דיוני סדרות #122

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

Lhuna3

Well-known member
ניסיתי קצת את "שממה" Wilderness באמאזון פריים.
(זאת הסדרה עם ג'נה קולמן מדר' הו, והשיר של טיילור סוויפט בפתיח)
לא סיימתי פרק 1.
לא שזה רע או משהו, אבל לא מספיק מושך אותי להמשיך.

It's Always Sunny

Well-known member
ניסיתי קצת את "שממה" Wilderness באמאזון פריים.
(זאת הסדרה עם ג'נה קולמן מדר' הו, והשיר של טיילור סוויפט בפתיח)
לא סיימתי פרק 1.
לא שזה רע או משהו, אבל לא מספיק מושך אותי להמשיך.
בהתחלה התלהבתי לראות שיש לג'נה קולמן סדרה ואז קראתי את הפרמיס של הסדרה וזה גם לא נשמע לי סדרה שאני ארצה לראות (ואחרי מה שכתבתי אני חושבת שאולי כדאי לקחת את מה שאני אומרת בערבון מוגבל כי לא ראיתי את הסדרה הזו).
בכל אופן, מעניין אותי לדעת האם ראית את ג'נה קולמן בסדרות אחרות שהן לא דוקטור הו, אני זוכרת שקראתי שהיא מופיעה בסנדמן, ובכלל אני מרגישה שלאחרונה יש לה הרבה סדרות אבל אולי זה מרגיש לי ככה כי הרבה זמן לא התעניינתי במה היא עושה (מאז שראיתי ויקטוריה).

dilia snake

Well-known member
בהתחלה התלהבתי לראות שיש לג'נה קולמן סדרה ואז קראתי את הפרמיס של הסדרה וזה גם לא נשמע לי סדרה שאני ארצה לראות (ואחרי מה שכתבתי אני חושבת שאולי כדאי לקחת את מה שאני אומרת בערבון מוגבל כי לא ראיתי את הסדרה הזו).
בכל אופן, מעניין אותי לדעת האם ראית את ג'נה קולמן בסדרות אחרות שהן לא דוקטור הו, אני זוכרת שקראתי שהיא מופיעה בסנדמן, ובכלל אני מרגישה שלאחרונה יש לה הרבה סדרות אבל אולי זה מרגיש לי ככה כי הרבה זמן לא התעניינתי במה היא עושה (מאז שראיתי ויקטוריה).
ג'נה קולמן מדהימה בסנדמן גם אם התפקיד שלה לא גדול(נראה לי היא מופיעה רק בשני פרקים) אבל בכלל ממליצה על סנדמן, פשוט סדרה מעולה.

ואיך אהבתי את ויקטוריה, זו אחת הסדרות שהכי התבאסתי בשנים האחרונות שבוטלו/הסתיימו.

It's Always Sunny

Well-known member
ואיך אהבתי את ויקטוריה, זו אחת הסדרות שהכי התבאסתי בשנים האחרונות שבוטלו/הסתיימו.
אני זוכרת שג׳נה קולמן אמרה שככל שהסדרה תתקדם הם יצטרכו להחליף אותה כי היא לא תוכל לגלם את ויקטוריה המבוגרת ובסוף זה לא קרה וממש חבל לי שלא המשיכו, לפחות הכתר זכתה לעשות את הקונספט הזה.
בהתחלה קצת הופתעתי לראות אותך מדברת על ויקטוריה ואז נזכרתי שסיפרת פעם שאת אנגלופילית אז פתאום זה הגיוני שאת אוהבת את ויקטוריה :-):

ג'נה קולמן מדהימה בסנדמן גם אם התפקיד שלה לא גדול(נראה לי היא מופיעה רק בשני פרקים) אבל בכלל ממליצה על סנדמן, פשוט סדרה מעולה.
|כן|

Lhuna3

Well-known member
לא חושבת שראיתי אותה בעוד דברים, תכלס אפילו מהסאנדמן אני לא ממש זוכרת את ההופעה שלה.
אבל בדוקטור אהבתי אותה מאוד.
אני שמחה שאת יודעת מה חשוב באמת.
אפילו זיהיתי את השיר לבד בפתיח.

Aranel Nenharma

Well-known member
אני ממש אוהבת את ג'נה קולמן
כמובן שגילתי אותה בדוקטור הו, אבל מאז אני לפחות מנסה כל דבר שהיא מופיע בו
קלרה היא המלווה שאני הכי אוהבת וחלק גדול מזה זה בגלל ג'נה

Lhuna3

Well-known member
אני ממש אוהבת את ג'נה קולמן
כמובן שגילתי אותה בדוקטור הו, אבל מאז אני לפחות מנסה כל דבר שהיא מופיע בו
קלרה היא המלווה שאני הכי אוהבת וחלק גדול מזה זה בגלל ג'נה
תודה שנתת לי תירוץ:

Aranel Nenharma

Well-known member
אני בשוק שיש אנשים שעדיין לא צפו בברוקלין 99 ואני ממש מקנאה בהם שהולכים לחוות את זה בפעם הראשונה

didalf

Well-known member
אני בשוק שיש אנשים שעדיין לא צפו בברוקלין 99 ואני ממש מקנאה בהם שהולכים לחוות את זה בפעם הראשונה
חחח ראיתי את זה גם אתמול וחשבתי איזה כיף לה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה די מגניב.
וזה מצחיק שהיא רק בעונה 1 ויש לה כל מיני מחשבות של עונה 1.

המשכתי בצפייה במאה

איך קלארק נכנסת כמו באדאססססססססססססס
וכולם חוץ מגאיה ורואן לא ציפו לזה בכלל
וכולם בהלם!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
עוד מישהו צופה?
כמובן שאין מאושרת ממני שהסדרה האהובה עליי בתבל שבה לחיי|מאוהב| כדי לחגוג את המאורע החגיגי צפיתי בכל עונה 2 אתמול (וזה גם היה יום ראשון מה שאומר 9 שעות של פוטבול! אבל לא יכולתי ללכת לישון בלי לסיים את העונה!) אז כמובן שדילגתי על הקטעים של מיץ' כי הספיקה לי פעם אחת עם האנס הזה. אבל כמובן שלא ויתרתי על הפרק שלו עם אלכס כי וול, אלכס|לב| אבל האמת שהיא שבעיקר היה חשוב לי להשלים כי כשהתחלתי את הצפייה בעונה 3 פתאום הרגיש לי שחסרים לי פרטים והדינמיקות קצת שונות וחשבתי שאולי הספקתי לשכוח כמה פרטים חשובים. (גם שמחתי לגלות שלמרות שזכרתי את עונה 2 כ"עונת הקורונה" היא בעצם לא הייתה כזאת מעבר לפרק אחד. שאר הפרקים בקושי נגעו בקורונה והאיזכורים היחידה לזה היו כותרות על מסכים ברקע) אבל בסופו של דבר הבנתי שלא שכחתי כלום, פשוט עונה 2 הסתיימה ב-2020 כשלאלכס יש קורונה ועונה 3 התחילה שנתיים אחרי אז אני מניחה שיטפטפו לנו פרטים על מה היה בשנתיים האלו בפרקים הקרובים. האמת שפשוט פיספסתי את הקטע שבהתחלה שהיה רשום התאריך, ואני מניחה שהייתי צריכה להבין לבד שהייתה קפיצת זמן משמעותית כשבראדלי פתאום בחדשות הערב במקום ב-TMS.

בכל מקרה אנחנו ב-2022, לאלכס יש תוכנית משלה סוף סוף והיא מביאה את אסתר פרל להתארח. כנראה שאף פעם לא נגמר להם התקציב שם. היא מזכירה לאלכס שלא מספיק להיות נשואים לעבודה, צריך גם ריגוש בחיים האישיים... ואני מציעה - אלכס וברדלי השיפ! אבל למה שמישהו יקשיב לי|שפם|
ספקינג אוף בראדלי, היא מקבלת פרס מפעל חיים על היותה עיתונאית או משהו בסגנון. לורה מגיעה לתת כבוד ואנחנו מקבלים וייב של גנבת-לי-את-ארוחת-הצהריים-מהמקרר-במשרד. נפרדנו משתיהן בעונה 2 כשלורה דאגה בגלל בעיות הלב שלה והקורונה המתפשטת והיא החליטה לברוח למונטנה או נברסקה או איידהו או מדינה אחרת שאין בה כלום חוץ מתפוחי אדמה והיא אמרה לברדלי שהיא לא רוצה שהאישה שלה תעבוד והיא צריכה לעבור איתה לגדל רקונים במדבר אבל ברדלי אישה עובדת עם בוק קלאב פעיל באינסטגרם 5 ימים בשבוע והיא לא יכולה. טוב בסדר זה הכל בראש שלי אבל וואטאבר נתנו לנו להאמין שככה זה נגמר אבל החלפת המילים בניהן גרמה לנו להבין שאולי יש עוד לסיפור? אני תוהה אם נזכה לקבל פלאשבקים למה שהיה שם או שנסתפק באוריג'ן סטורי סטייל לורה ואלכס של היא-גנבה-לי-את-החברים-והוציאה-אותי-מהארון. אני צריכה לדעת מה קרה במונטנה!!!
עוד קטע מענין זה כשקורי (כפרעליו|לב|) אומר לבראדלי שהיא חייבת לו טובה כי הוא היה שם לצידה ואז יש מין פלאשבק של שבריר שניה של אמבטיה ויד על האמבטיה ואתם מנסים לגרום לי להתקף לב ולרמוז שבראדלי ניסתה להתאבד או משהו?! כי פאק יו היא שרדה את האח ההומופוב שלה "איך נכנסת להיריון בגיל 15 אם את יורדת לנשים" ואת מרשה גיי הרדן ואני רוצה לראות שיגרמו למלכה שלי להיות אובדנית!! זה הסוף שלהם!!!:-[ מצד שני אני כל כך משפפת את קורי ובראדלי שלא אכפת לי בכלל מה יגרום להם להיות ביחד, אני רוצה אנדגיים של קורי ובראדלי!!!!$!@ איך הוא עמד שם במחנה ההומלסים ואמר לה אני לא מבין מה הדבר הזה שכולם מדברים עליו אבל אני מרגיש שזה מה שיש לי ואני אוהב אותך|בוכה| אפילו שחצי שניה לפני זה היא אומרת לו שהיא רוצה את לורה ולא אכפת לו בכלל כי הוא מאוהב בה כבר מהפרק הראשון|בוכה| ואני מאוהבת בו ואני צריכה שהם יהיו ביחד!!! כוסימה של כולם שם תנו לי קורי מאושר|בוכה||בוכה||בוכה|
בעצם לא אכפת לי גם ט'ראפל של בראדלי-קורי-לורה|חיוךרחב|
אגב אני אוהבת שסוף סוף בראדלי ואלכס חברות. מודה שמשחקי החתול ועכבר שלהן היו משעשעים וסיפקו לנו רגעים יפים כמו "את די חביבה כשאת לא מתנהגת כמו חתול רטוב"|לב|אבל אני כל כך מוכנה לעונה שלמה של שת"פים בין שתיהן. אני רוצה שאלכס תיענה כבר להזמנה של בראדלי לבוא אליה לדירה ולשתות איתה משהו. וכן ברור לי שבראדלי רק מנסה להשכיב אותה (גם אם זה רק בראש לי) ואני לגמרי בעד!
אה וכן, יש לנו העונה את ג'ון האם החתיך. וזה כזה בזבוז לתת למישהו כזה חתיך לשחק דמות בלתי כזאת שאמורה להיות סוג של אילון מאסק. הוא חתיך מידי בשביל להיות דוש אז אני מקווה שלמרות שהם אוהבים לקחת סיפורים מהמציאות, יעשו אותו למליארדר חמוד שרק רוצה לעזור לקורי בתמורה לטובות הנאה מיניות בסאונה (פאק הסצינה הזאת הייתה צריכה להיות ארוכה יותר|מזיע|)
אני לא כל כך יודעת מה הויז'ן של קורי ל-UBA ולמה הוא חושב שלמכור את החברה לפול זה צעד חכם, אבל אם למדנו משהו מהסדרה זה שקורי תמיד רואה 12 צעדים קדימה והוא תמיד נוחת על הרגליים, אבל מודה שאני לא בטוחה שכשהוא אומר לאלכס שהוא ידאג לה הוא מתכוון לזה. יש לו את הפרצוף הזה שהוא עושה כשהוא באמת מתכוון לדברים, אבל גם הפרצוף הזה בדר"כ שמור לבראדלי אז אני לא יודעת אם הוא מנסה לדפוק את אלכס או לא. כאילו, ברור לי שהוא יודע מה הערך שלה ומה היא מביאה לחברה, השאלה היא האם הוא חושב שהיא נמצאת בשלב שבו הכאב ראש שהיא עושה גדול יותר מהתועלת שהיא מביאה? כי היא לגמרי בנונשלנטיות זרקה לתוך השיחה שהיא הביאה לחברה תמלוגים בשווי 2 מילארד דולר בשני העשורים שהיא שם. והיא גם די הסיבה ש +uba לא פשטו רגל לפני שעלו לאוויר אז חייבת להיות לו פינה חמה בלב הקר שלו לאלכס, בכל זאת - כל נוזלי הגוף שלה הביאו לו רייטינג...

טוב אני הולכת לצפות בפרק השני כי מישהו חשב שזה מצחיק לעשות קליףהאנגר של תראו אנחנו הולכים לפוצץ את הכוכבת הראשית שלכם מחוץ לאטמוספירה עם טיל ניסיוני. חה חה מאוד מצחיק. תוריד לי אותה בחזרה לקרקע נבלות!! למרות שאומייגאד בראדלי בחליפת אסטורנאוטים זה אפילו יותר סקסי מבראדלי מתעוררת בלי בגדים במיטה עם בחורה מהטינדר|מזיע|

למעלה