דיוני סדרות #142

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי עוד פרק של הקומדיה החדשה Leanne

וגם ראיתי את הפרק החדש של דקסטר

וראיתי בקולנוע את הסרט חייו של צ'אק - The Life of Chuck
סרט ממש ממש טוב. שווה לראות.
איכשהו שובר לב לחלוטין ובכל זאת מרומם.

1754085498252.png

דורי 1981

Well-known member
ראיתי בקולנוע את הסרט חייו של צ'אק - The Life of Chuck
ראיתי, אדיר. אם כי שיווקו את זה כסוג של פורסט גאמפ לדור ה- Z. ראיתי את פורסט גאמפ 6 פעמים (עד שנת 2000), אין מה להשוות. למרות ששניהם מאלבאמה.

didalf

Well-known member

1754085498252.png
אני גם רוצה לראות אבל לא נראה לי שיצא בקולנוע. אני אחכה שיגיע לטלוויזיה. אולי אפילו לדודים.

limors2

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 135388
רצינו לראות אתמול, אבל בכל האולמות בסביבה היה רק בשעות מוקדמות מדי. שמחה לשמוע שזה טוב, כי התלבטנו אם לנסות או לא

דיברגנט חדש

Well-known member
רציתי לראות אתמול את נשות הציד אולם לא מצאתי אותו בנטפליקס למרות שכתבתם ששם משודר (אפילו שאלתי אתכם בתגובה #8 שלי, אם זאת סדרה אינדיאנית? |שמאל| לא קיבלתי מענה על שאלתי :() ובמקום זאת עיניי צדו את נשות הלילה.
בינתיים, נהנה מהסדרה.
אם מישהו רוצה שאכתוב תקציר ונדקסק על הסדרה, בכיף, כי לא בא לי לכתוב סתם ללא התייחסות מצד אף אחד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רציתי לראות אתמול את נשות הציד אולם לא מצאתי אותו בנטפליקס למרות שכתבתם ששם משודר (אפילו שאלתי אתכם בתגובה #8 שלי, אם זאת סדרה אינדיאנית? |שמאל| לא קיבלתי מענה על שאלתי :()
זה באמת מוזר כי אני רואה שאורן כתב שהיא בנטפליקס אבל בהמשך תהיה בהוט ויס. זה לא משהו שקורה אי פעם עם סדרות של נטפליקס.
לגבי מענה לשאלה על הסדרה. אני יכול לבדוק ולראות על מה היא עוסקת - משהו עם נשים בטקסס שאוהבות לצוד ומסתבכות איכשהו - אבל זה לא שיש לי מידע שלך אין גישה אליו.
ובמקום זאת עיניי צדו את נשות הלילה.
בינתיים, נהנה מהסדרה.
אם מישהו רוצה שאכתוב תקציר ונדקסק על הסדרה, בכיף, כי לא בא לי לכתוב סתם ללא התייחסות מצד אף אחד.
זאת סדרה הולנדית?
אין לי ממש כוח לסדרה שהיא לא באנגלית (או עברית) אלא אם כן יש שם משהו ממש מושך וזה לא נראה ככה.

רצינו לראות אתמול, אבל בכל האולמות בסביבה היה רק בשעות מוקדמות מדי. שמחה לשמוע שזה טוב, כי התלבטנו אם לנסות או לא
כן, אנחנו ראינו בקולנוע לב ב19:10. זה דווקא מאוד התאים לנו.

dilly snake

Well-known member
זה חמוד, ג'ימי קימל פרסם על שלט חוצות בלוס אנג'לס שהוא יצביע לסטיבן קולבר(שהתוכנית שלו בוטלה כנראה בגלל סיבות פוליטיות) באמי למרות שהתוכנית שלו מועמדות מולו.

לא יודעת אם זה יעזור לקולבר לזכות. אבל זה חמוד ומראה על קולגיאליות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי אתמול היום:
ראיתי אתמול את הפרק הראשון של Eyes of Wakanda
זה היה שעמום ברמה חדשה

ואת הפרק החדש של Foundation
היה ממש טוב ומפתיע. אם כי בכלל לא התקדמו בקו עלילה שחשבתי שיהיה במוקד של הפרק.

ואת הפרק משבוע שעבר של Star Trek: Strange New Worlds
פרק נחמד וכיפי ברובו. קלינגונים זה תמיד טוב. גם מדע רפואי זה טוב. קצת מצחיק שגם הכניסו זומבים. מאוד ברוח התקופה. או אולי יותר ברוח התקופה של העשור הקודם מאשר זה.

חוץ מזה גם אתמול וגם היום ראיתי את שארית הפרקים של העונה של Welcome to Wrexham
תכלס חלק גדול מהעונה היה יחסית משעמם (אם כי יעיל כי יכלתי לעשות הרבה דברים תוך כדי שזה ברקע)
וגם ידעתי איך זה יסתיים (כי אני עוקב אחרי ריאן ריינולדס באינסטגרם)
אבל עדיין היו רגעים טובים ומעניינים בדרך (אפילו לי שכדורגל לא מעניין אותי)
ולחלוטין הצליחו לעשות את פרק הסיום מרגש בצורה טובה מאוד

*בחדשות אחרות אני בקושי מצליח לישון כי כל ערב אני אומר לעצמי שאני אקרא בספר רק חצי שעה ואז אחרי שעתיים אני בכוח ובקושי רב מצליח מכריח את עצמי לסגור אותו.

*ובחדשות אחרות אחרות יצאו עוד תמונות של טום הולנד בחליפת ספיידמן החדשה שלו.
אולי אני אתחיל שעון ספירה לאחור ליציאת הסרט הזה. הזוי שזה אמור לצאת כבר תוך קצת פחות משנה.
עוד 361 ימים לSpider-Man: Brand New Day
1754247022514.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי עוד פרק של Leanne

וגם ראיתי את הפרק החדש של The Summer Hikaru Died
אני ממש רוצה שעוד מישהו יראה אותה.
מי כאן בקטע של אנימה?

וכמובן את הפרק החדש של העידן המוזהב

חוץ מזה:
עוד 360 ימים לSpider-Man: Brand New Day

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי, אדיר. אם כי שיווקו את זה כסוג של פורסט גאמפ לדור ה- Z. ראיתי את פורסט גאמפ 6 פעמים (עד שנת 2000), אין מה להשוות. למרות ששניהם מאלבאמה.
אני חושב על זה מאז שראיתי מה שכתבת,
כי אני לא ראיתי שום שיווק על זה בתור מקבילה של פורסט גאמפ, אבל גם באמת שלא ראיתי כמעט שום שיווק.
אבל עכשיו שאני חושב על זה יש נקודות הקבלה מסויימות בין שני הסרטים. יחסית מעטות, אבל קיימות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתמול ראיתי את פרק 3X04 של מסע בין כוכבים: עולמות חדשים
וזה היה הפרק הכי גרוע של הסדרה עד כה. הולי שיט כמה שהייתי משועמם תוך כדי.
דווקא לא זכור לי ששנאתי פרקי הולודק בסדרות האחרות, אבל אולי הייתי תמים יותר וכיום אני הייתי שונא אותם. ואולי איכשהו זה היה גרוע יותר.
הקטע היחיד שנחמד זה הפאנץ' בסוף שהם מבינים שההולודקים הם גרועים ומסוכנים ברמות ולכן עדיף שלא יהיו. ובכך גם נותנים הסבר לכך שהם נעלמו למשך מאה שנה. לפחות מחלליות.

בנוסף המשכתי קצת עם Leanne

התחלתי אתמול בערב וסיימתי היום את פרק 3X19 של מסע בין כוכבים: הדור הבא. פרק קלאסי בשם Captain's Holiday שכמו הרבה מהפרקים הכי טובים של הסדרה מתמקד בג'ון לוק פיקרד. ודווקא כשהוא לא בתפקיד של קפטן.

בנוסף ראיתי היום את הפרק השני של Eyes of Wakanda
זה היה פחות משעמם, אבל הרבה פחות אהבתי. אפילו הרגיז אותי.
קודם כל ברגע שראיתי שאכילס הוא דמות ראשית לא יכלתי שלא לקוות שנראה גם את פטרוקלס המאהב שלו. אני הבנתי שזה המצב רק בחלק מהסיפורים, אבל מבחינתי זה עובדה. ואפילו יותר גרוע זה הופך את סוף הפרק שבו אכילס מת למשהו שמרגיש כמו bury your gays (שגם ככה סבלתי מזה לאחרונה בסדרה אחרת).
לפחות לא הזכירו גם שום נשים בהקשר של אכילס.

אבל הרבה יותר היה לי קשה עם הקטע של המלחמה שהסיפור מציג כמוצדקת לחלוטין מצידם של אכילס והיוונים. בלי שום הסבר לכך שהם פולשים לארץ אחרת.
ואז כל סיפור הסוס הטרואני וההתקפה המפתיעה מתוכו גרמו לזה ממש להרגיש דומה מידי ל7/10.
ובמבט כזה הבחור הווקנדי הוא אפילו יותר גרוע. מילא היוונים נלחמים נגד האויב שלהם, הטרויאנים, שגם כנראה רוצים להרוג אותם.
אבל הווקנדי עוזר ליוונים לבצע את כל ההרג הזה רק בשביל להשיג חזרה פריט ווקנדי.
באיזה עולם זה הגיוני שהשיטה הכי טובה לזה היא לקחת צד במלחמה של 9 שנים?

בחדשות טובות אחרות סיימתי היום את הספר שקראתי. ואז מיד המשכתי לספר המשך שלו שתפס אותי מיד.

חוץ מזה:
עוד 358 ימים לSpider-Man: Brand New Day

didalf

Well-known member
קודם כל ברגע שראיתי שאכילס הוא דמות ראשית לא יכלתי שלא לקוות שנראה גם את פטרוקלס המאהב שלו. אני הבנתי שזה המצב רק בחלק מהסיפורים, אבל מבחינתי זה עובדה. ואפילו יותר גרוע זה הופך את סוף הפרק שבו אכילס מת למשהו שמרגיש כמו bury your gays (שגם ככה סבלתי מזה לאחרונה בסדרה אחרת).

לפחות לא הזכירו גם שום נשים בהקשר של אכילס.
מה על מה הסדרה הזאת לעזאזל מה קשור ווקנדה לאכילס?8-*
אז פטרוקולוס לא היה בכלל? (מבחינתי זאת גם עובדה שהם מאהבים אחרי שירו של אכילס)
ואממ אכילס לא מת גם בסיפור המיתולוגיה?
אבל הרבה יותר היה לי קשה עם הקטע של המלחמה שהסיפור מציג כמוצדקת לחלוטין מצידם של אכילס והיוונים. בלי שום הסבר לכך שהם פולשים לארץ אחרת.
זה לא בגלל שחטפו את הלנה? משהו כזה? לא הזכירו אותה?
ואז כל סיפור הסוס הטרואני וההתקפה המפתיעה מתוכו גרמו לזה ממש להרגיש דומה מידי ל7/10.
ובמבט כזה הבחור הווקנדי הוא אפילו יותר גרוע. מילא היוונים נלחמים נגד האויב שלהם, הטרויאנים, שגם כנראה רוצים להרוג אותם.
אבל הווקנדי עוזר ליוונים לבצע את כל ההרג הזה רק בשביל להשיג חזרה פריט ווקנדי.
באיזה עולם זה הגיוני שהשיטה הכי טובה לזה היא לקחת צד במלחמה של 9 שנים?
כן מה זה הסדרה הזאת לעזאזל?8-*

dilly snake

Well-known member
אוקיי, זה כמו גוסיפ גירל רק עם שמלות ישנות ומכוערות :-D :-D :-D .

אני אוהבת פייק דייטינג.

וזה נראה מפגר מספיק!! כאילו אין לי מושג איך כולם עם פרצופים רציניים:-D:-D:-D.

אני ממשיכה! אני צריכה לדעת עכשיו אם זה נהיה מפגר יותר!!

dilly snake

Well-known member
אוקיי, זה כמו גוסיפ גירל רק עם שמלות ישנות ומכוערות :-D :-D :-D .

אני אוהבת פייק דייטינג.

וזה נראה מפגר מספיק!! כאילו אין לי מושג איך כולם עם פרצופים רציניים:-D:-D:-D.

אני ממשיכה! אני צריכה לדעת עכשיו אם זה נהיה מפגר יותר!!
מין הידוע שדוכס מיוחס חייב שיהיה לו מאמי ודאדי אישיוז. ולסיימון יש המון. זה היה דפוק שאבא שלו מת בשנייה שהוא אמר לו שהוא לא רוצה אישה וילדים.

ומאיפה הלייד ויסלמשהו צצה ועכשיו כולם אובססים עם מה שהיא אומרת? דפני אשכרה מנהלת את החיים שלה לפי מה שהיא כותבת ואפילו המלכה חזק בעניינים.

ומה אנתוני חשב שהוא הלך לשדך את דפני עם האיש הדוחה???

אבל זה מטופש, וכולם רציניים.

ועדיין מפגר. אני מרגישה כאילו התאים שלי מתאדים בלייב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתמול היה לי יום עמוס ולא נראה לי שראיתי שום דבר

היום ראיתי את הפרק החדש של דקסטר: תחיה

ואת הפרק החדש של Foundation
העונה הזאת ממש טובה
הולי שיט, גייל ודמרזל נפגשות שוב לאחר 300 שנה.
בשלב מסויים בפרק תהיתי האם גייל יודעת בכלל שדמרזל היא רובוטית. האם היא מתישהו גילתה? האם דון גילה לה?

אני מניח שהיא יכלה למצוא את הספינה של גייל אם היא עקבה אחרי דון, אבל האם לא היה לה חשוב יותר להציל אותו? בעצם האם הוא שרד את הפיצוץ והיניקה לחלל, הוא כן לובש חליפת חלל.

היה לי ברור שהמצור על קלגאן לא יעבוד בדיכוי המיול, אבל ממש לא ציפיתי לרמת ההרס שזה יביא, או לכך שזה היה בעצם חלק מהתוכנית של גייל. היא לחלוטין ניצלה את דון שממש האמין לה ובגד בכל החיים שלו.

בקושי ראו את דיי בפרק וזה היה חבל לי. לא ברור לי למה דמרזל לא מנסה לתפוס אותו. האם היא תוציא שיבוט שלו גם בזמן שהוא עדיין בחיים?

dilly snake

Well-known member
מין הידוע שדוכס מיוחס חייב שיהיה לו מאמי ודאדי אישיוז. ולסיימון יש המון. זה היה דפוק שאבא שלו מת בשנייה שהוא אמר לו שהוא לא רוצה אישה וילדים.

ומאיפה הלייד ויסלמשהו צצה ועכשיו כולם אובססים עם מה שהיא אומרת? דפני אשכרה מנהלת את החיים שלה לפי מה שהיא כותבת ואפילו המלכה חזק בעניינים.

ומה אנתוני חשב שהוא הלך לשדך את דפני עם האיש הדוחה???

אבל זה מטופש, וכולם רציניים.

ועדיין מפגר. אני מרגישה כאילו התאים שלי מתאדים בלייב.
זה ממש גרוע.

אני שונאת את השחקנית של דפני היא תמיד נראית כמו עגלה אבודה וזה הסקס הכי פחות מחרמן שראיתי בטלוויזיה.

וזה שהיא אנסה? כפתה על סיימון לגמור בתוכה? איכס.

ואני שונאת גם את פנלופי.

ומרינה הייתה בין הדמויות היותר נסבלת ועכשיו זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

דורי 1981

Well-known member
פרק 3 כבר ממש הופך את הסדרה לחצי טלנובלה, בצל האיום שיש על ג'ולי ומשפחתה. קיילה מגלה (שטות מצידו של אדוארד שסיפר ) שהוא התחיל איתה כאמתלה לערוך על עסק הכרייה המשפחתי תחקיר כעיתונאי. לכן היא עוזבת אותו. עזרא, כך מסתבר, מנהל רומן עם תורמת (ג'ינה גרשון מעולה) שיכולה להיות אמא שלו מינימום. ובתוך כל הסיפור הזה, דמיאן מנסה לרצוח את ג'ולי ובסוף הפרק נשמעת ירייה. וואו.

למעלה