כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
ראיתי, אדיר. אם כי שיווקו את זה כסוג של פורסט גאמפ לדור ה- Z. ראיתי את פורסט גאמפ 6 פעמים (עד שנת 2000), אין מה להשוות. למרות ששניהם מאלבאמה.ראיתי בקולנוע את הסרט חייו של צ'אק - The Life of Chuck
סרט ממש ממש טוב. שווה לראות.
איכשהו שובר לב לחלוטין ובכל זאת מרומם.
אני גם רוצה לראות אבל לא נראה לי שיצא בקולנוע. אני אחכה שיגיע לטלוויזיה. אולי אפילו לדודים.וראיתי בקולנוע את הסרט חייו של צ'אק - The Life of Chuck
![]()
רצינו לראות אתמול, אבל בכל האולמות בסביבה היה רק בשעות מוקדמות מדי. שמחה לשמוע שזה טוב, כי התלבטנו אם לנסות או לאוראיתי בקולנוע את הסרט חייו של צ'אק - The Life of Chuck
צפה בקובץ המצורף 135388
זה באמת מוזר כי אני רואה שאורן כתב שהיא בנטפליקס אבל בהמשך תהיה בהוט ויס. זה לא משהו שקורה אי פעם עם סדרות של נטפליקס.
זאת סדרה הולנדית?ובמקום זאת עיניי צדו את נשות הלילה.
בינתיים, נהנה מהסדרה.
אם מישהו רוצה שאכתוב תקציר ונדקסק על הסדרה, בכיף, כי לא בא לי לכתוב סתם ללא התייחסות מצד אף אחד.
כן, אנחנו ראינו בקולנוע לב ב19:10. זה דווקא מאוד התאים לנו.רצינו לראות אתמול, אבל בכל האולמות בסביבה היה רק בשעות מוקדמות מדי. שמחה לשמוע שזה טוב, כי התלבטנו אם לנסות או לא
אני חושב על זה מאז שראיתי מה שכתבת,ראיתי, אדיר. אם כי שיווקו את זה כסוג של פורסט גאמפ לדור ה- Z. ראיתי את פורסט גאמפ 6 פעמים (עד שנת 2000), אין מה להשוות. למרות ששניהם מאלבאמה.
מה על מה הסדרה הזאת לעזאזל מה קשור ווקנדה לאכילס?קודם כל ברגע שראיתי שאכילס הוא דמות ראשית לא יכלתי שלא לקוות שנראה גם את פטרוקלס המאהב שלו. אני הבנתי שזה המצב רק בחלק מהסיפורים, אבל מבחינתי זה עובדה. ואפילו יותר גרוע זה הופך את סוף הפרק שבו אכילס מת למשהו שמרגיש כמו bury your gays (שגם ככה סבלתי מזה לאחרונה בסדרה אחרת).
לפחות לא הזכירו גם שום נשים בהקשר של אכילס.
זה לא בגלל שחטפו את הלנה? משהו כזה? לא הזכירו אותה?אבל הרבה יותר היה לי קשה עם הקטע של המלחמה שהסיפור מציג כמוצדקת לחלוטין מצידם של אכילס והיוונים. בלי שום הסבר לכך שהם פולשים לארץ אחרת.
כן מה זה הסדרה הזאת לעזאזל?ואז כל סיפור הסוס הטרואני וההתקפה המפתיעה מתוכו גרמו לזה ממש להרגיש דומה מידי ל7/10.
ובמבט כזה הבחור הווקנדי הוא אפילו יותר גרוע. מילא היוונים נלחמים נגד האויב שלהם, הטרויאנים, שגם כנראה רוצים להרוג אותם.
אבל הווקנדי עוזר ליוונים לבצע את כל ההרג הזה רק בשביל להשיג חזרה פריט ווקנדי.
באיזה עולם זה הגיוני שהשיטה הכי טובה לזה היא לקחת צד במלחמה של 9 שנים?
וואי אני מתה על הלבוש הויקטוריאני הזהאוקיי, זה כמו גוסיפ גירל רק עם שמלות ישנות ומכוערות![]()
![]()
.
אוקיי, זה כמו גוסיפ גירל רק עם שמלות ישנות ומכוערות![]()
![]()
.
אני אוהבת פייק דייטינג.
וזה נראה מפגר מספיק!! כאילו אין לי מושג איך כולם עם פרצופים רציניים.
אני ממשיכה! אני צריכה לדעת עכשיו אם זה נהיה מפגר יותר!!
זה עושה לכולן חזה שטוח בצורה מוזרה. הן נראות כמו קוביות.וואי אני מתה על הלבוש הויקטוריאני הזה![]()
מין הידוע שדוכס מיוחס חייב שיהיה לו מאמי ודאדי אישיוז. ולסיימון יש המון. זה היה דפוק שאבא שלו מת בשנייה שהוא אמר לו שהוא לא רוצה אישה וילדים.
ומאיפה הלייד ויסלמשהו צצה ועכשיו כולם אובססים עם מה שהיא אומרת? דפני אשכרה מנהלת את החיים שלה לפי מה שהיא כותבת ואפילו המלכה חזק בעניינים.
ומה אנתוני חשב שהוא הלך לשדך את דפני עם האיש הדוחה???
אבל זה מטופש, וכולם רציניים.
ועדיין מפגר. אני מרגישה כאילו התאים שלי מתאדים בלייב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.