דיוני סדרות #48

dilia snake

Well-known member
הזבל לא נותן לי להגיב לעדי |חזיר| וגם לא נותן לי לערוך.

אני ממש אוהבת את זה בינתיים, למרות שלפעמים יש כול מיני קטעים שזה נופל לקלישאות ושטויות כאלה.

חוץ מזה שהם שילבו את שני הספרים זה דיי דומה למה שאני זוכרת מהטרילוגיה, אז אני לא אעשה פה יותר מידי ספוילרים.

הקטע שאלינה קופצת על האופל(קירקין) שתי דקות אחרי שהיא פשוט מקבלת את זה שמאל שכח ממנה או משהו קצת מוזר לי, כי חוץ מלהיות חתיך ומסתורי הוא לא עשה הרבה כדי לגרום לה להימשך אליו. ואני חושבת שזה הוא מנע מהם לקבל מכתבים אחד מהשני.

ועדי, הקטע עם הצבעים השונים זה בהתאם לכוחות שלהם/מסדרים, ואם שמת לב אז המהנדס(זה לג'ניה יש קראש עליו) בכלל לבש סגול.

בקטע המוזר למרות שאני אוהבת את זה שלשם שינוי האווירה היא רוסית ולא מערב אירופה/אנגליה עדיין לכולם יש שמות רוסים ומבטאים בריטים |פנים| .

עדיף יתומה ולא נער חווה כמו שבד"כ עושים בז'אנר:-P:, והדמויות באמת עושות את זה יותר מעניין מבד"כ.

אני חושבת שקאז מכוער|מובך| אבל השחקן טוב.

מילי08

Well-known member
מילי, התחלת כבר?
(10% Call My Agent)
טרם... עדיין מוגבלת בזמן אז ההספקים דלים יחסית.
ואז ראיתי פרק 1 של לוציפר.
אין לי עוד התרשמות מיוחדת, זה באמת משעמם אותי שחוקרים מקרה רצח שאין לי בו שום עניין, ואני מבינה שזה ממשיך ככה.
והדמויות הראשיות בינתיים קצת מעצבנות אותי, אבל אני סקרנית לראות אם אני אחרי כמה פרקים כן אמצא את השחקן הראשי כמושך כמו שאני רואה באינטרנט שכל כך הרבה מוצאים/ות, ורק בשביל זה אני אמשיך קצת. כלומר אני יכולה להבין מאיפה זה בא, אז אתן לזה צ'אנס.
אוקיי, אז אתמול הגעתי לפרק 7 והתחלתי למצות...
אני חושבת שבפרק 5 ככה חשבתי לעצמי שזה בדיוק כמו קאסל - הגבר השרמנטי והטיפה דוש שמבפנים הוא בעצם חמוד ואכפתי, והבלשית הקשוחה והרצינית מידי שחייבת להוכיח את עצמה. את קאסל לא יכולתי לראות בכלל כי זה שיעמם אותי. את לוציפר אני ממשיכה בינתיים כי טום אליס חמוד אבל הבלשית שלצידו והאקס שלה מעייפים וסתמיים. חבל שלא התמקדו בלוציפר ובפסיכולוגית- היה יכול להיות הרבה יותר מעניין וכייפי. וגם - כל פעם שמגיח האח שלו - אמנדיאל, אני חוטפת חום מהשחקן. גם בבאפי הוא היה ממש ממש גרוע, ומדהים שהוא לא השתפר עם השנים.
אבל בפרק הראשון לא יכולתי שלא לחשוב כמה מושלם זה יכול היה להיות עם דיוויד טננט בתפקיד הראשי.
וואו, ממש! אבל טננט יהיה מושלם כמעט בכל דבר
ממש בקצרה, כי אין לי זמן וזה מה שאני עושה שאני ממהרת(חודש הבא אני דורשת אדום על המחויבות שלי או משהו).
צודקת! ניק מתרשל עם האדומים לאחרונה. ולא, המערכת החדשה היא לא תירוץ מר מנהל!
הספקתי לראות הבוקר את שני הפרקים הראשונים של צל ועצם, זה דיי טוב בינתיים ובגלל שהגעתי עם אפס ציפיות אני מצליחה ליהנות מזה, ואני מספיק מסוקרנת כדי לדעת איך זה ממשיך. לא הכול מושלם ומידי פעם זה נופל לקלישאות וכול מיני שטויות כאלו, אבל לא משהו מציק או נוראי.
ובכן מפה לשם ראיתי כבר חמישה פרקים וכיף לי.
יופי, אני גם תיכננתי אותה. מהדברים היחידים שאני זוכרת את סרטון הפרומו שאורן פרסם
אבל כמובן שאין לי שום כוונה לראות יותר טלוויזיה כי אני מאוד רציני במטרותי האקדמיות...
ברור. אתה ידוע כבחור רציני
אני בנתיים כבר סיימתי את פרק 5 של Rutherford Falls.
טוב, עוד משהו לרשימת צפייה המתארכת. מתי מדברים על עוד סגר...? :-P:

didalf

Well-known member
הזבל לא נותן לי להגיב לעדי |חזיר| וגם לא נותן לי לערוך.
|חבול|
כי חוץ מלהיות חתיך ומסתורי הוא לא עשה הרבה כדי לגרום לה להימשך אליו.
מספיק לא?:-P::-D

ואני חושבת שזה הוא מנע מהם לקבל מכתבים אחד מהשני.
יש מצב, פויה:-[

ועדי, הקטע עם הצבעים השונים זה בהתאם לכוחות שלהם/מסדרים, ואם שמת לב אז המהנדס(זה לג'ניה יש קראש עליו) בכלל לבש סגול.
אז כל מי שבכחול זה אש? וכל מי שבאדום מה?

בקטע המוזר למרות שאני אוהבת את זה שלשם שינוי האווירה היא רוסית ולא מערב אירופה/אנגליה עדיין לכולם יש שמות רוסים ומבטאים בריטים |פנים| .
מממ כן אבל מצד שני כל הסדרה באנגלית עם מבטא רוסי היה בלתי נסבל:-D ולגמרי ברוסית עוד יותר.

עדיף יתומה ולא נער חווה כמו שבד"כ עושים בז'אנר:-P:, והדמויות באמת עושות את זה יותר מעניין מבד"כ.
והיא אפילו שונאת חוות!

dilia snake

Well-known member
אלוהים תעשה שלא יהיו לי בעיות|הלוואי|

אז כל מי שבכחול זה אש? וכל מי שבאדום מה?
אם אני זוכרת האדום זה המפענחי צפנים, מרפאים ודברים בסגנון, הכחול זה אש ואולי גם שאר היסודות(?) גם אלינה לבשה את זה בהתחלה לפני שהיא התחילה ללבוש שחור.

dilia snake

Well-known member
כ"כ הרבה דברים קרו הפרק.

קודם כול אלינה ומאל סוף סוף נפגשו ודיברו והם כאלה חמודים יחד|לב|.

והקטע שקאז ושות' ברחו מהגרישה גם היה מגניב.

הקטעים עם נינה ומתיאס היו חמודים-בסדר, למרות שהכול היה קלישאתי בטירוף על "אויבים שהופכים להיות חברים" אני בטוחה שבשלב הבא הם גם ממש ישכבו.

הייתי בטוחה שאלינה תשאר קצת יותר זמן עם קאז ולא תברח אחרי דקה ממנו ויחסית לכול מה שהיא שווה זה מרגיש כאילו הם דיי מהר ויתרו עליה.

הקטע שהם גנבו את הכרכרה של קירקין:-D.

פרק טוב

didalf

Well-known member
קודם כול אלינה ומאל סוף סוף נפגשו ודיברו והם כאלה חמודים יחד|לב|.
כןן|לב| בהתחלה התעצבנתי שהם כעסו אחד על השני ואז הם השלימו מהר והבינו שכל אחד כתב מכתבים וזה לא הגיע וזה היה חמוד.

והקטע שקאז ושות' ברחו מהגרישה גם היה מגניב.
הקטע שהם גנבו את הכרכרה של קירקין:-D.
חחח מתה על החבורה הזאת.

הקטעים עם נינה ומתיאס היו חמודים-בסדר, למרות שהכול היה קלישאתי בטירוף על "אויבים שהופכים להיות חברים" אני בטוחה שבשלב הבא הם גם ממש ישכבו.
וואי ממש אהבתי את זה. עוד יותר צעקתי עליהם תננשקו כבר!!! במיוחד כשהוא הודה שהוא באמת מחבב אותה. והיא מזה חמודה עם הציניות וההקנטות שלה. ואז הם היו ממש חמודים כזה בשלג והיא נפלה אמאלה! והוא הציל אותה ונתן לה את המעיל|לב| כן קדימה שישכבו שיפסיק לשחק אותה צדיק.
אני זוכרת אבל שהזכירו את השם שלו בתחילת הפרק אבל לא זוכרת בתור מה. בתור מישהו רע?

הייתי בטוחה שאלינה תשאר קצת יותר זמן עם קאז ולא תברח אחרי דקה ממנו ויחסית לכול מה שהיא שווה זה מרגיש כאילו הם דיי מהר ויתרו עליה.
קצת כן8-* אבל מה הם יכולים לעשות?

מילי08

Well-known member
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון, נחמד למדי.
השחקנית הראשית ממש מזכירה לי מישהי ואני לא בטוחה אם מישהי מפורסמת אחרת או מישהי שאני מכירה
לא יודעת אם ראית "המרחב" אבל היא מזכירה לי את אחת הדמויות שם ברגעים מסוימים..

פרק ראשון [צל ועצם] מעניין ומותח

didalf

Well-known member
ראיתי עכשיו קצת מהפרק הראשון של זה, וזה בטח לא מה שהתכוונת אבל לי היא קצת מזכירה בפנים את מאדי מה-100.
את מאדי? אבל היא חצי אסייתית אלינה8-*
לא יודעת אם ראית "המרחב" אבל היא מזכירה לי את אחת הדמויות שם ברגעים מסוימים..
לא ראיתי.
יופי|כן|

dilia snake

Well-known member
סיימתי, אבל אני מתעצלת בינתיים לכתוב את המחשבות שלי במסודר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראית את Please Like Me?
אז אם את אוהבת את Everything's Gonna Be Okay שווה לך לנסות גם אותה כי היא של אותו אדם (הקומיקאי בשם ג'וש שמשחק בEGBO את ניק)
נשמע טוב,
מייקל שור גם נגע בקטנה על יחסים עם אינדיאנים במחלקת גנים ונוף
בהחלט יש כמה קטעים שמזכירים את הקטעים עם אינדיאנים במחלקת גנים ונוף. אבל עם הרבה יותר דגש על זה.
צודקת! ניק מתרשל עם האדומים לאחרונה. ולא, המערכת החדשה היא לא תירוץ מר מנהל!
מרגיש לי שזה כן קצת תירוץ. כלומר אני יכול לתת לאנשים להיות אדומים מבחינה טקסית בלי באמת להאדים אותם...
אבל האמת שגם אין לי דרך לספור כמה הודעות כל אחד כתב.
אתם צריכים להיות שמחים שמצאתי דרך לספור כמה הודעות באופן כללי כתבנו כל חודש (וזה תהליך של כמעט שעה לעשות את הספירה הזאת.
ברור. אתה ידוע כבחור רציני
נכון!
(בנתיים בקושי התקדמתי במשהו חוץ מזה שסיימתי את הסדרה Rutherford Falls)
כל שבוע אחר של השנה שבו מתחילה סדרת פנטזיה חדשה בנטפליקס ואני בערך היחיד שרואה.
אבל בשבוע הזה דווקא כולם קופצים לראות.
אני קלטתי אותכם ואף אחד מכם לא מקבל אדום.

didalf

Well-known member
כל שבוע אחר של השנה שבו מתחילה סדרת פנטזיה חדשה בנטפליקס ואני בערך היחיד שרואה.
אבל בשבוע הזה דווקא כולם קופצים לראות.
אני קלטתי אותכם ואף אחד מכם לא מקבל אדום.
כן זה הכל קונספירציה נגדך.

סיימתי, אבל אני מתעצלת בינתיים לכתוב את המחשבות שלי במסודר.
סימתי גם.

נו מההההה הם לא הרסו את הקפל אפילו!! לעזאזל עם הסוף הפתוח.

יאוו הקרניים שנתקעו בצוואר של אלינה איכ זה היה מחריד. אוף ומסכן האייל הוא רק חיה הוא לא יודע מה האנשים המטורפים האלה רוצים ממנו.

העורבים כאלה חמודים|מאוהב| אני אוהבת את החברות שלהם וכמה אכפת להם אחד מהשני, בעיקר קאז עם הפוזה הקשוחה שלו.
אהבתי שבסוף הם התאחדו עם אלינה ומאל.

גררר מתסכל הסיפור עם נינה ומתיאס הם אפילו לא הספיקו להתנשק פעם אחת:-[ ואוף היא חשבה שהיא הצילה אותו ועכשיו הוא כועס עליה:-( אני מניחה שבעונה הבאה היא תתאחד עם העורבים היא תעזור להם והם יעזרו לה לחלץ אותו.

אלינה ומאל חמודים|לב| אבל גם הם עדיין לא התנשקו סדרה אכזרית!

ברגע שאלינה אמרה שהגנרל השחור מת חשבתי לי האמנם? והנה הוא איכשהו יוצא מהקפל כשעכשיו המפלצות מצייתות לו. לא טוב. ועכשיו עוד סדרה הסתיימה במתח כשאני רוצה עונה שניה ועד שעונה שניה תבוא אני אשכח על מה הסדרה בכלל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה הכל קונספירציה נגדך.

dilia snake

Well-known member
ומה שאני חשבתי

הסדרה הזאת הייתה ממש נקייה, בקושי היו נשיקות, שלא נדבר על מין או עירום, אפילו בערוץ הילדים מראים יותר|פנים|. בעונה הבאה הם כ"כ חייבים לי הרבה יותר, בעיקר את הנשיקה בין אלינה למאל.

הסוף עצמו לא כזה מפריע לי, אני אוהבת שהוא מאוד פתוח. קודם כול כמעט כולם בדרך לקטרדם ונראה לי זה הולך להיות מעניין. ודבר שני לדעתי בעונה הבאה ייקח להם בדיוק פרק לגלות שהאופל עדיין בחיים(כצפוי) והם כול יתגייסו כול חלק מהגרישה להילחם נגדו.

הקטע עם אלינה והקרניים היה קריפי בטירוף, איכ. זה הולך לרדוף אותי.

אינז' |כתר| והיא גם ממש יפה וגם באד אס. וזו רק אני או שלפי המבטים בינה לבין קאז הולך להיות ביניהם משהו?

שכחתי בכלל מהבחור באדום שהלך לחפש אחרי נינה, ואוף הקטע שמתיאס שוב שונא אותה היה מעצבן.

סה"כ עונה לא רעה, אפילו טובה ביחס למה שהולך כיום בז'אנר ואני חושבת שזה ששכחתי לגמרי מה הלך בספרים דיי עזר לי להנות ממנה.

didalf

Well-known member
הסדרה הזאת הייתה ממש נקייה, בקושי היו נשיקות, שלא נדבר על מין או עירום, אפילו בערוץ הילדים מראים יותר|פנים|. בעונה הבאה הם כ"כ חייבים לי הרבה יותר, בעיקר את הנשיקה בין אלינה למאל.
|כן|ממש!
ואם זה בא ממך שקצת אלרגית לרומנטיקה להבדיל ממני שסאקרית של רומנטיקה אנחנו יודעים שזה נכון:-D

הסוף עצמו לא כזה מפריע לי, אני אוהבת שהוא מאוד פתוח. קודם כול כמעט כולם בדרך לקטרדם ונראה לי זה הולך להיות מעניין. ודבר שני לדעתי בעונה הבאה ייקח להם בדיוק פרק לגלות שהאופל עדיין בחיים(כצפוי) והם כול יתגייסו כול חלק מהגרישה להילחם נגדו.
אה ברור אבל עכשיו לחכות מלאנתלפים שנה עד שזה יגיע!

אינז' |כתר| והיא גם ממש יפה וגם באד אס. וזו רק אני או שלפי המבטים בינה לבין קאז הולך להיות ביניהם משהו?
ממש יפה ובאדאס|כתר|
וגם אני גם חשבתי על המבטים בינה ובין קאז שזה רמז למשהו ואמנם אני מעדיפה שיהיה גיי אבל גם לא לגמרי מתנגדת כי אהבתי את הקשר ביניהם.
אבל היו לה גם מבטים חשודים עם זויה8-*

dilia snake

Well-known member
ואם זה בא ממך שקצת אלרגית לרומנטיקה להבדיל ממני שסאקרית של רומנטיקה אנחנו יודעים שזה נכון:-D
זה תלוי אצלי בזוג עצמו ובסוג של הסדרה. ובמקרה הזה התחושה היא ש"הינה הולך לקרות משהו" עם כול המבטים והרמיזות ובסוף לא קורה כלום וזה מאכזב, בעיקר בכול מה שקשור לאלינה ומאל, הגיונית לסדרה ולשניהם זה דרש שתהיה נשיקה לפחות בפרק האחרון. אני בטוחה שלא הייתה בעיה למצוא חצי דקה עבור זה.
וגם אני גם חשבתי על המבטים בינה ובין קאז שזה רמז למשהו ואמנם אני מעדיפה שיהיה גיי אבל גם לא לגמרי מתנגדת כי אהבתי את הקשר ביניהם.
אבל היו לה גם מבטים חשודים עם זויה8-*
אולי היא בי? זה דווקא נראה לי מתאים לסדרה.

didalf

Well-known member
זה תלוי אצלי בזוג עצמו ובסוג של הסדרה. ובמקרה הזה התחושה היא ש"הינה הולך לקרות משהו" עם כול המבטים והרמיזות ובסוף לא קורה כלום וזה מאכזב, בעיקר בכול מה שקשור לאלינה ומאל, הגיונית לסדרה ולשניהם זה דרש שתהיה נשיקה לפחות בפרק האחרון. אני בטוחה שלא הייתה בעיה למצוא חצי דקה עבור זה.
לא נראה לי שסתם לא היה זמן. הם רוצים למשוך את זה לעונה השניה אני מניחה. אולי ככה זה גם בספר? אין לי מושג את קראת. העונה הראשונה מקבילה לספר הראשון?
וגם אולי בגלל שכמו שאמרת בתחום הזה זה כמעט ערוץ הילדים:-D (אבל וואלה הדבר הכי קרוב לסצנת סקס היה דווקא בין שני גברים)

dilia snake

Well-known member
לא נראה לי שסתם לא היה זמן. הם רוצים למשוך את זה לעונה השניה אני מניחה. אולי ככה זה גם בספר? אין לי מושג את קראת. העונה הראשונה מקבילה לספר הראשון?
וגם אולי בגלל שכמו שאמרת בתחום הזה זה כמעט ערוץ הילדים:-D (אבל וואלה הדבר הכי קרוב לסצנת סקס היה דווקא בין שני גברים)
כתבתי לדעתי כמה פעם שקראתי גם את הטרילוגיה וגם את שישה עורבים לפני שנים שהם תורגמו לעברית, אבל אני לא זוכרת מזה כמעט כלום(וגם לקחתי אותם מהספרייה ולא טרחתי לקנות כי לא ממש נפלתי מהם או הרגשתי צורך)

מילי08

Well-known member
אתם צריכים להיות שמחים שמצאתי דרך לספור כמה הודעות באופן כללי כתבנו כל חודש (וזה תהליך של כמעט שעה לעשות את הספירה הזאת.
אתה פשוט רוצה לסחוט מאיתנו מחמאות.
אבל יאללה, קבל ח"ח.

הצלחתי לראות רק את שני הפרקים הראשונים של צל ועצם אתמול.
אמנם לא קראתי עדיין את הכתבה בוואלה, אבל מהכותרת שלהם נראה לי שהבעיה שלי בינתיים היא לא הסיפור אלא הדמויות ותיאור האינטאקציות בין דמויות. לא כל כך יודעת לשים על זה את האצבע, אבל למשל אלינה והגנרל - היא סמכה עליו מאוד מהר. או בכלל אלינה שמגלה את הכוחות שלה ועוברת די מהר לסדר היום. שוב - לא יודעת להסביר.. משהו שם לא עבד לי..
משהו כללי שמעצבן אותי גם בעולם פנטסטי או בדיוני של סדרות וספרים זה שיחסי הכוחות בין נשים לגברים אינם משתנים במיוחד. כאילו אפילו הכותבים לא מצליחים לדמיין מציאות אחרת כלשהי שבה גברים ונשים שווים באמת ונבחנים רק ביחס לעצמם ולא ביחס למגדר שלהם. בפרק השני נדמה לי היה איזה משפט לדמות נשית של - את רק אשה, או משהו בסגנון.
עוד משהו שקפץ לי לעין זה שאפילו בעולם בדיוני המאמן של אומנויות לחימה יהיה אסייתי. זו מין ברירת מחדל.

מעבר לזה אין לי הרבה מה להגיד. הפרק השני היה טיפה פחות מלהיב אבל אולי סתם הייתי עייפה.
תיאוריה לעצמי- מאל ואינז (איך שלא קוראים לה הרוח רפאים הזאת שעוזרת לבעל הפאב לחפש את אלינה) הם כנראה אחים.

למעלה