כן אוףבחיים לא ציפיתי לבכות מארץ נהדרת אבל הקטע של אשר במונית הרג אותי![]()
החלק הארוך מידי והחופר של הזמרים היה נורא ודי מיותר.
חחחמתה על דו"צ שלהם
חח "שאלות? 47 נשוי באושר"למה לבאס ככה את אבא שלי?
![]()
כן רק שהקטעים מהסוג הזה יותר מידי אמיתיים בשביל להצחיק אותי. אני רק מתעצבנת.הפתיח עם סמוטריץ' היה די טוב
גם להומואים הוא עושה פדיחות.אוף למה רוי כהן הזה יהודי? הוא עושה לנו פדיחות!!
ואני אפילו לא יכולה להאשים אותם באנטשישמיות הוא אדם אמיתי והוא אכן היה כזה חלאה.
אני רוצה לומר מרקוס... אבל אני לא בטוחוואי שכחתי שוב את השם של הכתב השחור זה לא יפה מצידי אבל גוד פור הים שהוא נשאר עם הבנזוג הדראג קווין כל השנים האלה.
מגעילה.נבלה המזכירה המלשנית הזאת%^%#@$$%^$%#@%![]()
כן, רק שזה מתסכל כי אנחנו יודעים שהם נפרדים.הוק מאוהב בו הם כאלה חמודים![]()
לא חשבתי על זה מבחינת הסאבטקסט כשטים שואל אותה.אה אהבתי את השיחה בין טים ללוסי בגלל הסבטקסט: (ציטוט לא מדוייק בכלל)
לוסי: "איך אתה [עם האיידס וזה]?"
טים: "שורד"
טים: "איך את [עם זה שבעלך מאוהב בי ולא בך מאז ומעולם]?"
לוסי: "שורדת".
גם אני לא ממש הבנתי. כלומר זה היה קשור ללחשוב על דברים מגעילים כמו השומה של החוקר הזה. והתמונה של האישה ההיא (נראה לי שהיא הייתה אשת הנשיא וחשבתי איזה מגעילים שמשתמשים בה).איזה מלחיץ היה הפוליגרף. לא הבנתי מה בדיוק היה הטריק שהוא השתמש בו אבל העיקר שעבר.
גם אני חשבתי ככה.משהו לגבי הפרמיס של הסדרה שאני חושבת שאמור להיות ידוע אבל אני אסמן בספוילר בכל מקרה: חשבתי שהסדרה אמורה להתפרס על שנים של הרומן שלהם. בינתיים אנחנו בחצי וכאילו אנחנו רק בתחילת שנות ה50 ובעתיד בשנות ה80. חשבתי שכל פרק יקפוץ כמה שנים. סתם תהיה זה לא מפריע לי כל עוד הם חמודים ביחד.
נכון. אתה צריך להעלב פעמייםגם להומואים הוא עושה פדיחות.
נראה לי שאתה צודק.אני רוצה לומר מרקוס... אבל אני לא בטוח
וואי איכ איזה שומה מגעילה סליחהגם אני לא ממש הבנתי. כלומר זה היה קשור ללחשוב על דברים מגעילים כמו השומה של החוקר הזה. והתמונה של האישה ההיא (נראה לי שהיא הייתה אשת הנשיא וחשבתי איזה מגעילים שמשתמשים בה).
לא רק אתה, בכל התיאורים הרשמיים כתוב ככה.גם אני חשבתי ככה.
אולי אפילו אני הסיבה שחשבת ככה כי אולי תיארתי מתישהו את הסדרה ככה כשתיארתי אותה.
אולי זה עוד ישתנה.אני עדיין אוהב את הסדרה, אבל זה כן קצת מאכזב אותי.
(שובר שורות). מאז שכתבת את זה השלמתי את העונה הראשונה והתקדמתי עוד קצת עם הרביעית. אני חושבת שהתשובה שלי יכולה אולי ספוילר להרגשה (לא לתיאור ספציפי), אז תחליטי אם את רוצה לקרוא:אבל עכשיו אני סקרנית לדעת למה את לא חושבת שתמשיכי עם עונה 4.
רגע מה?קורה משהו סוף עונה 4 שקצת הורס לי דמות מסויימת
כן, סיימתי את העונה הראשונה. התכוונתי לכתוב עליה קצת אבל לא מצאתי זמן עדיין, מקווה שאצליח למצוא זמן בהמשך השבוע.אגב, המשכת עם הסדרה? לא הגעת?
ילדה טובה!אבל אני חושבת שאני רוצה להימנע כרגע מספוילרים, גם אם הם פוטנציאליים,
שוולט מרעיל את ברוק ולא מספר לג'סי על זהרגע מה?
אה זהו זה מה שחשבתי אבל לא הייתי בטוחה כי שנאת את וולט כבר קודם לא? ממה שזכרתי? אז לא הייתי בטוחה איך זה הרס לך אותו אם כבר שנאת אותו.שוולט מרעיל את ברוק ולא מספר לג'סי על זה
לא שנאתי אותו לפני זה. לא הסכמתי כמובן עם המון דברים שהוא עשה, אבל היו לו מספיק תכונות שהיו redeemable מספיק כדי שאני לפחות אחשוב שהוא מעניין, ואהיה בעדו בחלק מהדברים, אבל אחרי המקרה הזה כבר לא הצלחתי למצוא שום דבר redeemable בו.אה זהו זה מה שחשבתי אבל לא הייתי בטוחה כי שנאת את וולט כבר קודם לא? ממה שזכרתי? אז לא הייתי בטוחה איך זה הרס לך אותו אם כבר שנאת אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.