דיוני סדרות #119

דיברגנט חדש

Well-known member
מי צופה בפובר עם ארנולד שוורצנגר? מזכיר את הסרט שקרים אמיתיים שלו, עד אשר הבת שהיא גם סוכנת CIA מגלה שאביה כזה, הם מגלים בו זמנית, כי גם הוא לא ידע עליה.
בקיצור סדרה טובה, אני כבר בפרק שש :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כאילו מצד אחד לא בא לי משהו כזה, אבל אם שניכם ממליצים, אז אני מרגישה צורך לנסות.
(למרות ששניכם גם נורא אוהבים את הצהובות ואני לא)
אוקי, אבל אין שום קשר לצהובות.
(וגם אין בה שום רציחות ואני יודע שזה חשוב לך)

snirf

Active member
ממליץ בחום על HACKS- סדרה קומית שנונה, כל פרק חצי שעה.
והיא הפתעה מתוקה מבחינתי כי היא לא הייתה ברשימת הצפייה שלי, אך בעקבות ביקורות טובות שקראתי עליה בכמה מקורות + דירוג גבוה במצעד השנתי = גרם לי לנסות אותה
והאמת היא שתקציר הסדרה מסקרן כשלעצמו:
"Hacks" הוא מונח באנגלית שמתאר בעל מקצוע שכושל בעבודתו, ולחלופין, פעולה שגורמת לשינוי מרחיק לכת. הסדרה עוקבת אחר שתי נשים שעוסקות בתחום הקומדיה, האחת בדרכה למעלה והשנייה במגמת דעיכה, שדרכיהן מצטלבות.
השחקנית העולה האנה איינבינדר מגלמת את אווה דניאלס, תסריטאית צעירה ומבטיחה בשמי הוליווד שהתעשייה מפנה לה עורף יום אחד בעקבות בדיחה סרת טעם בטוויטר. כדי להשתקם ולהמשיך לעבוד בענף, היא נשלחת על ידי הסוכן שלה לקליינטית אחרת שלו, דברה ואנס, בדרנית ותיקה שמופיעה עשרות שנים בלאס וגאס והיא כבר עם רגל אחת מחוץ לשואוביזנס. המטרה: לעזור לדברה בכתיבת בדיחות וברענון החומרים לקהל הצעיר. את דמותה של דברה, קומיקאית בערוב ימיה המקצועיים, מגלמת השחקנית ג'ין סמארט.

בכל אופן, היא מצחיקה, שנונה...יש דמויות מצחיקות- גם הראשיות וגם המשניות
בקיצור- ממליץ לכם על בינג' בסופ"ש! וכיף שמתוכננת לה גם עונה 3 :-]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממליץ בחום על HACKS- סדרה קומית שנונה, כל פרק חצי שעה.
והיא הפתעה מתוקה מבחינתי כי היא לא הייתה ברשימת הצפייה שלי, אך בעקבות ביקורות טובות שקראתי עליה בכמה מקורות + דירוג גבוה במצעד השנתי = גרם לי לנסות אותה
והאמת היא שתקציר הסדרה מסקרן כשלעצמו:
"Hacks" הוא מונח באנגלית שמתאר בעל מקצוע שכושל בעבודתו, ולחלופין, פעולה שגורמת לשינוי מרחיק לכת. הסדרה עוקבת אחר שתי נשים שעוסקות בתחום הקומדיה, האחת בדרכה למעלה והשנייה במגמת דעיכה, שדרכיהן מצטלבות.
השחקנית העולה האנה איינבינדר מגלמת את אווה דניאלס, תסריטאית צעירה ומבטיחה בשמי הוליווד שהתעשייה מפנה לה עורף יום אחד בעקבות בדיחה סרת טעם בטוויטר. כדי להשתקם ולהמשיך לעבוד בענף, היא נשלחת על ידי הסוכן שלה לקליינטית אחרת שלו, דברה ואנס, בדרנית ותיקה שמופיעה עשרות שנים בלאס וגאס והיא כבר עם רגל אחת מחוץ לשואוביזנס. המטרה: לעזור לדברה בכתיבת בדיחות וברענון החומרים לקהל הצעיר. את דמותה של דברה, קומיקאית בערוב ימיה המקצועיים, מגלמת השחקנית ג'ין סמארט.

בכל אופן, היא מצחיקה, שנונה...יש דמויות מצחיקות- גם הראשיות וגם המשניות
בקיצור- ממליץ לכם על בינג' בסופ"ש! וכיף שמתוכננת לה גם עונה 3 :-]
מצטרף להמלצה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מאוד נהנה מהעונה הזאת של קופה ראשית

הפרק של השבוע
היה מטופש אבל מצחיק שעשו את העלילה של כיפה אדומה עם רמזי בתור כיפה אדומה ואנטולי הזאב שמתחפש אליה.
אם כי בסיפור בעצם הזאב מתחפש לסבתא.
אפילו היה את הקטע עם האוזניים הגדולות והשיניים הגדולות.

כמובן שכל הסיפור כל כך מעצבן כי הם כועסים שרמזי מקבל טיפ גדול כשהוא רק השליח. אבל כל הקטע הוא שהם יודעים את זה רק כי רמזי דאג לחלק את הטיפ בין כולם. ואפילו לא שמר שום דבר לעצמו.
וכמובן הגיע לאנטולי שהוא צריך בסוף לשלם לאישה אחרי שהוא עזר לה בהרבה דברים נוספים שרמזי כמובן היה עושה בשמחה.

אבל הקטע שבמיוחד אהבתי זה כל העניין עם האלו שמוכרים כרטיסי אשראי שאף אחד לא צריך.
יואו איך אני שונא אותם.
ואני ממש גרוע בדברים האלו, נפלתי וקניתי שטויות הרבה יותר מידי פעמים.
אף פעם לא ממש חשבתי על השיטות האלו שהזכירו שם,
אבל אני כן נפלתי בקטע של "אתה חותם ואתה מקבל 100 שקל בלי שום דבר."
אני כן השתפרתי מאוד.

יש לי חברה שאני לפעמים קונה אותה והיא המון נופלת לדברים האלו כי היא סאקר לזה שמישהו מביע בה התעניינות ומציע לה משהו בהנחה.
אבל היא הורסת את האנשים האלו כי היא נוראית עם המון דברים. אז למשל שולחים לה SMS לאישור והיא לא מצליחה למצוא את הטלפון שלה למשך 10 דקות ואז היא לא מצליחה למצוא איפה פותחים את ההודעות והיא לא מוצאת את הת.ז. שלה. והיא מחפשת את המשקפיים שלה המון זמן כדי לקרוא משהו שמראים לה והיא שואלת מיליון שאלות לא קשורות.
כמובן שלאנשים האלו יש סבלנות, אז לא ראיתי אף אחד מוותר עליה, אבל ראיתי אותם די נואשים וכשאני הייתי תמיד בשלב מסויים גררתי אותה מהם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הגיע הזמן להיות רציני ולכתוב סיכום עונה (וסדרה) של The Marvelous Mrs. Maisel

כתבתי כבר בתחילת העונה כמה אני אהבתי את הקטע של העונה שיש פלאשפוורדים לעתיד.
אז זה המשיך להיות נכון כמעט כל העונה.
הייתי רק מאוכזב שלא ראינו את הבת שלה שוב מאז הפרק הראשון,
וגם הייתי מאוכזב כי אית'ן יצא די בוק והתחתן עם מישהי מעצבנת. (קצת לא נחמד שאנחנו אחר כך מגלים שהוא גם נחשב לטמבל על ידי הבית ספר שלו)
לפחות זה שהוא גר בישראל כנראה אומר שהיא באה להופעות בארץ לפעמים.
חבל לי גם שלא הראו את מידג' עם נכדים בשלב מסויים בעתיד שלה.
היה גם מעניין לראות מה קרה עם ג'ואל, זה שהוא נכנס לעסקים עם המאפיה כדי שהיא לא תהיה תחת שליטתם, אבל בעתיד נשלח לכלא לכמה שנים בגלל זה.

אבל כמובן מערכת היחסים הכי חשובה בסדרה היא זאת של מידג' עם סוזי.
בנו לדעתי יפה מאוד את הגילוי בשלב מאוחר של זה שמתישהו בשנות ה80 היה נתק גדול מאוד בינהם.
ואז ראינו מה גרם לו - זה שהיא גילתה שג'ואל הסתבך עם המאפיה בגלל סוזי.
כל הפרק של הRoast של סוזי היה נהדר,
אבל אז גולת הכותרת הייתה הסוף שבו מידג' בסרטון שמוקרן מול כולם מציעה לסוזי להתפייס,
וסוזי שהיא בשלב הזה אדם עוד יותר קשוח ממה שהכרנו אותה בשנות ה60, מתמוגגת ורצה אליה.
אז אומנם לא ראינו את האיחוד שלהן, אבל ראינו איך בסוף בשנות ה2000 הן עדיין קרובות מאוד, ואפילו שהם גרות רחוק מאוד זו מזו הן נהנות משיחות טלפון קבועות תוך כדי צפייה בטלוויזיה.

ואם כבר סוזי, אז משכו אותנו לאורך כל הסדרה לגבי הנטייה המינית של סוזי. כלומר לא שזה ממש היה אישו, אבל כולם התייחסו לזה שהיא נראית כמו גבר, אבל אף פעם היא לא אמרה שום דבר בעניין. ובפעם האחת שמידג' מתייחסת לזה סוזי עוצרת את זה מיד.
אז לא ממש ציפיתי שיתייחסו לזה, וזה היה בסדר. אם כי נדיר שלא תהיה התייחסות לזה כשמדובר בדמות כל כך ראשית בסדרה. ועוד יותר כשבעונה האחרונה היא גם נעה קדימה בזמן.
אבל אז קיבלנו את סיפור האהבה ששבר את סוזי. הרומן שהיה לה באוניברסיטה עם מישהי שהרגישה לה ברמות מעליה, אבל הן תיכננו עתיד, עד שזאת נטשה אותה.
ואיזה כואב זה ששנים אחר כך סוזי באה אל לוטי עם בקשה לעזרה וכמה זה היה קשה, אבל מה היא לא תעשה בשביל מידג'.

ולחשוב שכל זה כמעט היה בשביל כלום כי גורדון פורד המעצבן הזה אחרי שכאילו הסכים לבקשה של אשתו פתאום שינה כיוון ועמד להרוס את הכל למידג'.
אני רציתי להרביץ לו חזק.

זה היה נפלא כשמידג' רואה את ההזדמנות שלה ולוקחת אותה בכוח.
לוקחת את ה4 דקות האלו, מהממת את הצופים, ואפילו את גורדון עצמו.
אומנם קשה לי להאמין שהופעה אחת, לא משנה כמה מוצלחת, בתוכנית אירוח בנתה לה את כל הקריירה, אבל אנחנו יכולים לדמיין שזה היה נקודה חשובה בדרך שלה.
אני בטוח שיכלו לעשות עוד עונות על השנים הבאות, אבל זה גם בטח היה הרבה חוזר על עצמו.

טוב יש עוד המון בטח מה לומר, אבל אלו הדברים החשובים ביותר שרציתי לכתוב.

@Aranel Nenharma מה יש לך לומר?

Lhuna3

Well-known member
צפיתי בשלושת פרקי הפתיחה של The Crowded Room
עוד מישהו הספיק?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צפיתי בשלושת פרקי הפתיחה של The Crowded Room
עוד מישהו הספיק?
סיימתי את הראשון לפני כמה דקות.
חוות דעת, בלי ספוילרים רציניים מדי?
האמת שכבר לפני כמה שבועות הרגשתי שזאת לא תהיה סדרה כל כך טובה כי ידעתי את הנושא הכללי שלה וממה שראיתי בטריילר זה לא נראה כאילו עשו משהו מדהים עם זה.
ואז היום בבוקר ראיתי שיש ביקורות די שליליות על הסדרה. מהקצת כותרות שראיתי הבנתי שבקטע של משעמם.
אז הגעתי לזה עם כל הציפיות המונמכות האלו ודווקא די אהבתי. כלומר לא משהו מדהים, אבל טוב.

Lhuna3

Well-known member
חוות דעת, בלי ספוילרים רציניים מדי?
לא יודעת האמת, מוזר כזה, קצת איטי לי.
האמת שזו לא סדרה שהייתי צופה בה בעקרון, רק הקאסט משך אותי: חוץ מטום הולנד יש שם את אמי רוסום (אבל בתפקיד קטן) וגם ממש נחמד לראות שם את ליאור רז, והוא גם משחק דמות של ישראלי.
כנראה שגם הייתי פורשת ממש מהר, אם לא הייתי זוכרת שהפרמיס היה משהו שכן סקרן אותי מאוד (למרות שאני כבר לא זוכרת אותו במדויק, אבל משהו).
ותוך כדי שאני כותבת אני רואה שניק גם הגיב עכשיו שיש על זה ביקורות שליליות, אז לא בטוחה אם אמשיך מעבר לזה, אלא אם אשמע שיש שיפור בפרקים הבאים. למרות שאני כן גם קצת סקרנית עדיין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, סיימתי עכשיו את הפרק השלישי.
ואני ממש מסוקרן.
לא שאני חושב שהסדרה מדהימה, אבל אני כן מרותק מספיק.
ואני מאוד נכנסתי לצפייה.

עכשיו לגבי הקוסנפט
אז עוד מאז שהוכרזה הסדרה אני ידעתי שהיא מבוססת על ספר בשם The Minds of Billy Milligan שמספר את הסיפור האמיתי של בילי מיליגן, האדם הראשון בארה"ב שזוכה מאשמה בבית משפט בגלל פיצול אישיות (הפרעת זהות דיסוציאטיבית).
אז אומנם הסדרה היא עיבוד של הסיפור ברמה שאפילו השמות שונים, אבל אפשר להבין שלדני בסדרה יש פיצול אישיות.
ומזה קל להבין שחלק מהדמויות שאנחנו רואים את דני מתקשר איתם הם לא אמיתיים.
אני חושב שלפחות בשלב מסויים זה די ברור גם בלי לדעת את זה מראש, אבל אני לא בטוח.

מה שמראש הפריע לי כשראיתי את הטריילר לסדרה היה שהבנתי שהסדרה מציגה את הכל מנקודת המבט שלו ככה שזה כאילו אנחנו לא אמורים לדעת שחלק מהדמויות הם לא אמיתיות. כאילו בונים לקראת גילוי מפתיע בעניין הזה.
זה בעייתי גם בגלל שזה ברור לי.
וגם בגלל שזה משהו שנעשה בעבר כבר.

אבל בכל זאת הפרקים האלו היו לי מעניינים. הרגיש לי שכן עושים עם זה משהו מעניין. אני מקווה שבאמת זה יהיה מעניין.

מה שלא ברור לי זה איך המשטרה והחוקרת הזאת לא עולים כבר על כך שלפחות חלק מהאנשים האלו הם לא אמיתיים.

Lhuna3

Well-known member
אז עוד מאז שהוכרזה הסדרה אני ידעתי שהיא מבוססת על ספר בשם The Minds of Billy Milligan שמספר את הסיפור האמיתי של בילי מיליגן, האדם הראשון בארה"ב שזוכה מאשמה בבית משפט בגלל פיצול אישיות (הפרעת זהות דיסוציאטיבית).
אז אומנם הסדרה היא עיבוד של הסיפור ברמה שאפילו השמות שונים, אבל אפשר להבין שלדני בסדרה יש פיצול אישיות.
ומזה קל להבין שחלק מהדמויות שאנחנו רואים את דני מתקשר איתם הם לא אמיתיים.
אני חושב שלפחות בשלב מסויים זה די ברור גם בלי לדעת את זה מראש, אבל אני לא בטוח.

מה שמראש הפריע לי כשראיתי את הטריילר לסדרה היה שהבנתי שהסדרה מציגה את הכל מנקודת המבט שלו ככה שזה כאילו אנחנו לא אמורים לדעת שחלק מהדמויות הם לא אמיתיות. כאילו בונים לקראת גילוי מפתיע בעניין הזה.
זה בעייתי גם בגלל שזה ברור לי.
וגם בגלל שזה משהו שנעשה בעבר כבר.

אבל בכל זאת הפרקים האלו היו לי מעניינים. הרגיש לי שכן עושים עם זה משהו מעניין. אני מקווה שבאמת זה יהיה מעניין.

מה שלא ברור לי זה איך המשטרה והחוקרת הזאת לא עולים כבר על כך שלפחות חלק מהאנשים האלו הם לא אמיתיים.
זהו, זכרתי שזה משהו כזה, וזה בדיוק העניין שהסוד ידוע מראש אבל נראה שהסדרה בנויה בצורה שהוא אמור להחשב ספוילר גדול, כאילו בדיוק כמו <סרט מסוים שזה יהיה ספוילר לסרט לכתוב איזה, אבל אתה בטח יודע למה אני מתכוונת>.
אז אם זה באמת ככה בנוי עד הסוף, זה פספוס :-(
לגבי המשטרה, אני חושבת שהחוקרת כן יודעת שהאנשים לא אמיתיים, כי היא שואלת אותו שאלות שבבירור מרמזות על כך, כמו "זה לא מוזר בעינייך שיצחק הגיע כאילו במקרה בדיוק כשהיית צריך אותו, ושאריאנה היתה בדיוק הידידה המושלמת בשבילך..."
אלו שאלות מאוד תמוהות אם היא לא יודעת או לפחות חושדת שהם רק בראש שלו.
הוא גם אומר לה מתישהו "את שוב מתייחסת לזה כאילו רק אני הייתי שם" או משהו בסגנון.
אני אגב חושבת שכל הדמויות שראינו כאילו מהחיים שלו הן לא אמיתיות חוץ מאמא שלו ומהאבא החורג.
(כלומר גם יצחק, גם אריאנה, גם שני החברים שלו, ואולי גם הנערה היפה שהוא מאוהב בה וחברתה.)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זהו, זכרתי שזה משהו כזה, וזה בדיוק העניין שהסוד ידוע מראש אבל נראה שהסדרה בנויה בצורה שהוא אמור להחשב ספוילר גדול, כאילו בדיוק כמו <סרט מסוים שזה יהיה ספוילר לסרט לכתוב איזה, אבל אתה בטח יודע למה אני מתכוונת>.
יש גם סדרה שזה גורם לי לחשוב עליה. אבל אני לא בטוח אם אפילו ראית אותה.
אז אם זה באמת ככה בנוי עד הסוף, זה פספוס :-(
לגבי המשטרה, אני חושבת שהחוקרת כן יודעת שהאנשים לא אמיתיים, כי היא שואלת אותו שאלות שבבירור מרמזות על כך, כמו "זה לא מוזר בעינייך שיצחק הגיע כאילו במקרה בדיוק כשהיית צריך אותו, ושאריאנה היתה בדיוק הידידה המושלמת בשבילך..."
אלו שאלות מאוד תמוהות אם היא לא יודעת או לפחות חושדת שהם רק בראש שלו.
הוא גם אומר לה מתישהו "את שוב מתייחסת לזה כאילו רק אני הייתי שם" או משהו בסגנון.
היו קטעים שבאמת נראה שהחוקרת הזאת יודעת וחותרת לשם.
אבל היו קטעים שלא. למשל כשהיא מדברת עם השוטר האחר (שהוא אולי בן זוג שלה) ומראה לו את החוברת של הציורים אז היא מתייחסת לזה שאולי כל האנשים האלו הם קורבנות. למרות שנראה לי די ברור שאלו בעיקר זהויות שונות שלו.
בסוף כשהיא אומרת שזה צירוף מקרים גדול שהאבא החורג שלו זה גם האדם שהתעלל מינית בה כשהיא הייתה ילדה אז נראה בברור שהיא חותרת לזה שהיא לא אמיתית. אבל אז נראה כאילו היא אומרת שהם תימרנו אותו או משהו.
אני אגב חושבת שכל הדמויות שראינו כאילו מהחיים שלו הן לא אמיתיות חוץ מאמא שלו ומהאבא החורג.
(כלומר גם יצחק, גם אריאנה, גם שני החברים שלו, ואולי גם הנערה היפה שהוא מאוהב בה וחברתה.)
אני מסכים לגבי כל אלו, חוץ מהנערה היפה והחברה שלה.
חוץ מהן גם סוחר הסמים שהוא קונה ממנו אמיתי לדעתי.
בשלב מסויים תהיתי האם אמא שלו היא לא אמיתית, אבל אני חושב שהיא כן.
אני גם מניח שלא היה לו אח תאום באמת.

אגב, הסוף של הפרק השלישי היה לי ממש מוזר.
כי בתחילת הפרק הראשון היה נראה שקו הזמן מאוד ברור - הייתה את תקרית הירי. ואז הוא ברח לבית שלו, נפגש עם יצחק, שרף את מה שיצחק נתן לו ובאותו רגע הגיע המשטרה לעצור אותו.
עכשיו פתאום הוא טוען שאחרי שיצחק נתן לו ניירות אז הוא טס לאנשהו למצוא את האבא האמיתי שלו. כלומר כאילו אחרי זה הוא חזר ורק אז תפסו אותו. וזה פשוט מוזר.
לא ברור לי אם זה פשוט משהו שהוא דמיין.

It's Always Sunny

Well-known member
אמילי גילמור משחקת בפרק הזה שדכנית שמאיימת על רוז :-): זה מצחיק שאני שמחה לרשום את המילים האלה אבל נחמד לראות פנים נחמדות.
אני מבינה שאיימי שרמן-פלדינו אוהבת את השחקנית כי הופיעה בסדרה אחרת של היוצרת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אמילי גילמור משחקת בפרק הזה שדכנית שמאיימת על רוז :-): זה מצחיק שאני שמחה לרשום את המילים האלה אבל נחמד לראות פנים נחמדות.
אני מבינה שאיימי שרמן-פלדינו אוהבת את השחקנית כי הופיעה בסדרה אחרת של היוצרת
אני יודע שזה לא הגיוני כי אני מכיר אותך,
אבל קצת הופתעתי לגלות שהגעת כבר לעונה 4.

It's Always Sunny

Well-known member
מסתבר שמיילו ונטימיליה הופיע בשני פרקים בסדרה ולא זיהיתי אותו בהתחלה 8-* רק עכשיו במהלך הפרק הזה תהיתי אם הוא מוכר לי.

It's Always Sunny

Well-known member
סיימתי את העונה האחרונה של גברת מייזל, היה עליה דיון?

בכל אופן, בלי ספוילרים: אהבתי אותה, הסיום שלה היה מושלם ואני בדרך כלל לא אוהבת להשתמש במילים כאלה חזקות.
ועכשיו אני אעשה השוואה לבנות גילמור אז ספוילרים לשתי הסדרות:
לא בטוחה כמה אפשר באמת להשוות בין שתי הסדרות אבל אני אעשה את זה בכל מקרה.
מידג' קצת מזכירה לי את לורליי בגישה שלה, כלומר לא במאה אחוזים כי בכל זאת יש הבדל בתקופות בהן השתיים חיות אבל עדיין קיבלתי הרגשה מאוד חזקה שמידג' נכתבה על ידי היוצרת של בנות גילמור.
לאיימי שרמן-פלדינו יש נטייה לגרום לדמויות שלה להיות flawed ממש, אבל משום מה (ואני מאוד אוהבת את לורליי) קל לי להיות יותר סלחנית כלפי מידג' מאשר כלפי לורליי ורורי. אולי זה גם קשור לשחקנית שלה שמצליחה לגרום לי לחבב את הדמות שלה מאוד, אולי זה בגלל התקופה שבה היא חיה.
מה שכן, אני שמחה שהעונה האחרונה יצאה טוב בניגוד ל-revival של בנות גילמור שהתחרטתי שבכלל צפיתי בו |אילם|

ועכשיו קצת עם ספוילרים:
היהדות של הסדרה היא כנראה הדבר האהוב עליי, גורם לי להרגיש בבית.
יש רגעים שגרמו לי לצחוק שזה משהו שאני לא עושה בדרך כלל כי אני צופה בסדרה לבד וזה מרגיש מוזר לצחוק לעצמי.
אחד מהם הוא כשזלדה מלמדת את אייב ורוז איך להשתמש בשואב אבק והם מתקשים להבין את הקונספט :-D חוץ מזה, הרגע שבו אסטריד בטעות מגלה לרוז שנואה עובד ב-CIA. יש עוד הרבה אז אני לא אתחיל לפרט.

הדמויות מצוינות, לא חושבת ששנאתי אף אחד בסדרה.
אני אוהבת את אייב והדרמטיות שלו (רק הוא יכול לחשוב שזה לגיטימי לכתוב 1500 מילים כדי להתנצל על שגיאת כתיב), את סופי לנון וחוסר היכולת שלה לבצע משימות יומיומיות בלי המשרתים שלה.
אני מרגישה שיש עוד מה לפרט אבל כרגע אני מתקשה לחשוב על דרכים לנסח את עצמי, אולי זה יבוא בהמשך.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי את העונה האחרונה של גברת מייזל, היה עליה דיון?
אין דיון, אבל יש הודעה שבה כתבתי על פרק הסיום ממש כאן למעלה בדף 🔝

ואני חושב שבשרשור 118 יש כמה הודעות שכתבתי על הפרקים הראשונים לעונה.

בהמשך אני מקווה להגיע ללהגיב למה שכתבת

למעלה