דיוני אירוויזיון 2007

SmartToyBoy

New member
דיוני אירוויזיון 2007

אני בצבא ואני צריך לדאוג לזה ? בושו והכלמו ! הערב נפתחו אירועי "סופשבוע אירוויזיון 2007" בחצי הגמר בבירת פינלנד, הלסינקי. אחרי הזכייה של הזוועות משנה שעברה ("הרד רוק הללויה"), כולם מצפים לדעת האם גם השנה (כמו ב-6 האחרונות) תמשך המגמה של "מדינות מזרח אירופה" או "נמאס לנו מפופ דביק". לצערי ראיתי רק חלקים קטנים מהערב, אולם ממה ששמעתי עולה כי: א. ישנם עדיין שירי זוועה. וזה רק הולך וגדל. אירוויזיון הזוי. ב. טיפקס היו די טובים. היתה תקלה באמצע השידור: קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3398459,00.html מור יקירי, אני ממנה אותך לקרל"א (קצין ראשי לענייני אירוויזיון) בפורום שלנו. אני מצפה וכך גם כולם, לדיווחים שלך. וכולכם - תגידו משהו כבר ! איזה מן הומואים אתם ? חחחחח אני עייף תסלחו לי

כנראה מרוב עייפות

לא קראת את הודעתי ל"עשירי"........ כמה מבני 'גיל הפלטינה' ניפגשו הערב להקרנה מיוחדת של האירווזיון שהי'ה רדוד ומביש.. אי אפשר להתעלם מהספיישל המיוחד בהנחייתו של ג'יסון דנינו הולט שהקדים את 'מופע התענוגות'... ספיישל שערוך למופת, עשיר בחומר מכל 52 שנות האירוויזיון, נידמה לי שזו היתה החגיגה האמיתית - וכמובן שאי אפשר חלילה להתעלם מחבר יקר שלנו (שכבר לא כ"כ כותב ולא כ"כ ניראה מגיע למיפגשים) שנטל חלק מרכזי בהכנה של הספיישל המדהים הזה ולא נפרט יותר כדי לא לפגוע בכלל הפרטיות. ואז התחיל המופע ומצב הרוח הי'ה בשמיים וכמו שסטרייטים במשחק כדורסל מותח יושבים ומפצחים גרעינים ונוגסים בחתיכות גסות של אבטיח, כך אנחנו ישבנו לנו (כל אחד עם הקטטר שלו) ונישנשנו מנצ'ס ושאר ירקות. ובזה אחר זה עלו לבמה המדינות השונות (וחלקן המוזרות... כאלה שלא שומעים עליהן, אלא רק באירווזיון). בולגרי'ה עם שיר בינוני מינוס ואח"כ - הנה אנחנו וקוביל'ה אוז שלנו מטיפקס עם הלהקה והשיר וההעמדה והבעיטות שהוא העיף שם לכל עבר ולפתע למשך 7 שניות תקלה אדומה על המסך - לא ראינו ולא שמענו כלום וזה הי'ה מרגיז וכולם התחילו לצעוק כאילו חטפנו גול, אבל הכל הסתדר והתחרות המשיכה, המנצ'ס חוסל ומהאבטיח נישאר רק המיץ הזה שלמטה והקליפות... אה, וגם השתי'ה כדת אין אונס....... ולאט לאט אחרי ששמענו את איסלנד (הטובים ביותר) ואת הולנד (שמשום מה לא עלו לגמר) הותשנו גם אנחנו וירד לנו החשק והסבלנות לכל השירים. מדיי פעם איזה מתופף, או כנר או סתם רקדן הסבו את תשומת ליבנו למראם המסוקס, אך בגדול - לא הי'ה להיט בכלל. חיכינו בקוצר רוח לתוצאות האופטימיות וללא הפסקה שלחנו SMS-ים, טילפנו בטלפונים ואפילו מילאנו ככה להנאתנו טבלת ספקולציות, אך התוצאות המאד הזויות (תורכי'ה בגמר?!!!! כאילו הלו?!!!!) הוציאו לנו את האויר מהמיפרשים ואפשר לומר שהערב ניגמר באקורד צורם. לא 'שושן', לא צהלולים ולא גמר במוצ"ש. הלכנו איש לדרכו, איש לביתו. לילה טוב מעיר הבירה (הייניקן) הפליט משוק הדגים
כ"כ מאכזב.

io4minyan

New member
זה לא העייפות, זה ההלם

מי היה מאמין שאתה פרצת את מחסום הגבעטרון , החמציצים ויפה ירקוני ושאתה שומע מוזיקה עכשוית ( ככל שניתן לקרוא למה ששמענו אתמול מוזיקה )

ולי חבר ת"אביבי

שהי'ה במופע עצמו SMS לי הבוקר שהיתה הופעה מ - ד - ה - י - מ - ה !!! ואכן קטיעת השידור היתה רק בארצות מסוימות (ביניהם אנחנו) שניזונים משידורו של לווין ספציפי. עדיין - יו"ר המשלחת יואב גינאי עירער על המיקרה בטוענה שכמה וכמה מדינות לא יכלו להתרשם ודרש ביצוע חוזר של השיר, אבל 'לא ספרו אותנו ממטר' ובקשתו נידחה. ובכלל במסגרת מחשבות ותהיות שעלו לי אמש והיום - שאולי צריך ליצור איזשהוא מרד קהל/צופים שיגרום בסופו של דבר להחזרת הכבוד של המופע הכ"כ מיוחד הזה. בשנים האחרונות ישנה הדרדרות ברמה ובכלל.. היום אירווזיון זה לא מה שהי'ה פעם וישנה מגמה בשנים האחרונות שכל מדינות הגוש המזרחי זוכות בזו אחר זו בתחרות, בעוד שמדינות אירופה הקלאסיות אפילו לא מצליחות לעבור את חצי הגמר (ע"ע מה שקרה אתמול ובשנים שעברו) ועאכו"כ שבשנה הבאה תצטרפנה עוד כמה וכמה מדינות חדשות לאירווזיון, כך שיהי'ה ממש כבר "עולמוויזיון". אגב, שמעתי ממקורות יודעי דבר שבשנה הבאה גם הרשות הפלסטינית תשגר משלחת משלהם לאירווזיון, ואז מה שנותר לנו הוא שבעוד שנתיים האירוויזיון יהי'ה בעזה ואז כולנו נוכל לנסוע לשם - כי קרוב ובטח לא יעלה הרבה. ה' ישמור שבת שלום מהפליט משוק הדגים

סבבב

New member
הייתי בטוח שנעלה...

השיר שלנו עלה כל-כך הרבה לכותרות בכל העולם, כך שהיה לי ברור (ובמיוחד אחרי שהמפלצות זכו שנה שעברה) שאנחנו לפחות נעלה לגמר... אבל מסתבר שמאז שכל המדינות הסלאביות שנמצאות שם בהמוניהן - ומצביעות אחת לשניה, וכנ"ל לגבי מדינות אירופה הקלאסית שמצביעות האחת לשכנתה... ומה לעשות שהשכנים שלנו לא ממש משתתפים בתחרות... אז יש אכזבה, אבל בטח שלא הפתעה...

io4minyan

New member
והם אכן עלו

על המטוס חזרה הביתה. כנראה שהאירופיים הצנונים לא הבינו את הגאוניות שבשיר : שיר בגנות המלחמה הגרעינית, מושר בידי להקה שחבריה נראים כמו מוטציות מצ'רנוביל

איפה הימים ש"עולה עולה"

כיכב במקום ה 5 בגטבורג, שבדי'ה (1985), עם להקת הרקדנים המהממת שם נולד לתודעה של הצעירות הישראליות ההיסטריות הזמר חיים כהן (הידוע בכינויו 'א ד ם') שלימים כיכב במועדני הגייז הת"אביבים כמו ה 'BROTHERS', 'שחיתות' ואחרים זצ"ל... ואחת הרקדניות-זמרות מאותה להקה מיד בתחילת השיר זייפה בצורה מוגזמת וקובי אשרת המדהים שניצח על תזמורת הרדיו השבדית שהורכבה מטובי הנגנים בקנה מידה אירופי (כן כן פעם היתה תזמורת באירוויזיון ולא פליי-בק)... אחחחחחח אלו הי'ו ימים שעלינו ועלינו, כי אלו פעם באמת הי'ו אירוויזיונים ולא מה שיש היום. פעם גם יוגוסלבי'ה היתה יוגוסלבי'ה ולא אוסף של איזה 5-6 מדינות עם אותו מראה, אותה צורה ואותו הסגנון של השיר... ודוקא במועדוני האירווזיונים השונים בעולם, היינו דיי גבוליים בדירוג, כך ששביב תקווה דוקא כן הי'ה לנו, אז לא מאד הופתענו, אבל זה הי'ה מעצבן.. בכל זאת. ישראלים או לא ישראלים?!

אה... ועוד משהו קטן

לורדי - הם לא מפלצות. דוקא להקה לא רעה (למי שחובב סוג כזה של מוסיקה) הגימיק שלהם הי'ה מוצלח וגם השיר שלהם הי'ה רקיד, קליט ומוזיקלי... סתם מה שניראה לי
שבת שלום

likud1

New member
משום מה לא נראה לי ששכנותינו היו מצביעות לנו

גם לו יכלו.

likud1

New member
לא טענתי שכן, פשוט ציינתי עובדה

ואתה בטח מסכים איתי לגביה.

ממש לא מסכים

זהבה בן ושרית חדד, למשל, מצליחות (מאד) בתחומי הרשות הפלשיתנאית והן מוכרות היטב גם בירדן ובלבנון. לא נראה לי שיש יכולת בישראל של היום לחבק אמני-במה שהם אזרחי מדינות ערב. אבל - עוד חזון למועד.

סבבב

New member
אין לי ספק שכן...

כי רוב רובם של צופי האירוויזיון השרופים שמצביעים - הם תומכי שלום עולמי ובהחלט היו מצביעים לשכנינו...

אם לומר בצורה מפורשת יותר

אז אלו שהם שוחרי שלום עולמי מאזורינו (אפשר לקרוא להם בשמם המפורש - מזוהי מפלגות השמאל בישראל) - הי'ו גם הי'ו מצביעים לשכנינו ואף מעניקים להם "דוז פואה". ראינו אתמול בזוועתון (או אולי בהומוויזיון), איך שההצבעה היתה פוליטית ולא משהו אחר ולכן לא מופרך שהיינו מעניקים לשכנינו ניקוד גבוה אם לא מקסימלי. בנוגע להפך הדבר - אז שוב - יתכן ששכנינו אוהבים לשמוע את שרית חדד, זהבה בן, אלי לוזון, אבי ביטר וכיו"ב, אך ספק אם היינו זוכים מהם ולו לנקודה אחת לרפואה. וזה למה? כי הכל פוליטי והם לא הי'ו מסתכנים בלהסתבך באיומי הרחוב אצלם שמכתיב את המדיניות שהיא בעיקרה שנאת ישראל הפליט משוק הדגים

רעותי 17

New member
אני אהיה כנה..

לא ראיתי הכל. [בניגוד לשנים קודמות אז הייתי דבוקה למסך וגם לרדיו..כדי להקליט] אבל היה לי ברור שהם לא יעלו. [אפילו הימרתי על זה עם חברים!! איזה נצחון מוחץ.] בעיני השיר לא טוב, וכל שנה אנחנו מנסים לחקות מה שזכה שנה קודמת. הרעיון הוא להמציא את הגלגל, לא לקנות אחד מזויף.

למעלה