יש את הדבר הזה שאני לא רואה הודעה
בסופו של דבר עד שסיימתי את הפרק כבר הייתי הרוג אז הלכתי לישון בלי לכתוב.שינה זה פויה.
הסנדמן - Time and Night
אני לא בטוח אם אני זוכר כל מה שקרה, אבל אני אכתוב לפני שאני ממשיך לפרק הבא.
ממש התלהבתי כשראיתי את שם הפרק כי מיד הבנתי שמדובר בהורים של מורפיאוס.
אבל הופתעתי כי ממש לא הבנתי איך יקשרו אותם לסיפור. אני 95% בטוח שהם לא היו חלק מהסיפור הזה במקור,
כי אני זוכר שהכרתי אותם לראשונה בסיפור שיצא הרבה יותר מאוחר והיה פריקוול לסדרה. ואני זוכר שם שזה היה מאוד מוזר אחרי כל הזמן הזה לגלות שיש לendless בעצם הורים. ואז לקלוט שהם בעצם הדברים הבסיסיים ביקום - חלל וזמן.
אז איך שאני זוכר שהציגו אותם זה בכלל לא היה בקשר לסיפור הזה. אני גם ממש לא זוכר שהם עשו רושם כהורים נוראיים. אבל האמת שאני ממש לא זוכר איזה רושם כן היה לי מהם. מעניין אותי לחזור ולקרוא את זה שוב.
בכל מקרה אהבתי אותם בתור גורמים ענקיים שהם מעבר לendless עם משיכה וסלידה בינהם ובלי ממש חיבה לילדים שלהם.
גם ממש אהבתי את האינטראציה של מורפיאוס איתם והמשמעות של זה בהשוואה למערכת היחסים המורכבת שהייתה לו עם אורפיאוס.
חוץ מזה אהבתי את הביקור של מורפיאוס אצל הfates.
כמובן התלהבתי לראות שפאק ולוקי הפכו להיות זוג. אפילו אם הם נוראיים. אני לא זוכר אם הם היו ממש זוג בקומיקס.
אני בקושי זוכר את רוז וליטה מהעונה הראשונה. אבל ידעתי שליטה תהיה משמעותית לעלילה. לא ציפיתי שהיא תהיה עם רוז. האם הן גם זוג?
ממש עצוב שמורפיאוס שלח את הפיה חזרה לממלכת הפיות.
@dilly snake תוך כדי צפיה וגם אחרי ניסיתי לחשוב למה אהבת את הפרק הזה ולא אהבת את הפרקים הקודמים בעונה.
אולי זה בגלל שבפרקים הקודמים היו הרבה פלאשבקים. כלומר כל פרק היה חלק גדול שהיה פלאשבק שהיה סוג של עלילה שעמדה בפני עצמה. ובפרק הזה לא היה משהו כזה. אם כי החלק שבו מורפיאוס מדבר עם ההורים שלו הרגיש מאוד נפרד משאר הפרק.
ראיתי עכשיו את 9 והיו חלקים שאהבתי יותר וחלקים שאהבתי פחותהיום במה ראיתי אתמול היום:
ראיתי אתמול את פרק 2X07 של הסנדמן
והיום את פרקים 2X08 ו2X09
חוץ מזה ראיתי היום גם את פרק 4 של דקסטר: התחיה
חוץ מזה גם ראיתי אתמול בקולנוע את הסרט ארבעת המופלאים
היום במה ראיתי היום:
ראיתי את שארית הפרקים הזמינים של The Sandman - פרקים 10 ו11 של עונה 2
אני חושב שדווקא אהבתי יותר את החצי הראשון של העונה, למרות שעדיין מאוד אהבתי את זה.
אם הייתי יותר במצב רוח אז הייתי כותב יותר. גם אם לא הייתי מחויב בפני עצמי ללנסות ללכת לישון בשעה נורמלית.
זה מוזר אבל משהו שבוער בי לומר זה שהתאכזבתי שלא ראינו את לוציפר בהלוויה בסוף.
אבל משום מה הסופר המגעיל שכלא את אשתו לשעבר של מורפיאוס (המוזה) כן ראינו שם. אני שמח שלא ראינו אותו נפגש איתה. אם כי נראה לי שהיה עניין שהוא בכלל שכח אותה.
אגב, גם הפריע לי קצת שהחדר של ההלוויה נראה יחסית קטן. אבל אני חושב שזה היה סוג של ייצוגי, כלומר לא שיקף את הגודל האמיתי או את הכמות האנשים האמיתית שנכחו בטקס. זכור לי שבקומיקס נראה שיש קהל אינסופי - כל החולמים מכל היקום - שמתכנסים להלוויה, אבל תכלס שום דבר לא יראה משהו כזה באמת על המסך.
את רוב הסיפור הכללי זכרתי מהקומיקס.
אבל לא זכרתי למשל שמורפיאוס יוצר את הקרינתיאני מחדש. אני מניח שזה באמת קרה. אבל אני ממש ממש לא חושב שג'והנה קונסטנטין הייתה מעורבת איתו. בעצם בטוח לא כי בקומיקס היא בכלל לא הייתה קיימת, אלא היה ג'ון קונסטנטין (שהוא דמות DC ידועה) ואני ממש לא זוכר שהוא היה מעורב.
זכרתי חלקית את העניין ששורפים את התינוק אבל זה עדיין היה נוראי.
ואני יודע שלוקי היה נוראי, אבל הוא גם היה חתיך והקשר שלו עם פאק היה ממש חמוד (כלומר די רעיל, אבל עדיין) וחבל לא שלא ראינו אותו שוב אחרי שהוא נלקח על ידי אודין (אם כי זכור לי שבקומיקס רואים את העינוי הקבוע שהוא עובר מתחת לאדמה וזה די מגעיל).
הופתעתי שdespair הזכירה שהיא לא המקורית. בקומיקס הזכירו את זה שהיא לא המקורית כמה פעמים לפני ההלוויה של מורפיאוס ובגלל שכאן לא הזכירו את זה אז חשבתי שפשוט החליטו שזה לא יהיה בסדרה.
היו הרבה דברים מעניינים שנאמרו בהלוויה על מורפיאוס. אבל אני לא זוכר את כולם.
יש עכשיו כל מיני סרטוני יו טיוב שמעניין אותי לראות בין אם רשמיים על יצירת הסדרה, כאלו שמנתחים את הסדרה, וכאלו שמשווים בין הסדרה והקומיקס.
יש עוד פרק אחד שיצא שבוע הבא
אוי טוב שהזכרת, אני באמת רוצה לראות את זה. בעיקר בשביל פרדי היימור.וואו, סדרה אדירה. אני כבר בפרק השני. בעיקרון זה עוסק בעיתונאי שמגלה שאמו רוצחת שכירה, בביקור שגרתי ותקופתי אצלה ביוון. סדרה בריטית שממשיכה מעולה את התייר, מאותם יוצרים. קיילי הוז (שומר הראש ו- MIS) בתפקיד הראשי; פרדי היימור מבייטס מול בתפקיד הבן ובתפקיד ארוסתו שלום ברון-פרנקלין (אייל קטן והעונה הראשונה של התייר). במילה אחת- תראו!
הייתי שם לב לאוסטרלית, שלום ברון-פרנקלין (הארוסה שלו). היא אדירה.אוי טוב שהזכרת, אני באמת רוצה לראות את זה. בעיקר בשביל פרדי היימור.
זה היה משעמם רצח.היום במה ראיתי היום:
ראיתי את פרק סיום הסדרה של הסנדמן
Death: The High Cost of Living
גם מי שלא קרא את הקומיקס יכול להבין שזה פרק שעוסק בדמות של מוות.
אני לא זוכר הרבה מהקומיקס, אבל אני זוכר שזה היה טוב ושזה כלל את מאד הטי.
אני מאוד אוהב את קולין מורגן אז שמחתי שבחרו בו לתפקיד הראשי, אם כי זה מוזר לי גם כי זכור לי שהגיבור בסיפור היה הרבה יותר צעיר.
לא ציפיתי לזה שהבחור ה"רע" בעצם רצה להחזיר לחיים את החברה שלו.
גם לא ציפיתי לזה שהנשמה של מאד הטי היא הבת שלה שמתה לפני הרבה שנים.
בכל מקרה העיקר זה שזה סיפור שנותן סיבה להוקיר את החיים כל עוד יש לנו אותם, גם כשהעולם מרגיש נוראי.
למרות שלא תיכננתי את זה המשכתי משם בנטפליקס לראות את הפרק הראשון של הקומדיה החדשה Leanne
לפעמים זה פשוט כיף קומדיה לא מסובכת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.