דיוני סדרות #24

מילי08

Well-known member
סיימתי את העונה הראשונה של Into the Badlands.
בגדול, לא רעה בכלל. נראה שיהיו כמה מוקדי סיפור בעונה הבאה.
אין לי מה לכתוב עליה במיוחד, אני רק אציין ש-וייל יפהפיה אבל צריכה ללכת לבי"ס למשחק. תפקיד די מרכזי והיא בסך הכל מדקלמת את השורות בחיוך יפה.
מי עוד ראה ורוצה לכתוב על זה?

התחלתי גם את עונה 2 של Hanna, והיו כמה דברים שעיצבנו אותו
הבנות ששוחררו מהמתקן הצבאי הועברו למתקן חדש באנגליה. כנראה זה היה מתוכנן מתישהו, אבל הפעולה של האנה האיצה את זה. במתקן החדש, הבנות מקבלות על ידי המפעילים שלהן זהות חדשה ומלאה והן צריכות להזדהות באופן מלא עם הזהות הזו.
מה הבעיה? בנות שלא הכירו שום דבר בעולם חוץ מפקודות, שלא יודעות מה זה חופש, ובטח שלא יודעות איך מתנהגת בת עשרה טיפוסית - מהר מאוד מתפאסות על זה ומתנהגות בדיוק כמו שמצופה מהן. בחיים לא ראו איפור, אבל הן יודעות איך להתאפר בפעם הראשונה, (למשל - הן יודעות מה זה מסקרה ואיך למרוח אותה. כאילו, אם חייזר יראה שפורפרת קטנה של מסקרה, עם המברשת המוזרה בקצה, הוא בחיים לא ידע למה זה משמש. אולי זה בכלל נועד לנקות את האף?) והן יודעות איך לכתוב בצורה חופשית למשפחות הבדויות שלהן.
זה לא מוקד העלילה, אבל זה כל כך מחופף שזה ממש הרגיז אותי.
גם הסיפור של הבחורה שהאנה הצילה והולכת לחפש את אמא שלה לא היה עשוי טוב. בגדול זה הגיוני שילדה תרצה לחפש את אמא שלה, אבל היא יודעת מה זה אמא בכלל? היא נכנסה לחדר במלון שבו כביכול אמא שלה חיכתה לה, והיא קראה לה mum. לאשה שהיא בחיים לא ראתה ולא יודעת מה היא בשבילה, אין סיכוי לדעת בכלל מה זה הכינוי - mum כי היא לא גדלה במשפחה אלא כרובוט.
ומריסה, שאין לה בכלל ילדים, ושנים שהיא לא מתעסקת עם ילדים אלא עם מבוגרים, יודעת בדיוק מה יהיה הלך המחשבה של בנות ומצליחה להקדים אותן. לא הכי אמין.
בקיצור, זה פאקים קטנים אבל מעצבנים בעלילה

nerdkey treky

Active member
מי עוד ראה ורוצה לכתוב על זה?
ראיתי, אבל לפני כמה שנים. שמות אני לא זוכר ואירועים מטושטשים אצלי. אני יכול לדבר על זה, אך ספק כמה מידע אוכל לשתף מעבר לרגשות שאני זוכר בנוגע לעונה הראשונה (שנמשכו גם לעונה השניה).
לא אהבתי בכלל את הבחורה האדמונית (וייל?). אולם שכחתי למה לא אהבתי אותה

מילי08

Well-known member
ראיתי, אבל לפני כמה שנים. שמות אני לא זוכר ואירועים מטושטשים אצלי. אני יכול לדבר על זה, אך ספק כמה מידע אוכל לשתף מעבר לרגשות שאני זוכר בנוגע לעונה הראשונה (שנמשכו גם לעונה השניה).
לא אהבתי בכלל את הבחורה האדמונית (וייל?). אולם שכחתי למה לא אהבתי אותה
חחח, הספוילר הוא לא באמת ספוילר :-D כי זה לא אומר כלום על העלילה, אבל אתה בסדר! שמות גם אני לא זוכרת, אפילו בזמן הצפייה...
בגדול, הג'ינג'ית היא הברונית האלמנה שמטפחת רק בנות. אני לא החלטתי עדיין מה דעתי עליה. מצד אחד אני מבינה שבעולם של גברים אלימים, אין לה אפשרות להתנהג אחרת ואני חושבת שהיא באמת מאמינה שהיא עושה שירות לבנות שלה.
מצד שני - היא הופכת לאכזרית לא פחות משאר הגברים ומקווין בעיקר (ושוב הביאו שחקן זר לשחק אמריקאי, ועוד עם מבטא דרומי. לפעמים זה עובר סביר, ולפעמים סתם נשמע מגוחך).
אני מניחה שהיא לא תיכננה להפוך להיות אכזרית כל כך אלא שהנסיבות הובילו אותה לזה.
וייל זו האהובה של סאני, הרופאה

nerdkey treky

Active member
חחח, הספוילר הוא לא באמת ספוילר :-D כי זה לא אומר כלום על העלילה, אבל אתה בסדר! שמות גם אני לא זוכרת, אפילו בזמן הצפייה...
בגדול, הג'ינג'ית היא הברונית האלמנה שמטפחת רק בנות. אני לא החלטתי עדיין מה דעתי עליה. מצד אחד אני מבינה שבעולם של גברים אלימים, אין לה אפשרות להתנהג אחרת ואני חושבת שהיא באמת מאמינה שהיא עושה שירות לבנות שלה.
מצד שני - היא הופכת לאכזרית לא פחות משאר הגברים ומקווין בעיקר (ושוב הביאו שחקן זר לשחק אמריקאי, ועוד עם מבטא דרומי. לפעמים זה עובר סביר, ולפעמים סתם נשמע מגוחך).
אני מניחה שהיא לא תיכננה להפוך להיות אכזרית כל כך אלא שהנסיבות הובילו אותה לזה.
וייל זו האהובה של סאני, הרופאה
הברונית לא הופכת לשונה מכל שאר הברונים, והיא מתרצת שהיא מגינה עליהם, זה מה שהרגיז אותי בה. גברים יש אצלה, אבל מעט. הם לרוב ה"לא יוצלחים שמתים מהר" כי ככה עשו אותם בסדרה. נו שיהיה...
אני רציתי שהיא תמות בסוף העונה ולצערי זה לא קרה. אבל הסוף עם הנזירים ברכב פתח משהו מעניין לעתיד, לא?

מילי08

Well-known member
המרחב 5x05
איזה פרק מעולה! ואיזה קליף הנגר. ברור לי שיהיה בסדר, אבל עד שזה יקרה…

Lhuna3

Well-known member
עוד אני רוצה לומר שסיימון בהחלט אחד מהיותר שווים שנראו על המסך לאחרונה, רק בגללו שווה לראות את הסדרה !
לחלוטין!! |מזיע||מזיע||מאוהב|
בכלל מדובר באחת ממערכות היחסים הכי סקסיות שראיתי על המסך אי פעם, וזה די מפתיע, כי לא חשבתי שהוא הטעם שלי.

אני סיימתי עכשיו את הסדרה ונהנייתי ממנה מאוד מאוד.
זה כאמור גילטי פלז'ר אבל מהסוג היותר איכותי בעיני. כלומר כן, הכל שם קיטשי וצפוי ושקוף לגמרי, אבל איכשהו גם נעשה בצורה מקורית ומרעננת, וגם קליל ומשעשע וממש כיף.
וסיימון |מזיע||מזיע|

וכל הקטע עם השחורים לא הפריע לי, כלומר אני מסכימה עם ניק שזה לא הגיוני במיוחד, אבל אני מניחה שהם יכולים לטעון שהכוונה היא למלך ומלכה קודמים יותר בעבר, ולא לזוג הנוכחי, שהוא רק במקרה גם מעורב כזה.
בכל אופן הרושם שלי זה שהם פשוט חשבו שזה לא יעלה על הדעת באווירה של היום לא ללהק שחקנים שחורים, אז ליהקו והמציאו תירוץ.
ואני שמחה שעשו את זה, כי קיבלנו בזכות זה את סיימון |מזיע|
המלכה בכלל היתה דמות מאוד מוזרה בעיני, גם באופן שבו היא מתרועעת עם שאר הדמויות ועסוקה כל כך בחייהם הרומנטיים (אמנם זה אצילים, אבל עדיין מוזר), וגם פשוט כי היא נראתה לי קצת גרוטסקית.
בגלל זה אהבתי שהראו לנו בפרק כלשהו באמצע את הקשר שלה עם המלך ועם מה היא מתמודדת עכשיו, זה הפך אותה לאנושית יותר בעיני.

את אלואיז אני חיבבתי סה"כ למרות שהיתה לי הרגשה שכבר ראיתי דמות בדיוק כמוה, וזה משגע אותי שאני לא זוכרת איפה.

didalf

Well-known member
אוקיי אני מתחילה עכשיו את פרק 4 ואני ממש נהניית מברידג'רטון
@didalf כשאת מוכנה למשהו חדש - אני חושבת שאת גם תאהבי אותה. זה רומנטי וכיפי לחלוטין, וזה אמנם כאילו תקופתי אבל זה מרגיש לגמרי מודרני בווייב של זה.
טוב התחלתי גם. נחמד. לא גאווה ודעה קדומה אבל נחמד.

הרגע שהכי אהבתי היה לזהות את העיבוד לכינורות קלאסיים של Girl Like You של מארון 5 בסצינה שבבוקר שאחרי הנשף שהן יושבות ומחכות למחזרים שלא באים. אבל זה כי אני מתה על דברים כאלה (אחת הסיבות שכל כך אהבתי את ווסטוורלד).
חחחח כן. גם טנקיו נקסט בנשף. אני גם מתה על דברים כאלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה? זה לא יוצא רק מחר?

את ברידג'רטון סיימתי כבר לפני כמה ימים
בכלל מדובר באחת ממערכות היחסים הכי סקסיות שראיתי על המסך אי פעם, וזה די מפתיע, כי לא חשבתי שהוא הטעם שלי.
לחלוטין מערכת יחסים מאוד סקסית.
והוא באמת לא בטעם שלי, אבל לחלוטין מצליח להיות סקסי אפילו כשהוא סתם עומד ומביט במשהו עם המבט הקודר שלו.
זה כאמור גילטי פלז'ר אבל מהסוג היותר איכותי בעיני. כלומר כן, הכל שם קיטשי וצפוי ושקוף לגמרי, אבל איכשהו גם נעשה בצורה מקורית ומרעננת, וגם קליל ומשעשע וממש כיף.
לחלוטין גילטי פלז'ר מהנה.
איכותי מאוד מבחינת רמת הפקה, אבל באמת מאוד קיצ'י.
בסופו של דבר אני לא יכול לומר שזאת בטוח הייתה החלטה טובה לראות. כלומר אני לא מרגיש שהייתי מפספס משהו.

משהו שמאוד מאוד לא אהבתי זה הqueerbaiting שהיה שם.
הטריילר של הסדרה הוא די קצר והצליח לא לכלול הרבה דברים, אבל איכשהו כן נכנס לתוכו רגע אינטימי בין שני גברים.
מה שמעצבן זה שלא רק שהרגע האינטימי הזה מגיע יחסית מאוחר בעונה, אלא אוהת שניה היא באמת לחלוטין הדבר היחיד שנראה בין שני גברים. אין אפילו פלרטוט בין שני גברים, כל מה שאנחנו מקבלים חוץ מהשניה הקווירית הזאת זה שהצייר מסביר לבנדיקט (האח השני) שהוא מאוהב עם הבחור הזה ושהם לא יכולים להיות יחד.
אז נכון שקפצתי למסקנות מהשניה בטריילר שנגלה שהאח השני הוא הומו בעצמו, אבל אפילו אם הוא לא ביסקסואל אפילו, זה מגוחך לחלוטין להכניס את השניה ההיא לטריילר כשהיא לא מייצגת שום דבר.
ואני לא זר לקווירבייטינג. ואני לא מדבר על דברים שטוענים שהם קווירבייטינג כי שני חברים גברים הם חברים טובים מידי. אני מדבר על מצב שיש דמות של הומו או זוג אפילו, אבל הם בקושי שם לאורך הסדרה.
אבל חוץ מזה שחשבתי שהתקדמנו קצת כבר מזה, אני לא ראיתי דמות עד כדי כך לא שם כמו הצייר ההוא.

תכלס אני מודה שחלק גדול מהסיבה שאני החלטתי בסוף לראות את הסדרה היא הקווירבייטינג הזה. ואולי הייתי סולח אם הסדרה הייתה מדהימה. אבל היא בהחלט לא מדהימה.

וכל הקטע עם השחורים לא הפריע לי, כלומר אני מסכימה עם ניק שזה לא הגיוני במיוחד, אבל אני מניחה שהם יכולים לטעון שהכוונה היא למלך ומלכה קודמים יותר בעבר, ולא לזוג הנוכחי, שהוא רק במקרה גם מעורב כזה.
אני רק אחזור על מה שכתבתי (או מה שחשבתי, אין לי כוח לבדוק מה כתבתי)
אני מאוד אהבתי את זה שיש קאסט שחור. זה כמו שאף אדם שפוי בדעתו לא יראה המילטון ויאמר שהיו צריכים ללהק רק לבנים.
אבל זה עבד לדעתי באמת או כמו המילטון ששם הם פשוט משחקים אנשים לבנים.
או אם זה מציאות חלופית שבה אין גזענות. אבל בשביל שיהיה כזה חוסר בגזענות זה לחלוטין לא הגיוני שזה משהו שקרה רק דור אחד אחורה. אז אם כבר מסבירים שפעם צבע עור כן היה עניין אז שיגידו שזה משהו שקרה לפני כמה מאות שנים (זה שמלך התאהב באישה שחורה).

*אגב, בעניין הזה קראתי כתבה מעניינת שלא סתם בחרו שהמלכה שם (שהיא דמות היסטורית אמיתית) תהיה שחורה, זה כי יש תיאוריה שהיא באמת הייתה במידה מסויימת בעלת תווים וצבע אפריקאים. זה כנראה משהו שדובר עליו לא מעט לפני כמה שנים כשהנסיך הארי התחתן עם מייגן מרקל. אומרים שלפי ציורים מסויימים אפשר לראות שהיו לה תווים אפריקאים קצת ושבשושלת יוחסין שלה אפשר לראות שכמה דורות אחורה היא מענף של משפחת אצולה פורטוגזית שנאמר עליו שהוא יצא מאישה שחורה. כלומר זה בספק גדול מאוד ואם כן אז ממש רק קצת. אבל זאת הסיבה שבחרו שהמלכה הזאת תהיה שחורה.

המלכה בכלל היתה דמות מאוד מוזרה בעיני, גם באופן שבו היא מתרועעת עם שאר הדמויות ועסוקה כל כך בחייהם הרומנטיים (אמנם זה אצילים, אבל עדיין מוזר), וגם פשוט כי היא נראתה לי קצת גרוטסקית.
בגלל זה אהבתי שהראו לנו בפרק כלשהו באמצע את הקשר שלה עם המלך ועם מה היא מתמודדת עכשיו, זה הפך אותה לאנושית יותר בעיני.
היא בהחלט דמות מוזרה, אבל אני מאוד אהבתי אותה ואני אשמח לעוד בעונה הבאה.
אהבתי את איך שעשו אותה טיפוס מוזר עם גאווה גדולה ולחלוטין יותר מידי עניין ברכילות וענייני אהבה של אחרים.
והעניין עם בעלה באמת הפך אותה לאנושית יותר.

*אגב (2), המלך הזה שאנחנו רואים הוא אותו מלך מהמילטון. (אולי אני צריך לכתוב את זה לעדי|חזיר|, זה בטח יגרום לה לראות)

את אלואיז אני חיבבתי סה"כ למרות שהיתה לי הרגשה שכבר ראיתי דמות בדיוק כמוה, וזה משגע אותי שאני לא זוכרת איפה.
כן, גם לי הדמות הרגישה מוכרת מאוד.

משהו שבכלל לא כתבת עליו - מה חשבת על הגילוי בסוף שפנלופה היא וויסלדאון.
קודם כל עצם זה שגילו מי היא הפתיע אותי. אני מאוד רציתי שנגלה, אבל הנחתי שזה יהיה כמו עם גוסיפ גירל שלא גילו עד סוף הסדרה.
ואני גם לא בטוח מה אני חושב על כך שזאת היא. כלומר מאוד אהבתי את הדמות של פנלופה. אהבתי את זה שהיא חכמה כמו אלואיז (יותר נכון שיותר) אבל גם רוצה להתחתן. ומאוד קיוויתי שיהיה לה סיכוי עם קולין.
וגם כמובן שעברה לי המחשבה כמה פעמים לאורך הסדרה שזאת היא.
אבל לא יודע מה אני באמת חושב על זה.
אם הייתי אוהב את הסדרה הזאת יותר אז הייתי צופה בה שוב עם הידיעה שזאת פנלופה ותוהה מה זה אומר.

מה שבעיקר מטריד אותי זה ההחלטה שלהם לגלות לנו שזאת היא. כי עכשיו בעונה הבאה אנחנו נדע שכל הדיווחים של וויסלדאון הם שלה.
אז קודם כל נדע שהיא יכולה לדעת רק מה שפנלופה יודעת.
וגם זה יהיה כאילו מיותר שג'ולי אנדרוז תקריין את הקטעים האלו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי אצל הדודים.. בפריים זה כבר עלה.
אגב, לא באמת היה קליף הנגר. התחלתי לכתוב ואז לא התחשק לי לפרט אז כבר השארתי משהו עמום... :-]
אבל כן פרק טוב
אני חשבתי שזה עולה בפריים רק היום.
טוב, אני אצפה בזה אחה"צ

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי
באמת פרק מאוד טוב.
אבל זה מעצבן עם הסדרה הזאת לראות פרק לשבוע. אני רגיל איתה לבינג'ים של עונה.

אז כמובן העלילה הייתה מפוצלת לכמה זירות.
ורק עכשיו אני קולט שבעצם לא היה את אבסרלה בכלל. בוווו. אני רוצה לראות אותה מנהיגה בזמן המשבר. (ומקללת)

הקליף האנגר היה דווקא עם אלכס ובובי שרוב הפרק לא קרה איתם כמעט כלום (וגם ממש כלום בפרק הקודם).
הם עוקבים מרחוק אחרי החללית של מאדים שהם חושדים בה, מגלים שהם באמת מוכרים דברים לבלטרים (לא בדיוק הפתעה) ואז הבלטרים מגלים אותם (או בעצם אולי זאת הייתה החללית של מאדים? אני לא בטוח).
בכל מקרה למרות שאלכס היה בטוח מאוד לפני כן שהם יוכלו לברוח אם הם יתקלו בצרות מסתבר שזה ממש לא המצב.
אז יורים בהם והם נאלצים לשחרר את ליבת המנוע (או משהו כזה) שתתפוצץ ובכך תחסל את הטיל. ואני מקווה שגם את החללית שרדפה אחריהם.
אז האם הם שרדו... כן כמובן שהם שרדו את זה. זה לא הגיוני שעכשיו איבדנו ככה סתם שני דמויות ראשיות. ואני מניח גם שהם חיסלו את החללית שעקבה אחריהם או גרמו לכך שזה יראה שהם התפוצצו בעצמם - כי אחרת פשוט יחסלו אותם עכשיו שהם בלי הכור של המנוע.
*אלא אם כן עכשיו יחליטו לקחת אותם שבויים ואז הם אולי יפגשו את נעמי.
אני מניח שהם שרדו, אבל בלי הליבה של המנוע הם לא יכולים להגיע לאף אחד והם יהיו בסכנה של למות מרעב או צמא או משהו (למרות שהגיוני שיש להם משאבים להחזיק מעמד הרבה זמן). אבל הם ישלחו לאבסרלה את המידע שהם אספו והיא תדאג שיצילו אותם.

על כדור הארץ הניחוש שלי היה די נכון:
הגיוני שבגלל שזה כל כך עמוק באדמה זה מה שהציל אותם מלמות בפיצוץ של האסטרואיד. הגיוני גם שהאסירים עם החוזק המיוחד (כולל קלריסה) יהיו חיוניים כדי שיצליחו לחפור את עצמם משם.
אם כי החוזק המיוחד של קלריסה לא עזר כי היא עדיין הייתה תחת השפעת הסמים שמונעים ממנה להשתמש בזה.
אבל באמת משתמשים בחוזק של אסיר אחר.
זה די מגניב השיטה שלהם לטפס בסולם כשכל פעם יורים שתי יריות כדי שהאסיר יוכל לפתוח.
אני די תמים כנראה כי חשבתי שיהיה דווקא בסדר איתו. אם כי אני מניח שלא עזר שאיימוס בחר להיות איימוס כרגיל ולקרוא לבחור המאוד חזק טייני כשהוא ידע שזה יעצבן אותו.
זה היה מגניב מאוד איך בסוף איימוס הצליח להעיף אותו לתוך פיר המעלית.
אז מה יהיה עכשיו? מה איימוס וקלריסה יעשו? עד כמה קרובים הם למרכז הפיצוץ? (כלומר מה הסיכוי שלהם למצוא עוד אנשים חיים?)
והאם מישהו יטרח לרדת בשביל האסירים האחרים שנותרו שם? (אני מניח שלא)

הולדן והבחור האחר (Bull?) מתחקרים את האסירה באופן הכי לא יעיל בעולם. לא ממש מאיימים ולא ממש כלום. לא הייתה לה שום סיבה של ממש לעזור להם.
ואז הם יוצאים לתפוס את הספינה שתקפה אותם ברוסינטה...
האם הם באמת לא חשבו שאולי כדאי לעשות בדיקה מקיפה לאור זה שהבחורה שהרגה את פרד היא זאת שניהלה את התיקונים על הרוסינטה?
אם אני אגלה שהמכונאי רכב שלי הוא טרוריסט נראה לי שאני לא אכנס לרכב שלי סתם ככה.
יש להולדן מזל שנעמי בדיוק בשניה הנכונה (באיזשהו תזמון קוסמי שאולי מוכיח שיש אלוהים ביקום הזה שלהם) הצליחה להזהיר אותו.

לפחות העלילה עם נעמי הייתה יותר מעניינת יותר מאשר בפרק הקודם.
היא לא רק לא עושה כלום אלא גם מתעמתת עם חלק מהאנשים. מנסה להרוג את מארקו. ולבסוף מזהירה את הולדן מחבלה על הרוסינטה (למרות שהיא אפילו לא ידעה שזאת שהייתה אחראית על התיקונים היא בצד של מארקו.
אני מקווה שנגלה יותר לגבי העבר שלה עם הסיעה הזאת. מרומז שהיה איזה אירוע שגרם לה לעזוב.
אני מניח שהבן שלה לא יודע את כל האמת על הסיבה שהיא עזבה, אז אולי זה ישנה את דעתו במשהו.
בכל מקרה הקשר בינו לבינה מעניין. הוא בפירוש רוצה קשר כלשהו איתה כי הוא רוצה שהיא תשאר בחיים ועל הספינה.

*אגב, @מילי08 , אני רואה שבכלל לא הגבת לי על מה שכתבתי על פרק 5X04. את קראת את ההודעה שלי על זה. כי אני עניתי לך לאיזה שאלה חשובה.
זה בעמוד השני של דיוני סדרות #23

Lhuna3

Well-known member
משהו שמאוד מאוד לא אהבתי זה הqueerbaiting שהיה שם.
הטריילר של הסדרה הוא די קצר והצליח לא לכלול הרבה דברים, אבל איכשהו כן נכנס לתוכו רגע אינטימי בין שני גברים.
אני לא ראיתי את הטריילר, אבל אני מבינה למה זה מעצבן.
אפשר אולי להתנחם קצת בזה שקווירבייטינג זה דבר היום, כי זה אומר שהם יודעים שזה משהו שיש לו קהל גדול.
כן, גם לי הדמות הרגישה מוכרת מאוד.
קיוויתי שמישהו ממכם יפתור לי את התעלומה.

משהו שבכלל לא כתבת עליו - מה חשבת על הגילוי בסוף שפנלופה היא וויסלדאון.
אני חושבת שזה קצת מוזר שיש לה קול שונה מהקול של פנלופי, אבל שיהיה. מן הסתם אחרת היה קל לנו מידי לזהות. אבל באמת בעונה הבאה כבר לא יהיה בזה היגיון. (עברה בראשי גם המחשבה שעובדים עלינו וזאת לא באמת היא, למרות שזה היה נראה די מפורש).
חוץ מזה זה אומר שהיא עשתה הקרבה ענקית למען קולין כשהיא חשפה את ההריון של מרינה אחרי שלא הצליחה "להציל" אותו בדרך אחרת, ולקחה בזה סיכון מאוד גדול של הפגיעה במוניטין של המשפחה שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אפשר אולי להתנחם קצת בזה שקווירבייטינג זה דבר היום, כי זה אומר שהם יודעים שזה משהו שיש לו קהל גדול.
זה נחמד כשבאמת זה גורם לכך שיש קצת דמויות להטביות.
זה שהם יודעים שזה משהו שמושך קהל אז פשוט מושכים את הקהל בלי שיהיה משהו זה מעצבן.
והאמת זה אפילו נראה לי היה מעצבן אפילו בלי הטריילר.
קודם כל כיום סדרת אנסמבל גדולה של נטפליקס שמתעסקת ברומנטיקה ומיניות - זה די הזוי שכל מה שיש זה דמות סופר שולית שהיא להטבית. (מכר של האח שמקבל הכי פחות זמן מסך).
חוץ מזה שבכלל כל הבניה של קו העלילה עם המכר הזה מרגיש מיותר לחלוטין אם הוא לא מוביל לשום מקום.
אני בדרך כלל ממש לא מתעצבן מקווירבייטינג (נראה לי שלא כתבתי על זה אי פעם) אבל במקרה הזה אני ממש מעוצבן.
אני חושבת שזה קצת מוזר שיש לה קול שונה מהקול של פנלופי, אבל שיהיה. מן הסתם אחרת היה קל לנו מידי לזהות. אבל באמת בעונה הבאה כבר לא יהיה בזה היגיון. (עברה בראשי גם המחשבה שעובדים עלינו וזאת לא באמת היא, למרות שזה היה נראה די מפורש).
טוב חלק מהעניין זה שהביאו את הקול האייקוני של ג'ולי אנדרוז.
*אגב זה כמו שבגוסיפ גירל הקול של גוסיפ גירל היה של קריסטן סטיוארט, שכמובן לא שיחקה אף דמות בסדרה (ולא את הדמות שבסוף גילו שהיא גוסיפ גירל)
חוץ מזה זה אומר שהיא עשתה הקרבה ענקית למען קולין כשהיא חשפה את ההריון של מרינה אחרי שלא הצליחה "להציל" אותו בדרך אחרת, ולקחה בזה סיכון מאוד גדול של הפגיעה במוניטין של המשפחה שלה.
מעניין שככה את ראית את זה. אני דווקא ראיתי את זה כמעשה אנוכי שלה כי היא לא רצתה לאבד את קולין למרינה.
אני גם חושב שאם היא הייתה רוצה רק להגן על קולין אז היא הייתה יכולה לספר לו בעצמה שמרינה בהריון. אבל אולי היא פחדה שאם הוא יגלה את זה ממנה אז הוא יסכים להתחתן עם מרינה על מנת להציל אותה. לעומת זאת כשהיא חשפה את מרינה באופן פומבי אז הוא כבר לא יכול להתחתן איתה בגלל הסקנדל.

*אגב, לאחר מעשה אני חשבתי משהו: המלכה התעצבנה נורא מפני שוויסלדאון בכלל לא כתבה על המסיבה שלה. אבל בעצם הסיבה שהיא לא יכלה לכתוב על המסיבה שלה היא שהיא (עם אחיותיה ואמה) גורשו מהמסיבה הזאת.

מילי08

Well-known member
אבל זה מעצבן עם הסדרה הזאת לראות פרק לשבוע. אני רגיל איתה לבינג'ים של עונה.
נכון. אני אחזור אליה שוב לדעתי
הקליף האנגר היה דווקא עם אלכס ובובי שרוב הפרק לא קרה איתם כמעט כלום (וגם ממש כלום בפרק הקודם).
נכון. כמו שכתבתי, רציתי להתייחס לזה אבל לא היה לי כוח לכתוב ועם ספוילרים, אז כבר השארתי את זה תלוי באויר. כמותם :-P:
אז האם הם שרדו... כן כמובן שהם שרדו את זה. זה לא הגיוני שעכשיו איבדנו ככה סתם שני דמויות ראשיות
אני גם חושבת שכן.
אם כי החוזק המיוחד של קלריסה לא עזר כי היא עדיין הייתה תחת השפעת הסמים שמונעים ממנה להשתמש בזה.
אני ממש לא זוכרת אותה מעונות קודמות...
אני די תמים כנראה כי חשבתי שיהיה דווקא בסדר איתו. אם כי אני מניח שלא עזר שאיימוס בחר להיות איימוס כרגיל ולקרוא לבחור המאוד חזק טייני כשהוא ידע שזה יעצבן אותו.
חח, זה קרע אותי. אני מתה עליו!
הולדן והבחור האחר (Bull?) מתחקרים את האסירה באופן הכי לא יעיל בעולם. לא ממש מאיימים ולא ממש כלום. לא הייתה לה שום סיבה של ממש לעזור להם.
ממש. והקטע הקלישאתי עם היריקה בפנים... די נו. שסדרות ימצאו שטיק אחר
לפחות העלילה עם נעמי הייתה יותר מעניינת יותר מאשר בפרק הקודם.
מסכימה. היא עדיין מרגישה לי מיותרת ויותר בכיינית מאיך שתיארו אותה בעונות הקודמות, אבל לפחות העלילה איתה זזה
אני מניח שהבן שלה לא יודע את כל האמת על הסיבה שהיא עזבה, אז אולי זה ישנה את דעתו במשהו.
בכל מקרה הקשר בינו לבינה מעניין. הוא בפירוש רוצה קשר כלשהו איתה כי הוא רוצה שהיא תשאר בחיים ועל הספינה.
מעניין, יכול להיות. אני חושבת שבסוף הוא איכשהו ישנה את דעתו ויצטרף אליה. לדעתי לשם מכוונים את כל מערכת היחסים הזאת
*אגב, @מילי08 , אני רואה שבכלל לא הגבת לי על מה שכתבתי על פרק 5X04. את קראת את ההודעה שלי על זה. כי אני עניתי לך לאיזה שאלה חשובה.
עוד תסכול מתפוז. לפעמים אני קוראת הודעות מהטלפון אבל אחר כך לא זוכרת על מה רציתי להגיב כי אין דרך לסמן הודעה כלא נקראה. אפילו התזכורות בפעמון מתבטלות אוטומטית.
קצת הסבר לגבי איימוס - הבחורה שהוא מבקר בכלא זאת קלריסה מאו, האחות של ג'ולי מאו. הרי הסדרה מתחילה בכך שהבלש ההוא מחפש את ג'ולי מאו ואז מגלים שהיא נחשפה לפרוטומולקולה. אבא של ג'ולי הוא תעשיין מיליארדר שניסה לפתח משהו מהפרוטומולקולה ובסוף נתפס על זה ונשלח לכלא (אחרי שהוא ניסה גם להרוג את אבסרלה בעונה 2 או 3). בחצי השני של עונה 3 פוגשים לראשונה את קלריסה מאו כשהיא עובדת תחת שם אחר כטכנאית עבור אחת הספינות שחוקרות את הטבעת. היא עושה משהו (לא זוכר פרטים) שמפליל את הולדן והורגת די הרבה אנשים תוך כדי. אז גם בגלים שהיא השיגה שתלים סיברנטיים שהופכים אותה למאוד חזקה. איכשהו נראה לי שאיימוס מתחיל לחבב אותה כי בסוף היא עוזרת להם. בתחילת עונה 4 איימוס מדבר איתה בשיחת וידאו מהכלא שהיא נמצאת בו.
תודה. אין לי זכרון שלה. אני זוכרת את התעשיין והבת שלו, וזוכרת ממש במעומעם טכנאית אבל שום דבר מעבר לזה...
על מה לא הגבתי בתשובה שלך? אני כבר לא זוכרת מה בער לי לדעת חוץ מאשר קלריסה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה. אין לי זכרון שלה. אני זוכרת את התעשיין והבת שלו, וזוכרת ממש במעומעם טכנאית אבל שום דבר מעבר לזה...
על מה לא הגבתי בתשובה שלך? אני כבר לא זוכרת מה בער לי לדעת חוץ מאשר קלריסה
העניין עם קלריסה הוא העיקר של מה שרציתי לדעת שקראת.
מעניין, יכול להיות. אני חושבת שבסוף הוא [פיליפ] איכשהו ישנה את דעתו ויצטרף אליה [נעמי]. לדעתי לשם מכוונים את כל מערכת היחסים הזאת
גם לי נראה שלשם מכוונים

עוד תסכול מתפוז. לפעמים אני קוראת הודעות מהטלפון אבל אחר כך לא זוכרת על מה רציתי להגיב כי אין דרך לסמן הודעה כלא נקראה. אפילו התזכורות בפעמון מתבטלות אוטומטית.
משהו שאת יכולה לעשות אם את קוראת מהטלפון זה לעשות "הוספת תגובה" דרך הטלפון ורק לכתוב איזה מילה ואז לעשות "שמור טיוטה".
ואז בפעם הבאה שאת נכנסת לשרשור הזה דרך המחשב זה עדיין יהיה שמור שם.

מילי08

Well-known member
משהו שאת יכולה לעשות אם את קוראת מהטלפון זה לעשות "הוספת תגובה" דרך הטלפון ורק לכתוב איזה מילה ואז לעשות "שמור טיוטה".
כן, אבל העניין הוא שאני לא בהכרח אזכור שרציתי להגיב על הודעה מסוימת או באיזה שרשור זה היה כי ההבלטה לא קיימת.. :-/
העניין עם קלריסה הוא העיקר של מה שרציתי לדעת שקראת.
סבבה :)

זהו, נדפקו גם אצלי האייקונים התפוזיים |שפם|

למעלה