחוזרים ליום והולט חוזר להיות קפטן, אבל הולט היה הקפטן כל הזמן הזה!!! עם משרד והכל. מה פספסתי פה???

וגם אם אני כבר פה:
-אני עדיין לא לגמרי מכורה/מאוהבת אבל בהחלט נהנית יותר ויותר, לפי זה שיצא לי לראות לפעמים 4 פרקים ברצף (מבחינתי זה הרבה).
- ג'ייק ואיימי ממש חמודים|מאוהב| התלונה העיקרית שלי זה שאין מספיק מהם כזוג! אבל לפחות הם יציבים ולא מאוסים כמו שזוגות בסיטקומים נוטים להיות די מהר.
-רוזה נראית שונה פתאום8-*
-לא ככ אהבתי את פימנטו ואת הקטע המוזר שלו עם רוזה.
-הסדרה הזאת היא מם מהלך. יש מלא פריימים שהם ממים מוכרים שאני כזה "יאא הנה הקטע הזה" כמו רוזה עם הכלב. אבל יש גם קטע כזה של incorrect quotes באינטרנט שמלבישים על כל מיני דמויות מפאנדומים שונים דיאלוגים קצרים מצחיקים שבחלקם נתקלתי כבר עם דמויות שונות הרבה פעמים, ומסתבר שהמקור של הרבה מהדיאלוגים האלה זה כאן. (נתקלתי גם בהרבה ממחלקת גנים ונוף)
-בפרק עם אבא של איימי צ'ארלס מכריז שהוא מרגיש כמו דקסטר. אבא של איימי היה בדקסטר.
-אני מתה על פרקי הלוואין והתחרות השנתית:-D
-הקולד אופן הם עדיין החלקים הכי מצחיקים.
-חלום שלי שג'ייק יפגוש את טיילור סוויפט. קדימה טיי טיי תפקיד אורח בעונה האחרונה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שנאתי בערך כל רגע. זה העתיד הכי מייאש שראיתי, כולל "המאה".
אני מקווה שזה פרק חריג ושלא אשתעמם ככה עוד הרבה בהמשך העונה.
אני די אהבתי
יחסית עתיד חיובי דווקא עם The Rock בתור נשיא ארה"ב וכוסות שגם אוכלים
נכון שיש תחרויות ריאליטי... אבל זה גם יש היום, אז זה לפחות לא התדרדרות.

ובהתחלה לא הייתי בעניין, אבל קונסטנטין כן נראה טוב בסופו של דבר במראה החדש (אם כי אני עדיין מצפה שהוא יחזור למראה הרגיל)

זה שהרע של הפרק הסכים לקבל את זה שהוא יכול לזכות בשלטון על כדור הארץ רק דרך התחרות זה... מטומטם לחלוטין. אבל זה רגיל מאוד לסדרה הזאת.

היה מצחיק (ומאוד מזכיר את גברים בשחור) כשהתגלה שהחייזר הזה הוא למעשה קטנטן.
אבל לכל הרוחות מעצבן אותי שלא כעסו יותר על רורי שהוא דרך עליו ככה. מילא בגלל שהוא היה חמוד וגם לא מזיק כבר בשלב הזה, אבל בטח הוא יכול היה לתת הרבה יותר מידע על החייזרית שחטפה אותו.

ספונר לא הייתה יעילה בפרק. אבל נייט קצת הפתיע בכך שהוא הפך לאיש ברזל. הסדרה. זה פשוט כבר די נדיר שהסדרה משקיעה את התקציב הנחוץ בלתת לו לעשות את זה.

במקביל בצד של שרה בעלילה התרחש מעט מאוד.
שרה חולה מאוד
הם הותקפו על ידי צבא של שיבוטיות של אווה
גארי אכל את רובם (די מגניב שהוא באמת יכול לעשות את זה)
ובסוף שרה פגשה מישהו... (שנראה לי קצת מוכר מאיפשהו)

ובעצם לא היה בכלל את אסטרה. אולי בעצם גם לא היה אותה בפרק הקודם.

זה שהרע של הפרק הסכים לקבל את זה שהוא יכול לזכות בשלטון על כדור הארץ רק דרך התחרות זה... מטומטם לחלוטין. אבל זה רגיל מאוד לסדרה הזאת.
ועוד יותר הזוי שהוא קיבל את זארי כמלכה בגלל זכייה בתחרות כזאת...

ריי חסר לי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למעלה