אוקיי ../images/Emo39.gif
דרך אגב, כבר ביקרתי פה כמה פעמים

מה לספר? קוראים לי עופר, בן 16 וזהו מבחינת פרטים אישיים אני חושב. את דוסון קריק אני רואה מגיל קטן, לא זוכר בדיוק מתי התחלתי. אני אוהב מאוד את הסידרה כמובן ^_^ אבל לא עוקב אחרי השחקנים עצמם, מה שעניין אותי בסידרה הן הדמויות והעלילה עצמה - מזדהה בהרבה מאוד אופנים שונים. לא יודע איזה דמות אני הכי אוהב. פעם זאת הייתה ג'ואי, היום זה משתנה למרות שאני עדיין מאוד אוהב אותה. אני מאוד אשמח אם תהיה סידרת בת לפייסי (פייסי'ס קריק?

) אבל קצת חושש שתהיה בעיה להתמקד בכולם ככה (למרות שגם בדוסון קריק דוסון היה מעיין דמות ראשית שכזאת). חוץ מזה, הרעיון מאחורי דוסון קריק הוא כל ה"פירסט טיימרס" האלה בחיים ועכשיו כשכולם בוגרים ויש להם עבודה זה קצת יותר בעייתי, אני חושב שזה יאבד משהו מעצמו אבל אני מניח שצריך לחיות ולראות. אני חייב לציין שיותר הגיוני לעשות מעיין התחלה חדשה של דוסון קריק עם כל מה שמאפיין יותר את ימינו - כלומר, יש את לילי אחותו של דוסון ואלכסנדר והבת של ג'ן.. מה הבעיה לעשות פסט פורוורד ופשוט לעשות סידרה שלהם בתיכון? לדעתי זה יכול להיות טוב. אותו רעיון כמו שבדוסון קריק - עלילה שונה. אני בכנות יכול לומר שדוסון קריק זוהי ה-סידרה שאני הכי אוהב, פשוט בגלל שהכי קל לי להזדהות איתה. חוץ מזה, מי לא היה רוצה לחיות בתוך דוסון קריק? מחכה בציפייה כמו כולם לעונה החמישית, יש לי את כל מה שיצא בדי וי די עד כה ואני נהנה מכל שניה (שוב ושוב ושוב ושוב).