דיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MusTanG GT

New member
דיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה שנים אתה רוכב? כמה פעמים נפלתה? והאם יש לך סוס פרטי\פנסיון?אם לא אז על מי אתה רוכב בדרך כלל? הסוס החדש שלי--------------->

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifעונה!!

רוכבת... שנתיים+ נפלתי 4-5 פעמים.. לא זוכרת... סוס פרטי-מחר הולכת לבדוק סוסה..
(מאושרת!!) אני רוכבת בדרך כלל על קרן אבל היא יוצאת להריון... אז לא יודעת על מי אם אני לא יקנה סוס עכשיו...

אני

אני רוכבת יותר מ3 שנים... נפלתי.. בעע.. לא כ"כ הרבה 5-10 פעמים.. אני מתכננת על פנסיו... צריכה להשיג חצי מהכסף.. ובינתיים אני די קבוע רוכבת על זינה..

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifחחחחח...

פעמיים לא נקרא קבוע
חחח... אבל אם את קוראת לזה קבוע
סבבה בובע
מממממ... את תעשי חצי פנסיון על הסוס שיהיה לי או הסוסה
את מבינה אותי

אבל מתחילים מאיפשהו לא?.. ושני רוצה

שאני ירכב עליה.. אז.. זה יהיה יותר קבוע בהמשך.. (מקווה) בגלל זה רשמתי בערך קבוע... ממממ אבל לא בטוח שהוא/היא יתאימו לי.. קודם כל שיהיה לך! חחח

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifחחחחח...

פעמיים לא נקרא קבוע
חחח... אבל אם את קוראת לזה קבוע
סבבה בובע
מממממ... את תעשי חצי פנסיון על הסוס שיהיה לי או הסוסה
את מבינה אותי

serdonix

New member
תשובותתת ../images/Emo9.gif

אני רוכבת עוד מעט 6 שנים, נפלתי 10-15 פעמים... באיזהשהו שלב הפסקתי לספור...
יש לי סוס שלי,

עונה../images/Emo41.gif

אני רוכבת שנתיים וחצי נראה לי נפלתי 4 פעמים אין לי סוס פרטי או פנסיון אני רוכבת בדרך כלל על שלומצי המלכה

TauraMan

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני רוכבת כבר בערך 8 שנים.. נפלתי המווווווווווון פעמים!! אבל עוד לא נפלתי מהזעזוע מוח האחרון שלי... דיז.. חחח וזה היה ממש בסוף יולי אני רוכבת קבוע על דיזל השממממממן.. מצורפת תמונה

TauraMan

New member
חחחחחח אופס../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תמונה לא נכונה..חחחח זה גם דיז אבל בראשיה כפולה.. זאת התמונה שרציתי! הצוואר שלו נראה מוזר כאן.. זה לא באמת כזה דק!

ווואוווווו איך המגרש שלכם מוצףףף!!!

דורוני אני רואה בתתמונה הראשונה של דיזל שהוא עם פלהם.. איך המתג הזה עבד עליו?? ואת ממשיכה לרכב איתו?

TauraMan

New member
היה מוצף..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זאת תמונה מיום שני בבוקר.. 2 שניות לפני שיצאתי איתו החוצה עוד היה מבול
בערב ביום שני שימעון פתח את החפירות של הניקוז וביום שלישי המנז' היה כבר יותר טוב, ויום רביעי הוא היה עוד יותר, אתמול הוא היה יבש.. ורכבתי עליו פעם אחת עם ראשיה כפולה, לצערי הוא לא הלך משהו, בסוף הוא קצת קיבל את זה והקנטר היה מושלם אבל הוא מתחמק מזה ונלחם בזה, אני מנסה אותו עם פאלם בקרוב..

Vintage Queen

New member
אני

רוכבת בערך שנתיים וחצי+- נפלתי 4 פעמים (אם אני זוכרת נכון) יש לי סוסה משלי ובנוסף אני רוכבת קבוע על סיזר! וכותבים-נפלת

צ'ובות צ'לי!../images/Emo151.gif

אני רוכבת שנה ורבע/וחצי
נפלתי פעמיים-פעם ממונטה ופעם ממקנידו
אין לי סוס או פנסיון על סוס
אני רטכבת על שבת המושלמת

ממ../images/Emo1.gif

אני רוכבת 7 שנים.. ווסטרן 6 שנים עם מלא הפסקות ואינגליש איזה 8 חודשים בלי הפסקות.. נפלתי משהוה כמו 8 פעמים.. הלוואי והיה לי! אני רוכבת על כולםםם! כאילו כל הסוסי ביצפר...

זאזו בל

New member
תשובה...../images/Emo187.gif

רוכבת 3 שנים בערך...מלא הפסקות...לא נפלתי אף פעם!! מוזר!!! משהו לא בסדר אצלי... אין לי סוס ובדרך כלל אני רוכבת על אזארו וקלאו :)

Unreachable

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif../images/Emo108.gif

*מתלהבת על האיקוני חורף* כמה שנים אתה רוכב ? 5 ווסטרן עם הפסקות בחופש הגדול (אז זה יצא איזה 4 שנים וחודשיים) ו-10 חודשים אינגליש!
כמה פעמים נפלת ? לויודעת..לא הרבה..איזה 10..אולי טיפה יותר.. והאם יש לך סוס פרטי\פנסיון? לא.
אם לא אז על מי אתה רוכב בדרך כלל? כפיר...או אריזונה..תלוי איפה אני.. הסוס החדש שלי--------------->

תשובות חורפיות../images/Emo113.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

כמה שנים אתה רוכב? אני רוכבת 3 שנים בחוות אמיר כמה פעמים נפלת? אפס!!!עד כמה שזה נשמע לא הגיוני האם יש לך סוס פרטי/פנסיון? לא לצערי הרב לא ואת הסוסה שאתם תראו אניר \די הייתי רוצה לקנות ועליה אני גם רוכבת בד"כ (התמונה באדיבות האתר המקסים של פיצי)

למעלה