דיון!!

taos

New member
קווטרים

מישהו מכם פעם התעמק בפירוש המילה קווטר? אז ככה: קווטר באנגלית זה רבע, סוסי הקווטר נקראים כך כי הם טובים בריצה עד רבע מייל. סוס הקווטר אומנם מסיבי ונראה כבד אבל הוא מפתח את המהירות שלו יותר מהר מכל סוס אחר ולכן הוא נגמר גם ויתר מהר ויכול לרוץ עד 400 מייל, סוסי הקווטר ידועים באופי שקט ורגוע (יש יוצאי דופן) והם לרוב נמוכים ומסיבים. הסיבה שהם נלקחים לעבודות בקר היא בגלל שהם שקטים ובגלל שהם נמוכים וויתר נוח לרדת ולעלות עליהם בזמן העבודה בשטח עם הבקר, בנוסף כבר ציינתי שהם מפתחים מהירות דיי מהר והם יכולים להגיע ממקום למקום יותר מהר מסוסים אחרים. בקיצור הם לא מתאימים לאינגליש

dearanita

New member
אני מכיר את הבעלים של הסוסה

IM DRIFTING ALONE שהייתה אלופת ישראל בתחרות היופי של הILAQUA בשנת 2002 והיא קווטרית... ודרך אגב את בטוחה שזה שרירים ולא שומנים?!?!?!?!

dearanita

New member
עהא לוב רעמא יקירתי....

תני לי לומר לך משהו כמות שריריו של סוס ואיכותם אינה נקבעת על פי הגזע של הסוס או סוגו אלא על פי איכות העבודה איתו ופיתוח השריר למרות שיש סוסים שמבנה גופם מאפשר להם לפתח שרירים במקום זה או אחר יותר בקלות מאשר סוסים אחרים.

dearanita

New member
אל תשקרי לעצמך חמודה....

אני יודע שאת אוהבת אותי אבל תקלטי כל מה שהיה ביננו נ-ג-מ-ר!!!

dearanita

New member
את פשוט ילדה אומללה.... למה שלא

תקימי לעצמך אגודה כזאת שיתרמו לה??? אני אתרום את האגורה הראשונה

bonito palface

New member
שמת לב לזה שאת...

רבה על נושאים מטומטמים? אני לא מנסה לדחוף את האף שלי או לעצבן אותך... אבל אני חושבת שיש מקרים שנועם מבין קצת (הרבה) יותר ממך... אז במקום לנסות להיות צודקת בכל דבר תפנימי את זה, אפילו אם את לא מסכימה, תגידי סבבה וזהו! למה כל אחד מכם חייב להוכיח שהוא צודק? לכל אחד יש דעה משלו אז במקום לריב... תחשבי פעמים לפני שאת רושמת דברים... אפילו אם את רוצה להביע דעה את לא חייבת לנסות להוכיח אותה... אם נועם חושב משהו אחד (נועם-רק דוגמא! היו עוד טונה מקרים כאלה...) אז זאת הדעה שלו... תגידי כמו ילדה גדולה "טוב... אם זה מה שאתה חושב, אני חושבת אחרת.." תביעי את דעתך וזהו!! לא צריך לריב על כ-ל דבר!! כמו אז כשנועם שאל למה עולים מצד שמאל... את באמת חושבת שבגלל ששמאל זה הצד החזק של הסוס? אני חייבת להגיד לך, שאצל אוהיו, צד ימין דווקא יותר חזק אצלו מצד שמאל... אבל אני רק מנסה להגיד לך שאת לא צריכה להתחיל לריב על זה! זאת דעתך... סבבה (עצה, לכי תקראי בספרים קצת...), ויכול להיות שזה לא נכון או כן נכון מה זה משנה? זאת דעתך? זה מה שחשוב!! די לריב על כל דבר קטן! אני לא בכוונה לוקחת את המקרה שלך, כי כולם בפורום הזה רבים על שטויות! מי צודק ומי טועה... לכו לאנשים שמבינים... עד שאתם לא מביאים הוכחות אז אין לכם שום זכות לכפות על אנשים לחשוב ככה. ברור שלכל אחד יש זכות להביע את דעתו ולתת תימוכין בעד... ולא כולם חייבים להסכים!! מי שלא מסכים (עצה לכולם...) שפשוט יגיד אני חולק על דעתך, יסביר למה, וזהו! וככה לא יהיו פה ריבים מטופשים כמו של ילדים בני חמש! לכל אחד יש זכות לחשוב מה שבא לו ומה שלפי דעתו נכון... זהו, אני סיימתי את מה שיש לי להגיד... ובבקשה אל תכעסו עליי, אני לא פה כדי לעצבן אנשים.. רק נתתי עצה

bonito palface

New member
תגידי...

i love rama או משהו כזה... למה כל דבר את מסבירה.. נגיד את רושמת משהו ואז בסוגרים רושמת (בציניות!) או (לא באמת..) מה? את חושבת שאנחנו מטומטמים?? למה??

abup

New member
רק תוספת לחלק הראשון של ההודעה

זה נכון הם נקראים קווטר בגלל שהם נחשבים בין הסוסים הכי טובים לריצות של רבע מייל משמע 400 מטר עוד סיבה שהיא קצת יותר עממית מאשר ממה שנכתב בספרים זה שאומרים שקווטר יכול להסתובב עם הרגלים האחרונים ברדיו כל כך קטן שהוא בגודל של רבע דולר (קווטר) אבופ...

נועם..

נראה לי זה המבנה הרחב שעליו שומן... לא יודעת.. אבל אין סיכוי שזה רק שרירים..

i love rama

New member
אתה אמרת את זה לא אני ו....

כדי שדיר אניטה לא יחשוב על זה באמת שאני חולה עליו כי אני לא!!!!!

i love rama

New member
קיבלתי את דעתך אבל הוא......

רב איתי על תמונה!!! מה יש להתווכח על תמונה????? לכל הודעה שלי הוא מגיב אז בסוף אני יכתוב "לא לנועם"???? זה כבר מעצבן כולה הבאתי תמונה וגם על זה הוא הגיב כמו ילד קטן- "זה לא שרירים זה שומן"....... שיתחיל להבין שגם אני וגם לא הוא דר' דוליטל ונכון יש דברים שהוא מבין ממני. ודי להתערב!

דיון!!

דיון איזה סוס אתם חושבים שמתאים לאיזה סגנון ולאיזה לאיזה מקצים ולמה.. טוב אז אני אתחיל: הנובר- דרסז'. סיבה: כי להנוברים יש מבנה טוב, יש להם צעד מעולה, הם אלגנטיים, אינטליגנטים ובכלל יש להם אופי טוב. סוסי ה-dutch warmblood-דרסז' וקפיצות. סיבה: הם גבוהים, יש להם מבנה יפה, צעד יפה ואינטליגנטים. קווטר- ווסטרן. סיבה: אני לא יודעת יודעת.... כי אני לא מבינה בווסטרן...

dearanita

New member
אני יודע... מה זה לא ברור?

וגם בווסטרן (לפחות הווסטרן של העהא לוב רומא הזאת) לא מנסים להגיע למלוא הפוטנציאל של הרוכב והסוס ובכך לנצל את מרבית השרירים האפשריים במסגרת עבודת הדרסז כמובן..... ראית פעם סוס דרסז' ברמה גבוהה? ראית איך הצוואר שלו מתפקע משרירים? זאת כי הוא נושא את עצמו... ראית פעם צוואר של סוס ווסטרן מתפקע משרירים?!?!

למעלה