דיוני סדרות #123

didalf

Well-known member
בחיים לא ציפיתי לבכות מארץ נהדרת אבל הקטע של אשר במונית הרג אותי;-(
זה היה מעולה.

החלק הארוך מידי והחופר של הזמרים היה נורא ודי מיותר.

מתה על דו"צ שלהם:-D
חח "שאלות? 47 נשוי באושר":-D למה לבאס ככה את אבא שלי?:-P::-D

הפתיח עם סמוטריץ' היה די טוב.

Lhuna3

Well-known member
בחיים לא ציפיתי לבכות מארץ נהדרת אבל הקטע של אשר במונית הרג אותי;-(
כן אוף :(
החלק הארוך מידי והחופר של הזמרים היה נורא ודי מיותר.
|כן| לחלוטין מיותר.
מתה על דו"צ שלהם:-D
חח "שאלות? 47 נשוי באושר":-D למה לבאס ככה את אבא שלי?:-P::-D
חחח
הפתיח עם סמוטריץ' היה די טוב
כן רק שהקטעים מהסוג הזה יותר מידי אמיתיים בשביל להצחיק אותי. אני רק מתעצבנת.

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות את מעירים דובים מרבצם, סדרה מוגבלת בת 6 פרקים על שחיתות במינוי שופטים, רציחת שופט והפללת כלומניק.

didalf

Well-known member
Fellow Travelers פרק 4

אוף למה רוי כהן הזה יהודי? הוא עושה לנו פדיחות!!
ואני אפילו לא יכולה להאשים אותם באנטשישמיות הוא אדם אמיתי והוא אכן היה כזה חלאה.

וואי שכחתי שוב את השם של הכתב השחור זה לא יפה מצידי אבל גוד פור הים שהוא נשאר עם הבנזוג הדראג קווין כל השנים האלה.

נבלה המזכירה המלשנית הזאת%^%#@$$%^$%#@%:-[
מזל אבל שהיא לא הלשינה על טים הוא לא היה עומד בזה.
איזה מלחיץ היה הפוליגרף. לא הבנתי מה בדיוק היה הטריק שהוא השתמש בו אבל העיקר שעבר.
אני אוהבת שהשאלה שכמעט שברה את הוק זה האם הוא מאוהב בגבר כי הוא מאוהב בטים|מאוהב|
לא היו להם הרבה קטעים ביחד היום אבל מה שכן היה כ"כ חמוד|מאוהב| סופט כזה, מתוק ורומנטי ולא אגרסיבי כמו בפרקים הקודמים.
הוק מאוהב בו הם כאלה חמודים|מאוהב|
ובסוף כאילו הוא נפרד מטים כאילו יש סיכוי שהוא לא יעבור את הפוליגרף והם לא יתראו יותר?;-(

שיהיה בריא אבל שניה אחרי הלך לכל המקומות ששאלו אותו לגביהם|בוקס|

ובעתיד הוק עדיין קצת פחדן אבל מובן גם האייטיז זה לא איפה שאנחנו עכשיו.
אבל לאאא טים אל תמות עדיין!! לא כשהוא לא לצידך!!
אה אהבתי את השיחה בין טים ללוסי בגלל הסבטקסט: (ציטוט לא מדוייק בכלל)
לוסי: "איך אתה [עם האיידס וזה]?"
טים: "שורד"
טים: "איך את [עם זה שבעלך מאוהב בי ולא בך מאז ומעולם]?"
לוסי: "שורדת".

משהו לגבי הפרמיס של הסדרה שאני חושבת שאמור להיות ידוע אבל אני אסמן בספוילר בכל מקרה: חשבתי שהסדרה אמורה להתפרס על שנים של הרומן שלהם. בינתיים אנחנו בחצי וכאילו אנחנו רק בתחילת שנות ה50 ובעתיד בשנות ה80. חשבתי שכל פרק יקפוץ כמה שנים. סתם תהיה זה לא מפריע לי כל עוד הם חמודים ביחד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף למה רוי כהן הזה יהודי? הוא עושה לנו פדיחות!!
ואני אפילו לא יכולה להאשים אותם באנטשישמיות הוא אדם אמיתי והוא אכן היה כזה חלאה.
גם להומואים הוא עושה פדיחות.
וואי שכחתי שוב את השם של הכתב השחור זה לא יפה מצידי אבל גוד פור הים שהוא נשאר עם הבנזוג הדראג קווין כל השנים האלה.
אני רוצה לומר מרקוס... אבל אני לא בטוח
נבלה המזכירה המלשנית הזאת%^%#@$$%^$%#@%:-[
מגעילה.
הוק מאוהב בו הם כאלה חמודים|מאוהב|
כן, רק שזה מתסכל כי אנחנו יודעים שהם נפרדים.
אה אהבתי את השיחה בין טים ללוסי בגלל הסבטקסט: (ציטוט לא מדוייק בכלל)
לוסי: "איך אתה [עם האיידס וזה]?"
טים: "שורד"
טים: "איך את [עם זה שבעלך מאוהב בי ולא בך מאז ומעולם]?"
לוסי: "שורדת".
לא חשבתי על זה מבחינת הסאבטקסט כשטים שואל אותה.
אני רק חשבתי מה היא אומרת למישהו שגוסס כאילו לה קשה.
איזה מלחיץ היה הפוליגרף. לא הבנתי מה בדיוק היה הטריק שהוא השתמש בו אבל העיקר שעבר.
גם אני לא ממש הבנתי. כלומר זה היה קשור ללחשוב על דברים מגעילים כמו השומה של החוקר הזה. והתמונה של האישה ההיא (נראה לי שהיא הייתה אשת הנשיא וחשבתי איזה מגעילים שמשתמשים בה).
משהו לגבי הפרמיס של הסדרה שאני חושבת שאמור להיות ידוע אבל אני אסמן בספוילר בכל מקרה: חשבתי שהסדרה אמורה להתפרס על שנים של הרומן שלהם. בינתיים אנחנו בחצי וכאילו אנחנו רק בתחילת שנות ה50 ובעתיד בשנות ה80. חשבתי שכל פרק יקפוץ כמה שנים. סתם תהיה זה לא מפריע לי כל עוד הם חמודים ביחד.
גם אני חשבתי ככה.
אולי אפילו אני הסיבה שחשבת ככה כי אולי תיארתי מתישהו את הסדרה ככה כשתיארתי אותה.
אני עדיין אוהב את הסדרה, אבל זה כן קצת מאכזב אותי.

תמיד קטעים כאלו גורמים לי לתהות האם אני הייתי מצליח לרמות פוליגרף.
וותמיד הדבר שאני חושב עליו זה הפרק מסיינפלד שבו ג'רי עושה מבחן פוליגרף וג'ורג' נותן לו עצה "זה לא שקר, אם אתה מאמין בזה"

didalf

Well-known member
גם להומואים הוא עושה פדיחות.
נכון. אתה צריך להעלב פעמיים:-D
אני רוצה לומר מרקוס... אבל אני לא בטוח
נראה לי שאתה צודק.

גם אני לא ממש הבנתי. כלומר זה היה קשור ללחשוב על דברים מגעילים כמו השומה של החוקר הזה. והתמונה של האישה ההיא (נראה לי שהיא הייתה אשת הנשיא וחשבתי איזה מגעילים שמשתמשים בה).
וואי איכ איזה שומה מגעילה סליחה:-D

גם אני חשבתי ככה.
אולי אפילו אני הסיבה שחשבת ככה כי אולי תיארתי מתישהו את הסדרה ככה כשתיארתי אותה.
לא רק אתה, בכל התיאורים הרשמיים כתוב ככה.
אני עדיין אוהב את הסדרה, אבל זה כן קצת מאכזב אותי.
אולי זה עוד ישתנה.

keren or5

Well-known member
אבל עכשיו אני סקרנית לדעת למה את לא חושבת שתמשיכי עם עונה 4.
(שובר שורות). מאז שכתבת את זה השלמתי את העונה הראשונה והתקדמתי עוד קצת עם הרביעית. אני חושבת שהתשובה שלי יכולה אולי ספוילר להרגשה (לא לתיאור ספציפי), אז תחליטי אם את רוצה לקרוא:
קורה משהו סוף עונה 4 שקצת הורס לי דמות מסויימת
אגב, המשכת עם הסדרה? לא הגעת?

It's Always Sunny

Well-known member
אגב, המשכת עם הסדרה? לא הגעת?
כן, סיימתי את העונה הראשונה. התכוונתי לכתוב עליה קצת אבל לא מצאתי זמן עדיין, מקווה שאצליח למצוא זמן בהמשך השבוע.

ממש מתחשק לי לכתוב את מה שאת ועדי כתבתן אבל אני חושבת שאני רוצה להימנע כרגע מספוילרים, גם אם הם פוטנציאליים, אני כן אשמח לקרוא את זה בהמשך |4U|

didalf

Well-known member
שוולט מרעיל את ברוק ולא מספר לג'סי על זה
אה זהו זה מה שחשבתי אבל לא הייתי בטוחה כי שנאת את וולט כבר קודם לא? ממה שזכרתי? אז לא הייתי בטוחה איך זה הרס לך אותו אם כבר שנאת אותו.

keren or5

Well-known member
אה זהו זה מה שחשבתי אבל לא הייתי בטוחה כי שנאת את וולט כבר קודם לא? ממה שזכרתי? אז לא הייתי בטוחה איך זה הרס לך אותו אם כבר שנאת אותו.
לא שנאתי אותו לפני זה. לא הסכמתי כמובן עם המון דברים שהוא עשה, אבל היו לו מספיק תכונות שהיו redeemable מספיק כדי שאני לפחות אחשוב שהוא מעניין, ואהיה בעדו בחלק מהדברים, אבל אחרי המקרה הזה כבר לא הצלחתי למצוא שום דבר redeemable בו.

למעלה