כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
בהתחלה התלהבתי לראות שיש לג'נה קולמן סדרה ואז קראתי את הפרמיס של הסדרה וזה גם לא נשמע לי סדרה שאני ארצה לראות (ואחרי מה שכתבתי אני חושבת שאולי כדאי לקחת את מה שאני אומרת בערבון מוגבל כי לא ראיתי את הסדרה הזו).ניסיתי קצת את "שממה" Wilderness באמאזון פריים.
(זאת הסדרה עם ג'נה קולמן מדר' הו, והשיר של טיילור סוויפט בפתיח)
לא סיימתי פרק 1.
לא שזה רע או משהו, אבל לא מספיק מושך אותי להמשיך.
ג'נה קולמן מדהימה בסנדמן גם אם התפקיד שלה לא גדול(נראה לי היא מופיעה רק בשני פרקים) אבל בכלל ממליצה על סנדמן, פשוט סדרה מעולה.בהתחלה התלהבתי לראות שיש לג'נה קולמן סדרה ואז קראתי את הפרמיס של הסדרה וזה גם לא נשמע לי סדרה שאני ארצה לראות (ואחרי מה שכתבתי אני חושבת שאולי כדאי לקחת את מה שאני אומרת בערבון מוגבל כי לא ראיתי את הסדרה הזו).
בכל אופן, מעניין אותי לדעת האם ראית את ג'נה קולמן בסדרות אחרות שהן לא דוקטור הו, אני זוכרת שקראתי שהיא מופיעה בסנדמן, ובכלל אני מרגישה שלאחרונה יש לה הרבה סדרות אבל אולי זה מרגיש לי ככה כי הרבה זמן לא התעניינתי במה היא עושה (מאז שראיתי ויקטוריה).
אני זוכרת שג׳נה קולמן אמרה שככל שהסדרה תתקדם הם יצטרכו להחליף אותה כי היא לא תוכל לגלם את ויקטוריה המבוגרת ובסוף זה לא קרה וממש חבל לי שלא המשיכו, לפחות הכתר זכתה לעשות את הקונספט הזה.ואיך אהבתי את ויקטוריה, זו אחת הסדרות שהכי התבאסתי בשנים האחרונות שבוטלו/הסתיימו.
ג'נה קולמן מדהימה בסנדמן גם אם התפקיד שלה לא גדול(נראה לי היא מופיעה רק בשני פרקים) אבל בכלל ממליצה על סנדמן, פשוט סדרה מעולה.
אני שמחה שאת יודעת מה חשוב באמת.(זאת הסדרה עם ג'נה קולמן מדר' הו, והשיר של טיילור סוויפט בפתיח)
לא חושבת שראיתי אותה בעוד דברים, תכלס אפילו מהסאנדמן אני לא ממש זוכרת את ההופעה שלה.בכל אופן, מעניין אותי לדעת האם ראית את ג'נה קולמן בסדרות אחרות שהן לא דוקטור הו, אני זוכרת שקראתי שהיא מופיעה בסנדמן, ובכלל אני מרגישה שלאחרונה יש לה הרבה סדרות אבל אולי זה מרגיש לי ככה כי הרבה זמן לא התעניינתי במה היא עושה (מאז שראיתי ויקטוריה).
אפילו זיהיתי את השיר לבד בפתיח.אני שמחה שאת יודעת מה חשוב באמת.
לא ראיתימה דעתכם על הסדרה ממי ברחנו, אימא![]()
תודה שנתת לי תירוץ:אני ממש אוהבת את ג'נה קולמן
כמובן שגילתי אותה בדוקטור הו, אבל מאז אני לפחות מנסה כל דבר שהיא מופיע בו
קלרה היא המלווה שאני הכי אוהבת וחלק גדול מזה זה בגלל ג'נה
הם היו צימוד טובתודה שננת לי תירוץ:
![]()
![]()
![]()
www.instagram.com
חחח ראיתי את זה גם אתמול וחשבתי איזה כיף לה.אני בשוק שיש אנשים שעדיין לא צפו בברוקלין 99 ואני ממש מקנאה בהם שהולכים לחוות את זה בפעם הראשונה
![]()
HapshutaOfficial הפשוטע on Instagram: "כל מה שעשיתי כל החג היה לצפות לראשונה בחיי בברוקלין 99 וזה הדבר הכי טוב שקרה לי למה לא ידעתי למה לא קיבלתי את הממו מה עשיתי בחיים העלובים שלי שהיה כל כך חשוב שלא ראיתי ברוקלין 99 לא ציפיתי לאהוב סיטקום על שוט
29K likes, 1,041 comments - hapshutaofficial on September 17, 2023: "כל מה שעשיתי כל החג היה לצפות לראשונה בחיי בברוקלין 99 וזה הדבר הכי טוב שקרה לי למה לא ידעתי למה לא קיבלתי את הממו מה עשיתי בחיים העלובים שלי שהיה כל כך חשוב שלא ראיתי ברוקלין 99 לא ציפיתי לאהוב סיטקום על שוטרים אבל אני בפרק...www.instagram.com
כן זה די מגניב.אני בשוק שיש אנשים שעדיין לא צפו בברוקלין 99 ואני ממש מקנאה בהם שהולכים לחוות את זה בפעם הראשונה
![]()
HapshutaOfficial הפשוטע on Instagram: "כל מה שעשיתי כל החג היה לצפות לראשונה בחיי בברוקלין 99 וזה הדבר הכי טוב שקרה לי למה לא ידעתי למה לא קיבלתי את הממו מה עשיתי בחיים העלובים שלי שהיה כל כך חשוב שלא ראיתי ברוקלין 99 לא ציפיתי לאהוב סיטקום על שוט
29K likes, 1,041 comments - hapshutaofficial on September 17, 2023: "כל מה שעשיתי כל החג היה לצפות לראשונה בחיי בברוקלין 99 וזה הדבר הכי טוב שקרה לי למה לא ידעתי למה לא קיבלתי את הממו מה עשיתי בחיים העלובים שלי שהיה כל כך חשוב שלא ראיתי ברוקלין 99 לא ציפיתי לאהוב סיטקום על שוטרים אבל אני בפרק...www.instagram.com
רוזה ובויל ביחדוזה מצחיק שהיא רק בעונה 1 ויש לה כל מיני מחשבות של עונה 1.
הצחיק אותי גםרוזה ובויל ביחד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.