לאיזה להקות אתם יותר מתחברים.. ללהקות\אמנים אשר שומרות על הסגנון שלהם למשך תקופה תקופה מאוד ארוכה ופשוט עושות את המוזיקה שלהם או ללהקות שמהלך התקופות מתגוונות ומשתנות בסגנון המוזיקלי שלהן.
אין משהו שאני יותר מתחבר אליו, זה תלוי בלהקה. יכול להיות שיש להקה אחת שפשוט לא מצליחה בסגנונות אחרים, אבל זה לא אומר שאני לא אתחבר אליהם. אבל אם יש להקה שפשוט עושה מוזיקה טובה, לא משנה באיזה סגנון הם מנגנים, אז גם אותם אני אוהב.
שלהקות יכולות להישאר באותו סגנון ולהישאר במקום, אבל להקה שתשנה סגנונת במשך הזמן תהרוס את עצמה ותידרדר עם הזמן, אבל יש גם את ההפך, שיש להקות שעדיף להן להישאר באותו סגנון שהן טובות בו ושלהקה תשנ סגנון כדי להתגוון. ככה שזה תלוי בלהקה הספציפית, למשל, אם מישהו יעלה פה שמות של להקות ויעלה דיון על השינוי\לא שינוי שחל בהם והאם זה לדעתכם חיובי או לא זה יהיה טוב
אני מסתכל על כל להקה לגופה ועל מה שהיא עושה ולא על מה היא מתעסקת-לדוגמא:אני אוהב רוק כבד,אני אוהב את לד זפלין שהם ללא ספק רוק כבד אבל התנסו בהשפעות שונות.מצד שני אני גם אוהב את אייסידיסי שנשארו נאמנים לסגנון הזה לכל אורך הדרך....
לכל להקה יש אלבומים טובים יותר ופחות שמגיעים בשלבים שונים בקריירה שלהם. אם האלבום טוב, אני לא אטרח עם מחשבות כמו "הלהקה הזאת לא משנה את הסגנון אף פעם" או "הם היו טובים עד שהם שינו כיוון" כי האלבום נשאר כמו שהקליטו אותו.