דיון

Tatu4Taty

New member
דיון

רציתי לשמוע דעות של אנשים, לא יודע אם הנושא עלה כבר בעבר. מקווה שלא. בכל אופן, לכל עונה יש מעיין דרך התפתחות משלה ומצבים שונים שהדמויות נמצאות בהן. איזו עונה הייתם מרחיבים ויוצרים לה עוד פרקים? למה? במה הייתם מתרכזים בפרקים הללו?

DAN1EL

New member
אני חושב ../images/Emo97.gif

שאין ממש מה להוסיף, כי כל עונה די ממצה את עצמה בסופו של דבר, חוץ מהעונה הראשונה שהיא קצרה וקולעת! עונה מדהימה שטוב שלא המשיכו עוד יותר כדי שנזכור אותה מדהימה כמו שהיא.

Tatu4Taty

New member
לא חושב

אני דווקא חושב שהיו יכולים לפתח ולהוסיף עוד פרקים בעיקר על הדמויות שהראו פחות (אנדי, ג'ק). חוץ מזה, אני גם לא חושב שהעונה הראשונה הייתה הכי טובה מבין כולם בקטע הזה. היא בהחלט הייתה טובה (כמו כולן) אבל עדיין היו חסרים בה דברים (כמו כל עונה ראשונה). אני הייתי דווקא הולך על העונה השלישית בתור עונה מדהימה.

LillipooT

New member
אההה!! כבוווווד!! ../images/Emo60.gif

יש לנו עוד בן בפורום!!!!!
פרטים בחור! פרטים
ובקשר לשאלה.. וול... דבר ראשון אהבתי את השאלה - אם יש לך עוד כאלה אתה יותר ממוזמן לספר לנו עליהן! אבל גם אני חושבת כמו דניאל, שכל עונה די מיצתה את עצמה.. את אנדי וג'ק יכלו לפתח יותר בעונות הראשונות אני מניחה.. אנדי הייתה חמודה והיא הוסיפה הרבה לדעתי.. עד השלב שבו היא בגדה בפייסי, והיא פשוט הפכה להיות בלתי ניסבלת. עוד פרקים עם אנדי בתקופתה הטובה - בכיף, למה לא. וג'ק.... וואו הדמות שלו השתנתה נורא מהר. הוא היה כזה ביישן ומסכן בהתחלה, ובסוף הוא הפך לממש גבר חסון! אבל איך זה קשור לשאלה אני לא בטוחה.. העונה השלישית הייתה ממש טובה.. אבל שוב - במידה הנכונה. עוד דרמות סביב פיסי-ג'ואי היו מעיקות כבר. עונה רביעית... אני זוכרת אותה כעונה מעצבנת. ואת העונה השישית מבחינתי יכלו להמשיך לעוד עונה בכיף! היו הרבה דמויות והרבה אפשרויות לעלילות.. אוף אני מבולבלת כולי עכשיו, היה יום ארוך! אז אני אשתוק!

Tatu4Taty

New member
אוקיי ../images/Emo39.gif

דרך אגב, כבר ביקרתי פה כמה פעמים :) מה לספר? קוראים לי עופר, בן 16 וזהו מבחינת פרטים אישיים אני חושב. את דוסון קריק אני רואה מגיל קטן, לא זוכר בדיוק מתי התחלתי. אני אוהב מאוד את הסידרה כמובן ^_^ אבל לא עוקב אחרי השחקנים עצמם, מה שעניין אותי בסידרה הן הדמויות והעלילה עצמה - מזדהה בהרבה מאוד אופנים שונים. לא יודע איזה דמות אני הכי אוהב. פעם זאת הייתה ג'ואי, היום זה משתנה למרות שאני עדיין מאוד אוהב אותה. אני מאוד אשמח אם תהיה סידרת בת לפייסי (פייסי'ס קריק? :p) אבל קצת חושש שתהיה בעיה להתמקד בכולם ככה (למרות שגם בדוסון קריק דוסון היה מעיין דמות ראשית שכזאת). חוץ מזה, הרעיון מאחורי דוסון קריק הוא כל ה"פירסט טיימרס" האלה בחיים ועכשיו כשכולם בוגרים ויש להם עבודה זה קצת יותר בעייתי, אני חושב שזה יאבד משהו מעצמו אבל אני מניח שצריך לחיות ולראות. אני חייב לציין שיותר הגיוני לעשות מעיין התחלה חדשה של דוסון קריק עם כל מה שמאפיין יותר את ימינו - כלומר, יש את לילי אחותו של דוסון ואלכסנדר והבת של ג'ן.. מה הבעיה לעשות פסט פורוורד ופשוט לעשות סידרה שלהם בתיכון? לדעתי זה יכול להיות טוב. אותו רעיון כמו שבדוסון קריק - עלילה שונה. אני בכנות יכול לומר שדוסון קריק זוהי ה-סידרה שאני הכי אוהב, פשוט בגלל שהכי קל לי להזדהות איתה. חוץ מזה, מי לא היה רוצה לחיות בתוך דוסון קריק? מחכה בציפייה כמו כולם לעונה החמישית, יש לי את כל מה שיצא בדי וי די עד כה ואני נהנה מכל שניה (שוב ושוב ושוב ושוב).

LillipooT

New member
וואו! ../images/Emo60.gif

יש לך את כל ה-DVD שיצאו עד עכשיו? פששש!
בעיקרון היה יכול להיות מאוד נחמד אם היו ממשיכים עם הדור הצעיר של הקריקים.. עם עלילות שונות כמובן. ובקשר לסידרת בת של פייסי.. מה הכוונה בעייה להתמקד בכולם? מי זה כולם?

ממ.. יש נושא אחד שאני לא הכי מסכימה

איתך לגביו..
תוכנית על לילי ואלכסנדר ואיימי בתיכון לדעתי.. גם לא תצליח כמו דוסון קריק.. וגם תפגע בso called איכות של התוכנית לדעתי.. כאילו.. אני חושבת שהעונות הראשונות,עד כמה שאני זוכרת מהן, היו טובות אבל הן מיצו את עצמן.. וסדרה כזו של ''דור ההמשך'' בוא נגיד, תאבד מהיחודייות של דו''ק, כי יש היום כבר המון תוכנית על בני נוער והתיכון וכו'.. (נמ.טרי היל
)ומה כבר אפשר לחדש? אה ו.. וואלקום

Tatu4Taty

New member
אני חושב שאפשר לחדש

כי הבעיות של הנוער שונות, חוץ מזה שאם את זוכרת אז בפרק סיום הם מדברים על איך שהעיר השתנתה. לפי דעתי זה יהיה מעניין לראות איך הדור החדש מתמודד עם הדברים, עד כמה הוא שונה מהקודם. יש הרבה אפשרויות לעלילות שונות בסידרה, חוץ מזה שאני חושב שאף סידרת נעורים לא הצליחה לנגוע בכל כך הרבה נושאים ולהעביר כל כך הרבה דברים בצורה מדהימה שכזאת. לפי דעתי כדאי.

Dawson girl

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo13.gif

עופר, כן? אני נמש
הממ.. כעיקרון, אני לא חושבת שהייתי "נוגעת" בשום עונה, כי העונות שהיו כמו שהן לדעתי עשו את הסדרה. היו גם עונות שהיו פחות טובות לדעתי, כמו השלישית והרביעית. העונה הכי טובה לדעתי היתה השניה, אבל קרו בה כל כך הרבה דברים והיה עניין והכל, כך שלדעתי זה בהחלט מספיק.. אולי באמת היה צורך לעשות עוד מהעונה הראשונה. לדעתי המעבר של דוסון בין ג'ן לג'ואי היה כל כך מהיר: יום אחד הוא מאוהב בג'ן, יום אחר כך פתאום ג'ואי
זה היה מוזר והיה מקום להרחיב את זה קצת, להעביר את זה לאורך זמן רב יותר..

LillipooT

New member
העונה השלישית הייתה טובה!! ../images/Emo60.gif

טוב אבל את בעד ג'ואי ודוסון.. אז יתכן שלא כל כך אהבת אותה באמת חח

Dawson girl

New member
לא קשור!

טוב, קצת
אבל באמת נראה לי שהעונה הזו היתה נפילה רצינית.. היה חסר בה בשר, לא יודעת להסביר. לעומת העונה השניה זה היה ממש ממש חלש
והיה לזה גם הסבר "מדעי"
: באותה תקופה קווין וויליאמסון *סוגדת* עזב את הסדרה, את התסריטאות וכו', וצוות אחר של כותבים היה צריך לעבוד. אז ברור שבלי מגע הקסם שלו העסק התחיל ליפול. אבל אחרי כמה זמן זה באמת חזר ובגדול

Tatu4Taty

New member
תלוי מבחינת איזו דמות

ג'ק למשל כן התפתח כדמות בעונה השלישית, מאוד אפילו. קווין עצמו גם לא אהב מה שעשו שם בתחילת העונה, כל הקטע עם "איב" ששמתגלה כאחותה של ג'ן. הקטע של החשפנות נראה לו מוגזם. הוא אמר את זה בקומנטרי של הפרק בדי וי די. אגב, רק לי זה נראה ממש עצוב שג'ן מתה בלי לדעת על קיומה של "איב"?

LillipooT

New member
חחחח ../images/Emo60.gif

לא חשבתי על זה! באמת טרגי
כל הקטע עם איב היה מוזר.. אני בכלל לא זוכרת איך גילו שהן אחיות. מישהו מתנדב להזכיר לי?
ונמש - בעונה השלישית היו כמה פרקים מהממים!!! כמו פרק ה-20 שחולק לכמה זוויות.. ברור שקווין מושלם וממש עצוב שהוא עזב את הסידרה.. אבל הסתדרנו יפה מאוד גם בלעדיו
בכל מיקרה - אני ממש אהבתי את העונה השלישית!! את סתם אנטי בגלל דוסון!!

Dawson girl

New member
לי, בחייאת!

לא דיברתי על "the longest day"!! זה היה אחד הפרקים הכי טובים של הסדרה, בלי קשר לזה שהוא היה בעונה השלישית
ואיב.. זה בסדר, היא היתה מגעילה אז לא נורא שג'ן מתה בלי לדעת עליה
וכן. אני אסביר לך: נכון דוסון ניהל רומן קצרצר עם איב, שסחפה אותו למיני הרפתקאות ודברים דביליים-שנועדו-להיעשות-בגיל-ההתבגרות (ע''ע להתנגש במזח שבו עבדה ג'ואי עם הסירה של אבא'לה)? אז היא סיפרה לו שהיא הגיעה לקייפסייד כדי לגלות פרטים על אמא שלה, משהו כזה. בפרק שהיא עוזבת, דוסון עוזר לגראמס להעביר איזו טלויזיה או משו בבית שלה, ורואה במקרה תמונה של הבת שלה (אמא של ג'ן), ומזהה אותה מהתמונה של איב שהיא הראתה לו.. וככה גם אנחנו מגלים

Tatu4Taty

New member
באופן אישי

למרות שזה היה פרק אומנותי בהחלט, הוא קצת מעצבן בכל הגישה ה"אומנותית" הזאת של הצילום. איב לא הייתה ממש מגעילה, נכון, היא שיחקה עם דוסון וגרמה לו צרות אבל הוא עשה כיף והיא הוציאה אותו מהבוץ כשהוא היה צריך. חוץ מזה, לכל אחד מגיע לדעת אם יש לו איזושהי אחות שהוא לא יודע עליה. זה מאוד טרגי. אני די בטוח גם שאיב לא באמת כזאת רעה ושטותית, היא בטח הגיעה לעיר וחשבה "נו מילא, אם אני לא מוצאת את אמא שלי לפחות נעשה קצת כיף". אני הייתי עושה את זה. הרי מה מונע ממנה? זה לא שהיא מכירה מישהו (טכנית).

paper pieces

New member
../images/Emo13.gif

אני ממש ממש מסכימה איתך בקשר למעבר החד מג'ן לג'ואי...היו צריכים לתת לזה קצת זמן... הכל קרה כ"כ מהר... דוסון ממש אהב את ג'ן והיה מכור אליה. זה היה קצת מוזר שכ"כ מהר הוא כבר הבין שהוא אוהב את ג'ואי... וגם קטע שעיצבן אותי במיוחד זה הסיפור של "ג'ואי שצריכה למצוא את עצמה". כאילו, גאדמט!!
!! עונה שלמה חיכיתי לרגע הזה...! הם נפרדו כ"כ מהר, וכל הזמן נשאר לי טעם של עוד. אחרי עוד 5 עונות שמשכו את הרגע של החזרה שלהם, זה כבר לא היה אותו דבר והיה דיי מאולץ.... סתם שכבו ואח"כ לא דיברו יותר... אני לא מבינה את כל הסיפור שהיא נפרדה ממנו בגלל זה... אוקיי, אז היא רצתה אותו כל השנים ועכשיו היא צריכה למצוא דברים אחרים שמעניינים אותה ויש לה לשאוף אליהם. אבל דוסון לא הפריע בכך והיא התחילה לצייר עוד כשהיו יחד ועובדה שאח"כ לא התעניינה בעוד משו (חוץ מג'ק) ונטשה את האומנות... בקיצור, לדעתי לא רצו שהסידרה תמצה את עצמה כמו ג'ק וג'יל שכבר לא היה עניין בה אחרי שה-זוג של הסידרה סוף סוף הוקט אפ. (שכחתי מה המילה בעברית). זה לא ממש מציאותי שמישהי מאוהבת במישהו 16 שנה ובסוף זורקת אותו בגלל ש"היא צריכה זמן לבד" ומבטיחה שרק אותו היא רוצה וכבר אחרי מעט זמן פתאום היא עם ג'ק! בקיצור, היו הרבה דברים שהפריעו לי חחח ובקשר לשאלה
, אנ הייתי מוסיפה עוד פרקים לעונות הראשונה והשנייה, כי אלה היו העונות היפות ביותר.. היה בהן משהו קסום כזה. כל פרק ריתק אותי...! מהעונה השלישית,לדעתי, חלה הדרדרות. לכן לדעתי היה צריך להמשיך את העונות האלה או ששאר העונות לא יהיו מרוחות ויהיו באותה רוח תמימה וקסומה של העונות הראשונות... מצטערת על ההתפלספות...

Dawson girl

New member
מה מצטערת על ההתפלספות?!

זה פורום של דוסון קריק פור הבנס סייק, אם פה לא מתפלספים אז איפה?!
ו. אני מזדהה איתך בקשר לקטע של ג'ואי שהחליטה "למצוא את עצמה".. זה היה כזה מצוץ, אפילו שהייתי די פנאטית אז אני זוכרת את האכזבה שלי כשהיא נפרדה ממנו, ואני עדיין חושבת שזה היה שטותי כל כך
פאק איט, הוא הנפש התאומה שלך, ואת הולכת לחפש את עצמך?! תתעוררי!!!! ומהעונה השלישית באמת היתה הידרדרות. אבל העונות האחרונות שיפרו, ובגדול.. אה, וברוכה הבאה

וואו, המון שנים לא באו אלינו אנשים

חדשים
וואלקום גם לך
. השירותיםנ החשאיים של הפורום דורשים פרטים, תודה:) המ. עכשיו. אני רוצה לסטות שניה מהנושא! ג'ק וג'יל לא מיצו את עצמם! זאת הייתה תוכנית כ''כ טובה! וההפסקה של העונה השנייה בפרק שהסוף שלו היה ממש מטומטם הייתה לי ממש קשה
. נושא כאוב. ומייקי ואליסה אפילו לא היו ביחד
עד כאן לאכזבות ילדות
הא וגם לדעתי העונות של ד''וק היו קצת מרוחות.. במיוחד השישית

paper pieces

New member
הייי ../images/Emo13.gif

אני לא בידיוק חדשה... חחח כאילו אפשר להגיד שכן אבל לא בידיוק.... אני קוראת קבוע בפורום והייתי פעם גם כותבת קצת לפני כמה חודשים... אני בעיקר קוראת סמויה וחשאית
, ככה שאני מכירה כל אדם פה... חחח אני יכולה לספר לכם דברים עליכם...
נגיד... את אלה בכיתה יא, את מכורה לצ'אד, לומדת אומנות,אוהבת את טרי דורס דאון ולאחרונה גם את פיטר רוט.. חחחח... כן כן זה חולני...!
ממש אהבתי את השאלה אז החלטתי לענות :) אבל נראה לי שמעכשיו אני אהיה יותר פעילה...

למעלה