דיוני סדרות #103

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי פרק של Only Murders In The Building
כמו שחשבתי שבוע שעבר הפרק הזה מתרחש ברובו בזמן הפסקת החשמל הגדולה.
זה לחלוטין גם התאים לשם הפרק Hello Darkness - אם כי לא ציפיתי לכך שזה גם ישתלב עם השיר המעולה. בטח שלא יכלתי לצפות לשילוב של יודלינג בשיר.

זה מעניין שאנחנו קרובים לסוף העונה ויש התפתחויות בחקירה (במיוחד בסוף),
אבל מוצאים גם זמן לשתי עלילות שמרגישות לא קשורות בכלל לדמויות הראשיות או לעלילה הראשית:
האחת היא הווארד ששר את השיר שהזכרתי יחד עם השכן שלו והם כמעט מתנשקים ובסוף יוצאים לדייט.
השניה היא של נינה, מנהלת ועד הבניין החדשה, והdoorman של הבניין שמדברים ומכירים זה את זה טוב יותר ובסוף נינה קצת פחות נוראית.
אז אני מניח שאיכשהו הדברים האלו יתקשרו לעלילה הראשית. אולי השכן של האוורד הוא הרוצח (הוא התעטש מחתול ולוסי אמרה שהרוצח התעטש)
אולי כל העלילה של התוכניות לעתיד הבניין של נינה קשורות לרצח של באני כמו שחשבו בעבר.

לעומת זאת זה עוד פרק שבו לא ראו את איימי שומר או את אליס (האמנית)
זה לא שאני מתגעגע לדמויות שלהן, אבל מרגיש שלא היו מביאים אותן סתם.
במיוחד יש את העניין שמייבל תפסה את אליס עושה איזה מיצג אמנותי מוזר של הרצח של באני לפני שני פרקים ומוזר לי שלא מדברים על זה.

חוץ מזה אני לא מאמין שעברנו עוד פרק בלי לגלות את תוצאות הDNA של אוליבר.

עכשיו לעלילה המרכזית יותר:
אז מי שמתחיל את הפרק זה מארב (Marv), אחד ממעריצי הפודקאסט, ומסתבר היחיד ששומר אמונים להם בעוד שהאחרים מתחילים לאבד אמון בשלישיה שלנו ובודקים פודקאסטים אחרים (כאילו זה הגיוני להקשיב רק לאחד?).
כנראה גם יש להם סוג של פודקאסט מעריצים.
למארב יש תיאוריה שהרוצח של באני הוא רוצח סדרתי בשם The Sixth Avenue Killer שלמשך שנים רצח אנשים ברחוב הזה ולמעשה ברחובות שקרובים אליו וגם רחוקים ממנו והוא רצח נשים מבוגרות או צעירות או גברים מכל הגילאים. בקיצור זה נשמע מגוחך. ויחד עם זה בשלב הזה אני נעשתי כמעט משוכנע שמארב עצמו הוא הרוצח הזה.

אוליבר, צ'ארלס ומייבל רצים להגיע לדירה של צ'ארלס כי לוסי שם לבד והם בדיוק גילו שלרוצח (או מי שהם חשבו שהוא הרוצח) הייתה תמונה שלה.
כמובן שאוליבר לא מוותר על לקחת את הDips שלו, אם כי בשלב מסויים במדרגות הוא מניח אותם בצד כדי שיוכל להמשיך.
האמת שזה יותר מפתיע שלצ'ארלס יש אנרגיה לטפס את כל המדרגות האלו מאשר שלאוליבר אין כוח.

במקביל לוסי בדירה כשמישהו פורץ אליה ובורחת דרך הפתח הסודי שבחדר אמבטיה והפורץ רודף אחריה לתוכו.
כשהשלישיה שלנו מגיעה לדירה הם רואים שמישהו פרץ ומבינים שלוסי ברחה לתוך הפתח הסודי אז הם נכנסים בעקבותיה.
נראה שלוסי כמעט נתפסת על ידי הפורץ, אבל אז מישהו שמתקרב גורם לו לברוח. בדיאבד אנחנו מבינים שזה כנראה היה מארב (כלומר מי שהתקרב).
בשלב מסוים השלישיה הולכת לאיבוד, אבל בזכות זה שהם מתחילים לשיר יחד עם שאר הבניין אז לוסי מוצאת אותם.
הם רואים מישהו עם פנס ובגד שמכסה לו את הפרצוף ובורחים החוצה ולמדרגות עד שמייבל תופסת את שקית הDips של אוליבר ומשתמשת בה כדי להכות באדם שרודף אחריהם. (There is nothings dips aren't good for)
אבל אז הם מגלים שזה מארב, שרק בא לשם כדי להשגיח על לוסי כי הוא שמע שהם מדברים עליה. והוא היה בבגדים שבהם הוא הולך בין הקירות של הבניין כשהוא מחפש עובש. ואין ממש הסבר ללמה הוא רדף אחריהם ולא הוריד את המסכה שלו בשלב מסוים כדי לומר להם שזה הוא.

כל זה לא ממש משנה כי הטוויסט הגדול הוא כשמופיע הבלש קרפס (מייקל רפפורט שהיה שוטר עוד לפני 25 שנה בחברים).
זה מיד נראה חשוד שהוא שם ומדבר עם לוסי.
אבל אז גם מייבל רואה שיש לו גליטר מאחורי האוזן.
לפחות לפני כן הם כן דנים בכך שהם בעצם לא יודעים אם האדם שהם פוצצו בגליטר הוא באמת הרוצח. הם רק יודעים שזה מי שהזהיר אותם בערב שבו באני נרצחה.

*פתאום אני חושב על כך שהפרק הזה והפרק הקודם לו מתרחשים שניהם במשך יום אחד בלבד. בעוד הפרק לפניו התרחש יום לפני כן.

פתאום אני קולט שנותרו עכשיו רק עוד שני פרקים לעונה

didalf

Well-known member
זה לחלוטין גם התאים לשם הפרק Hello Darkness - אם כי לא ציפיתי לכך שזה גם ישתלב עם השיר המעולה. בטח שלא יכלתי לצפות לשילוב של יודלינג בשיר.
זה היה כ"כ חמוד. אפילו שלא הגיוני שהשירה נשמעה בכל הבניין:-D

השניה היא של נינה, מנהלת ועד הבניין החדשה, והdoorman של הבניין שמדברים ומכירים זה את זה טוב יותר ובסוף נינה קצת פחות נוראית.
פחות נוראית?
כמה כלבה את יכולה להיות לדרוש מבנאדם מבוגר לעלות 14 קומות ברגל עם חבילות כבדות ולאיים עליו בפיטורים???? חצופה.
למרות שאח"כ היא כן הייתה קצת יותר נחמדה אליו. אבל עדיין כלבה.

אוליבר, צ'ארלס ומייבל רצים להגיע לדירה של צ'ארלס כי לוסי שם לבד והם בדיוק גילו שלרוצח (או מי שהם חשבו שהוא הרוצח) הייתה תמונה שלה.
כמובן שאוליבר לא מוותר על לקחת את הDips שלו, אם כי בשלב מסויים במדרגות הוא מניח אותם בצד כדי שיוכל להמשיך.
האמת שזה יותר מפתיע שלצ'ארלס יש אנרגיה לטפס את כל המדרגות האלו מאשר שלאוליבר אין כוח.
חחחחחח אני כ"כ טים אוליבר עם כל המדרגות האלה!!:-D מסכן. הייתי מתפגרת בדרך באמת איך צ'ארלס עומד בזה בלי בעיה?
הצחיק אותי כשהם דיברו בהתלהבות על מנתח הברכיים שלהם:-D

הם רואים מישהו עם פנס ובגד שמכסה לו את הפרצוף ובורחים החוצה ולמדרגות עד שמייבל תופסת את שקית הDips של אוליבר ומשתמשת בה כדי להכות באדם שרודף אחריהם. (There is nothings dips aren't good for)
חחחחחחח נקרעתי מזה:-D

כל זה לא ממש משנה כי הטוויסט הגדול הוא כשמופיע הבלש קרפס (מייקל רפפורט שהיה שוטר עוד לפני 25 שנה בחברים).
כן:-0

מילי08

Well-known member
זה לחלוטין גם התאים לשם הפרק Hello Darkness - אם כי לא ציפיתי לכך שזה גם ישתלב עם השיר המעולה.
|כן|
בטח שלא יכלתי לצפות לשילוב של יודלינג בשיר.
:-D היה מוזר
אבל מוצאים גם זמן לשתי עלילות שמרגישות לא קשורות בכלל לדמויות הראשיות או לעלילה הראשית:
האחת היא הווארד ששר את השיר שהזכרתי יחד עם השכן שלו והם כמעט מתנשקים ובסוף יוצאים לדייט.
אז אני מניח שאיכשהו הדברים האלו יתקשרו לעלילה הראשית. אולי השכן של האוורד הוא הרוצח (הוא התעטש מחתול ולוסי אמרה שהרוצח התעטש)
אולי כל העלילה של התוכניות לעתיד הבניין של נינה קשורות לרצח של באני כמו שחשבו בעבר.
כן.. לא כל כך הבנתי את המטרה של שתי העלילות האלה אבל שתיהן היו עשויות טוב סך הכל. נחמד שלהאוורד יש עניין רומנטי הדדי.
לגבי נינה, כלומר לא ממש לגביה אלא בערך- אני שונאת את האופן שבו אוהבים להציג נשים בסוף הריון (תמיד אומרות על עצמן שהם ענקיות או לוויתן, אבל בחיים לא שמעתי אשה מתלוננת על המראה שלה בסוף הריון אלא רק על הקושי להמשיך לסחוב) ואחרי הלידה אוהבים להציג את האמהות כנטולות כל יכולת. התינוק תמיד בוכה והן עומדות אומללות עד שאדם זר כלשהו מגיע להצלה. בקיצור, זה עצבן אותי גם כאן ובאמת לא היה צורך להתעמר ככה בשוער הבניין.
לעומת זאת זה עוד פרק שבו לא ראו את איימי שומר או את אליס (האמנית)
שומר לא מעניינת אותי. סטינג היה יותר מעניין. אליס -כן. זה לגמרי מרגיש מוזר שהיא הועלמה ככה. בסוף נגלה שהיא הרוצחת כי היא רצתה לדעת איך זה מרגיש או משהו כזה
חוץ מזה אני לא מאמין שעברנו עוד פרק בלי לגלות את תוצאות הDNA של אוליבר.
נכון?! אבל מושכים את זה יותר מידי זמן לכן נראה לי שבסוף נגלה שאוליבר הוא באמת האב הביולוגי
למארב יש תיאוריה שהרוצח של באני הוא רוצח סדרתי בשם The Sixth Avenue Killer שלמשך שנים רצח אנשים ברחוב הזה ולמעשה ברחובות שקרובים אליו וגם רחוקים ממנו והוא רצח נשים מבוגרות או צעירות או גברים מכל הגילאים.
:-D זה קרע אותי. רוצח רק נשים מבוגרות, אבל גם צעירות, וגם גברים. בקיצור הכל :-D
ויחד עם זה בשלב הזה אני נעשתי כמעט משוכנע שמארב עצמו הוא הרוצח הזה.
גם אני. לשם הם כיוונו
בשלב מסוים השלישיה הולכת לאיבוד,
ובמקום להיות בלחץ והיסטריה כי לוסי בסכנה הם פשוט ישבו שם באדישות
(There is nothings dips aren't good for)
:-D
יש לי בעיה עם השחקן הזה. הוא תמיד תמיד תמיד מתנהג אותו דבר. שחקן אמור להשתנות קצת ולהציג רבדים שונים אבל אצלו זה לא קורה. יש לי ממש אנטי כלפיו
נכון
לפחות לפני כן הם כן דנים בכך שהם בעצם לא יודעים אם האדם שהם פוצצו בגליטר הוא באמת הרוצח. הם רק יודעים שזה מי שהזהיר אותם בערב שבו באני נרצחה.
וואלה, לא זכרתי את זה
זה היה כ"כ חמוד. אפילו שלא הגיוני שהשירה נשמעה בכל הבניין:-D
גם עם הנגינה של ג'אן היה קטע שכל הבניין שומע. נדמה לי שהסבירו משהו על האקוסטיקה והמבנה שלו
הצחיק אותי כשהם דיברו בהתלהבות על מנתח הברכיים שלהם:-D
:-D כאלה חמודים!

מילי08

Well-known member
למי שדאג ולא הצליח לישון בלילה, אני מעדכנת שאולי מצאתי סוף סוף משהו שיתפוס אותי בטלוויזיה.
אמזון פריים מחורבנים, גם אחרי שהם שידרגו את הממשק שלהם, ולא מראים טריילרים או פרומואים לרוב התכנים שלהם. בקיצור, כבר מזמן סימנתי לי איזו סדרה בלי לדעת על מה היא, ולא הצלחתי לקרוא את השם שלה אז בראש היה לי נוסע 4 והנחתי שזה מד"ב חלל כלשהו. אתמול התחלתי לצפות בה וגיליתי שהיא נקראת NOS4A2 או בעברית, נוספוראטו, וזה מין פנטזיית אימה מוזרה. לא יכולה להסביר על מה כי גם אני לא יודעת עדיין, אבל ההתחלה טובה ומעניינת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למי שדאג ולא הצליח לישון בלילה, אני מעדכנת שאולי מצאתי סוף סוף משהו שיתפוס אותי בטלוויזיה.
אמזון פריים מחורבנים, גם אחרי שהם שידרגו את הממשק שלהם, ולא מראים טריילרים או פרומואים לרוב התכנים שלהם. בקיצור, כבר מזמן סימנתי לי איזו סדרה בלי לדעת על מה היא, ולא הצלחתי לקרוא את השם שלה אז בראש היה לי נוסע 4 והנחתי שזה מד"ב חלל כלשהו. אתמול התחלתי לצפות בה וגיליתי שהיא נקראת NOS4A2 או בעברית, נוספוראטו, וזה מין פנטזיית אימה מוזרה. לא יכולה להסביר על מה כי גם אני לא יודעת עדיין, אבל ההתחלה טובה ומעניינת
פיו
סוף סוף הלילה אני אוכל לישון בשלווה...

שמעתי על NOS4A2 כבר לפני הרבה זמן. אם אני זוכר נכון משחק בזה השחקן הזה ששיחק את ספוק בסרטי מסע בין כוכבים החדשים (בודק... זאקרי קווינטו)
וזה מבוסס על ספר שכתב ג'ו היל שהוא בנו של סטיבן קינג ומנסה להתחרות בו בכמות ספרים שלו שהופכים לסדרות או סרטים. (הוא גם כתב את הקומיקס שעליו מבוססת הסדרה Locke & Key ואת הסיפור הקצר שעליו מבוסס הסרט Black Phone).
בעיקרון אני לא מת על אימה אז אני לא שש לראות, אבל אם זה טוב ממש אז תספרי.

snirf

Active member
מישהו ראה אתמול "בואו לאכול איתי"?
אני בן-אדם שלא כל דבר מצחיק אותו, אבל אתמול בכיתי דמעות מול המסך מחני-בונבון :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
החזרתי לאחור כמה פעמים... לפנתיאון!
אם המלהקים חכמים- יחטפו אותו לעוד ריאליטי כדוגמת האח הגדול, למרות שאני כבר כמה שנים לא צופה

מצעד החרטוטיידה של חני היה קורע:-D
היא התחילה מזה שאמרה שהתרגשה ובגלל זה לא אכלה...ואז זה הידרדר לכך שהיא לא הרגישה טוב:ROFLMAO:
וכשהיא לא מרגישה טוב כלום לא נכנס לה...לקחה 8 אופטלגין:ROFLMAO:
אין, נשפכתי מצחוק בכל הקטע הזה:ROFLMAO:

LeR@nch

Well-known member
אני בן-אדם שלא כל דבר מצחיק אותו, אבל אתמול בכיתי דמעות מול המסך מחני-בונבון :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
אם המלהקים חכמים- יחטפו אותו לעוד ריאליטי כדוגמת האח הגדול, למרות שאני כבר כמה שנים לא צופה

היא התחילה מזה שאמרה שהתרגשה ובגלל זה לא אכלה...ואז זה הידרדר לכך שהיא לא הרגישה טוב:ROFLMAO:
בפער ניכר זו הסדרה הכי מצחיקה בטלוויזיה.
ובהסתמך על מקרי העבר - שרין ואודליה - אני בכלל לא אופתע אם מישהו ממתמודדי העונה הזו יגיח גם בריאליטי אחר כמו האח הגדול או הישרדות.

Lion_Heart

Well-known member

אני לא יודע מי כותב את הקריינות, אבל הם גאונים!(לדעתי)

Aranel Nenharma

Well-known member
בפער ניכר זו הסדרה הכי מצחיקה בטלוויזיה.
ובהסתמך על מקרי העבר - שרין ואודליה - אני בכלל לא אופתע אם מישהו ממתמודדי העונה הזו יגיח גם בריאליטי אחר כמו האח הגדול או הישרדות.
או לריאלטי הכי חם במדינה, לפוליטקה

****אורן חזן****

ומי אלו שרין ואודליה? באיזה עונה הן היו?

LeR@nch

Well-known member
או לריאלטי הכי חם במדינה, לפוליטקה

****אורן חזן****

ומי אלו שרין ואודליה? באיזה עונה הן היו?
באמת שכחתי את אורן חזן, אבל זה כי הוא השתתף בעונה שלא צפיתי.
ההורים שלו לעומת זאת מעונת הזוגות השתתפו גם בתוכנית זוג מנצח VIP.
שרין (עכשיו בבית האח הגדול) השתתפה בעונה 5 (צפון).
אודליה (האח הגדול והישרדות VIP) השתתפה עם הגרוש שלה (בזמנו בעלה) בעונה 4 (זוגות דרום).

didalf

Well-known member
ואחרי הלידה אוהבים להציג את האמהות כנטולות כל יכולת. התינוק תמיד בוכה והן עומדות אומללות עד שאדם זר כלשהו מגיע להצלה
לאדעת זה נראה לי אמין יותר מלהיות חיונית ושמחה אחרי לידה עם תינוק שבוכה כל הזמן. אם בטעות אני אלד אי פעם אני אהיה ככה.

:-D זה קרע אותי. רוצח רק נשים מבוגרות, אבל גם צעירות, וגם גברים. בקיצור הכל :-D
כן:-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 2X09
לכל אחד מהשלישיה הייתה עלילה בנפרד הפעם והיה קצת חסר לי הדיאלוגים ביניהם זה רוב הכיף בסדרה הזאת, שלושתם ביחד.

אניוואי גילינו הרבה דברים:
1. האשה שהציגה עצמה כאמא של באני היא למעשה רוז קופר האומנית שציירה את הציור. והציור היה מוחבא מתחת לתוכי. ומתחת לציור יש ציור נוסף של צ'ארלס הילד ואבא שלו, ואבא שלו ורוז כנראה אהבו אחד את השניה והוא הגן עליה ולא היה רע. אולסו סינדה קנינג רחרחה אצלה לפני כמה חודשים כבר.
2. טדי אכן האבא של הבן של אוליבר. כבר שמחתי בשביל אוליבר כשהוא אמר שהוא כן הבן שלו והוא "כ"כ יווני שאף אחד לא ילווה לו כסף":-D ו "מה זה משנה כל המדינות האירופאיות אותו דבר":-D. האם הם באמת השלימו וטדי יכבד את הבקשה שלו לא לספר או ישתמש בזה כדי לדפוק את אוליבר כמו שהוא הבטיח?
3. השוטר קרפ-נצנץ התאהב בסינדה קנינג בזמן שהוא עזר בחקירה באוקלוהומה שעליה התבסס הפודקסט שלה, וככל הנראה זייף ראיות בשבילה. ופופי העוזרת היא הבחורה שנרצחה רגע מה?8-*

האם הסיפור עם אליס נגמר בהתנצלות שלה והפאזל או שיש לה עוד פואנטה?

היה רגע של מייבל שהצחיק אותי כשהיא אמרה איזה משפט מחץ ואז חזרה עליו בהקלטה כמו אוליבר:-D ואז תפסה את עצמה:-D

גם הצחיק אותי שאוליבר וטדי משווים מי אבא יותר גרוע וטדי כזה "גררתי אותו לפשע וטייחתי" ואוליבר "כן אבל אני הכנסתי אותו לעולם התיאטרון":-D:-D

מילי08

Well-known member
לאדעת זה נראה לי אמין יותר מלהיות חיונית ושמחה אחרי לידה עם תינוק שבוכה כל הזמן.
אבל זה לא צריך להיות כזאת קיצוניות. אפשר גם להציג מצב נורמלי של אמא עייפה בלי להציג אותה כ train wreck
אם בטעות אני אלד אי פעם אני אהיה ככה.
:-D

יצא כבר פרק 9? :-0

didalf

Well-known member
פרק 8
אבל זה לא צריך להיות כזאת קיצוניות. אפשר גם להציג מצב נורמלי של אמא עייפה בלי להציג אותה כ train wreck
היא לא הייתה כזאת טריין רק. לדעתי היא נראתה מותשת במידה הנכונה.

יצא כבר פרק 9? :-0
כן זה בימי שלישי יוצא. לאדעת למה ניק תמיד מגיב באיחור של כמעט שבוע ולמה אני בד"כ מתעצלת או שוכחת לכתוב מיד אחרי הצפיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה בימי שלישי יוצא. לאדעת למה ניק תמיד מגיב באיחור של כמעט שבוע ולמה אני בד"כ מתעצלת או שוכחת לכתוב מיד אחרי הצפיה.
משום מה באמת יוצא לי לראות את זה רק ביום ראשון או שני.
כמובן שהייתי כותב מוקדם יותר אם מישהו אחר היה כותב.
עכשיו שכתבת אני כמובן הולך לראות היום.
אבל אני חשבתי שזה יוצא ביום רביעי, לא ידעתי שאפשר גם בשלישי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לכל אחד מהשלישיה הייתה עלילה בנפרד הפעם והיה קצת חסר לי הדיאלוגים ביניהם זה רוב הכיף בסדרה הזאת, שלושתם ביחד.
כן היה את כולם יחד בהתחלה לפחות.
זה באמת נחמד כשהם יחד, אבל אני מרגיש שמספיקים יותר עלילה כשהם בנפרד
אניוואי גילינו הרבה דברים:
1. האשה שהציגה עצמה כאמא של באני היא למעשה רוז קופר האומנית שציירה את הציור. והציור היה מוחבא מתחת לתוכי. ומתחת לציור יש ציור נוסף של צ'ארלס הילד ואבא שלו, ואבא שלו ורוז כנראה אהבו אחד את השניה והוא הגן עליה ולא היה רע. אולסו סינדה קנינג רחרחה אצלה לפני כמה חודשים כבר.
מה שלא ברור לי זה האם סינדה קנינג ידעה שהיא רוז קופר, או שהיא באה אליה כשהיא חשבה שהיא אמא של באני? ובעצם האם "לפני כמה חודשים" זה לפני הרצח של באני או אחריו?
באופן כללי היה גילוי נחמד שצ'ארלס מגלה שאבא שלו היה נחמד, אבל לא ברור איך העניין עם הציור בעצם מתקשר לרצח של באני.
2. טדי אכן האבא של הבן של אוליבר. כבר שמחתי בשביל אוליבר כשהוא אמר שהוא כן הבן שלו והוא "כ"כ יווני שאף אחד לא ילווה לו כסף":-D ו "מה זה משנה כל המדינות האירופאיות אותו דבר":-D. האם הם באמת השלימו וטדי יכבד את הבקשה שלו לא לספר או ישתמש בזה כדי לדפוק את אוליבר כמו שהוא הבטיח?
העלילה הזאת בכלל לא הייתה קשורה לעניין הרצח. אלא אם כן יש משהו שאנחנו בכלל לא קולטים.
מסכן אוליבר שזה כל כך קשה לו. אבל אם כל כך חשוב לו לשמור את זה בסוד שהוא אפילו לא סיפר למייבל וצ'ארלס אז הוא בהחלט לא היה צריך לספר לטדי. אם כי אני מבין שזה היה תחת השפעה של כעס ואובדן שליטה עצמית.
3. השוטר קרפ-נצנץ התאהב בסינדה קנינג בזמן שהוא עזר בחקירה באוקלוהומה שעליה התבסס הפודקסט שלה, וככל הנראה זייף ראיות בשבילה. ופופי העוזרת היא הבחורה שנרצחה רגע מה?8-*
כבר בתחילת הפרק קלטתי שהוא כנראה קשור למקרה של איזה פודקאסט אחר.
מייבל הייתה מעולה כשהיא התגרתה בו כדי להוציא ממנו מידע. זה די מצחיק שהוא אומר לה שהוא חכם מספיק כדי לדעת שזה מה שהיא מנסה לעשות ושזה לא הולך לעבוד... אבל אז זה לחלוטין עובד והוא כן פולט משהו - ברגע שהוא אמר שהוא תפס את הבחורה הכי חכמה בעולם ושהוא בעצמו הוציא פודקאסט טוב יותר משל השלישיה שלנו אז קלטתי שהוא עם סינדה. לדעתי הוא ממש עזר לה עם הפודקאסט אם הוא מרגיש כאילו זה שלו. הגיוני שבתור שוטר הוא לא יכול לשים את השם שלו על הפודקאסט או לפרסם את זה שהם ביחד.
לדעתי הוא לא הרוצח, ואני מנחש שגם סינדה לא (כי אז איפה הטוויסט בפרק הסיום) אבל היא והוא כן ידעו משהו ולכן הוא התקשר אל השלישיה להזהיר אותם לצאת מהבניין בליל הרצח.

את זה שפופי היא זאת שכביכול נרצחה לחלוטין לא ראיתי בא. אני מניח שהיא פשוט נעלמה וכאילו מצאו ראיות מזויפות שהעידו על זה שהיא מתה. האם סינדה סוחטת אותה? אני לא ידוע.
האם הסיפור עם אליס נגמר בהתנצלות שלה והפאזל או שיש לה עוד פואנטה?
קשה לי להאמין שככה זה נגמר. אני הייתי בטוח שהפאזל כשיהיה מורכב יהיה איזה רמז למשהו, אבל לא ראיתי איך זה יכול להיות רמז למשהו.
אולי רק זה שמייבל החזיקה שם את הפודקאסט של סינדה.
היה רגע של מייבל שהצחיק אותי כשהיא אמרה איזה משפט מחץ ואז חזרה עליו בהקלטה כמו אוליבר:-D ואז תפסה את עצמה:-D
כן, זה היה מצחיק
גם הצחיק אותי שאוליבר וטדי משווים מי אבא יותר גרוע וטדי כזה "גררתי אותו לפשע וטייחתי" ואוליבר "כן אבל אני הכנסתי אותו לעולם התיאטרון":-D:-D
חחחחחחח גם מעולה

חשבתי עכשיו על כך שכשהשלישיה נעצרה על הרצח של באני, כבר ישר כשהוציאו אותם מהבניין סינדה הייתה שם. זה באמת מוזר שהיא תשמע על זה כל כך מהר, והגילויים של הפרק מסבירים אולי שהיא הייתה מעורבת.

didalf

Well-known member
זה באמת נחמד כשהם יחד, אבל אני מרגיש שמספיקים יותר עלילה כשהם בנפרד
אבל מצחיקים יותר ביחד.
מה שלא ברור לי זה האם סינדה קנינג ידעה שהיא רוז קופר, או שהיא באה אליה כשהיא חשבה שהיא אמא של באני? ובעצם האם "לפני כמה חודשים" זה לפני הרצח של באני או אחריו?
אני גם תוהה.
באופן כללי היה גילוי נחמד שצ'ארלס מגלה שאבא שלו היה נחמד, אבל לא ברור איך העניין עם הציור בעצם מתקשר לרצח של באני.
מניחה שנגלה.

מייבל הייתה מעולה כשהיא התגרתה בו כדי להוציא ממנו מידע. זה די מצחיק שהוא אומר לה שהוא חכם מספיק כדי לדעת שזה מה שהיא מנסה לעשות ושזה לא הולך לעבוד... אבל אז זה לחלוטין עובד והוא כן פולט משהו - ברגע שהוא אמר שהוא תפס את הבחורה הכי חכמה בעולם ושהוא בעצמו הוציא פודקאסט טוב יותר משל השלישיה שלנו אז קלטתי שהוא עם סינדה.
אני גם הבנתי את זה ברגע שהוא אמר. איזה מטומטם שהוא אמר שהוא לא יפלוט משהו ואז פלט:-D
אבל מהחיוך של מייבל חשבתי שהיא גם קלטה, ואפילו חשבתי שהיא הקליטה אותו אז קצת התאכזבתי שהיא לא הקליטה. וגם רק אח"כ כשהיא חיברה את הפאזל היא גם חיברה את הפאזל ( :-P: )

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל מהחיוך של מייבל חשבתי שהיא גם קלטה, ואפילו חשבתי שהיא הקליטה אותו אז קצת התאכזבתי שהיא לא הקליטה.
גם אני משום מה חשבתי שנגלה שהיא הקליטה אותו. אבל בעצם לא ממש היה לה מה להקליט.
וגם רק אח"כ כשהיא חיברה את הפאזל היא גם חיברה את הפאזל ( :-P: )
חחחחחחח

למעלה