דיוני סדרות #138

LeAnnDyIan

Well-known member
רק אם הוא עושה לוגאאוט כל פעם.
אני לא עושה לוגגאאוט אז אני יכולה להכנס לפורום כל הזמן אבל הסיסמה של היוזר הנוכחי לא שמורה לי בכרום.
לא בהכרח
הסיסמה שלי שמורה בזיכרון של תפוז (ושל כל אתר בנפרד לצורך העניין כמו פייסבוק וכו) אבל אני לא שומרת בזכרון של גוגל.
טוב יאללה מה אתם משוויצות שאין לכם אלצהיימר|שפם|
נראה לי שבטוח להניח שניק נותן לגוגל לשמור לו את הסיסמאות.

didalf

Well-known member
דווקא מתאים לו שלא.

**ניק השרשור הזה התעופף לגמרי זמן לדיוני סדרות חדש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You. פרק כלשהו בעונה 3. רגע... פרק 4. מתחילתו אבל לא עד סופו.
אז אני אזכיר שאני אוהב לראות טלוויזיה בבוקר לפני העבודה. אבל אני מוסח דעת (ולפחות 20% ישן) אז אני צופה בדברים שלא דורשים יותר מידי ריכוז. או שלפחות לא מעניינים אותי מספיק כדי שאני ארצה להתרכז בהם יותר מידי. You לחלוטין נופלת לקטגוריה הזאת. אוי תראו ג'ו שוב הסתבך. אם כי תמיד יש טוויזטים חדשים שעושים את זה מספיק טוב כדי להמשיך.
אז לפחות לשם שינוי ג'ו נשוי עכשיו למישהי שהיא אולי פסיכית יותר ממנו ובסוף הפרק הקודם היא היכתה מישהו בראש (ועכשיו כולאת אותו בכלוב השקוף הרגיל של ג'ו) בגלל שהוא אנטי-ואקסר. רק אל תתנו לה להשתולל על אוכלוסיית פרדס חנה. כלומר לא סתם בגלל שהוא אנטי-ואקסר, אלא כי התינוק שלה נחשף למחלה בגללו (מה זה מיזלס בעברית?) (אוקי בדקתי וזה חצבת - אני נשבע שהעלילה הזאת לקוחה מיומני פרדס חנה).
אז לאב (אני לא מבין איך כבר עונה וחצי קוראים לה לאב אבל איכשהו מתנהגים כאילו הם נמצאים באיזה עולם מקביל שבו זה שם לגיטימי לבן אדם) (כלומר לאח שלה קראו 40 וביחד זה משהו מטניס אבל זה לא הופך את זה ליותר שפוי)
...אז לאב אוהבת להרוג אנשים. אוקי לא אוהבת, אבל נוטה לעשות את זה. היא כנראה הרגה פחות אנשים מג'ו, אבל נראה שפחות כועסת על עצמה בעניין. בקיצור ג'ו מאוד גאה בה שהיא רק כלאה את האדם הזה בחדר השקוף ולא הרגה אותו.
רק שעכשיו הם צריכים למצוא דרך לשחרר את האדם הזה חזרה בלי שהוא ילשין עליהם.
עצרתי את הפרק (כלומר נאלצתי לעזוב לעבודה) בקטע שבו הם עולים על זה שהבן שלו אנס סדרתי והוא ואשתו העלימו את זה עם כסף. אז לפחות יש להם משהו לאיים עליו כך שהם יוכלו לשחרר אותו. אבל איך שאני מכיר את ג'ו ולאב הם בטח יהרגו אותו בכל זאת.

בחדשות אחרות של הסדרה - אמא של לאב קנתה יקב. הבוסית של ג'ו בספרייה הייתה כל הזמן מגעילה אליו, אבל עכשיו שהיא הבינה שהוא היה עני בעבר כנראה תהיה נחמדה יותר אליו. החבר העיוור שלה הוא אולי הומו (עבר זמן מאז שראיתי את הפרק הקודם ואני באמת לא זוכר אם זאת רק הייתה תחושה שלי). הביץ' של השכונה מארגנת חיפוש קהילתי אחרי האישה שנעלמה וזה מלחיץ את לאב וג'ו (כי לאב הרגה אותה ואז לאב וג'ו קברו אותה ביער, ואז הוציאו אותה אחרי כמה שעות מהקבר וזרקו את הגופה שלה במקום אחר בגלל סיבות לגיטימיות). ויש גם את הבן החורג של הבעל של האישה שנעלמה שעדיין מפלרטט עם לאב.
תכלס הקטע של הסדרה זה לנסות להמר מי מהדמויות ימותו עד סוף העונה. אני מהמר על לאב, הבן של השכן, השכנה הביץ' והספרנית. השכן עצמו יופלל בהכל.
אבל אני גם הופתעתי בחלק מהדברים בעונה הקודמת.

עוד הימור שלי הוא שנגלה שהתינוק הוא לא באמת הבן הביולוגי של ג'ו. אומנם נראה לי הזוי שג'ו סמך על המילה של לאב שהוא האבא (כשהוא יודע שהיא שכבה הרבה עם הבחור האוסטרלי ההוא זמן קצר לפני שהיא גילתה לו שהיא בהריון), אבל אולי הוא גם עשה בדיקת אבהות ולאב שינתה את התוצאות (כי זה דבר שגור בסדרות מהסוג).
אני מקווה שזה לא המצב. ואני מקווה שגם אחרי הרבה חודשים שהוא מגדל את התינוק ג'ו לא יוותר עליו בגלל שהוא גילה שהוא לא האבא הביולוגי.
אם כי בשביל התינוק בטח עדיף שג'ו לא יהיה מעורב בגידול שלו.

בכל מקרה אין לי מושג לאן הסדרה ממשיכה בעונות הבאות אז בלי ספוילרים!!!

אחרי העבודה הלכתי למכון כושר ושם הקשבתי לפרק של הפודקאסט של איימי פולר - Good Hang (קרדיט לדילן). הקשבתי לפרק שבו היא מראיינת את קתרין האן כי היא היחידה מהמרואיינים שממש משכה אותי. אבל ממש נהניתי גם מאיימי אז אולי אני אקשיב לעוד פרקים. גם ממש שמחתי שזה גם כלל ראיון קצר עם פאטי לפון.

אחרי זה התחלתי פרק של הפודקאסט להעיר את הדוב (דוב נבון) שבו אירחו את עברי לידר. אבל הקשבתי רק לכמה דקות הראשונות שלו ואני אמשיך מחר.

כשחזרתי הביתה התחלתי את פרק סיום העונה של SNL שבו סקרלט ג'והנסון מנחה (ובאד באני שאני לא אוהב הוא האורח המוזיקלי).
ובנתיים אני מאוד נהנה מהתוכנית אבל לא סיימתי אותה כי הייתיה עסוק במיליון דברים אחרים גם כמו לכתוב כאן בפורום.
אני כן אגיד שהמונולוג כלל בעיקר עיבוד של השיר Piano Man (של בילי ג'ואל) שבו העלו כמעט את כל חברי הקאסט הנוכחיים לבמה וסקרלט התייחסה אל כולם. וכנראה כבדיחה מוזרה היחיד שלא עלה לבמה היה קולין ג'וסט (בעלה). אם כי גם מייקל צ'ה לא עלה.
בפתיח היה את טראמפ בערב הסעודית שאז שבר את הקיר הרביעי והתייחס לזה שבגלל שזה פרק אחרון לעונה אנחנו עכשיו נפרד ממנו לכמה זמן שבו ישאר לנו רק הטראמפ האמיתי שהוא פחות מבדר ויותר מטריד.

אני כנראה אסיים את הפרק רק מחר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק אם הוא עושה לוגאאוט כל פעם.
אני לא עושה לוגגאאוט אז אני יכולה להכנס לפורום כל הזמן אבל הסיסמה של היוזר הנוכחי לא שמורה לי בכרום.
אוי, למה שאני אעשה לוגאאוט?
אי פעם?
אני במחשב שלי.
לא בהכרח
הסיסמה שלי שמורה בזיכרון של תפוז (ושל כל אתר בנפרד לצורך העניין כמו פייסבוק וכו) אבל אני לא שומרת בזכרון של גוגל.
כפי שאת היית אומרת - זה קצת בני גורן לי כל השיחה הזאת.
אני גם די בטוח בזה.
הדבר היחיד שאני צריך ממש להכניס לו את הסיסמה זה האתר של הבנק. לא נראה לי שהוא אפילו מציע לשמור את הסיסמה הזאת.

אגב, בדברים של העבודה זה שומר לי את הסיסמה (למרות שאני צריך לחדש אותה כל שלוש חודשים) אבל יש Authnticator ככה שכל פעם שאני נכנס אני מקבל קוד של שתי ספרות שאני צריך להכניס לטלפון (ואז להוכיח שזה אני עם טביעת אצבע) ורק אז הוא מכניס אותי לאתר.

דווקא מתאים לו שלא.
זה לחלוטין מרגיש שאני השכן התמהוני שמדברים עליו כאילו הוא לא נמצא בחדר. (זה לא נשמע הגיוני אבל כבר מאוחר)

**ניק השרשור הזה התעופף לגמרי זמן לדיוני סדרות חדש.
בהחלט מחר בפינה החדשה של "מה ראיתי היום"

didalf

Well-known member
כפי שאת היית אומרת - זה קצת בני גורן לי כל השיחה הזאת.
:-D:-D

אגב, בדברים של העבודה זה שומר לי את הסיסמה (למרות שאני צריך לחדש אותה כל שלוש חודשים) אבל יש Authnticator ככה שכל פעם שאני נכנס אני מקבל קוד של שתי ספרות שאני צריך להכניס לטלפון (ואז להוכיח שזה אני עם טביעת אצבע) ורק אז הוא מכניס אותי לאתר.
יאוו גם לי איזה ניג'וס זה.

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות מדוזה, מישהו ראה?
סדרה שבה מנסים לרצוח את המנכ"לית ולאחר שהיא ניצלת, צריכה לשחזר את זיכרונה ולגלות מי רצח אותה.

LeAnnDylan

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You. פרק כלשהו בעונה 3. רגע... פרק 4. מתחילתו אבל לא עד סופו.
אז אני אזכיר שאני אוהב לראות טלוויזיה בבוקר לפני העבודה. אבל אני מוסח דעת (ולפחות 20% ישן) אז אני צופה בדברים שלא דורשים יותר מידי ריכוז. או שלפחות לא מעניינים אותי מספיק כדי שאני ארצה להתרכז בהם יותר מידי. You לחלוטין נופלת לקטגוריה הזאת. אוי תראו ג'ו שוב הסתבך. אם כי תמיד יש טוויזטים חדשים שעושים את זה מספיק טוב כדי להמשיך.
אז לפחות לשם שינוי ג'ו נשוי עכשיו למישהי שהיא אולי פסיכית יותר ממנו ובסוף הפרק הקודם היא היכתה מישהו בראש (ועכשיו כולאת אותו בכלוב השקוף הרגיל של ג'ו) בגלל שהוא אנטי-ואקסר. רק אל תתנו לה להשתולל על אוכלוסיית פרדס חנה. כלומר לא סתם בגלל שהוא אנטי-ואקסר, אלא כי התינוק שלה נחשף למחלה בגללו (מה זה מיזלס בעברית?) (אוקי בדקתי וזה חצבת - אני נשבע שהעלילה הזאת לקוחה מיומני פרדס חנה).
אז לאב (אני לא מבין איך כבר עונה וחצי קוראים לה לאב אבל איכשהו מתנהגים כאילו הם נמצאים באיזה עולם מקביל שבו זה שם לגיטימי לבן אדם) (כלומר לאח שלה קראו 40 וביחד זה משהו מטניס אבל זה לא הופך את זה ליותר שפוי)
...אז לאב אוהבת להרוג אנשים. אוקי לא אוהבת, אבל נוטה לעשות את זה. היא כנראה הרגה פחות אנשים מג'ו, אבל נראה שפחות כועסת על עצמה בעניין. בקיצור ג'ו מאוד גאה בה שהיא רק כלאה את האדם הזה בחדר השקוף ולא הרגה אותו.
רק שעכשיו הם צריכים למצוא דרך לשחרר את האדם הזה חזרה בלי שהוא ילשין עליהם.
עצרתי את הפרק (כלומר נאלצתי לעזוב לעבודה) בקטע שבו הם עולים על זה שהבן שלו אנס סדרתי והוא ואשתו העלימו את זה עם כסף. אז לפחות יש להם משהו לאיים עליו כך שהם יוכלו לשחרר אותו. אבל איך שאני מכיר את ג'ו ולאב הם בטח יהרגו אותו בכל זאת.

בחדשות אחרות של הסדרה - אמא של לאב קנתה יקב. הבוסית של ג'ו בספרייה הייתה כל הזמן מגעילה אליו, אבל עכשיו שהיא הבינה שהוא היה עני בעבר כנראה תהיה נחמדה יותר אליו. החבר העיוור שלה הוא אולי הומו (עבר זמן מאז שראיתי את הפרק הקודם ואני באמת לא זוכר אם זאת רק הייתה תחושה שלי). הביץ' של השכונה מארגנת חיפוש קהילתי אחרי האישה שנעלמה וזה מלחיץ את לאב וג'ו (כי לאב הרגה אותה ואז לאב וג'ו קברו אותה ביער, ואז הוציאו אותה אחרי כמה שעות מהקבר וזרקו את הגופה שלה במקום אחר בגלל סיבות לגיטימיות). ויש גם את הבן החורג של הבעל של האישה שנעלמה שעדיין מפלרטט עם לאב.
תכלס הקטע של הסדרה זה לנסות להמר מי מהדמויות ימותו עד סוף העונה. אני מהמר על לאב, הבן של השכן, השכנה הביץ' והספרנית. השכן עצמו יופלל בהכל.
אבל אני גם הופתעתי בחלק מהדברים בעונה הקודמת.

עוד הימור שלי הוא שנגלה שהתינוק הוא לא באמת הבן הביולוגי של ג'ו. אומנם נראה לי הזוי שג'ו סמך על המילה של לאב שהוא האבא (כשהוא יודע שהיא שכבה הרבה עם הבחור האוסטרלי ההוא זמן קצר לפני שהיא גילתה לו שהיא בהריון), אבל אולי הוא גם עשה בדיקת אבהות ולאב שינתה את התוצאות (כי זה דבר שגור בסדרות מהסוג).
אני מקווה שזה לא המצב. ואני מקווה שגם אחרי הרבה חודשים שהוא מגדל את התינוק ג'ו לא יוותר עליו בגלל שהוא גילה שהוא לא האבא הביולוגי.
אם כי בשביל התינוק בטח עדיף שג'ו לא יהיה מעורב בגידול שלו.

בכל מקרה אין לי מושג לאן הסדרה ממשיכה בעונות הבאות אז בלי ספוילרים!!!
מדהים אותי שצפיתי בעונה הזאת ואיכשהו הרגיש לי שלחלוטין המצאת את כל מה שכתבת כי לא רק שזה לא נשמע מוכר, זה גם לא נשמע הגיוני😂
אחרי העבודה הלכתי למכון כושר ושם הקשבתי לפרק של הפודקאסט של איימי פולר - Good Hang (קרדיט לדילן). הקשבתי לפרק שבו היא מראיינת את קתרין האן כי היא היחידה מהמרואיינים שממש משכה אותי. אבל ממש נהניתי גם מאיימי אז אולי אני אקשיב לעוד פרקים. גם ממש שמחתי שזה גם כלל ראיון קצר עם פאטי לפון.
יאי!! אני ממש שמחה שנתת לפודקאסט הזה צ׳אנס!! אם כי בחרת פרק שחייב לצפות בו ולא רק להאזין לו כי רוב הפרק הן פשוט צוחקות והפרצופים של קת׳רין זה פשוט הצגה😂😂
אגב, דווקא האורחים שלה שלא נראה לי שיעניינו אותי בסוף הכי מצחיקים אותי. נגיד קווינטה ברנסון (נראה לי שזה השם שלה), מישל אובמה ואייק ברנהולץ היו ממש מצחיקים.
אני כן אגיד שהמונולוג כלל בעיקר עיבוד של השיר Piano Man (של בילי ג'ואל)
אוקיי סקרנת אותי ואני בהחלט אחפש את זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לראות מדוזה, מישהו ראה?
סדרה שבה מנסים לרצוח את המנכ"לית ולאחר שהיא ניצלת, צריכה לשחזר את זיכרונה ולגלות מי רצח אותה.
לא שמעתי על זה בכלל.
אבל עכשיו שאני בודק אני רואה שזה לא באנגלית והרבה פעמים אני באמת לא מודע בכלל לסדרות שהן לא באנגלית. אפילו אם הן בנטפליקס.
עכשיו שהסתכלתי נראה שביקורות גם היו לא במיוחד אוהדות.

יאוו גם לי איזה ניג'וס זה.
זה ממש מעצבן.
גם הווייפיי בעבודה שלי הוא מאוד בעייתי אז לפעמים זה צץ לי אבל זה לא נותן לי לעשות אותנטיקציה אז אני צריך להתחיל לזוז כדי שזה יתפוס אבל עד שאני תופס אז כבר נגמר הזמן ואני צריך לבקש אותנטיקציה מחדש.

אגב, בגלל איזה עניין אני מידי פעם צריך להתחבר למשתמש של הבוסית שלי. הדבר שאני משתמש בו לא דורש אותנטיקציה, אבל לפעמים אני צריך לשלוח מייל ממנה ואז זה לרוב דורש את האותנטיקציה (לא תמיד משום מה) ואז אני צריך לומר לה מה הקוד כדי שהיא תכניס אותו. ולפעמים היא לא נמצאת אזאני מתקשר אליה ואומר לה למהר להכניס את הקוד.

מדהים אותי שצפיתי בעונה הזאת ואיכשהו הרגיש לי שלחלוטין המצאת את כל מה שכתבת כי לא רק שזה לא נשמע מוכר, זה גם לא נשמע הגיוני😂
הגיוני זה בהחלט לא נשמע גם כשאני צופה בזה בזמן אמת.
אני יכול לדמיין שזה גם לא מוכר כי למרות שראיתי את עונה 1 לפני איזה חודש זה מרגיש כאילו זה היה לפני מיליון שנה מבחינת עלילה.
יאי!! אני ממש שמחה שנתת לפודקאסט הזה צ׳אנס!! אם כי בחרת פרק שחייב לצפות בו ולא רק להאזין לו כי רוב הפרק הן פשוט צוחקות והפרצופים של קת׳רין זה פשוט הצגה😂😂
כן זה נשמע שהיו להן המון דברים מצחיקים ששווה לראות. בין היתר קתרין איזה שלוש פעמים עשתה גרפס. אבל באמת שהיה מצחיק גם ככה.
הדבר היחיד שהיה בעייתי זה שזה היה יחסית חלש. ניסיתי להגביר את הסאונד אבל הייתי על הכי חזק. והיו קרוב אלי גם כמה גברים שדיברו המון (לרוב במכון זה לא בעיה כי כולם עם אוזניות)
אגב, דווקא האורחים שלה שלא נראה לי שיעניינו אותי בסוף הכי מצחיקים אותי. נגיד קווינטה ברנסון (נראה לי שזה השם שלה), מישל אובמה ואייק ברנהולץ היו ממש מצחיקים.
אני דווקא אוהב את קווינטה, לא שמתי לה אליה שם. (הגיוני שברגע שראיתי את קתרין פשוט בחרתי בה).
אבל אני אנסה גם את האחרים.
אני רק מקווה שהסאונד יהיה יותר טוב בהמשך.

אוקיי סקרנת אותי ואני בהחלט אחפש את זה.
תכלס הרבה יותר שווה לראות את כל הפרק בסרטוני יו-טיוב

LeAnnDylan

Well-known member
הקשבתי לפרק שבו היא מראיינת את קתרין האן
אגב אם כבר קת׳רין.
יש לי איזה חברה שירנית שאובססיבית אליה ודיברנו על כל מיני דברים שקת׳רין הייתה בהם והיא הזכירה שאחד הדברים שהיא הכי אהבה אותה בהם היה מיסז פלטשר. הסתכלתי לראות אם זה משודר איפשהו שזמין לי, ולמרות שזו סדרה של HBO, זה לא זמין במקס וגם לא לרכישה בשום מקום. שקצת ביאס אותי, אבל היא לא אוברי, אז אמרתי לא נורא, אולי מתישהו בעתיד זה יחזור לאיזה סטרימינג.
קיצר היא התעקשה שאני צריכה לראות את זה ובשביל זה היא אמרה שהיא תשלח לי את הפרקים (היא גרה באיטליה, אז היא יכולה להוריד לא חוקית) וכמובן שאני מעריכה חברים שמוכנים לצאת מגדרם כדי שתצפו במשהו שחשוב להם, ובכל זאת, זו קת׳רין אז זה לא שהיה צריך לשכנע אותי.
אניווי היא הורידה את הפרקים ושלחה לי אותם דרך איזה דוד עם סיומת מוזרה שלא יכולתי לנגן באייפון, אז ניסיתי במחשב וזה לא היה באיכות משהו אבל מספיק סביר כדי שלא יפריע לי. שני הפרקים היו סבבה. ואז פרק 3 היה באיכות גבוהה יותר, אומנם באותה סיומת, אבל איכשהו המחשב שלי טען פתאום שחסר לנגן מדיה שלי איזה משהו כדי לנגן את הפרק ומה שחסר לו עולה דולר. אמרתי יאללה, בשביל קת׳רין נשקיע דולר. אבל אז זה ניגן לי איזה 10 דקות ופתאום קפצה עוד הודעת שגיאה שאיזה משהו כשל וזה זרק אותי מהפרק. נכנסתי שוב וזה ניגן איזה 10 שניות ושוב קרס. ככה איזה כמה ניסיונות עד שהתייאשתי והלכתי לנסות להוריד תוכנה אחרת לניגון קבצי וידאו. עשר תוכנות ושעתיים אחרי - עדין עם אותה תקלה.
לא יודעת איך עוד לא התייאשתי בשלב הזה, אבל החלטתי לנסות להוריד את הקובץ במקבוק במקום. אז כמובן שאחרי שהורדתי זה הראה לי כמו באייפון שזה קובץ רפאים שלא ניתן לנגן, אבל לא התייאשתי והלכתי לאפ סטור כדי להוריד אפליקציה שתנגן את זה, ניסיתי שתים שונות עד שמצאתי את האחת שסוף סוף תסכים לנגן את הפרק בלי בעיות (בערך. כי היו כמה רגעים שזה קפא ואז הקול לא היה מסונכרן עם התמונה, אבל סגרתי ונכנסתי שוב וזה הסתדר) אבל כמובן שזה לא הסכים לעשות לי איירפליי לטלוויזיה כי זה לא קובץ נתמך (כאילו אם ממש היה מפריע לי הייתי מחברת עם HDMI אבל בשלב הזה כבר לא היו לי כוחות טכנולוגיים יותר להתעסק עם זה).
אניווי כל הכאב ראש הזה רק כדי לצפות בסדרת פורנו רך.
בחיי שאני צריכה להשיג לעצמי חברים חדשים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב אם כבר קת׳רין.
יש לי איזה חברה שירנית
אני שמח שאני כבר יודע מה זה "שירנית"
שאובססיבית אליה ודיברנו על כל מיני דברים שקת׳רין הייתה בהם והיא הזכירה שאחד הדברים שהיא הכי אהבה אותה בהם היה מיסז פלטשר. הסתכלתי לראות אם זה משודר איפשהו שזמין לי, ולמרות שזו סדרה של HBO, זה לא זמין במקס וגם לא לרכישה בשום מקום. שקצת ביאס אותי, אבל היא לא אוברי, אז אמרתי לא נורא, אולי מתישהו בעתיד זה יחזור לאיזה סטרימינג.
קיצר היא התעקשה שאני צריכה לראות את זה ובשביל זה היא אמרה שהיא תשלח לי את הפרקים (היא גרה באיטליה, אז היא יכולה להוריד לא חוקית)
אולי באיטליה אפשר להוריד דברים באופן לא חוקי. בארץ אנחנו משיגים את כל הסדרות שלנו באופן חוקי מקלטות שהדודים שלנו שולחים בדואר מארה"ב.
וכמובן שאני מעריכה חברים שמוכנים לצאת מגדרם כדי שתצפו במשהו שחשוב להם, ובכל זאת, זו קת׳רין אז זה לא שהיה צריך לשכנע אותי.
אניווי היא הורידה את הפרקים ושלחה לי אותם דרך איזה דוד עם סיומת מוזרה שלא יכולתי לנגן באייפון, אז ניסיתי במחשב וזה לא היה באיכות משהו אבל מספיק סביר כדי שלא יפריע לי. שני הפרקים היו סבבה. ואז פרק 3 היה באיכות גבוהה יותר, אומנם באותה סיומת, אבל איכשהו המחשב שלי טען פתאום שחסר לנגן מדיה שלי איזה משהו כדי לנגן את הפרק ומה שחסר לו עולה דולר. אמרתי יאללה, בשביל קת׳רין נשקיע דולר. אבל אז זה ניגן לי איזה 10 דקות ופתאום קפצה עוד הודעת שגיאה שאיזה משהו כשל וזה זרק אותי מהפרק. נכנסתי שוב וזה ניגן איזה 10 שניות ושוב קרס. ככה איזה כמה ניסיונות עד שהתייאשתי והלכתי לנסות להוריד תוכנה אחרת לניגון קבצי וידאו. עשר תוכנות ושעתיים אחרי - עדין עם אותה תקלה.
לא יודעת איך עוד לא התייאשתי בשלב הזה, אבל החלטתי לנסות להוריד את הקובץ במקבוק במקום. אז כמובן שאחרי שהורדתי זה הראה לי כמו באייפון שזה קובץ רפאים שלא ניתן לנגן, אבל לא התייאשתי והלכתי לאפ סטור כדי להוריד אפליקציה שתנגן את זה, ניסיתי שתים שונות עד שמצאתי את האחת שסוף סוף תסכים לנגן את הפרק בלי בעיות (בערך. כי היו כמה רגעים שזה קפא ואז הקול לא היה מסונכרן עם התמונה, אבל סגרתי ונכנסתי שוב וזה הסתדר) אבל כמובן שזה לא הסכים לעשות לי איירפליי לטלוויזיה כי זה לא קובץ נתמך (כאילו אם ממש היה מפריע לי הייתי מחברת עם HDMI אבל בשלב הזה כבר לא היו לי כוחות טכנולוגיים יותר להתעסק עם זה).
אניווי כל הכאב ראש הזה רק כדי לצפות בסדרת פורנו רך.
בחיי שאני צריכה להשיג לעצמי חברים חדשים.
אוקי אני כבר לא זוכר הרבה מהסדרה, אבל אני זוכר שמאוד אהבתי אותה.
אבל אני חושב שהייתי מוותר עליה הרבה לפני חצי מההשקעה שלך.
מצד שני אחרי שהשקעת כל כך הרבה אז את כבר חייבת לסיים אותה לא משנה מה.

אגב, בגלל שכתבת עליה כבר בוויקאנד ווץ' נכנסתי לדף ויקיפדיה שלה וקצת הסתכלתי מה עשו השחקנים מאז.
וככה גיליתי שמי שמשחק את הבן שלה הוא הבן של השחקנית קייטי סגל (פגי בנשואים פלוס וגם עוד איזה מיליון סדרות כמו פיצ'רמה וילדי האנרכיה)
ומי שמשחק את ג'וליאן הוא השימפנזה הראשי בסרט כוכב הקופים האחרון.
גם שיחק שם קמרון בויס שהיה בעבר שחקן ילד ומת בגיל 20 כמה חודשים לפני שהסדרה יצאה.

ואולי היו 60 שניות של מידע טריוויה לא ספוילרי על הסדרה גברת פלטשר.

LeAnnDyIan

Well-known member
הגיוני זה בהחלט לא נשמע גם כשאני צופה בזה בזמן אמת.
אני יכול לדמיין שזה גם לא מוכר כי למרות שראיתי את עונה 1 לפני איזה חודש זה מרגיש כאילו זה היה לפני מיליון שנה מבחינת עלילה.
תאכלס כן.
כאילו אני זוכרת שמות כמו באק ולאב אבל אני לא זוכרת שום עלילה. כלום.
אולי מתישהו יהיה אכפת לי מספיק כדי לצפות בזה שוב. אבל בטח לא בקרוב.
כן זה נשמע שהיו להן המון דברים מצחיקים ששווה לראות. בין היתר קתרין איזה שלוש פעמים עשתה גרפס. אבל באמת שהיה מצחיק גם ככה.
וואי, זה היה קורע. והפרצוף של איימי כל פעם שהיא דפקה גרעפס😂😂😂
וטוב אולי עכשיו את תבין את המם הזה😂
IMG_4820.jpeg
הדבר היחיד שהיה בעייתי זה שזה היה יחסית חלש. ניסיתי להגביר את הסאונד אבל הייתי על הכי חזק. והיו קרוב אלי גם כמה גברים שדיברו המון (לרוב במכון זה לא בעיה כי כולם עם אוזניות)
איזה מוזר. דווקא לי אין בעיה עם הסאונד.
אבל אני גם בדר״כ שומעת באוזניות שמשתיקות רעשים אז גם אם אני הולכת ליד הכביש המהיר, אני שומעת טוב.
דרך איזה אפליקציה אתה מאזין?
אני דווקא אוהב את קווינטה, לא שמתי לה אליה שם. (הגיוני שברגע שראיתי את קתרין פשוט בחרתי בה).
אבל אני אנסה גם את האחרים.
אני רק מקווה שהסאונד יהיה יותר טוב בהמשך.
זה לא שלא אהבתי אותה. פשוט בחיים לא שמעתי עליה עד הפודקאסט הזה.
תכלס הרבה יותר שווה לראות את כל הפרק בסרטוני יו-טיוב
תודה!!
וואי נראה לי שלא ראיתי SNL במשך איזה יובל כי חוץ מקלואי פיינמן וזאתי ששיחקה את גרייס בשרי קינג- אני לא מכירה אף אחד בקאסט שם!

LeAnnDyIan

Well-known member
אני שמח שאני כבר יודע מה זה "שירנית"
חח אני שמחה שאתה קורא את הדברים החשובים פה.
ואם כבר שירנית, התלוננתי כבר לעדימון שהשירנית שלנו לא מוכנה לקחת אחריות על השירניות האחרות שיוצאות מכלל שליטה|שפם|
ע״ע-
IMG_5933.jpeg
אולי באיטליה אפשר להוריד דברים באופן לא חוקי. בארץ אנחנו משיגים את כל הסדרות שלנו באופן חוקי מקלטות שהדודים שלנו שולחים בדואר מארה"ב.
כמובן כמובן. רק דודיםB-)
אוקי אני כבר לא זוכר הרבה מהסדרה, אבל אני זוכר שמאוד אהבתי אותה.
אוקיי אני יודעת שהטעם שלנו לפעמים מאוד שונה אבל זה מנחם אותי.
מה שכן, קת׳רין ממש יפה שם אז אני מבינה למה השירנית התלהבה.
אבל אני חושב שהייתי מוותר עליה הרבה לפני חצי מההשקעה שלך.
מצד שני אחרי שהשקעת כל כך הרבה אז את כבר חייבת לסיים אותה לא משנה מה.
היה לי בעיקר לא נעים כי היא השקיעה ושלחה לי את זה דרך אתר שצריך לשלם על השליחה דרכו.
אם זה משהו שהייתי צריכה להשיג לבד מדוד שלי הייתי כנראה מוותרת.
אגב, בגלל שכתבת עליה כבר בוויקאנד ווץ' נכנסתי לדף ויקיפדיה שלה וקצת הסתכלתי מה עשו השחקנים מאז.
וככה גיליתי שמי שמשחק את הבן שלה הוא הבן של השחקנית קייטי סגל (פגי בנשואים פלוס וגם עוד איזה מיליון סדרות כמו פיצ'רמה וילדי האנרכיה)
ומי שמשחק את ג'וליאן הוא השימפנזה הראשי בסרט כוכב הקופים האחרון.
גם שיחק שם קמרון בויס שהיה בעבר שחקן ילד ומת בגיל 20 כמה חודשים לפני שהסדרה יצאה.

ואולי היו 60 שניות של מידע טריוויה לא ספוילרי על הסדרה גברת פלטשר.
האמת שאף אחד בקאסט שם לא מוכר לי אז לא נראה לי שראיתי אף אחד מהם בשום דבר אחר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי, זה היה קורע. והפרצוף של איימי כל פעם שהיא דפקה גרעפס😂😂😂
וטוב אולי עכשיו את תבין את המם הזה😂
IMG_4820.jpeg
חחחחחחחחחחחחח :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
איזה מוזר. דווקא לי אין בעיה עם הסאונד.
אבל אני גם בדר״כ שומעת באוזניות שמשתיקות רעשים אז גם אם אני הולכת ליד הכביש המהיר, אני שומעת טוב.
דרך איזה אפליקציה אתה מאזין?
אני מקשיב דרך ספוטיפיי.
אולי אני באמת צריך להשקיע באוזניות טובות יותר. לרוב אין לי בעיה, ותכלס במכון זה עדיף שאני אוכל קצת לשמוע מה קורה מסביבי, אבל אני לא יכול להקשיב לפודקאסט בזמן כיסוח דשא.
זה לא שלא אהבתי אותה. פשוט בחיים לא שמעתי עליה עד הפודקאסט הזה.
היא מככבת בסדרה אבוט אלמנטרי, שהיא גם יצרה. זאת סדרה על מורים בבית ספר יסודי בפילדלפיה והיא ממש טובה וזכתה כבר בלא מעט פרסים.
יש אותה אצלנו בדיסני+, אצלך בטח בהולו.
היא גם הנחתה בSNL והיא הייתה אורחת בפרק שהקשבתי לו בפודקאסט של קונאן.
תודה!!
וואי נראה לי שלא ראיתי SNL במשך איזה יובל כי חוץ מקלואי פיינמן וזאתי ששיחקה את גרייס בשרי קינג- אני לא מכירה אף אחד בקאסט שם!
ואני עד לפני איזה עשור בכלל לא ראיתי SNL.
אבל קינאן תומפסון הוא שם כבר איזה 20 שנה נראה לי.

אבל אני חושב שמי שאני הכי אוהב שם עכשיו הוא Bowen Yang ונראה לי ברור שהוא יצליח גם אחרי (הוא כבר מככב בסרט Wicked)
ואחד המערכונים הכי ידועים שלו זה אחד שבו הוא מגלם את הקרחון שהטביע את הטיטאניק:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
WTF
:ROFLMAO::ROFLMAO:
אוקיי אני יודעת שהטעם שלנו לפעמים מאוד שונה אבל זה מנחם אותי.
מה שכן, קת׳רין ממש יפה שם אז אני מבינה למה השירנית התלהבה.
לפעמים הוא מאוד שונה, אבל כבר היו כמה דברים שהיינו מאוד מגובשים לגביהם. כמו המאה (חוץ מהקטע שלך עם ג'וזפין)

האמת שאף אחד בקאסט שם לא מוכר לי אז לא נראה לי שראיתי אף אחד מהם בשום דבר אחר.
אז פעם הבאה שתראי פרק בשידור חוזר של נשואים פלוס* ויהיה קטע שבו נראה שפגי בהריון (אפילו שהיא לא הייתה בהריון אחרי העונה האחת שבה היא הייתה בהריון וזה היה חלק מהעלילה אבל אז השחקנית עברה הפלה והפכו את כל סיפור ההריון לחלום) אז תוכלי להצביע על הבטן שלה ולומר "אני ראיתי אותו בסדרה אחרת".

*נראה לי שרוב שרוב הילדות שלי היה כל ערב בערוץ 6 פרק של נשואים פלוס בשידור חוזר ככה שראיתי את כל הסדרה המון פעמים. אבל בטח איזה עשרים שנה לא ראיתי פרק.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מקשיב דרך ספוטיפיי.
אולי אני באמת צריך להשקיע באוזניות טובות יותר. לרוב אין לי בעיה, ותכלס במכון זה עדיף שאני אוכל קצת לשמוע מה קורה מסביבי, אבל אני לא יכול להקשיב לפודקאסט בזמן כיסוח דשא.
אוקיי דרך ספוטיפיי זה סבבה. אתה גם יכול לראות שם את הוידאו של זה, שזה יותר כיף.
לא ניסיתי לכסח דשא עם האוזניות שלי, אבל אני מניחה שיהיה ניתן לשמוע דרכן אם מפעילים את הפונקציה של סינון רעשים.
היא מככבת בסדרה אבוט אלמנטרי, שהיא גם יצרה. זאת סדרה על מורים בבית ספר יסודי בפילדלפיה והיא ממש טובה וזכתה כבר בלא מעט פרסים.
יש אותה אצלנו בדיסני+, אצלך בטח בהולו.
היא גם הנחתה בSNL והיא הייתה אורחת בפרק שהקשבתי לו בפודקאסט של קונאן.
אה, עכשיו כמובן שאני יודעת מי היא כי הם ציינו את כל זה בפודקאסט (כלומר, לא את החלק של קונאן, אבל כן את אבוט) וקצת עשה לי חשק לראות את הסדרה עד שהבנתי שיש שם איזה דמות מוסלמית (או כמה?) ואין בי כוחות נפשיים לזה. סורי.
ואני עד לפני איזה עשור בכלל לא ראיתי SNL.
אבל קינאן תומפסון הוא שם כבר איזה 20 שנה נראה לי.
אוי נכון, אתה צודק. הוא לא עמד איתם שם בסוף אז שכחתי שהוא היה שם לרגע.
אבל אני חושב שמי שאני הכי אוהב שם עכשיו הוא Bowen Yang ונראה לי ברור שהוא יצליח גם אחרי (הוא כבר מככב בסרט Wicked)
ואחד המערכונים הכי ידועים שלו זה אחד שבו הוא מגלם את הקרחון שהטביע את הטיטאניק:
טוב זה אכן היה משעשע, אבל לא ראיתי את המערכון הזה לפני, וגם לא שמעתי את השם שלו מעולם.
אבל אני שמחה לשמוע שהתוכנית הזאת עדין מצליחה למצוא קומיקאים שיכולים להצליח גם מחוץ לתוכנית.

LeAnnDyIan

Well-known member
כל פעם שאתה חושב שראית את הגרוע ביותר. הן מפתיעות אותך😂
לפעמים הוא מאוד שונה, אבל כבר היו כמה דברים שהיינו מאוד מגובשים לגביהם. כמו המאה (חוץ מהקטע שלך עם ג'וזפין)
בסדר אנחנו לא צריכים להסכים על דמויות. אבל כן יש לנו כמה סדרות ששנינו אהבנו.
אז פעם הבאה שתראי פרק בשידור חוזר של נשואים פלוס* ויהיה קטע שבו נראה שפגי בהריון (אפילו שהיא לא הייתה בהריון אחרי העונה האחת שבה היא הייתה בהריון וזה היה חלק מהעלילה אבל אז השחקנית עברה הפלה והפכו את כל סיפור ההריון לחלום) אז תוכלי להצביע על הבטן שלה ולומר "אני ראיתי אותו בסדרה אחרת".

*נראה לי שרוב שרוב הילדות שלי היה כל ערב בערוץ 6 פרק של נשואים פלוס בשידור חוזר ככה שראיתי את כל הסדרה המון פעמים. אבל בטח איזה עשרים שנה לא ראיתי פרק.
לא חושבת שראיתי אי פעם נשואים פלוס.
ז״א, בטוח זיפזפתי מתישהו וראיתי איזה כמה קטעים פה ושם. אבל לא היה לי ערוץ 6 עד איזה גיל 12. ואז כשכבר כן היו כבלים הייתי רואה רק MTV ו- VH1 (ומכושפות)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה סתם מתבכיין כי אתה NULL
וואי אני צריך לחסום אותך על שימוש בכזה ביטוי גס.
חוץ מזה, אני נייטבלאד through and through
למעשה אני רוצה שמעכשיו תקראו לי ניק פריים.
אה, עכשיו כמובן שאני יודעת מי היא כי הם ציינו את כל זה בפודקאסט (כלומר, לא את החלק של קונאן, אבל כן את אבוט) וקצת עשה לי חשק לראות את הסדרה עד שהבנתי שיש שם איזה דמות מוסלמית (או כמה?) ואין בי כוחות נפשיים לזה. סורי.
לא זכורה לי דמות מוסלמית. אז או שזה מישהו שהוא טכנית מוסלמי אבל לא מתייחסים לדת שלו, או שהוא נוסף בעונה 4 שאותה עוד לא ראיתי.
אוי נכון, אתה צודק. הוא לא עמד איתם שם בסוף אז שכחתי שהוא היה שם לרגע.
הוא כן שם ממש בסוף, אבל מאחורה ובתחפושת כי הוא מוקדם יותר במערכון הוא שיחק איש מהקהל ששואל שאלה
1747660608572.png

טוב זה אכן היה משעשע, אבל לא ראיתי את המערכון הזה לפני, וגם לא שמעתי את השם שלו מעולם.
אבל אני שמחה לשמוע שהתוכנית הזאת עדין מצליחה למצוא קומיקאים שיכולים להצליח גם מחוץ לתוכנית.
טוב, זה הרגיש לי כמו הזמנה לעוד מערכון איתו:

למעלה