didalf
Well-known member
את לא זקנה את גדלת בדור הנכוןאני יודעת ואני מרגישה זקנה![]()
את לא זקנה את גדלת בדור הנכוןאני יודעת ואני מרגישה זקנה![]()
גם אני לא מהמתלהבים מהסדרה הזאתלא
אני ידעתי פחות או יותר על מה הסדרה
אבל שקראתי את הסיכומים שלכם הבנתי שזה לא בשבילי
שאפשר לאכול שםתלוי, האם אתה יודע מתי ספריה זה נחמד?
וואו, כל פעם שאני נכנסת לאפל זה דוחף לי את הסרט הזה בהמלצות ותהיתי לעצמי מי יטרח לצפות בזה בכלל. וול, אני מניחה שקיבלתי את התשובה שלי. אני שמחה שנהנית מהסרט ושהוא עשוי טוב.ראיתי את Still: A Michael J. Fox Movie
וזה סרט ממש טוב.
במיוחד אני מניח לאנשים שאוהבים סרטים של מייקל ג'יי פוקס כמוני,
אבל באופן כללי זה סיפור יפה ומוצג באופן שוטף ומרתק.
על הצלחה עצומה בתור שחקן על חיי משפחה וכמובן על הגילוי, ההסתרה וההתמודדות עם מחלת הפרקינסון.
ממש מרגש.
הוא גם ערוך בצורה מעולה שמשלבת קטעי וידאו ישנים, קטעים מסרטים וסדרות שהוא שיחק בהם, צילומים שמדמים את העבר וכמובן קטעים מההווה.
ומשהו שהראה כמה נהניתי - בשלב מסויים עצרתי את הסרט וגיליתי שנותרה רק חצי שעה וממש התאכזבתי. רציתי יותר.
ברידג'רטון: המלכה שרלוט
בהתחלה חשבתי שזה די מיותר אבל ראיתי ביקורות טובות אז צפיתי בכל זאת ואהבתי.
כרגע לטעמי: עונה 2 > המלכה שרלוט > עונה 1.
אבל למה פרקים כ"כ ארוכים??? יכלתם במקום 6 ארוכים 8 באורך נורמלי מה הבעיה????
התרשמות כללית ספוילרים מינורים ביותר:
1. סדרה חמודה מאד ואפילו גרמה לי לבכות קצת.
2. השחקנית של שרלוט הצעירה כ"כ דומה למלכה המבוגרת גם במראה וגם בדיבור, הבעות הפנים, הכל. מדהים.
3. הפעם הקוויר הוא לא רק בייטינג ויש עלילה (צדדית אמנם) גאה חמודה מאד מאד
4. ליידי דנברי הצעירה יפיפיה.
ספוילרים יותר ספוילריסטים:
ליידי דנברי - קודם כל היא יפיפיה. דבר שני היא המלכה האמיתית של הסדרה
איכ בהתחלה כשהיא נאלצה לשכב עם הבעל הזקן והדוחה שלה בלעעעעע. היה לי ברור שהוא יתפגר בזמן סקס מתישהו, ציפיתי שזה יקרה על ההתחלה. מסכנה זה נמשך איזה 3 פרקים מסכנה. הקטע שהיא והמשרתת מכינות את ההצגה של האבל
משחקי המוחות שלה ושל הנסיכה האלמנה היה מעולים וואי. איך הן יושבות בנימוס ושותות תה ושולחות חצים עטופים בדבש אחת לשניה זה היה מדהים. במיוחד בפרק האחרון. אהבתי מאד איך היא משיגה מה שהיא רוצה ודואגת למעמד שלה. ואהבתי מאד איך היא לא רצתה להתחתן יותר אף פעם.
והקטע העצוב מקסים זה הרומן שלה עם לורד לדג'ר כלומר אבא של ויולט. היה ברור שזה הולך לשם וכ"כ שמחתי בשבילה אחרי הבעל הדוחה שלה והסקס הנוראי שהיא גילתה שסקס גם יכול להיות כיף וטוב עם מישהו שנמשכים אליו. חבל שזה לא יכל להמשך
אבל אוי איזה מביך זה שהיא עכשיו חברה של ויולט. לא הבנתי בדיוק את הסוף והשיחה שלהן על כתרי היומולדת? זה כאילו ויולט רומזת לה שהיא מבינה והיא בסדר עם זה?
שרלוט וג'ורג' - אוקי כבר אמרתי איזה מדהים שרלוט הצעירה מתעלת את המבוגרת. חוצמזה הסיפור שלהם היה מאד חמוד סה"כ. אמנם חיתנו אותה בלי לשאול לדעתה אבל למזלה יצאה לה טוב והיא התאהבה בבעלה והוא בחזרה. אוקי הוא משוגע אבל כשהוא לא הוא מאד אוהב אותה. הקטע בפעם הראשונה שהיא רואה אותו משוגע בגינה ומצליחה להרגיע אותו ע"י זה שהיא זורמת עם ההזיה שלו - "אני ונוס בוא נכנס הביתה" היה מעולה. בכלל כל הקטעים שבו היא תומכת בו מקסימים ממש.
חוצמזה היא גם מלכה בקטע של לדרוש מה שמגיע לה ולהיות אסרטיבית ולעמוד על שלה ולא רק להיות בובה על חוט של הכתר. והחברות בינה לבין ליידי דנברי הייתה מקסימה. אהבתי גם שבין כל הבלגננים האישיים שלה חשוב לה לשמור על המעמד של "האנשים שלה" כלומר שחורים.
אגב אמנם נתנו הסבר לכל עניין האצילים השחורים ופה עדיין יש גזענות אבל זה עדיין בגדר פנטזיה. אבל לא אכפת לי זה יפה.
מעניין אבל מה נשבר בה עם השנים שהיא הפכה מצעירה עם לב רחב ואידיאליסטית ואכפתית לכזאת צינית שכל מה שאכפת לה ממנו זה שהילדים שלה יביאו יורש.
אוקי אבל הסוף של הסדרה, כששרלוט המבוגרת המרירה והצינית יותר נכנסת מתחת למיטה בשביל ג'ורג' המשוגע כמו שהיא עשתה בשבילו פעם - פה התחלתי לבכות ממש. זה היה כ"כ יפה
וקו העלילה החביב עליי כמובן כי אני סאקרית של גייז - ברימסלי וריינדולס
![]()
![]()
אני רק לא מבינה משהו - האם אלה השמות הפרטיים שלהם? נראה שלא. אז למה הם קוראים אחד לשני בשם משפחה גם כשהם לבד במצבים אינטמיים??? זה היה לי ממש מוזר.
בכל מקרה אוח חמודים. איך כל אחד נאמן לחלוטין לבן המלוכה שלו לרמה שזה מפריד ביניהם לתקופה וממש חששתי אבל בפרק האחרון ראינו שהם שוב ביחד
והקטע שהם רוקדים בנשף אומייגאדואז השוט מתחלף לברימסלי המבוגר רוקד עם עצמו ואעהאהה נשבר לי הלב
![]()
[אולסו לא יפה אבל עצוב איזה חמוד הוא היה בצעירותו ואיך הוא התכער חחח. הם לא חשבו על זה כשליהקו אותו לסדרה המקורית הוא לא היה אמור להיות משמעותי].
אוף אבל מה קרה לריינדולס בעתיד למה הם לא ביחד יותר???? הוא הפסיק לשרת את המלך??? הרי הם יכלו להיות ביחד לנצח משרתים את המלך והמלכה כמו שהם רצו ודיברו באמבמטיה
![]()
מה קרה לו?? התפטר? פוטר? מת???? תספרו לי איפה הוא בעתיד!!!!
גם היה את הרגע העצוב הזה שהמלכה שואלת את ברימסלי המבוגר אם הוא אי פעם התחתן והוא אמר מי יתחתן עם מישהו כמוהו שכל חייו נועדו לשרת את הכתר? אאוץ'. אבל כאילו בדיוק בשביל זה המצב שלהם היה מושלם כי זה גם מה שריינדולס עשה. הוא היחיד שמבין את דרישות התפקיד הזה ולכן הם מושלמים ביחד כי הם מבינים את החיים אחד של השני. אני בוחרת להאמין שהוא מת ורק המוות הפריד ביניהם
אני רוצה סדרה שלמה עליהם הצעירים!! שכל ענייני המלוכה יהיו ברקע והם יהיו הרומן הראשי!
תתחדש על התמונה.ראיתם את סט זוגי (chivalry)? כדאי, זה סוג של המשרד לגרסאותיו פוגש את קטסטרופה. מפיק ובמאית נפגשים בניסיון לשתף פעולה, כל זאת ברקע מהפכת ה- METOO, שעשתה רבות (לטוב ולרע) הן ליחסים בתעשיית הקולנוע והן ליחסי גברים ונשים בכלל. יש כאן ביקורת על הגברים המנצלים ועל הנשים המנצלות לא פחות. שווה גם ללא פמיניסטים שבינינו (אני על הספקטרום, המיקום תלוי ביום).
סליחה, אכתוב בחתימה.תתחדש על התמונה.
אם כי הייתי צריך להכנס ולפתוח בכמה לחיצות על מנת שאני אצליח לקרוא את זה.
מעניין. זה הזכיר לי מאוד סרט של הולמרק משנת 2000.ראיתי את הפרק הראשון של הסדרה החדשה little bird והיה מאוד מעניין, זה על ילדה אינדיאנית מקנדה ,רשויות הרווחה לקחו אותה בכח מהמשפחה שלה ונתנו אותה לאימוץ למשפחה יהודית וכך היא גדלה כאסתר רוזנבלום ועכשיו כשהיא בוגרת היא מחפשת את השורשים שלה.

רגע לא בטוחה שהבנתי - זה ריאליטי, כלומר הבנאדם שעובדים עליו הוא באמת לא יודע שהוא בסדרה (כמו המופע של סטיב שעשה פה פעם יגאל שילון), או שזו סדרה מתוסרטת על ריאליטי (כמו הסרט המופע של טרומן)?יש לי המלצה ענקית ענקית לסדרה - Jury Duty
זה פשוט דבר כל כך טוב.
זה נשמע כמו קונספט מטופש אבל מצחיק - לוקחים בן אדם וגורמים לו לחשוב שהוא נכנס כחבר במשובעים של משפט. אבל מה שהוא לא יודע זה שהמשפט לא אמיתי וכל המושבעים, השופט, התובעת, הנתבע, עורכי הדין וכל מי שמסביב הם כולם שחקנים.
אבל מה שנשמע מטופש וגימיקי הופך עם הפרקים למשהו ענק ומעולה.
בלי להרוס יותר מידי תחשבו שכל שחקן שם היה צריך לשחק דמות, אבל לא לזמן קצר, אלא למשך יותר משבוע כל הזמן ליד הבן אדם הזה שלא ידע שהכל לא אמיתי.
זה בסופו של דבר מאוד מזכיר את המופע של טרומן, אבל בלי התחושה הרעה שיש שם שעובדים על בן אדם מסכן. בעיקר בגלל שזה ברור מראש כמשהו מוגבל בזמן, אבל גם בגלל שהכל מרגיש חיובי.
זה פשוט מרתק לראות את הבן אדם הזה עובר כל מיני מצבים מוזרים כשהוא חושב שהם אמיתיים ולראות איך הוא מגיב אליהם.
חוץ מזה יש תוספת מעולה בכך שאחד מהמושבעים האחרים הוא ג'יימס מרסדן שמשחק את עצמו.
זה לוקח איזה שניים או שלושה פרקי להכנס לזה ממש, אבל ברגע שנכנסתי לזה לא יכלתי לעצור.
לא שצריך לעצור - זה רק 8 פרקים של חצי שעה כל אחד.
אני עכשיו קורא כל מיני כתבות וביקורות על הסדרה וצופה בראיונות עם אנשים מהסדרה. זה פשוט מעולה.
צפה בקובץ המצורף 76705
הראשון.רגע לא בטוחה שהבנתי - זה ריאליטי, כלומר הבנאדם שעובדים עליו הוא באמת לא יודע שהוא בסדרה (כמו המופע של סטיב שעשה פה פעם יגאל שילון), או שזו סדרה מתוסרטת על ריאליטי (כמו הסרט המופע של טרומן)?
מחזקת את ההמלצה, סדרה מעולה.יש לי המלצה ענקית ענקית לסדרה - Jury Duty
מעולה, עכשיו אפשר גם לדברמחזקת את ההמלצה, סדרה מעולה.
צפיתי בכולה ביום שבת, תענוג.
ממשסיפור האהבה של שרלוט הצעירה עם המלך...היה מקסים.
כמה שהיא ניסתה להוות עבורו משענת ולעזור לו עם התקפי החרדה/בעיות הנפשיות שיש לו...היה מעודד במקצת לגלות שבהווה עדיין יש לו "הבלחות" של שפיות כשהם נפגשים והסצינה הסופית מתחת למיטה- הייתה מרגשת.
אומנם הם לא מנהלים זוגיות נורמטיבית והיא בודדה בהווה שזה עצוב...אבל לפחות יש את הרגעים הקטנים האלו שהם נפגשים לפרקים.
חחחח אני גם תהיתי לגבי הפרשי הגובה המטורפים(חח בכוונה ליהקו נמוך וגבוה?).
הם העלו השערות זאת לא באמת תשובהקראתי כתבה במאקו על הנ"ל... תראי-
![]()
מה קרה לריינולדס? התשובה לשאלה שמשגעת את צופי "ברידג'רטון"
בפרק האחרון של "סיפורה של המלכה שרלוט", סדרת הספין-אוף של "ברידג'רטון", ראינו את ברימסלי רוקד לבדו - ולא שגילינו מה קרה לריינולדס. בריאיון חדש, השחקן שמגלם את בריסמלי המבוגר שופך אור על התעלומה שמשגעת את הצופיםwww.mako.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.