The 100 עונה 7 פרק 3
איך שהתחילו את הפרק עם דמות שלא הכרנו (קורה) שניסו לתת לה סיפור רקע של חצי שניה ולהוכיח שהיא כאילו הייתה שם תמיד, ידעתי שהיא עומדת למות תוך 5 ד'. ג'יימס שאומנם הופיעו באיזה 5 פרקים לפני היה כל כך לא רלוונטי בהם שידעתי שיש סיכוי לא רע שגם הוא הולך להתפגר מתישהו בפרק. ואכן, 3 ד' לתוך הפרק נפטרנו משניהם
כמובן שחייבים שמשהו ישתבש כמה שיותר מהר כדי שחס וחלילה החבר'ה שלנו לא ינוחו להם שם בבית קטן בערבה שלהם למשך יותר משתי סצנות. אבל אם כבר הזכרנו את הבית קטן בערבה, אז אנחנו עוברים במעבר חד אל קלארק וגאיה. אפשר בבקשה שמה שזה לא יהיה שמנסים לגרום לו לקרות בין שתיהן לא יקרה? אין לי כוח לגאיה. כל הדמות שלה מציקה לי. היא טרחנית ומעיקה. וגם איפה בדיוק היה לה זמן לחמצן את השיער שלה בבונקר? ולמה היא הייתה לבושה כמו נערת ליווי הפרק? למה אני צריכה לראות את זה על המסך שלי? במה חטאתי? לא סבלתי מספיק?? ההתחבטויות הנפשיות שלך לא מעניינות אותי. לכי תמצאי לך תחביב. לכי תשתלי עגבניות בגינה. תעשי משהו עם עצמך חוץ מלתהות חצי עונה מה הייעוד שלך בחיים. "
שינוי לוקח זמן" לא קלארק, הוא לא. אתם משנים ליטרלי הכל כל איזה 12 ימים. זה לא לוקח זמן, זה לוקח מנהיג אסרטיבי שיגיד להם מה לעשות ואז פתאום מתרגלים לשינוי מהר מאוד. חייבים לסדר לקלארק את השיער. זה לא יכול להימשך ככה. אומנם לא אהבתי את שיידהדה לפני, אבל אני חייבת לציין שאני מתה על הטירוף בעיניים של ראסל עכשיו. שמחה שלא פשוט הרגו את הדמות שלו ונפטרו מהשחקן. הוא בא לי ממש בטוב. אפשר שיכתבו לנלסון עוד כמה שורות חוץ מ-
Death To Primes, הבחור עושה רושם קצת יותר קוהרנטי מזה. מענין, כל הארמון עלה בלהבות, אין להם שם מכבי אש והם מעבירים דליים של ספונג'ה בקצב של 3 בדקה אבל איכשהו רק חצי ארמון נשרף. חולה על ההיגיון של הסדרה הזו
"
אני רופא, אני צריך להיות טוב יותר מזה" כן וול, גם אבי וסימון היו רופאות ותראה לאן זה הוביל אותן... אפשר לשרוף את ג'ורדן על המוקד במקום ראסל? איזה כישרון צריך כדי לכתוב דמות כזו מעיקה. שיואו. לפעמים אני מנסה לשכנע את עצמי שהוא בעצם מסכן, הוא לא למד סיטואציות חברתיות בחיים ואז פתאום נזרק לעולם חדש שהוא לא הכיר עם מנהגים ותרבויות ואנשים ואולי הוא פשוט תמים מידי. אבל אז אני נזכרת באוקטביה שגדלה מתחת לרצפה והופ שגדלה עם שיחי עגבניות ומדוזות ואף אחת מהן לא פאתטית כמו ג'ורדן. אז אין לו תירוץ. "
מה אבא שלי היה אומר" למי אכפת?! אבא שלך מת והיה צריך לקחת אותך איתו!
"
6 שנים את נכנסת לנו באמצע סקס ועדין לא למדת לדפוק" "
לא אשמתי שעוד לא למדת לנעול את הדלת"
רייבן תעשי לי ז'קט אדום! "
אם הטמפרטורה תגיע ל-1,500 כולנו נמות" עוד פעם זה? רייבן, עוד לא למדת שאת רייבן, תמיד יש לך פתרון. מה את דואגת אחות. You got this! "
לשרוף אדם על המוקד זה סו אלווטד" לא אני מתה על החמור הזה
שיידראסל תעשה לי עין עצומה! "
Maybe if you ask them nicely” אם אתה חושב שהרפרנס הזה לג'וזי עבר לי מעל הראש אתה לא מכיר אותי כזה טוב!! אני מאוהבת!!$#
"
אני לא זה שמבקש, הבן של אבא שלי מבקש"? מה לעזאזל זה אומר? תגידו יש מצב שהארפר הפילה את הדביל הזה על הראש כשהיה קטן? כי זה יסביר הרבה. "
אנחנו לא אמורים ללבוש חליפות האזמט?" אתה באמת אדורבול מרפי. במיוחד עם החליפת גוצ'י הזו שלך. ג'וק קוטור
איי לייק איט! רייבן "
איי לייק יו" לאינדרה זה חתיכת MOOD. "
מה? כאילו שזו הייתה בכלל שאלה" כן, בואו נדבר על זה שבמשך 7 עונות קלארק מסכנת את החיים שלה עבור כולם בלי להסס לרגע וכולם לוקחים את זה כמובן מאליו. מרפי, לך תהיה ג'וק
"
אני לא מוכנה לשים את שארית המין האנושי בסיכון" וואה, כל הקלישאות שלנו בפרק אחד? אני לא בטוחה שהיינו רדי פור דיס ג'לי. אז וואנקרו מעדיפים ללכת אחרי מסורת שמתה (למען האמת הייתה צריכה למות כבר אחרי פריימפאיה) מאשר למנוע משבר גרעיני *מעמידה פני מופתעת* רייבן הזאת יצאה כזו Cockblocker הפרק
אפשר שמישהו יתקין לה טינדר בבקשה. הילדה נואשת
אוף, אהבתי את האטץ'. הוא בסך הכל רוצה ג'ו ג'וס
(Hallowed be her name) כמובן שעד שיש אסיר שאני אוהבת הורגים לי אותו
"
את לא החכמה היחידה כאן האני" טוב, נראה לי שאסתפק בניקי. אני מקווה שהוציאה את התסכול שלה על רייבן. אפילו אתן לה לכעוס עוד איזה פרק ולשרוף איזה משהו. או מישהו (רצוי את ג'ורדן או גאיה). ואז שתמשיך עם ההערות הסרקסטיות שלה. שיהיה לי דיוזה אחת בסקיירינג, ודיוזה 2 בסנקטום
מזל אבל שרייבן הרגה את האסירים, אם רייבן הייתה הורגת רביעיית וואנקרו, אינדרה הייתה עורפת לה את הראש בסוף הפרק
Suddenly a nuclear meltdown doesn’t seem so bad = תקציר של 2020 ו
אם כבר תקצירים, הנה תקציר של המאה לצופים חדשים: *
עונה ראשונה על הארק*: !We are the last of the human race
גראונדרים: Think again *
עונה 2 בארקדיה*: !We are all that remains of the human race
אנשי ההר: SIKE *
אוקטביה בסוף עונה 4*: We are definitely the end of the human race
ספייסקרו וקלארק: Bitch yOU THOUGHT
עונה 5: WE ARE UNDOUBTEDLY ALL THAT’S LEFT OF THE HUMAN RACE
סנקטום: ?Who’s gonna tell them טוב התייאשתי, אני לגמרי ב-#טים_תנו_למשבר_גרעיני_לקרות_בזמן_שקלארקרו_קופצים_לתוך_האנומליה. (גאיה לא מוזמנת) בקטע בסוף שג'קסון שם לשיידראסל פלסטר, הייתי בטוחה ששיידהדה יסיים את מה שניסה לעשות בעונה הקודמת וידקור את ג'קסון בלב
אבל אני מניחה שהתוכנית שלו הייתה טובה יותר. מה בעצם התוכנית שלו בכלל?