דיון

מתנוטי

New member
דיון

למה נראה לכם שבספורטים כגון פולו, הורסבול וכלה משתמשים ברכיבת אנגלית ולא בווסטרן... ראתי משחק פולו לא מזמן וראיתי שהם הרבה מאוד נלחמים עם הסוס, אז חשבתי שאם הם היו רוכבים ווסטרן היה להם הרבה יותר קל ( בווסטרן האילוף הרבה יותר פדני ורוכבים בלי לחץ)..... מה דעתכם?

Blue Eyessss

New member
לדעתי...../images/Emo47.gif

רכיבת ווסטרן זה הרבה פחות אינטנסבי ברובו במיוחד באליוף הסוסים בפולו והורסבול הם בכלל לא בקטע של רוגע בטוח שמת לב וגם חוץ מזה מבחינה טכנית זה לא יכול להיות כ"כ עם ציוד ווסטרן בגלל הקרן והכל

DiMi DiMa

New member
צודקת...

באינגליש יש מלא לחימה עם הסוס אז חבל..... גם יותר מתאים לזה ווסטרן

עדימ

New member
שטויות במיץ! באינגליש אין מלחמות!

בןוסטרן יש יותר תאמינו לי אני ראיתי ורכבתי על כמה כאלה!. ואני לא ארחיב עוד כי עלול להתפתח יב גדול בערך כמו המלחמה בעזה!

DiMi DiMa

New member
אני גם רכבתי וובטרן כמה זמן ו...

באינגליש יש יותר אגרסיביות כזאת.. תחשבי.. רוצים שהסוס יהיה על המתג ואם לא הולך אז נגיד ילדים רוטכבים עליו ונותנים לו מכות.. בווסטרן אין משו מיוחד.....

עדימ

New member
מה פתאום מכות מי שמשתמש במכות לא רו

נכון או לא כשיר עדיין לאסוף סוס. אסיפת סוס צריכה לבו מאחורה דירבון של הרגל כך שתהיה יותר אנגרגיה לא מכות ולתת לסוס לבוא אל המתג לא למשוך את הסוס אל המתג.

stary1

New member
../images/Emo55.gifזה לא נכון:/

כנראה שרכבת במקום\ות שרוכבים חרא.. כי אני גם רכבתי ווסטרן וזה לא אגרסיבי יותר מאינגליש:/

popi199

New member
אינגליש לא יותר אגרסיבי מווסטרן

ווסטרן לא יותר אגרסיבי מאינגליש. זה שאנשים חסרי סבלנות שמחפשים קיצורי דרך ברכיבה עושים את הרכיבה אגרסיבית זה לא אומר שהסגנון רכיבה שלהם אגרסיבי.

stary1

New member
../images/Emo55.gifאיפה אמרתי את זה?../images/Emo4.gif

אמרתי שווסטרן לא יותר אגרסיבי מאינגליש= הם שניהם "אגרסיבים" באותה הרמה

popi199

New member
ואמרתי

שלא הסגנון אגרסיבי אלא יש רוכבים מסויימים שרוכבים אגרסיבי ואנשים נוטים לייחס את האגרסיביות לסגנון של הרוכב, וזו טעות.

arieledaho

New member
אני חושבת...../images/Emo175.gif

שלא מתאים לזה ווסטרן משום שהעניין בפולו והורסבול זה יותר אגרסיביות מאשר רוגע כי זה משחק וכמו לכל משחק יש לזה מטרה וכל אחד רוצה לנצח (ובגלל זה זה אגרסיבי יותר מאשר סתם רכיבה..) וכמו שנטע אמרה מבחינה טכניצ זה לא אפשרי כי אוכף ווסטרן חוץ מהקרן הוא גם יותר כבד ומסורבל.. והאוכף אינגליש הוא קטן קומפקטי...

למעלה