דיון

genz

New member
גם

זה קורה כשמקרבים משהו שקולט קול למשהו שפולט קול. אגב התעללות בכלבים, מישהו פעם האכיל את הכלב שלו בחמאת בוטנים או סחוג?

genz

New member
להכות כלבים זה משהו אחד...

לתת לכלב סחוג (הוא ביקש! אני הלכתי להכין לי סנדוויץ' והוא בא וביקש!) ואז לראות אותו שעה מגרד את האף זה מצחיק...

genz

New member
חחחחחחחחחח

אני מצטער...מה אני יעשה, כשכלבים עושים דברים טיפשיים, זה מצחיק אותי...אני בנאדם רע...והשרשור הזה מתרחק מהנושא המקורי שלו מרגע לרגע...

Rusty Cage

New member
וגם שמוזיזים את העכבר של המחשב

הם עוקבים אחרי זה ומנסים לתפוס את זה...אותו דבר עם לייזר... משעשע לאללה

Rusty Cage

New member
איזה שמיינים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הו בא לי ללטפם ולהפליקם הו
בוקסרים, דוג דה בורדויים ולברדורים זה דבר שומני בהחלט
אני צריכה להסתפק בחתול המסטול שלי

Rusty Cage

New member
יאפ, יש כאלה 3 גורים בחנות חיות

בקניון רננים, הם כבר טונה זמן שם וכבר מתחילים להיות ממש ענקיים... כל כך מרחמת עליהם...

Rusty Cage

New member
דווקא יש לי...

כלב וחתול זה לא חיה לכלוב...כאילו גם ארנב ותוכי לא אבל כלב זה ממש נוראי! למרות שבחנות המסויימת הזאת מטפלים בהם יחסית טוב, מוציאים אותם הרבה לטיולים וזה. זה כל כך מעצבן שהם מזווגים את הכלבים הגזעיים שלהם בשביל למכור את הגורים (הדוג דה בורדו האבא הוא של המוכר)...אם הם לא היו אנשים יכלו לקחת כלב מעמותות=/

זה נורא

כלב לא יכול להיות בכלוב. ועוד בלילה הוא לבד שם בחושך ואין מי שישגיח עליו בכלל אאני נגד חיות בכלובים, בגלל זה אאני נגד החזקת ציפורים או אוגרים או כל דבר אחר. כי החיות האלה נולדו להיות בטבע חופשיות. כלב זה שונה כי הוא אצלך בבית כבן משפחחה וכלב בעצם צריך את הקרבה האנושית.

Rusty Cage

New member
ציפור בכלוב זה כזה מוזר... יענו סמל

החופש בכלוב? אם אני אקנה תוכי זה יהיה רק בשביל לשחרר אותו
ודווקא לא יודעת בקשר לחנויות האחרות, אבל האיש שם אמר לי שהוא לוקח אותם הביתה בלילות ובשבתות...נראה שסך הכל הוא לא מתכוון להתעלל בהם כנראה הוא עושה את מה שהוא עושה מבורות וטיפשות=/

כעיקרון

רוב סגנונות המוזיקה בעולם יצאו והתחילו מתוך משהו אחר אז תוכל למצוא את הקשר רק שהוא מאוד רחוק.

למעלה