דיוני סדרות #108

dilia snake

Well-known member
|נחמה| מה יש לך בעין? תרגישי טוב!
לא משהו חדש, יש לי בעיה של מיקוד/מעבר מרחוק לקרוב בעין הימנית וזה עובד בשיטה של ימים טובים ורעים. רוב הזמן זה בסדר, היום נפלתי על יום רע ואני לא מסוגלת להקליד(וגם לא לקרוא ספרים:cautious:) כי זה מחרפן לי את העין(להסתכל על המקלדת זה קרוב, המסך מחשב זה נחשב רחוק וכול מעבר כזה גורם לתחושה לא נעימה.)

Lhuna3

Well-known member
לא משהו חדש, יש לי בעיה של מיקוד/מעבר מרחוק לקרוב בעין הימנית וזה עובד בשיטה של ימים טובים ורעים. רוב הזמן זה בסדר, היום נפלתי על יום רע ואני לא מסוגלת להקליד(וגם לא לקרוא ספרים:cautious:) כי זה מחרפן לי את העין(להסתכל על המקלדת זה קרוב, המסך מחשב זה נחשב רחוק וכול מעבר כזה גורם לתחושה לא נעימה.)
אויש, מבאס. בעיקר זה שאת לא יכולה לקרוא. יש משהו שיכול לפתור את זה (כמו ניתוח לייזר או משהו)?
אני עכשיו קולטת שאני שואלת שאלות כשאולי קשה לך לענות בגלל המצב... זה בסדר אם תגיבי רק אחרי שזה יעבור חחח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מאוד התבאסתי אתמול שהיה דיון שלם על הרופא הטוב ואני לא יכלתי לראות עדיין את הפרק
אז עכשיו ראיתי אותו, והתבאסתי לגלות שהדיון הוא על משהו מאוד קטן ועם יחסית משמעות קטנה בפרק.
אם כי כן התפתח מזה דיון מעניין.
אז קראתי את הדיון, אבל אין לי כוח לחזור ולהגיב ספציפית לכל דבר.
בעיקרון אני לא נוטה להאמין באיזשהו חיים אחרי המוות, אבל אני ממש מקווה שיש.
הרעיון של כלום ממש מפחיד אותי. אז אני מאוד מקווה לזה.
אולי במובן הזה אני מזדהה עם מרפי שאמר שהוא לא מאמין שיש עולם הבא, אבל זה יהיה נחמד אם יש. זה גם סוג של פשרה נחמדה וזה יפה עם מרפי שקשה לו להגיע לפשרות.

כן. זה משהו שאני מתעסקת בו כבר תקופה ואין לי יכולת להסביר לעצמי בשביל מה שווה לי להתאמץ ולצאת מאזור הנוחות שלי אם בסוף שום דבר לא משנה. אני יודעת שאני צריכה למצוא לעצמי משמעות בחיים אבל כרגע המוטיבציה שלי היא באפס, לא רואה סיבה למה למה לי לעשות את זה. וברור לי שזה כמו מעגל שלא נגמר, החוסר מוטיבציה מוביל לחוסר הנאה ולהיפך וכבר נאמר לי שאם אני מוטרדת מזה אז אולי זה חשוב לי. יכול להיות, אני לא שוללת.
כשאני מוצאת לעצמי הסחות דעת הכל בסדר (באופן יחסי, כי אני כבר לא ממש נהנית מדברים כמו פעם) אבל כשאני חושבת על העתיד עולה בי תחושה של חוסר תקווה.
אני די קרוב להרגשה שלך.
מה שעוזר לי בעניין זה האמירה מהסדרה אנג'ל: If nothing we do matters, than all that matters is what we do
(עכשיו אני מרגיש כאילו כבר כתבתי לך על זה, אז מצטער אם אני חוזר על דברים)
אומנם שם הכוונה היא גדולה ברמה של להציל את העולם - שגם אם לא משנה מה נעשה לא נצליח להציל את העולם, כל מה שאנחנו עושים הוא בעצם משמעותי. בערך כזה.
אבל זה מעבר לזה.
משמעות לא צריכה להיות משהו גדול. אפשר להרגיש משמעות גם מלעבוד בחנות ופעם בכמה זמן לעזור למישהו למצוא מתנה שהוא מרוצה ממנה, או לעזור למישהו שמבקש הנחיות הגעה לאן-שהו.

אוקי, עכשיו יותר לנושא הפרק
מרפי לא מרוצה מאיך שליאה שוטפת כלים ומקפלת כביסה, אז הוא עושה הכל במקומה.
לא יודעת, אני הייתי שמחה לבן זוג שאוהב לעשות בעצמו את כל מטלות הבית המעצבנות האלה.
הוא נורא נודניק וזה לחלוטין מובן שהיא מעוצבנת מזה.
אבל בכל זאת מרגיש שהיא הייתה צריכה לנצל את זה כדי שבסופו של דבר היא לא תצטרך לעשות את המטלות המעצבנות האלו
בסוף יועצת נישואין שהיא גם מטופלת מייעצת לו שהכי חשוב זה להראות לה שהיא חשובה לו, והוא עושה את זה בדרך חמודה (אם כי קצת דביקה מידי לטעמי, כמו רוב הדברים שהוא עושה איתה).
מאוד אהבתי את איך שהוא בסוף מביע תמיכה בה.
כן זה דביק וקיצ'י.
כל הסדרה היא כזאת.
המטופלת הנ"ל גם חווה לטענתה מה שמכונה Near-Death Experience במהלך הניתוח* (הערה למטה) והמתמחה החתיך מאמין לה וככה מתברר שהוא גם מאמין באלוהים, וחוץ מזה הוא נורא אוהב לעזור לקשישות וילדים חולים, וקונה לדר' אלן מאפה, ובסוף אחרי שדר' וולק הקניט אותה כל הפרק שיש לה קראש עליו והיא הכחישה, היא מודה שכן.
שכחת את החלק הכי חשוב - רואים אותו בלי חולצה.
אחרי ששבוע שעבר מצאתי תמונות של השחקן בלי חולצה אז תהיתי האם הסדרה מתישהו תמצא תירוץ להראות אותו בלי חולצה בשביל הthirst trap. אז מסתבר שהם לא יכלו לחכות מעבר לפרק אחד. ליתר ביטחון אפילו הכניסו את זה הכי מוקדם שאפשר.
1666216521416.png
יש גם מטופלת שהיא נערה עם פאראנויה שההורים שלה הם לא הם והם חטפו אותה והיא פוגעת בעצמה, עד שמתברר שזה בגלל בעיה פיזית במוח.
אני מניח שחשבו שיש לה סכיזופרניה.
זה דבר די נוראי שלא עשו לה בדיקת מוח כדי לנסות לגלות את הסיבה לזה. אבל אבחונים שגויים זה באמת דבר נפוץ.
ואנחנו מגלים שלמתמחה החדשה והקצת "סוררת" יש רגל תותבת כי היא נפצעה בשירותה הצבאי, מה שמסביר את הצליעה שלה (שבכלל לא שמתי לב שהיתה לה ואני לא בטוחה שלא המציאו רק לקראת הפרק הזה), ומעורר בדר' פארק כבוד כלפיה.
לפחות הרגל זה משהו שמוסיף עניין בדמות, כי חוץ מזה אני ממש לא מצליח לחבב אותה.
היה את הקטע שהיא מתחילה לספר לאמא המסכנה ההיא על איך מטוסים נוחתים ואני כזה "מה לכל הרוחות את חופרת לה עכשיו" ואז לפחות היא הבינה את זה בעצמה ואמרה שיש לזה פואנטה. אבל בכל מקרה היא לא הייתה צריכה את ההקדמה הזאת בשביל לומר שהיא הייתה מאושפזת חסרת הכרה וההורים שלה רבו לגבי החלטות רפואיות שהיו צריכים לעשות לה.
גם התגובה של פארק הרגישה שמאלצית מוזרה - "תודה על השירות שלך". קודם כל - האם הוא מודה לה רק כי היא איבדה רגל ואם היא יצאה בריאה אז לא?
ובכלל מה הקטע שדווקא מישהי שהייתה בצבא מתקשה עם קבלת היררכיה?
ובנושא המרכזי של (אני מניחה) חצי העונה הזאת - דר' לים ממשיכה לחפש תשובה יותר חד משמעית לשאלה אם מרפי עשה טעות בשיקול הדעת בניתוח שלה, ומצליחה להוציא מגלסמן הודאה שהוא גם חושב ככה.
אפשר להבין כמובן את הצורך שלה בתשובה ברורה, למרות שזה לא ירפא אותה, ואת הצורך שלה להיות מסוגלת להפנות אצבע מאשימה ולכעוס על מרפי.
אז בסוף הפרק כשהוא, כהרגלו, מדבר איתה על חיי הנישואין שלו, נשברת ומודיעה לו שמעכשיו היא לא חברה שלו יותר והיחסים שלה איתו יהיו מקצועיים בלבד.
אני יכול להבין אותה שהיא מעוצבנת, אבל מאוד דאגתי שהיא תגיב ברמה של לנסות לתבוע אותו או לפגוע ברישיון שלו כרופא.
גם כשהמטופלת שלו מתה חשבתי שאולי היא תנצל את זה כדי לטעון שהוא עשה משהו לא בסדר גם במקרה שלה.
בעיקר כי ברור שמי שהיא צריכה להאשים במצב שלה זה הבחור שבעצם דקר אותה, ולא את מרפי (שדרך אגב סיכן את החיים שלו בכך שהוא הסתובב בבית חולים כשהדוקר עדיין התסובב חופשי)
את זה שקשה לה להיות בקשר חברי איתו אני מקבל.

ובאופן כללי מרפי עבר אפילו רמות קודמות של חוסר מקצועיות מהעבר שלו כשהוא כינס פגישה של רופאים בכירים כדי לדון במה היו הבעיות שגרמו לנישואים שלהם להתפרק.

די מפתיע שמורגן לא הופיעה בפרק הזה בכלל.
במיוחד כי ציפיתי שגם היא ופארק יקבלו איזשהו ייעוץ זוגי, אפילו שהם כבר לא בזוגיות.

אממממ כן... אבל פרשתי באמצע עונה 1 כי לא התחברתי ובגלל זה כולם פה כועסים עלי ;-#
יש לך מזל שאת לפחות אוהבת באפי כי אחרת היית במצב בעייתי

dilia snake

Well-known member
אויש, מבאס. בעיקר זה שאת לא יכולה לקרוא. יש משהו שיכול לפתור את זה (כמו ניתוח לייזר או משהו)?
אני עכשיו קולטת שאני שואלת שאלות כשאולי קשה לך לענות בגלל המצב... זה בסדר אם תגיבי רק אחרי שזה יעבור חחח
לא, זו בעיה בשרירים של העין או משהו כזה ואי אפשר לעשות כלום(והם מפחדים שאם הם יעשו משהו וזה יכשל ייגרם נזק גדול יותר לטווח הארוך).

בינתיים זה לא עבר, אז הולך להיות עוד יום כיפי(ועוד אחה"צ עבודה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב לא פספסנו בהרבה שבוע שעבר, זה הלך פחות או יותר כמצופה...
כן, לא היה שום דבר שהפתיע אותי ממש בפרק הזה.
אולי בעצם מה שלוק עשה. אבל זה בעיקר כי מפתיע אותי כשלוק בכלל עושה דברים.
הם הביאו את כל השחקניות שמתו בעונה הקודמת לפלאשבאק8-*
היה נחמד לראות חלק מהפרצופים הישנים האלו
וברצינות, לוק הרבה יותר נוראי מג'ון ולמה הוא עשה דבר כזה בלי להתייעץ עם ג'ון?
אני לחלוטין יכלתי לדמיין את ג'ון עושה משהו כזה.
למעשה במהלך החלק באסם היו איזה 10 פעמים שבהם אני חשבתי שג'ון הולכת לקחת את התינוק של סרינה ולברוח איתו כשסרינה זועקת אחריה.

נכון שזה לא בסדר שהוא עשה את זה בלי להתייעץ עם ג'ון, אבל איך הוא אמור לדעת שג'ון לא תתמוך במהלך כזה. הרי היא כבר חצי עונה מדברת רק על כמה שהיא רוצה לרצוח את סרינה.
אבל אני לא מבין למה היא שם שקטה בזמן שהוא מתלהב ממה שקורה. למה היא לא מיד אומרת לו שזה לא מה שהיא רוצה?
ולמה ישר ג'ון לא הציעה לפנות לגרופי של סרינה ולקבל הגנה ממנו ומה שזה לא יהיה הטקס שאת מצהירה שאת נרדפת בגלל שאת אישה או שזה מאוחר מידי אחרי כל מה שסרינה עשתה קודם?
את מדברת על האמריקאי הזה, כן?
אני הנחתי שהן יפנו עליו ישר, עוד לפני שלוקחים אותה לבית חולים.
אני בכלל כל הזמן פחדתי שהווילרים יגיעו לבית חולים ויקחו את התינוק.
הקטע עם המבטים בפלאשבק של ג'ון/סרינה לא אמינים בהתחשב בזה שהרושם הוא שזה בהתחלה של ההצבה של ג'ון שם.
אני כבר לא זוכר איך היו היחסים בינהן ממש בהתחלת עונה 1 של הסדרה. אבל זכור לי שהיו רגעים שהרגיש שהן כן נמצאות באותו צד.
סרינה משווה את עצמה לשפחה, לא בדיוק שיא הטקט(היא חשבה שזה יגרום לג'ון להיות סימפטית כלפיה?).
דווקא זה הרגיש לי כהודאה על אשמה. שהיא אומרת שהיא הרגישה כמו שפחה והיא מבינה איזה דבר נוראי זה, כלומר היא מבינה כמה נוראית היא הייתה אל ג'ון.
באופן כללי סרינה כמה פעמים בפרק לקחה אחריות על הדברים הרעים שהיא עשתה. היא הודתה שפרד היה נוראי. והיא לא האשימה רק את פרד במה שהיה.
גם הקטע עם הערה על איזה משהו אבולוציוני, אני לא חושבת שסרינה היא בדיוק קהל היעד.
זה היה מוזר כי נראה שזה הצחיק את סרינה, אבל לא ברור אם זה כי הרעיון של אבולוציה נראה לה מגוחך, או שנראה לה מגוחך שהיא חיה כל כך הרבה זמן בעולם שבו בטח אסור להתייחס אל אבולוציה.
זה גם היה רגע מעניין כי רוב הזמן נראה שג'ון מאוד מקבלת מושגים דתיים. גם כשהיא הייתה בשיא האנטי לגלעד וגם אחרי שהיא הגיעה לקנדה, אנחנו לא רואים אותה אף פעם אומרת אמירות אתאיסטיות. אבל כן רואים אותה מתפללת. זה מרגיש שעד כמה שהיא שנאה את גלעד, היא כן יצאה משם עם אמונה באלוהים שהייתי חושב שלא תהיה לה.
"לוק הוא אדם טוב, הוא יהפוך את הילד לאדם טוב" גם לוק:" הלשנתי לרשויות שייקחו מסרינה את הילד"
הוא עדיין אדם פי אלף יותר טוב מפרד. ובאופן כללי גם הרבה יותר טוב מסרינה.
אבל בהחלט לא אדם מושלם.
ועכשיו ברור שאחרי כל הבודינג באסם סרינה תחשוב שג'ון אחראית לזה ואנחנו נחזור לנקודה של תחילת העונה, נכון?
לא לא לא
רק לא זה.
אין לי שום כוח שנחזור שוב אחורה. אי אפשר כל הזמן להתקדם עם סרינה ואז לחזור אחורה.
זה גם יהיה מגוחך מצד סרינה להאמין שג'ון עשתה לה את זה, הרי סרינה נתנה את התינוק לג'ון וביקשה שהיא תעזוב אותה. אז למה שג'ון תציל את סרינה ותאמר לה שהיא כן יכולה להשאר עם התינוק שלה ואז שתקח אותו שוב.
והתירוץ למה ג'ון לא הרגה אותה בהפגנה היה דיי חלש.
מה היא אמרה לגבי זה?
נראה לי פשוט זה שהיא לא רצתה באמת להרוג אותה.
לי דווקא נראה אמין שהיא לא באמת רצתה להרוג אותה, אלא גרמה לעצמה להאמין שזה מה שחסר לה.
זה בכל מקרה יותר אמין לי מאשר זה שסרינה באמ לא רצתה להרוג את ג'ון.
(ואין לי שום אמפתיה לסרינה, על זה שלקחו ממנה את הילד אבל זה מרגיש כאילו אין שום התקדמות ורק ניסיון לסחוט שוב ושוב את היחסים בינה לבין ג'ון ללא שום סיבה).
הפחד העיקרי שלי הוא שהווילרים יאמצו את התינוק של סרינה.
ואני לא רוצה שהם יזכו בזה.
אני חושב שלסרינה לפחות מגיע זכות מילה במי מקבל את התינוק שלה.

dilia snake

Well-known member
למעשה במהלך החלק באסם היו איזה 10 פעמים שבהם אני חשבתי שג'ון הולכת לקחת את התינוק של סרינה ולברוח איתו כשסרינה זועקת אחריה.
באמת? אני לרגע לא חשבתי ככה. גם היה לי ברור שארי שהיא הצליחה לחלץ את האוטו היא תחזור לסרינה.
אבל אני לא מבין למה היא שם שקטה בזמן שהוא מתלהב ממה שקורה. למה היא לא מיד אומרת לו שזה לא מה שהיא רוצה?
אני התחלתי לחשוב שאולי הקטע היה בכלל להפריד שוב בין ג'ון ללוק, לא ברור לי למה הם יעשו את זה או למה דווקא בגלל סרינה. אבל כל ירח הדבש בין שניהם מתחיל להרגיש לי כמו סימן רע במקום משהו טוב.
נכון שזה לא בסדר שהוא עשה את זה בלי להתייעץ עם ג'ון, אבל איך הוא אמור לדעת שג'ון לא תתמוך במהלך כזה. הרי היא כבר חצי עונה מדברת רק על כמה שהיא רוצה לרצוח את סרינה.
יש הבדל בין לרצוח אותה לבין לקחת לה את הילד.
את מדברת על האמריקאי הזה, כן?
אני הנחתי שהן יפנו עליו ישר, עוד לפני שלוקחים אותה לבית חולים.
מארק? נראה לי השם שלו, הבחור הזה אחר כך לוק דיבר עליו בקשר לדיסק און קי. אני לא הבנתי למה הוא לא הוזכר עוד קודם, למה אף אחת משתיהן לא חשבה על זה עוד שהיא נכנסה ללידה.
זה גם היה רגע מעניין כי רוב הזמן נראה שג'ון מאוד מקבלת מושגים דתיים. גם כשהיא הייתה בשיא האנטי לגלעד וגם אחרי שהיא הגיעה לקנדה, אנחנו לא רואים אותה אף פעם אומרת אמירות אתאיסטיות. אבל כן רואים אותה מתפללת. זה מרגיש שעד כמה שהיא שנאה את גלעד, היא כן יצאה משם עם אמונה באלוהים שהייתי חושב שלא תהיה לה.
אני חושבת שהיא תמיד הייתה קצת דתייה, אם אני לא טועה הם הטבילו את האנה והכול אבל לא פנאטית ברמה של סרינה.
אין לי שום כוח שנחזור שוב אחורה. אי אפשר כל הזמן להתקדם עם סרינה ואז לחזור אחורה.
זה גם יהיה מגוחך מצד סרינה להאמין שג'ון עשתה לה את זה, הרי סרינה נתנה את התינוק לג'ון וביקשה שהיא תעזוב אותה. אז למה שג'ון תציל את סרינה ותאמר לה שהיא כן יכולה להשאר עם התינוק שלה ואז שתקח אותו שוב.
אני לא יודעת, אני גם חושבת שסרינה מיצתה את עצמה למוות. אבל היחסים ביניהם כ"כ מרוחים שאני רואה אותם מנסים לגרור את זה עוד קצת.
מה היא אמרה לגבי זה?
נראה לי פשוט זה שהיא לא רצתה באמת להרוג אותה.
לי דווקא נראה אמין שהיא לא באמת רצתה להרוג אותה, אלא גרמה לעצמה להאמין שזה מה שחסר לה.
אני חושבת שהן צריכות להתנשק ולגמור עם זה(לא סתם, אבל חייבים לשחרר איך שהוא).
הפחד העיקרי שלי הוא שהווילרים יאמצו את התינוק של סרינה.
לא כזה אכפת לי אם כן או לא.

limors2

Well-known member
הקטע עם המבטים בפלאשבק של ג'ון/סרינה לא אמינים בהתחשב בזה שהרושם הוא שזה בהתחלה של ההצבה של ג'ון שם.

ועכשיו ברור שאחרי כל הבודינג באסם סרינה תחשוב שג'ון אחראית לזה ואנחנו נחזור לנקודה של תחילת העונה, נכון?
תגובות ל2 דברים
בהתחלה גם חשבתי שזה מתחילת ההצבה של ג'ון אצלם, אבל ג'נין כבר הייתה בלי עין אחת אז אני לא חושבת שזה בשלב כ"כ ראשוני. נראה לי שזה מאחת מתקופות האמצע המוזרות האלה, שבהן שתיהן סוגשל הסתדרו ועבדו קצת ביחד. או לפחות לא ממש שנאו אחת את השניה.

ולא נראה לי שסרינה תחשוב שג'ון אחראית לזה/תהיה נגדה שוב. זה יותר מדי קלישאתי, הן עברו יותר מדי ביחד ונראה לי שאחרי בונדינג הלידה והשיחות שאחרי הן סופסוף הגיעו להפסקת אש ולסוגשל כבוד הדדי. פלוס ג'ון עמדה די המומה וסרינה ראתה את זה, והיא גם צעקה אליה לעזרה. בלי האשמות. אז נראה לי שעכשיו ג'ון תילחם למענה, והריבים שנקבל יהיו בינה לבין לוק.

או שהם יהיו סופר מעצבנים ושוב יסכסכו בין שתיהן. שזה כבר ממש ממש מאוס

dilia snake

Well-known member
בהתחלה גם חשבתי שזה מתחילת ההצבה של ג'ון אצלם, אבל ג'נין כבר הייתה בלי עין אחת אז אני לא חושבת שזה בשלב כ"כ ראשוני.
ג'ון וג'נין הגיעו יחד למרכז האדום, והיא איבדה את העין שלה ממש בהתחלה ביום הראשון אפילו כדי להפחיד את שאר הבנות בין היתר. ופרד וסרינה היו ההצבה השנייה של ג'ון.

(אני אשתוק עכשיו ואעלם למקום נחמד ואפל.)

limors2

Well-known member
ג'ון וג'נין הגיעו יחד למרכז האדום, והיא איבדה את העין שלה ממש בהתחלה ביום הראשון אפילו כדי להפחיד את שאר הבנות בין היתר. ופרד וסרינה היו ההצבה השנייה של ג'ון.

(אני אשתוק עכשיו ואעלם למקום נחמד ואפל.)
אה, צודקת. אז זה סתם מוזר.

(גם אני)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת? אני לרגע לא חשבתי ככה. גם היה לי ברור שארי שהיא הצליחה לחלץ את האוטו היא תחזור לסרינה.
היה לי ברור שג'ון תחזור בשביל סרינה אחרי שהיא הצליחה לחלץ את האוטו (כי אחרת מה?)
אבל לא הייתי בטוח מה היא תעשה שם.
והיה שלב (או כמה שלבים) שהיא הסתכלה על התינוק ועל סרינה עם חיוך שנראה מרושע.
יש הבדל בין לרצוח אותה לבין לקחת לה את הילד.
כן, אבל אני לא בטוח מה יותר גרוע.
כלומר זה נשמע כאילו מובן שלהרוג אותה זה פחות נורא מלקחת לה את הילד,
אבל להרוג אותה זה בעצם גם סוג של לקחת לה את הילד, כי היא מופרדת מהילד שלה על ידי מוות ומישהו אחר מגדל אותו (אלא אם כן הורגים גם את הילד והיא מאמינה בעולם הבא שבו הם יתאחדו)
אני לא יודעת, אני גם חושבת שסרינה מיצתה את עצמה למוות. אבל היחסים ביניהם כ"כ מרוחים שאני רואה אותם מנסים לגרור את זה עוד קצת.
האמת שמרגיש לי יותר שג'ון מיצתה את עצמה, מאשר סרינה.
עם סרינה אני רואה לאן היא יכולה להתפתח.
עם ג'ון הדבר היחיד שאני מקווה לראות זה שהיא תאוחד עם האנה, אבל אני לא בטוח שאני רוצה לראות את ג'ון בדרך לזה.
לא כזה אכפת לי אם כן או לא.
הווילרים קריפיים למוות ואני לא רוצה שהם יקבלו שום ילד לגדל.
ולא נראה לי שסרינה תחשוב שג'ון אחראית לזה/תהיה נגדה שוב. זה יותר מדי קלישאתי, הן עברו יותר מדי ביחד ונראה לי שאחרי בונדינג הלידה והשיחות שאחרי הן סופסוף הגיעו להפסקת אש ולסוגשל כבוד הדדי. פלוס ג'ון עמדה די המומה וסרינה ראתה את זה, והיא גם צעקה אליה לעזרה. בלי האשמות. אז נראה לי שעכשיו ג'ון תילחם למענה, והריבים שנקבל יהיו בינה לבין לוק.
אני חושב שצריך לחזור למילים "יותר מידי קלישאתי".
זה לרוע המזל לחלוטין הגיוני שהסדרה תלך לכיוון הקלישאתי הזה.
חוץ מזה כבר הייתה תקופה שבה היה בינהן כבוד הדדי כשסרינה עזרה לג'ון להבריח את ניקול מחוץ לגלעד. הן היו ממש מאוחדות אז. אבל אז זה התחרבש.

נחמד לראות אותך כאן,
אל תמהרי כל כך להעלם לנו שוב

Lion_Heart

Well-known member
guys ultimate game night
גיי פיירי, מנחה, שף, ולא נאמר נדבן, אבל הוא אוהב לתת כסף למטרות טובות כנראה
ארגן...שעשועון מוזר בעניני אוכל, ארגן את כל החברים שלו כולל להקה מאיזו מסעדה(לא,באמת)
השעשועון הוא בעניני אוכל, והתחרויות...טוב, אותי זה הצחיק(אבל זה לא קשה)
סך הכל תכנית חמודה למדי!
והתארחו בה קוין סמית וג'ייסון מיוז...אז זה מאגניב!

dilia snake

Well-known member
אלוהים, אני כבר לא זוכרת למי אני צריכה להגיב ולמה, אבל זוכרת מה היה בפיילוט.

כן, אבל אני לא בטוח מה יותר גרוע.
כלומר זה נשמע כאילו מובן שלהרוג אותה זה פחות נורא מלקחת לה את הילד,
אבל להרוג אותה זה בעצם גם סוג של לקחת לה את הילד, כי היא מופרדת מהילד שלה על ידי מוות ומישהו אחר מגדל אותו (אלא אם כן הורגים גם את הילד והיא מאמינה בעולם הבא שבו הם יתאחדו)
כאילו כן, בשני המקרים היא לא תזכה לגדל את הילד. אבל עדיין יש הבדל בין לקחת חיים ובין חטיפה.

האמת שמרגיש לי יותר שג'ון מיצתה את עצמה, מאשר סרינה.
עם סרינה אני רואה לאן היא יכולה להתפתח.
עם ג'ון הדבר היחיד שאני מקווה לראות זה שהיא תאוחד עם האנה, אבל אני לא בטוח שאני רוצה לראות את ג'ון בדרך לזה.
ביקום מושלם, היינו מקבלים עלילת גאולה מספקת עבור סרינה, היינו רואים את התהליך של ההתפכחות ואותה הופכת לאחד מהכוחות שפועלים לפגוע בגלעד ולחזיר את אמריקה למה שהייתה פעם. במיוחד שסרינה הייתה מהאדריכלים ונזרקה החוצה כי היא אישה והאמינה במטרות כמעט עד הסוף, זה היה מעניין, זה היה משהו שאפילו ראוי לסדרה בפני עצמה. אבל אני לא רואה את זה קורה עכשיו.
אבל בקשר לג'ון, היא לגמרי מיצתה את עצמה. עדיף להתמקד בסרינה ובדודה לידיה, לורנס, ניק ושות'.
אני חושב שצריך לחזור למילים "יותר מידי קלישאתי".
זה לרוע המזל לחלוטין הגיוני שהסדרה תלך לכיוון הקלישאתי הזה.
חוץ מזה כבר הייתה תקופה שבה היה בינהן כבוד הדדי כשסרינה עזרה לג'ון להבריח את ניקול מחוץ לגלעד. הן היו ממש מאוחדות אז. אבל אז זה התחרבש.
אני חושבת שהכותבים לא יודעים או רוצים לשבור את המעגל הזה בין סרינה לג'ון ויותר מעניין אותם להתעסק בקרב המטופש ביניהן מאשר בדברים קצת יותר רציניים עם אמירה ערכית של ממש. כמו איך 5-6 שנים לתוך מי טו ועדיין אין שום התקדמות בנושא, כמו הפסיקה נגד הפלות ואיך נשים תמיד משלמות את המחיר כשהעולם זז ימינה.

dory30

Well-known member
הפרק השלישי של "הריזורט" מתחיל קצת לסבך את העלילה. די ברור כבר עכשיו שלא רק ההוריקן הוא שהעלים ראיות. גם בלתזר פריאס ׁ(לואיס חררדו מנדס שהיה מעולה גם בסרט תעלומת רצח), גם פקידת הקבלה לונה ואולי אישים נוספים מעורבים בטיוח הממצאים. מה שכן, שאלת השאלות היא איך אושיאנה ויסטה נשאר פתוח, למרות שמדובר בזירת פשע לא פעילה בת 15 שנה.

Lhuna3

Well-known member
החלטתי לנסות את damages כי יש אותה בדיסני פלוס.
מישהו פה ראה ואהב? בלי ספוילרים כמובן.

snirf

Active member

כן צפיתי בה בזמנו
סדרה די כבדה, צריך לקחת בחשבון, אבל דרמת מתח-משפטית מוצלחת עם טוויסטים וקפיצות אחורה-קדימה
וכמובן גלן קרוז בתפקיד ראשי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ראיתי.
גלן קלוז מדהימה שם.
זכור לי שעונה 1 הייתה מעולה. אחר כך היו עונות טובות, אבל נראה לי שכבר לא היממה.
ואני חושב שאת העונה האחרונה בכלל לא ראיתי בסוף.

אני מקווה שאת תאהבי.
אם אני זוכר נכון [ספוילר די כללי לעלילת עונה 1] יש בעונה הראשונה לפחות אלמנט מסוים של חקירת רצח, אבל נראה לי שהוא מאוד מאוד משני.
יכול להיות שזה מהדברים שאת תגידי שהיה להם עלילה מעולה ולא ברור למה היה צריך להכניס גם רצח לתוך זה.

בכל מקרה תני לזה לפחות איזה 3 פרקים ניסיון.

האמת שכשראיתי שיש את זה בדיסני+ התחשק לי מאוד לעשות לזה צפיה חוזרת.
אולי אם תחליטי שאת רואה באמת אז אני אצטרף. למרות שאת תסיימי עונה בזמן שאני אראה שני פרקים.

LeAnnDyIan

Well-known member
התחלתי ונטשתי אחרי הפרק הראשון.
אם את רואה ואוהבת וחושבת ששווה לתת לזה עוד צ׳אנס, כי זה נהיה מענין יותר בהמשך, אולי אני אנסה שוב.

למעלה