הקשבתי לפרק שבו היא מראיינת את קתרין האן
אגב אם כבר קת׳רין.
יש לי איזה חברה שירנית שאובססיבית אליה ודיברנו על כל מיני דברים שקת׳רין הייתה בהם והיא הזכירה שאחד הדברים שהיא הכי אהבה אותה בהם היה מיסז פלטשר. הסתכלתי לראות אם זה משודר איפשהו שזמין לי, ולמרות שזו סדרה של HBO, זה לא זמין במקס וגם לא לרכישה בשום מקום. שקצת ביאס אותי, אבל היא לא אוברי, אז אמרתי לא נורא, אולי מתישהו בעתיד זה יחזור לאיזה סטרימינג.
קיצר היא התעקשה שאני צריכה לראות את זה ובשביל זה היא אמרה שהיא תשלח לי את הפרקים (היא גרה באיטליה, אז היא יכולה להוריד לא חוקית) וכמובן שאני מעריכה חברים שמוכנים לצאת מגדרם כדי שתצפו במשהו שחשוב להם, ובכל זאת, זו קת׳רין אז זה לא שהיה צריך לשכנע אותי.
אניווי היא הורידה את הפרקים ושלחה לי אותם דרך איזה דוד עם סיומת מוזרה שלא יכולתי לנגן באייפון, אז ניסיתי במחשב וזה לא היה באיכות משהו אבל מספיק סביר כדי שלא יפריע לי. שני הפרקים היו סבבה. ואז פרק 3 היה באיכות גבוהה יותר, אומנם באותה סיומת, אבל איכשהו המחשב שלי טען פתאום שחסר לנגן מדיה שלי איזה משהו כדי לנגן את הפרק ומה שחסר לו עולה דולר. אמרתי יאללה, בשביל קת׳רין נשקיע דולר. אבל אז זה ניגן לי איזה 10 דקות ופתאום קפצה עוד הודעת שגיאה שאיזה משהו כשל וזה זרק אותי מהפרק. נכנסתי שוב וזה ניגן איזה 10 שניות ושוב קרס. ככה איזה כמה ניסיונות עד שהתייאשתי והלכתי לנסות להוריד תוכנה אחרת לניגון קבצי וידאו. עשר תוכנות ושעתיים אחרי - עדין עם אותה תקלה.
לא יודעת איך עוד לא התייאשתי בשלב הזה, אבל החלטתי לנסות להוריד את הקובץ במקבוק במקום. אז כמובן שאחרי שהורדתי זה הראה לי כמו באייפון שזה קובץ רפאים שלא ניתן לנגן, אבל לא התייאשתי והלכתי לאפ סטור כדי להוריד אפליקציה שתנגן את זה, ניסיתי שתים שונות עד שמצאתי את האחת שסוף סוף תסכים לנגן את הפרק בלי בעיות (בערך. כי היו כמה רגעים שזה קפא ואז הקול לא היה מסונכרן עם התמונה, אבל סגרתי ונכנסתי שוב וזה הסתדר) אבל כמובן שזה לא הסכים לעשות לי איירפליי לטלוויזיה כי זה לא קובץ נתמך (כאילו אם ממש היה מפריע לי הייתי מחברת עם HDMI אבל בשלב הזה כבר לא היו לי כוחות טכנולוגיים יותר להתעסק עם זה).
אניווי כל הכאב ראש הזה רק כדי לצפות בסדרת פורנו רך.
בחיי שאני צריכה להשיג לעצמי חברים חדשים.