דיוני סדרות #51

Shiri from the block

Active member
שכחתי שיש לך קראש על ברוק.
איך אפשר לשכוח פרט כזה חשוב???
ברוק האישה הכי יפה בעולם😍😍😍
מה שלום כולם שם? רידג', סטפני, אריק, ת'ורן (תכלס בעיקר מעניין אותי ת'ורן כי היה לי קראש עליו)
ת'ורן😍 גם לי היה קראש עליו, הוא כזה חתיךךךך
לצערנו לפני שנתיים בערך הוא הוחלף בשחקן אחר כי הבמאי חולה במחלת הפיגור😔 הגיע לאיזה חצי שנה/שנה ונעלם. העיקר להחליף את וינדזור הרמון|שפם| (ת'ורן שבתמונה)

סטפני מתה כבר איזה 5 שנים נראה לי...

רידג' גם הוחלף בשחקן אחר כי רון מוס נכנס לויכוח עם הבמאי ורון התפטר. ואחר כך הוא רצה לחזור והבמאי לא נתן לו, כי כפי שנאמר למעלה- הוא חולה במחלת הפיגור. מחלה מאוד מאוד קשה שפוגעת לרוב בבמאים.

ורק אריק וברוק נשארו המקוריים מהפרק הראשון של הסדרה😊
מה זה למה הוא נראה כמו ברבי בן?
את ברבי קן!:-[:-[ חשבתי שיש בינינו יחסים טובים עדי! אל תאכזבי אותי;-(
כן|מאוהב|
אני לא מאמינה שהיא עדיין בסדרה!
כמה שנים עוברות בסדרה בשנה של המציאות??
חחחח היא שם משנת 1987, מהפרק הראשון של הסדרה.
הזמן עובר אחרת באופרת סבון מין הסתם חחח
תינוקות שנולדו בסוף שנות ה-90 כבר בשנת 2010 היו בני 25/30 חחח ובנתיים ברוק עדיין באותו הגיל😍

didalf

Well-known member
הפלייליסט של זואי 2X12

פלאשבק! אבל חמוד ממש!

תהיתי אבל איך ישלבו שירים אם זה לפני שזואי קיבלה את הכוח שלה, חלק היו טיפה מאולצים אבל לא נורא.
זואי אצל הפסיכולוג מדברת על הפעם הראשונה שהיא חוותה פחד אמיתי מאובדן שבמקרה היה גם היום הראשון שלה בספקרפוינט.

אוי היה מרגש לראות את מיטש שוב. ועוד מתפקד נורמלי:-( בכלל איזה יופי הצעירו את כולם. אגב טובין העיר משהו על מהיר ועצבני 7 ובדקתי אז הפרק הזה בערך ב2015, לפני 6 שנים.

איזה חמודה איך היא מתרגשת בחליפת מכנסיים המוגזמת שלה. משעשע שהיא דווקא חיבבה יותר את ליף ומקס עצבן אותה בהתחלה. יאיי אנמיס טו פרינדס טו לאברס. לאדעת מה יותר מגוחך אבל השיער של ליף בבאן מכוער או פזור מוזר בסוף הפרק. אניוואי מסתבר שטובין כבר עובד שם8-* חשבתי שהוא וליף הגיעו ביחד.

מסתבר שזה עדיין לא תחילת העבודה אלא סבב מבחנים אחרון מטורלל מאת דני מייקל דיוויס. היה כ"כ הרבה בדיחות קטנות שהן כאילו אירוניות לעתיד כמו זה שזואי חיבבה את ליף קודם. או זה שהיא התלהבה מהנאמבר המגוחך של דני מייקל דיוויס (פה עוד לא הייתי בטוחה אם זה קורה באמת או איכשהו אנשים שרים לה בפלשבק).
זואי "נתקעת" עם מקס כשותף, תחילה של ידידות מופלאה|לב| בהתחלה הוא מעצבן אותה במשחק הרכבה אבל כשהוא שר היא נופלת בקסמיו. לפני זה כשהזוג הראשון הודח והיה את הזה ששר שיר עצוב וזואי כזה "אתה שר בקול רם אתה יודע" עוד בדיחה אירונית חמודה. אבללללל איזה בזבוז של דה קליימב על חצי בית!!!! אני רוצה ביצוע מלא!

במקביל מגי דווקא זאת שהולכת לבית חולים עקב רשרוש בלב או משהו. כשאבא שלה אמר שהם הולכים לבית חולים חשבתי שזה גם יהיה גילוי המחלה שלו אז זה היה מפתיע.

המשחק הבא הוא לפענח קודים של כספת וסופסוףףףףףףף זכינו לדואט של מקס וליף!!!!|מאוהב| ועוד אקפלה!!!!|מאוהב| ועוד שיר שאני מכירה ואפילו יחסית מחבבת בשביל אד שירן. יאוו איזה קטע יפה|מאוהב| וכל מה שיש שם זה נקניקיה מעפנה:-D

השלב השלישי הוא ליצור מכשיר בשעתיים? אמאלה לא הייתי מצליחה. ואיכשהו זואי אפילו ביום הראשון שלה שהוא לא רשמי כבר מצליחה לברוח מהעבודה לעניינים משפחתיים, מדהים. איזה נסיך מקס שהוא מצא להם פתרון.

בדרך לשם מו הוא הנהג אובר של זואי כי צריך לשלב אותו איכשהו. הם זוכרים אחד את השני?8-* בסוף הפרק כשהיא הגיעה לבניין שלה קיוויתי שזה יעלה אבל זה לא. עוד בדיחה אירונית זה שמו אמר שהוא מפסיק להיות נהג ולדאוג לצרות של אחרים לזואי שבקרוב היא והצרות שלה יהיו מרכז החיים שלו.

בקטע שזואי רואה את ההורים שלה מדברים ואת מגי אומרת למיטש שהוא החזק מביניהם ואם יקרה לה משהו וכל זה כשאנחנו יודעים מה יקרה וגם מה שהיא אמרה לפסיכולוג על זה שבאותו רגע היא הבינה שהכל שברירי בכיתי קצת איתה;-(

אין מצבבבב שזואי ומקס בנו את הדבר החמוד הזה של הקפה תוך שעתיים ומרחוק אבל כל הכבוד להם. מסכן אבל העוזר ההוא "זה מייתר אותך לחלוטין":-D
מקס בא באופן אישי לבית חולים להודיע לזואי שהיא התקבלה|מאוהב| והוא לא:-( אבל לא נורא כי אנחנו יודעים שהוא יגיע איכשהו. בכלל כל הפרק תהיתי עם ההכרזה שרק שניים יתקבלו מה קרה ששלושתם עובדים שם בסוף.

מיטש שר למגי איזה חמוד|לב|

בסוף זואי חוזרת לדירה ופוגשת את מקס שבדיוק יוצא מ-מו. הוא עובר שבוע הבא:-0 ברגע שהוא הסתכל בארון על המכונת קפה שהם יצרו נקלק לי מה הוא עשה. באמת נראה לי מוזר שזואי התקבלה בלי להיות שם אפילו. כמובן שמיד הוכחתי שצדקתי ושהוא התקבל ראשון ו-ויתר בשביל זואי.
אם יש משהו שהפרק הזה צועק לנו זה "מקס וזואי אנדגיים"!!!|מאוהב| אפילו הפסיכולוג אמר! ורוז (החמודה חבל עליה) וסיימון הם רק מכשולים בדרך. ונראה שזואי ומקס בדרך להבין את זה. קדימה תאשרו עונה 3!!!!

אולסו דיוויד יוצא עם איזה פוסטמה ועדיין לא עם אמילי אז ברור שבהמשך הפרק הוא יפגוש אותה. האמת המפגש ביניהם היה חמוד. אהבתי את ההסתייגות של אמילי מהריון והורות כבר אז.

didalf

Well-known member
אני לא אמרתי שיש לי טעם מחוכם, אז בובת קן חיה הייתה קראש מוקדם שלי.
את ברבי קן!:-[:-[ חשבתי שיש בינינו יחסים טובים עדי! אל תאכזבי אותי;-(
תקשיבו אני גם אוהבת פריטי בויז בלונדינים חטובים וחלקים אבל זה יותר מידי ברבי אפילו בשבילי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך אפשר לשכוח פרט כזה חשוב???
ברוק האישה הכי יפה בעולם😍😍😍
זה רק מראה שאת לא נמצאת כאן מספיק כדי להזכיר לנו.
ת'ורן😍 גם לי היה קראש עליו, הוא כזה חתיךךךך
לצערנו לפני שנתיים בערך הוא הוחלף בשחקן אחר כי הבמאי חולה במחלת הפיגור😔 הגיע לאיזה חצי שנה/שנה ונעלם. העיקר להחליף את וינדזור הרמון|שפם| (ת'ורן שבתמונה)

סטפני מתה כבר איזה 5 שנים נראה לי...

רידג' גם הוחלף בשחקן אחר כי רון מוס נכנס לויכוח עם הבמאי ורון התפטר. ואחר כך הוא רצה לחזור והבמאי לא נתן לו, כי כפי שנאמר למעלה- הוא חולה במחלת הפיגור. מחלה מאוד מאוד קשה שפוגעת לרוב בבמאים.

ורק אריק וברוק נשארו המקוריים מהפרק הראשון של הסדרה😊
עכשיו קצת נשאבתי לתוך בור של לקרוא על הסדרה ומה קורה עם השחקנים והדמויות. הצלחתי לחלץ את עצמי משם לפני שמצאתי את עצמי ב3 בבוקר מנסה להבין איך ייתכן שברוק התחתנה עם רידג' 8 פעמים נפרדות (זה מה שהיה כתוב בויקיפדיה).
אני זוכר שכבר לא צפיתי בסדרה, אבל הייתי מודע לכך שברוק במערכת יחסים עם ת'ורן וזה היה נראה לי מושלם. אני לא יודע אם הם גם התחתנו (הבנתי שהיא התחתנה עם המון גברים שונים בנוסף לרידג')
זכור לי באמת שסטפני מתה. עצוב.
אני גם זוכר שקראתי שבטי ווייט שיחקה את אמא של סטפני.
שמעתי גם שרידג' הוחלף.
ושלפני שנים רבות גם התגלה שרידג' בכלל לא הבן הביולוגי של אריק אלא הבן של מישהו ששיחק אותו השחקן שמשחק את סטפנו בימי חיי.
תקשיבו אני גם אוהבת פריטי בויז בלונדינים חטובים וחלקים אבל זה יותר מידי ברבי אפילו בשבילי.
אוי, מצטער שהוא יותר מידי חתיך סטנדרטי בשבילך...

Shiri from the block

Active member
עכשיו קצת נשאבתי לתוך בור של לקרוא על הסדרה ומה קורה עם השחקנים והדמויות. הצלחתי לחלץ את עצמי משם לפני שמצאתי את עצמי ב3 בבוקר מנסה להבין איך ייתכן שברוק התחתנה עם רידג' 8 פעמים נפרדות (זה מה שהיה כתוב בויקיפדיה).
אני זוכר שכבר לא צפיתי בסדרה, אבל הייתי מודע לכך שברוק במערכת יחסים עם ת'ורן וזה היה נראה לי מושלם. אני לא יודע אם הם גם התחתנו (הבנתי שהיא התחתנה עם המון גברים שונים בנוסף לרידג')
שמעתי גם שרידג' הוחלף.
ושלפני שנים רבות גם התגלה שרידג' בכלל לא הבן הביולוגי של אריק אלא הבן של מישהו ששיחק אותו השחקן שמשחק את סטפנו בימי חיי.
קודם כל חשוב לי לציין שלא רק ברוק התחתנה שם מיליון פעמים. כל הדמויות שם התחתנו מלא פעמים אחד עם השני ועם דמויות אחרות.
סטפי (הבת של טיילור) וליאם ספנסר ב-10 שנים התחתנו והתגרשו איזה 4-5 פעמים.....

כן ברוק ות'ורן היו מושלמים ביחד|מאוהב|

בטי ווייט אכן הייתה בסדרה לאיזה שנה! כפרעליה!

נכון, רידג' הוא הבן של מאסימו מרונה (השחקן שציינת)

מה שאומר שלאף אחד מהילדים של רידג' (תומאס וסטפי) אין זכות על פורסטר ועל השם פורסטר, ושיפסיקו לרדת על ה"לוגנס" כי אמא שלהם זונה (שונאת את טיילור שנאה עמוקה)

אבח"י

Well-known member
זה רק מראה שאת לא נמצאת כאן מספיק כדי להזכיר לנו.

שמעתי גם שרידג' הוחלף.

אוי, מצטער שהוא יותר מידי חתיך סטנדרטי בשבילך...
רמות הבוטוקס והמילויים בפניה של לוגאן, כפי שרידג' קורא לה, ברוק יחסית נמוכות, בטח בהשוואה לאשתו של אריק, [רינה סופר ]בת זוגו לשעבר של ביל ספנסר ואמו של וואייט ספנסר. - איש עסקים שדומה לויקטור ניומן באופיו הנמהר

didalf

Well-known member
המפקדת פרק 8

ג'יזס קרייסט.
רמת לחץ: פרק של ה100|מזיע|
כאילו לחץ שונה אבל עדיין. פרק ממש טוב אבל גם בא לי למות ממנו. הולכת לראות ברוקלין 99 להרגע.

"את יכולה לפתוח רגליים ל50 בנים אבל לא לרדת ל50 פקלים" :eek: :eek: :eek:

Lhuna3

Well-known member
רמת לחץ: פרק של ה100|מזיע|
:-D:-D הרגת אותי!
כן היה פרק שכולו קרייסיס...
פרק טוב.
אהבתי גם את הסוף.
ערבה היא כבר הזיה ממש, ואני חושבת שבסוף הראו לנו את ההקבלה לנועה, שאצל שתיהן יש פער גדול בין המוטיבציה והאמונה העצמית, ליכולת ההגשמה בפועל.
אבל אולי נועה בסוף הפרק הגיעה להבנה שלא הכל אפשר לבצע ולפעמים צריך לוותר ולשאוף למה שאפשרי, בעוד שערבה עדיין בשיא האמונה בעצמה, ונראה לי שהפרק הראה לנו שזה לא הולך להיות סיפור "מהפך" מעורר השראה, אלא שזה נועד לכישלון, וזה באשמת נועה כי היא זו שעודדה אותה להשאר בתפקיד שמעבר ליכולתה.

Lhuna3

Well-known member
ניק קודם כל כשמגיע מגיע, ומגיע לך קרדיט על זה שחשבת בפרק שעבר שמלאדי שנתפסה היא לא היא!
יפה.

אין לי כאמור כוח ממש לסכם.
הרגשתי שדילגו על לא מעט סצינות שכאילו נחתכו החוצה ומצפים מאיתנו לדעת כאילו כבר הוזכר, עוד מישהו?

כמו הגלנטי, שלא הוזכרו עד עכשיו בשמם ,אבל מבינים שזה האנשים של טרו מהעתיד/חייזרים/ספינה/מה שזה לא יהיה.
(לא הבנתי את פשר מה שהרופא אמר לטרו, שזה יהיה שווה את זה וכאילו ירפא את החטא שלהם אחרי שהיא תמצא אותם.
וגם הזונה שגורמת לאנשים לדבר אומרת "אולי הגלנטי יביאו peace ללונדון".
מה הם יודעים על הגלנטי האלה ולמה לא מספרים גם לנו?)

וכמו זה שטרו והרופא בכלל שוב מנהלים רומן, שמהרמז בפרקים הקודמים ניתן היה לחשוב שזה משהו שהיה בעבר ונפסק?

וכמו הקטע של זאתי עם הכוח של הזכוכית והחבר שלה.

וכמו זה שנימבל (הגיי שיוצר דיסקים באוויר) עכשיו ממש איתן שם.
ומה הקטע עם האסייתית המבוגרת?
והבחור השחור עם הזיזים על היד שלו?

וכמו זה שמלאדי שואבת כוח מכאב.

ואולי עוד דברים.

קיבלנו גם רמזים מעניינים אבל שאני גם לא בטוחה מה פירושם.
הנסיך אלברט מאוד מודאג לשלומה של מלאדי בכלא.
ואחד הלורדים שם דיבר כאילו המטרה שלהם היא lasting peace. שלום עם מי?
הם מחפשים מרפא לנגועים/ות.
והשיחה של לוויניה בידלו והמדען - הם רצו לשחרר את הספינה/יצור בשביל להרחיקה מהעיר, הם מפחדים ממה שזה עושה/מפיץ ומזה שזה נראה כעומד להתבקע.

ומה היתה החשיבות של כל הקטע של זה שמישהו התלונן נגד אחד הנגועים המועסקים בזנות אצל סוואן?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פלאשבק! אבל חמוד ממש!
אז גיליתי אתמול באינסטגרם (בדף של סקיילר) שזה יהיה פרק פלאשבק.
עוד לפני שקראתי המראה של הmanbun של ליף שיתק אותי. לפחות זה רק דבר של העבר.
תהיתי אבל איך ישלבו שירים אם זה לפני שזואי קיבלה את הכוח שלה, חלק היו טיפה מאולצים אבל לא נורא.
זואי אצל הפסיכולוג מדברת על הפעם הראשונה שהיא חוותה פחד אמיתי מאובדן שבמקרה היה גם היום הראשון שלה בספקרפוינט.
גם אני פתאום (בערך דקה לפני שהתחלתי) תהיתי איך (או אם) ישלבו שירים בפרק.
מה שהיה, היה שילוב לא ממש טוב וגם לא היה ביצוע שאהבתי, ובקושי שיר שאהבתי.
היה נחמד לקבל דואט של מקס וליף (אולי לראשונה אי פעם), אבל אני לא מכיר את השיר אז לא עניין אותי.
בכל מקרה כל סיפור המפגש הראשוני של זואי ומקס היה חמוד בטירוף והפסיכולוג צודק שזה נשמע יותר כמו סיפור אהבה מאשר סיפור על אובדן (אבל האמת שאיזה מין פסיכולוג אומר משהו כזה. אני חושב שאולי מקס משלם לו בסתר כדי שיגרום לה לחזור אליו)
אבל אם זה לא היה ברור שהסדרה הולכת לכיוון של מקס וזואי יחד, אז זה עוד יותר מבהיר את זה.
אוי היה מרגש לראות את מיטש שוב. ועוד מתפקד נורמלי:-( בכלל איזה יופי הצעירו את כולם. אגב טובין העיר משהו על מהיר ועצבני 7 ובדקתי אז הפרק הזה בערך ב2015, לפני 6 שנים.
מעניין. תהיתי באמת איזה שנה זה אמור להיות ולא חשבתי להשתמש בסרט כנקודת ציון. יפה.
כן, זה היה נחמד מאוד לראות את מיטש שוב ומתפקד. מעניין מה הייתי חושב אם לא הייתי יודע שהפרק הולך להיות פרק פלאשבק. כי אני מניח שזה היה די הולי שיט שהוא פשוט הופיע משום מקום (כמו המכנסיים הקצרים של האח).
אני כל הזמן חשבתי שנראה איזה סימן ראשון למחלה שלו. אפילו אחרי שהבנתי שזה יתמקד בבעיה רפואית של מגי חשבתי שנראה גם משהו אצלו.
לאדעת מה יותר מגוחך אבל השיער של ליף בבאן מכוער או פזור מוזר בסוף הפרק.
גם אני לא
אניוואי מסתבר שטובין כבר עובד שם8-* חשבתי שהוא וליף הגיעו ביחד.
אבל לפחות לא שכחו שהם חברים וותיקים. ומבחינת הקטע של הפרק עם התחרות וזה שרק שניים יכולים לזכות אז היה קל יותר שטובין כבר עובד קיים.
זה שהיא התלהבה מהנאמבר המגוחך של דני מייקל דיוויס (פה עוד לא הייתי בטוחה אם זה קורה באמת או איכשהו אנשים שרים לה בפלשבק).
שכחתי שהקטע המוזיקלי הזה היה באמת טוב. בהחלט הקטע המוזיקלי הכי טוב של הפרק. אני מת על הקטע הזה מצ'ארלי ומפעל השוקולד
משעשע שהיא דווקא חיבבה יותר את ליף ומקס עצבן אותה בהתחלה. יאיי אנמיס טו פרינדס טו לאברס...
זואי "נתקעת" עם מקס כשותף, תחילה של ידידות מופלאה|לב| בהתחלה הוא מעצבן אותה במשחק הרכבה אבל כשהוא שר היא נופלת בקסמיו.
כן, זה כזה כיף איך החברות שלהם התחילה.
הוא באמת היה מעצבן, אם כי לא הרגיש דושי.
והיה את הזה ששר שיר עצוב וזואי כזה "אתה שר בקול רם אתה יודע" עוד בדיחה אירונית חמודה. אבללללל איזה בזבוז של דה קליימב על חצי בית!!!! אני רוצה ביצוע מלא!
זה היה קטע מצחיק באמת. ולרגע תהיתי אם איכשהו בפלאשבק היא שומעת שירים של אנשים.
בכלל לא קלטתי איזה שיר זה היה.
המשחק הבא הוא לפענח קודים של כספת וסופסוףףףףףףף זכינו לדואט של מקס וליף!!!!|מאוהב| ועוד אקפלה!!!!|מאוהב| ועוד שיר שאני מכירה ואפילו יחסית מחבבת בשביל אד שירן. יאוו איזה קטע יפה|מאוהב| וכל מה שיש שם זה נקניקיה מעפנה:-D
כן זה היה כיף. למרות שאני לא מכיר את השיר.
היה להם אי פעם דואט בעבר?
ואיכשהו זואי אפילו ביום הראשון שלה שהוא לא רשמי כבר מצליחה לברוח מהעבודה לעניינים משפחתיים, מדהים.
חחחח לא חשבתי על זה ככה. אולי זה באמת סימן לבאות (אל תעסיקו את זאתי, כל הזמן יהיו לה הורים בבית חולים) :-P:
בדרך לשם מו הוא הנהג אובר של זואי כי צריך לשלב אותו איכשהו. הם זוכרים אחד את השני?8-* בסוף הפרק כשהיא הגיעה לבניין שלה קיוויתי שזה יעלה אבל זה לא. עוד בדיחה אירונית זה שמו אמר שהוא מפסיק להיות נהג ולדאוג לצרות של אחרים לזואי שבקרוב היא והצרות שלה יהיו מרכז החיים שלו.
זה באמת מעניין אם זה כאילו סתם משהו שהיא אף פעם לא זכרה (אנחנו לא יודעים מתי היא עברה לדירה ההיא), אבל כל הסיפור אמור להיות הפרטים שהיא מספרת לפסיכולוג שלה. יכול להיות שזה משהו שהיא זוכרת וכבר יצא לה לדבר על זה עם מו הרבה זמן לפני שהם בעצם הפכו לחברים.
לא באמת עניין אותי השיר שמו שר וזה רק הפריע ועיצבן אותי שהוא מפריע לה.
שמתי לב אבל שהוא הזכיר את החברה שהוא פותח עם חברה שלו. שזה משהו שדובר עליו בפרק שהוא מתחיל את העסק עם מקס והוא חושש לחתום איתו.
בקטע שזואי רואה את ההורים שלה מדברים ואת מגי אומרת למיטש שהוא החזק מביניהם ואם יקרה לה משהו וכל זה כשאנחנו יודעים מה יקרה וגם מה שהיא אמרה לפסיכולוג על זה שבאותו רגע היא הבינה שהכל שברירי בכיתי קצת איתה;-(
זה היה עצוב מאוד. אבל אני חזק וזה לא שבר אותי.
אין מצבבבב שזואי ומקס בנו את הדבר החמוד הזה של הקפה תוך שעתיים ומרחוק אבל כל הכבוד להם. מסכן אבל העוזר ההוא "זה מייתר אותך לחלוטין":-D
בעולם שבו ליף בנה בכמה שבועות טלפון מעופף...
בכל מקרה כמו עם הטלפון המעופף, הקונספט די מגניב. (אני צריך כזה שמגלה כשיש לי נפילת סוכר ומציע לי ממתק).
*זה גם נראה לי הרבה יותר טוב מהדבר המוזר שליף יצר עם האחיינית של אילון מאסק (שאגב אתמול ראיתי אותו מנחה את SNL)
כשבסוף היא אומרת למקס שהיא תוהה מה קרה למכשיר שהם הכינו אז חשבתי שנעבור לראות שדני מייקל דייויס עדיין משתמש בו. או שנראה בפלאשבק שהעוזר שלו הרס את המכשיר כדי להציל את העבודה שלו.
אבל כן היה חמוד כמובן כשראו שמקס שמר את המכשיר.
מקס בא באופן אישי לבית חולים להודיע לזואי שהיא התקבלה|מאוהב| והוא לא:-( אבל לא נורא כי אנחנו יודעים שהוא יגיע איכשהו. בכלל כל הפרק תהיתי עם ההכרזה שרק שניים יתקבלו מה קרה ששלושתם עובדים שם בסוף.
בסוף זואי חוזרת לדירה ופוגשת את מקס שבדיוק יוצא מ-מו. הוא עובר שבוע הבא:-0 ברגע שהוא הסתכל בארון על המכונת קפה שהם יצרו נקלק לי מה הוא עשה. באמת נראה לי מוזר שזואי התקבלה בלי להיות שם אפילו. כמובן שמיד הוכחתי שצדקתי ושהוא התקבל ראשון ו-ויתר בשביל זואי.
מקס באמת כזה מלאך שהוא ויתר על העבודה בשבילה ביום שהוא פגש אותה. זה כזה סיפור רומנטי. ועוד יורת שהיא אפילו לא יודעת את זה.
למרות שפתאום אני חושב שזה מוזר שהיא לא יודעת את זה כי הרי ליף יודע שבמקור מקס נבחר ונראה לי מתאים שבהמשך כשהוא היה תחרותי עם זואי שהוא היה זורק לה את זה בקטע של "אפילו לא היית מקבלת את המשרה אם מקס לא היה מוותר עליה בהתחלה".
אבל נראה לי שהכותבים לא חשבו על זה. (או שמקס איכשהו גרם לו לא לספר לה אף פעם)(וגם לטובין)
סיימון גם נורא חמוד שם בבית חולים כשהוא מגיע ויש עליו גליטר.
אם יש משהו שהפרק הזה צועק לנו זה "מקס וזואי אנדגיים"!!!|מאוהב| אפילו הפסיכולוג אמר! ורוז (החמודה חבל עליה) וסיימון הם רק מכשולים בדרך. ונראה שזואי ומקס בדרך להבין את זה. קדימה תאשרו עונה 3!!!!
כמו שאמרתי. זה לחלוטין היוצרים צועקים לנו שהם אנדגיים. (ואולי מקס משלם לפסיכולוג:p)

באמת חבל לי על רוז וסיימון (שבכלל לא היה בפרק הזה). אני די מחבב אותם (כלומר קשה לי לחבב את סיימון בגלל שהוא בתחרות עם מקס, אבל בכל זאת).
במיוחד אני דואג שפרק הבא יסתיים בזה שמקס ברגע האחרון לא טס לניו-יורק ונשאר עם זואי והם מתנשקים. וזה תמיד רומנטי וכיף כשזה קורה (ועם זה ייצא סוף הסדרה אז חובה) אבל זה נורא מגעיל עבור הבני זוג שהם נוטשים ככה על המקום.
אני בעיקרון מעדיף שיקח קצת זמן וזואי ומקס להפרד מסיימון ורוז ורק אחרי עוד קצת זמן הם יחזרו להיות יחד.
אולסו דיוויד יוצא עם איזה פוסטמה ועדיין לא עם אמילי אז ברור שבהמשך הפרק הוא יפגוש אותה. האמת המפגש ביניהם היה חמוד. אהבתי את ההסתייגות של אמילי מהריון והורות כבר אז.
כן, חתיכת טיפוס מגעיל עשו את הבחורה הזאת.
המפגש בינהם חמוד, אבל בעצם ממה שהם אמרו הם כבר היו יחד לפני זה כשהוא היה מתלמד (או משהו כזה) והיא הייתה סטודנטית.
האמת זה היה פשוט מוזר מידי אם היום זואי פגשה לראשונה את מקס הוא אותו יום שבו האח פגש לראשונה את אמילי.
(לאח קוראים דייויד - וואלה. כל הכבוד שזכרת)

שני דברים אחרים:
1. איך שהתחלתי את הפרק פתאום התלהבתי כי חשבתי שזאת הזדמנות מצויינת לפגוש את ג'ואן שוב. וגם לראות אותה בעבר שאולי הייתה איכשהו שונה. במיוחד כשזואי מדברת על כמה מעט נשים יש בחברה. אז די התאכזבתי שלא היה אותה.
2. האם זה מרגיש לך מוגזם כשמדברים על זה שיש כל כך מעט נשים בחברה? אני לא יודע אם זה אמור להיות הגזמה כשהיא אומרת שיש איזה 5 נשים בחברה. לי לא הרגיש אף פעם שיש חוסר איזון בכזאת רמה. אחותי עובדת בהייטק והיא תמיד דיברה על נשים אחרות שעבדו איתה או תחתיה. ואשתו של חבר שלי היא מתכנתת וגם את יודעת... את ולונה (לונה, נכון? או שאני מתבלבל)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הרגשתי שדילגו על לא מעט סצינות שכאילו נחתכו החוצה ומצפים מאיתנו לדעת כאילו כבר הוזכר, עוד מישהו?
כן, בהחלט יש הרבה דברים שקופצים אליהם בלי ממש הסבר.
זה גם היה עד עכשיו כמו זה שבפרק שעבר טרו מזכירה את זה ש"בזמן שלה..." כאילו אנחנו ידענו שהיא מזמן אחר.
אני חושב שזאת דרך סיפורית להריץ את הסיפור קדימה, לא לעשות ממש אקספוזיציות אלא להתייחס לדברים כאילו כבר הייתה אקספוזיציה ולתת לצופים להבין תוך כדי. שחלק מהעניין עם זה שזה מוסיף לרמת המסתורין - הקטע הוא שזה מרגיש שיש הרבה דבירם שהם מסתורין לא מהדמויות בסדרה, אלא רק מהצופים. ואני לא בטוח אם אני אוהב את זה.
אבל הרגיש לי שקצת התייחסו לזה בקטע שבו טרו ופננס נותנות לאנשים לבחור צדדים אז טרו אומרת: "אנחנו הולכים למצוא את הגלנטי כמו שתיכננו. ואני יודעת שאני הייתי מעורפלת לגבי מה זה בעצם..."
כמו הגלנטי, שלא הוזכרו עד עכשיו בשמם ,אבל מבינים שזה האנשים של טרו מהעתיד/חייזרים/ספינה/מה שזה לא יהיה.
זה באמת הדבר העיקרי. הם הוזכר בכלל בהתחלה כל כך כדרך אגב (בזמן שפננס מסבירה על האקס-ריי של לונדון) שבכלל לא קלטתי שהייתה שם מילה שלא הבנתי (הנחתי בטח שזה איזו מילה טכנית באנגלית שאני לא מכיר וזה לא חשוב). רק כשחזרו על המילה בסצנה של טרו והרופא אז קלטתי שזה כבר נאמר וחזרתי לזה. אז קלטתי שהכוונה לספינה . כלומר באקס-ריי של לונדון ראו איפה הספינה נמצאת מתחת ללונדון והבינו כיצד אפשר להגיע אליה.
בכל מקרה יכלתי לחבר את זה גם בגלל שהפרק הקודם הסתיים בכך שמתרגמים את השיר של מרי ורואים שטרו מבינה ממי זה.
(לא הבנתי את פשר מה שהרופא אמר לטרו, שזה יהיה שווה את זה וכאילו ירפא את החטא שלהם אחרי שהיא תמצא אותם.
וגם הזונה שגורמת לאנשים לדבר אומרת "אולי הגלנטי יביאו peace ללונדון".
מה הם יודעים על הגלנטי האלה ולמה לא מספרים גם לנו?)
אני חושב שהעניין הוא שכולם (בבית יתומים) הולכים בסוג של אמונה חצי עיוורת לגבי משמעות הדבר הזה ומאמינים/מקווים שזה משהו טוב. אז הרופא מאמין שזה ריפוי מחטא, אחרים מאמינים שזה שלום. מה שטרו אומרת שזה מבטיח עתיד טוב, אבל לדעתי (וזה גם מה שמשתמע מדברים שכתבתי למעלה) גם לה אין ממש מושג.
והשיחה של לוויניה בידלו והמדען - הם רצו לשחרר את הספינה/יצור בשביל להרחיקה מהעיר, הם מפחדים ממה שזה עושה/מפיץ ומזה שזה נראה כעומד להתבקע.
במקביל נראה שלוויניה די משוכנעת שהגלנטי (בלי שהיא יודעת את השם כמובן) זה משהו רע. אם כי גם אפשר להבין מדבריה שחלק מהתקווה שלה הייתה שזה ישמש כתרופה.
עניין התרופה לנגועים עלה גם אצל קבוצת האצילים.
*סוגיית התרופה לכוחות על זה משהו שנגעו בו בכל מיני מקומות שונים. זה עלה בקומיקסים של אקס מן בעבר ובסרט אקס מן השלישי באופן ספציפי. זה גם עלה בסדרה של הפלאש. תמיד יש את הטיעון נגד שמדבר על הזכות להיות מה שאתה ושהכוחות של אדם הם חחלק ממנו שיש לו זכות בסיסית אליהם (בקומיקס לפחות נעשתה השוואה לרעיון של תרופה להומוסקסואליות) אבל מנגד יש אנשים שהכוח שלהם ממש מזיק לחיים שלהם. כמו למשל לוסי שרוצה שתוכל לגעת במישהו (בדומה לרוג מהאקס מן). אבל גם הילדה הענקית. היא בחיים לא תוכל להיות עם מישהו אם כולם קטנים ממנה.

חזרה לעניין האם הגלנטי הם משהו טוב או רע - אני באמת לא בטוח מה יהיה נכון. למרות שטרו היא הטובה של הסדרה והיא חושבת שהגלנטי הם טובים, אני לא בטוח שזה יתברר כנכון.
גם כמובן הגיוני שזה יתברר כמשהו אפור מאוד.
וכמו הקטע של זאתי עם הכוח של הזכוכית והחבר שלה.
זה האמת לא מרגיש לי שדילגו ממש על משהו - ראינו בפרק הקודם שהיא מקנאה שהוא לומד להיות עורך דין והיא לא יכולה. ועכשיו נוסף על זה הריב על נושא ההוצאה הפומבית להורג.
וכמו זה שמלאדי שואבת כוח מכאב.
זה באמת הגיע לי כאילו משום מקום. דובר בעבר על העיניים שלה. מה הקטע של השואבת כוח מכאב?
וכמו זה שנימבל (הגיי שיוצר דיסקים באוויר) עכשיו ממש איתן שם.
כן, ממש לא ברור. אני מאוד שמח שזה המצב.
לפחות ראינו שלא סתם נתנו לו להצטרף אלא עשו לו בדיקה של שיחה עם דזרה.
אולי הוא פשוט שם כי משלמים לו. זה היה הרושם מזה שהוא קפץ לקבוצה של פננס בשביל כסף.
ומה הקטע עם האסייתית המבוגרת?
והבחור השחור עם הזיזים על היד שלו?
עושה רושם מקצת שראינו שהאסייתית היא פשוט חזקה מאוד. אז היא סוג של תחליף לאליס.
השחור עם הזיזים הוא באמת לא ידוע לי. אבל צריך קצת ניצבים עם דברים מוזרים.
הנסיך אלברט מאוד מודאג לשלומה של מלאדי בכלא.
ואחד הלורדים שם דיבר כאילו המטרה שלהם היא lasting peace. שלום עם מי?
נראה לי שזה יותר עניין של דאגה לכך שיש שלטון חוק כראוי. זה לא המערב הפרוע של ארה"ב, זאת מדינה עם חוקים מאוד ברורים.
הlasting peace נראה לי עם האנשים הנגועים. זה לא שהכוונה שלהם היא להרוג את כל האנשים הנגועים. אבל הם רוצים שהם יהיו במצב שהם לא עושים מהלכים משלהם. הכוונה היא שהנגועים יהיו בשלום עם הממשל, עם האימפריה.

מאסן יותר קיצוני בעמדותיו ולכן אנחנו ראינו שהוא פונה למלך הקבצנים לא על מנת שישמור את השלום (כפי שהקבוצה שלו הורתה לו לבקש) אלא שיעשה כאוס ויתסיס נגד הנגועים.
ניק קודם כל כשמגיע מגיע, ומגיע לך קרדיט על זה שחשבת בפרק שעבר שמלאדי שנתפסה היא לא היא!
תודה על הקרדיט, אבל הוא לא מגיע לי ממש. אני חשבתי שזאת לא היא ושנגלה את זה ברגע שיאסרו אותה. לא העלתי בדעתי שזאת פשוט האישה האחרת ההיא (שהסתובבה עם הקולונל) ושהם החליפו מקום. כלומר זה בכלל לא היה שום כוח שגרם להחלפה הזאת. זה פשוט הסתמך על כך שקשה כנראה לזהות נשים מטורפות עם שיער דומה. אני מניח שאף אחד לא ממש ראה את מאלדי מקרוב לפני כן, ותמיד היה לה את האיפור השחור הזה על הפרצוף, אז פשוט לא זיהו אותה.

הגילוי הזה הוא עוד מילא. אני אומנם באותו רגע (כשמאלדי תולה את עצמה) באמת יכלתי להאמין שמאלדי מתה. אבל גם הייתי מוכן להפתעה שנגלה שהיא לא מתה. באותו זמן חשבתי שנגלה שאולי גם האקט של להחנק גורם לה להיות חזקה יותר או משהו כזה.
לא חשבתי על החלפת מקום, אבל כשהבנתי שזאת האישה האחרת אז לא הייתי בשוק גמור.
אבל מה שכן היה לי שוק גמור לחלוטין זה הגילוי שהכתבת ההיא זאת מאלדי. לכל הרוחות היא הסתובבה שם כל הפרק (וקצת מפרק קודם) ודיברה עם אנשים.
וזה גם בעצם הקישור לרצח מהפרק הראשון בתחנת רכבת התחתית שראינו ובכלל שכחתי ממנו. הרצח שהיה נראה כאילו הוא זיוף של רצח של מאלדי. וזה בעצם באמת היא עשתה.
ועוד יותר מזה - מאלדי, בתור הכתבת, כתבה את הכתבות האלו בעיתון לגבי ההוצאה להורג שלה עצמה.
והיא דיברה עם השוטר עצמו על מאלדי והרציחות, כולל זאת שהייתה כאילו מזויפת.
ולכל הרוחות אני רק עכשיו נזכר שהיא גם פירסמה ראיון עם מאלדי שהשוטר אמר שאין סיכוי שהיא יכלה לעשות ולכן בטח המציאה. אבל בעצם היא ראיינה את עצמה!
וגם רק עכשיו אני נזכר שהיא גם ביקשה טובה כלשהי מסוואן. מעניין מה זה. ובעצם אולי זה קשור לכך שהוא היה בכיכר בהוצאה להורג בלבוש מוזר.

עכשיו אני אנסה לסכם את הפרק מעבר לתשובות האלו וכבר מאוחר ואני רוצה לישון מתישהו (למרות שיש לי יום חופש) אז אני אנסה בקצרה ממש ואולי אחזור לארחיב מחר:
*אז התוכנית של מאלדי הייתה מדהימה. כולל הקטע עם הקולונל. (אני לא בטוח אם הבנתי בעצם למה הוא אמר להם לחפור באוהל).
זה שהיא הצליחה לרצוח עוד אנשים זה אולי סתם נוראי.
אבל זה שהיא התחזתה לעיתונאית וכל מה שציינתי מעל לחלוטין מעלה אותה מדרגה מבחינת דמות. זה בדיוק מה שאמרתי בעבר שהרגיש לי שיש לה פוטנציאל להיות דמות מעניינת, אבל לא עשו איתה מספיק.
*מאוד אהבתי את כל העיסוק בעניין ההוצאה הפומבית להורג. זה שזה משהו שאסרו בחוק עשרות שנים מוקדם יותר באנגליה (אבל בארה"ב זה עדיין קיים) וזה שזה סוג של צעד אחורי בעצם לתרבות מתוך מטרה לעשות הרתעה. אבל בעצם מאלדי ניצלה את זה נגדם.
גם אהבתי את זה שזה יוצר פילוג עצום ולא דווקא ברור.
כי הרי אף אחד לא בעד מאלדי, אבל ברגע שעושים את ההוצאה להורג הפומבית זה הופך להיות נקודת מחלוקת. (נכון שבמבט לאחור הקול החזק נגד זה היא העיתונאית שהיא בעצם מאלדי עצמה...) גם לוויניה (שהיא ממש לא טהורה) נגד זה. וגם פננס שנחטפה על ידי מאלדי.
*אהבתי את הויכוח שנוצר בין טרו ופננס. קודם כל היו שם כמה רגעים מצחיקים. כמו זה שפננס מודיעה פתאום "זה איך שנשחרר את מאלדי". ואחר כך בשלב החלוקה לקבוצות עם הנאום של פננס וזה שטרו אומרת בערך "אני לא אכריח אף אחד, אבל התוכנית של פננס מטורפת" (ואוגי מסתתר מאחורי מישהו כדי שלא יאלץ להחליט).
*מאוד הייתי רוצה לראות את מלוא התוכנית של פננס לפני שהכל השתבש. המטרייה הייתה מגניבה. נראה שהיה אמור להיות גם כדור פורח.
*אבל כמובן שאני רוצה לדעת מה קרה עם הקבוצה של טרו. בשלב מסויים כבר הבנתי שלא יהיה זמן לראות את זה בפרק הזה, אבל זה שראינו אותם אחרי שהם חזרו פצועים... האם פרק הבא יחזרו למה קרה שם? או שזה יהיה עוד אחד מהדברים שמצפים מאיתנו להבין בדיאבד.
*מה שנראה לי ברור זה שלרעידת אדמה שהייתה שם יש קשר למה שהיה עם המשימה של טרו.
*מעניין אם לוויניה הייתה עם החללית כשהם היו שם. זה בעצם מאוד מעניין שאוגי יצא למשימה נגד הקבוצה שמנהיגה אחותו בלי לדעת את זה. והיא לא יודעת שהוא חבר אל הנגועים (או שהוא בעצמו נגוע).
*מסתבר שהכוח שלו יכול להיות יעיל גם לדברים אחרים מריגול. כי הוא יכול להפעיל להקות של ציפורים שיהיו הסחות דעת טובות.
*מאוד חמוד שטרו שלחה את האסייתית שתעזור לפננס למרות שהיא בחרה בקבוצה של טרו.
*אבל תכלס עם כל אהבתי אל פננס גם התוכנית שלה התבררה בסוף כחסרת משמעות (לפחות מבחינת הצלת מאלדי - אם כי היא כן לפחות בסוף אולי הצילה כמה בני אדם מחישמול) וגם זה שהיא לקחה אנשים עם יכולות חזקות (כמו נימבל והאסייתית) אולי גרם לכך שהקבוצה של טרו לא הצליחה.
*אני חוזר על כך שהדיון של טרו ופננס על הצלת מאלדי מעולה. (אולי מחר נציל 12 ילדים. 12 חתולים?)
*אז כמה קטעים של אנשים נרמסים תחת עומס של אנשים נעים באזור מוגבל במרחב. קשה היה שלא לחשוב על כך שזה יצא בתזמון לא מכובד. (נגיד ככה אם היה משהו כמו האסון במירון בשבוע האחרון בארה"ב אז בטח היו דוחים את הפרק)
*מעניין שמאלדי (כשהיא עוד מחופשת לעיתונאית) הצילה את הבחורה ההיא מהנגועים (זאת שרוצה להיות עורכת דין).
*היה לי די ברור שלעיתונאית יש פאה, אבל עדיין לא חשבתי על זה. חשבתי שאולי היא גם נגועה והפאה מסתירה משהו (כמו שיער ירוק למשל)
*קרוסאובר עם הסדרה It's a Sin? (הצליל האחרון של הפרק הוא מאלדי אומרת La)

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
קודם כל חשוב לי לציין שלא רק ברוק התחתנה שם מיליון פעמים. כל הדמויות שם התחתנו מלא פעמים אחד עם השני ועם דמויות אחרות.
סטפי (הבת של טיילור) וליאם ספנסר ב-10 שנים התחתנו והתגרשו איזה 4-5 פעמים.....

כן ברוק ות'ורן היו מושלמים ביחד|מאוהב|

בטי ווייט אכן הייתה בסדרה לאיזה שנה! כפרעליה!

נכון, רידג' הוא הבן של מאסימו מרונה (השחקן שציינת)

מה שאומר שלאף אחד מהילדים של רידג' (תומאס וסטפי) אין זכות על פורסטר ועל השם פורסטר, ושיפסיקו לרדת על ה"לוגנס" כי אמא שלהם זונה (שונאת את טיילור שנאה עמוקה)
אני זוכר שברוק ות'ורן היו ביחד...מתישהו:-D ואז רידג' בשביל להוכיח לאחיו שברוק...איך נגדיר זאת...לא ראויה לאמון|יעני|, התחיל לזרוק לה רמזים שהוא רוצה אותה חזרה, והיא זרקה את אחיו מהר יותר מ...מ...טוב, ממש ממש מהר, ואז רידג' זרק אותה יותר מהר מאיך שהיא זרקה את אחיו...סדרה משעשעת

וכמה שאני אהבתי \שנאתי את סטפנו דימרה...

Shiri from the block

Active member
אני זוכר שברוק ות'ורן היו ביחד...מתישהו:-D ואז רידג' בשביל להוכיח לאחיו שברוק...איך נגדיר זאת...לא ראויה לאמון|יעני|, התחיל לזרוק לה רמזים שהוא רוצה אותה חזרה, והיא זרקה את אחיו מהר יותר מ...מ...טוב, ממש ממש מהר, ואז רידג' זרק אותה יותר מהר מאיך שהיא זרקה את אחיו...סדרה משעשעת
ממש ממש אבל ממש לא נכון!!!
היי, אני שירן ואני הסנגורית של ברוק לוגן כבר 50 שנה, וחשוב לי מאודדדד להבהיר את אירועי האירוע:
ברוק ות'ורן יצאו ביחד. סטפני לא אהבה את זה אז היא ביקשה מרידג' שיילך לפתות את ברוק כדי להוכיח לת'ורן שברוק תרוץ לרידג' בכל הזדמנות.
אממה!!! רידג' היה נשוי לטיילור באותה תקופה! וטיילור אשכרה זרמה עם הרעיון שבעלה יפתה את האקסית שלו רק בשביל להפריד את ברוק מת'ורן!!! מה היא קשורה בכלל?? ולמה היא הורסת לברוק רגעי אושר עם מישהו שהוא לא רידג'?? שהיא אגב צריכה לשמוח על זה ולא לנסות לחבל בזה.
טוב עברנו הלאה, טיילור אישרה את המזימה, רידג' הלך לפתות את ברוק, אבל מה קרה?? בזמן שרידג' מנסה בכוח לנשק את ברוק, גרמו לכך שת'ורן בדיוק יעבור ויראה את זה, והוא כמובן נשבר וברח לפני שהוא הספיק לראות את ברוק מ-ס-ר-ב-ת לרידג' ורוצה להיות רק עם ת'ורן!!
אבל העיקר רידג' וטיילור נדחפו לחיים של ברוק ות'ורן כי זה מה שאמא סטפני ביקשה וכל מה שהיא מבקשת הם עושים כמו כלבים טובים:-[

וזהו. זאת האמת על אותו יום נוראי.
ההגנה סיימה|פטיש|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה על התמונות המדהימות (שאני לא הצלחתי למצוא כשאני חיפשתי תמונות שלו)
אבל אני גם נאלצתי לצנזר קצת שתיים מהן.
חשוב לי להבהיר שיש גבול מבחינת כמה עירום אני ארשה כאן ושלא נעבור אותו.

Shiri from the block

Active member
חחחח באסה... לא הייתי סגורה כי לא באמת רואים איברים מסויימים, אבל סבבה מקבלת :ROFLMAO:

Aranel Nenharma

Well-known member
אבל סחטין עליו שהוא היה צריך מגבת גדולה כדי לחסות

אבל סחטין עליו שהוא היה צריך מגבת גדולה כדי לחסות
הגעתי למקור התמונות, ללא הצנזורה שכאן. מגבת גדולה לא אומרת כלום. היא בהחלט מייצרת אשליה, וכיוון שתמונות ה"עירום" של הרמון מתוכננות ומבוימות [לא כמו של בראד פיט לפני 30 שנים] אין סיכוי שיראו לו משהו.
מה שכן, אני אישית לא מחבב גברים מרוטים. גם בנות זוג מרוטות לא מוצאות חן בעיניי.

אז "סדרה" חדשה
בעקבות העובדה שאני צופה באיזה ריאלטי מצ'וקמק של נטפליקס, הם הציעו לי את GLAW UP. ריאליטי איפור, בריטי. בניגוד לאחיו האמריקאיים, התחרות כאן מעולה, ענינית ובלי "דאוויין" של שופט מורם מעם. יש שם איזו מאפרת-על, אני מניח עם תגובות אנושיות נהדרות. כועסת רותחת ומתלהבת כמו בת 16. איזה כיף. נשביתי לגמרי.

למעלה