דיונים בפורום

Lord Buksht

New member
דיונים בפורום

כרגע נחסם בפורום adato man על מספר הודעות לא לגיטימיות ומוגזמות אני מעוניין בהזדמנות זאת לחזור ולהדגיש שיש מקום לויכוח על כל דבר, אבל אין מקום לירידה לפסים אישיים, תכנים גיזעניים, או כל דבר שמטרתו לפגוע ולא לשום דבר מעבר בזמן שבחוץ כל מיני גורמים מנסים להשוות את עצמם או אחרים לניצולי שואה, כאן אף אחד לא יכתוב הודעה שאפילו מרמזת שמישהו הוא נאצי, וזה לא משנה אם זה כלפי גולש או כלפי גורם חיצוני אם יש למישהו הערות, הארות בנושא הוא מוזמן לשרשר ולהתלונן כאן אם מישהו רואה הודעה בפורום שמציקה לו, הוא מוזמן לפנות אלי או לענבר ואנחנו נמחוק את ההודעה אם הסיבה מוצדקת(ולרוב, אם טורחים לפנות בגלל הודעה כזאת או אחרת, אז הסיבה מוצדקת) ואני מעוניין להזכיר לכל המתלוננים למיניהם ש א.את כל התלונות על המנהלים בפורומים אתם מוזמים לכתוב בפורום 168, הוא פורום המשוב, ושם יתייחסו לפניותיכם ב.את כל שאר התלונות על המנהלים אתם מוזמנים להעביר למזכיר\ה הנחמד\ה הנמצאים מעבר לקו אחרי שמחייגים 100 וכמובן אתם מוזמנים לפנות לגולשים אחרים ולהתלונן איתם בצוותא באהבה וחסימות
שחר מנהל פורום 632

לא היה לכם מה להגיד

בגלל זה חסמתם אותו אוור מן ביקש ממנו הודעה אחת שבה יש תמיכה באויב מפורום השמאל שלנו והוא הביא יותר מהודעה אחת נשארתם בפה סגור?

Lord Buksht

New member
קודם כל, אני מחקתי, אני חסמתי

אם תסתכל(קצת למטה) תגלה שהדיון על "השמאל שלנו" עדיין שם, והוא לא נמחק... מה שכן, אדאטו מן נחסם בגלל ירידה לפסים אישיים בפעם השנייה ההודעה המדוייקת שנכתבה הייתה על אוור מן באמת, אבל החלטתי שלא יפה בכלל להשאיר אותה, היות שזו שמכילה בתוכה הסתה(והשוואה לנאצי היא הסתה!) וכמו שכתבתי למעלה, אתה מוזמן להתלונן

תמיד אתה עושה דברים על דעת עצמך?

יש עוד מנהל לפורום הזה לא? גם לו יש זכות להחליט אלא אם כן אתה פועל כדיקטטור אוור מן רצה הוכחות שפורום השמאל שלנו תומך בטרור וקיבל בשרשור נפרד איפה אדטו השווה לנאצי?

Lord Buksht

New member
אדטו

יכול כמובן ללמוד לשרשר לא בנפרד וכמובן לא מחקתי את ההודעות שלו משום שהן היוו הוכחה לבעיות של פורום אחר ההודעות שלו נמחקו בגלל השורה "אני מקווה שגם אתה בא למסיבת הפיתרון הסופי" הוא יכל להראות הוכחות בלי לכתוב את השורה הזאת נכון, יש שני מנהלים לפורום הזה, וכל אחד מהם מחוייב לתקנות של תפוז אחת מהתקנות, אומרת שיש דברים שצריך למחוק, וזה אחד מהם גם לאוור מן יש זכות למחוק הודעות כמו זאת וכמו שכתבתי למעלה, אם החלטה של איזהשהוא מנהל(באיזהשהוא פורום, לא רק זה למען האמת) אתה מוזמן לפנות להנהלת תפוז ולהתלונן בפניהם

אתה יודע שההנהלה לא עושה כלום

לכן אתה ממהר להזמין אותנו להתלונן שם אבל מה זה משנה... בגלל שורה אחת אתה מוחק 3 הודעות??? אם התקנות של תפוז אומרות שיש הודעות שצריך למחוק למה לא מחקתם את ההודעה המזמינה למסיבת הפיתרון הסופי? אולי בגלל שהכותב של אותה הודעה (קרן לייזר כמנדומני) שייך למחנה שלכם?

Lord Buksht

New member
מחקתי את כל ההודעות

שם כי אתה לא יכול למחוק הודעה שממנה יוצא שרשור בלי למחוק את השרשור... מה שכן, מי שכתב את ההודעה הזאת הוא אדטו, ולכן הוא גם נחסם

Lord Buksht

New member
דרך אגב

ההנהלה היא זאת שסגרה את פורום יח"ד(או פורום נוער יח"ד, לא זוכר איזה בדיוק) בגלל תלונה של מטרניך, לפי מה שאני זוכר בכל אופן זה קרה כי נכתבו שם הודעות בעד הטרור והמנהלים סירבו לעשות משהו, ובגלל ההערות שלו שם ההודעות נמחקו כמה פעמים עד שהפורום נסגר

רק לפני כמה ימים

סגרו את הפורום הדוחה הזה אני מקווה שאתה לא רוצה שהפורום שלך יגמור באותה דרך בנתיים הבימנים מראים שכן ראה מקרה פרסון השיר של ירושלמי

אשרת

New member
סגרו את אותו פורום

בגלל אנשים כמו אדטו וכמו טלמון.. שעשו מה שהם רצו ושפכו את כל הביבים שהפה שלהם יכול היה להפיק... וטוב עשו המהנהלים שהטיסו את ההודעות של אדטו, וקיימו את החוקים של הנהלת הפורומים.

אשרת

New member
או ככה זה ...

שמנבלים את הפה , ולא משנה מאיזה צד זה מגיע. וככה זה , שמישהו מחליט שחצי עם הוא בוגד. וככה זה , שמישהו בלי שום הכשרה פסיכולגיה, ושום הוכחה ביחד מחליט שיש יותר הומאים בצד אחד של המפה הפוליטית. וככה זה, שיש הומופובים בעולם, שמחליטים להוציא את תסכולם על המקלדת, אולי מחהשש שיבתרר שהם בעצמם כאלו....

אוגוסטוס...

פורום זה לא צ'אט. יש גבולות בפורומים, ומידי פעם אנשים חוצים אותם... יש הבדל בין איזה שיר תמיכה בטלי פחימה, שלא כולל שום תמיכה בטרור לכשעצמו לבין הסתה... זה כמו לחתום "כהנא צדק". במקרה והיה כותב מר ירושלמי, שירי אהדה ותמיכה לפעולות הטרור, סופה של ההודעה בארכיון ההודעות המחוקות, וחסימתו (לאחר 2 אזהרות לפי תקנות תפוז) הייתה ברורה מאליו. פורום הוא קבוצת דיון, והדיון לכשעצמו, יש לו גבולות ברורים, וכמו שרצוי שהיה דיון ציבורי ברמה קצת יותר גבוהה, מהדיון הציבורי שיש לנו , עדיף שלפחות בפורום הזה, יהיה דיון שלא יכלול העלבות אישיות... ד"א , גם מקס עליון, נמצא ברשימת החסומים, על אף דעותיו השמאלניות, הוא פשוט עבר על החוקים...

היא פרסמה כאן ובפורום השני

את השיר של אחמד ירושלמי שנעצר בגלל פרסום השיר הזה אז מה שאסור לדעת השב"כ מותר כאן?

Lord Buksht

New member
תראה לי

הוראה של השב"כ שאומרת שאסור לפרסם את השיר הזה...? זה שאני לא מסכים עם ההודעה לא נותן לי את הליגיטימציה למחוק אותה סתם ככה למה אף אחד מכם לא תקף את השיר מעבר ל"השב"כ אמר שזה הסתה ולכן כל הפורום הזה פושע"? טענתם שזה הסתה, תאמרו איפה... שאדטו נשאל למה זה הסתה תשובתו הייתה "השב"כ אמר, אני קטונתי" ושוב, אתם רבים כאן על משהו שצריך להיות פשוט וברור לכולם, תתקפו את התוכן, ולא את מי שכתב אותו...

למעלה