כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אז מסתבר שהייתה חקירה רפואית לגבי מה שקרה ואומנם לא הוכיחו שהוא גרם לה לשיתוק, אבל גם לא הוכיחו שזה אשמתו.מרפי עשה כמה החלטות מפוקפקות כמו להתעלם מהוראה של גלסמן. ואני חשבתי שאולי הפעם יהיו לזה השלכות רציניות לגביו. בעצם אולי עדיין יחליטו שהוא אחראי לזה שהיא עכשיו משותקת.
כנ"ל.רוב הפרק האמנתי שלים באמת הייתה כנה כשהיא הודתה למרפי על כך שהציל את חייה. זה די מתאים לדמות שלה.
אז הופתעתי מאוד כשבסוף היא יצאה בצעקה על כך שהיא שונאת את מרפי ומאשימה אותו.
המקרה של השתלת הלב היה מורכב רק כי רצו לעשות השתלה מחזיר והרופאה החדשה התנגדה לזה מוסרית.
אני לא אהבתי שבהתחלה נתנו לה להגיד סיבה מגוחכת: "גם לחיות יש זכות להגדרה עצמית".יחסית דווקא עשו עבודה טובה של להראות את זה מנקודת המבט שלה. למרפי ההתנגדות שלה נראתה מגוחכת, עד שהוא בעצם היה צריך להרוג את החזיר בעצמו.
אני גם לא מתנגדת. וכנראה שככה הייתי מצליחה להיות טבעונית סופסוף, כי לא הייתי מצליחה להרוג בעצמי.*אגב, אני לא מתנגד להנחלת מדיוניות (או משהו) שאדם שאוכל בשר צריך להיות מסוגל בעצמו להרוג את החיה שהוא אוכל. לא באופן קבוע כי זה מאוד בעייתי, אבל פעם אחת לפחות.
האמת שלא נפלתי ממנו בכלל מבחינה חיצונית. את הגוף שלו לא ראיתי, אבל הפנים לא יותר מנאות בעיני.הרופא האחר הוא חתיך. עבדו די קשה להראות במהלך הפרק שהוא גם בחור נחמד באמת ואפילו חכם. אבל כל זה לא מבטל את זה שהוא יפה.
לחלוטין מועמד לתפקיד קראש החודש שלי. (במיוחד אחרי שחיפוש תמונות שלו הביא אותי לגיף שלו ללא חולצה.
אבל עד כמה שאני מבין יש מצבים שבהם מטופלים יכולים לתבוע את הרופאים והמנתחים שלהם. אם כי זה יותר כאשר התוצאה של ניתוח פשוט הייתה רעה מאוד. כאן היא הייתה בסכנת חיים וגם האופציה של להוריד חלק מהכבד שלה לא הייתה כל כך טובה.וזה נורא, אבל זה חלק בלתי נפרד מהעבודה של רופא ובוודאי של מנתח. אתה צריך לקבל החלטות קשות בזמן אמת ולפעמים זה יכול להגמר בנזק תמידי למטופל או אפילו מוות. זה נורא מהרגיל רק בגלל שזו דמות שהוא מכיר אישית ונשארת בחיים שלו.
וזה נורא בשבילה כמובן.
נראה לי שגם אני אמרתי בשבוע שעבר שבטח הנכות שלה תתברר בסופו של דבר כמשהו זמני. בין אם כי יגלו שזה איכשהו משתפר או (ובאמת יותר מתאים להם) שמרפי יעלה על דרך לטפל בנכות.אבל אני לא אתפלא אם מה שיקרה בסוף זה שלמרפי יהיה רעיון לאיזה ניתוח חדשני שירפא את הרגליים שלה... פשוט כי זה מתאים לסדרה הזאת שזה יסתיים טוב בסוף.
אבל אולי יהיה להם אומץ הפעם ללכת עם הסיפור הקשה עד הסוף.
אוי, רק כשקראתי את זה הבנתי מה היה הקטע שהם פתאום הרגישו שזה לא נאות. כשראיתי את הפרק לא קלטתי את זה.אבל אהבתי שהביאו את החזיר חי ואז כולם הוקסמו ממנו ואפילו למרפי פתאום היה קשה לחתוך אותו, והכי אהבתי שברגע האחרון התפרץ מישהו שהודיע שבנאדם מתאים בדיוק מת, אז לא צריך להרוג את החזיר, וכולם כל כך שמחו ומחאו כפיים, ואז הבינו שהם מביעים שמחה לשמע זה שבנאדם מת במקום חזיר וזה מרגיש קצת inappropriate![]()
אם הרופאה ההיא לא הייתה טבעונית אז באמת זה היה די מגוחך.אני חושבת שהעמדה שלה נכונה בעקרון, אבל גם יודעת שזה צבוע מצידי בתור מי שלא טבעונית היום.
אני אשלח לך תרנגולת בדואראני גם לא מתנגדת. וכנראה שככה הייתי מצליחה להיות טבעונית סופסוף, כי לא הייתי מצליחה להרוג בעצמי.
זה בהחלט היה מרגיש הרבה פחות נאות אם הייתה אישה יפה ואנשים היו מתייחסים אליה ככה וכל הזמן מעירים על כמה היא יפה.האמת שלא נפלתי ממנו בכלל מבחינה חיצונית. את הגוף שלו לא ראיתי, אבל הפנים לא יותר מנאות בעיני.
(זו דיעה שיכולה להשתנות אם אני אתאהב באופי שלו).
אבל האופן שבה כולם התייחסו כל הזמן ליופי שלו בצורה מפורשת - אם הוא היה אישה זה כנראה היה נחשב הטרדה מינית.
הדינמיקה בינהם תמיד טובהאני אוהבת את הדינמיקה החמודה בין דר' וולק ודר' אלן.
She-Hulk סיום עונה? מה חשבתם?
זה היה חמוד חח. זה כבר לא קריצה לקהל, זה להצמיד את הפרצוף לפרצוף של הקהל ולמצמץ באגרסיביות חחח. אני הייתי בסדר גם אם הסוף היה טוד הוא הולק וצריך להביס אותו אבל זה בהחלט היה פשוט רגיל אם זה היה זה. לפחות זה היה שונה איי גס? כבר בהופעה הראשונה שלו בסדרה אני חושב, הוא נכתב בכתוביות הסיום כHULK-TODD, ומישהי שאני צופה בסרטונים שלה ביוטיוב הצביעה על זה ותהתה איך הם כאלה דבילים שהם שמו את הספוילר הזה בכתוביות. עכשיו אני חושב אולי זה היה בכוונה, כדי שכאילו נדע לצפות לסיום הזה ואז הם ישברו לגמרי לכיוון השני. זה כאילו כזה גירל פאוור אני לוקחת שליטה על הסיפור שלי כזה נראה לי אמור להיות. in the literal sense. אבל לא משנה כמה זה מודע לעצמו שזה הכל מיוצר במפעל של מארוול, אני עדיין לא יכול לקחת את המסרים האלה כאותנטיים כי הם צודקים, זה הכל נעשה במפעל של מארוול שאני לא ככ מרגיש את הלב שלו חח.
ואיזה חמוד וחתיך דרדוויל אני רוצה אותו לעצמי בבקשה.
דרדוויל הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וצ'ארלי קוקס הוא שלי גם כן!!!!!!!!!!!!!!! הוא רשום על שמי בטאבו! הוא שלי כבר שנים מאז שהוא הסתובב והרביץ לאנשים שמדברים מוזר במקומות אחרים!!
תעיפו את הידיים שלכם ממנו או שתתקלו בצד הלא נחמד שלי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
(וברצינות, לא הבנתי אם היה בפרק או לא, עד כמה אני צריכה לראות את זה?)
כריסטופר מלוני עם שיער
כן השיער הכניס אותי להלםלכריסטופר מלוני עם שיער![]()
אין לי מספיק מילים כדי להביע כמה אני מסכימה איתךכריסטופר מלוני כל כך פאקינג חתיך שזה מגוחך
אני בעד לפתוח שרשור חתיכים אבל שהוא רק כריסטופר מלוני
ניק תרים את הכפפה
יאאא איזה לוהט הוא היה פעם
עדיף לא להזכר יותר מידי באיזו החלטה טיפשית זאת הייתה ללכת לגבול ועוד יותר ללכת ביחד.אז נתחיל מזה שלוק וג'ון כלואים ע"י אנשים כול שהם, לוק מזכיר את מוירה אבל אף אחד לא מזכיר את ניקול או ריטה או את העובדה שיש מצב שהם ישאירו את הבנות שלהם ללא הורים.
הקטעים בינהם קצת מגוחכים, אבל אהבתי את זה שג'ון פשוט מאוד מתורגלת בזה בעוד בשבילו זה חדש לחלוטין.כל פעם שלוק מנסה לצאת גבר, יורד לג'ון ממנו קצת יותר. ואני לא מבינה למה ג'ון מתנצלת על זה שלפני שהם יצאו למשימה המטופשת שלהם בהחלטה של רגע היא לא הספיקה להעביר אותו סדנת שבי בחסות המוסד?
מעניין שאני דווקא לא חשבתי ספציפית על ג'ון. אבל היה ברור שסרינה מבינה יותר ויותר איך זה להיות שפחה. אפילו שהיא בכלל לא תחת איום של אונס חודשי, זה עדיין משהו. היה נחמד לראות אותה חיה בחרדה במצב הזה לשם שינוי.הם עבדו נורא קשה כדי להקביל בין ג'ון לסרינה הפרק, כל הקטעים בין סרינה והפסיכית והרופא הקריפ ומר מה שמו ועזרא ,זה הכול מהדהד את מה שקרה לג'ון אצל פרד וסרינה. מצד אחד זה משמח לראות את סרינה מקבלת קצת מהרעל שהיא עזרה לרקוח, מצד שני אני מרגישה כאילו מישהו תפס לי את האף, כמעט הוציא לי את הלסת מהמקום ודחף את זה לגרון בכוח.
כן, גם לי זה נשמע משונה. היה נראה לי די ברור שהם רוצים את התינוק, עוד יותר כשגילו שהם ארגנו חדר לידה שלם בתוך הבית שלהם. ואז פתאום האישה אומרת שהיא צריכה להיות נשואה כדי שתוכל לשמור את התינוק איתה.לא הבנתי אם הווילרים(?) רוצים את התינוק שלה(או ככה רצו שנחשוב?) למה הם מנסים לשדך אותה לד"ר קריפ?![]()
חחחחח כן, זה היה מוזרד"ר קריפ: "יש לי מרתה" WTF בנאדם? אין לך מרתה, יש לך עוזרת בית.
כנראה שבמצב כזה, שבו אישה פוריה היא אובדנית, אז החשיבות הענקית שיש להם על פוריות גוברת על כך שזה מנוגד.אסתר חיה ובהריון! והם רצו לקחת לה את הרחם לפני שהם גילו את זה? איכ, זה לא מסוג הדברים שמנוגדים לגלעד?
עדיין סוג של התקדמות בשביל לידיה. לידיה של העבר הייתה מתעקשת שאסתר גרמה לעצמה להאנס ומענישה אותה יותר על זה. הפעם היא בעצם קיבלה את זה שהיא נאנסה.דודה לידיה מנסה להאשים אותה(אסתר) בזה שהיא גרמה לעצמה להיאנס, ואז סוג של קולטת שאסתר נאנסה כי וורן חתיכת זבל והולכת ללורנס, וזה נראה כאילו ללורנס זה לא נורא מפריע. אבל הוא הולך, מערב את ניק ואז בסוף כן מצליח לשכנע את המפקדים האחרים שהגיע הזמן להפטר מוורן.
אכן מספק. היה יותר מספק אם היו מחזירים את פרד לחיים והוא היה יכול גם לירות בראש שלו.זה היה נורא נורא כיף לראות את ניק יורה בוורן.
אמרו שהוא לא שוכב עם אשתו?גם רוז בהריון??????? מתי ניק הספיק? חשבתי שהוא לא שוכב עם אשתו(ושהיא אולי לא מסוגלת ללדת בגלל המגבלה שלה), אבל אני מניחה שהוא חייב, הוא אומר לה שהוא עושה דברים בשביל התינוק שלהם, היא לא קונה את זה וגם אני לא.
העיקר שג'ון צורחת כאילו הם הולכים להוציא להורג את לוק. הם אמרו שהם לוקחים אותו לגבול וזה היה נראה שהיא שומעת את זה.לוק וג'ון נפרדים, לוק בדרך לקנדה(?) וג'ון בדרך לגלעד.
כן, מסרבים שהיא תצא מהאחוזה מכל סיבה שהיא, בקושי לחצר נותנים לה ללכת. אבל אז נותנים לה לנסוע קרוב לגבול עם רק אדם אחד?אני חושבת שזה מוזר שסרינה הצליחה לשכנע אותו לתת לה ללכת בכזאת קלות, כאילו קצת חירטוט דתי וזהו?
הזוי, אבל גם די צפוי.ואז בקטע היותר הזוי סרינה מחליטה לירות בעזרא ולקחת את ג'ון לרוד טריפ?
אני מהמר על גרוע יותר.בפרק הבא, אנחנו הולכים לראות את ג'ון בקטע חולה עוד יותר עוזרת לסרינה ללדת. נכון?
כן אבל עם כל הכבוד, כריס קלרוגם:
![]()
בגיל 61: כוכב הטלוויזיה הוא סמל הסקס החדש של הוליווד
כריסטופר מלוני, כוכב "חוק וסדר: מדור מיוחד", מככב על שער מגזין People ומודה שלא תכנן להיות סמל סקס אבל הוא מברך על ההזדמנות. "צריך לרכוב על הסוס כל עוד זה אפשרי"pplus.ynet.co.il
![]()
Christopher Meloni Loves His Current Career High and Becoming a Zaddy at 61: 'The Lucky Streak Continues'
"I'm 61-years-old and a zaddy. The lucky streak continues," Meloni tells PEOPLE in this week's issue of his sex symbol statuspeople.com
![]()
Christopher Meloni Says He's a 'Big Fan' of Nudity: 'It's a Sense of Freedom'
Law & Order: Organized Crime star Christopher Meloni has no problem taking off his clothes, joking, 'We're a little uptight in this country over that whole thing'people.com
אני חושבת שזה היה הדיון הכי חשוב שעשינו לאחרונה בפורום.

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.