דיוני סדרות #128

didalf

Well-known member
ועוד יותר כשסייקלופס ועוד כמה אנשים טוענים שהם הגיעו בכלל למשבר הזה בגלל שמגנטו הפך להיות מנהיג האקס מן. מגנטו היה מנהיג מעולה ומה שקרה היה בגלל התוכנית הזדונית של בסטיאן. ומה שהיה ממש נוראי זה הגילוי שהאו"ם בעצם אישרו את התוכנית של בסטיאן.
|כן|

עדי, האם הרגשת שחסר לך מידע כלשהי שלא זכרת מסדרת האנימציה הישנה?
מידי פעם כן כי הם דיברו על אנשים והתרחשויות שכאילו זה אובייס ואין לי שום זיכרון על מה מדובר. מזל שאני מכירה את עולם האקסמן בכללי.
למשל האם זכרת שהפרופסור לא באמת מת? כי רוב העונה כולם התייחסו לזה כאילו הוא באמת מת.
אה וואלה?
הנחתי שהוא לא מת כי זה סוג סדרה כזאת (כמו שהנחתי שמגניטו לא מת. הופתעתי שגמביט אשכרה כן מת) אבל לא ידעתי שיודעים את זה, חשבתי שהם חשבו שזאת הפתעה.

Lhuna3

Well-known member
Forsaken

ג'ק מתחיל לקרוא לטילק בכינוי T.

חוץ מזה חייזרים וספינת אסירים בלה בלה... (קצת מזכיר לי משהו מסדרה אחרת).

The Changeling

אממממ תחילת הפרק מאוד משונה ומעניינת:
1718389528928.png

חחחח הם כאילו כולם כבאים, וטילק הוא בן אדם רגיל, וברייטאק הוא רק "בריי" - בנאדם רגיל גם, שגידל אותו מילדות כאבא מאמץ או משהו, ועכשיו צריך תרומת כליה וטילק עומד לתרום לו אחת.
אבל יש לו חלומות מאוד ריאליסטים שהוא חלק מפרויקט סודי צבאי והוא חייזר מגזע שנקרא ג'אפה והכל.
וכשהוא מתעורר-לכאורה הוא טילק המוכר שלנו שסובל מהזיות על זה שהוא כבאי ואיש רגיל.
ובשתי המציאויות יש לו חורים בזכרון, והוא לא יודע מה אמיתי ומה לא.
ודניאל ג'קסון בהופעת אורח שניה, עוזר לו בתור הפסיכיאטר של ביה"ח להבין שאולי אף אחד מהם זה לא המציאות.
ומה שקרה "במציאות" זה שברייטאק שרד, בקושי, התקפה קשה על הג'אפה המורדים, וטילק בשביל להציל אותו העביר את הסמביוט שלו לברייטאק ובחזרה לעצמו, וככה שניהם שרדו אבל במצב קשה במשך 3 ימים עד שהם חולצו או משהו כזה. והכל היה הזיות/סיוטים שלו ב-3 הימים האלו.
ועכשיו הסמביוט, שכנראה טילק נתן לו להיות יותר בגוף של ברייטאק בשביל להחזיק אותו בחיים, דוחה את הגוף של טילק, ובשביל שהוא יוכל להמשיך לחיות הטוקרה מביאים לו את הטריטוניום - שזה הסם-תרופה שהאנשים מהפלנטה מלפני כמה פרקים סינתזו ממלכת-הגאולד/מייסדת-הטוקרה, ומאז הטוקרה המשיכו לחקור והתאימו לביולוגיה של ג'אפה, בשאיפה לשחרר אותם סופסוף מהצורך בסימביוטים.
אז זה עדיין לא נוסה על אף ג'אפה, אבל ינוסה מעכשיו על טילק.

וכן, אני שמתי לב שכריסטופר ג'אדג' (טילק) כתב את הפרק הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Forsaken

ג'ק מתחיל לקרוא לטילק בכינוי T.

חוץ מזה חייזרים וספינת אסירים בלה בלה... (קצת מזכיר לי משהו מסדרה אחרת).
אה כן
הקטע שמניחים שהחייזרים הם הרעים, אבל בפועל הם לא.

The Changeling

אממממ תחילת הפרק מאוד משונה ומעניינת:
צפה בקובץ המצורף 106380

חחחח הם כאילו כולם כבאים, וטילק הוא בן אדם רגיל, וברייטאק הוא רק "בריי" - בנאדם רגיל גם, שגידל אותו מילדות כאבא מאמץ או משהו, ועכשיו צריך תרומת כליה וטילק עומד לתרום לו אחת.
אבל יש לו חלומות מאוד ריאליסטים שהוא חלק מפרויקט סודי צבאי והוא חייזר מגזע שנקרא ג'אפה והכל.
וכשהוא מתעורר-לכאורה הוא טילק המוכר שלנו שסובל מהזיות על זה שהוא כבאי ואיש רגיל.
ובשתי המציאויות יש לו חורים בזכרון, והוא לא יודע מה אמיתי ומה לא.
ודניאל ג'קסון בהופעת אורח שניה, עוזר לו בתור הפסיכיאטר של ביה"ח להבין שאולי אף אחד מהם זה לא המציאות.
ומה שקרה "במציאות" זה שברייטאק שרד, בקושי, התקפה קשה על הג'אפה המורדים, וטילק בשביל להציל אותו העביר את הסמביוט שלו לברייטאק ובחזרה לעצמו, וככה שניהם שרדו אבל במצב קשה במשך 3 ימים עד שהם חולצו או משהו כזה. והכל היה הזיות/סיוטים שלו ב-3 הימים האלו.
ועכשיו הסמביוט, שכנראה טילק נתן לו להיות יותר בגוף של ברייטאק בשביל להחזיק אותו בחיים, דוחה את הגוף של טילק, ובשביל שהוא יוכל להמשיך לחיות הטוקרה מביאים לו את הטריטוניום - שזה הסם-תרופה שהאנשים מהפלנטה מלפני כמה פרקים סינתזו ממלכת-הגאולד/מייסדת-הטוקרה, ומאז הטוקרה המשיכו לחקור והתאימו לביולוגיה של ג'אפה, בשאיפה לשחרר אותם סופסוף מהצורך בסימביוטים.
אז זה עדיין לא נוסה על אף ג'אפה, אבל ינוסה מעכשיו על טילק.

וכן, אני שמתי לב שכריסטופר ג'אדג' (טילק) כתב את הפרק הזה.
לא ידעתי שכריסטופר ג'אדג' כתב את הפרק.
תמיד נחמד כשדניאל בא לבקר. אפילו שהוא לא ממש יכול לעשות שום דבר לעזור אלא רק לנחם אנשים באשליות.

Lhuna3

Well-known member
דניאל עשה עוד הופעת אורח ועשה עסקה עם אנוביס שג'ק יתן לו את העין של רע ובתמורה הוא לא יפגע באבידוס, אבל כמובן שאנוביס הפר את העסקה ודניאל ניסה להתערב ולעצור בעדו למרות שלכאורה אסור לו, אבל הוא גילה שאנוביס בעצמו הוא מה"אחרים" כלומר אלו שהתעלו, אבל האחרים לא רצו אותו ולכן הוא תקוע במצב של חצי-אדם-חצי-אחרים, ודניאל גם גילה שהאחרים האלו הם בעצם היו ה-ancients.
בכל מקרה דניאל לא הצליח לעצור בעדו ואבידוס הושמדה, אבל SG1 גילו שהם כולם התעלו (כולל סקאארה).
אבל לא ידוע מה קרה לדניאל בעקבות ניסיון המאבק שלו באנוביס, שבו אנוביס הכריע אותו והוא נעלם בינתיים.
ודניאל הספיק להגיד להם שהם חייבים למצוא את העיר האבודה של ה-ancients.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אז מסתבר שדניאל הוחלף רק לעונה אחת (6) ועכשיו חזר!
כמה מוזר, מעניין אותי מה קרה שם מאחורי הקלעים, האם הוא עזב מראש רק לעונה אחת בשביל לעשות דברים אחרים או שהתכנון היה לעזוב לתמיד אבל אז קרה משהו ששינה את התוכניות, או שהקהל לא התחבר לג'ונאס (לא שאני רואה סיבה כי הוא סה"כ היה גם מאוד חמוד).
בכל אופן אני לא מתלוננת. (למרות שכבר חיבבתי מאוד גם את ג'ונאס).

בפרק 7X01 הוא נופל ערום לפלנטה ולא זוכר כלום על מי הוא ומה הוא, אז האנשים שם קוראים לו בשם "ערום" (במילה העברית) חחחח

ואז יש סיפור שלם עם אנוביס והגאולד "בעל" והפלנטה של ג'ונאס ובסופו של דבר ג'ונאס מחליט לחזור לפלנטה שלו והזכרון של דניאל מתחיל לחזור (ככל הידוע לנו מה שקרה לו כנראה זה שהוא הוחזר לגוף האנושי שלו וגם זכרונו נמחק ע"י "האחרים" בתור עונש על ניסיון ההתערבות שלו נגד אנוביס, אבל אלת הטבע הזאת שהיא בעצמה חצי-מורדת באחרים, אולי דאגה שהזכרונות שלו לא ימחקו לגמרי כך שהוא יוכל לשחזר אותם.)
בקיצור דניאל חזר ל-SG1 ולתפקיד ראשי בכתוביות הפתיח.

ועכשיו אני בתחילת פרק 7X03
ומופיע שם ג'ק - אבל הוא פתאום נער :-D
WTF

didalf

Well-known member
ברידג'רטון עד 3X06

1. יאיי אנתוני וקייט יפים חמודים שלי|מאוהב| ו..... הם נעלמו שוב|שפם|
יאוו הם כאלה דביקי חמודים כאלה.

2. קרסידה בינתיים מתגלה כדמות מעניינת. יותר מהבנות הכביכול ראשיות של העונה פנלופי המעצבנת ופרנצ'סקה היפיפה חסרת האופי. היא די טראגית קרסידה.

3. בטח פנלופי הזאת עכשיו כועסת שלוחקים לה קרדיט. מה הקטע שכולם פתאום מתייחסים לעיתון רכילות הזה שלה ככזה חשוב ו"קולינג" או וואטאבר. כמו שהתופרת רמזה. סבבה יש לה כשרון לכתיבה. שתכתוב ספר ותוציא במסתור. בינתיים כל מה שהיא כתבה זה טור רכילות שהרס לאנשים חיים למה אני צריכה לרחם עליה שגונבים לה אותו? יאללה יופי שקולין גילה. אבל יהיה משבר ובסוף הוא יסלח לה בלהבלה.

4. מטריף אותי מממששששששששששש איך אלואיז כביכול יוצאת הרעה כל הזמן בזה שהיא כבר לא חברה של פנלופי בזמן שהיא רק שומרת על הסוד שלה ועוד משלמת על זה. חוצפה. ופנלופי שם עושה פרצוף עצובי כאילו היא לא אחראית לבלגן של עצמה. וואי אני שונאת אותה ממש איזה עונה קשה חח. וקולין עדיין כריזמה של עציץ.

5. אווו בנדקיקט עושה צעד לכיוון הגיי? יאללה הגיע הזמן:-D הפעם הוא נבהל אבל בפרק הבא הוא כבר יצטרף.

Lhuna3

Well-known member
כבר שאלתי את עצמי האם ומתי לוקי יופיע גם...
אז הוא זה שעשה ניסויים באנשים ושכפל את ג'ק אבל יצא לו ג'ק בן 15 חחחחחח
הילד השחקן עשה עבודה מעולה בחיקוי של ג'ק!
וזה היה פרק משעשע מאוד וחמוד.
(וזה קצת קריפ שבסוף הוא חוזר לתיכון להתחיל עם בנות 15 כשהוא בראש בן 40 או משהו כזה :-D)

Reutk

Active member
כי אני ממש רוצה להגיב על סוף פרק 2
בקשר לילדים האבודים ופיות,אני סיימתי עכשיו את הפרק ואני ממש מבינה אותך כי גם אני ממש רוצה להגיב אבל אני לא יכולה כי אני יודעת שעדי חזיר קוראת לפעמים ספוילריים שהיא לא צריכה|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בקשר לילדים האבודים ופיות,אני סיימתי עכשיו את הפרק ואני ממש מבינה אותך כי גם אני ממש רוצה להגיב אבל אני לא יכולה כי אני יודעת שעדי חזיר קוראת לפעמים ספוילריים שהיא לא צריכה|שפם|
את רואה מה את עושה לאנשים עדי, אפילו כשאת לא רואה סדרות.

(למרות שאני מניח שאת לא קוראת את ההודעות של לונה על סטארגייט. אבל אם כן אז בטח היה לך מה להגיד על הפרק האחרון)

אז תפסיקי עם ברידג'רטון ותעברי לדברים חשובים

אבל לבנתיים
ברידג'רטון עד 3X06

1. יאיי אנתוני וקייט יפים חמודים שלי|מאוהב| ו..... הם נעלמו שוב|שפם|
יאוו הם כאלה דביקי חמודים כאלה.

2. קרסידה בינתיים מתגלה כדמות מעניינת. יותר מהבנות הכביכול ראשיות של העונה פנלופי המעצבנת ופרנצ'סקה היפיפה חסרת האופי. היא די טראגית קרסידה.

3. בטח פנלופי הזאת עכשיו כועסת שלוחקים לה קרדיט. מה הקטע שכולם פתאום מתייחסים לעיתון רכילות הזה שלה ככזה חשוב ו"קולינג" או וואטאבר. כמו שהתופרת רמזה. סבבה יש לה כשרון לכתיבה. שתכתוב ספר ותוציא במסתור. בינתיים כל מה שהיא כתבה זה טור רכילות שהרס לאנשים חיים למה אני צריכה לרחם עליה שגונבים לה אותו? יאללה יופי שקולין גילה. אבל יהיה משבר ובסוף הוא יסלח לה בלהבלה.

4. מטריף אותי מממששששששששששש איך אלואיז כביכול יוצאת הרעה כל הזמן בזה שהיא כבר לא חברה של פנלופי בזמן שהיא רק שומרת על הסוד שלה ועוד משלמת על זה. חוצפה. ופנלופי שם עושה פרצוף עצובי כאילו היא לא אחראית לבלגן של עצמה. וואי אני שונאת אותה ממש איזה עונה קשה חח. וקולין עדיין כריזמה של עציץ.

5. אווו בנדקיקט עושה צעד לכיוון הגיי? יאללה הגיע הזמן:-D הפעם הוא נבהל אבל בפרק הבא הוא כבר יצטרף.
ממש מעניין אותי מה יקרה עכשיו שקולין יודע את הסוד של פנלופי.
כלומר ממש מעניין ברמה של לחכות שתכתבי כאן משפט על זה, לא ברמה של אפילו לחפש תקציר בויקיפדיה. אבל זה עדיין מעניין.

ואני לא יודע אם אני רוצה שיהיה משהו באמת גיי בסדרה הזאת. כי אז אולי אני ארגיש צורך להשלים את שתי העונות האלו. חוץ מזה שדי בטוח שלא יהיה זוג גברים במרכז של עונה ברמה שעד עכשיו כל עונה התמקדה בזוג הטרו.

Lhuna3

Well-known member
(למרות שאני מניח שאת לא קוראת את ההודעות של לונה על סטארגייט. אבל אם כן אז בטח היה לך מה להגיד על הפרק האחרון)
אני יותר ציפיתי שיהיה לה מה להגיב על פרק 7 "רוג" של דוקטור הו, אם היא קראה את הסיכום שלך...

didalf

Well-known member
את רואה מה את עושה לאנשים עדי, אפילו כשאת לא רואה סדרות.
חיחיחיחי|שטן|
אבל סקרנתם אותי וזה קצר וביס אז אני אראה אחרי בריד'רטון.

ברפרפוף כי אני מצטערת זאת נשמעת סדרה ממש משעממת.

אז תפסיקי עם ברידג'רטון ותעברי לדברים חשובים
לא.
ממש מעניין אותי מה יקרה עכשיו שקולין יודע את הסוד של פנלופי.
האמת גם אותי סופסוף קצת עניין. אבל כאילו יש שני פרקים ועוד סוף העונה הם בטוח יתחתנו אז לא כ-ז-ה דרמטי.
כלומר ממש מעניין ברמה של לחכות שתכתבי כאן משפט על זה, לא ברמה של אפילו לחפש תקציר בויקיפדיה. אבל זה עדיין מעניין.
:-D
ואני לא יודע אם אני רוצה שיהיה משהו באמת גיי בסדרה הזאת. כי אז אולי אני ארגיש צורך להשלים את שתי העונות האלו. חוץ מזה שדי בטוח שלא יהיה זוג גברים במרכז של עונה ברמה שעד עכשיו כל עונה התמקדה בזוג הטרו.
כן סביר להניח שזה סתם משהו זמני. נראה אותם עושים עונה שמתמקדת בבנדקידט ובנזוג, אין סיכוי.
אבל לפחות משהו קורה בינתיים. (מקווה שלא יאכזב בפרקים הבאים ואכן יקרה משהו.)

אני יותר ציפיתי שיהיה לה מה להגיב על פרק 7 "רוג" של דוקטור הו, אם היא קראה את הסיכום שלך...
חשבתי שזה קשור לרוג מאקסמן אבל לא. ואז הבנתי שהיה ג'ונתן גרוף וגיי אבל לא הבנתי כמה גיי ובכל מקרה לא מספיק מעניין. אם מספיק מעניין תביאו גיף/סרטון. אני בעיקר מבינה שאתם לא נהנים.

Lhuna3

Well-known member
אין לך מה להצטער, היא באמת היתה משעממת אותך.

בשבילך
חשבתי שזה קשור לרוג מאקסמן אבל לא. ואז הבנתי שהיה ג'ונתן גרוף וגיי אבל לא הבנתי כמה גיי ובכל מקרה לא מספיק מעניין. אם מספיק מעניין תביאו גיף/סרטון. אני בעיקר מבינה שאתם לא נהנים.

ואת צודקת על לא נהנים לגביי, אבל יש אחרים שכן נהנים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 6X20
יש משהו ממש כיף בזה שזאת סדרת מדע בדיוני עם ספינת חלל של ממש שבה צוות אנושי של בני אדם של התקופה שלנו. אני לא מצליח לחשוב על עוד מצב שזה קרה.
חוץ מזה אני לא זוכר שום דבר לגבי הפרק. אבל אני מניח שבסוף הכל הסתדר לא משנה מה הייתה הבעיה.

פרק 6X21
ג'ונאס מתחיל לראות את העתיד.
מסכן, בטח ראה שזמנו בסדרה עומד להסתיים.

פרק 6X22
דניאל עשה עוד הופעת אורח ועשה עסקה עם אנוביס שג'ק יתן לו את העין של רע ובתמורה הוא לא יפגע באבידוס, אבל כמובן שאנוביס הפר את העסקה
רק רגע,
את רוצה להגיד לי שהגוואולד יכולים לשקר? :eek:
מי היה מאמין?
(כנראה לא דניאל הטמבל)
ודניאל ניסה להתערב ולעצור בעדו למרות שלכאורה אסור לו, אבל הוא גילה שאנוביס בעצמו הוא מה"אחרים" כלומר אלו שהתעלו, אבל האחרים לא רצו אותו ולכן הוא תקוע במצב של חצי-אדם-חצי-אחרים,
אני מצטער אבל כל פעם שאת כותבת "אחרים" אני חושב על אחרים של אבודים וזה מטריד. את מדברת על אלו שעברו התעלות. אולי תקראי להם "המעולים"? :-P:
ודניאל גם גילה שהאחרים האלו הם בעצם היו ה-ancients.
אה, רק עכשיו גיליתם את זה?
כן, כי תכלס בראש שלי קראתי להם הקדמונים.
בכל מקרה דניאל לא הצליח לעצור בעדו ואבידוס הושמדה, אבל SG1 גילו שהם כולם התעלו
אז עכשיו גם הם מעולים.
(זה באמת מרגיש לי שאולי כדאי שכל בני האדם בגלקסיה פשוט יתעלו)
(כולל סקאארה).
אני לרוב נוטה להוסיף הוספת אלפים בשמות, אבל את ממש הגזמת
אבל לא ידוע מה קרה לדניאל בעקבות ניסיון המאבק שלו באנוביס, שבו אנוביס הכריע אותו והוא נעלם בינתיים.
אוי לא, לאן הוא נעלם. (אני מניח שלפני 20 שנה אני באמת הייתי במצב שבו הייתי צריך לחכות חודשים שלמים כדי לגלות אבל אני לא זוכר את זה)
ודניאל הספיק להגיד להם שהם חייבים למצוא את העיר האבודה של ה-ancients.
אווווו. נשמע כמו עלילה טובה לכל העונה הבאה.

פרקים 7X01 ו7X02
אוקיי אז מסתבר שדניאל הוחלף רק לעונה אחת (6) ועכשיו חזר!
כמה מוזר, מעניין אותי מה קרה שם מאחורי הקלעים, האם הוא עזב מראש רק לעונה אחת בשביל לעשות דברים אחרים או שהתכנון היה לעזוב לתמיד אבל אז קרה משהו ששינה את התוכניות, או שהקהל לא התחבר לג'ונאס (לא שאני רואה סיבה כי הוא סה"כ היה גם מאוד חמוד).
בכל אופן אני לא מתלוננת. (למרות שכבר חיבבתי מאוד גם את ג'ונאס).

בפרק 7X01 הוא נופל ערום לפלנטה ולא זוכר כלום על מי הוא ומה הוא, אז האנשים שם קוראים לו בשם "ערום" (במילה העברית) חחחח

ואז יש סיפור שלם עם אנוביס והגאולד "בעל" והפלנטה של ג'ונאס ובסופו של דבר ג'ונאס מחליט לחזור לפלנטה שלו והזכרון של דניאל מתחיל לחזור (ככל הידוע לנו מה שקרה לו כנראה זה שהוא הוחזר לגוף האנושי שלו וגם זכרונו נמחק ע"י "האחרים" בתור עונש על ניסיון ההתערבות שלו נגד אנוביס, אבל אלת הטבע הזאת שהיא בעצמה חצי-מורדת באחרים, אולי דאגה שהזכרונות שלו לא ימחקו לגמרי כך שהוא יוכל לשחזר אותם.)
בקיצור דניאל חזר ל-SG1 ולתפקיד ראשי בכתוביות הפתיח.
אני מרגיש כאילו לא קיבלנו מספיק מדניאל ערום וניסו לפצות אותנו עם זה שהפכו את זה לשם שלו.
היה יכול להיות ממש נחמד אם בכוכב הזה כל בני האדם היו פשוט מדברים עברית. ותכלס זה גם היה הרבה יותר הגיוני מזה שהם מדברים אנגלית אבל לא משנה.

ואני באמת תוהה מה בדיוק היה שם מאחורי הקלעים ומפתיע שאני לא כבר יודע.
אני מניח שמייקל שנקס ניסה להצליח יותר במקום אחר ואולי עשה צעד מאוד אגרסיבי בדיוני חוזה שלו והבינו ששווה להם לשלם לו יותר (או שהוא נכנע דווקא).
חבל שג'ונאס לא יכל להשאר במקביל.
דברים כאלו הם לא ממש נדירים. במסע בין כוכבים הדור הבא למשל בעונה 1 הייתה רופאה אחת, ואז בעונה 2 היא הוחלפה על ידי רופאה אחרת, ואז בעונה 3 חזרה הרופאה מהעונה הראשונה והיא נותרה בכל המשך הסדרה.

לא זכרתי שהזיכרון של דניאל נמחק. (ועכשיו שאני כותב את זה אני תוהה אם אולי גם הזיכרון שלי, שהזיכרון שלו נמחק, נמחק)

כבר שאלתי את עצמי האם ומתי לוקי יופיע גם...
אז הוא זה שעשה ניסויים באנשים ושכפל את ג'ק אבל יצא לו ג'ק בן 15 חחחחחח
הילד השחקן עשה עבודה מעולה בחיקוי של ג'ק!
וזה היה פרק משעשע מאוד וחמוד.
(וזה קצת קריפ שבסוף הוא חוזר לתיכון להתחיל עם בנות 15 כשהוא בראש בן 40 או משהו כזה :-D)
ריצ'ארד דין אנדרסון כבר היה בן 53 כשהפרק צולם.

זכור לי כפרק די מצחיק והיה נחמד שהביאו גם את לוקי ושהוא בעייתי גם אצלם. זה כמובן הרבה לפני שהכרתי את לוקי של מארוול, אבל אני חושב שידעתי את הבסיס של המיתולוגיה הנורדית. (ייתכן שבגלל זינה) (אולי כדאי לך לראות זינה בעתיד)

גם זכור לי שהשחקן עשה עבודה טובה.
אני בעצם זוכר אותו מעוד כמה דברים שהוא היה בהם. בין היתר הוא היה באחד מסרטי מסע בין כוכבים הישנים, בסדרה ג'ואן מארקדיה ובסרטי דמדומים.

אגב, כשכתבת שרק התחלת את פרק 7X03 וג'ק הוא פתאום נער אז רציתי לכתוב לך שהחליטו לפנות לקהל צעיר יותר על ידי כך שיהפכו את הדמות שלו לנער באופן קבוע. אני מניח שלא היית מאמינה לי, אבל בכל זאת.

שמחתי גם שהוא לא פשוט הפך להיות מבוגר חזרה או מת בסוף הפרק אלא נשאר ג'ק הצעיר הזה. למרות שיש באמת גם משהו מטריד בזה.
נורא קיוויתי שנראה אותו שוב בהמשך הסדרה וזה לא קרה. גם חשבתי שיהיה מגניב אם יביאו אותו לביקור באחת מסדרות הבת, אבל זה גם לא קרה.
טכנית זה עדיין יכול לקרות כי סדרת סטארגייט חדשה זה תמיד דבר אפשרי (במיוחד בשנים האחרונות יש דיבורים לאור זה שאמזון קנו את MGM ועכשיו יש להם את כל הזכויות להמשיך בפרנצ'ייז)

אגב, ממש בא לי לראות פרק כלשהו של SG1 ואני רוצה שתאמרי לי אחרי איזה פרק שאת רוצה שאני אראה אותו.
או שסתם תבחרי באקראי פרק בשבילי לראות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חיחיחיחי|שטן|
אבל סקרנתם אותי וזה קצר וביס אז אני אראה אחרי בריד'רטון.
נו יאללה, היה לך עכשיו סופש שלם וראית רק שני פרקי של ברידג'רטון.
את לא צריכה להתנצל על כך שאת לא קוראת הודעות על סדרות שאת לא צופה בהן. זה דבר נורמלי.
ובאמת אין בסטארגייט משהו שהיה מעניין אותך. (אלא אם כן מישהו יערוך את הסדרה מחדש ככה שיהיו שירי טיילור ברקע)

בשבילך

ואת צודקת על לא נהנים לגביי, אבל יש אחרים שכן נהנים.
אני נהנה מהעונה הזאת,
אבל זה לא קשור לכך שעדי|חזיר| צריכה לראות את העונות של דייויד טננט. ואם דיסני+ היו נחמדים הם היו מביאים אותם ועוזרים לה בזה.

חוץ מזה, זה לא ממש המקום לזה אבל נורא מעצבן אותי שהסדרה הזאת מפשלת בדבר הכי בסיסי שכל סדרה אחרת מצליחה לעשות אותו בקלות - מספרי עונות ומספרי פרקים. אף אחד כבר לא יודע מה מספר העונה או מה מספר הפרק בתוך העונה. איך לכל הרוחות הם יכלו לעשות כזה בלאגן.

ולגבי הפרק
הפלרטוטים שלהם הרבה יותר טובים מהנשיקה. שלא לדבר על הריקוד.
שני גברים רוקדים יחד זה איכשהו קסום יותר. אולי כי זה נדיר יותר לראות. כלומר ריקוד שהוא ממש ריקוד זוגי של שני גברים.
וזה כל כך מתקשר למה שבדיוק כתבתי לך לגבי ברידג'רטון כי זה בדיוק מה שכנראה לעולם לא נקבל שם.

ואני ממש ממש מקווה שהוא יחזור ונקבל עוד משניהם ביחד.

didalf

Well-known member
נו יאללה, היה לך עכשיו סופש שלם וראית רק שני פרקי של ברידג'רטון.
אני בסופשים כמעט לא רואה טלוויזיה כי אני אצל ההורים. זמן הטלוויזיה שלי הוא דווקא באמצע שבוע כשאני לבד בבית.

ובאמת אין בסטארגייט משהו שהיה מעניין אותך. (אלא אם כן מישהו יערוך את הסדרה מחדש ככה שיהיו שירי טיילור ברקע)
נההה סדרה משעממת מידי בשביל טיילור.

שני גברים רוקדים יחד זה איכשהו קסום יותר. אולי כי זה נדיר יותר לראות. כלומר ריקוד שהוא ממש ריקוד זוגי של שני גברים.
נייס. ממש ברידג'רטון.
וזה כל כך מתקשר למה שבדיוק כתבתי לך לגבי ברידג'רטון כי זה בדיוק מה שכנראה לעולם לא נקבל שם.
היי המלך ג'ורג' ככה את בוגד במלכה???
ואני ממש ממש מקווה שהוא יחזור ונקבל עוד משניהם ביחד.
ושישיר. כל דבר שגונתן גרוף לא שר בו הוא בזבוז של ג'ונתן גרוף.

Lhuna3

Well-known member
פרק 6X20
יש משהו ממש כיף בזה שזאת סדרת מדע בדיוני עם ספינת חלל של ממש שבה צוות אנושי של בני אדם של התקופה שלנו. אני לא מצליח לחשוב על עוד מצב שזה קרה.
זה נחמד באמת.
חוץ מזה אני לא זוכר שום דבר לגבי הפרק. אבל אני מניח שבסוף הכל הסתדר לא משנה מה הייתה הבעיה.
הנחה די בטוחה בסדרה הזאת.
בכל אופן מה שהיה קצת נחמד בפרק זה שלספינה הזאת יש צוות שהוא כמובן לא SG1 ו-SG1 רק התלוו אליהם לטיסת הניסוי הראשונה למקרה שיהיו בעיות, אז ג'ק צריך היה לכבד את זה שמישהו אחר מפקד שם ומקבל החלטות.
פרק 6X21
ג'ונאס מתחיל לראות את העתיד.
מסכן, בטח ראה שזמנו בסדרה עומד להסתיים.
:-( כן האמת קצת מבאס בשבילו העניין הזה.
פרק 6X22
רק רגע,
את רוצה להגיד לי שהגוואולד יכולים לשקר? :eek:
זה מזכיר לי משהו מסדרה אחרת על מישהם שלא יכולים לשקר, אבל אני לא יכולה להגיד מי.
מי היה מאמין?
(כנראה לא דניאל הטמבל)
הוא לא טמבל :( רק היה קצת נאיבי במקרה הזה.
אני מצטער אבל כל פעם שאת כותבת "אחרים" אני חושב על אחרים של אבודים וזה מטריד.
אבל ככה הם בעצמם קוראים להם בסדרה בשלב הזה the others.
ולי זה עושה אסוציאציות לקבוצה בעבודה שפעם עבדתי בה ואז איחדו לתוכנו קבוצה אחרת מאותה חברה, אז אנחנו (הקבוצה המקורית) קראנו ככה לאלו מהקבוצה השניה, ומתישהו הם גם התחילו כבר לקרוא ככה לעצמם :-D
את מדברת על אלו שעברו התעלות. אולי תקראי להם "המעולים"? :-P:
חחחחחח אבל לא כי הם גם מעצבנים.
(זה באמת מרגיש לי שאולי כדאי שכל בני האדם בגלקסיה פשוט יתעלו)
אבל אז העולם של המעולים יהפוך להיות מגעיל.
אני לרוב נוטה להוסיף הוספת אלפים בשמות, אבל את ממש הגזמת
אבל ככה קוראים לו - SKAARA!
היה יכול להיות ממש נחמד אם בכוכב הזה כל בני האדם היו פשוט מדברים עברית. ותכלס זה גם היה הרבה יותר הגיוני מזה שהם מדברים אנגלית אבל לא משנה.
נכון לגמרי.
ואני באמת תוהה מה בדיוק היה שם מאחורי הקלעים ומפתיע שאני לא כבר יודע.
אני מניח שמייקל שנקס ניסה להצליח יותר במקום אחר ואולי עשה צעד מאוד אגרסיבי בדיוני חוזה שלו והבינו ששווה להם לשלם לו יותר (או שהוא נכנע דווקא).
אז זהו שסיפרו לי כבר, ובאמת זה היה סכסוך על החוזה שלו :-( (זה תמיד קצת מבאס אותי לדעת על סכסוכים מאחורי הקלעים של סדרה)
חבל שג'ונאס לא יכל להשאר במקביל.
נכון.
אגב, כשכתבת שרק התחלת את פרק 7X03 וג'ק הוא פתאום נער אז רציתי לכתוב לך שהחליטו לפנות לקהל צעיר יותר על ידי כך שיהפכו את הדמות שלו לנער באופן קבוע. אני מניח שלא היית מאמינה לי, אבל בכל זאת.
חחחחחחחח ברור שלא הייתי קונה את זה.
אגב, ממש בא לי לראות פרק כלשהו של SG1 ואני רוצה שתאמרי לי אחרי איזה פרק שאת רוצה שאני אראה אותו.
או שסתם תבחרי באקראי פרק בשבילי לראות.
אני לא יכולה, זה אחריות גדולה מידי בשבילי!
תבחר אתה באקראי מחר.
אני עכשיו אחרי פרק 7X04. (אבל הוא לא כזה מומלץ)

Lhuna3

Well-known member
את לא צריכה להתנצל על כך שאת לא קוראת הודעות על סדרות שאת לא צופה בהן. זה דבר נורמלי.
זה אפילו דבר מומלץ. (למרות שבמקרה הזה זה באמת לא משנה)
1718573493481.png
I'm the problem, it's me!

אבל זה לא קשור לכך שעדי|חזיר| צריכה לראות את העונות של דייויד טננט.
על זה כולם מסכימים (חוץ ממנה).
ואם דיסני+ היו נחמדים הם היו מביאים אותם ועוזרים לה בזה.
הם לא נחמדים :(
חוץ מזה, זה לא ממש המקום לזה אבל נורא מעצבן אותי שהסדרה הזאת מפשלת בדבר הכי בסיסי שכל סדרה אחרת מצליחה לעשות אותו בקלות - מספרי עונות ומספרי פרקים. אף אחד כבר לא יודע מה מספר העונה או מה מספר הפרק בתוך העונה. איך לכל הרוחות הם יכלו לעשות כזה בלאגן.
כן |פנים| בגלל זה אני התחלתי לרשום תמיד את שם הפרק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נההה סדרה משעממת מידי בשביל טיילור.
אוקי, הכרחת אותי וזה בעייתי כי זה כולל גם קצת קטעים שהם ספויילריים עבור לונה, אבל זה גם לחלוטין מה שלונה הכי אוהבת בסדרה
1718573493481.png

I'm the problem, it's me!
חחחח

על זה כולם מסכימים (חוץ ממנה).
מי שואל אותה?

בכל אופן מה שהיה קצת נחמד בפרק זה שלספינה הזאת יש צוות שהוא כמובן לא SG1 ו-SG1 רק התלוו אליהם לטיסת הניסוי הראשונה למקרה שיהיו בעיות, אז ג'ק צריך היה לכבד את זה שמישהו אחר מפקד שם ומקבל החלטות.
זה נשמע כמו דבר שיהיה לג'ק בעיה איתו.
אם כי הוא די בסדר עם האמונד כל הזמן.
זה מזכיר לי משהו מסדרה אחרת על מישהם שלא יכולים לשקר, אבל אני לא יכולה להגיד מי.
אני חושב שאני יודע על מי את מדברת
הוא לא טמבל :( רק היה קצת נאיבי במקרה הזה.
סופר נאיבי במקרה הזה
ולי זה עושה אסוציאציות לקבוצה בעבודה שפעם עבדתי בה ואז איחדו לתוכנו קבוצה אחרת מאותה חברה, אז אנחנו (הקבוצה המקורית) קראנו ככה לאלו מהקבוצה השניה, ומתישהו הם גם התחילו כבר לקרוא ככה לעצמם :-D
חחחחחחח
אבל אז העולם של המעולים יהפוך להיות מגעיל.
הרגע אמרת שאת לא הולכת לקרוא להם ככה
אבל ככה קוראים לו - SKAARA!
זה לא תירוץ, באנגלית אין להם ניקוד
אז זהו שסיפרו לי כבר, ובאמת זה היה סכסוך על החוזה שלו :-( (זה תמיד קצת מבאס אותי לדעת על סכסוכים מאחורי הקלעים של סדרה)
בזמן שזה קורה אז כן, אבל במבט לאחור זה רק מרגיש לי אנקדוטה.

אני לא יכולה, זה אחריות גדולה מידי בשבילי!
תבחר אתה באקראי מחר.
אני עכשיו אחרי פרק 7X04. (אבל הוא לא כזה מומלץ)
כבר התחלתי את 7X03 כי היה לי חשק למשהו הומוריסטי.
אבל הולי שיט כבר מאוחר אז אני אסיים מחר.

למעלה