דיוני סדרות #51

Shiri from the block

Active member
באטוומן 2x13
סטפני בראון! 👏
הייתי צריכה לעשות גוגל כדי להבין מה השמחה חחח
אבל בלי קשר היה פרק מהמם!!
אעאעאע אליס גילתה שקייט חיה|מאוהב|!!!
מקווה ממש שאם הסדרה תחודש לעונה 3, אז שישימו את קייט באטוומן ואת ריאן ישימו בתפקיד אחר. היא עדיין לא זורמת לי כתחליף הולם לדמות של קייט קיין.

dilia snake

Well-known member
הייתי צריכה לעשות גוגל כדי להבין מה השמחה חחח
אבל בלי קשר היה פרק מהמם!!
אעאעאע אליס גילתה שקייט חיה|מאוהב|!!!
מקווה ממש שאם הסדרה תחודש לעונה 3, אז שישימו את קייט באטוומן ואת ריאן ישימו בתפקיד אחר. היא עדיין לא זורמת לי כתחליף הולם לדמות של קייט קיין.
היא חודשה(יחד עם שאר הסדרות של הרשת) כבר לפני כמה חודשים

didalf

Well-known member
אז גיליתי אתמול באינסטגרם (בדף של סקיילר) שזה יהיה פרק פלאשבק.
מעניין מה הייתי חושב אם לא הייתי יודע שהפרק הולך להיות פרק פלאשבק. כי אני מניח שזה היה די הולי שיט שהוא פשוט הופיע משום מקום (כמו המכנסיים הקצרים של האח).
גם אני פתאום (בערך דקה לפני שהתחלתי) תהיתי איך (או אם) ישלבו שירים בפרק.
כן אני גם ידעתי כבר כי ראיתי בפייסבוק של הסדרה. ואני גם תהיתי מה הייתי חושבת אם לא הייתי יודעת כשהייתי רואה את מיטש. ואני גם למרות שידעתי תהיתי מה יעשו עם השירים רק כשהתחלתי את הפרק:-D

אני כל הזמן חשבתי שנראה איזה סימן ראשון למחלה שלו. אפילו אחרי שהבנתי שזה יתמקד בבעיה רפואית של מגי חשבתי שנראה גם משהו אצלו.
אני גם חשבתי. אבל נראה לי שזה היה מוגזם אם כן. כאילו שהכל באותו יום.

זה היה קטע מצחיק באמת. ולרגע תהיתי אם איכשהו בפלאשבק היא שומעת שירים של אנשים.
בכלל לא קלטתי איזה שיר זה היה.
חח אני גם תהיתי לרגע אם אנשים שרים לה איכשהו בפלאשבק.
ולקח לי זמן לזהות כי הוא שר ממש קצת והרגשתי שזה מוכר ואז המשכתי בראש עד שקלטתי ואז התעצבנתי כי אני ממש אוהבת את השיר הזה ואני מקווה שזה לא אומר שהוא משומש כבר ואי אפשר להשתמש בו לביצוע מלא!!!

היה נחמד לקבל דואט של מקס וליף (אולי לראשונה אי פעם), אבל אני לא מכיר את השיר אז לא עניין אותי.
כן זה היה כיף. למרות שאני לא מכיר את השיר.
היה להם אי פעם דואט בעבר?
איך אתה לא מכיר את השיר הזה?:-0 אחד השירים הכי נטחנים בעשור האחרון. ואני לא אוהבת את אד שירן בכלל אז זה לא שיר שהייתי מכירה אם הוא לא היה בכל מקום.
ולדעתי עוד לא היה להם דואט היינו זוכרים חיכינו לזה מלא.

חחחח לא חשבתי על זה ככה. אולי זה באמת סימן לבאות (אל תעסיקו את זאתי, כל הזמן יהיו לה הורים בבית חולים) :-P:
:-D:-D

שמתי לב אבל שהוא הזכיר את החברה שהוא פותח עם חברה שלו. שזה משהו שדובר עליו בפרק שהוא מתחיל את העסק עם מקס והוא חושש לחתום איתו.
כן אני גם שמתי לב.

זה היה עצוב מאוד. אבל אני חזק רובוט ללא רגשות וזה לא שבר אותי.
תיקנתי לך.

באמת חבל לי על רוז וסיימון (שבכלל לא היה בפרק הזה). אני די מחבב אותם (כלומר קשה לי לחבב את סיימון בגלל שהוא בתחרות עם מקס, אבל בכל זאת).
במיוחד אני דואג שפרק הבא יסתיים בזה שמקס ברגע האחרון לא טס לניו-יורק ונשאר עם זואי והם מתנשקים. וזה תמיד רומנטי וכיף כשזה קורה (ועם זה ייצא סוף הסדרה אז חובה) אבל זה נורא מגעיל עבור הבני זוג שהם נוטשים ככה על המקום.
אני בעיקרון מעדיף שיקח קצת זמן וזואי ומקס להפרד מסיימון ורוז ורק אחרי עוד קצת זמן הם יחזרו להיות יחד.
אני מחבבת את רוז, מסיימון לא אכפת לי.
אם תהיה עונה 3 אתה צודק. אבל אם הולכים לבטל לי את הסדרה אחרי העונה הזאת אז שיתנשקו מיד ולא אכפת לי במי הם יפגעו. אז שתהיה עונה 3B-|

2. האם זה מרגיש לך מוגזם כשמדברים על זה שיש כל כך מעט נשים בחברה? אני לא יודע אם זה אמור להיות הגזמה כשהיא אומרת שיש איזה 5 נשים בחברה. לי לא הרגיש אף פעם שיש חוסר איזון בכזאת רמה. אחותי עובדת בהייטק והיא תמיד דיברה על נשים אחרות שעבדו איתה או תחתיה. ואשתו של חבר שלי היא מתכנתת וגם את יודעת... את ולונה (לונה, נכון? או שאני מתבלבל)
מממ לאדעת האמת. כי אני לא בחברת הייטק נוצצת כזאת אני במקום זקן יותר. אצלנו יש הרבה בנות אבל כולן חרדיות צעירות בשכר נמוך. לאדעת כמה יש בהייטק מהסוג של ספרקפוינט יותר. בהחלט פחות משמעותית. גם הפרק התרחש לפני 6 שנים בערך בטח היה שיפור מאז.
וכן לונה גם מתכנתת.

Lhuna3

Well-known member
אני חושב שזאת דרך סיפורית להריץ את הסיפור קדימה, לא לעשות ממש אקספוזיציות אלא להתייחס לדברים כאילו כבר הייתה אקספוזיציה ולתת לצופים להבין תוך כדי. שחלק מהעניין עם זה שזה מוסיף לרמת המסתורין - הקטע הוא שזה מרגיש שיש הרבה דבירם שהם מסתורין לא מהדמויות בסדרה, אלא רק מהצופים. ואני לא בטוח אם אני אוהב את זה.
אני גם.
זה גם היה עד עכשיו כמו זה שבפרק שעבר טרו מזכירה את זה ש"בזמן שלה..." כאילו אנחנו ידענו שהיא מזמן אחר.
אפרופו זה, היה עוד רמז מעניין בפרק במשפט שפננס אמרה לטרו, משהו על כך שטרו באה לזמן שלנו כי זה מה שצריך בשביל שיהיה טוב, משהו כזה. אני צריכה למצוא בדיוק את המשפט.
מה שטרו אומרת שזה מבטיח עתיד טוב, אבל לדעתי (וזה גם מה שמשתמע מדברים שכתבתי למעלה) גם לה אין ממש מושג.
זהו, שזה מוזר לי שגם לה אין מושג. היא כאילו כן זוכרת מאיפה/מתי היא באה ואיך, אבל היא לא זוכרת/יודעת למה?
היא אמרה שהשאירו אותה שם לבד, בלי משימה מוגדרת.
ואז בשיר ה... ישות אמרה לה שהיא לא עזבה אותה מאחור, שהיא הגיעה גם לעיר אבל התרסקה.
ורגע, בעצם כשמלאדי/שרה אמרה לטרו שהיא לא מזהה אותה והשאירה אותה מאחור, אז זאת ה"ישות" שדיברה אליה בעצם? (שמלאדי אמרה בכלא שהיא רק כלי שלה)
כלומר היא לא זיהתה אותה כי שתיהן בגוף אחר?
אבל לטרו גם נמחקו זכרונות מסוימים?
אני רוצה שיפסיקו עם החידות והרמזים ויסבירו לנו מה קורה, נמאס לי לנסות לחבר את הפאזל הזה.
וזה יהיה די מתסכל אם לא נקבל איזה הסבר בפרק הבא ואז מי יודע כמה זמן עד המשך העונה...
הlasting peace נראה לי עם האנשים הנגועים. זה לא שהכוונה שלהם היא להרוג את כל האנשים הנגועים. אבל הם רוצים שהם יהיו במצב שהם לא עושים מהלכים משלהם. הכוונה היא שהנגועים יהיו בשלום עם הממשל, עם האימפריה.
אה אוקיי. הם צריכים שם את פרופ' X.
וגם רק עכשיו אני נזכר שהיא גם ביקשה טובה כלשהי מסוואן. מעניין מה זה. ובעצם אולי זה קשור לכך שהוא היה בכיכר בהוצאה להורג בלבוש מוזר.
באמת לא ברור היה מה הפואנטה שלו בסצינה אז הגיוני שאתה צודק.
(ומצד שני הסצינה של ההוצאה להורג עברה ולא ראינו אותו עושה שם משהו מיוחד, אולי פספסתי.)
*מאוד אהבתי את כל העיסוק בעניין ההוצאה הפומבית להורג. זה שזה משהו שאסרו בחוק עשרות שנים מוקדם יותר באנגליה (אבל בארה"ב זה עדיין קיים) וזה שזה סוג של צעד אחורי בעצם לתרבות מתוך מטרה לעשות הרתעה. אבל בעצם מאלדי ניצלה את זה נגדם.
גם אהבתי את זה שזה יוצר פילוג עצום ולא דווקא ברור.
כי הרי אף אחד לא בעד מאלדי, אבל ברגע שעושים את ההוצאה להורג הפומבית זה הופך להיות נקודת מחלוקת. (נכון שבמבט לאחור הקול החזק נגד זה היא העיתונאית שהיא בעצם מאלדי עצמה...) גם לוויניה (שהיא ממש לא טהורה) נגד זה. וגם פננס שנחטפה על ידי מאלדי.
זה אכן היה מאוד מעניין.
*אז כמה קטעים של אנשים נרמסים תחת עומס של אנשים נעים באזור מוגבל במרחב. קשה היה שלא לחשוב על כך שזה יצא בתזמון לא מכובד. (נגיד ככה אם היה משהו כמו האסון במירון בשבוע האחרון בארה"ב אז בטח היו דוחים את הפרק)
לגמרי חשבתי על זה גם.
*קרוסאובר עם הסדרה It's a Sin? (הצליל האחרון של הפרק הוא מאלדי אומרת La)
חשבתי גם! :-D

ואהבתי גם את הויכוחים והתחרות על האנשים בין טרו ופננס.
*היה לי די ברור שלעיתונאית יש פאה, אבל עדיין לא חשבתי על זה. חשבתי שאולי היא גם נגועה והפאה מסתירה משהו (כמו שיער ירוק למשל)
גם לי השיער שלה נראה כפיאה, אבל מה שבלט לי יותר כמוזר היה הציצי שלה, שנראה לי גדול ומורם בצורה לא טבעית! :-D (ואכן בסוף רואים שהיא מוציאה ממנו ריפוד). זה גרם לי לתמוה על זה, אבל בכל זאת לא לחשוד בכלום.

didalf

Well-known member
הרגשתי שדילגו על לא מעט סצינות שכאילו נחתכו החוצה ומצפים מאיתנו לדעת כאילו כבר הוזכר, עוד מישהו?
לגמרי!!!

כמו הגלנטי, שלא הוזכרו עד עכשיו בשמם ,אבל מבינים שזה האנשים של טרו מהעתיד/חייזרים/ספינה/מה שזה לא יהיה.
(לא הבנתי את פשר מה שהרופא אמר לטרו, שזה יהיה שווה את זה וכאילו ירפא את החטא שלהם אחרי שהיא תמצא אותם.
וגם הזונה שגורמת לאנשים לדבר אומרת "אולי הגלנטי יביאו peace ללונדון".
מה הם יודעים על הגלנטי האלה ולמה לא מספרים גם לנו?)
מה דפאק זה גלנטי????? זה החללית הזוהרת הזאת??

אני חושב שזאת דרך סיפורית להריץ את הסיפור קדימה, לא לעשות ממש אקספוזיציות אלא להתייחס לדברים כאילו כבר הייתה אקספוזיציה ולתת לצופים להבין תוך כדי. שחלק מהעניין עם זה שזה מוסיף לרמת המסתורין - הקטע הוא שזה מרגיש שיש הרבה דבירם שהם מסתורין לא מהדמויות בסדרה, אלא רק מהצופים. ואני לא בטוח אם אני אוהב את זה.
כן וזה קצת מעצבן שזה כל הזמן.

*סוגיית התרופה לכוחות על זה משהו שנגעו בו בכל מיני מקומות שונים. זה עלה בקומיקסים של אקס מן בעבר ובסרט אקס מן השלישי באופן ספציפי. זה גם עלה בסדרה של הפלאש. תמיד יש את הטיעון נגד שמדבר על הזכות להיות מה שאתה ושהכוחות של אדם הם חחלק ממנו שיש לו זכות בסיסית אליהם (בקומיקס לפחות נעשתה השוואה לרעיון של תרופה להומוסקסואליות) אבל מנגד יש אנשים שהכוח שלהם ממש מזיק לחיים שלהם. כמו למשל לוסי שרוצה שתוכל לגעת במישהו (בדומה לרוג מהאקס מן). אבל גם הילדה הענקית. היא בחיים לא תוכל להיות עם מישהו אם כולם קטנים ממנה.
זה מה שאמרתי שבוע שעבר.

תודה על הקרדיט, אבל הוא לא מגיע לי ממש. אני חשבתי שזאת לא היא ושנגלה את זה ברגע שיאסרו אותה. לא העלתי בדעתי שזאת פשוט האישה האחרת ההיא (שהסתובבה עם הקולונל) ושהם החליפו מקום. כלומר זה בכלל לא היה שום כוח שגרם להחלפה הזאת. זה פשוט הסתמך על כך שקשה כנראה לזהות נשים מטורפות עם שיער דומה. אני מניח שאף אחד לא ממש ראה את מאלדי מקרוב לפני כן, ותמיד היה לה את האיפור השחור הזה על הפרצוף, אז פשוט לא זיהו אותה.

הגילוי הזה הוא עוד מילא. אני אומנם באותו רגע (כשמאלדי תולה את עצמה) באמת יכלתי להאמין שמאלדי מתה. אבל גם הייתי מוכן להפתעה שנגלה שהיא לא מתה. באותו זמן חשבתי שנגלה שאולי גם האקט של להחנק גורם לה להיות חזקה יותר או משהו כזה.
לא חשבתי על החלפת מקום, אבל כשהבנתי שזאת האישה האחרת אז לא הייתי בשוק גמור.
אבל מה שכן היה לי שוק גמור לחלוטין זה הגילוי שהכתבת ההיא זאת מאלדי. לכל הרוחות היא הסתובבה שם כל הפרק (וקצת מפרק קודם) ודיברה עם אנשים.
וזה גם בעצם הקישור לרצח מהפרק הראשון בתחנת רכבת התחתית שראינו ובכלל שכחתי ממנו. הרצח שהיה נראה כאילו הוא זיוף של רצח של מאלדי. וזה בעצם באמת היא עשתה.
אני הייתי בטוחה שהיא לא תמות איכשהו. והייתה לי תחושה שזאת הכתבת כי יש להן קול מעצבן דומה. אבל לא הבנתי איך בדיוק.
עדיין לא הבנתי אז מי הבחורה השניה?? כאילו נרמז שזאת הגופה ההיא??? אבל היא הייתה גופה!!! והבחורה שהוחלפה הייתה חיה!! לא?

*אז התוכנית של מאלדי הייתה מדהימה. כולל הקטע עם הקולונל. (אני לא בטוח אם הבנתי בעצם למה הוא אמר להם לחפור באוהל).
משהו עם החשמל.

*אהבתי את הויכוח שנוצר בין טרו ופננס. קודם כל היו שם כמה רגעים מצחיקים. כמו זה שפננס מודיעה פתאום "זה איך שנשחרר את מאלדי". ואחר כך בשלב החלוקה לקבוצות עם הנאום של פננס וזה שטרו אומרת בערך "אני לא אכריח אף אחד, אבל התוכנית של פננס מטורפת" (ואוגי מסתתר מאחורי מישהו כדי שלא יאלץ להחליט).
ממש טים קאפ וטים טוני הקבוצות האלה.
אני חשבתי שזה מצחיק כי זה הזכיר לי קטעים שיש שתי קבוצות בשיעור ספורט וכל אחד בוחר לקבוצה שלו רק הפוך, האנשים בוחרים את הקבוצה.

*אבל כמובן שאני רוצה לדעת מה קרה עם הקבוצה של טרו. בשלב מסויים כבר הבנתי שלא יהיה זמן לראות את זה בפרק הזה, אבל זה שראינו אותם אחרי שהם חזרו פצועים... האם פרק הבא יחזרו למה קרה שם? או שזה יהיה עוד אחד מהדברים שמצפים מאיתנו להבין בדיאבד.
וואי חסר להם|בוקס|

*אז כמה קטעים של אנשים נרמסים תחת עומס של אנשים נעים באזור מוגבל במרחב. קשה היה שלא לחשוב על כך שזה יצא בתזמון לא מכובד. (נגיד ככה אם היה משהו כמו האסון במירון בשבוע האחרון בארה"ב אז בטח היו דוחים את הפרק)
כן אני גם חשבתי, בעיקר בקטע שזאתי ההודית שרוצה להיות עו"ד נדרסה.

*קרוסאובר עם הסדרה It's a Sin? (הצליל האחרון של הפרק הוא מאלדי אומרת La)
אני גם חשבתי:-D

אני רוצה שיפסיקו עם החידות והרמזים ויסבירו לנו מה קורה, נמאס לי לנסות לחבר את הפאזל הזה.
כן זה מעייף קצת|חבול| אני יותר מנסה להבין מה קורה מאשר צופה. אז אני כבר לא מתלהבת מכלום כי אני בכלל רוצה לוודא שהבנתי מה קורה.
וכאילו ראיתי ליגיון והסמויה זה לא שאני לא מסוגלת לראות דברים טיפה מורכבים אבל לעזאזל.

רציתי להגיד על ההוצאה להורג שזה ממש מחריד הפומביות בזה. כאילו מילא תהרגו את מאלאדי כנראה מגיע לה. אבל הפומביות מחרידה. זה שזה הופך לאירוע כיף. שאנשים אשכרה רצים לתפוס מקום קרוב לבמה. שיש אזור VIP. שמוכרים לימונדה והכי מזעזע היו הבובות האלה!! (שעוד ילדים הכינו!!!). איכס. האמת קצת שמחתי שהתחיל ההרג ההמוני קצת הגיע לכל מי שבא לצפות בהוצאה להורג כאילו זה מופע רוק. שוב, מגיע לה שיהרגו אותה, אבל בכלא. מי שבא להנות מזה קצת מגיע לו.

Lhuna3

Well-known member
עדיין לא הבנתי אז מי הבחורה השניה?? כאילו נרמז שזאת הגופה ההיא??? אבל היא הייתה גופה!!! והבחורה שהוחלפה הייתה חיה!! לא?
בפרק 3 בסצינה במקום של מלאדי שמחזיקה בשבי את מרי, ויש שם עוד אנשים מהקבוצה של מלאדי, אז יש שם אחת פסיכית שמבקשת ממרי לשיר את השיר, (חזרתי עכשיו לראות את הקטע) ורוצה גם להיות נגועה אבל היא לא והיא אומרת שהיא "עובדת" בשביל להשיג את השינוי שלה ומקריבה, וחתכה את הבוהן ברגל שלה (והיא מראה את זה למרי), וזה לא היה מספיק, אבל כל אינץ' מקרב אותה יותר למתת האל.
אז זאת היתה הבחורה השניה.

הגופה שהשוטר ניסה לפענח את הרצח שלה היתה העיתונאית האמיתית, שמלאדי רצחה אותה והתחזתה אליה.

didalf

Well-known member
בפרק 3 בסצינה במקום של מלאדי שמחזיקה בשבי את מרי, ויש שם עוד אנשים מהקבוצה של מלאדי, אז יש שם אחת פסיכית שמבקשת ממרי לשיר את השיר, (חזרתי עכשיו לראות את הקטע) ורוצה גם להיות נגועה אבל היא לא והיא אומרת שהיא "עובדת" בשביל להשיג את השינוי שלה ומקריבה, וחתכה את הבוהן ברגל שלה (והיא מראה את זה למרי), וזה לא היה מספיק, אבל כל אינץ' מקרב אותה יותר למתת האל.
אז זאת היתה הבחורה השניה.

הגופה שהשוטר ניסה לפענח את הרצח שלה היתה העיתונאית האמיתית, שמלאדי רצחה אותה והתחזתה אליה.
אהה אוקי תודה.
לא זכרתי כמעט כלום אבל אני מתחילה להזכר בזאתי עם הרגל. יכול להיות שחשבתי שהיא מלאדי? לא זוכרת. הן דומות? אי אפשר לדעת עם הלכלוך הזה בפרצוף שלהן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אפרופו זה, היה עוד רמז מעניין בפרק במשפט שפננס אמרה לטרו, משהו על כך שטרו באה לזמן שלנו כי זה מה שצריך בשביל שיהיה טוב, משהו כזה. אני צריכה למצוא בדיוק את המשפט.
אה כן זכור לי משהו. תמצאי באמת.

*זה מזכיר לי עוד משהו - זה שטרו קוראת לתמונה של פננס אקס-ריי זה כמו שהיה לה את השם לאמפליפייר. כלומר עוד מידע שיש לה מהעתיד.

זהו, שזה מוזר לי שגם לה אין מושג. היא כאילו כן זוכרת מאיפה/מתי היא באה ואיך, אבל היא לא זוכרת/יודעת למה?
היא אמרה שהשאירו אותה שם לבד, בלי משימה מוגדרת.
ואז בשיר ה... ישות אמרה לה שהיא לא עזבה אותה מאחור, שהיא הגיעה גם לעיר אבל התרסקה.
ורגע, בעצם כשמלאדי/שרה אמרה לטרו שהיא לא מזהה אותה והשאירה אותה מאחור, אז זאת ה"ישות" שדיברה אליה בעצם? (שמלאדי אמרה בכלא שהיא רק כלי שלה)
כלומר היא לא זיהתה אותה כי שתיהן בגוף אחר?
אבל לטרו גם נמחקו זכרונות מסוימים?
וזה יהיה די מתסכל אם לא נקבל איזה הסבר בפרק הבא ואז מי יודע כמה זמן עד המשך העונה...
אני חושב שלשתיהן יש זכרונות חלקיים מאוד.
וכן, המון לא ברור.
אני מצפה להרבה תשובות בפרק הבא (אפילו אם ישאירו גם הרבה שאלות פתוחות) אחרת אני אכעס.
אה אוקיי. הם צריכים שם את פרופ' X.
מעניין באמת שעדיין לא ראינו מישהי עם יכולת טלפטית.
בתור מנהיגת קבוצת הטובים טרו היא כאילו בתפקיד הפרופסור X. אבל היא ממש לא.
באמת לא ברור היה מה הפואנטה שלו בסצינה אז הגיוני שאתה צודק.
(ומצד שני הסצינה של ההוצאה להורג עברה ולא ראינו אותו עושה שם משהו מיוחד, אולי פספסתי.)
קודם כל יכול להיות שהוא עשה משהו ולא הראו לנו בכוונה. ואולי אפילו עוד יראו לנו בפלאשבק.
גם יכול להיות שמאלדי אמרה לו להיות שם בקהל פשוט כי היא קיוותה שהוא ימות.
גם לי השיער שלה נראה כפיאה, אבל מה שבלט לי יותר כמוזר היה הציצי שלה, שנראה לי גדול ומורם בצורה לא טבעית! :-D (ואכן בסוף רואים שהיא מוציאה ממנו ריפוד). זה גרם לי לתמוה על זה, אבל בכל זאת לא לחשוד בכלום.
כן זה מעניין שהיא באמת שינתה את המראה שלה. נראה לי שהיא הוציאה משהו מהפה שלא ברור לי מה זה היה. וגם היה לה משהו שהסתיר את הגבות הגדולות שלה.
מה דפאק זה גלנטי????? זה החללית הזוהרת הזאת??
אמרו שהגלנטי זה גם יחיד וגם רבים. אני חושב שככה מתייחסים גם אל החללית וגם אל ה"עם" של טרו. (אולי גזע חייזרים או צבא מהעתיד או משהו)
רציתי להגיד על ההוצאה להורג שזה ממש מחריד הפומביות בזה. כאילו מילא תהרגו את מאלאדי כנראה מגיע לה. אבל הפומביות מחרידה. זה שזה הופך לאירוע כיף. שאנשים אשכרה רצים לתפוס מקום קרוב לבמה. שיש אזור VIP. שמוכרים לימונדה והכי מזעזע היו הבובות האלה!! (שעוד ילדים הכינו!!!). איכס. האמת קצת שמחתי שהתחיל ההרג ההמוני קצת הגיע לכל מי שבא לצפות בהוצאה להורג כאילו זה מופע רוק. שוב, מגיע לה שיהרגו אותה, אבל בכלא. מי שבא להנות מזה קצת מגיע לו.
זה באמת נוראי.
ותחשבי על כך שזה רק איזה 30 שנה אחרי שהפסיקו לעשות הוצאות להורג בפומבי שם. ובאותה תקופה בארה"ב עדיין עשו (רואים את זה בסרטי מערב פרוע למשל).
וכל זה עוד יחסית טוב לעומת בעבר רחוק יותר שהיו עושים הוצאות להורג על ידי סקילה של ההמון שצופה.
כן זה מעייף קצת|חבול| אני יותר מנסה להבין מה קורה מאשר צופה. אז אני כבר לא מתלהבת מכלום כי אני בכלל רוצה לוודא שהבנתי מה קורה.
חבל נורא שזאת החוויה בשבילך, כי אני ממש נהנה.
(אגב, יש דברים שמרגישים מאוד אופיניים לג'וס ווידון בסדרה הזאת, אבל זה לא אחד מהם. הסדרות הקודמות שלו לא היו קשות להבנה)

אגדות המחר 6x02
זה אולי יישמע מוזר, אבל היחס לחייזרים מרגיש קצת... פוגעני? מיושן? גם העיצוב המפלצתי וגם השימוש החוזר במילה "חייזר!"... בכל זאת, זה העולם של סופרגירל. מחכה לשיפור.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגדות המחר 6x02
זה אולי יישמע מוזר, אבל היחס לחייזרים מרגיש קצת... פוגעני? מיושן? גם העיצוב המפלצתי וגם השימוש החוזר במילה "חייזר!"... בכל זאת, זה העולם של סופרגירל. מחכה לשיפור.
כן, גם לי זה הרגיש מוזר
אבל אני מניח שזה יהיה כמו לפני כמה עונות עם היצורים הקסומים. בהתחלה הם ראו בכולם רעים ואז הבינו שחלק הם ממש לא רעים. אז נראה לי שגם כאן עוד כמה פרקים יבינו שחלק מהחייזרים הם טובים.
ובאמת כל הסיפור עם ספונר מאוד מוזר במה שאמור להיות העולם של סופרגירל. כלומר אפילו שיש הרבה אנשים שלא אוהבים חייזרים, זה לא שהם משהו מסתורי שלא מכירים.

אבל אני מניח שזה יהיה כמו לפני כמה עונות עם היצורים הקסומים. בהתחלה הם ראו בכולם רעים ואז הבינו שחלק הם ממש לא רעים. אז נראה לי שגם כאן עוד כמה פרקים יבינו שחלק מהחייזרים הם טובים.
חשבתי על היצורים הקסומים, אבל הם היו זן חדש, והצוות הקשיב למומחה (ג'ון קונסטנטין) שהזהיר מפניהם.
כאן כבר יש לצוות היכרות עם חייזרים ויש חייזר על הסיפון בהווה.

מאיזו שנה הגיעה ספונר?

Lhuna3

Well-known member
אה כן זכור לי משהו. תמצאי באמת.
טרו: "אני לא מפנה את גבי לגלנטי בגלל שיש לך כאב בצלעות. עתיד העולם תלוי במה שאני עושה."
פננס: "עתיד העולם תלוי בהווה. זאת לא הסיבה שאת כאן?"
טרו: "אני לא יודעת למה אני כאן..."

אוקיי, אי אפשר בהכרח להבין מזה שהן מתכוונות למשהו קונקרטי.

ובחיפוש נתקלתי בציטוט שבעצם הכי שעשע אותי בפרק:
פננס: "כן אני יודעת, אני רק ילדה, לא הייתי בקרבות, לא הרגתי ואכלתי תריסר גברים"
טרו: "אמממ.... גם אני לא."
:-D

הן באמת נהדרות יחד.

אגב טרו גם אומרת לפננס: the galanti will know your heart.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טרו: "אני לא מפנה את גבי לגלנטי בגלל שיש לך כאב בצלעות. עתיד העולם תלוי במה שאני עושה."
פננס: "עתיד העולם תלוי בהווה. זאת לא הסיבה שאת כאן?"
טרו: "אני לא יודעת למה אני כאן..."

אוקיי, אי אפשר בהכרח להבין מזה שהן מתכוונות למשהו קונקרטי.

ובחיפוש נתקלתי בציטוט שבעצם הכי שעשע אותי בפרק:
פננס: "כן אני יודעת, אני רק ילדה, לא הייתי בקרבות, לא הרגתי ואכלתי תריסר גברים"
טרו: "אמממ.... גם אני לא."

הן באמת נהדרות יחד.

אגב טרו גם אומרת לפננס: the galanti will know your heart.
חחחח הציטוט הזה הוא באמת קטע מעולה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חשבתי על היצורים הקסומים, אבל הם היו זן חדש, והצוות הקשיב למומחה (ג'ון קונסטנטין) שהזהיר מפניהם.
כאן כבר יש לצוות היכרות עם חייזרים ויש חייזר על הסיפון בהווה.

מאיזו שנה הגיעה ספונר?
אני עובר לתיבת ספוילר
איזה חייזר יש על הסיפור בהווה?
וכל ההכרות של הצוות עם חייזרים זה סופרגירל והחייזרים הרעים האלו מהקרוסאובר לפני כמה שנים, לא?
אני חושב שספונר היא מההווה. אבל אני לא בטוח.

אגב, מיק היה איתם בשטח בפרק הזה ובשלב מסוים נראה לי כבר לא ראו אותו. או שאני טועה...

איזה חייזר יש על הסיפור בהווה?
גארי? כרגע טכנית נעדר, אבל עדיין אגדה.
וכל ההכרות של הצוות עם חייזרים זה סופרגירל והחייזרים הרעים האלו מהקרוסאובר לפני כמה שנים, לא?
עכשיו post-crisis ההיכרות אמורה להיות הרבה יותר מזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גארי? כרגע טכנית נעדר, אבל עדיין אגדה.
קודם כל אני לא בטוח אם הוא אי פעם ממש הוגדר כחלק רשמי מהצוות, אולי כן.
אבל בכל מקרה עד כמה שהם יודעים כרגע לא רק שהוא שיקר להם במשך שנים, אלא הוא גם חטף את שרה.
עכשיו post-crisis ההיכרות אמורה להיות הרבה יותר מזה.
אנחנו לא יודעים בעולם post-crisis הם מכירים חייזרים. הם פשוט אמורים להיות מודעים לכך שחייזרים חיים בכדור הארץ. אבל לא דווקא להכיר אותם.

...עכשיו שאני חושב על זה - כל העולם הזה כאילו נכתב מחדש כאילו הוא העולם היחיד שיש. אז איך זה מתחבר עם הזכרונות שיש להם מהפלישה של עולם X (עולם הנאצים)?

אנחנו לא יודעים בעולם post-crisis הם מכירים חייזרים. הם פשוט אמורים להיות מודעים לכך שחייזרים חיים בכדור הארץ. אבל לא דווקא להכיר אותם.
נו, זה כל מה שצריך כדי להתייחס לחייזרים בצורה נורמלית.
עכשיו שאני חושב על זה - כל העולם הזה כאילו נכתב מחדש כאילו הוא העולם היחיד שיש. אז איך זה מתחבר עם הזכרונות שיש להם מהפלישה של עולם X (עולם הנאצים)?
עדיין יש עוד עולמות.

Aranel Nenharma

Well-known member
אבל השיער של ליף בבאן מכוער או פזור מוזר בסוף הפרק.
הקוקו אכן היה מוזר אבל דווקא אהבתי את הפוני של טובין.
במקביל מגי דווקא זאת שהולכת לבית חולים עקב רשרוש בלב או משהו. כשאבא שלה אמר שהם הולכים לבית חולים חשבתי שזה גם יהיה גילוי המחלה שלו אז זה היה מפתיע.
דווקא לי היה הגיוני שזה לא האבא כי אני זוכרת שבעונה הראשונה דיברו שזה התחיל אצל אבא שלה לפני שנה, ולא היה נראה הגיוני שזואי רק שנה עובדת שם וכבר קיבלה כך כך הרבה קידום.
וסופסוףףףףףףף זכינו לדואט של מקס וליף!!!!|מאוהב| ועוד אקפלה!!!!
הקמפיין שלי עבד!!!!!!!!!
הם שרו כל כך יפה ביחד :love: צריך עוד כזה והרבה.
השלב השלישי הוא ליצור מכשיר בשעתיים? אמאלה לא הייתי מצליחה. ואיכשהו זואי אפילו ביום הראשון שלה שהוא לא רשמי כבר מצליחה לברוח מהעבודה לעניינים משפחתיים, מדהים. איזה נסיך מקס שהוא מצא להם פתרון.
אשכרה והיא עוד מציגה את עצמה כמישהי שאוהבת לעבוד אבל הכי מתחפשנת
דרך לשם מו הוא הנהג אובר של זואי כי צריך לשלב אותו איכשהו. הם זוכרים אחד את השני?8-* בסוף הפרק כשהיא הגיעה לבניין שלה קיוויתי שזה יעלה אבל זה לא.
לא נראה לי היה צריך להזכיר את זה.
זואי הגיע לדירה אמרה היי אתה הייתי הנהג שלי מגניב וזהו.
וגם תאכלס אין סיבה לזכור את זה (את זוכרת כל נהג מונית שהיית בו)
בסוף זואי חוזרת לדירה ופוגשת את מקס שבדיוק יוצא מ-מו. הוא עובר שבוע הבא:-0 ברגע שהוא הסתכל בארון על המכונת קפה שהם יצרו נקלק לי מה הוא עשה.
אז דבר ראשון שחשבתי כשהוא הסתכל בארון היה
ואווווו, למקס יש דירה!!!!!!
אבל אז רוז באה ויש מצב שזו הדירה שלה:cautious:
מה שהיה, היה שילוב לא ממש טוב וגם לא היה ביצוע שאהבתי, ובקושי שיר שאהבתי.
אני דווקא חיבבתי את הפתרון לשירים.
היה די הולי שיט שהוא פשוט הופיע משום מקום (כמו המכנסיים הקצרים של האח).
:ROFLMAO:
שכחתי שהקטע המוזיקלי הזה היה באמת טוב. בהחלט הקטע המוזיקלי הכי טוב של הפרק. אני מת על הקטע הזה מצ'ארלי ומפעל השוקולד
אני ממש אהבתי את הקטע הזה
מקס באמת כזה מלאך שהוא ויתר על העבודה בשבילה ביום שהוא פגש אותה. זה כזה סיפור רומנטי. ועוד יורת שהיא אפילו לא יודעת את זה.
כן אבל זה כל כך לא סיפור ריאליסטי שיקרה במציאות .
זה to much.
2. האם זה מרגיש לך מוגזם כשמדברים על זה שיש כל כך מעט נשים בחברה? אני לא יודע אם זה אמור להיות הגזמה כשהיא אומרת שיש איזה 5 נשים בחברה. לי לא הרגיש אף פעם שיש חוסר איזון בכזאת רמה. אחותי עובדת בהייטק והיא תמיד דיברה על נשים אחרות שעבדו איתה או תחתיה. ואשתו של חבר שלי היא מתכנתת וגם את יודעת... את ולונה (לונה, נכון? או שאני מתבלבל)
אני אישית אף פעם לא הרגשתי חוסר שיוויון בין גברים לנשים וגם לא הרגשתי אפלה על עצם היותי אישה.
להפך אצלנו אנחנו דווקא יותר מתכנתות ממתכנתים.

didalf

Well-known member
הקמפיין שלי עבד!!!!!!!!!
הם שרו כל כך יפה ביחד :love: צריך עוד כזה והרבה.
אז זה בזכותך? כל הכבוד!!|מאוהב|

אשכרה והיא עוד מציגה את עצמה כמישהי שאוהבת לעבוד אבל הכי מתחפשנת
מה מתחפשנת מה היא אשמה שההורים שלה בבית חולים כל הזמן. אם כבר זה שהיא הצליחה לעשות את זה בשעתיים תוך כדי נסיעה ושהייה בבית חולים זה די מרשים.

וגם תאכלס אין סיבה לזכור את זה (את זוכרת כל נהג מונית שהיית בו)
לא היו לי נהגי מונית ששרים לייב עדיין.

אז דבר ראשון שחשבתי כשהוא הסתכל בארון היה
ואווווו, למקס יש דירה!!!!!!
אבל אז רוז באה ויש מצב שזו הדירה שלה:cautious:
:-D:D תכלס.
אבל די בטוחה שזאת הדירה של מקס אם יש לו את זה בארון.

להפך אצלנו אנחנו דווקא יותר מתכנתות ממתכנתים.
אה את גם מתכנתת? יאיי.

למעלה