דיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo93.gifשכחתי להוסיף

שהיא טורברדית. קלה לדרבון חמודה קצת פחדנית והיא בהרבה יותר יפה במציאות מהתמונה יש לה כוכב על הפנים אני אצלם ואסרוק מהסבתא החמודה שלי שגם סרקתץי את התמונה מלעמלה של הסוס שקופץ

עונה....../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

אני רוכבת 4 שנים. לא נפלתי לא אני רוכבת על כולםם אבל על שחר וברוס ומקס בעיקר

../images/Emo182.gif

5 שנים
נפלתי הרבה
יש לי את גיל

AnDaLuSiAn

New member
../images/Emo188.gif

אני רוכב שנה וכמה נפלתי פעם 1 ואין לי סוס קבוע או פנסיון

עונה לדיון\שאלון.

אני רוכבת זה שנתיים וקצת, נפלתי 3 פעמים. אין לי סוס פרטי ואין סוס בפנסיון. אני רוכבת על כל סוס שבא ליד

Vintage Queen

New member
נכנס ל

microsoft photo editor לוחץ על image בסרגל למעלה ואז על resize מקטין ל 50 ואז משנה למטה באפשרויות ל-פיקסלים וזיהו

Y GIRL

New member
איזה יפיוף הוא!....

אני זוכרת את אקו!!......כולם קראו לו אוטובוס!

הוא ממש יפה!!!!!!!!!!!!!

ולפי העיניים שלו גם רואים שהוא סוס עם אופי טוב ולא מאנייק.. בצלחה איתו!!!

harazy

New member
אני...

6 שנים בערך נפלתי מיליון פעמים כאילו אני כבר לא סופר... יש לי סוס בפנסיון והנה הוא

talkk

New member
התשובות!!!!פליז תקראו! ../images/Emo113.gif

טוב, אז אני רוכבת 5 שנים (זאת השנה ה-5) נפלתי פעמיים, לפני שלוש שנים, באותה חווה מאותו סוס, באותה צורה. וקונים לי סוס!!! יאפ! כבר בדקנו 4 סוסים, וכולם לא טובים,
כשה-4 מביניהם הוא קפוצ'ינו הבונבון שלי (הידוע בכינויו קאפי) ויש סיכוי קטנטן בשבילו. אני נותנת למדריך שלי להחליט.
אני סומכת עליו בעיניים עצומות בנוגע לסוסים... אני מקווה שבקרוב נמצא סוס 5, ושלא נצטרך סוס 6. אבל הסוסים הקבועים שלי הם רעם וקאפי! בד"כ קאפי, ומדי פעם, כשגל רוצה להתעלל בי, הוא נותן לי את רעם האידיוט (מילה אידיוט כבר דבוקה לשם של רעם, אין דרך להוציא אותה חחחחח
)

תשובוווות........

אממ אני רוכתב 6 שנים.. נפלתי יותר מדי.. אני כבר לא סופרת... וכן יש לי סוס בשם אפולו
ממי שלייי... הנה

למעלה