כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
פעם אחרונה שראיתי את היפים והאמיצים היתה לפני 15 שנים...ברוק מושלמת.
![]()
מה את עושה כאן?! באמצע החודש בשרשור שהוא לא סיכום?היפים והאמיצים פרק 57393945829293
משעמם לייייימה את עושה כאן?! באמצע החודש בשרשור שהוא לא סיכום?
ספרי לי על זה... רוב הזמן אני מתחברת בזמן שאני בעבודהכאילו יש לי מלא עבודה, אבל סתם אין לי כח לעשות כלום.
תרגישי טוב!ספרי לי על זה... רוב הזמן אני מתחברת בזמן שאני בעבודהאבל היום אני בחופשת מחלה אז אני לא מרגישה רע עם עצמי.
יש משהו מעניין שאת רואה חוץ מהיפים והאמיצים?
מקווה שאת מרגישה טוב וזה סתם יום מחלה שהוא בעצם יום חופשאבל היום אני בחופשת מחלה אז אני לא מרגישה רע עם עצמי.
כן, פשוט אין לי כח לחפור על זהיש משהו מעניין שאת רואה חוץ מהיפים והאמיצים?
ימי חיינו סדרה הזוייה רצחחפעם אחרונה שראיתי את היפים והאמיצים היתה לפני 15 שנים...
ובכלל תמיד העדפתי את "ימי חיינו"
ברור שהיא היתה הזויה רצח...זה מה שאהבתי בה!ימי חיינו סדרה הזוייה רצחח
ראיתי גם לתקופה לפני 15 שנה והפסקתי אחרי שנה בערך....
צופה בהיפים והאמיצים מגיל 7 בערך עד עכשיו![]()
מילי איזה כיף שאת איתנו גם לא בזמן עבודהספרי לי על זה... רוב הזמן אני מתחברת בזמן שאני בעבודהאבל היום אני בחופשת מחלה אז אני לא מרגישה רע עם עצמי.
יש משהו מעניין שאת רואה חוץ מהיפים והאמיצים?
אני איתכם כל הזמן.. בערב נכנסת מהסלולרי. אבל אין לי כוח להדליק מחשב ולהתחיל לכתוב בלילה אלא אם כן יש משהו ממש נחוץ. בכל זאת, אני זקנה וצריכה ללכת לישון ב 20:00 (ובסוף נכנסת למיטה רק בחצות)מילי איזה כיף שאת איתנו גם לא בזמן עבודה
אני איתכם כל הזמן.. בערב נכנסת מהסלולרי. אבל אין לי כוח להדליק מחשב ולהתחיל לכתוב בלילה אלא אם כן יש משהו ממש נחוץ. בכל זאת, אני זקנה וצריכה ללכת לישון ב 20:00 (ובסוף נכנסת למיטה רק בחצות)
![]()
![]()
שכחתי שיש לך קראש על ברוק.ברוק מושלמת.
![]()
אוי תרגישי טובספרי לי על זה... רוב הזמן אני מתחברת בזמן שאני בעבודהאבל היום אני בחופשת מחלה אז אני לא מרגישה רע עם עצמי.
מה זה למה הוא נראה כמו ברבי בן?מה שלום כולם שם? רידג', סטפני, אריק, ת'ורן (תכלס בעיקר מעניין אותי ת'ורן כי היה לי קראש עליו)
![]()
אני לא מאמינה שהיא עדיין בסדרה!ברוק מושלמת.
וואו בול חחח.מה זה למה הוא נראה כמו ברבי בן?
יש איזושהי דינמיקה מוזרה בין זה שאפשר להיות חצי שנה באותו שבוע - אבל מצד שני מישהו יכול להיות בן 20 רק ארבע שנים אחרי שהוא נולד.כמה שנים עוברות בסדרה בשנה של המציאות??
את מתכוונת שהוא נראה כמו קן.מה זה למה הוא נראה כמו ברבי בן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.