Aranel Nenharma
Well-known member
אני דווקא ממש לא אהבתי את הביצוע של השיר. כאילו הכריגרפיה היתה חמודה אבל הם קצת הורסים את השירה של פרדי בסדרה הזו.אבל הדונט סטופ מי נאו ממש הצחיק אותי:
-דבר ראשון כי כולם רקדו ושרו חוץ ממקס
-היה שם חד קרן ורוד שרקד חנק אותי מצחוק
-בסוף איכשהו זואי על הכתפיים של סיימון רוקדת עקום רצח גם
החד קרן אבל הכי הצחיק אותי.
גם חשבתי שזה יהיה שהוא לא רוצה לעזוב אבל אהבתי את קו העלילה הזה. מרגיש לי שנתנו עומק למקס.רוז מציעה למקס לעבור לניו יורק לתקופה וכשהוא התחיל לשיר קיוויתי שזה שיר על זה שלא בא לו לעבור אבל זה דווקא שיר על זה שמאד בא לו לעבור לניו יורק![]()
וגם.. קיבלנו אישור לכך שיש למקס בית. או שבעצם זו הסיבה שכל כך קל לו לעזוב כי הוא פשוט לוקח את הקרטון איתו לניו יורק
נכון! בעונה הראשונה זה חרפן אותנו כי לא התייחסו אליו כל כך כגוף שלישי.חוצמזה פעם ראשונה התייחסו לאיך מו מעדיף שיקראו לו. תמיד היה נראה שאנשים פשוט יודעים וכאילו זה עולם נחמד ואוטופי אבל זה די מבלבל כשפוגשים אותו לראשונה ואהבתי שבראד שאל ומו אמר שהוא מעדיף "הוא" אבל גם "היא" ו"הם" תופס.
ליף הוא מלך. גם מוזר לי שבעונה הראשונה היה לו יותר עלילה מהעונה הזו שעכשיו הוא מוגדר כחלק מהקאסט הקבוע.אוף הבעיה של הסדרה הזאת היא עלילות בלי זואי כי אז לליף אין למי לשיר!!!
הם חייבים דואט בניהם. והקטע עם ליף וטובאין היה כל כך חמוד ממש צחקתי בקול.וגם טובין וזאתי סופסוף התנשקו זה היה ברור מהשניה שהם נכנסו לחדר להתעצבן וגם יאיי! חמודים. ולול אבל הקטע שטובין מספר לליף. איך הם קפצו כמו ילדיםואז נזכרו שזה חלון שקוף וכולם רואים אותם
![]()
זה היה עלילה כל כך משעממת ומיותרת.מגי אולי מכורה להימורים אבל לא והיא הרוויחה מלא כסף, גוד פור הר. שיר חמוד
תודה רבה. הוא באמת היה מוכר לי.ואגב זיהיתי מיד את הבחור לידה כי זה נוח גאלבין, שחקן הומו שכיכב בסדרה The Real O'Neals (שתי עונות) ועכשיו משחק בתפקיד מתמשך ב"הרופא הטוב". וגם לזמן קצר החליף את בן פלאט בתפקיד הראשי בהצגה Dear Evan Hansen. הוא גם עשה פעם ראיון שבו הוא יצא שמוק לחלוטין, אבל הספקתי להתגבר על זה.
אתה יודע שהוא הבן זוג של בן פלאט. אז אולי גם בן יבוא לסדרה הזו וישר דואט עם מקס
הקטע עם האוסטרלי היה מיותר ולא הובל לכלום. סתם אכזבה. ובוא נודה באמת זואי היא לא כזו מציאה שכל הבחורים רוצים אותה, אז מה הקטע??הספקתי לחשוב שיכול להיות מגניב אם הוא יהיה דמות חוזרת לפני שהבנתי שהוא בטח נעלם כמו שכן אוסטרלי.
חייבת לציין שסיימון היה ממש חמוד הפרק והשחקן שיחק די טוב כי הוא הצליח להעביר את התחושות של סיימון רק עם המבטים שלו.כל הקטע שזואי מנסה להיות חברה טובה יותר אל סיימון היה כל כך קרינג'י. ואפילו בלי קשר להזמנת אוכל שהתפשלה לה ואפילו לפני שהיא נעשתה מוזרה לגבי זה שסיימון עוזב, היא פשוט הייתה גרועה בזה. ואני לא אוהב אותה עם סיימון, אבל עדיין עצוב לי עליו שהיא כל כך מוזרה איתו.
זה באמת היה טובקצת חבל שמקס לא שר ורקד כי הוא מעולה, אבל יחד עם זה האפקט של זה שכולם שרים מסביב ורק הוא ממשיך לעמוד כאילו הוא באמצע שיחה עם זואי היה ממש טוב.
נכוןאני גם מאוד אוהב שדווקא איתו היא הכי קולטת מיד גם מה הוא מרגיש וגם מה הוא לא מרגיש. ובגלל שהוא יודע על הכוחות שלה אז היא יכולה להתעמת איתו על זה. כאן כמו עם עניין ניו-יורק. וזה לחלוטין לא הוגן כלפיו, אבל אני אוהב את זה.
בלי קשר לכך שזה יפתור לנו הרבה בעיות.וממש אהבתי את סיימון ורוז בקטע הזה ועכשיו בצפייה חוזרת חשבתי שאולי שהם יהפכו להיות זוג וזה יפתור לנו שני בעיות באבן אחת.
הם היו ממש חמודים ביחד.
בכלל אני ממש אוהבת את רוז היא ממש מגניבה
אני ממש מקווה שזה יהיה קו עלילה שהם ימשיכו איתו ולא יזרקו לפח כמו קווי עלילה חשובים אחרים. כי אני גם ממש הבנתי את פרי וגם את מו. אין פה מי צודק ומי לא ואפשר לקחת את העלילה הזו למקומותצכל כך יפים, מקומות שצריך יותר בטלוויזיה ב2021.דווקא הבנתי למה הוא מתכוון. בתור גבר עם מקצוע גברי וקול עמוק זה סוג של קל יותר להיות הומו. לא שלא כל התמודדות היא עם קשיים משלה, אבל מה שהוא אומר זה שאפילו כשהוא יצא מהארון לא הסתכלו עליו יותר מידי שונה וזה עשה לו את היציאה מהארון הרבה יותר קלה.
להרבה אנשים קל יותר עם הומואים שהם בדיוק כמו סטרייטים רק עם העדפה מינית שונה וקשה יותר עם דברים שיותר מאתגרים נורמות הטרונורמטיביות - גברים שצובעים ציפורניים, מתנהגים באופן נשי, לובשים שמלות לפעמים.
למו היה מסע קשה יותר פשוט כי איך שהוא הרגיש היה רחוק יותר מהנורמות של החברה ולכן הוא סבל משנאה עצמית כפי שהוא מתאר.
עכשיו העניין הוא שפרי נמשך אל מו ורוצה להיות איתו, אבל יחד עם זה כשהוא איתו, עם גבר שהוא עם ג'נדר נזיל יותר, שלובש שמלות, שמתנהג באופן נשי חלק מהזמן, זה מקרין עליו מבחינת מי שרואה אותם יחד. לפחות בעיניים של פרי זה יכול להרגיש ככה. שכשהוא עם מישהו כמו מו הוא כאילו יותר הומו, יותר משהו שונה מהנורמלי וזה מעלה לו רגשות לא נעימים.
מצד אחד זה נראה לי בהחלט טוב שהוא כנה לגבי הרגשות האלו, אבל מצד שני אני יכול להבין את מו שיהיה לו קשה להיות במערכת יחסים עם מישהו שמרגיש ככה. כי איך הוא לא ירגיש בושה אם הבן זוג שלו מתבייש בו, אפילו אם הוא לא רוצה להתבייש בו.
למה הוא לא המציא טלפון שהוא גם קריוקי, ואז הוא היה שר גם בלי זואי.לכל הרוחות פרק שני כבר שליף לא שר. זה ממש לא הוגן. אבל לפחות הוא היה שם אז אני מקווה שפרק הבא הוא ישיר.
דוגמה מעולה לעלילה שנזרקה לפח. היו צריכים לוותר על העלילה של האמא ולהמשיך בזו.meanwhile...
אמילי והדיכאון לאחר לידה שלה כנראה הוסברו אז החליטו שאין סיבה להזכיר אותם אפילו.