דיוני סדרות #108

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
I called it
לפחות בערך
כשכתבתי לגבי פרק שעבר:
מרפי עשה כמה החלטות מפוקפקות כמו להתעלם מהוראה של גלסמן. ואני חשבתי שאולי הפעם יהיו לזה השלכות רציניות לגביו. בעצם אולי עדיין יחליטו שהוא אחראי לזה שהיא עכשיו משותקת.
אז מסתבר שהייתה חקירה רפואית לגבי מה שקרה ואומנם לא הוכיחו שהוא גרם לה לשיתוק, אבל גם לא הוכיחו שזה אשמתו.
רוב הפרק האמנתי שלים באמת הייתה כנה כשהיא הודתה למרפי על כך שהציל את חייה. זה די מתאים לדמות שלה.
אז הופתעתי מאוד כשבסוף היא יצאה בצעקה על כך שהיא שונאת את מרפי ומאשימה אותו.
*כשהיא הייתה בפרץ פריקת הרגשות שלה אז חשדתי שלשם היא תגיע, אבל לא לפני זה.

בהחלט מסקרן אותי מה יקרה הלאה. האם היא תספר לאחרים שהיא מרגישה ככה? האם היא תדרוש שהוא יענש בדרך כלשהי על זה? האם הוא יגלה שהיא מרגישה ככה? ומה הוא יעשה כשהוא יגלה?

בעיקרון היה את המבנה הרגיל של שני מקרים במקביל. שניהם לא באמת מסובכים.
טוב הזה עם הצוואר היה באמת לחלוטין לא מסובך חוץ מזה שג'ורדן רצתה לטפל בזה שהמטופל לא יוצא כמעט מהבית. ובסוף זה אפילו בערך עבד לה.
המקרה של השתלת הלב היה מורכב רק כי רצו לעשות השתלה מחזיר והרופאה החדשה התנגדה לזה מוסרית.

כרגיל זה בעיקר רקע לדרמה של הדמויות: לים שמנסה לחזור להיות מנתחת ביום הראשון שלה בחזרה ואל יכולה לחכות אפילו רגע.
מורגן ופארק שרבים כל הזמן (אם כי מורגן בטח רותה שהם יחזרו להיות יחד אחרת היא הייתה עוזבת לעבודה האחרת)
וכמובן שני הרופאים החדשים.
אני באמת חשבתי שיש סיכוי שהרופאה החדשה תפוטר. זה פשוט מתאים לסדרה להביא דמות חדשה שנחשוב שהיא קבועה ואז להפטר ממנה מהר. וחוץ מזה עוד לפני כל עניין זכויות בעלי החיים היה בה משהו שלא אהבתי.
יחסית דווקא עשו עבודה טובה של להראות את זה מנקודת המבט שלה. למרפי ההתנגדות שלה נראתה מגוחכת, עד שהוא בעצם היה צריך להרוג את החזיר בעצמו.
*אגב, אני לא מתנגד להנחלת מדיוניות (או משהו) שאדם שאוכל בשר צריך להיות מסוגל בעצמו להרוג את החיה שהוא אוכל. לא באופן קבוע כי זה מאוד בעייתי, אבל פעם אחת לפחות.
הרופא האחר הוא חתיך. עבדו די קשה להראות במהלך הפרק שהוא גם בחור נחמד באמת ואפילו חכם. אבל כל זה לא מבטל את זה שהוא יפה.
לחלוטין מועמד לתפקיד קראש החודש שלי. (במיוחד אחרי שחיפוש תמונות שלו הביא אותי לגיף שלו ללא חולצה.

Lhuna3

Well-known member
רוב הפרק האמנתי שלים באמת הייתה כנה כשהיא הודתה למרפי על כך שהציל את חייה. זה די מתאים לדמות שלה.
אז הופתעתי מאוד כשבסוף היא יצאה בצעקה על כך שהיא שונאת את מרפי ומאשימה אותו.
כנ"ל.
וזה נורא, אבל זה חלק בלתי נפרד מהעבודה של רופא ובוודאי של מנתח. אתה צריך לקבל החלטות קשות בזמן אמת ולפעמים זה יכול להגמר בנזק תמידי למטופל או אפילו מוות. זה נורא מהרגיל רק בגלל שזו דמות שהוא מכיר אישית ונשארת בחיים שלו.
וזה נורא בשבילה כמובן.
אבל אני לא אתפלא אם מה שיקרה בסוף זה שלמרפי יהיה רעיון לאיזה ניתוח חדשני שירפא את הרגליים שלה... פשוט כי זה מתאים לסדרה הזאת שזה יסתיים טוב בסוף.
אבל אולי יהיה להם אומץ הפעם ללכת עם הסיפור הקשה עד הסוף.

המקרה של השתלת הלב היה מורכב רק כי רצו לעשות השתלה מחזיר והרופאה החדשה התנגדה לזה מוסרית.
יחסית דווקא עשו עבודה טובה של להראות את זה מנקודת המבט שלה. למרפי ההתנגדות שלה נראתה מגוחכת, עד שהוא בעצם היה צריך להרוג את החזיר בעצמו.
אני לא אהבתי שבהתחלה נתנו לה להגיד סיבה מגוחכת: "גם לחיות יש זכות להגדרה עצמית".
מה קשור הגדרה עצמית? יש להם זכות לחיות.
אני חושבת שהעמדה שלה נכונה בעקרון, אבל גם יודעת שזה צבוע מצידי בתור מי שלא טבעונית היום.
אבל אהבתי שהביאו את החזיר חי ואז כולם הוקסמו ממנו ואפילו למרפי פתאום היה קשה לחתוך אותו, והכי אהבתי שברגע האחרון התפרץ מישהו שהודיע שבנאדם מתאים בדיוק מת, אז לא צריך להרוג את החזיר, וכולם כל כך שמחו ומחאו כפיים, ואז הבינו שהם מביעים שמחה לשמע זה שבנאדם מת במקום חזיר וזה מרגיש קצת inappropriate :-D
זה הצחיק אבל זה מה שגם אני כצופה הרגשתי - הקלה גדולה שהחזיר נשאר חי. ואח"כ שהאיש אימץ אותו.
*אגב, אני לא מתנגד להנחלת מדיוניות (או משהו) שאדם שאוכל בשר צריך להיות מסוגל בעצמו להרוג את החיה שהוא אוכל. לא באופן קבוע כי זה מאוד בעייתי, אבל פעם אחת לפחות.
אני גם לא מתנגדת. וכנראה שככה הייתי מצליחה להיות טבעונית סופסוף, כי לא הייתי מצליחה להרוג בעצמי.
הרופא האחר הוא חתיך. עבדו די קשה להראות במהלך הפרק שהוא גם בחור נחמד באמת ואפילו חכם. אבל כל זה לא מבטל את זה שהוא יפה.
לחלוטין מועמד לתפקיד קראש החודש שלי. (במיוחד אחרי שחיפוש תמונות שלו הביא אותי לגיף שלו ללא חולצה.
האמת שלא נפלתי ממנו בכלל מבחינה חיצונית. את הגוף שלו לא ראיתי, אבל הפנים לא יותר מנאות בעיני.
(זו דיעה שיכולה להשתנות אם אני אתאהב באופי שלו).
אבל האופן שבה כולם התייחסו כל הזמן ליופי שלו בצורה מפורשת - אם הוא היה אישה זה כנראה היה נחשב הטרדה מינית.

אני אוהבת את הדינמיקה החמודה בין דר' וולק ודר' אלן.

It's Always Sunny

Well-known member
@Lhuna3 קזנובה (ללא ספוילרים); יש 3 פרקים של שעה. מומלץ אם את אוהבת סדרות תקופתיות, דיוויד טננט משחק רודף נשים ומופיע חלק מהזמן בלי בגדים. היה לי קצת קשה להתרגל לעדשות הכחולות ששמו לו (אבל חוץ מזה הוא היה בסדר גמור).
ראסל טי דיוויס כתב (שנה לפני שטננט נבחר להיות הדוקטור).

dilia snake

Well-known member
מסתבר שהיום יום רביעי ולי יש בעיה לעקוב אחרי הימים אם אני לא אמורה ללכת לעבודה יום כן, יום לא.

יש בעיה עם ה-FBI'S שהן פשוט טובות(או טובות ביחס לזבל האחר בברודקאסט) ואי אפשר לבוא אליהן בתלונות.

אז הפרק מתחיל ב-OA נשדד ע"י מישהי שמעמידה פנים שהיא בסכנה ובחבר שלה וזה דופק את OA.

מפה לשם הם מצליחים לחבר את השוד/תקיפה של OA לאונס/רצח של נשים בלי שזה יצא קרינג'י. בכול אופן OA מאשים את עצמו במה שקרה לו, לא כ"כ משתף פעולה עם הבלש ואז מישהו נורה ע"י השודדים ובמקביל יש אישה צעירה שכמעט נאנסה ולא משתפת פעולה עם השוטרים ולא מסרה להם דיווח מלא שיכל לעצור את האנס הזה בזמן.

אז יש הקבלה, אבל לא בצורה דוחה מידי (ז"א בסוף OA מאשים קצת את הקורבן שכמעט נאנסה בזה שהיא לא סיפרה הכול למשטרה בזמן, אבל גם הוא לא ממש עשה את זה).

בסוף כול האנשים הרעים נעצרים והכל טוב.

הם לא מזכירים את מגי בכלל, אבל לי היא חסרה והפרק היה עובד יותר טוב איתה מאשר עם נינה.

קבלו ביטול, הוא עדיין מלוקקי.

אם הייתי מהחבר'ה מלוס אנג'לס הייתי נכנסת למיטה עם טישו ובקבוק של משהו זול, מהסוג שאפשר להקיא אחר כך בלי רגשות אשם ושותה את עצמי עד לשחמת הכבד.

אוקיי, אז הפרמיס של הפרק היה מטומטם לגמרי(אנשים שמשחקים באינדיאנה ג'ונס ומחפשים זהב ממלחמת האזרחים) והם עדיין הצליחו להיות רציניים לגמרי ולתת לכל הסיפור נופך אמין בלי להידרדר למקומות הזויים למרות שהייתי צריכה לשכנע את עצמי שזה הקטע של הפרק, היה קשה שלא לחשוב שזה משהו שהיו עושים גם בלוס אנג'לס ואני יכולתי להרגיש ברגעים מסוימים את כל הבדיחות המביכות של דיקס מרחפות מעל כמו עורב עם כלבת.

זהו, אני ממש מופתעת 8-* ייקח לי כמה ימים לעכל את זה.

(ומלוקקי עדיין יוצא עם השופטת מהעונה הקודמת, אני מופתעת הוא נראה מהאלו שאצלם מונוגמיה זה לשכב עם אותה בחורה חודש שלם לפני שאתה עובר לבאה)

ת'כלס היא הכי פחות מוצלחת, אבל משהו ב-FBI'S מזכיר את הימים היותר טובים של השיקגו'ז. וזה מזכיר את הימים שלכול הסדרות היו דמויות שהיה קשה לומר עליהן משהו רע.

גם פה העלילה קצת מופרחת(מופרכת? אני אמורה להיות האינטליגנטית של הפורום ויש ימים שאני גם לא מסתדרת עם עברית בסיסית) סוכנת CIA שמסתבכת בלה בלה בלה.

אני חושבת שיש לי קטע לא בריא עם נשים סמכותיות עם מבטא זר |פנים| .

עוד משהו? לא חושבת. הפרק היה בסדר, ואין משהו לומר עליו.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אז נתחיל מזה שלוק וג'ון כלואים ע"י אנשים כול שהם, לוק מזכיר את מוירה אבל אף אחד לא מזכיר את ניקול או ריטה או את העובדה שיש מצב שהם ישאירו את הבנות שלהם ללא הורים.

כל פעם שלוק מנסה לצאת גבר, יורד לג'ון ממנו קצת יותר. ואני לא מבינה למה ג'ון מתנצלת על זה שלפני שהם יצאו למשימה המטופשת שלהם בהחלטה של רגע היא לא הספיקה להעביר אותו סדנת שבי בחסות המוסד?

הם עבדו נורא קשה כדי להקביל בין ג'ון לסרינה הפרק, כל הקטעים בין סרינה והפסיכית והרופא הקריפ ומר מה שמו ועזרא ,זה הכול מהדהד את מה שקרה לג'ון אצל פרד וסרינה. מצד אחד זה משמח לראות את סרינה מקבלת קצת מהרעל שהיא עזרה לרקוח, מצד שני אני מרגישה כאילו מישהו תפס לי את האף, כמעט הוציא לי את הלסת מהמקום ודחף את זה לגרון בכוח.

לא הבנתי אם הווילרים(?) רוצים את התינוק שלה(או ככה רצו שנחשוב?) למה הם מנסים לשדך אותה לד"ר קריפ? 8-*

ד"ר קריפ: "יש לי מרתה" WTF בנאדם? אין לך מרתה, יש לך עוזרת בית.

אסתר חיה ובהריון! והם רצו לקחת לה את הרחם לפני שהם גילו את זה? איכ, זה לא מסוג הדברים שמנוגדים לגלעד?

דודה לידיה מנסה להאשים אותה(אסתר) בזה שהיא גרמה לעצמה להיאנס, ואז סוג של קולטת שאסתר נאנסה כי וורן חתיכת זבל והולכת ללורנס, וזה נראה כאילו ללורנס זה לא נורא מפריע. אבל הוא הולך, מערב את ניק ואז בסוף כן מצליח לשכנע את המפקדים האחרים שהגיע הזמן להפטר מוורן.

זה היה נורא נורא כיף לראות את ניק יורה בוורן.

גם רוז בהריון??????? מתי ניק הספיק? חשבתי שהוא לא שוכב עם אשתו(ושהיא אולי לא מסוגלת ללדת בגלל המגבלה שלה), אבל אני מניחה שהוא חייב, הוא אומר לה שהוא עושה דברים בשביל התינוק שלהם, היא לא קונה את זה וגם אני לא.

לוק וג'ון נפרדים, לוק בדרך לקנדה(?) וג'ון בדרך לגלעד.

אני חושבת שזה מוזר שסרינה הצליחה לשכנע אותו לתת לה ללכת בכזאת קלות, כאילו קצת חירטוט דתי וזהו?

ואז בקטע היותר הזוי סרינה מחליטה לירות בעזרא ולקחת את ג'ון לרוד טריפ?

בפרק הבא, אנחנו הולכים לראות את ג'ון בקטע חולה עוד יותר עוזרת לסרינה ללדת. נכון?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וזה נורא, אבל זה חלק בלתי נפרד מהעבודה של רופא ובוודאי של מנתח. אתה צריך לקבל החלטות קשות בזמן אמת ולפעמים זה יכול להגמר בנזק תמידי למטופל או אפילו מוות. זה נורא מהרגיל רק בגלל שזו דמות שהוא מכיר אישית ונשארת בחיים שלו.
וזה נורא בשבילה כמובן.
אבל עד כמה שאני מבין יש מצבים שבהם מטופלים יכולים לתבוע את הרופאים והמנתחים שלהם. אם כי זה יותר כאשר התוצאה של ניתוח פשוט הייתה רעה מאוד. כאן היא הייתה בסכנת חיים וגם האופציה של להוריד חלק מהכבד שלה לא הייתה כל כך טובה.
במקרה הזה יכול להיות שהוא בעיקרון פתוח לתביעה כי הוא פעל נגד הנחיות שניתנו לו מרופא בכיר יותר ומנוסה יותר.
אבל אני לא אתפלא אם מה שיקרה בסוף זה שלמרפי יהיה רעיון לאיזה ניתוח חדשני שירפא את הרגליים שלה... פשוט כי זה מתאים לסדרה הזאת שזה יסתיים טוב בסוף.
אבל אולי יהיה להם אומץ הפעם ללכת עם הסיפור הקשה עד הסוף.
נראה לי שגם אני אמרתי בשבוע שעבר שבטח הנכות שלה תתברר בסופו של דבר כמשהו זמני. בין אם כי יגלו שזה איכשהו משתפר או (ובאמת יותר מתאים להם) שמרפי יעלה על דרך לטפל בנכות.
אבל בהחלט יותר אמיץ יהיה לא לבטל את זה.
אבל אהבתי שהביאו את החזיר חי ואז כולם הוקסמו ממנו ואפילו למרפי פתאום היה קשה לחתוך אותו, והכי אהבתי שברגע האחרון התפרץ מישהו שהודיע שבנאדם מתאים בדיוק מת, אז לא צריך להרוג את החזיר, וכולם כל כך שמחו ומחאו כפיים, ואז הבינו שהם מביעים שמחה לשמע זה שבנאדם מת במקום חזיר וזה מרגיש קצת inappropriate :-D
אוי, רק כשקראתי את זה הבנתי מה היה הקטע שהם פתאום הרגישו שזה לא נאות. כשראיתי את הפרק לא קלטתי את זה. 🤦‍♂️
אני חושבת שהעמדה שלה נכונה בעקרון, אבל גם יודעת שזה צבוע מצידי בתור מי שלא טבעונית היום.
אם הרופאה ההיא לא הייתה טבעונית אז באמת זה היה די מגוחך.

אגב, אהבתי את הקטע שוולק אומר לה "אבל את צריכה להיות בסדר עם הקונספט של להרוג כי היית במלחמה" ואז היא מהר וחד שמה אותו במקומו. בין אם היא צודקת או טועה אני חושב שההשוואה לא נכונה. וזה למרות שבאופן כללי מלחמה זה דבר אידיוטי ונוראי. אבל נראה לי דפוק לבטל את הטבעונות של מישהו שמשרת בצבא.
אני גם לא מתנגדת. וכנראה שככה הייתי מצליחה להיות טבעונית סופסוף, כי לא הייתי מצליחה להרוג בעצמי.
אני אשלח לך תרנגולת בדואר :-P:
האמת שלא נפלתי ממנו בכלל מבחינה חיצונית. את הגוף שלו לא ראיתי, אבל הפנים לא יותר מנאות בעיני.
(זו דיעה שיכולה להשתנות אם אני אתאהב באופי שלו).
אבל האופן שבה כולם התייחסו כל הזמן ליופי שלו בצורה מפורשת - אם הוא היה אישה זה כנראה היה נחשב הטרדה מינית.
זה בהחלט היה מרגיש הרבה פחות נאות אם הייתה אישה יפה ואנשים היו מתייחסים אליה ככה וכל הזמן מעירים על כמה היא יפה.
(אגב היה פרק של האוס שזה די מה שהיה שם עם רופאה חדשה, אבל זה לפני עשור ופחות הרגיש מוזר)
זה באמת הרגיש מוגזם ההתלהבות מהפרצוף הנאה שלו. אז אני אניח שזה עניין של פרומונים שלא יכלו להעביר אלינו הקהל בבית.
*בעצם עכשיו שאני חושב על זה אחת הדמויות הקבועות בהאוס היה דוקטור צ'ייס (ששיחק אותו ג'סי ספנסר היפה) ושם לאורך כל הסדרה התייחסו אליו בתור הרופא החתיך
אני אוהבת את הדינמיקה החמודה בין דר' וולק ודר' אלן.
הדינמיקה בינהם תמיד טובה

אוסווין

Active member
She-Hulk סיום עונה? מה חשבתם?
זה היה חמוד חח. זה כבר לא קריצה לקהל, זה להצמיד את הפרצוף לפרצוף של הקהל ולמצמץ באגרסיביות חחח. אני הייתי בסדר גם אם הסוף היה טוד הוא הולק וצריך להביס אותו אבל זה בהחלט היה פשוט רגיל אם זה היה זה. לפחות זה היה שונה איי גס? כבר בהופעה הראשונה שלו בסדרה אני חושב, הוא נכתב בכתוביות הסיום כHULK-TODD, ומישהי שאני צופה בסרטונים שלה ביוטיוב הצביעה על זה ותהתה איך הם כאלה דבילים שהם שמו את הספוילר הזה בכתוביות. עכשיו אני חושב אולי זה היה בכוונה, כדי שכאילו נדע לצפות לסיום הזה ואז הם ישברו לגמרי לכיוון השני. זה כאילו כזה גירל פאוור אני לוקחת שליטה על הסיפור שלי כזה נראה לי אמור להיות. in the literal sense. אבל לא משנה כמה זה מודע לעצמו שזה הכל מיוצר במפעל של מארוול, אני עדיין לא יכול לקחת את המסרים האלה כאותנטיים כי הם צודקים, זה הכל נעשה במפעל של מארוול שאני לא ככ מרגיש את הלב שלו חח.
ואיזה חמוד וחתיך דרדוויל אני רוצה אותו לעצמי בבקשה.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
פעם היו לי חיים פשוטים ידעתי בדיוק באיזה סדר אני אמורה לראות את השיקגו'ז, ומשבוע לשבוע אני צריכה להחליט מחדש מי הכי נסבלת ומי הכי פחות וזו תחרות קשה!

התחלתי איתה, כי רציתי לראות איך הם הסתדרו בלי ג'יי, וזה היה בסדר.

חצי פרק מה שהעסיק אותי זה למה הבחור החדש לובש רק טי שרטים חלקות בצבע לבן, אני לא לבשתי טי שרט לבנה מאז הצבא 8-* .

טוב, אז ג'יי היה אמור להיות המנטור של טורז אבל בגלל שג'יי כבר לא איתנו:mad: זה עבר לאטווטר כי טורז היספני ואטווטר שחור וכל שאר הקאסט לבן אז הם מאותו רקע והם גזענים בצורה חמודה בלי להגיד שהם גזענים.

טוב אז זה מתחיל בפרק שהם מלמדים אותו את העבודה, אטווטר וברג'ס מסבירים לו על מעקבים וכאלה ואדם דה דאמב עושה לו סיבוב במטבחון|פנים| כי זו הרמה השכלית.

האמת, הפרק עצמו היה בסדר. אבל כבר נתקלנו בגרסה השחורה שלו עשרים פעם ועכשיו קיבלנו אותה בגוונים אחרים של חום(סורי על הגזענות, אבל ברצינות זה לא שונה מכול פרק אחר בעסק בקהילה האפרו-אמריקנית רק שהפעם היו גם דיאלוגים בספרדית).

חוץ מזה? אוף אני עדיין עצבנית על שבוע שעבר.

ו-MED!

עוד פרק בסדר, לא משהו מעניין מידי.

וויל מחזיק לונסה את היד, דין מחזיק להאנה.

הקטע עם דין והאנה עולה לי על העצבים, ואני שמחה שזה מתחיל להסתיים בקרוב.

ד"ר דוש. זה קל מידי שהוא אומר "למה אתם נותנים למרסל את הצינורית האחרונה, למרות שהמטופל שלו במצב קשה יותר"

היי, סברייד והרמן!

מרסל הולך להתנצל בפני פמלה וזה נגמר רע, זה היה יותר מפתיע עם נגמר טוב. לא הבנתי את הסוף אבל 8-* .

היה עוד משהו? צ'ארלס והפסיכיאטר החדש שלו, זה היה מאוד לא מעניין.

וFIRE וגמרנו.

אז הצ'יף הסימטרי הוכנס למקפיא, וחבל לא היה לנו מספיק יחסי מרות.

אני חושבת שזו הייתה פעם הראשונה שויולט וסברייד דיברו ביניהם.

אני חושבת שאני אכנה את קארבר הכבאי הסימטרי, חבל לבזבז את הכינוי הכי טוב שלי. אני חושבת שכל פעם שייפטרו מסימטרי אחד יהיה סימטרי אחר, ואולי אם יצטרפו עוד אנשים שראויים לכינוי למקומות אחרים יהיה לי צבא של אנשים סימטריים :-D .

אני לא מבינה אבל מה הקטע של סטלה איתו, זו אמורה להיות שיטה כזאת של מנהיגות או משהו? והקטע שלו שהוא השתכר וזה, לא אהבתי.

העלילות סביב הבאר תמיד מעייפות.

ועד שסיימנו עם קרוז והבחורה(פארמדיקית) שלא החזיקה מעמד הרבה זמן יש לנו את הרמן שלא נותן לאחיינית שלו להתקרב לאנשים מהתחנה. כאילו הם אמורים לגבות אותך שאתה נכנס לבניין בוער, אבל אתה לא סומך עליהם עם האחיינית שלך? אחרי שתהיה פצצה גרעינית רק הג'וקים והפטריארכיה יישארו כאן. אני אומרת לכם.

51 זו כת, אני חוזרת על זה וזה מעייף אבל כל שבוע זה מרגיש יותר.

אבל הקטע עם בודן והבן שלו היו בסדר.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
She-Hulk סיום עונה? מה חשבתם?
זה היה חמוד חח. זה כבר לא קריצה לקהל, זה להצמיד את הפרצוף לפרצוף של הקהל ולמצמץ באגרסיביות חחח. אני הייתי בסדר גם אם הסוף היה טוד הוא הולק וצריך להביס אותו אבל זה בהחלט היה פשוט רגיל אם זה היה זה. לפחות זה היה שונה איי גס? כבר בהופעה הראשונה שלו בסדרה אני חושב, הוא נכתב בכתוביות הסיום כHULK-TODD, ומישהי שאני צופה בסרטונים שלה ביוטיוב הצביעה על זה ותהתה איך הם כאלה דבילים שהם שמו את הספוילר הזה בכתוביות. עכשיו אני חושב אולי זה היה בכוונה, כדי שכאילו נדע לצפות לסיום הזה ואז הם ישברו לגמרי לכיוון השני. זה כאילו כזה גירל פאוור אני לוקחת שליטה על הסיפור שלי כזה נראה לי אמור להיות. in the literal sense. אבל לא משנה כמה זה מודע לעצמו שזה הכל מיוצר במפעל של מארוול, אני עדיין לא יכול לקחת את המסרים האלה כאותנטיים כי הם צודקים, זה הכל נעשה במפעל של מארוול שאני לא ככ מרגיש את הלב שלו חח.
ואיזה חמוד וחתיך דרדוויל אני רוצה אותו לעצמי בבקשה.
דרדוויל הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וצ'ארלי קוקס הוא שלי גם כן!!!!!!!!!!!!!!! הוא רשום על שמי בטאבו! הוא שלי כבר שנים מאז שהוא הסתובב והרביץ לאנשים שמדברים מוזר במקומות אחרים!!

תעיפו את הידיים שלכם ממנו או שתתקלו בצד הלא נחמד שלי :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .

(וברצינות, לא הבנתי אם היה בפרק או לא, עד כמה אני צריכה לראות את זה?)

אוסווין

Active member
דרדוויל הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וצ'ארלי קוקס הוא שלי גם כן!!!!!!!!!!!!!!! הוא רשום על שמי בטאבו! הוא שלי כבר שנים מאז שהוא הסתובב והרביץ לאנשים שמדברים מוזר במקומות אחרים!!

תעיפו את הידיים שלכם ממנו או שתתקלו בצד הלא נחמד שלי :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .

(וברצינות, לא הבנתי אם היה בפרק או לא, עד כמה אני צריכה לראות את זה?)

הוא מופיע.

dilia snake

Well-known member
וגם:

אני חושבת שזה היה הדיון הכי חשוב שעשינו לאחרונה בפורום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז נתחיל מזה שלוק וג'ון כלואים ע"י אנשים כול שהם, לוק מזכיר את מוירה אבל אף אחד לא מזכיר את ניקול או ריטה או את העובדה שיש מצב שהם ישאירו את הבנות שלהם ללא הורים.
עדיף לא להזכר יותר מידי באיזו החלטה טיפשית זאת הייתה ללכת לגבול ועוד יותר ללכת ביחד.
כל פעם שלוק מנסה לצאת גבר, יורד לג'ון ממנו קצת יותר. ואני לא מבינה למה ג'ון מתנצלת על זה שלפני שהם יצאו למשימה המטופשת שלהם בהחלטה של רגע היא לא הספיקה להעביר אותו סדנת שבי בחסות המוסד?
הקטעים בינהם קצת מגוחכים, אבל אהבתי את זה שג'ון פשוט מאוד מתורגלת בזה בעוד בשבילו זה חדש לחלוטין.
חוץ מזה אחרי שהוא נרגע אז אהבתי את הפלרטוט שלהם. אחד הדברים הטובים של הפרקים האחרונים זה שהם התקרבו.
הם עבדו נורא קשה כדי להקביל בין ג'ון לסרינה הפרק, כל הקטעים בין סרינה והפסיכית והרופא הקריפ ומר מה שמו ועזרא ,זה הכול מהדהד את מה שקרה לג'ון אצל פרד וסרינה. מצד אחד זה משמח לראות את סרינה מקבלת קצת מהרעל שהיא עזרה לרקוח, מצד שני אני מרגישה כאילו מישהו תפס לי את האף, כמעט הוציא לי את הלסת מהמקום ודחף את זה לגרון בכוח.
מעניין שאני דווקא לא חשבתי ספציפית על ג'ון. אבל היה ברור שסרינה מבינה יותר ויותר איך זה להיות שפחה. אפילו שהיא בכלל לא תחת איום של אונס חודשי, זה עדיין משהו. היה נחמד לראות אותה חיה בחרדה במצב הזה לשם שינוי.
לא הבנתי אם הווילרים(?) רוצים את התינוק שלה(או ככה רצו שנחשוב?) למה הם מנסים לשדך אותה לד"ר קריפ? 8-*
כן, גם לי זה נשמע משונה. היה נראה לי די ברור שהם רוצים את התינוק, עוד יותר כשגילו שהם ארגנו חדר לידה שלם בתוך הבית שלהם. ואז פתאום האישה אומרת שהיא צריכה להיות נשואה כדי שתוכל לשמור את התינוק איתה.
חשבתי אבל שאולי היא תקבל את ההצעה שלו לארוחה אצלו בבית כדי לנסות לברוח.
ד"ר קריפ: "יש לי מרתה" WTF בנאדם? אין לך מרתה, יש לך עוזרת בית.
חחחחח כן, זה היה מוזר
אסתר חיה ובהריון! והם רצו לקחת לה את הרחם לפני שהם גילו את זה? איכ, זה לא מסוג הדברים שמנוגדים לגלעד?
כנראה שבמצב כזה, שבו אישה פוריה היא אובדנית, אז החשיבות הענקית שיש להם על פוריות גוברת על כך שזה מנוגד.
אם כי הם בכלל לא יכלו לדעת אם היא פוריה כי אני מניח שהיא לא נכנסה להריון לפני כן.
דודה לידיה מנסה להאשים אותה(אסתר) בזה שהיא גרמה לעצמה להיאנס, ואז סוג של קולטת שאסתר נאנסה כי וורן חתיכת זבל והולכת ללורנס, וזה נראה כאילו ללורנס זה לא נורא מפריע. אבל הוא הולך, מערב את ניק ואז בסוף כן מצליח לשכנע את המפקדים האחרים שהגיע הזמן להפטר מוורן.
עדיין סוג של התקדמות בשביל לידיה. לידיה של העבר הייתה מתעקשת שאסתר גרמה לעצמה להאנס ומענישה אותה יותר על זה. הפעם היא בעצם קיבלה את זה שהיא נאנסה.
ללורנס יש מספיק שכל במוח כדי לדעת שאין הבדל בין אונס במשרד ולבין "הטקס" ולכן לא חושב שיש כאן עניין שצריך להעניש עליו. ובאמת בתכלס מגוחך לומר שיש סיבה להעניש.
הקטע הוא שלורנס אומר ללידיה שהוא לא הולך לעשות לוורן שום דבר, ואפילו נוזף בה על כך שהיא כועסת. אבל בשלב כלשהו בהמשך משנה את דעתו ומחליט לנצל את המעשה הזה כדי להפטר מוורן. וזה כנראה פשוט כמהלך פוליטי כי וורן התנגד לתוכנית שלו "בית לחם החדשה" (שאני לא זוכר אם אמרו לנו מה זה). אבל קצת חבל לי שלא ראינו את לורנס בעצם משנה את דעתו.
זה היה נורא נורא כיף לראות את ניק יורה בוורן.
אכן מספק. היה יותר מספק אם היו מחזירים את פרד לחיים והוא היה יכול גם לירות בראש שלו.
אני לא יודע למה אבל קצת ריחמתי על אשתו של וורן. מעניין מה עושים עם אלמנה של מפקד שמוצא להורג. אני לא אתפלא אם יקחו ממנה את הבית והילדה.
גם רוז בהריון??????? מתי ניק הספיק? חשבתי שהוא לא שוכב עם אשתו(ושהיא אולי לא מסוגלת ללדת בגלל המגבלה שלה), אבל אני מניחה שהוא חייב, הוא אומר לה שהוא עושה דברים בשביל התינוק שלהם, היא לא קונה את זה וגם אני לא.
אמרו שהוא לא שוכב עם אשתו?
מוזר לי קצת שעכשיו קשה לה עם זה שהוא הרג את וורן, אבל היה נראה שהיא בסדר עם זה שהוא עזר לג'ון להרוג את פרד.
לוק וג'ון נפרדים, לוק בדרך לקנדה(?) וג'ון בדרך לגלעד.
העיקר שג'ון צורחת כאילו הם הולכים להוציא להורג את לוק. הם אמרו שהם לוקחים אותו לגבול וזה היה נראה שהיא שומעת את זה.
אני חושבת שזה מוזר שסרינה הצליחה לשכנע אותו לתת לה ללכת בכזאת קלות, כאילו קצת חירטוט דתי וזהו?
כן, מסרבים שהיא תצא מהאחוזה מכל סיבה שהיא, בקושי לחצר נותנים לה ללכת. אבל אז נותנים לה לנסוע קרוב לגבול עם רק אדם אחד?
לחלוטין מהמקרים הרבים של חוסר הגיון בסיסי בסדרה
ואז בקטע היותר הזוי סרינה מחליטה לירות בעזרא ולקחת את ג'ון לרוד טריפ?
הזוי, אבל גם די צפוי.
כולמר צפוי לדעתי פשוט כי היה לי ברור שג'ון לא תמות עכשיו באמצע העונה החמישית. אז ידעתי שאיכשהו היא תשרוד. ברגע שווילר הזה אמר שהוא שולח את עזרא להרוג את ג'ון ידעתי שמשהו יעצור אותו וברגע שהיא שיכנעה את ווילר שעזרא יקח גם אותה ידעתי שהיא תעשה בטח תירה בו ותציל את ג'ון.
זה הגיוני שסרינה תנצל את ההזדמנות הזאת כדי לברוח מהווילרים והראו טוב שהיא נואשת לחלוטין לברוח מהם. אבל לא ברור בכלל למה שהיא לא תנצל את ההזדמנות להרוג גם את ג'ון. באמת באופן הפרקטי ביותר - ג'ון לא רק הרגה את בעלה של סרינה, אלא איימה הרבה פעמים להרוג את סרינה עצמה. סרינה לחלוטין הייתה צריכה להרוג גם אותה.
האמת שחשבתי שאולי ג'ון תגיד משהו על כך שניקול תהיה יתומה ובגלל זה סרינה תחליט שלא לעשות את זה כי עדיין יש לה רגשות כלפי ניקול.
אבל אולי פשוט סרינה פשוט הרגישה פתאום לחץ בבטן ולכן הייתה צריכה את ג'ון בחיים כדי שתסיע אותה משם.
*אה, ולמה היא לא ירתה שוב בעזרא בראש?
בפרק הבא, אנחנו הולכים לראות את ג'ון בקטע חולה עוד יותר עוזרת לסרינה ללדת. נכון?
אני מהמר על גרוע יותר.
ברור שג'ון תעזור לסרינה ללדת כי לא משנה מה היא תאמר היא לא תפגע בתינוק חף מפשע. אבל לדעתי אחרי הלידה סרינה עוד תזדקק לעזרה רפואית ולג'ון תהיה האופציה של לנטוש אותה למות, אבל ג'ון תחליט להציל אותה.

didalf

Well-known member
וגם:

אני חושבת שזה היה הדיון הכי חשוב שעשינו לאחרונה בפורום.
כן אבל עם כל הכבוד, כריס קלר|מאוהב|
tumblr_n8d98yf8nl1rsfrkmo1_400.gif

למעלה