דיוני סדרות #103

Lion_Heart

Well-known member
אבל טדי לא ידע. הוא ידע שהוא שכב עם אשתו של אוליבר פעם אבל לא ידע שוויל הבן שלו מהלילה האחד הזה.

ייאא נכון? לא היה נעים לי להגיד כי כולם עפים עליה ברמות ובתכלס אני מכירה איזה שני שירים שמפורסמים ברדיו אבל הקול שלה עושה לי חלחלה|מובך|

מילי08

Well-known member
אבל טדי לא ידע [רק רציחות..]
המממ. אז למה חשבתי שכן?
בל מתישהו זה עבר לי והיום אני אוהבת אותה מאוד, כלומר לא שמכירה המון שירים, אבל את אלו שכן.
במיוחד army dreamers.
|כן| |כן|
ארמי דרימרס צריך להיות המנון ושיעור כנגד מלחמות. צמיד מעביר לי צמרמורת, לא משנה כמה פעמים אאזין לו

It's Always Sunny

Well-known member
התחלתי לראות את דור מזויין היום (Generation Kill) ופתאום קלטתי את אלכסנדר סקארסגארד :-):
אני חייבת לציין שאחרי שראיתי אחים לנשק והפסיפיק, פתאום זה מוזר לי לראות סדרת מלחמה שלא מתרחשת בשנות ה-40

מילי08

Well-known member
עדכונים:
רק להיום - תשובה לאורן.
אתמול ראיתי רק שני פרקים. לא חושבת שאפשר לצפות בה ברצף כי היא לא קלה לצפייה אבל ההתחלה מאוד מבטיחה. משחק מעולה של כולם ודמויות עם עומק. אני מקווה שניקו לא יתדרדר ואני מקווה שזה לא יהפוך לאימה פסיכולוגית (אל תגלה לי). הבסיס של הסיפור חזק וייחודי ומבטיח הרבה דרמה בלי מלודרמה, שזה מצוין.

שכחתי לציין גם שראיתי החודש את זה הולך לכאוב. יצא לי לראות רק בסופ"שים אצל ההורים. הסדרה היא קצת רכבת הרים רגשית. לא רק מבחינת התוכן אלא גם מבחינת הדמויות והמחשבות שעלו לי עליה.
אדם היה ונשאר פוץ, אבל לפחות הוא פחות יהיר ממה שהיה בהתחלה.
האחות השחורה היתה ונשארה נאמנה לעצמה ולמחלקה.
שורטי - שברה לי את הלב. בדיעבד היה ברור שהיא בדכאון עמוק אבל איכשהו גם לצופים (לי) היה קל להתעלם מהסימנים. אבל אהבתי שהמשיכו הלאה ולא העמיקו את הדרמה באופן קלישאתי.
הארי - מהמממממוש! כזה חמוד ומושלם. צריך להוסיף אותו לשרשור חתיכים אבל אני בעבודה ונמנעת מהשרשור ההוא :-D. אולי אחר כך מהטלפון.
הדבר שהכי אהבתי בסדרה זה דווקא את החספוס שלה. אנחנו רגילים לראות בתי חולים שמצולמים יפה וחדישים ומפוארים כמו בטלוויזיה האמריקאית, ופה אנחנו רואים משהו שהרבה יותר דומה למה שאנחנו מכירים (ואני חוששת לשאול עד כמה התיאורים שם נכונים גם לארץ - הפוליטיקה הנוראית, הזלזול של הבכירים, ההתפרקות הפיזית של חדרי טיפולים... מה שכן, אני מניחה שאצלנו יהיו רופאים ספורים אם בכלל שיהיה להם מספיק כסף לקנות רכב פאר כמו של הבכיר בסדרה).
רציתי להגיב לסיכומים שלכם אבל מצאתי רק סיכום של הפרק הראשון. החיפוש התפוזי הנוראי הזה... או שבאמת לא המשכתם לדבר עליה.
בכל אופן, אני לא יודעת אם זה בגלל שידעתי מראש שהסדרה צפויה להיות גרפית או שאני פחות רגישה בדברים האלה אבל לא הזדעזעתי ממה שהראו. כן נחרדתי מהתיאור של מערכת הבריאות הציבורית וכל מה שקשור לזה. כולם שם (בבי"ח) התנהגו כמו "אדם לאדם זאב" ובסוף ראינו את התוצאה.
טרייסי (סטייסי?) האחות ההיסטרית היתה הפוגה קומית חמודה אבל גם מעוררת אמפתיה.
הירידה על מערכת הבריאות הפרטית היתה מפתיעה. מעניין אם זה באמת ככה במציאות, אם כי אני מניחה שבשנים שעברו ועם ההשפעה הגוברת של רשתות חברתיות שאוהבות לבייש בצורה פומבית, אז הם חייבים להשתפר.
גם מעניין לראות את הייצוג של ה"אצולה" הבריטית בתור האמא המתנשאת של אדם. גם כאן מעניין אותי עד כמה זה קרוב למציאות כי זה היה מוגזם למדי. מצד שני... לא יודעת..
קצת תיסכל אותי שהסוף נשאר פתוח. אנחנו יודעים במציאות שאדם האמיתי ברח מהרפואה אבל פה לא היה ברור בכלל מה קורה איתו לא מבחינת עבודה ולא עם הארי.
זה על רגל אחת. אם אני אמצא בהמשך תגובות שלכם אני אנסה להגיב

אוסווין

Active member
זה היה בסדר גמור.
בהחלט מרגישים שהיא קרובת משפחה של ריברדייל, שכן היא מגיעה מאותו היוצר. הוייבים מאוד דומים. הסדרה הזאת אבל זוכה למה שריברדייל זכתה לו בעונתה הראשונה בלבד - סיפור הדוק ומעט פרקים.
חיבבתי את הדמויות סך הכל. טאבי היא המקרה הקיצוני של דמות-שכל-משפט-שני-שלה-זה-רפרנס-לסרט-או-אמירה-פמיניסטית-לשם-האמירה. פאראן מגניבה. קצת רעה כזאת אבל שקטה. נועה קולית רצח. הכי קולית שם בעיניי, והכי טבעית. יש בה משהו, שלחלוטין מגיע מהשחקנית בעיניי, שהיא פשוט זורמת כזה, ואני יכול להבין למה היא כאילו גם אאוטסיידרית אבל גם יוצאת עם הבחור הכי פופולרי. הוא גם חמוד והכל אבל אני מבין למה הוא רוצה אותה גם. האסייתית יש לה סיפור מעניין. מאוס. נזכרתי מה שמה. שזה קצת דבילי, שהיא מאוס, אבל בסדר. הסיפור שהיא נפגשת עם גברים שהבנות שלהם נעלמו והם מעמידים פנים שהיא הבת שלהם הוא קריפי ומגניב. אימוג'ן יכלה בקלות להיות הדמות הכי משעממת, *בגלל* שהיא הדמות הראשית והסיפור הגדול הוא שלה. אבל מה שעוזר לה בעיניי זה מספר הפרקים המועט. אין יותר מידי זמן להשתעמם ממנה. אה והתאומות. תמיד כיף שיש תאומות שזה אותה שחקנית. הצחיק אותי שלאבא במשרד יש תמונה שלהן מחובקות וזה אותה אחת בפוטושופ חחחחח רואים גם שהיא אפילו לא נוגעת בה בחיבוק.
לסדרה יותר אכפת מהעלילה מאשר מהדמויות. הדמויות שם כדי לשרת את הסיפור. שזה הגיוני, אבל זה קצת קיצוני פה ואכן מזכיר את ריברדייל. למשל, לקראת הסוף, העלילה של מאוס מגיעה לקליימקס כשהגבר שהיא נפגשת איתו בייסיקלי חוטף אותה. תוך איזה שתיים-שלוש דקות עושים מהלך עלילתי שיכל בכיףףף להתפרש על פרק שלם או שני פרקים- הוא חוטף אותה, חבר שלה מגלה לאמהות שלה מה היא עושה, האמא מוצאת אותה, מוצאים אותה במוטל, מצילים אותה. חבל.
הרוצח. קצת underwhelming. תאום סודי של אנג'לה ווטרס, give me a break. אני מניח שזה אולי מעין הומאז' לשקרניות קטנות המקורי, לספר. היו שם הרבה עניינים תאומים הבנתי. בכל אופן, הוא אפילו לא הוריד את המסכה שלו. הmastermind, כך מסתבר, היה סגן המנהל שהוא האבא שלהם. שזה יכל להיות מגניב, ובתאוריה זה אכן סבבה, אבל זה קצת לא בוצע הכי טוב בעיניי. הוא היה יותר מידי ברקע בשביל שזה ירגיש לי כמו טוויסט בכלל. אבל כעיקרון הרעיון שזה הוא, אני לא שונא אותו.
בכלל כל הסוף הרגיש די rushed. אוי וכל העניין עם האנס, שממש לא נחשף כמו שצריך. לא היה דרמטי בכלל. הבילד אפ היה סבבה אבל החשיפה הייתה כלום. שילמדו מורוניקה מארס.
בסופו של דבר, I wasnt offended by this show. זאת הייתה צפייה נחמדה. בהחלט הועיל מספר הפרקים הקטן, ונחמד שהכל כזה נגמר ושלא גוררים את "מי זה A" למיליון עונות.

didalf

Well-known member
התחלתי לראות את דור מזויין היום (Generation Kill) ופתאום קלטתי את אלכסנדר סקארסגארד :-):
אני חייבת לציין שאחרי שראיתי אחים לנשק והפסיפיק, פתאום זה מוזר לי לראות סדרת מלחמה שלא מתרחשת בשנות ה-40
הייתי לי כוונה לראות את זה אבל זה עצר ב"כוונה". אני יכולה להכיל סדרת מלחמה אחת רק כל כמה שנים:-D
חוצמזה ששום דבר לא משתווה לאחים לנשק. (הפסיפיק גם הייתה טובה מאד אבל לא קרובה אפילו)
אז באיזה מלחמה מדובר? ויאטנם? האמת זה עוד סיבה ללמה לא, כי מלחה"ע השניה היא בערך היחידה שמרגישה לי מספיק מוצדקת.
זה גם לא אותם יוצרים של אחים לנשק והפסיפיק נכון?

מילי08

Well-known member
הייתי לי כוונה לראות את זה אבל זה עצר ב"כוונה". אני יכולה להכיל סדרת מלחמה אחת רק כל כמה שנים:-D
חוצמזה ששום דבר לא משתווה לאחים לנשק. (הפסיפיק גם הייתה טובה מאד אבל לא קרובה אפילו)
אז באיזה מלחמה מדובר? ויאטנם? האמת זה עוד סיבה ללמה לא, כי מלחה"ע השניה היא בערך היחידה שמרגישה לי מספיק מוצדקת.
זה גם לא אותם יוצרים של אחים לנשק והפסיפיק נכון?
נדמה לי שהסדרה על מלחמת המפרץ, למרות שלא צפיתי בה.
אני צריכה להמשיך באמת עם אחים לנשק. היו לי כמה חובות ושכחתי קצת

למעלה