דיוני סדרות #150

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
*אנחנו חצי מהדרך ל300!

אגב,
פרק סיום העונה של Daredevil היה ממש טוב.
אחרי כמה פרקים שבעיקר עיצבנו אותי בהחלט היה פרק טוב. וממש מסקרן אותי כיצד זה ימשיך בעונה 3.

הקטע שמאט מגלה לעולם שהוא דרדוויל היה מעולה.
אומנם לא הפתעה כי די הייתי בטוח שהוא הולך לעשות את זה כבר בפרק הקודם, אבל עדיין.
ומעניין שהוא עכשיו בכלא.

ג'סיקה הייתה מעולה והקרב שלה הרגיש הרבה יותר משמעותי מהקודם.
והיה נחמד לראות את לוק קייג' בסוף.

קצת אפילו ראו את אנג'לה, הטיגריס הלבן, מנתרת על קירות.

בולזאיי עובר לעבוד עבור מר צ'ארלס זה מעולה (אפילו שזה תכלס השניה בכל העונה שמר צ'ארלס עניין אותי)

פיסק מרביץ בטירוף לאנשים היה מגניב, אם כי הזוי לחלוטין שהוא עדיין חושב שהוא ראש עיר טוב.

מה שהיה מעצבן זה שמאט רץ בטירוף כדי להציל את פיסק ולא את האנשים האחרים.
וגם זה שהוא כל כך מתעקש שפיסק יקח את ההסדר המשפטי ובעצם חירות גמורה רק בגלות.
כלומר כן יש פוליטיקאים שאני חושב שעשו פשעים אבל הייתי מעדיף שהם פשוט יעזבו את התפקיד כל עוד זה יסלק אותם, אבל במקרה הזה מדובר ממש ברוצח.
כלומר נכון שכל פעם בעבר שהוא נכנס לכלא הוא יצא איכשהו, אבל לא מתאים למאט פשוט לוותר על זה שהוא יעמוד למשפט על הפשעים הרבים שלו.

וגם היה את הקטע עם הפסיכולוגית שלבשה סוף סוף את המסכה של מיוז, אבל זה היה כל כך צפוי וגם לקח כל כך הרבה זמן שזה מיותר.
כן אהבתי שהיא מסתכלת על עצמה במראה ורואה את עצמה כאילו רגילה וזה מתקשר למה שהיא כתבה בספר שלה לגבי המסכה של הויג'ילנטי.

דורי 1981

Well-known member
השירות החשאי היא סדרה מאוד מעניינת. ג'מה ארטרטון (מסתדר שיהודייה) ומוכרת לי מסרטים כמו קוונטום של נחמה, ההימור ותעלומת רצח- בתפקיד ראש דסק רוסיה שמגלה כי חדרו לממשלת בריטניה סוכני השפעה רוסים. בפרק 2 מתגלה כי שר החוץ המכור לסמים נסחט על ידם והוא החשוד הראשי. בעייתי, כי הוא משחק את הבוס שלה.

דיברגנט חדש

Well-known member
השירות החשאי היא סדרה מאוד מעניינת. ג'מה ארטרטון (מסתדר שיהודייה) ומוכרת לי מסרטים כמו קוונטום של נחמה, ההימור ותעלומת רצח- בתפקיד ראש דסק רוסיה שמגלה כי חדרו לממשלת בריטניה סוכני השפעה רוסים. בפרק 2 מתגלה כי שר החוץ המכור לסמים נסחט על ידם והוא החשוד הראשי. בעייתי, כי הוא משחק את הבוס שלה.
באותה נשימה של השירות החשאי, צופה עכשיו בעונה ה|חדש|ה של סוכן הלילה שגם שם יש את השירות החשאי :)
|המלצה|: שווה צפייה.

dilly snake

Well-known member
פרק סיום העונה של Daredevil היה ממש טוב.
אחרי כמה פרקים שבעיקר עיצבנו אותי בהחלט היה פרק טוב. וממש מסקרן אותי כיצד זה ימשיך בעונה 3.
אני פרשתי סופית. אבל טוב לדעת שאתה מרוצה ושהעונה הסתיימה בצורה טובה(y).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@Lhuna3
יצא A Person of Interest בנטפליקס
את מתכננת להתחיל לצפות באמת?
אם כן אז גם אני.
ואם ככה אז גם צריך לפתוח שרשור (אם כי זה יהיה עצוב אם נפתח ואז אחרי 3 פרקים תנטשי, אבל זה סיכון שנצטרך לקחת)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואם כבר נטפליקס אז התחלתי היום סוף סוף את Stranger Things: Tales from '85
וזה ממש נחמד
כלומר מאוד מרגיש כמו יותר סדרת ילדים מהסדרה המקורית, אבל זה כיף.
יש את הבעייתיות הרגילה עם סדרות פריקוול של "אם כל הדברים האלו קרו בין עונה 2 לעונה 3 אז איך זה שלא התייחסו אליהם בשום שלב בהמשך" - ואומנם ראיתי רק שני פרקים אבל זה כבר מרגיש כמו דברים שמוזר שלא מתייחסים אליהם.

*קראתי שוב את השורה האחרונה ומצחיק אותי שכתבתי 'דברים שמוזר' בהתייחס לסדרה דברים מוזרים.

Lhuna3

Well-known member
@Lhuna3
יצא A Person of Interest בנטפליקס
את מתכננת להתחיל לצפות באמת?
אם כן אז גם אני.
ואם ככה אז גם צריך לפתוח שרשור (אם כי זה יהיה עצוב אם נפתח ואז אחרי 3 פרקים תנטשי, אבל זה סיכון שנצטרך לקחת)
אני בדיוק עכשיו באמצע פרק 1!
וכמובן שאני בעד לפתוח שרשור, אבל אני לא מבטיחה לכתוב בו הרבה עד שזה יתחיל באמת לעניין אותי, בתקווה שזה אכן יקרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי,
אז תפתחי את השרשור.
יש סיכוי שאני אכתוב רק דברים רעים בהתחלה כי אני זוכר שמאוד לא אהבתי את שני הפרקים הראשונים כשצפיתי בהם לפני שנים רבות (ולכן לא המשכתי).

מעניין אם השנים שעברו הפכו את מייקל אמרסון לפחות בלתי נסבל בעיני. (הוא הראשי עם המשקפיים בסדרה הזאת והיצור הכי בלתי נסבל באי של בלתי נסבלים באבודים)

דורי 1981

Well-known member
אף אחד לא צופה בסדרה המצחיקה הזאת? הפסד שלכם! בכל מקרה, בפרק 5 נס כמעט דופק עסקה אבל מתעשת ברגע האחרון. איילה מבטלת את הנישואים עם לב מרוב לחץ.

didalf

Well-known member
בשורות טובות עונה 3 פרק יחיד/פרק סיום/סרט סיום/איכשלא מגדירים את זה

בתכלס בתכלססססססססססססססססססס לא היו צריכים להמשיך מעבר לעונה הראשונה המושלמת.
למרות שזה היה חביב וממש אהבתי את הסוף.

הסדרה הזאת ככ מכוונת נוצריות זה מצחיק. כאילו לכולם ככ ברור איכשהו שישו הוא זה שיביא שלום עולמי בנאום לכולם. כי פשוט כולם נוצרים בעולם חחחח ולא יהודים, מוסלמים, בודהידסטים ועוד הרבה דתות קטנות. (אני אפילו לא מדברת על אתאטיסטים).
כאילו בכללי כל הקונספט של גן עדן גיהנום וכו מאד נוצרי בסדרה הזאת מאז ומתמיד.
לא באמת מפריע לי סתם משעשע.

הדינמיקה בין מייקל ודיוויד נהדרת כרגיל.

חחחחחחחחחח כשכולם התפוגגו זה היה מאד אנדגיים:-D מיסטר ג'יזס איי דונט פיל סו גוד:-D
כמובן שהפינה היחידה שנשארה עד הסוף זה בדיוק הרחוב שלהם באנגליה.
גם הצחיק אותי שישו חילק ״לחם וגבינה״ וזה היה פיצה:-D
פלוס מאד אהבתי את הרעיון של פיצה שלא נגמרת.

והסוף ובכן זה די פילוספי. אבל בתכלס.... הם יוצרים את העולם שלנו הנוכחי? זה הקטע?
אבל... זה לא יעזור להם. הרי גם ככה בני אדם המציאו את הדת, והם יעשו את זה שוב ביקום החדש שנברא כביכול והכל יהיה אותו דבר. עם המלחמות וההרג בשם הדת והכל.
מרגיש לי שיש פה רעיונות לנסח אבל אני לא מספיק פילוספית בשבילם:-D

והסוף הסוף שהם מוצאים אחד את השני בכל יקום בצורה האנושית שלהם וסופסוף הם ביחד היה אדורבל מממשששש והאמת ריגש אותי אפילו יותר משציפיתי🥹
אז לפחות הסיום ממש היה מקסים.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את מתכוונת לצפות בספיישל של המעניש שייצא מחר?
נראה לי שאני אוותר כי זה בטח יהיה אלים.
דווקא היה ממש נעים וחסר אלימות...
....
...
NOT

הנחתי שזה יהיה אלים, כי בכל זאת זה המעניש,
אבל הולי שיט זה היה אלים בטירוף.
ובכמה קטעים באמת חשבתי על השביעי באוקטובר.
וזה לא משהו שקורה לי כיום כשאני רואה סדרות אלימות, ואני רואה הרבה סדרות אלימות.

ומעבר לזה זה גם היה אפל מאוד פסיכולוגית.
שגם זה די אופייני לעלילות של המעניש

אני כן מאוד אהבתי את זה בכל מקרה,
אבל אני שמח שזה פרק אחד ולא משהו שנמשך.
זה אפילו לא ארוך, זה באורך של פרק סדרה רגיל (בערך 45 דקות)

אני כן מאוד מצפה לראות את פרנק קאסל שוב ביולי

הופתעתי שלא היה שום קישור לאיפה שראינו את פרנק בפעם האחרונה בסוף עונה 1 של דרדוויל: נולד מחדש.
כלומר לא חשבתי שזה יהיה חלק חשוב מהעלילה, אבל חשבתי שיהיה בקטנה הסבר על למה הוא לא המשיך להלחם בבריונים של פיסק.
אבל כלום.
גם לא נראה שזה מתרחש בניו-יורק שתחת שליטת פיסק ושיש בה יחידה נגד ויג'לנטים.
המשטרה נראית שם כפשוט חסרת מספיק כוח וממש לא מעוניינת בלתפוס את פרנק.

עכשיו שאני חושב על זה, אולי בכלל הרעיון הוא שהעלילה מתרחשת לפני עלילת עונה 1 של דרדוויל: נולד מחדש.

כן אהבתי שזה באופן ברור המשך של העלילה של המעניש שראינו בעבר בסדרות נטפליקס, בעיקר בעונה 2 של דרדוויל (המקורי).
מזכירים את הספר שפרנק היה קורא לילדים שלו.
וגם בין האנשים שהוא הוזה יש את קארן שהייתה גורם משמעותי עבורו.

בכל מקרה פוגשים את פרנק במקום אפל מאוד נפשית. אפילו יותר ממה שראינו בעבר כי הוא על סף התאבדות,
ותכלס (וזה די צפוי) מה שמוציא אותו מזה - זה הצורך להגן על אנשים חפים מפשע כמו הילדה שלו.
אז אולי מגיע כל הכבוד לאלמנה המרשעת (ג'ודית' לייט בתפקיד יפה) ששלחה עשרות מטורפים להשתולל ברחובות.

קצת קיוויתי שנראה את פרנק הורג אותה בסוף.

אחד הקטעים הטובים של הפרק גם היה כשהיא ניגשת אליו לראשונה עם ה"המשפחה שלי נלקחה" שגורם בהתחלה לחשוב שהיא באה לבקש ממנו עזרה.
אבל אז די מהר מבינים שהוא זה שהרג את המשפחה שלה.

לגבי האלימות - קודם כל תחילת הפרק עם הריגת הכלב כבר הייתה לי קשה מאוד (אפילו שלא ראינו את זה ממש על המסך)
אבל אחר כך הקטעים של אנשים מזוינים שפורצים לבתים של אנשים ומאיימים גם על ילדים לחלוטין גרם לי לאסוסיאציות רעות.

אבל לפחות זה הפך את זה שהוא הורג את כל האנשים האלו למשהו יחסית חיובי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1778700917403.png

ראיתי היום את הפרק האחד לפני האחרון של The Boys וקצת מאכזב אותי שאין לזה מילה מגניבה בעברית כמו באנגלית.

בכל מקרה היה פרק מעולה של The Boys ועכשיו עצוב לי שהסדרה נגמרת שבוע הבא

תומר קאפון, כולמר פרנצ'י, מת.
וזה עצוב מאוד, אבל זה מעולה לסדרה.
אני לא מהאנשים שחושבים שסדרה כזאת חייבת מוות גדול בפרקי הסיום שלה (הייתה לאחרונה סדרה גדולה שהסתיימה בלי מוות גדול וקיבלה הרבה ביקורת על זה).
אבל כן זה בהחלט הרגיש נכון כשזה קרה.

קצת אולי חבל שכל הרעיון של לתת לקימיקו את הכוח של סולדייר בוי הגיע משום מקום, אבל זה עדיין רעיון מעולה שטכנית כן באמת היה שם ברקע.

אבל חסר להם שלא מחזירים גם את ריאן לפרק הסיום להלחם באבא שלו. ואולי בשיתוף פעולה עם סבא שלו. באופן כללי זה בעצם הזוי שעדיין לא הפגישו את הסבא והנכד.

אני אל אתפלא אם גם בוצ'ר ימות בסוף, אבל חסר להם אם יפגעו בהיואי וסטארלייט.

חוץ מזה אני שמחתי לראות שני דמויות מGen V, אבל התאכזבתי קצת שראו רק שניים ושהיה להם תפקיד כל כך קטן (ולא כולל כוחות) בפרק.
אני מאוד מקווה שבפרק הסיום יגיעו גם עוד מהדמויות משם ויעזרו בקרב גדול.
אני גם ממש אשמח אם נראה שוב את קווין מייב, אפילו אם עדיין אין לה כוחות. לפחות שתירק על הגופה של הומלנדר בסוף

לגבי סייג' - היה לי תקווה למשך זמן רב שיש לה תוכנית ארוכה ומסובכת להציל את העולם, והיה מאוד מאכזב לגלות לפני כמה פרקים שהיא בעצם רצתה את השמדת המין האנושי כדי שיהיה לה שקט.
אז נכון שהיא כן בסוף עברה לצד של הטובים, היה צפוי, אבל מרגיש מאוחר מידי בשביל שיהיה לה עכשיו רדמפשן ארק. לא יהיה לי עצוב אם היא תמות.

עוד דבר שהפרק עשה יפה - שהוא נתן התמקדות במערכת יחסים של היואי ובוצ'ר שבמידה רבה היא אחת ממערכות היחסים הכי מרכזיות בכל הסדרה.
לא שהיה ממש קלוז'ר, כלומר נראה לי שבוצ'ר באמת חרא של בן אדם, אבל היואי מקבל אותו ככזה.

אה, וגם גילינו מאיפה הגיע הכינוי של Mother's Milk. לא ידעתי שזה משהו לא ידוע.

dilly snake

Well-known member
הפרק היה מעניין, כי הוא הראה בדיוק איזה סוג של תרבות אונס מתפתחת כשרק הנשים אשמות בתקיפה מינית.

זה היה הכי צפוי בעולם שהרופא שיניים תקף גם את הולדה ומי יודע מי עוד...גם היה צפוי שדודה וידלה מאשימה את הולדה וקובעת שהיא מדמיינת. אבל בסוף הפרק זה נראה כאילו לידיה כן מאמינה לאגנס?

אגנס והבנות האחרות מקבלות שיעור בחינוך מיני.

בקה עושה מסיבת אירוסין עם גארת', מסתבר שאבא שלו היה אחד הקומנדרים שהורעלו בג'זבל בתקיפה שג'ון ארגנה שם(עונה 4? 5?) ועכשיו הוא עם המחתרת!

דייזי מקבלת מחזור ומסתירה מהדודות שלא יחתנו אותה.

רק שונמית המסכנה לא קיבלה, ומסתבר שאח שלה היה על הטיסה שחילצה ילדים מגלעד.

האימא החורגת של אגנס רוצה שפחה, אבל האבא שלה לא ממש בקטע?

אגנס מספרת לדייזי שהוא הותקפה ודייזי אומרת לה שהיא לא אשמה, וזה נראה כאילו לפי הקריינות של אגנס היא תעשה משהו שידפוק את אגנס?

ודייזי מספרת לשונמית איך תינוקות באים לעולם והיא לא מאמינה לה(בקטע המשעשע של הפרק).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפרק היה מעניין, כי הוא הראה בדיוק איזה סוג של תרבות אונס מתפתחת כשרק הנשים אשמות בתקיפה מינית.
פרק מאוד חזק
זה היה הכי צפוי בעולם שהרופא שיניים תקף גם את הולדה ומי יודע מי עוד...גם היה צפוי שדודה וידלה מאשימה את הולדה וקובעת שהיא מדמיינת. אבל בסוף הפרק זה נראה כאילו לידיה כן מאמינה לאגנס?
אני מניח שגם וידלה מאמינה להולדה. אבל היא מבינה שזה לא יעזור לבוא בהאשמות ומרגישה שהתפקיד שלה זה למנוע את הסקנדל וזה יותר חשוב מלעזור להולדה או לעצור את הרופא שיניים. זה נוראי, אבל באופן כללי זה מצמרר יותר לראות את וידלה בהווה אחרי שראינו אותה בעבר.
נראה שלידיה מתכוונת שרופא השיניים יטופל בהמשך, או שהיא תלשין עליו לאנשים הנכונים או שהיא תדאג שהוא יטופל באופן דיסקרטי יותר. יכול להיות אפילו שוידלה היא גם באותה מחשבה.
האמת שלפני שאגנס דיברה עם לידיה חשבתי שאולי וידלה בכלל לא סיפרה ללידיה, אבל יותר הגיוני שהיא תלך לפי הכללים. והכללים הם שמכחישים שזה קרה.
אגנס והבנות האחרות מקבלות שיעור בחינוך מיני.
שיעור שהוא בערך כלום.
בקה עושה מסיבת אירוסין עם גארת', מסתבר שאבא שלו היה אחד הקומנדרים שהורעלו בג'זבל בתקיפה שג'ון ארגנה שם(עונה 4? 5?) ועכשיו הוא עם המחתרת!
מאוד מעניין אותי עכשיו לגלות איך זה קרה שגארת' התחיל להיות בצד של מיידיי. אולי אמא שלו גם בצד שלהם. הוא די צעיר אז הגיוני שהוא היה ילד קטן כשגלעד קמה.
דייזי מקבלת מחזור ומסתירה מהדודות שלא יחתנו אותה.
מסכנה.
אם כי אם היא תחותן עם קומנדר חשוב היא תהיה הרבה יותר משמעותית בשביל מיידיי.
באופן כללי אני מאוד ריחמתי עליה וזה שהיא תקועה שם, אבל אחרי שבפרק שעבר ראו שהיא דרשה להפוך להיות מרגלת אני קצת נוטה לחשוב שגארת' צודק כשהוא לא מוכן להסתכן כדי להוציא אותה.

אגב, הוא מציין שיש לו גם הנלדר, שזה הגיוני, ופתאום עלתה לי מחשבה - מה אם לידיה היא ההנדלרית שלו?
רק שונמית המסכנה לא קיבלה, ומסתבר שאח שלה היה על הטיסה שחילצה ילדים מגלעד.
וואו, דיפ קאט.
האימא החורגת של אגנס רוצה שפחה, אבל האבא שלה לא ממש בקטע?
אוף זה וגם שהוא נראה שבאמת דואג לאושר של אגנס גורם לי כמעט להיות בעדו. אבל הוא עדיין חלק מהדבר הזה. ולא מישהו שהכריחו אותו.
אגנס מספרת לדייזי שהוא הותקפה ודייזי אומרת לה שהיא לא אשמה, וזה נראה כאילו לפי הקריינות של אגנס היא תעשה משהו שידפוק את אגנס?
כן, זה היה סיום יפה שלחץ על המשפט Never trust a fucking pearl girl
ודייזי מספרת לשונמית איך תינוקות באים לעולם והיא לא מאמינה לה(בקטע המשעשע של הפרק).
כן זה היה קורע.
ועד כמה ששונמית כאילו בעניינים של דברים היא לחלוטין קלולס ומצחיק שזה נשמע לה כמו בדיחה - "שוחים למעלה"

אני ממש חשבתי ששונמית תלשין עליה לדודות, וממש התרשמתי שהיא דווקא סיפרה לאגנס כדי שאגנס תעזור לה.
בהתחלה תהיתי איך לאגנס יש פדים, אבל בעצם בטח דואגים לתת לבנות פדים.

אני ממש אוהב את הסדרה ויש הרבה דברים שמסקרנים אותי לגביהם:
העבר של גארת'
העבר של נערת הפנינה הראשונה

גם מעניין אותי אם גארת' יתן לבקה להיות נשוי לה בלי סקס. ברור שהיא לא רוצה ואני מאמין שהוא לא ירצה לכפות עליה. אבל אם הוא יוותר על זה והיא תספר למישהו הוא יהיה בסכנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בשורות טובות עונה 3 פרק יחיד/פרק סיום/סרט סיום/איכשלא מגדירים את זה

בתכלס בתכלססססססססססססססססססס לא היו צריכים להמשיך מעבר לעונה הראשונה המושלמת.
למרות שזה היה חביב וממש אהבתי את הסוף.

הסדרה הזאת ככ מכוונת נוצריות זה מצחיק. כאילו לכולם ככ ברור איכשהו שישו הוא זה שיביא שלום עולמי בנאום לכולם. כי פשוט כולם נוצרים בעולם חחחח ולא יהודים, מוסלמים, בודהידסטים ועוד הרבה דתות קטנות. (אני אפילו לא מדברת על אתאטיסטים).
כאילו בכללי כל הקונספט של גן עדן גיהנום וכו מאד נוצרי בסדרה הזאת מאז ומתמיד.
לא באמת מפריע לי סתם משעשע.

הדינמיקה בין מייקל ודיוויד נהדרת כרגיל.

חחחחחחחחחח כשכולם התפוגגו זה היה מאד אנדגיים:-D מיסטר ג'יזס איי דונט פיל סו גוד:-D
כמובן שהפינה היחידה שנשארה עד הסוף זה בדיוק הרחוב שלהם באנגליה.
גם הצחיק אותי שישו חילק ״לחם וגבינה״ וזה היה פיצה:-D
פלוס מאד אהבתי את הרעיון של פיצה שלא נגמרת.

והסוף ובכן זה די פילוספי. אבל בתכלס.... הם יוצרים את העולם שלנו הנוכחי? זה הקטע?
אבל... זה לא יעזור להם. הרי גם ככה בני אדם המציאו את הדת, והם יעשו את זה שוב ביקום החדש שנברא כביכול והכל יהיה אותו דבר. עם המלחמות וההרג בשם הדת והכל.
מרגיש לי שיש פה רעיונות לנסח אבל אני לא מספיק פילוספית בשבילם:-D

והסוף הסוף שהם מוצאים אחד את השני בכל יקום בצורה האנושית שלהם וסופסוף הם ביחד היה אדורבל מממשששש והאמת ריגש אותי אפילו יותר משציפיתי🥹
אז לפחות הסיום ממש היה מקסים.
סיימתי לראות עכשיו ולחלוטין מאוחר מידי.
אבל אני מסכים איתך לגבי כמעט הכל. אני מקווה למצוא מחר הזדמנות לתגובה נאותה

למעלה