כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
זה היה כ"כ חמוד. אפילו שלא הגיוני שהשירה נשמעה בכל הבנייןזה לחלוטין גם התאים לשם הפרק Hello Darkness - אם כי לא ציפיתי לכך שזה גם ישתלב עם השיר המעולה. בטח שלא יכלתי לצפות לשילוב של יודלינג בשיר.
פחות נוראית?השניה היא של נינה, מנהלת ועד הבניין החדשה, והdoorman של הבניין שמדברים ומכירים זה את זה טוב יותר ובסוף נינה קצת פחות נוראית.
חחחחחח אני כ"כ טים אוליבר עם כל המדרגות האלה!!אוליבר, צ'ארלס ומייבל רצים להגיע לדירה של צ'ארלס כי לוסי שם לבד והם בדיוק גילו שלרוצח (או מי שהם חשבו שהוא הרוצח) הייתה תמונה שלה.
כמובן שאוליבר לא מוותר על לקחת את הDips שלו, אם כי בשלב מסויים במדרגות הוא מניח אותם בצד כדי שיוכל להמשיך.
האמת שזה יותר מפתיע שלצ'ארלס יש אנרגיה לטפס את כל המדרגות האלו מאשר שלאוליבר אין כוח.
חחחחחחח נקרעתי מזההם רואים מישהו עם פנס ובגד שמכסה לו את הפרצוף ובורחים החוצה ולמדרגות עד שמייבל תופסת את שקית הDips של אוליבר ומשתמשת בה כדי להכות באדם שרודף אחריהם. (There is nothings dips aren't good for)
כןכל זה לא ממש משנה כי הטוויסט הגדול הוא כשמופיע הבלש קרפס (מייקל רפפורט שהיה שוטר עוד לפני 25 שנה בחברים).
זה מיד נראה חשוד שהוא שם ומדבר עם לוסי.
אבל אז גם מייבל רואה שיש לו גליטר מאחורי האוזן.
זה לחלוטין גם התאים לשם הפרק Hello Darkness - אם כי לא ציפיתי לכך שזה גם ישתלב עם השיר המעולה.
בטח שלא יכלתי לצפות לשילוב של יודלינג בשיר.
כן.. לא כל כך הבנתי את המטרה של שתי העלילות האלה אבל שתיהן היו עשויות טוב סך הכל. נחמד שלהאוורד יש עניין רומנטי הדדי.אבל מוצאים גם זמן לשתי עלילות שמרגישות לא קשורות בכלל לדמויות הראשיות או לעלילה הראשית:
האחת היא הווארד ששר את השיר שהזכרתי יחד עם השכן שלו והם כמעט מתנשקים ובסוף יוצאים לדייט.
השניה היא של נינה, מנהלת ועד הבניין החדשה, והdoorman של הבניין שמדברים ומכירים זה את זה טוב יותר ובסוף נינה קצת פחות נוראית.
אז אני מניח שאיכשהו הדברים האלו יתקשרו לעלילה הראשית. אולי השכן של האוורד הוא הרוצח (הוא התעטש מחתול ולוסי אמרה שהרוצח התעטש)
אולי כל העלילה של התוכניות לעתיד הבניין של נינה קשורות לרצח של באני כמו שחשבו בעבר.
שומר לא מעניינת אותי. סטינג היה יותר מעניין. אליס -כן. זה לגמרי מרגיש מוזר שהיא הועלמה ככה. בסוף נגלה שהיא הרוצחת כי היא רצתה לדעת איך זה מרגיש או משהו כזהלעומת זאת זה עוד פרק שבו לא ראו את איימי שומר או את אליס (האמנית)
נכון?! אבל מושכים את זה יותר מידי זמן לכן נראה לי שבסוף נגלה שאוליבר הוא באמת האב הביולוגיחוץ מזה אני לא מאמין שעברנו עוד פרק בלי לגלות את תוצאות הDNA של אוליבר.
למארב יש תיאוריה שהרוצח של באני הוא רוצח סדרתי בשם The Sixth Avenue Killer שלמשך שנים רצח אנשים ברחוב הזה ולמעשה ברחובות שקרובים אליו וגם רחוקים ממנו והוא רצח נשים מבוגרות או צעירות או גברים מכל הגילאים.
גם אני. לשם הם כיוונוויחד עם זה בשלב הזה אני נעשתי כמעט משוכנע שמארב עצמו הוא הרוצח הזה.
ובמקום להיות בלחץ והיסטריה כי לוסי בסכנה הם פשוט ישבו שם באדישותבשלב מסוים השלישיה הולכת לאיבוד,
(There is nothings dips aren't good for)
יש לי בעיה עם השחקן הזה. הוא תמיד תמיד תמיד מתנהג אותו דבר. שחקן אמור להשתנות קצת ולהציג רבדים שונים אבל אצלו זה לא קורה. יש לי ממש אנטי כלפיוכל זה לא ממש משנה כי הטוויסט הגדול הוא כשמופיע הבלש קרפס (מייקל רפפורט שהיה שוטר עוד לפני 25 שנה בחברים).
נכוןזה מיד נראה חשוד שהוא שם ומדבר עם לוסי.
וואלה, לא זכרתי את זהאבל אז גם מייבל רואה שיש לו גליטר מאחורי האוזן.
לפחות לפני כן הם כן דנים בכך שהם בעצם לא יודעים אם האדם שהם פוצצו בגליטר הוא באמת הרוצח. הם רק יודעים שזה מי שהזהיר אותם בערב שבו באני נרצחה.
גם עם הנגינה של ג'אן היה קטע שכל הבניין שומע. נדמה לי שהסבירו משהו על האקוסטיקה והמבנה שלוזה היה כ"כ חמוד. אפילו שלא הגיוני שהשירה נשמעה בכל הבניין![]()
הצחיק אותי כשהם דיברו בהתלהבות על מנתח הברכיים שלהם![]()
פיולמי שדאג ולא הצליח לישון בלילה, אני מעדכנת שאולי מצאתי סוף סוף משהו שיתפוס אותי בטלוויזיה.
אמזון פריים מחורבנים, גם אחרי שהם שידרגו את הממשק שלהם, ולא מראים טריילרים או פרומואים לרוב התכנים שלהם. בקיצור, כבר מזמן סימנתי לי איזו סדרה בלי לדעת על מה היא, ולא הצלחתי לקרוא את השם שלה אז בראש היה לי נוסע 4 והנחתי שזה מד"ב חלל כלשהו. אתמול התחלתי לצפות בה וגיליתי שהיא נקראת NOS4A2 או בעברית, נוספוראטו, וזה מין פנטזיית אימה מוזרה. לא יכולה להסביר על מה כי גם אני לא יודעת עדיין, אבל ההתחלה טובה ומעניינת
בפער ניכר זו הסדרה הכי מצחיקה בטלוויזיה.מישהו ראה אתמול "בואו לאכול איתי"?
אני בן-אדם שלא כל דבר מצחיק אותו, אבל אתמול בכיתי דמעות מול המסך מחני-בונבון
החזרתי לאחור כמה פעמים... לפנתיאון!
אם המלהקים חכמים- יחטפו אותו לעוד ריאליטי כדוגמת האח הגדול, למרות שאני כבר כמה שנים לא צופה
מצעד החרטוטיידה של חני היה קורע
היא התחילה מזה שאמרה שהתרגשה ובגלל זה לא אכלה...ואז זה הידרדר לכך שהיא לא הרגישה טוב
וכשהיא לא מרגישה טוב כלום לא נכנס לה...לקחה 8 אופטלגין
אין, נשפכתי מצחוק בכל הקטע הזה
אני לא יודע מי כותב את הקריינות, אבל הם גאונים!(לדעתי)מישהו ראה אתמול "בואו לאכול איתי"?
אני בן-אדם שלא כל דבר מצחיק אותו, אבל אתמול בכיתי דמעות מול המסך מחני-בונבון
החזרתי לאחור כמה פעמים... לפנתיאון!
אם המלהקים חכמים- יחטפו אותו לעוד ריאליטי כדוגמת האח הגדול, למרות שאני כבר כמה שנים לא צופה
מצעד החרטוטיידה של חני היה קורע
היא התחילה מזה שאמרה שהתרגשה ובגלל זה לא אכלה...ואז זה הידרדר לכך שהיא לא הרגישה טוב
וכשהיא לא מרגישה טוב כלום לא נכנס לה...לקחה 8 אופטלגין
אין, נשפכתי מצחוק בכל הקטע הזה
לדעתי, זה ניב גלבוע.אני לא יודע מי כותב את הקריינות, אבל הם גאונים!(לדעתי)
או לריאלטי הכי חם במדינה, לפוליטקהבפער ניכר זו הסדרה הכי מצחיקה בטלוויזיה.
ובהסתמך על מקרי העבר - שרין ואודליה - אני בכלל לא אופתע אם מישהו ממתמודדי העונה הזו יגיח גם בריאליטי אחר כמו האח הגדול או הישרדות.
באמת שכחתי את אורן חזן, אבל זה כי הוא השתתף בעונה שלא צפיתי.או לריאלטי הכי חם במדינה, לפוליטקה
****אורן חזן****
ומי אלו שרין ואודליה? באיזה עונה הן היו?
לאדעת זה נראה לי אמין יותר מלהיות חיונית ושמחה אחרי לידה עם תינוק שבוכה כל הזמן. אם בטעות אני אלד אי פעם אני אהיה ככה.ואחרי הלידה אוהבים להציג את האמהות כנטולות כל יכולת. התינוק תמיד בוכה והן עומדות אומללות עד שאדם זר כלשהו מגיע להצלה
כןזה קרע אותי. רוצח רק נשים מבוגרות, אבל גם צעירות, וגם גברים. בקיצור הכל
![]()
אבל זה לא צריך להיות כזאת קיצוניות. אפשר גם להציג מצב נורמלי של אמא עייפה בלי להציג אותה כ train wreckלאדעת זה נראה לי אמין יותר מלהיות חיונית ושמחה אחרי לידה עם תינוק שבוכה כל הזמן.
אם בטעות אני אלד אי פעם אני אהיה ככה.
היא לא הייתה כזאת טריין רק. לדעתי היא נראתה מותשת במידה הנכונה.אבל זה לא צריך להיות כזאת קיצוניות. אפשר גם להציג מצב נורמלי של אמא עייפה בלי להציג אותה כ train wreck
כן זה בימי שלישי יוצא. לאדעת למה ניק תמיד מגיב באיחור של כמעט שבוע ולמה אני בד"כ מתעצלת או שוכחת לכתוב מיד אחרי הצפיה.יצא כבר פרק 9?![]()
משום מה באמת יוצא לי לראות את זה רק ביום ראשון או שני.כן זה בימי שלישי יוצא. לאדעת למה ניק תמיד מגיב באיחור של כמעט שבוע ולמה אני בד"כ מתעצלת או שוכחת לכתוב מיד אחרי הצפיה.
כן היה את כולם יחד בהתחלה לפחות.לכל אחד מהשלישיה הייתה עלילה בנפרד הפעם והיה קצת חסר לי הדיאלוגים ביניהם זה רוב הכיף בסדרה הזאת, שלושתם ביחד.
מה שלא ברור לי זה האם סינדה קנינג ידעה שהיא רוז קופר, או שהיא באה אליה כשהיא חשבה שהיא אמא של באני? ובעצם האם "לפני כמה חודשים" זה לפני הרצח של באני או אחריו?אניוואי גילינו הרבה דברים:
1. האשה שהציגה עצמה כאמא של באני היא למעשה רוז קופר האומנית שציירה את הציור. והציור היה מוחבא מתחת לתוכי. ומתחת לציור יש ציור נוסף של צ'ארלס הילד ואבא שלו, ואבא שלו ורוז כנראה אהבו אחד את השניה והוא הגן עליה ולא היה רע. אולסו סינדה קנינג רחרחה אצלה לפני כמה חודשים כבר.
העלילה הזאת בכלל לא הייתה קשורה לעניין הרצח. אלא אם כן יש משהו שאנחנו בכלל לא קולטים.2. טדי אכן האבא של הבן של אוליבר. כבר שמחתי בשביל אוליבר כשהוא אמר שהוא כן הבן שלו והוא "כ"כ יווני שאף אחד לא ילווה לו כסף"ו "מה זה משנה כל המדינות האירופאיות אותו דבר"
. האם הם באמת השלימו וטדי יכבד את הבקשה שלו לא לספר או ישתמש בזה כדי לדפוק את אוליבר כמו שהוא הבטיח?
כבר בתחילת הפרק קלטתי שהוא כנראה קשור למקרה של איזה פודקאסט אחר.3. השוטר קרפ-נצנץ התאהב בסינדה קנינג בזמן שהוא עזר בחקירה באוקלוהומה שעליה התבסס הפודקסט שלה, וככל הנראה זייף ראיות בשבילה. ופופי העוזרת היא הבחורה שנרצחה רגע מה?![]()
קשה לי להאמין שככה זה נגמר. אני הייתי בטוח שהפאזל כשיהיה מורכב יהיה איזה רמז למשהו, אבל לא ראיתי איך זה יכול להיות רמז למשהו.האם הסיפור עם אליס נגמר בהתנצלות שלה והפאזל או שיש לה עוד פואנטה?
כן, זה היה מצחיקהיה רגע של מייבל שהצחיק אותי כשהיא אמרה איזה משפט מחץ ואז חזרה עליו בהקלטה כמו אוליברואז תפסה את עצמה
![]()
חחחחחחח גם מעולהגם הצחיק אותי שאוליבר וטדי משווים מי אבא יותר גרוע וטדי כזה "גררתי אותו לפשע וטייחתי" ואוליבר "כן אבל אני הכנסתי אותו לעולם התיאטרון"![]()
אבל מצחיקים יותר ביחד.זה באמת נחמד כשהם יחד, אבל אני מרגיש שמספיקים יותר עלילה כשהם בנפרד
אני גם תוהה.מה שלא ברור לי זה האם סינדה קנינג ידעה שהיא רוז קופר, או שהיא באה אליה כשהיא חשבה שהיא אמא של באני? ובעצם האם "לפני כמה חודשים" זה לפני הרצח של באני או אחריו?
מניחה שנגלה.באופן כללי היה גילוי נחמד שצ'ארלס מגלה שאבא שלו היה נחמד, אבל לא ברור איך העניין עם הציור בעצם מתקשר לרצח של באני.
אני גם הבנתי את זה ברגע שהוא אמר. איזה מטומטם שהוא אמר שהוא לא יפלוט משהו ואז פלטמייבל הייתה מעולה כשהיא התגרתה בו כדי להוציא ממנו מידע. זה די מצחיק שהוא אומר לה שהוא חכם מספיק כדי לדעת שזה מה שהיא מנסה לעשות ושזה לא הולך לעבוד... אבל אז זה לחלוטין עובד והוא כן פולט משהו - ברגע שהוא אמר שהוא תפס את הבחורה הכי חכמה בעולם ושהוא בעצמו הוציא פודקאסט טוב יותר משל השלישיה שלנו אז קלטתי שהוא עם סינדה.
גם אני משום מה חשבתי שנגלה שהיא הקליטה אותו. אבל בעצם לא ממש היה לה מה להקליט.אבל מהחיוך של מייבל חשבתי שהיא גם קלטה, ואפילו חשבתי שהיא הקליטה אותו אז קצת התאכזבתי שהיא לא הקליטה.
חחחחחחחוגם רק אח"כ כשהיא חיברה את הפאזל היא גם חיברה את הפאזל ()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.