דיוני סדרות #48

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כתבתי לדעתי כמה פעם שקראתי גם את הטרילוגיה וגם את שישה עורבים לפני שנים שהם תורגמו לעברית, אבל אני לא זוכרת מזה כמעט כלום(וגם לקחתי אותם מהספרייה ולא טרחתי לקנות כי לא ממש נפלתי מהם או הרגשתי צורך)
אני קראתי את שישה עורבים לפני איזה שנה, אבל לא ממש נכנסתי לזה אז לא קראתי את ספר ההמשך.
לא קראתי את הטריולוגיה, אבל קראתי בכללי על מה היא,
וממה שהבנתי לגבי העלילה שלה לא ממש ברור לי כיצד יכלו לשלב את העלילה של שניהם ביחד לסדרה אחת.

אני לא מבין מה הקטע של הדודים שלי.
אני ביקשתי את הפרק החדש של Everything's Gonna Be Okay
אבל על הקלטת שהם שלחו לי מוקלט פרק של הסדרה החדשה Cruel Summer
ווי בדקתי עכשיו את הקלטת שלי וגם אצלי8-*
עריכה: ניסיתי עוד אחד וגם הוא פגום. תודיע לי אם אתה מוצא אחד נכון.
חדשות טובות, דוד שלי שלח לי היום את הפרק.
והנה מחשבותי
אני מרגיש שאני צריך להתחיל עם זה שניקולס לדעתי מגעיל לחלוטין ואני די לחלוטין בעד זה שאלכס יפרד ממנו.
אני רק קצת נגד זה כי אז אנחנו נשאר עם ניקולס.
לא שאני לחלוטין מת על אלכס והוא היה מאוד פאסיב-אגרסיב.
אבל לכל הרוחות ניקולס, מילא זה שלא שאלת אותו לגבי איך הוא מרגיש עם הגירושים של ההורים שלו במשך שבועיים (שזה הזוי, אבל אני יכול להבין שאולי הוא חושב שאלכס עצמו לא רוצה לדבר על זה) (ואולי אפילו פשוט זה קשה מידי לניקולס לדבר על זה כי זה מעלה אצלו טראומה לגבי הגירושים של ההורים שלו)
אבל פאקינג הל ניקולס - לפחות תבקש סליחה ברגע שאלכס אומר לך שזה פגע בו, במקום להכנס לטכניות של זה שעכשיו הוא שואל אותו על זה ומתייחס כאילו אלכס צריך לחגוג את זה שהרגע הזה הגיע.

וכל זה חבל כי דווקא בתחילת הפרק היה את הקטעים החמודים שניקולס אומר שהוא אוהב את אלכס אהבה ללא תנאי.

ויש את העלילה עם מטילדה ודראה שעכשיו חוזרות להיות חברות. אני לא חשבתי שזה קו עלילה שיתמשך.
אני גם תוהה אם דראה טוענת שהיא אסקסואלית רק כדי לחזור להיות עם מטילדה באיזהשהי דרך.

את העלילה עם ג'נביב אהבתי. חבל לי שלא ראינו יותר מהסרטון הראשון שלה.
ומצחיק שברגע שהיא אמרה שהיא מחקה אז חשבתי שתמיד אפשר לשחזר את הקובץ, אבל נשמע שהיא דאגה לכך שהיא לא תוכל (אם כי מישהו פעם לימד אותי איך לשחזר קובץ אפילו אחרי שאני מרוקן את פח האשפה).
מאוד חמוד שלמישהו יש קראש עליה בגלל זה ורק קצת דאגתי בסוף שאולי עובדים עליה.
ואז נראה שנער אחר בשם לאונרד כתב עליה שיר... זה חמוד. אבל זה אומר שעכשיו יש שני בנים שרוצים אותה?
וחזרה החברה ההיא שלה מעונה 1. האם גם תחזור החברה המניאקית שלה?

*רק ממש לא אהבתי שג'נביב גם העליבה את אלכס בסרטון שלה.
וכמו אחיה גם היא לא ממש התנצלה על זה.

didalf

Well-known member
כתבתי לדעתי כמה פעם שקראתי גם את הטרילוגיה וגם את שישה עורבים לפני שנים שהם תורגמו לעברית, אבל אני לא זוכרת מזה כמעט כלום(וגם לקחתי אותם מהספרייה ולא טרחתי לקנות כי לא ממש נפלתי מהם או הרגשתי צורך)
נו בסדר כתבת כמעט כלום חשבתי אולי את זוכרת משהו:-P:

משהו כללי שמעצבן אותי גם בעולם פנטסטי או בדיוני של סדרות וספרים זה שיחסי הכוחות בין נשים לגברים אינם משתנים במיוחד. כאילו אפילו הכותבים לא מצליחים לדמיין מציאות אחרת כלשהי שבה גברים ונשים שווים באמת ונבחנים רק ביחס לעצמם ולא ביחס למגדר שלהם. בפרק השני נדמה לי היה איזה משפט לדמות נשית של - את רק אשה, או משהו בסגנון.
זה אחד הדברים שהמאה מתבלטת בהם לטובה.

חדשות טובות, דוד שלי שלח לי היום את הפרק.
אז תשלח קישור חוצפן
סתם
עדיין לא ראיתי כי אני מנסה לגרום לעצמי לעשות עבודה
|פנים|:-D

מילי08

Well-known member
זה אחד הדברים שהמאה מתבלטת בהם לטובה.
בהחלט, וגם לא היו שם רמיזות לאלימות או הימנעות מאלימות דווקא כי מדובר בנשים "שבריריות" או התייחסות לאונס כאמצעי שליטה. זה נותן להם הרבה נקודות זכות בעיני. יש מידי פעם הפתעות נוספות, אבל זה עדיין יוצא מן הכלל. אני רואה את זה גם בספרים (כשאני טורחת לקרוא..) וזה מרגיז נורא.

didalf

Well-known member
לא עזרת לי עם כתוביות וראיתי בלי אז יש מצב שחצי פרק לא הבנתי|שפם|
אני מרגיש שאני צריך להתחיל עם זה שניקולס לדעתי מגעיל לחלוטין ואני די לחלוטין בעד זה שאלכס יפרד ממנו.
אני רק קצת נגד זה כי אז אנחנו נשאר עם ניקולס.
לא שאני לחלוטין מת על אלכס והוא היה מאוד פאסיב-אגרסיב.
אבל לכל הרוחות ניקולס, מילא זה שלא שאלת אותו לגבי איך הוא מרגיש עם הגירושים של ההורים שלו במשך שבועיים (שזה הזוי, אבל אני יכול להבין שאולי הוא חושב שאלכס עצמו לא רוצה לדבר על זה) (ואולי אפילו פשוט זה קשה מידי לניקולס לדבר על זה כי זה מעלה אצלו טראומה לגבי הגירושים של ההורים שלו)
אבל פאקינג הל ניקולס - לפחות תבקש סליחה ברגע שאלכס אומר לך שזה פגע בו, במקום להכנס לטכניות של זה שעכשיו הוא שואל אותו על זה ומתייחס כאילו אלכס צריך לחגוג את זה שהרגע הזה הגיע.
אלכס!! וואי ברח לי השם השלו.
כן היום אני נוטה להסכים איתך בד"כ אני אוהבת את הכנות המוזרה של ניקולס אבל היום הוא הגזים.
בכללי הם זוג די מעיק איך הדרדרנו ככה מג'וש וארנולד?:-(

ויש את העלילה עם מטילדה ודראה שעכשיו חוזרות להיות חברות. אני לא חשבתי שזה קו עלילה שיתמשך.
אני גם תוהה אם דראה טוענת שהיא אסקסואלית רק כדי לחזור להיות עם מטילדה באיזהשהי דרך.
למה אבל הן חייבות להיות גירלפרינדס שוב? הן לא יכולות להיות BFF פשוט?

את העלילה עם ג'נביב אהבתי. חבל לי שלא ראינו יותר מהסרטון הראשון שלה.
ומצחיק שברגע שהיא אמרה שהיא מחקה אז חשבתי שתמיד אפשר לשחזר את הקובץ, אבל נשמע שהיא דאגה לכך שהיא לא תוכל (אם כי מישהו פעם לימד אותי איך לשחזר קובץ אפילו אחרי שאני מרוקן את פח האשפה).
מאוד חמוד שלמישהו יש קראש עליה בגלל זה ורק קצת דאגתי בסוף שאולי עובדים עליה.
ואז נראה שנער אחר בשם לאונרד כתב עליה שיר... זה חמוד. אבל זה אומר שעכשיו יש שני בנים שרוצים אותה?
וחזרה החברה ההיא שלה מעונה 1. האם גם תחזור החברה המניאקית שלה?
זה באמת הייתה עלילה חמודה. ג'נביב היא מותק.
ושכחתי לגמרי מהחברות המוזרות שלה. באמת מה זאת עם הגבות?:-D

למעלה