כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
שאלה על סוף עונה 2 של פרסי ג׳קסון, שהיא גם ספוילר גדול לסוף הספר השני של פרסי ג׳קסון -
אני ממש זוכרת שזה שהעץ של ת׳אליה הפך בחזרה לת׳אליה האנושית בסוף הספר היה הלם מוחלט, ופה כבר בפרק הקודם התחילו לדבר על זה ש״אולי הגיזה תעבוד ממש טוב ותחזיר לנו את ת׳אליה״. אם אני באמת זוכרת את זה נכון, לא חבל? למה להרוס את אפקט ההפתעה העצום הזה?
או אני לא זוכרת נכון?
ואני בכלל זוכרת שהתגלה שהעץ הפך לת'אליה רק בתחילת הספר השלישי?
אני לא חושבת שהספר הסתיים כמו הסדרה.
והזאוס החדש...ממש לא אהבתי את איך שהוא נראה(אני יודעת שלאנס רדיק נפטר בין העונות, אבל זה היה פשוט מוזר גם אם מקבלים את זה שהאלים יכולים לשנות את המראה שלהם . השחקן החדש פשוט לא נראה כמו זאוס אלא כמו פסנתרן ג'אז בסרט קלישאתי כול שהוא)
ממה שאני זוכרת,
הם ממהרים בחזרה למחנה כדי לראות אם הגיזה עבדה והעץ ניצל, ואז הם מגלים שהיא עבדה טוב מדי ות׳אליה חזרה. אבל לא היה להם מושג שזה אמור לקרות, או שאפילו יש סיכוי כזה
ומסכימה על זאוס החדש, הוא גם נראה כמו פסנתרן ג׳אז וגם נראה כועס מדי
הספר לידי לשם שינוי(אבל היה לא קל לשלוף אותו מהמדף![]()
).
וזה ממש בכמה דפים האחרונים, הקרב נגמר בלה בלה בלה ואז כולם מתעוררים באמצע הלילה ומגלים שתאליה נפלטה מהעץ הספר נגמר.
כמו פסנתרן ג'אז בסרט על מאפיונרים לבנים. יש כ"כ הרבה שחקנים שחורים טובים חבל שלא הביאו מישהו קצת יותר מוצלח.
אוקיי אז כן זכרתי נכון לשם שינוי
מצער שעשו את השינוי הזה, הרסו את כל הקליפהאנגר. ומוזר, כי הם היו די נאמנים עד עכשיו
וממש, ועוד לדמות כ״כ משמעותית. איזה פספוס
מרגיש לי שעוד משהו על פרסי ג'קסון - בהקשר לכך שאני כבר קורא את הספר השלישי
מה שמוזר לי ממש לגבי איך שהעונה השניה הסתיימה זה שנראה כאילו ישר מבהירים לנו שפרסי ות'ליה הם בעימות גדול אחד נגד השני עוד לפני שהם נפגשים, ובעצם העונה מסתיימת בכך שהם ניצבים זה מול זה כאויבים.
בספר אין ממש קשר בינהם בסוף הספר השני כי היא רק מתעוררת ברגע האחרון, אם כי כן ניתן להבין שזה משהו מסוכן מעצם זה שפרסי קיבל מסר מאבא שלו שבו הוא אמר רק Brace Yourself.
אבל אז בתחילת הספר השלישי נראה שפרסי ות'ליה חברים. אז לא ברור לי איך ישלימו את זה עם איך שעונה 2 הסתיימה.
זה מרגיש יותר כספוילר להמשך הספר שבו באמת יש יותר ויותר חיכוכים בין פרסי ות'ליה, אם כי הם עדיין לא אויבים, לפחות לא בנקודת ה36% בספר.
אגב, אני יודע שליהקו את הדמויות החדשות שבספר 3 (זואי, ניקו, ביאנקה, ארטמיס, אולי גם אפולו אם כי יהיה קל לחתוך אותו בנתיים), אבל אני לא מציץ כי אני לא רוצה שזה יכניס לי תמונות לראש.
עוד משהו שקלטתי זה שבסדרה שילבו את הפגסוס שהיה של לוק הרבה יותר מאשר בספר השני. בספר השלישי הוא מקבל תפקיד חשוב יותר אז ברור שזאת הסיבה שנתנו לו תפקיד יותר כבר בעונה 2
עוד משהו על פרסי ג'קסון - בהקשר לכך שאני כבר קורא את הספר השלישי
מה שמוזר לי ממש לגבי איך שהעונה השניה הסתיימה זה שנראה כאילו ישר מבהירים לנו שפרסי ות'ליה הם בעימות גדול אחד נגד השני עוד לפני שהם נפגשים, ובעצם העונה מסתיימת בכך שהם ניצבים זה מול זה כאויבים.
בספר אין ממש קשר בינהם בסוף הספר השני כי היא רק מתעוררת ברגע האחרון, אם כי כן ניתן להבין שזה משהו מסוכן מעצם זה שפרסי קיבל מסר מאבא שלו שבו הוא אמר רק Brace Yourself.
אבל אז בתחילת הספר השלישי נראה שפרסי ות'ליה חברים. אז לא ברור לי איך ישלימו את זה עם איך שעונה 2 הסתיימה.
זה מרגיש יותר כספוילר להמשך הספר שבו באמת יש יותר ויותר חיכוכים בין פרסי ות'ליה, אם כי הם עדיין לא אויבים, לפחות לא בנקודת ה36% בספר.
אגב, אני יודע שליהקו את הדמויות החדשות שבספר 3 (זואי, ניקו, ביאנקה, ארטמיס, אולי גם אפולו אם כי יהיה קל לחתוך אותו בנתיים), אבל אני לא מציץ כי אני לא רוצה שזה יכניס לי תמונות לראש.
עוד משהו שקלטתי זה שבסדרה שילבו את הפגסוס שהיה של לוק הרבה יותר מאשר בספר השני. בספר השלישי הוא מקבל תפקיד חשוב יותר אז ברור שזאת הסיבה שנתנו לו תפקיד יותר כבר בעונה 2
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.