דיוני סדרות #48

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

dilia snake

Well-known member
אני ארשום את זה פה כי אין לי חשק לריב עם תפוז.

אז כצפוי (ולמזלם של הכותבים בסדרה) הבעיות הרפואיות של קייסי לא היו כאלו חמורות והוא בסדר וכשיר לחזור לשירות. זה גם כנראה ייתן את הדחיפה האחרונה לעבר מערכת יחסים בינו לבין ברט במיוחד אחרי שהיא נפרדה מהכבאי החתיך ההוא(עד כמה שהיה נחמד להסתכל עליו, זה היה סיבוך מיותר).

שאר הפרק היה עם השטויות הרגילות, הפעם הם הצליחו לערב בזה את בודן. אבל הקטע עם הרמן היה דווקא נחמד.

סטלה מתחילה להיות קצת מושלמת מידי, הם חייבים להוריד סביבה מינונים. הבנו שהיא הולכת להיות קצינה וזה מדהים וחשוב, אבל אני חושבת שגם הצופים של הסדרה בקטע אז למה לחפור סתם?

dilia snake

Well-known member
ראיתי את מדור מיוחד בבוקר/צהריים ועכשיו את פשע מאורגן ולמרבה המזל היה לי זמן רק לכתוב אותם יחד, אז תפוז לא צריך להיות מרושע!!

טכנית זה היה 100% פרק מגיפה ללא קשר לנושא של הסדרה בכלל, אבל עדיין הייתי שולחת את הפרק הזה לכול האנשים בתעשייה כדי שייקחו שיעורים. ואז שולחת את הפרק לאנשים של האמי כדי שיתנו כבר מעכשיו את הפסלונים למרישקה הרגיטאי ולזאת ששיחקה מולה הפרק.

אז כול המבנה של הפרק היה חכם, עם זה שרוב הפרק היו רק בנסון ו-ונסה במסעדה מדברות, ובחוץ היו גרלנד וקאט(איפה פין היה???) מנסים למנוע מהימ"מ ושות' להתפרץ לתוך המסעדה ולהרוג את ונסה(ואולי גם את בנסון על הדרך).

הייתה גם עלילה עם רולינס וקריסי ואבא של רולינס, בתור עלילה צדדית שכנראה תדחוף את רולינס לעבר קריסי רק כדי לגלות שהוא יוצא עם הבחורה מהפרק הקודם.

.
ואו, אני שכחתי לגמרי איזה שחקן טוב כריסטופר מלוני, אם כבר מדברים על אנשים שחייבים לזכות השנה באמי מגיע לו אפילו יותר מאשר למרישקה. הוא פשוט שחקן דרמתי מעולה.

אז הודות ל-TVLINE הדבר הראשון שראיתי היום בבוקר זה את הכותרת שסטייבלר אמר לבנסון שהוא אוהב אותה, אז תודה :mad: . רק שכול האתרים גרמו לזה בכותרות להיראות כאילו הם בדרך לדהור יחד לעבר השקיעה(שתי דקות אחרי שאישתו מתה, כן?) וזה לא ממש המקרה, אחת הבנות של סטייבלר ביקשה מבנסון לעזור להם לגרום לסטייבלר להבין שהוא סובל מפוסט טראומה ולקבל עזרה ואז מול כול הילדים שלו שכולם אומרים לו שהוא צריך עזרה הוא פלט לעבר בנסון שהוא אוהב אותה, אחר כך הוסיף שהוא אוהב את כולם ואז ברח משם.

חוץ מזה גם קריסי צץ כדי לעזור להם בתיק והיו עוד כמה התקדמויות בחקירה.

בסוף סטייבלר מגלה שאישתו כנראה כן הייתה המטרה, הוא מתקשר לבנסון באמצע הלילה והיא מחליטה לסנן אותו. ויש לי הרגשה שזה הולך להיגמר רע(רע יותר מזה שהם ימצאו להם דרך להיות ביחד עד סוף העונה של פשע מאורגן).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מבין מה הקטע של הדודים שלי.
אני ביקשתי את הפרק החדש של Everything's Gonna Be Okay
אבל על הקלטת שהם שלחו לי מוקלט פרק של הסדרה החדשה Cruel Summer

didalf

Well-known member
אני לא מבין מה הקטע של הדודים שלי.
אני ביקשתי את הפרק החדש של Everything's Gonna Be Okay
אבל על הקלטת שהם שלחו לי מוקלט פרק של הסדרה החדשה Cruel Summer
ווי בדקתי עכשיו את הקלטת שלי וגם אצלי8-*
עריכה: ניסיתי עוד אחד וגם הוא פגום. תודיע לי אם אתה מוצא אחד נכון.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
סיימתי את כל 4 העונות של 10% (Call My Agent) ואני ממליצה עליה בחום למי שמעוניין באסקפיזם כיפי ואיכותי ברמתו. הסדרה היא בצרפתית, היא על חברה של סוכני של שחקנים, ולהעיד על איכותה יש בה כמה הופעות אורח של שחקנים/יות מאוד נחשבים, כמו (ספוילרים קלים מאוד) ז'ולייט בינוש, סיגורני וויבר.
יש בה גם (שוב ספוילר אבל לא גדול בעיני) מערכות יחסים להטב"יות נהדרות, אבל של נשים. אבל בעיקר היא פשוט מהנה.
מילי, התחלת כבר?

ואז ראיתי פרק 1 של לוציפר.
אין לי עוד התרשמות מיוחדת, זה באמת משעמם אותי שחוקרים מקרה רצח שאין לי בו שום עניין, ואני מבינה שזה ממשיך ככה.
והדמויות הראשיות בינתיים קצת מעצבנות אותי, אבל אני סקרנית לראות אם אני אחרי כמה פרקים כן אמצא את השחקן הראשי כמושך כמו שאני רואה באינטרנט שכל כך הרבה מוצאים/ות, ורק בשביל זה אני אמשיך קצת. כלומר אני יכולה להבין מאיפה זה בא, אז אתן לזה צ'אנס.
אבל בפרק הראשון לא יכולתי שלא לחשוב כמה מושלם זה יכול היה להיות עם דיוויד טננט בתפקיד הראשי.

dilia snake

Well-known member
ממש בקצרה, כי אין לי זמן וזה מה שאני עושה שאני ממהרת(חודש הבא אני דורשת אדום על המחויבות שלי או משהו).

הספקתי לראות הבוקר את שני הפרקים הראשונים של צל ועצם, זה דיי טוב בינתיים ובגלל שהגעתי עם אפס ציפיות אני מצליחה ליהנות מזה, ואני מספיק מסוקרנת כדי לדעת איך זה ממשיך. לא הכול מושלם ומידי פעם זה נופל לקלישאות וכול מיני שטויות כאלו, אבל לא משהו מציק או נוראי.

didalf

Well-known member
ממש בקצרה, כי אין לי זמן וזה מה שאני עושה שאני ממהרת(חודש הבא אני דורשת אדום על המחויבות שלי או משהו).

הספקתי לראות הבוקר את שני הפרקים הראשונים של צל ועצם, זה דיי טוב בינתיים ובגלל שהגעתי עם אפס ציפיות אני מצליחה ליהנות מזה, ואני מספיק מסוקרנת כדי לדעת איך זה ממשיך. לא הכול מושלם ומידי פעם זה נופל לקלישאות וכול מיני שטויות כאלו, אבל לא משהו מציק או נוראי.
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון, נחמד למדי.
השחקנית הראשית ממש מזכירה לי מישהי ואני לא בטוחה אם מישהי מפורסמת אחרת או מישהי שאני מכירה8-*

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז במקום לעשות את העבודה שלי אני ראיתי כמובן יותר מידי סדרות בסופש.

שתי סדרות חדשות למעשה
מקיף מילאנו - סדרה של כאן חינוכית שעוסקת במגמת לימודי אופנה שעוברת לתוך תיכון מיקצועי וכל החיכוכים שיש שם וכל זה.
ולמרות שזה נשמע טיפשי אני בדקתי את זה בעיקר בגלל שזה מגמת לימודי אופנה אז הגיוני שיהיה שם דמות של הומו אחד לפחות.
וכמובן שיש. אבל מה שלא ציפיתי לו זה
זה שבמרכז הסדרה יש בחור סטרייט שמעמיד פנים שהוא הומו כי זאת הדרך היחידה שההורים שלו ירשו לו להשתתף במגמה ובסופו של דבר כל בית הספר משוכנע שזה נכון והוא נאלץ להעמיד פנים גם מול הבחורה שיש לו קראש עליה.

Rutherford Falls - קומדיה חדשה של שירות הסטרימינג Peacock שמתרחשת בעיירה קטנה שבה אד הלמס (המשרד) מגלם צאצא של מייסד העיירה שמקדיש את חייו לשימור המורשת של משפחתו. במקביל יש עלילה שנוגעת לאינדיאנים שחיים בעיירה ובשמורה הצמודה לה.
ראיתי שני פרקים ובנתיים מאוד נחמד.

אבל כמובן שאין לי שום כוונה לראות יותר טלוויזיה כי אני מאוד רציני במטרותי האקדמיות...

dory30

Well-known member
מישהו רואה כאן את אזהרת מסע? אני כבר בפרק 3 והתרשמתי שמדובר בסדרה טובה למדי. דווקא עשו בשכל שיש פרקים קצרים של 30-35 דקות. הפרק האחרון הוא עד כה הטוב מכולם, כשאריק (עמוס תמם המעולה) מבין שאלכס רצינית לגבי הסיפור שהוא אבא של פיה וזה מה שמניע אותו לפעול עם צוות טקטי מיוחד- למרות הכישלון הצפוי.

Lhuna3

Well-known member
לוציפר - ראיתי 6 פרקים ולצערי אני לא מצליחה להדלק על טום אליס, למרות שבאמת מאוד רציתי. לא מכחישה שיש לו גוף פצצה אבל אני צריכה להתחבר דרך האישיות ומשהו שם לא עובד לי, בגדול הקטע של הבד בוי פחות עושה לי את זה נראה לי, ואפילו המבטא הבריטי לא עשה הפעם את העבודה.
הסיפור המתמשך קצת מסקרן אבל כרגע המקום שלו קטן מידי בכל מקרה. נותנת לזה עוד חצי פרק או פרק אחד גג.

didalf

Well-known member
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון, נחמד למדי.
השחקנית הראשית ממש מזכירה לי מישהי ואני לא בטוחה אם מישהי מפורסמת אחרת או מישהי שאני מכירה8-*
[צל ועצם]
ובכן מפה לשם ראיתי כבר חמישה פרקים וכיף לי.
עדיין מטריף אותי את מי היא מזכירה לי???

dilia snake

Well-known member
[צל ועצם]
ובכן מפה לשם ראיתי כבר חמישה פרקים וכיף לי.
עדיין מטריף אותי את מי היא מזכירה לי???
ראיתי בינתיים גם את פרק 3 ואני עייפה מידי להמשיך, אני מקווה שמחר אני אצליח לסיים אותה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני בנתיים כבר סיימתי את פרק 5 של Rutherford Falls.
אני ממש נהנה ועוסקים שם גם בנושאים מעניינים, בעיקר בנושא אינדיאנים.
עכשיו קראתי על זה והשואוראנרית וחצי מצוות הכותבים הם אינדיאנים.
בין היוצרים שלה יש את מייקל שור (המשרד האמריקאי, מחלקת גנים ונוף, המקום הטוב)
וגם משחק בה דסטין מיליגן (טד משיטס קריק)

didalf

Well-known member
צל ועצם עד פרק 5:

מהנה למדי בינתיים
אני די מסכימה עם מה שנכתב בוואלה על הסדרה הזאת שהיא די גנרית במובן של מישהי יתומה היא הנבחרת והיא לא ידעה והיא צריכה להתאמן כדי לגלות את הכוח שלה ובלהלבלהלבלה אבל זה עובד כי הסדרה זורמת והדמויות חמודות. וגם מסכימה שזה שינוי מעניין שזה מבוסס על רוסיה ולא על אירופה.

הבנתי שהחלק של הכנופיה של הגנבים זה מסדרת ספרים אחרת באותו עולם אז זאת החלטה מאד נבונה לשלב אותם כי הם החלק הכי כיפי בסדרה. קאז נראה בול הטייפ שלי עכשיו רק שיהיה גם גיי וזהו הוא מושלם:-D (למרות שנראה שרומזים שיש לו משהו עם אינז'? כאילו נראה שמאד אכפת להם אחד מהשניה אבל לאדעת אם בקטע רומנטי)
אינז' גם חמודה ואני אוהבת שהיא אקרובטית אחותי גם עושה את זה והיה קטע שהיא עושה דרופים כאילו מרשימים שהקהל מתלהב שאחותי תמיד אומרת שהיא יודעת לעשות אותם בהופעות בסגנון הזה כי זה מה שמלהיב קהל אפילו שמבחינתה זה תרגילים פחות מעניינים. קיצר ראיתי הופעות כאלה כל חיי אז לא מתרשמת:-P:
וג'ספר גם חמוד ממש אפילו שהוא קצת טמבל שתמיד סוטה מהמשימה|פנים| ויאייי שימח אותי שהוא גיי או ווטאבר שהוא שכב עם החמודי הזה באוורווה|זורו| ואיך הוא היה מרוצה כשאלינה פשוט באה ונכנסה לכרכרה שלהם משומקום:-D
וואלה הופתעתי כשהכרטיסן שעזר להם הסתבר בוגד:-0 בכלל שכחתי שראו אותו מדבר עם הגנרל ההוא (וראיתי את זה רק כמה שעות קודם, כן?:-D)

אגב גייז אני מבולבלת יש את שני הגרישות האדומות שאחד ממורמרי בלונדי ואחד שיער שחור נחמדי הם זוג?8-* פתאום בפרק חמש השחור-שיער קרא לשני "החצי השני שלי" ובנשף הם התנהגו כמו זוג קצת.

בכללי אני אוהבת שילוב של פנטזיה ורומנטיקה וזה היה לי קצת חסר עד פרק חמש לא נרמז כלום בין אף דמות ואז היו כמה דברים במקביל והייתי מרוצה|זורו|

אלינה כ"כ מזכירה לי מישהייייייייי וזה מטריף אותי!!! היא חמודה למדי. זה חשוב שדמות ראשית בסגנון הזה לא תהיה מעצבנת.
מאל גם ממש חמוד. ואעהאהה איך מתסכל אותי שהם לא מקבלים את המכתבים ושהוא כבר בארמון ולא נפגש איתה!!! ויוו העציב אותי כשהיא ביקשה מהמטפלת למחוק את הצלקת שמזכירה לה אותו. גם עצבן אותי כי מה את פוסטמה מה את כועסת שלא קיבלת מכתב??? מה אם מישהו עוצר את המכתבים בדרך? מה אם הוא מת????

מצד שני יש את גנרל הצללים איך שלא קוראים לו שהוא סקסי ויש ביניהם כימיה טובה ואני לא בטוחה מה אני חושבת לגבי זה כי מצד שני הם חמודים ואפילו סקסים ביחד ובהחלט הייתה משיכה כזאת שרציתי שיתנשקו כבר ומצד שני מה עם מאל?:-( וגם אני ממש מבולבלת עכשיו אם הוא טוב או רע? כי די האמנתי לאמא שלו ואז מאיך שהוא דיבר עם אמא שלו נראה שכן יש לו כוונות טובות והיא הרעה שמתמרנת את אלינה לצרכיה?|תוהה| אם כן טוב שאלינה ברחה גם ממנה אבל וופס נכנסה בדיוק למי שרוצה לחטוף אותה. אני מקווה שהיא תתחבר איתם גם.

היו כמה קטעים שהזכירו לי את דה נברס כנראה בגלל הסמיכות שבה ראיתי אותם.

יש סיבה למה חלק מהגרישות לובשים תמיד אדום וחלק תמיד כחול?

הטיימליין קצת בלבל אותי בעיקר בפרקים הראשונים בעלילה של אלינה עברו כמה ימים-שבועות ואצל קאז היה רק לילה אחד במשך שני פרקים8-* אבל עכשיו הכל התאחד אז שיהיה.

Aranel Nenharma

Well-known member
אני בנתיים כבר סיימתי את פרק 5 של Rutherford Falls.
אני ממש נהנה ועוסקים שם גם בנושאים מעניינים, בעיקר בנושא אינדיאנים.
עכשיו קראתי על זה והשואוראנרית וחצי מצוות הכותבים הם אינדיאנים.
בין היוצרים שלה יש את מייקל שור (המשרד האמריקאי, מחלקת גנים ונוף, המקום הטוב)
וגם משחק בה דסטין מיליגן (טד משיטס קריק)
נשמע טוב,
מייקל שור גם נגע בקטנה על יחסים עם אינדיאנים במחלקת גנים ונוף

למעלה