דיון-

דיון-

בל"ג בעומר דיברתי עם ידיד שלי, שהעלה רעיון של פעולות אזוריות. הכוונה היא שפעם בחודש/יותר, כל הקבוצות מהאזור יעברו פעולה ביחד. ז"א, שפעם בחודש כ-ל האזור[לדוג', אזור שפלה- פלמחים, יבנה, אשדוד, ראשון וצפית] יגיעו לאחד מהקנים, והקבוצה מהקן תעביר את הפעולה. מה דעתכם על הרעיון? אתם חושבים שזה רעיון שיכול לעבוד? מה היתרונות שלו? מה החסרונות? אתם מוזמנים לפרט...

נשמע נחמד.

יכול להיות מעניין, אבל לתנועה אין יותר מידי תקציב. ולא נראה לי שהחניכים ישלמו מהכסף שלהם.

מה שאנחנו עשינו הייה שונה לגמרי...

זה לא דומה בכלל.. אז דובר על השכרת אוטובוסים כדי שאנשים יבואו.. הערב וזה זה לא דומה..

לא יודעת מה איתך אני אמרתי לשירי

שכול אחד יבוא באוטובוס בנפרד.... ובגלל זה היא אמרה לי שאנשים לא יסעו רחוק כל כך בשביל ערב של שעה שעתיים שלא בטוח שיהיה מעניין והם עוד חדשים בתנועה

אני כבר העלתי את הרעיון הזה.....

אפילו חשבתי לעשות סמינר אבל זה ממש לא קשור לכסף זה קשור למיקום של כל אחד מהקינים... הבעיה יותר היא בעיה גאוגרפית לאחר מכן תכננו ערב שיכון וראשון מרכז זה היה אמור להיות ערב אזורי שבכלל לא היה מבייש את האזור אבל הוא הצטמצם לערב של קיני ראשון מאותה סיבה... אנשים לא יבואו מרחוק בגלל ככה וככה... ככה זה פשוט... יתרונות? רק טוב זה יכול לעשות חסרונות? בלתי אפשרי מצטערת לאכזב אותך גם אני התאכזבתי מזה בהתחלה

HiPpiE Boy

New member
צודקת הבעיה בעיקר זה המיקום...

אבל סה''כ יכול להיות נחמד מאוד וזה מגבש מאוד וגם לדעתי צריך לעשות את זה רק פעם בחודש אפשר להתחיל לעשות ניסיונות לראות איך זה הולך

הייה ויש.. אנחנו צריכים לעשות

פעולת סיום.. אבל זה הייה רק לנו.. זה הייה חד פעמי כי אנחנו ביקשנו ממיכאל

MANEL1991

New member
לדעתי זה אחלה רעיון אלונה!

כל עוד זה פעם ב--- אז זה סבבה... כאילו אני מאמינה שיהיה אפשר להתארגן בהסעות:]

והקטע הוא שהאיזור הכי לא מתארגן

בהסעות זה הקטע... דוגמא של פורים 35 אנשים נירשמו וזה לא הספיק אפילו שפתחו את זה ביום האחרון הקומונרים באיזור אמרו לחניכים שלהם שהם ישלמו עליהם בנתיים ושיחזירו להם וזה לא הלך.... רק בפסח זה הצליח

למעלה