דיוני סדרות #135

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

Lhuna3

Well-known member
שרינקינג - פרק 2X03
Psychological Something-ism
גרייס (המטופלת שדחפה מהצוק את בעלה) משתחררת בלי כתב אישום כי הפרקליטות לא מאמינה שתשיג הרשעה נגדה, בגלל "הראיות להתעללות והרשעות קודמות שלו".
האמת שזה לא נראה לי הכי הגיוני.
ברור שאני בעדה ושהוא כל כך דוש שאפילו הפיזיותרפיסטית שלו מודה שהיא כל כך שונאת אותו שהיא לא רוצה שהוא יחלים.
אבל עדיין... היא פאקינג דחפה אותו מצוק. זה ניסיון רצח. וזה אפילו לא היתה סיטואציה של הגנה עצמית. והיא הודתה באשמה למיטב הבנתי. אז זה מוזר, ובמציאות אני כן חושבת שהיא היתה אמורה להיענש.
ובסדרה גם היא חושבת שהיא אמורה להיענש וחוזרת אל הדוש... |פנים| אוי די. נהיה לי כבר חשש כבד שבסוף העונה הזו הוא יהרוג אותה.
אבל בראיין מביא לה את הראיונות עם עדי האופי שהכין למשפט (שלא היה) כדי לשמוע כמה אוהבים ומעריכים אותה וזה מה שבסוף משכנע אותה לעזוב אותו באמת אל אחותה. (נקווה שזה יחזיק.)

אבא של שון מגיע במקרה לעגלת האוכל שהוא פתח עם ליז ומופתע אבל מקבל את זה יפה.
וליז שומעת אותו אומר שזה היה חלום ישן של שניהם לפתוח כזה יחד, אז היא מוכרת את חלקה בעסק לאבא של שון, בניסיון לעשות מעשה טוב בשביל שניהם.
אלא שהיא עושה את זה בלי לשאול קודם את שון אם זה מתאים לו בכלל, ואז מגלה שזה לא מתאים לו בכלל. בכלל בכלל. הוא לא רוצה לעבוד עם אבא שלו ויש ביניהם עדיין כל מיני בעיות לא פתורות. אויש.
מסכנה ליז, היתה לה כוונה טובה.

גבי עדיין עצבנית על ג'ימי.
פול הולך עם הנוירולוגית/בת-זוג שלו לבקר את בעלה.
(ג'ימי: אה אתם הולכים לבקר את הקבר שלו?
פול: לא, ג'ימי, לא לכולם בני הזוג מתו
:-D OMG |פנים|)
בקיצור הבעל שלה הוא חולה דמנציה ובבית אבות סיעודי.
ופול חושש להכביד עליה שוב בעצמו עם מצב דומה, בגלל הפרקינסון שלו.
אז לפחות הוא עובר להיות מטופל אצל נוירולוגית אחרת, כדי לאפשר לה להיות רק בת זוג שלו.

בראיין עדיין כועס שג'ימי לו סיפר לו שהוא שוכב עם גבי והויכוח מתפתח להבנה שהם לא מכירים מספיק טוב זה את זה בעצם.
אז בסוף הפרק ג'ימי מזמין את עצמו (?) לארוחת ערב אצל בראיין והבעל שלו ומנסה לתקן את המצב.

ואליס הולכת לפגוש פנים אל פנים את הדורס, ומתפרצת עליו, אבל היא גם שכחה שם את היומן שלה (נראה לי).
ובסוף היא מתנשקת עם קונור (הבן של ליז, שעכשיו חבר של סאמר).

טוני החתול

Well-known member
מנהל

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסדרה הרפואית החדשה שלי
אני לא מצליח להבין למה כל הדמויות שם סטרייטיות. אני התרגלתי לתנאים אחרים במוחות מבריקים.

לא אהבתי כשהיה כל כך מהר בפרק "24 שעות לפני". כלומר אני כן חושב שהיינו צריכים לראות את איימי גם איך שהיא הייתה לפני התאונה, אבל יכלו פשוט להתחיל שם.
אבל לפחות לא לקח יותר מידי זמן עד שהגיעו לתאונה. נראה לי שיותר מחצי מהפרק היה אחרי התאונה.

אז יש לנו את איימי, הרופאה הראשית, שהיא אדם קר ומנוכר ומגעילה לרוב הסובבים אותה - אבל לפחות הייתה לה חברה אחת שנראה שהיא בקשר טוב איתה ויש לה רומן עם קולגה והיא גם מחייכת אליו.

אבל זה כל כך שונה מאיך שהיא לפני 8 שנים/אחרי התאונה.
הכי הפתיע אותי זה איך היא מתרגשת כשהיא רואה את הרופא השחור הצעיר (TJ) והיא מתרגשת כי מסתבר שהם הכירו לפני שהוא בחר ללמוד רפואה.
אבל זה מפתיע כי היא הייתה קרה ומגעילה אליו כמו אל רוב האחרים בתחילת הפרק.

הנחתי שנגלה שהבן שלה מת. זה עדיין היה מאוד עצוב.

תהיתי אם תהיה לה איזו הברקה רפואית אחרי התאונה שתעזור לאישה בהריון, אבל בסוף זה פשוט הרעיון שלה מלפני התאונה שעזר.

חוץ מזה כל פוליטיקת בית החולים זה משהו שאני לא אוהב אז אני מקווה שזה לא יקבל המון מיקוד.

Lhuna3

Well-known member
עוד פרק משעמם למדי.
הרוצח של הבן של השופט חטף עכשיו גם את הבן של מפקד המחלקה.
בעבר דברה נולדת.
דקסטר רוצח פעם שלישית, את הרוצח שיצא לחופשי בגלל הטעות של הארי, ובכך הופך רשמית לרוצח סדרתי.
בדרך להיפטר מהגופה בבריכת התנינים הוא מגלה שהמשטרה גילתה שם שאריות מהגופה הקודמת שזרק, אופס.
אבל אנחנו יודעים שיהיה בסדר.

באפי עדיין לא עושה שום דבר מעניין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד פרק משעמם למדי.
וואי לחלוטין.
מה זה אומר על הסדרה שהחטיפה של בן של דמות ראשית היא משעממת.
העניין הוא שכשראו בפריוויסלי גם את הילד החטוף הקודם וגם את הילד הנוכחי אז היה ברור שהוא יחטף.
בעבר דברה נולדת.
ומסתבר שאשתו של הארי ידעה שיש לו רומן ודורשת ממנו להפסיק. מעניין אם הוא יעשה את זה.
ושוב היה לנו קטע בעבר שהיה נראה כאילו אולי עכשיו ירצחו את אמא של דקסטר,
אבל נזכרתי שכשרוצחים אותה אז הבנים שלה איתה.
דקסטר רוצח פעם שלישית, את הרוצח שיצא לחופשי בגלל הטעות של הארי, ובכך הופך רשמית לרוצח סדרתי.
חשבתי שאולי בסוף יתגלה שהאדם הזה הוא בעצם לא הרוצח.
בדרך להיפטר מהגופה בבריכת התנינים הוא מגלה שהמשטרה גילתה שם שאריות מהגופה הקודמת שזרק, אופס.
אבל אנחנו יודעים שיהיה בסדר.
והיה גם איזכור לסירה אז בטח נראה אותו מפתח את השיטה החדשה של כיצד להפטר מגופות
באפי עדיין לא עושה שום דבר מעניין.
וואי לחלוטין. בפרק הזה אפילו פחות מבפרקים קודמים.
אפילו השוטר הכמעט ניצב מקבל יותר עלילה ממנה - דקסטר גילה שהוא הומו ואני מניח שיהיה עם זה עניין כלשהו אם כי ברור שלדקסטר לא אכפת, אבל בטח השוטר ילחץ.

חוץ מזה היה עוד רצח של אדם בודד ודקסטר מאוד נכנס לתיאוריה שזה רוצח סדרתי ומתאר את התשוקות של רוצח סדרתי יותר מידי בפירוט בשביל מישהו שאמור להיות חדש מאוד בתחום.

וגם דקסטר היה בדייט כפול. והוא מצליח לחקות התנהגות בדייט מספיק טוב כנראה.
החבר של דברה מרגיש חשוד עדיין אבל לא עשה משהו יותר מידי מוזר חוץ מלהתעצבן נורא על איזה בחור.

לפי הקלנדר שבוע הבא לא יהיה פרק, אבל מי יודע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שרינקינג - פרק 2X03
Psychological Something-ism
הי גם אני ראיתי את הפרק הזה היום.
למעשה כבר התחלתי את הפרק הבא אבל אז אפל נזכר שהוא צריך להיות מניאק אלי ונתקע כל דקה אז הפסקתי.
איך ייתכן שהשגתי אותך בבינג'?
מתישהו באמצע העונה הראשונה קלטתי שהסדרה הזאת דומה בטירוף לסדרה קוגר טאון.
נקודת הדמיון הכי ברורה היא זה שיש שם את אותה שכנה, כלומר אותה שחקנית, אבל גם משחקת דמות מאוד דומה.
אבל הדבר הגדול באמת זה איך שהסדרה עברה מהר מאוד מקבוצה של אנשים שיש קשרים מסויימים בינהם לחבורה שכולם חברים הכי טובים וכל הזמן נמצאים יחד. קודם ליז הפכה להיות חברה טובה של גבי ואז עם הזמן זה הופך לחבורה גדולה שכוללת גם את שון ובריאן וג'ימי ובאופן שהוא מתנגד לו גם פול.
גם היחס למתבגרים בשתי הסדרות הוא דומה מאוד
גרייס (המטופלת שדחפה מהצוק את בעלה) משתחררת בלי כתב אישום כי הפרקליטות לא מאמינה שתשיג הרשעה נגדה, בגלל "הראיות להתעללות והרשעות קודמות שלו".
האמת שזה לא נראה לי הכי הגיוני.
אני לא יודע אם זה לא הגיוני. כלומר אני לא מבין מספיק את מערכת המשפט האמריקאית. אבל ראיתי דברים מוזרים בעבר בסדרות.
ברור שאני בעדה ושהוא כל כך דוש שאפילו הפיזיותרפיסטית שלו מודה שהיא כל כך שונאת אותו שהיא לא רוצה שהוא יחלים.
אבל עדיין... היא פאקינג דחפה אותו מצוק. זה ניסיון רצח. וזה אפילו לא היתה סיטואציה של הגנה עצמית. והיא הודתה באשמה למיטב הבנתי. אז זה מוזר, ובמציאות אני כן חושבת שהיא היתה אמורה להיענש.
ובסדרה גם היא חושבת שהיא אמורה להיענש וחוזרת אל הדוש... |פנים| אוי די. נהיה לי כבר חשש כבד שבסוף העונה הזו הוא יהרוג אותה.
אבל בראיין מביא לה את הראיונות עם עדי האופי שהכין למשפט (שלא היה) כדי לשמוע כמה אוהבים ומעריכים אותה וזה מה שבסוף משכנע אותה לעזוב אותו באמת אל אחותה. (נקווה שזה יחזיק.)
כמו שאמרתי זה מוזר ומרגיש לא הגיוני. והיה כל כך עצוב שהיא הרגישה שהיא צריכה לחזור לטפל בו כדי להעניש את עצמה. אני שמח שזה לא נגרר יותר מזה ובריאן באמת היה סוג של גיבור כשהוא חשב על מה שבסוף ישכנע אותה שמגיע לה יותר.
אבא של שון מגיע במקרה לעגלת האוכל שהוא פתח עם ליז ומופתע אבל מקבל את זה יפה.
וליז שומעת אותו אומר שזה היה חלום ישן של שניהם לפתוח כזה יחד, אז היא מוכרת את חלקה בעסק לאבא של שון, בניסיון לעשות מעשה טוב בשביל שניהם.
אלא שהיא עושה את זה בלי לשאול קודם את שון אם זה מתאים לו בכלל, ואז מגלה שזה לא מתאים לו בכלל. בכלל בכלל. הוא לא רוצה לעבוד עם אבא שלו ויש ביניהם עדיין כל מיני בעיות לא פתורות. אויש.
מסכנה ליז, היתה לה כוונה טובה.
וואי זה היה ברור לי ששון לא באמת רוצה לעשות את זה עם אבא שלו. וכשליז קראה לו לשיחה קלטתי מיד שהיא פשוט עשתה משהו בלי לשאול אותו. אבל זה כל כך מטומטם מצידה. כלומר נכון שהיו לה כוונות טובות, ונכון ששון הגזים באיך שהוא התפרץ עליה באופן מפחיד, אבל היא באמת די טיפשה.
גבי עדיין עצבנית על ג'ימי.
פול הולך עם הנוירולוגית/בת-זוג שלו לבקר את בעלה.
(ג'ימי: אה אתם הולכים לבקר את הקבר שלו?
פול: לא, ג'ימי, לא לכולם בני הזוג מתו
:-D OMG |פנים|)
בקיצור הבעל שלה הוא חולה דמנציה ובבית אבות סיעודי.
ופול חושש להכביד עליה שוב בעצמו עם מצב דומה, בגלל הפרקינסון שלו.
אז לפחות הוא עובר להיות מטופל אצל נוירולוגית אחרת, כדי לאפשר לה להיות רק בת זוג שלו.
אוי זה מצב מאוד מוזר שהוא יוצא עם מישהי שבעלה עדיין חי ונראה שעדיין יש לה רגשות אליו. (אוי זה מזכיר לי משהו מאחוזת דאונטון)
בראיין עדיין כועס שג'ימי לו סיפר לו שהוא שוכב עם גבי והויכוח מתפתח להבנה שהם לא מכירים מספיק טוב זה את זה בעצם.
אז בסוף הפרק ג'ימי מזמין את עצמו (?) לארוחת ערב אצל בראיין והבעל שלו ומנסה לתקן את המצב.
אוקי כל הקו עלילה הזה הרגיש מופרח.
כלומר אני יכול להבין איך בריאן יכול להרגיש שהחברות שלו עם ג'ימי נעלמת בהדרגה, זה קורה הרבה פעמים. זה שג'ימי ניתק איתו קשר לשנה בהחלט סימן חזק לזה.
אבל איך זה עובד עם כמה שהם היו קרובים אחד לשני בעונה הקודמת. ג'ימי ערך את החתונה של בריאן רק לפני רגע, אז איך הוא פתאום קולט שבועות (נראה לי) לאחר מכן שבעצם הם מאבדים קשר כחברים?
כן היה חמוד שג'ימי עשה מאמץ ובא לארוחה אצל בריאן (כנראה בלי להודיע, אבל לא משנה).
חוץ מזה אני מאוד אוהב את צ'ארלי וחבל לי שרואים אותו כל כך מעט. זה גם מרגיש מוזר כי בריאן כל הזמן עם האחרים אבל אנחנו רואים יותר את דרק של ליז מאשר את צ'ארלי.
ואליס הולכת לפגוש פנים אל פנים את הדורס, ומתפרצת עליו, אבל היא גם שכחה שם את היומן שלה (נראה לי).
נראה לי שזה היה ארנק. אבל אני לא בטוח.
אגב, גיליתי במקרה שמי שמשחק את הנהג הדורס זה שחקן בשם ברט גולדסטין שגם משחק בטד לאסו. והוא גם אחד מיוצרי הסדרה הזאת (כלומר שרינקינג, לא טד לאסו)
ובסוף היא מתנשקת עם קונור (הבן של ליז, שעכשיו חבר של סאמר).
אוי, קלישאות של סדרות. צפוי וחבל.

dilly snake

Active member
ראיתי, אבל לא ממש נפלתי מהרגליים.
אז יש לנו את איימי, הרופאה הראשית, שהיא אדם קר ומנוכר ומגעילה לרוב הסובבים אותה - אבל לפחות הייתה לה חברה אחת שנראה שהיא בקשר טוב איתה ויש לה רומן עם קולגה והיא גם מחייכת אליו.
היא כזאת קלישאה על נשים חזקות, כל הזמן גלגלתי עיניים בהתחלה.

הקולגה שהיא שוכבת איתו נראה כמו מאט בומר והוא הסתובב עם תליון "חי" חצי פרק, אני תוהה אם זה ימשיך הלאה או שישכחו שהוא יהודי.
הנחתי שנגלה שהבן שלה מת. זה עדיין היה מאוד עצוב.
כן, מצד שני, נשים הופכות להיות פסיכיות כי הן לא יכולות להתמודד עם החיים שלהן.
חוץ מזה כל פוליטיקת בית החולים זה משהו שאני לא אוהב אז אני מקווה שזה לא יקבל המון מיקוד.
זה מרגיש כאילו ד"ר מילר זומם משהו נגדה, כאילו הוא הולך לנצל את זה שהזיכרון שלה הלך בחלקו כדי להיפטר ממנה לתמיד. לדעתי הוא גורם למוות מיותר של מטופלים והיא עלתה על זה.

לא מפתיע שלבעל לשעבר יש משפחה חדשה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי, אבל לא ממש נפלתי מהרגליים.
גם אני לא. אבל גם ממש לא נפלתי מההתחלה של מוחות מבריקים. נחיה ונראה.
היא כזאת קלישאה על נשים חזקות, כל הזמן גלגלתי עיניים בהתחלה.
תכלס היא לא שונה כמעט מדוקטור האוס ביחס שלה אל קולגות ומטופלים.
אבל גם לנו וגם לאנשים בתוך הסדרה זה מרגיש שונה כי היא אישה.

מעניין כמה שנים מהחיים של האוס היה צריך למחוק כדי להחזיר אותו למצב שהוא בן אדם נחמד...
הקולגה שהיא שוכבת איתו נראה כמו מאט בומר והוא הסתובב עם תליון "חי" חצי פרק, אני תוהה אם זה ימשיך הלאה או שישכחו שהוא יהודי.
אה וואלה. בשלב מסויים זה באמת היה נראה לי שזה חי בשרשרת שלו, אבל לא הצלחתי לראות מספיק טוב ושכחתי מזה.
זה מרגיש כאילו ד"ר מילר זומם משהו נגדה, כאילו הוא הולך לנצל את זה שהזיכרון שלה הלך בחלקו כדי להיפטר ממנה לתמיד. לדעתי הוא גורם למוות מיותר של מטופלים והיא עלתה על זה.
לא נראה לי. לדעתי הוא פשוט עשה טעות והיא עלתה עליו ועכשיו הוא לא צריך לחשוש שהיא תחשוף אותו.
אני מהמר שבהמשך הם יהפכו להיות קולגות שעובדים טוב ביחד.
לא מפתיע שלבעל לשעבר יש משפחה חדשה.
מפתיע שלא עשו לנו טוויסט וגילו שהוא בן זוג של החברה הטובה שלה או משהו כזה.

Lhuna3

Well-known member
הי גם אני ראיתי את הפרק הזה היום.
למעשה כבר התחלתי את הפרק הבא אבל אז אפל נזכר שהוא צריך להיות מניאק אלי ונתקע כל דקה אז הפסקתי.
איך ייתכן שהשגתי אותך בבינג'?
לא השגת אותי כי אני ראיתי את פרק 4 כבר אתמול, פשוט עוד לא היה לי כוח לכתוב עליו.
היום באמת לא ראיתי כלום חוץ מדקסטר (לא יודעת למה תמיד אני רצה לראות את הפרק שלו, למרות שזה כזה גרוע. כנראה זו הנוסטלגיה.)
האמת שמכל מה שאתה כותב לא ברור לי אם אתה בכלל אוהב את הסדרה.
אני לא יודע אם זה לא הגיוני. כלומר אני לא מבין מספיק את מערכת המשפט האמריקאית. אבל ראיתי דברים מוזרים בעבר בסדרות.
אני לא מתיימרת להבין יותר ממך את מערכת המשפט האמריקאית, ועדיין אני די משוכנעת שזה לא הגיוני לא להגיש כתב אישום כשיש הודאה באשמה על דחיפה מצוק.
ובטח לא מהסיבה שנאמרה בפרק (כאילו מה בכלל קשור העבר שלו).
וואי זה היה ברור לי ששון לא באמת רוצה לעשות את זה עם אבא שלו. וכשליז קראה לו לשיחה קלטתי מיד שהיא פשוט עשתה משהו בלי לשאול אותו. אבל זה כל כך מטומטם מצידה. כלומר נכון שהיו לה כוונות טובות, ונכון ששון הגזים באיך שהוא התפרץ עליה באופן מפחיד, אבל היא באמת די טיפשה.
אני לא חושבת שהיא טיפשה. צריך לזכור שיש לה הרבה פחות מושג מאיתנו על זה שבכלל יש בעיות משמעותיות בינו ובין אבא שלו, והאינטראקציה היחידה שהיא היתה עדה לה הם התנהגו סבבה זה עם זה.
אוי זה מצב מאוד מוזר שהוא יוצא עם מישהי שבעלה עדיין חי ונראה שעדיין יש לה רגשות אליו. (אוי זה מזכיר לי משהו מאחוזת דאונטון)
בעיני זה לא עד כדי כך מוזר, בהתחשב במצב שלו.
אוקי כל הקו עלילה הזה הרגיש מופרח.
כלומר אני יכול להבין איך בריאן יכול להרגיש שהחברות שלו עם ג'ימי נעלמת בהדרגה, זה קורה הרבה פעמים. זה שג'ימי ניתק איתו קשר לשנה בהחלט סימן חזק לזה.
אבל איך זה עובד עם כמה שהם היו קרובים אחד לשני בעונה הקודמת. ג'ימי ערך את החתונה של בריאן רק לפני רגע, אז איך הוא פתאום קולט שבועות (נראה לי) לאחר מכן שבעצם הם מאבדים קשר כחברים?
פה אני מסכימה, גם לי זה הרגיש מופרך.
כן היה חמוד שג'ימי עשה מאמץ ובא לארוחה אצל בריאן (כנראה בלי להודיע, אבל לא משנה).
חוץ מזה אני מאוד אוהב את צ'ארלי וחבל לי שרואים אותו כל כך מעט. זה גם מרגיש מוזר כי בריאן כל הזמן עם האחרים אבל אנחנו רואים יותר את דרק של ליז מאשר את צ'ארלי.
דרק וליז שכנים של ג'ימי, זה הבסיס לקשר, אז זה לא מוזר שרואים אותו יותר.
נראה לי שזה היה ארנק. אבל אני לא בטוח.
נכון, ארנק.
אגב, גיליתי במקרה שמי שמשחק את הנהג הדורס זה שחקן בשם ברט גולדסטין שגם משחק בטד לאסו. והוא גם אחד מיוצרי הסדרה הזאת (כלומר שרינקינג, לא טד לאסו)
אה באמת היה לי מוכר קצת.
אוי, קלישאות של סדרות. צפוי וחבל.
כן, גם בעיני חבל.

Lhuna3

Well-known member
שרינקינג - פרק 2X04
Made You Look
ראיתי כבר אתמול
שון מפחד לדבר עם ליז אחרי שהתפרץ עליה, וג'ימי מציע שהוא יקח אותה לפגישה שלו אצל פול ביחד.
זה עובד.
אבל עדיין שון נאלץ עכשיו לעבוד עם אביו וזה מטרגר אותו.
וג'ימי אמור לא לדבר איתו "פסיכולוגית" אבל בכל זאת יוצא ששון מספר לו על הקושי איתו, ואח"כ פול קצת כועס על זה.

פול מוטרד שהזכרון שלו מתדרדר. ג'ימי מבטיח לו להגיד לו כשזה יקרה.

חבר של בראיין (גם אתם תמיד מתלבטים איך לכתוב את השם זה?) וצ'ארלי מביא אליהם את התינוקת המאומצת שלו, ואז מתברר שצ'ארלי בעצם מאוד רוצה גם להיות אבא, למרות שבראיין לא רוצה וצ'ארלי תמיד אמר שהוא בסדר עם זה.
ואז כולם לוחצים על בראיין להכנע ולהסכים לתינוק.
אני לא חושבת שזה נכון ללחוץ ככה על מישהו שלא רוצה.
אבל זה כנראה הולך לקרות.

גבי רוצה גם דרק ו"במקרה" דרק מביא לה דרק אחר (שחקן מוכר לי אבל אין לי כוח לבדוק) והם חמודים יחד.
(כי גם הוא "אותו בנאדם" כמו רוב הדמויות בסדרה, ואיכשהו בפרק הזה או הקודם גם דרק של ליז, שלפני כן הרגיש לי קצת שונה, נהיה אותו בנאדם.)

ובסוף הפרק הדורס מגיע כאילו להחזיר לאליס את הארנק ובראיין תופס אותו מסתכל על הבית מבחוץ והוא שואל אותו אם הם בסדר ובראיין בהתחלה די מגרש אותו בכעס אבל אח"כ מתעניין אם הוא עצמו (הדורס) בסדר והולך אחריו, אז זה רגש חזק.

רגעים שהצחיקו אותי:
* ג'ימי לפול "יש לך חבר. עשיתי לך חבר". (ג'ימי הוא כל כך מרשל אריקסון)
* הקטע שג'ימי מעיר משהו לפועלים שעובדים מול הבית של "פאם הגזענית" ואז מתקן "אתם בטח מכירים אותה רק בתור פאם" והפועל אומר שהם גם מכירים אותה בתור "פאם הגזענית"
* קולין/ריקון איך שקוראים לבן של ליז שעכשיו בגד בסאמר עם אליס וכל המבטים שאליס תוקעת בו על התגובות הנוראיות שלו :-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 2

כן אני אגיב לכם בפיגור ואתם תסבלו את זה!

באפי: "איימ טייני באט מייטי" - וי נואו גירל. ראינו 7 עונות של זה.

מה שכן השחקן הזה בהחלט אוכל כמו דקסטר. זה משעשע לראות איך הוא עושה את זה בול.

עוד משהו יותר נחמד בסדרה הזאת לעומת הספינאוף זה שחזרנו לאווירת השמש והסלסה של מיאמי במקום השלג מהדכא ההוא.
חוצמזה קצת משעמם.

ילד חטוף בשבי זה קצת טריגרי כרגע... :-( ואז עוד עשו את זה ממש מזוויע :cry:
כן:-(

וראינו את אמא של דקסטר כשהארי משכנע אותה שהיא תהיה בטוחה אם היא תשתף פעולה איתו, כשאנחנו יודעים איך זה נגמר, וגם את דקסטר כילד עם אחיו בריאן - שאנחנו יודעים מה הולך לצאת גם ממנו.
למה יש פלאשבק בסדרה שהיא כולה פלאשבק??

* NHI = No Humans Involved
זה הזכיר לי בסדרה יורשים, שם קראו לזה NRPI (No Real Person involved), כך כינו בחברה של משפחת רוי מקרים שבהם נפגעו/נהרגו רק זונות/משרתים/פועלים וכולי. אלא ששם זה בא להראות לנו כמה הם (המשפחה והארגון) מדורדרים מוסרית וחולניים, ופה זה נראה לי ממש מוזר שהשוטרים מדברים ככה על זונות, סוחרי סמים וחסרי בית. אבל לפי גוגל יש טענה שזה באמת היה מונח ששוטרים בארה"ב השתמשו בו (גם ביחס לשחורים). זה ממש נוראי.
זה נוראי אבל כן לא מפתיע. בטח בניינטיז.
* האם זה שהפקידה של ארכיון המשטרה צוחקת שהיא תהיה dead and buried עד שהתיקים יועברו למחשב רומז לנו שהיא בדרך להרצח?
היא הייתה בסדרה המקורית לדעתי הרבה יותר מבוגרת. בסוף היא מתה אבל ממשהו טבעי נראה לי ודקסטר היה עצוב מזה. היה לה קטע עם פאי לימון?

לא ממש מפתיע שגם שוטרים מדברים ככה, אפילו באופן רשמי, עם כל מה שאנחנו יודעים על שוטרים בארה"ב
|כן|

אני אוהב את דב הקטנה עם כל הקללות. היא כזאת מסכנה.
היא קצת מיותרת. כאילו היא לא קשורה לשום עלילה אבל היא קיימת אז צריך לדחוף אותה איכשהו.

א. כי דקסטר הוא הכי לא רגיש שיש, כלומר גם אחרי שהבין לא נראה לי שהוא נעלב, בכלל קשה לי לדמיין אותו נעלב ממשהו.
ב. כי זה היה כזה צחוקים של חבר'ה בעבודה שמסתלבטים אחד על השני, לא בקטע מרושע. אף אחד שם הוא לא מרושע "מהסוג הזה" (גם אם יש שם מישהו/י מרושע/ת בקטע אחר) ובטח שאף אחד שם לא היה מתנהג ברשעות לבן של הארי.
|כן|
בעיקר כי זה לא הזיז לדקסטר. הוא כזה "יאיי מסתלבטים עליי אני חלק מהחברה":-D

כלומר דווקא זה שנותנים לו להתגאות במשהו, לגרום לו לחשוב שהוא מיוחד, ואז שומטים את זה מתחתיו, אפילו שזה נעשה בצחוק ובלי ממש כוונה רעה ואפילו אם הוא לא טיפוס שנפגע מזה במיוחד. בי משהו כזה היה פוגע חזק נורא.
אני מבינה אותך בהחלט אבל ספציפית לדקסטר זה לא כזה הזיז אז לא נורא.

Lhuna3

Well-known member
כן אני אגיב לכם בפיגור ואתם תסבלו את זה!
:-D
מה שכן השחקן הזה בהחלט אוכל כמו דקסטר. זה משעשע לראות איך הוא עושה את זה בול.
זה מה שאני אוהבת גם.
ספוילר (בקושי) לדקסטר: ההתחלה ולסדרה המקורית אולי

היא הייתה בסדרה המקורית לדעתי הרבה יותר מבוגרת. בסוף היא מתה אבל ממשהו טבעי נראה לי ודקסטר היה עצוב מזה. היה לה קטע עם פאי לימון?
וואי גם את? למה אתם זוכרים אותה כל כך? :-D כאילו היא לא היתה דמות ממש משנית (כאילו יותר שלישונית/רביעונית)?! שאת אפילו זוכרת איך היא מתה?
האם היה איזה קו עלילה משמעותי שהתמקד בה ואני לא זוכרת?
בזכרון שלי היא גג מחליפה משפטי שיחת חולין עם דקסטר כשהוא בא לחפש משהו בארכיון/ראיות.

didalf

Well-known member
וואי גם את? למה אתם זוכרים אותה כל כך? :-D כאילו היא לא היתה דמות ממש משנית (כאילו יותר שלישונית/רביעונית)?! שאת אפילו זוכרת איך היא מתה?
האם היה איזה קו עלילה משמעותי שהתמקד בה ואני לא זוכרת?
בזכרון שלי היא גג מחליפה משפטי שיחת חולין עם דקסטר כשהוא בא לחפש משהו בארכיון/ראיות.
היא הייתה די משמעותית לדקסטר. מספיק כדי שיכאב לו כשהיא מתה.
אולי תמונות יעוררו את זכרונך
1736705918991.png 1736705953359.png

אוקי תוך כדי שחיפשתי תמונה גוגל הזכיר לי שהוא הרג אותה. ידעתי שהיה אישו סביב המוות שלה. אני חושבת שזאת הייתה המתת חסד ואולי הפעם הראשונה שהוא הרג מישהו שלא "הגיע לו" ולא לפי הטקס פשוט כי היא ממש סבלה. קיצר כן זה היה קו עלילה רציני אנחנו אמורים לזכור אותה.
*כן היא בייסקלי התחננה שהוא יהרוג אותה.

היה לה קטע עם פאי לימון?
אולסו ראי בתמונה - פאי לימון:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היא הייתה די משמעותית לדקסטר. מספיק כדי שיכאב לו כשהיא מתה.
אולי תמונות יעוררו את זכרונך
1736705918991.png
1736705953359.png

אוקי תוך כדי שחיפשתי תמונה גוגל הזכיר לי שהוא הרג אותה. ידעתי שהיה אישו סביב המוות שלה. אני חושבת שזאת הייתה המתת חסד ואולי הפעם הראשונה שהוא הרג מישהו שלא "הגיע לו" ולא לפי הטקס פשוט כי היא ממש סבלה. קיצר כן זה היה קו עלילה רציני אנחנו אמורים לזכור אותה.
*כן היא בייסקלי התחננה שהוא יהרוג אותה.
מעניין שאני זכרתי אותה, אבל לא זכרתי בכלל שהוא הרג אותה.
אני זוכר אותה משתי סיבות:
1. משחקת אותה מרגו מרטינדייל שהיא מעולה (אם כי עד כמה שזכור לי "גיליתי" אותה רק מאוחר יותר בסדרה Justified)
2. תמיד היה משהו מיוחד בדמות כי היא הייתה האדם היחיד שידע את האמת על העבר של דקסטר. היא ידעה שיש לו אח בשם בריאן. והייתה תחושה או רמיזה לכך שייתכן שהיא יודעת שהוא רוצח רוצחים. כלומר ממה שאת אומרת על מה שקרה אז כנראה ברור שהיא ידעה בסוף, אבל ייתכן שהיא ידעה עוד הרבה לפני.

בעיקר כי זה לא הזיז לדקסטר. הוא כזה "יאיי מסתלבטים עליי אני חלק מהחברה":-D

אני מבינה אותך בהחלט אבל ספציפית לדקסטר זה לא כזה הזיז אז לא נורא.
כמו שאמרתי בתגובה שלי - אני יודע שלדקסטר זה לא הפריע. אבל הם גם לא יכלו לדעת אם הוא יפגע מזה.
וזה פשוט נופל בנקודה שלי היה קשה.
כלומר אם היו עושים לי את זה כשאני מתחיל עבודה חדשה אז אני חושב שסיכוי גדול שפשוט הייתי עוזב. זאת בטח תגובה מוגזמת, אבל אני חושב שלא הייתי מסוגל להתמודד עם זה.

Lhuna3

Well-known member
כלומר אם היו עושים לי את זה כשאני מתחיל עבודה חדשה אז אני חושב שסיכוי גדול שפשוט הייתי עוזב. זאת בטח תגובה מוגזמת, אבל אני חושב שלא הייתי מסוגל להתמודד עם זה.
אני לא חושבת שזו תגובה מוגזמת, אני בטוחה שגם אני הייתי לוקחת את זה קשה וגם שרוב האנשים היו נעלבים מזה.
אבל מעבר לזה שזה דקסטר (על כל המשתמע) זה גם סביבת עבודה קשוחה במיוחד שבה מרגיש לי שמצופה מכולם להיות הרבה פחות רגישים באופן כללי.

ספוילר דקסטר ההתחלה ואתם תצחקו עלי ממש עכשיו
בכלל חשבתי שהדמות של ההיא מהארכיון שדיברנו עליה היא שחורה ח׳חחחחחח

למעלה