דיונים בפורום

Lord Buksht

New member
אתה מוזמן

למרות שאני בספק אם יש להם טלפון קליט כמו של המשטרה...100 תראה, אם אתה לא מסוגל לרשום תגובה עניינית, אז אל תגיב בכלל...

מה אתה מבלבל ת'מוח?

אתה רצית הוכחה של השבכ לא? מאיפה רצית שאני אביא? באמת חבל שלא פוקחים עיניים על הפורומים באינטרנט

Lord Buksht

New member
אז כל מה שיש לך

זה מילה של מישהו שאתה מגדיר בתור פושע? אתה מתלונן שהשיר בפורום, תסביר למה הוא לא צריך להיות(ולא בעזרת "המשורר טוען שהוא נחקר בשב"כ ואני מאמין לו שהוא פושע כי הוא אמר") אל תאמר שמשהו מסית סתם כי זה מתאים לך...

Lord Buksht

New member
צעד קדימה

אחד לאחור ואחר כך אחד גם ימינה? ושוב, איפה אתה רואה שזה לא חוקי לדעת השב"כ? ללכת במעגלים זה כיף, אבל תיזהר לא לקבל סחרחורת...

Lord Buksht

New member
סלח לי על שאני לא מאמין

לקיצוני שרוצה למשוך צומת לב ויעשה את זה בכל דרך בסופו של דבר, שאני חושב על זה לעומק, אני לא מאמין שהשב"כ בזבז עליו זמן... השאלה אם אתה רוצה להאמין לאדם שמחפש צומת לב לשירים שלו ולכן אומר שהשב"כ חקר אותו בגללם... אבל אם אתה רוצה להאמין...

כל הקטע

הוא שלא ה"משורר" אמר זאת על עצמו אלא הגברת העידה על עצמה ואם הם כל כך קיצונים אולי כדאי לחשוב פעמים לפני שמפרסמים את ההודעות שלהם? אבל אם אתה לא רוצה להאמין...

Lord Buksht

New member
ולה יש מוניטין

בתור דוברת אמת גלוייה ללא שום אינטרס לתת לשיר לתפוס צומת לב עדיין לא הבנתי למה שיהיה אכפת לשב"כ... איפה בשיר הזה בכלל יש הסתה? איפה השב"כ מוצא בו הסתה?

אתה בטח לא תתווכח עם השבכ נכון?

הרי אם השבכ חושד שיש הסתה ואף עוצר את המסית לא אתה זה שתפקפק בכך נכון? כי אם כן מאותה סיבה אני יכול להגיד שרבין בוגד ורוצח הם לא הסתה למרות שהשבכ חושב שכן

אשרת

New member
שששששש

איך אתה מעז בכלל להתווכח עם השב"כ??!!! חצוף!!
כל בר דעת יודע שגם השבכ עושה טעויות ויש להם פשלות לא מעטות , כמו למוסד. גם לי קשה ממש להאמין שלשב"כ אין מה לעשות, חוץ מאשר לשבת מול פורום העבודה, ולקרוא את המלל הלא רציני שיש פה לעיתים. אני גם נוטה לקבל את זה , שגברת ורדה טלמון סילר עם כל הברגים הרופפפים שלה, מנסה לקדם את השיר (?) שלה, ודחפה לשם את השם של הסהרורי השני.. אבל נו, ניחא. לך תדע, אם בקרוב לא תתבקש למסור את כתביו של אדטו בגין הסתה..

Lord Buksht

New member
אין טעם להגיב

אתה לא טורח לקרוא את ההודעות...אתה רק טורח לאמר "השב"כ אמר, השב"כ אמר" בכאילו כל מה ששמאלני קיצוני אומר הוא אמת וזהו

האם זה בטוח שהשב"כ חקר אותו?

אולי כמו שאשרת ושחר אמרו, הפרסום כאילו השב"כ עצר אותו, הוא רק אמצעי כדי לפרסם את שיריו?

אשרת

New member
ואני בטוחה שאתה בטח תחליט אם הוא

טעה או לא? לפחות הם משלמים לך טוב שם, בשב"כ, אוגוסטוס? לא יפה לעשות להם מסע יחצנות בלי לקבל על זה איזו אגורה שחוקה..

אשרת

New member
אההההה

פה בדיוק הנקודה. שאני לא מייחצנת איש, ובטח לא את לפיד. אני לא אוהב את הבן האדם בכלל, אז מה אתה בדיוק מדביק לי אותו. לעומת זאת , אתה מתיימר לדעת מה קורה בתוך השבכ.. ואגב, ראית מי השתחרר מ'המעצר'??
מה אתה אומר על זה?

למעלה