כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אגב ראיתי את פרקי הסיום של מוחות מבריקים (זה התרגום שבחרנו?)תודה באמת
אני גם התקדמתי קצת עם שרינקינג מאז פעם אחרונה שכתבתי עליה.שרינקינג - פרק 2X03
אני מחכה לקרוא אותן.אני גם התקדמתי קצת עם שרינקינג מאז פעם אחרונה שכתבתי עליה.
גם על זה מילים יכתבו.
וואי לחלוטין.עוד פרק משעמם למדי.
ומסתבר שאשתו של הארי ידעה שיש לו רומן ודורשת ממנו להפסיק. מעניין אם הוא יעשה את זה.בעבר דברה נולדת.
חשבתי שאולי בסוף יתגלה שהאדם הזה הוא בעצם לא הרוצח.דקסטר רוצח פעם שלישית, את הרוצח שיצא לחופשי בגלל הטעות של הארי, ובכך הופך רשמית לרוצח סדרתי.
והיה גם איזכור לסירה אז בטח נראה אותו מפתח את השיטה החדשה של כיצד להפטר מגופותבדרך להיפטר מהגופה בבריכת התנינים הוא מגלה שהמשטרה גילתה שם שאריות מהגופה הקודמת שזרק, אופס.
אבל אנחנו יודעים שיהיה בסדר.
וואי לחלוטין. בפרק הזה אפילו פחות מבפרקים קודמים.באפי עדיין לא עושה שום דבר מעניין.
הי גם אני ראיתי את הפרק הזה היום.שרינקינג - פרק 2X03
Psychological Something-ism
אני לא יודע אם זה לא הגיוני. כלומר אני לא מבין מספיק את מערכת המשפט האמריקאית. אבל ראיתי דברים מוזרים בעבר בסדרות.גרייס (המטופלת שדחפה מהצוק את בעלה) משתחררת בלי כתב אישום כי הפרקליטות לא מאמינה שתשיג הרשעה נגדה, בגלל "הראיות להתעללות והרשעות קודמות שלו".
האמת שזה לא נראה לי הכי הגיוני.
כמו שאמרתי זה מוזר ומרגיש לא הגיוני. והיה כל כך עצוב שהיא הרגישה שהיא צריכה לחזור לטפל בו כדי להעניש את עצמה. אני שמח שזה לא נגרר יותר מזה ובריאן באמת היה סוג של גיבור כשהוא חשב על מה שבסוף ישכנע אותה שמגיע לה יותר.ברור שאני בעדה ושהוא כל כך דוש שאפילו הפיזיותרפיסטית שלו מודה שהיא כל כך שונאת אותו שהיא לא רוצה שהוא יחלים.
אבל עדיין... היא פאקינג דחפה אותו מצוק. זה ניסיון רצח. וזה אפילו לא היתה סיטואציה של הגנה עצמית. והיא הודתה באשמה למיטב הבנתי. אז זה מוזר, ובמציאות אני כן חושבת שהיא היתה אמורה להיענש.
ובסדרה גם היא חושבת שהיא אמורה להיענש וחוזרת אל הדוש... אוי די. נהיה לי כבר חשש כבד שבסוף העונה הזו הוא יהרוג אותה.
אבל בראיין מביא לה את הראיונות עם עדי האופי שהכין למשפט (שלא היה) כדי לשמוע כמה אוהבים ומעריכים אותה וזה מה שבסוף משכנע אותה לעזוב אותו באמת אל אחותה. (נקווה שזה יחזיק.)
וואי זה היה ברור לי ששון לא באמת רוצה לעשות את זה עם אבא שלו. וכשליז קראה לו לשיחה קלטתי מיד שהיא פשוט עשתה משהו בלי לשאול אותו. אבל זה כל כך מטומטם מצידה. כלומר נכון שהיו לה כוונות טובות, ונכון ששון הגזים באיך שהוא התפרץ עליה באופן מפחיד, אבל היא באמת די טיפשה.אבא של שון מגיע במקרה לעגלת האוכל שהוא פתח עם ליז ומופתע אבל מקבל את זה יפה.
וליז שומעת אותו אומר שזה היה חלום ישן של שניהם לפתוח כזה יחד, אז היא מוכרת את חלקה בעסק לאבא של שון, בניסיון לעשות מעשה טוב בשביל שניהם.
אלא שהיא עושה את זה בלי לשאול קודם את שון אם זה מתאים לו בכלל, ואז מגלה שזה לא מתאים לו בכלל. בכלל בכלל. הוא לא רוצה לעבוד עם אבא שלו ויש ביניהם עדיין כל מיני בעיות לא פתורות. אויש.
מסכנה ליז, היתה לה כוונה טובה.
אוי זה מצב מאוד מוזר שהוא יוצא עם מישהי שבעלה עדיין חי ונראה שעדיין יש לה רגשות אליו. (אוי זה מזכיר לי משהו מאחוזת דאונטון)גבי עדיין עצבנית על ג'ימי.
פול הולך עם הנוירולוגית/בת-זוג שלו לבקר את בעלה.
(ג'ימי: אה אתם הולכים לבקר את הקבר שלו?
פול: לא, ג'ימי, לא לכולם בני הזוג מתו
OMG )
בקיצור הבעל שלה הוא חולה דמנציה ובבית אבות סיעודי.
ופול חושש להכביד עליה שוב בעצמו עם מצב דומה, בגלל הפרקינסון שלו.
אז לפחות הוא עובר להיות מטופל אצל נוירולוגית אחרת, כדי לאפשר לה להיות רק בת זוג שלו.
אוקי כל הקו עלילה הזה הרגיש מופרח.בראיין עדיין כועס שג'ימי לו סיפר לו שהוא שוכב עם גבי והויכוח מתפתח להבנה שהם לא מכירים מספיק טוב זה את זה בעצם.
אז בסוף הפרק ג'ימי מזמין את עצמו (?) לארוחת ערב אצל בראיין והבעל שלו ומנסה לתקן את המצב.
נראה לי שזה היה ארנק. אבל אני לא בטוח.ואליס הולכת לפגוש פנים אל פנים את הדורס, ומתפרצת עליו, אבל היא גם שכחה שם את היומן שלה (נראה לי).
אוי, קלישאות של סדרות. צפוי וחבל.ובסוף היא מתנשקת עם קונור (הבן של ליז, שעכשיו חבר של סאמר).
היא כזאת קלישאה על נשים חזקות, כל הזמן גלגלתי עיניים בהתחלה.אז יש לנו את איימי, הרופאה הראשית, שהיא אדם קר ומנוכר ומגעילה לרוב הסובבים אותה - אבל לפחות הייתה לה חברה אחת שנראה שהיא בקשר טוב איתה ויש לה רומן עם קולגה והיא גם מחייכת אליו.
כן, מצד שני, נשים הופכות להיות פסיכיות כי הן לא יכולות להתמודד עם החיים שלהן.הנחתי שנגלה שהבן שלה מת. זה עדיין היה מאוד עצוב.
זה מרגיש כאילו ד"ר מילר זומם משהו נגדה, כאילו הוא הולך לנצל את זה שהזיכרון שלה הלך בחלקו כדי להיפטר ממנה לתמיד. לדעתי הוא גורם למוות מיותר של מטופלים והיא עלתה על זה.חוץ מזה כל פוליטיקת בית החולים זה משהו שאני לא אוהב אז אני מקווה שזה לא יקבל המון מיקוד.
גם אני לא. אבל גם ממש לא נפלתי מההתחלה של מוחות מבריקים. נחיה ונראה.ראיתי, אבל לא ממש נפלתי מהרגליים.
תכלס היא לא שונה כמעט מדוקטור האוס ביחס שלה אל קולגות ומטופלים.היא כזאת קלישאה על נשים חזקות, כל הזמן גלגלתי עיניים בהתחלה.
אה וואלה. בשלב מסויים זה באמת היה נראה לי שזה חי בשרשרת שלו, אבל לא הצלחתי לראות מספיק טוב ושכחתי מזה.הקולגה שהיא שוכבת איתו נראה כמו מאט בומר והוא הסתובב עם תליון "חי" חצי פרק, אני תוהה אם זה ימשיך הלאה או שישכחו שהוא יהודי.
לא נראה לי. לדעתי הוא פשוט עשה טעות והיא עלתה עליו ועכשיו הוא לא צריך לחשוש שהיא תחשוף אותו.זה מרגיש כאילו ד"ר מילר זומם משהו נגדה, כאילו הוא הולך לנצל את זה שהזיכרון שלה הלך בחלקו כדי להיפטר ממנה לתמיד. לדעתי הוא גורם למוות מיותר של מטופלים והיא עלתה על זה.
מפתיע שלא עשו לנו טוויסט וגילו שהוא בן זוג של החברה הטובה שלה או משהו כזה.לא מפתיע שלבעל לשעבר יש משפחה חדשה.
עד לרגע האחרון הייתי בטוחה שזה מה שקורה.מפתיע שלא עשו לנו טוויסט וגילו שהוא בן זוג של החברה הטובה שלה או משהו כזה.
לא השגת אותי כי אני ראיתי את פרק 4 כבר אתמול, פשוט עוד לא היה לי כוח לכתוב עליו.הי גם אני ראיתי את הפרק הזה היום.
למעשה כבר התחלתי את הפרק הבא אבל אז אפל נזכר שהוא צריך להיות מניאק אלי ונתקע כל דקה אז הפסקתי.
איך ייתכן שהשגתי אותך בבינג'?
אני לא מתיימרת להבין יותר ממך את מערכת המשפט האמריקאית, ועדיין אני די משוכנעת שזה לא הגיוני לא להגיש כתב אישום כשיש הודאה באשמה על דחיפה מצוק.אני לא יודע אם זה לא הגיוני. כלומר אני לא מבין מספיק את מערכת המשפט האמריקאית. אבל ראיתי דברים מוזרים בעבר בסדרות.
אני לא חושבת שהיא טיפשה. צריך לזכור שיש לה הרבה פחות מושג מאיתנו על זה שבכלל יש בעיות משמעותיות בינו ובין אבא שלו, והאינטראקציה היחידה שהיא היתה עדה לה הם התנהגו סבבה זה עם זה.וואי זה היה ברור לי ששון לא באמת רוצה לעשות את זה עם אבא שלו. וכשליז קראה לו לשיחה קלטתי מיד שהיא פשוט עשתה משהו בלי לשאול אותו. אבל זה כל כך מטומטם מצידה. כלומר נכון שהיו לה כוונות טובות, ונכון ששון הגזים באיך שהוא התפרץ עליה באופן מפחיד, אבל היא באמת די טיפשה.
בעיני זה לא עד כדי כך מוזר, בהתחשב במצב שלו.אוי זה מצב מאוד מוזר שהוא יוצא עם מישהי שבעלה עדיין חי ונראה שעדיין יש לה רגשות אליו. (אוי זה מזכיר לי משהו מאחוזת דאונטון)
פה אני מסכימה, גם לי זה הרגיש מופרך.אוקי כל הקו עלילה הזה הרגיש מופרח.
כלומר אני יכול להבין איך בריאן יכול להרגיש שהחברות שלו עם ג'ימי נעלמת בהדרגה, זה קורה הרבה פעמים. זה שג'ימי ניתק איתו קשר לשנה בהחלט סימן חזק לזה.
אבל איך זה עובד עם כמה שהם היו קרובים אחד לשני בעונה הקודמת. ג'ימי ערך את החתונה של בריאן רק לפני רגע, אז איך הוא פתאום קולט שבועות (נראה לי) לאחר מכן שבעצם הם מאבדים קשר כחברים?
דרק וליז שכנים של ג'ימי, זה הבסיס לקשר, אז זה לא מוזר שרואים אותו יותר.כן היה חמוד שג'ימי עשה מאמץ ובא לארוחה אצל בריאן (כנראה בלי להודיע, אבל לא משנה).
חוץ מזה אני מאוד אוהב את צ'ארלי וחבל לי שרואים אותו כל כך מעט. זה גם מרגיש מוזר כי בריאן כל הזמן עם האחרים אבל אנחנו רואים יותר את דרק של ליז מאשר את צ'ארלי.
נכון, ארנק.נראה לי שזה היה ארנק. אבל אני לא בטוח.
אה באמת היה לי מוכר קצת.אגב, גיליתי במקרה שמי שמשחק את הנהג הדורס זה שחקן בשם ברט גולדסטין שגם משחק בטד לאסו. והוא גם אחד מיוצרי הסדרה הזאת (כלומר שרינקינג, לא טד לאסו)
כן, גם בעיני חבל.אוי, קלישאות של סדרות. צפוי וחבל.
כןילד חטוף בשבי זה קצת טריגרי כרגע... ואז עוד עשו את זה ממש מזוויע
למה יש פלאשבק בסדרה שהיא כולה פלאשבק??וראינו את אמא של דקסטר כשהארי משכנע אותה שהיא תהיה בטוחה אם היא תשתף פעולה איתו, כשאנחנו יודעים איך זה נגמר, וגם את דקסטר כילד עם אחיו בריאן - שאנחנו יודעים מה הולך לצאת גם ממנו.
זה נוראי אבל כן לא מפתיע. בטח בניינטיז.* NHI = No Humans Involved
זה הזכיר לי בסדרה יורשים, שם קראו לזה NRPI (No Real Person involved), כך כינו בחברה של משפחת רוי מקרים שבהם נפגעו/נהרגו רק זונות/משרתים/פועלים וכולי. אלא ששם זה בא להראות לנו כמה הם (המשפחה והארגון) מדורדרים מוסרית וחולניים, ופה זה נראה לי ממש מוזר שהשוטרים מדברים ככה על זונות, סוחרי סמים וחסרי בית. אבל לפי גוגל יש טענה שזה באמת היה מונח ששוטרים בארה"ב השתמשו בו (גם ביחס לשחורים). זה ממש נוראי.
היא הייתה בסדרה המקורית לדעתי הרבה יותר מבוגרת. בסוף היא מתה אבל ממשהו טבעי נראה לי ודקסטר היה עצוב מזה. היה לה קטע עם פאי לימון?* האם זה שהפקידה של ארכיון המשטרה צוחקת שהיא תהיה dead and buried עד שהתיקים יועברו למחשב רומז לנו שהיא בדרך להרצח?
לא ממש מפתיע שגם שוטרים מדברים ככה, אפילו באופן רשמי, עם כל מה שאנחנו יודעים על שוטרים בארה"ב
היא קצת מיותרת. כאילו היא לא קשורה לשום עלילה אבל היא קיימת אז צריך לדחוף אותה איכשהו.אני אוהב את דב הקטנה עם כל הקללות. היא כזאת מסכנה.
א. כי דקסטר הוא הכי לא רגיש שיש, כלומר גם אחרי שהבין לא נראה לי שהוא נעלב, בכלל קשה לי לדמיין אותו נעלב ממשהו.
ב. כי זה היה כזה צחוקים של חבר'ה בעבודה שמסתלבטים אחד על השני, לא בקטע מרושע. אף אחד שם הוא לא מרושע "מהסוג הזה" (גם אם יש שם מישהו/י מרושע/ת בקטע אחר) ובטח שאף אחד שם לא היה מתנהג ברשעות לבן של הארי.
אני מבינה אותך בהחלט אבל ספציפית לדקסטר זה לא כזה הזיז אז לא נורא.כלומר דווקא זה שנותנים לו להתגאות במשהו, לגרום לו לחשוב שהוא מיוחד, ואז שומטים את זה מתחתיו, אפילו שזה נעשה בצחוק ובלי ממש כוונה רעה ואפילו אם הוא לא טיפוס שנפגע מזה במיוחד. בי משהו כזה היה פוגע חזק נורא.
כן אני אגיב לכם בפיגור ואתם תסבלו את זה!
זה מה שאני אוהבת גם.מה שכן השחקן הזה בהחלט אוכל כמו דקסטר. זה משעשע לראות איך הוא עושה את זה בול.
וואי גם את? למה אתם זוכרים אותה כל כך? כאילו היא לא היתה דמות ממש משנית (כאילו יותר שלישונית/רביעונית)?! שאת אפילו זוכרת איך היא מתה?היא הייתה בסדרה המקורית לדעתי הרבה יותר מבוגרת. בסוף היא מתה אבל ממשהו טבעי נראה לי ודקסטר היה עצוב מזה. היה לה קטע עם פאי לימון?
היא הייתה די משמעותית לדקסטר. מספיק כדי שיכאב לו כשהיא מתה.וואי גם את? למה אתם זוכרים אותה כל כך? כאילו היא לא היתה דמות ממש משנית (כאילו יותר שלישונית/רביעונית)?! שאת אפילו זוכרת איך היא מתה?
האם היה איזה קו עלילה משמעותי שהתמקד בה ואני לא זוכרת?
בזכרון שלי היא גג מחליפה משפטי שיחת חולין עם דקסטר כשהוא בא לחפש משהו בארכיון/ראיות.
אולסו ראי בתמונה - פאי לימוןהיה לה קטע עם פאי לימון?
מעניין שאני זכרתי אותה, אבל לא זכרתי בכלל שהוא הרג אותה.היא הייתה די משמעותית לדקסטר. מספיק כדי שיכאב לו כשהיא מתה.
אולי תמונות יעוררו את זכרונך
אוקי תוך כדי שחיפשתי תמונה גוגל הזכיר לי שהוא הרג אותה. ידעתי שהיה אישו סביב המוות שלה. אני חושבת שזאת הייתה המתת חסד ואולי הפעם הראשונה שהוא הרג מישהו שלא "הגיע לו" ולא לפי הטקס פשוט כי היא ממש סבלה. קיצר כן זה היה קו עלילה רציני אנחנו אמורים לזכור אותה.
*כן היא בייסקלי התחננה שהוא יהרוג אותה.
כמו שאמרתי בתגובה שלי - אני יודע שלדקסטר זה לא הפריע. אבל הם גם לא יכלו לדעת אם הוא יפגע מזה.בעיקר כי זה לא הזיז לדקסטר. הוא כזה "יאיי מסתלבטים עליי אני חלק מהחברה"
אני מבינה אותך בהחלט אבל ספציפית לדקסטר זה לא כזה הזיז אז לא נורא.
אני לא חושבת שזו תגובה מוגזמת, אני בטוחה שגם אני הייתי לוקחת את זה קשה וגם שרוב האנשים היו נעלבים מזה.כלומר אם היו עושים לי את זה כשאני מתחיל עבודה חדשה אז אני חושב שסיכוי גדול שפשוט הייתי עוזב. זאת בטח תגובה מוגזמת, אבל אני חושב שלא הייתי מסוגל להתמודד עם זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.