כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
באותה נשימה של השירות החשאי, צופה עכשיו בעונה ההשירות החשאי היא סדרה מאוד מעניינת. ג'מה ארטרטון (מסתדר שיהודייה) ומוכרת לי מסרטים כמו קוונטום של נחמה, ההימור ותעלומת רצח- בתפקיד ראש דסק רוסיה שמגלה כי חדרו לממשלת בריטניה סוכני השפעה רוסים. בפרק 2 מתגלה כי שר החוץ המכור לסמים נסחט על ידם והוא החשוד הראשי. בעייתי, כי הוא משחק את הבוס שלה.
מאסתי בהם באמצע עונה 2.באותה נשימה של השירות החשאי, צופה עכשיו בעונה הה של סוכן הלילה שגם שם יש את השירות החשאי
: שווה צפייה.
אני פרשתי סופית. אבל טוב לדעת שאתה מרוצה ושהעונה הסתיימה בצורה טובהפרק סיום העונה של Daredevil היה ממש טוב.
אחרי כמה פרקים שבעיקר עיצבנו אותי בהחלט היה פרק טוב. וממש מסקרן אותי כיצד זה ימשיך בעונה 3.
זה בסדראני פרשתי סופית. אבל טוב לדעת שאתה מרוצה ושהעונה הסתיימה בצורה טובה.
אני בדיוק עכשיו באמצע פרק 1!@Lhuna3
יצא A Person of Interest בנטפליקס
את מתכננת להתחיל לצפות באמת?
אם כן אז גם אני.
ואם ככה אז גם צריך לפתוח שרשור (אם כי זה יהיה עצוב אם נפתח ואז אחרי 3 פרקים תנטשי, אבל זה סיכון שנצטרך לקחת)
נראה לי שאני אוותר כי זה בטח יהיה אלים.את מתכוונת לצפות בספיישל של המעניש שייצא מחר?
(הבנתי שלא צריך ידע על עונה 2 של דרדוויל בשביל לצפות בו)
את מתכוונת לצפות בספיישל של המעניש שייצא מחר?
דווקא היה ממש נעים וחסר אלימות...נראה לי שאני אוותר כי זה בטח יהיה אלים.
פרק מאוד חזקהפרק היה מעניין, כי הוא הראה בדיוק איזה סוג של תרבות אונס מתפתחת כשרק הנשים אשמות בתקיפה מינית.
אני מניח שגם וידלה מאמינה להולדה. אבל היא מבינה שזה לא יעזור לבוא בהאשמות ומרגישה שהתפקיד שלה זה למנוע את הסקנדל וזה יותר חשוב מלעזור להולדה או לעצור את הרופא שיניים. זה נוראי, אבל באופן כללי זה מצמרר יותר לראות את וידלה בהווה אחרי שראינו אותה בעבר.זה היה הכי צפוי בעולם שהרופא שיניים תקף גם את הולדה ומי יודע מי עוד...גם היה צפוי שדודה וידלה מאשימה את הולדה וקובעת שהיא מדמיינת. אבל בסוף הפרק זה נראה כאילו לידיה כן מאמינה לאגנס?
שיעור שהוא בערך כלום.אגנס והבנות האחרות מקבלות שיעור בחינוך מיני.
מאוד מעניין אותי עכשיו לגלות איך זה קרה שגארת' התחיל להיות בצד של מיידיי. אולי אמא שלו גם בצד שלהם. הוא די צעיר אז הגיוני שהוא היה ילד קטן כשגלעד קמה.בקה עושה מסיבת אירוסין עם גארת', מסתבר שאבא שלו היה אחד הקומנדרים שהורעלו בג'זבל בתקיפה שג'ון ארגנה שם(עונה 4? 5?) ועכשיו הוא עם המחתרת!
מסכנה.דייזי מקבלת מחזור ומסתירה מהדודות שלא יחתנו אותה.
וואו, דיפ קאט.רק שונמית המסכנה לא קיבלה, ומסתבר שאח שלה היה על הטיסה שחילצה ילדים מגלעד.
אוף זה וגם שהוא נראה שבאמת דואג לאושר של אגנס גורם לי כמעט להיות בעדו. אבל הוא עדיין חלק מהדבר הזה. ולא מישהו שהכריחו אותו.האימא החורגת של אגנס רוצה שפחה, אבל האבא שלה לא ממש בקטע?
כן, זה היה סיום יפה שלחץ על המשפט Never trust a fucking pearl girlאגנס מספרת לדייזי שהוא הותקפה ודייזי אומרת לה שהיא לא אשמה, וזה נראה כאילו לפי הקריינות של אגנס היא תעשה משהו שידפוק את אגנס?
כן זה היה קורע.ודייזי מספרת לשונמית איך תינוקות באים לעולם והיא לא מאמינה לה(בקטע המשעשע של הפרק).
סיימתי לראות עכשיו ולחלוטין מאוחר מידי.בשורות טובות עונה 3 פרק יחיד/פרק סיום/סרט סיום/איכשלא מגדירים את זה
בתכלס בתכלססססססססססססססססססס לא היו צריכים להמשיך מעבר לעונה הראשונה המושלמת.
למרות שזה היה חביב וממש אהבתי את הסוף.
הסדרה הזאת ככ מכוונת נוצריות זה מצחיק. כאילו לכולם ככ ברור איכשהו שישו הוא זה שיביא שלום עולמי בנאום לכולם. כי פשוט כולם נוצרים בעולם חחחח ולא יהודים, מוסלמים, בודהידסטים ועוד הרבה דתות קטנות. (אני אפילו לא מדברת על אתאטיסטים).
כאילו בכללי כל הקונספט של גן עדן גיהנום וכו מאד נוצרי בסדרה הזאת מאז ומתמיד.
לא באמת מפריע לי סתם משעשע.
הדינמיקה בין מייקל ודיוויד נהדרת כרגיל.
חחחחחחחחחח כשכולם התפוגגו זה היה מאד אנדגייםמיסטר ג'יזס איי דונט פיל סו גוד
כמובן שהפינה היחידה שנשארה עד הסוף זה בדיוק הרחוב שלהם באנגליה.
גם הצחיק אותי שישו חילק ״לחם וגבינה״ וזה היה פיצה
פלוס מאד אהבתי את הרעיון של פיצה שלא נגמרת.
והסוף ובכן זה די פילוספי. אבל בתכלס.... הם יוצרים את העולם שלנו הנוכחי? זה הקטע?
אבל... זה לא יעזור להם. הרי גם ככה בני אדם המציאו את הדת, והם יעשו את זה שוב ביקום החדש שנברא כביכול והכל יהיה אותו דבר. עם המלחמות וההרג בשם הדת והכל.
מרגיש לי שיש פה רעיונות לנסח אבל אני לא מספיק פילוספית בשבילם
והסוף הסוף שהם מוצאים אחד את השני בכל יקום בצורה האנושית שלהם וסופסוף הם ביחד היה אדורבל מממשששש והאמת ריגש אותי אפילו יותר משציפיתי🥹
אז לפחות הסיום ממש היה מקסים.
תן לי לנחש, הנקודה שלגביה אתה לא מסכים זה שפיצה שמתחדשת כל הזמן זה לא שווה כי אתה מעפן שלא אוהב פיצהאבל אני מסכים איתך לגבי כמעט הכל. אני מקווה למצוא מחר הזדמנות לתגובה נאותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.