אוקי, אבל אין שום קשר לצהובות.כאילו מצד אחד לא בא לי משהו כזה, אבל אם שניכם ממליצים, אז אני מרגישה צורך לנסות.
(למרות ששניכם גם נורא אוהבים את הצהובות ואני לא)
מצטרף להמלצהממליץ בחום על HACKS- סדרה קומית שנונה, כל פרק חצי שעה.
והיא הפתעה מתוקה מבחינתי כי היא לא הייתה ברשימת הצפייה שלי, אך בעקבות ביקורות טובות שקראתי עליה בכמה מקורות + דירוג גבוה במצעד השנתי = גרם לי לנסות אותה
והאמת היא שתקציר הסדרה מסקרן כשלעצמו:
"Hacks" הוא מונח באנגלית שמתאר בעל מקצוע שכושל בעבודתו, ולחלופין, פעולה שגורמת לשינוי מרחיק לכת. הסדרה עוקבת אחר שתי נשים שעוסקות בתחום הקומדיה, האחת בדרכה למעלה והשנייה במגמת דעיכה, שדרכיהן מצטלבות.
השחקנית העולה האנה איינבינדר מגלמת את אווה דניאלס, תסריטאית צעירה ומבטיחה בשמי הוליווד שהתעשייה מפנה לה עורף יום אחד בעקבות בדיחה סרת טעם בטוויטר. כדי להשתקם ולהמשיך לעבוד בענף, היא נשלחת על ידי הסוכן שלה לקליינטית אחרת שלו, דברה ואנס, בדרנית ותיקה שמופיעה עשרות שנים בלאס וגאס והיא כבר עם רגל אחת מחוץ לשואוביזנס. המטרה: לעזור לדברה בכתיבת בדיחות וברענון החומרים לקהל הצעיר. את דמותה של דברה, קומיקאית בערוב ימיה המקצועיים, מגלמת השחקנית ג'ין סמארט.
בכל אופן, היא מצחיקה, שנונה...יש דמויות מצחיקות- גם הראשיות וגם המשניות
בקיצור- ממליץ לכם על בינג' בסופ"ש! וכיף שמתוכננת לה גם עונה 3![]()
חוות דעת, בלי ספוילרים רציניים מדי?צפיתי בשלושת פרקי הפתיחה של The Crowded Room
עוד מישהו הספיק?
סיימתי את הראשון לפני כמה דקות.צפיתי בשלושת פרקי הפתיחה של The Crowded Room
עוד מישהו הספיק?
האמת שכבר לפני כמה שבועות הרגשתי שזאת לא תהיה סדרה כל כך טובה כי ידעתי את הנושא הכללי שלה וממה שראיתי בטריילר זה לא נראה כאילו עשו משהו מדהים עם זה.חוות דעת, בלי ספוילרים רציניים מדי?
חוות דעת, בלי ספוילרים רציניים מדי?
זהו, זכרתי שזה משהו כזה, וזה בדיוק העניין שהסוד ידוע מראש אבל נראה שהסדרה בנויה בצורה שהוא אמור להחשב ספוילר גדול, כאילו בדיוק כמו <סרט מסוים שזה יהיה ספוילר לסרט לכתוב איזה, אבל אתה בטח יודע למה אני מתכוונת>.אז עוד מאז שהוכרזה הסדרה אני ידעתי שהיא מבוססת על ספר בשם The Minds of Billy Milligan שמספר את הסיפור האמיתי של בילי מיליגן, האדם הראשון בארה"ב שזוכה מאשמה בבית משפט בגלל פיצול אישיות (הפרעת זהות דיסוציאטיבית).
אז אומנם הסדרה היא עיבוד של הסיפור ברמה שאפילו השמות שונים, אבל אפשר להבין שלדני בסדרה יש פיצול אישיות.
ומזה קל להבין שחלק מהדמויות שאנחנו רואים את דני מתקשר איתם הם לא אמיתיים.
אני חושב שלפחות בשלב מסויים זה די ברור גם בלי לדעת את זה מראש, אבל אני לא בטוח.
מה שמראש הפריע לי כשראיתי את הטריילר לסדרה היה שהבנתי שהסדרה מציגה את הכל מנקודת המבט שלו ככה שזה כאילו אנחנו לא אמורים לדעת שחלק מהדמויות הם לא אמיתיות. כאילו בונים לקראת גילוי מפתיע בעניין הזה.
זה בעייתי גם בגלל שזה ברור לי.
וגם בגלל שזה משהו שנעשה בעבר כבר.
אבל בכל זאת הפרקים האלו היו לי מעניינים. הרגיש לי שכן עושים עם זה משהו מעניין. אני מקווה שבאמת זה יהיה מעניין.
מה שלא ברור לי זה איך המשטרה והחוקרת הזאת לא עולים כבר על כך שלפחות חלק מהאנשים האלו הם לא אמיתיים.
יש גם סדרה שזה גורם לי לחשוב עליה. אבל אני לא בטוח אם אפילו ראית אותה.זהו, זכרתי שזה משהו כזה, וזה בדיוק העניין שהסוד ידוע מראש אבל נראה שהסדרה בנויה בצורה שהוא אמור להחשב ספוילר גדול, כאילו בדיוק כמו <סרט מסוים שזה יהיה ספוילר לסרט לכתוב איזה, אבל אתה בטח יודע למה אני מתכוונת>.
היו קטעים שבאמת נראה שהחוקרת הזאת יודעת וחותרת לשם.אז אם זה באמת ככה בנוי עד הסוף, זה פספוס
לגבי המשטרה, אני חושבת שהחוקרת כן יודעת שהאנשים לא אמיתיים, כי היא שואלת אותו שאלות שבבירור מרמזות על כך, כמו "זה לא מוזר בעינייך שיצחק הגיע כאילו במקרה בדיוק כשהיית צריך אותו, ושאריאנה היתה בדיוק הידידה המושלמת בשבילך..."
אלו שאלות מאוד תמוהות אם היא לא יודעת או לפחות חושדת שהם רק בראש שלו.
הוא גם אומר לה מתישהו "את שוב מתייחסת לזה כאילו רק אני הייתי שם" או משהו בסגנון.
אני מסכים לגבי כל אלו, חוץ מהנערה היפה והחברה שלה.אני אגב חושבת שכל הדמויות שראינו כאילו מהחיים שלו הן לא אמיתיות חוץ מאמא שלו ומהאבא החורג.
(כלומר גם יצחק, גם אריאנה, גם שני החברים שלו, ואולי גם הנערה היפה שהוא מאוהב בה וחברתה.)
אני יודע שזה לא הגיוני כי אני מכיר אותך,אמילי גילמור משחקת בפרק הזה שדכנית שמאיימת על רוזזה מצחיק שאני שמחה לרשום את המילים האלה אבל נחמד לראות פנים נחמדות.
אני מבינה שאיימי שרמן-פלדינו אוהבת את השחקנית כי הופיעה בסדרה אחרת של היוצרת
חחחח, אין הרבה פרקים בעונהאני יודע שזה לא הגיוני כי אני מכיר אותך,
אבל קצת הופתעתי לגלות שהגעת כבר לעונה 4.
אין דיון, אבל יש הודעה שבה כתבתי על פרק הסיום ממש כאן למעלה בדףסיימתי את העונה האחרונה של גברת מייזל, היה עליה דיון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.