דיון

tiptip4u

New member
דיון

אוו כמה זמן שלא היה פה דיון! טוב, אני פותחת אחד, בזמן שהייתי אני עוד לא ראיתי דיון כזה, אז סליחה כי אולי היה לפני שהגעתי... טוב, הנה כמה שאלות נחמדות, חלק אולי הופיעו פה ולא טרחו לענות הליהן חלק חדשות שחשתי עליהן אתמול. 1. איך את מקבלת את הרעיון להכין דולי (בדרך כלל)? סתם קופץ לראש, מהטלויזיה, ספר, תחרות שיש פה? 2. את מתאמצת כשאת מכינה דולי? מעייף, המון מחשבה? 3. מה יותר חשוב לך? המון דוליז או כמה משגעות ומעוררת קינאה? 4. מתיי הכנת לאחרונה דולי שאהבת? 5. אם ניקח את הדולי הראשונה שלך ואת האחרונה, יהיה הבדל גדול בינהן? 6. כמה זמן לוקח לך להכין דולי? זה נראה לך מהר/איטי מדיי? 7. ראית בטלויזיה מישהי שיש לה בגד מהמם. את רוצה להכין מזה דולי אבל את עובדת על משהו רציני עכשיו, תפסיקי אותו באמצע? תחיקי עד שתסיימי? 8. איזה סוג בייסים את מעדיפה? (אנימות, מאנגות, אמוקיס, דיוות, פאלפאס?) 9. כמה זמן את עוסקת בהכנת דוליז? (לא כולל מדולמייקר) 10. איך התחלת להכין דוליז? (ביקרת באתר... קרובים אמרו... חברות...?) טוב, כול אחת יכולה גם להוסיף דולי שהיא אוהבת במיוחד, חדשה/ישנה, מה שבא לה, לא חובה, כמובן שלא חובה! גם לא חייב לענות על כול השאלות אבל מומלץ לענות עליהן. גם ככה מזמן לא נפתח פה דיון, ואני אומרת שאפשר להוסיף דוליז כי יעשו את זה בכול מקרה אז כבר עדיף שיוסיפו ויענו על כמה מהשאלות, לא? טוב, דיי! הפסקתי לכתוב!

Shusho

New member
כמה תשובות...

1. הידעתן שפתחתי דיון בדיוק על השאלה הזו? (יופי, ענו לי 3 בנות אני חושבת...). לי קופץ הרעיון משיטוט ממושך באתרים, במיוחד אתרים מעצבים (תכנסו לאתר של ערוץ האופנה, יש שם רשימה של כל אתרים המעצבים... ויש המון), צפיה בטלוויזיה וכל מיני אנשים ברחוב עם בגדים מעניינים. ולפעמים סתם יש לי רעיון, משום מקום. 2.אני מתאמצת מאוד כשאני עושה דולי, אני רוצה שהיא תראה הכי טוב שאני יכולה לעשות, ואני לא עושה דולי בדקה ואמרת הנה דולי, אלא משקיעה בה... כמה ימים טובים (בין 5 ל-20). 3.כמה הן משגעות ומעוררות קנאה כמובן! זתומרת האיכות... אני רוצה שהדוליז שלי יהיו באיכות טובה, לא שיהיו לי 104948 דוליז, וכולן בלי השקעה, ובאיכות חרא. אני מעדיפה 6 דוליז, כולן מושקעות, באיכות טובה, ושממצות את כל היכולת שלי. 4.לפני כמה ימים, הדולי האחרונה שלי עד כה -> 5. המון! פעם לא השקעתי בבגדים, ברעיו, בהצללה, וכו´ וכו´. 6.כבר כתבתי ב1, אבל מילה.. בין 5-20 ימים. וזה נראה לי דווקא טוב, כי אז יש לי את כל הזמן שבעולם, אני משקיעה בדולי כמו שצריך. 7.אני ארשום את הרעיון על דף, ואצייר את הבגד ליד הרעיון, וכשאסיים את הדולי שאני עושה עכשיו אני אתחיל את החדשה, עם הרעיון שכתבתי. 8.פעם אהבתי את סוגי הבייסים הרגילים של ג´וזי, אבל עכשיו זה נראה לי ממש משעמם. כמה שיותר מעניין, עם הצללה טובה, ולאו דווקא דומה כל כך לגוף האדם. ואני שונאת אמוקיס, מאנגה ודיוות. גועל נפש, ואין בזה בכלל אפשרויות שונות לציור. הביס טוב למתחילים לדעתי, אחר כך כבר צריך להתקדם.. (אהם אהם!) 9.שנתיים וחצי. אבל רק השנה התחלתי להשיקיע בדוליז שלי. 10. גלשתי בהמון אתרי דוליז (אגב, בפייבוריטס שלי יש 90+ אתרי דוליז...), וראיתי שאפשר לצייר גם לבד דוליז. אז ציירתי לי דולי אחת, ורציתי עוד, ועוד ועוד.. והתמכרתי.

BaMbA babe

New member
הנה הנה!! (אחלה של רעיון..)

בדרך כלל את הרעיונות אני מקבלת מסדרות מצוירות בטלוויזיה..
זה ממש מעייף אותי.. אני צריכה לעשות פיקסל אחרי פיקסל ואז לא יצא לי טוב ואז אני מוחקת ועושה מחדש ואז חוזר חלילה..(חלילה.. נכון מילה מצחיקה?..)
כמה משגעות ומעוררת קינאה כמובן!
לפני איזה שבועיים שלוש..
ממ.. לא ממש.. עשיתי בחיים שלי איזה 8 דוליז כי אני רוצה שהם יהיהו יפות במיוחד.. לוקח לי זמן לעשות כאלה יפות..
אם לוקח לי הרבה אני מוותרת ושומרת מה שעשיתי ואחרי כמה ימים ממשיכה אותה..
אם הבגד ממש מוצא חן בעיניי אני אפסיק את הבובה ואמשיך אותה אחרי שאני אגמור את זאתי אם הבגד היפה..
בדרך כלל לא אכפת לי.. העיקר שהבגד יצא יפה
לא יודעת.. תולי אם הבגד מסובך או סתם אחד קל
חברה אמרה לי ממזמן, נכנסתי והתמכרתי. זייהו! הבובה שאני אוהבת פה וההשראה היא ממלכת אט)לנטיס שהייתה בליגת הצדק(לא שאני רואה אבל פשוט חיפשתי רעיונות)

tiptip4u

New member
גם לא מותר לתתתשובות!

טוב, וגם ברח לי מהראש קודם: השאלות מיועדות גם למיעוט הבנים שפה. עם יש לך שאלה חדשה שלא כתבתי את מוזמנת לכתוב אותה!. טוב, 1. בדרך כלל קופץ לי לראש. אבל לפעמים (ממש לעיטים רחוקות) מטלויזיה או ממישהי שראיתי. 2. עד עכשיו עוד לא התאמצתי ממש. עכשיו אני עובדת על דולי כבר כמה ימים, זהו בייס ענק שפורסם פה (ואני ממש לא זוכרת מי הכינה אותו אבל אני רוצה לתת לה קרדיט ולא יודעת מי היא אוף!) אחרי כמה ימים עדיים לא סיימתי אפילו את הקווי מתאר שלה! 3. כמה דוליז באיכות משו-משו. אבל עוד אין לי. פחחח. 4. אחת הדוליז שלי שאהבתי, היא לא פורסמה כאן בכלל (עד היום!) הכנתי אותה לא מזמן, ליד עוד אחת אדומת שימלה ששיפצו לי אותה כאן. --->> 5. ועוד איזה הבדל! לראשונה שלי בכלל אין הצללה! 6. עד עכשיו לקח לי ממש קצת. שעה שעתיים הכי הרבה, אבל עכשיו, זה כבר כתוב, אני עובדת על אחת שנראה לי תסתים רק עוד חודש +. 7. עם זה ממש בגד יפה אני ארשום ואצייר. עם ככה-ככה אז לא משנה- נדלג עליו. 8. את אלו שהבנות פה מכינות. המוצלחים שבינהם, כמובן. יש לכולם הצללה משגעת ונכונה! 9. נראה לי מתחילת החופש בערך, אולי קצת יותר... מש קצת, הא? 10. בנות דודות שלי הראו לי את האתר זרעים של מסטיק, הלכנו לאלבום תמונות ומשם זה התגלגל כי התחלתי להכין דוליז בקצב והן השתפרו, קיבלו הצללה ובלה בלה. טוב זהו, נכון?

tiptip4u

New member
גם לא מותר לתתתשובות!

טוב, וגם ברח לי מהראש קודם: השאלות מיועדות גם למיעוט הבנים שפה. עם יש לך שאלה חדשה שלא כתבתי את מוזמנת לכתוב אותה!. טוב, 1. בדרך כלל קופץ לי לראש. אבל לפעמים (ממש לעיטים רחוקות) מטלויזיה או ממישהי שראיתי. 2. עד עכשיו עוד לא התאמצתי ממש. עכשיו אני עובדת על דולי כבר כמה ימים, זהו בייס ענק שפורסם פה (ואני ממש לא זוכרת מי הכינה אותו אבל אני רוצה לתת לה קרדיט ולא יודעת מי היא אוף!) אחרי כמה ימים עדיים לא סיימתי אפילו את הקווי מתאר שלה! 3. כמה דוליז באיכות משו-משו. אבל עוד אין לי. פחחח. 4. אחת הדוליז שלי שאהבתי, היא לא פורסמה כאן בכלל (עד היום!) הכנתי אותה לא מזמן, ליד עוד אחת אדומת שימלה ששיפצו לי אותה כאן. --->> 5. ועוד איזה הבדל! לראשונה שלי בכלל אין הצללה! 6. עד עכשיו לקח לי ממש קצת. שעה שעתיים הכי הרבה, אבל עכשיו, זה כבר כתוב, אני עובדת על אחת שנראה לי תסתים רק עוד חודש +. 7. עם זה ממש בגד יפה אני ארשום ואצייר. עם ככה-ככה אז לא משנה- נדלג עליו. 8. את אלו שהבנות פה מכינות. המוצלחים שבינהם, כמובן. יש לכולם הצללה משגעת ונכונה! 9. נראה לי מתחילת החופש בערך, אולי קצת יותר... מש קצת, הא? 10. בנות דודות שלי הראו לי את האתר זרעים של מסטיק, הלכנו לאלבום תמונות ומשם זה התגלגל כי התחלתי להכין דוליז בקצב והן השתפרו, קיבלו הצללה ובלה בלה. טוב זהו, נכון?

totsade

New member
הנה אני../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

1. בדרך כלל פשוט יש לי חשק להכין דולי ואז אני הולכת להכין וחושבת שעות על רעיון.. 2. המון מחשב, מאוד מאוד מעייף.. 3. ברור שאני מעדיפה שהדוליז שלי יהיו כמה שיותרמקצועיות, לא משנה אם עשיתי אלף או שלוש... ולי באמת יש מעט דוליז.. 4. סיימתי דולי אחת שאני מרוצה ממנה מאוד מגלל המכנסיים שלה, ולמרות שלא עבדתי עליה הרבה זמן.. 5. יהיה הבדל ע-נ-ק! ..ככה אני חושבת בכל מקרה.. 6. אני מכינה דולי עד שאני בטוחה שאני מרוצה ממנה ואין הרבה מה לשפר. זה בדרך כלל אחרי כמה שבועות של עבודה.. 7. אני חושבת שאני יתחיל סרטוט בשביל לא לשכוח את הבגד ואז לגמור את הדולי הראשונה. 8. אני אוהבת בייסים גדולים, לא מאנגות ולא אמו קיס, בעיקר לא פארפאס:-{ אבל זה מאוד תלוי בתנוחות, איכות, צורה והכל אז אין בייס מסויים שאני ממש מעדיפה, למרות, שיש סוג אחד של בייסים (שזה רק שניים) שאני מאוד מאוד אוהבת, הסוג הוא "גירלי" של ג´וזי. 9. אני אף פעם לא השתמשתי בדולימייקר... אני חושבת מאמצע החופש.. אז אני מכינה דולז בערך חודש.. 10. התחלתי לבנות דולז כשראיתי ת´פורום, חשבתי שזה נחמד, התחלתי להתעניין ועשיתי ת´דולי הראשונה שלי!

Alexis14

New member
אוקיי

אני אוהבת להכין דוליז שמבוססות על אנשים אמיתיים, חברים שלי או אנשים מהטלוויזיה. אבל אני גם שואבת רעיונות מהמון מקומות- ספרים, אתרים, בגד שראיתי בחנות, או סתם ממציאה משהו.
אני בד"כ עושה דולי בלי לחשוב יותר מדי, ואז אחרי שהבגדים מוכנים אני שוברת את הראש בקשר לנעליים, אביזרים ובעיקר שיער. אחרי שאני גומרת את אלה אני מתקנת עוד דברים בבגדים ובכל הדולי, ואז בד"כ כבר נמאס לי מדוליז, אז אני שומרת ולא מכינה עוד דולי תוך יום-יומיים, לכן אני לא אוהבת להכין משפחות או זוגות.
עשיתי עד עכשיו 39 דוליז בערך. לפעמים אני נורא מתחרטת על כמה שעשיתי, ואני חושבת שהייתי צריכה להשקיע יותר בדולי אחרת. חוצמזה, לפעמים אני מכינה דולי ולא שומרת אותה, כי היא נראית לי סתמית. אבל בעצם אני חושבת שכל דולי שעשיתי, לימדה אותי משהו. אז אולי לא הייתי צריכה לשמור את כולן. אבל אולי, בעתיד, שיהיו לי כבר מאות דוליז מאחורי (עם המחשב שלי, שיש בו חצי ג´יגה בייט פנוי, לא יקרוס עד אז...) אני אשמח לראות את התחילת הקריירה שלי...
הכנתי דולי שממש אהבתי לפני כמה ימים. היא דיילת, ועוד לא פירסמתי אותה. ניסיתי לעשות לה גם מגש אבל לא הצלחתי... אני אצרף אותה עכשיו.
אין ממש הבדל בין הדולי השנייה, נגיד, לאחרונה שלי, אבל ההבדל הכי עצום הוא בין הדולי הראשונה לשנייה שלי. לא יודעת למה, אולי בגלל שבפעם הראשונה שקראתי את הטיוטוריאלז לא ממש השקעתי מחשבה וסתם לקחתי פלטות של שקוף ושל רגיל והתחלתי לצייר. לא ידעתי לעשות שקוף, לא ידעתי לעשות שיער (עשיתי מאחורי הראש ולא עליו) וזהו. מהשנייה כבר השתפרתי.
יש דוליז שאני משקיעה בהן המון. מכינה את החולצה שעתיים, חוזרת למחרת מכינה חצאית וכו´... אל בד"כ לוקח לי שעה-שעתיים, כשאני גם עסוקה בדברים אחרים ברקע (מדברת באייסקיו, עובר מדי פעם לפורום)
נראה לי שאני אפסיק את הדולי הראשונה ואתחיל עם השנייה, ואז אחזור לראשונה. ככה אני...
אני לא יודעת ממש איזה בייס אני מעדיפה.. הכי קל לי מאנגה, אבל זה לא חוכמה. פרפס אני די שונאת, כי ההצללה לא ברורה, והן בדרך כלל מכוערות. אלה שיפות נורא קשה להכין.
התחלתי להכין דוליז בתחילת החופש. לפני זה הכנתי המון זמן בדולמייקרים, פשוט כי חשבתי שככה אמורים.
הקשר שלי עם דוליז התחיל כשהייתי באיזה אתר עם יונתן (the yk jon´s) וראינו שם דוליז בכותרות, והתחלנו לחפש בטירוף מאיפה הן וזה, עד שגילינו 3 דולמייקר, די עלובים, וכמובן של פרפס. ככה המשכנו בחיפושי הגוגל אחר ה cartoon dollz maker וחשבנו שיש איזה מישהי מזה מוכשרת שמכינה את כל הבגדים לדולמייקר ומפיצה אותם, וחיפשנו את אתרה, ובסוף גם הגענו ל cool dollz של תקווה (+ג´ף לנצח...) ונדהמנו לגלות שאנשים אשכרה מציירים את הדוליז בעצמם. שכחנו קצת מהעניין, עד שאיכשהו הגעתי לפורום התאומות אולסן, ושם אני זוכרת שמישהי הראתה דוליז של מרי קייט ואשלי מ´לונדון המנצחת´ שמישהי מהפורום הכינה לה, וגם מוטי דיבר על זה מדי פעם. אז נכנסתי, והלכתי ל how2do.kef.li ממדור הלינקים (נכנסתי כדי לחפש אתרים טובים...), ואז התחלתי לצייר. מתישהו אמרתי ליונתן שאני בפורום הזה ואז גם הוא בא... זה היה ארוך... וכמו שכבר אמרתי- הנה הדולי-דיילת שלי... כואבת לי היייייייד

Mooa-Numi

New member
רק דבר אחד אני לא מבינה..

למה אתם עושים תשאלות האלה אם אף אחד אל באמת קורא את התשובות?

Shusho

New member
למה? אני דווקא

כן קוראת, למשל יש את השאלה מאיפה מגיעים הרעיונות-זה דווקא מאוד יועיל לי למצוא מקורות אחרים לרעיונות, דברים שלא חשבתי עליהם. ודרך התשובות אפשר להבין מי משקיעה בדולי, למי אכפת מהאיכות או שהיא רק רוצה לעשות הרבה דוליז וכו´.

tiptip4u

New member
כמה דברים:

אחד, כי ברגע שא כותבת את זה את קולטת פתאום "יוו! אני צריכה להישתפר בזה! ווואו! אני שמה
שבאמת הישתפרתי..." ועוד שטויות. למי שקוראת את זה עוד יותר כיף: יוצא לה להכיר את האנשים שבפורום, את המינהגים שלהם, לקבל רעיונות, ועוד ועוד ועוד... וזה ביכלל כיף לפי דעתי. וחוץ מזה שהמון זמן לא היה פה דיון רציני (וזה מתיימר להיות) כול הזמן רק קבצים, כולם אותו דבר, פעם פה ושם תגובות וחזור חלילה... אז חשבתי לעצמי (בלילה, מתיי שרוב הדברים באים למוח שלי והדם זורם מהר יותר ואני לא מצליחה להירדים והראש שלי מתפוצץ ממחשבות שלא זוכרים אף פעם בבוקר) וואלה, בא לי לפתוח דיון. באותו לילה גם באו שאלות רבות ששאלתי את עצמי, וחשבתי למה לא לשאול גם את השאר. טוב, איך היה לכולם בבצפר? היה לי (מוזר) דיי נורמאלי. רק התגעגעתי לשעות שינה ולמחשב. הרגע סיימתי את החצאית של זאת שאני עושה יפה ו.... אני עומדת להכין בייס. יש לי גוף שיצא לי ניפלא! אני ממש שמחה עליו.

The Charmd One

New member
הנה תשובותיי

אה סתם קופץ לראש...אני גם רואה בגדים וחושבת איך לשנות אותם ואז ...
אם לפעמים זה משגע אותי כל פעם להצליל וזה אבל היצירה עצמה זה הכי כיף שבעולם..
אני את שתיהן במקביל..
אומוקיס...אני לא ממש זוכרת את השאר...
אה כל דולי בערך כמה ימים...אבל יש כאלה שכשישי לי ממש מוזה תוך כמה שעות...
אה ראיתי בכל מיני אתרים ופורמים פה ושאלתי חברה שלי שיודעת איך...ואז הגעתי לפה ....
המפ אני מצרפת אחת סתם שבא לי כמו שאמרת..

The Charmd One

New member
אוף שחכתי כמה...

ברור שכמה משגעות...
המפ אתמול...
בטח!! לקודמת יש שער מגעיל חבילת חזה לא טובה ומכנס גרוע...בעע לא רוצה להזכר
אה זה נראה לי די מהר אבל יש פעמים ששנה אני עובדת על דולי...

shloompi

New member
אחלה רעיון! תשובות

בד"כ הדוליז שלי מבוססות על משהו שראיתי בטלוויזיה , אנשים מיוחדים ממקומות אחרים , וספרים. המון על ספרים.
אני משתדלת לא להתאמץ כשאני מציירת דוליז כי אז נעלם כל הכיף. אני לא עובדת על דולי יותר משעה רצוף , אין לי אפילו דולי אחת שעשיתי רצוף...
כמה דוליז משגעות ומעוררות קנאה! חיחיחיחי
לפני שבוע הכנתי דולי שאהבתי , לקח לי יותר מ-6 שעות להכין אותה (לא רצוף) , ולא בגלל שהיא משגעת מהממת ומקצועית (היא ממש לא) אלא בגלל שכל פעם שיניתי בה משהו עד שהגעתי לתוצאה שדימיינתי. כרגע , זאת הרמה שאני מסוגלת להגיע אליה , אני חושבת שהיא יצאה לי לא רעה , אבל בכל מקרה , אני אוהבת אותה (אני מצרפת אותה)
יש הבדל בין הדולי הראשונה שלי לבין הדולי האחרונה
אני לא יודעת כמה בדיוק , אבל אני משתדלת להשקיע. יש כאלה שאני יודעת בדיוק מה אני רוצה לעשות ,ואז לוקח לי פחות משעה. יש כאלה שאני מאוד מתלבטת מה לשנות , ואז לוקח לי הרבה יותר. זה גם תלוי על איזה בייס...
תלוי. אם זה בגד שאני בטוח אזכור , ושאני יכולה למצוא תמונות שלו באינטרנט (כדי שאני אזכור אותו בדיוק) , אז אני לא אפסיק באמצע. אם זה משהו ממש חד פעמי , אני אפסיק ואחזור אל מה שהכנתי אח"כ
מנגות , וכל מיני כאלה שאני לא חושבת שיש להן שם , סתם דברים שאפשר להוריד מכל מיני אתרים ...
חודש וחצי , בערך ...
הייתי בפורום הארי פוטר , ויום אחד בטעות נכנסתי לדוליז (הם אחד מתחת לשני), וראיתי שיוצא לכן דברים נורא יפים אז החלטתי לנסות... אני ממש מבקשת שתגיבו על הדולי שהכנתי וצירפתי , כי אני רוצה לשפר ולתקן אותה ..

totally L

New member
וואו, רעיון חמוד.

1. כל מיני... לפעמים מהטלוויזיה או סרטים, לפעמים מדברים שאני רואה בפורום, לפעמים סתם מתוך הראש שלי... 2.אם אני מכינה דולי מקורית ומיוחדת אז אני מתאמצת ואם אני סתם מכינה רגילה בשביל להעביר את זהמן את אני סתם מציירת בקלילות בלי להשקיע מחשבה. 3. הרבה יותר חשוב לי האיכות של הדולי ולא הכמות. דולי אחת מקורים ומהממת שווה יותר מעשר דוליות רגילות ומשעממוווות. (ציפור ביד? ציפור על העץ.. זה קשור??) דולי כזו גם תקבל יותר תגובות אם לא שמתן לב. 4. לפני בערך שבוע, אולי טיפה פחות, כשהכנתי בהשארה פתאומית את הדולי הזאת
5. יהיה הבדל!! למדתי פה המון דברים וטיפים קטנים שעזרו לי לשפר בהרבה את איכות הדוליז שלי. 6.תלוי איזה דולי. אם היא סתם פושטית אז בערך... עשרים דקות-רבע שעה. אם היא מיוחדת ומורכבת אז אפילו שעה זה יכול לקחת. אולי יותר?? הכל תלוי בדולי. 7.אני אחכה עד שאני אסיים... עוד לא קרה שהייתה לי השראה כ"כ עצומה שהפסקתי כל מה שעשיתי ורצתי לעשות דולי. 8.אמו-קיס. 9.פש... אמ.... בערך... 3 חודשים? מה פתאום.. יותר. 4 וחצי עד 5 חודשים. 10. חברה של אחותי הכירה לי את הדוליז ומעט זמן אחרי זה את הפורום הזה.

BliNky

New member
אממממממ או קיי!

1. בדר"כ שאני הולכת לקנות בגדים ואני רואה בגדים יקרים שאין מצב שיהיה לי כסף לקנות אותם אני מתנחמת בזה שלפחות לדולי שלי יהיה אותם... 2. תלוי בסוג הדולי שאני מכינה כי אם אני מכינה דולי בפוטושופ יותר מאמץ ועבודה קשה עם ההצללה והכל. 3. ברור שכמה משגעות ומעוררות קינאה, לא סתם אבל אני מעדיפה שהדוליז שלי יהיו על רמה מאשר שיהיו לי המון דוליז- כולם האותה רמה וכולם נראות כמעט אותו דבר. 4. הדולי האחרונה שהכנתי אהבתי אותה... (וואוו שחושבים על זה לא הכנתי המון זמן דוליז... אבל כי המחשב שלי היה מקוקל...) 5. כן ברור שכן- אני בפורום מההתחלה והייתי ככה בין הראשונות שעשו דולי ולא כל כך ידעתי על חוקים של הצללה וכאלה... (שאני אהיה במחשב השני אני אפרסם את שתיהן) 6. תלוי בסוג הדולי שאני מכינה כי אם אני מכינה דולי בפוטושופ זה לוקח יותר זמן מאשר בצייר. אבל נגיד דולי ממוצעת- חצי שעה. 7. לא אני אתחיל אפילו אם אני באמצע כדי שאני לא אשכח... בכולופן, אני בד"כ שאני מתחילה דולי אני לא קמה מהמחשב עד שאני מסיימת אותה אז... 8. פאלאס הכי הכי ואז מנגה 9. מממממממ.... מתחילת ינואר... 10. בעיקרון פעם אחת שהייתי אצל קסט (המנהלת) היא הראתה לי דולמייקרים ונורא התלהבתי והתחלתי לבנות כל מיני בובות אבל אם הזמן זה נעשה משעמם ובפורום כמה אנשות ציירו דולי אז החלטתי גם... ומאז הצעות לשיפור, טיוטוריאלים וכו´... עד שהגעתי לרמה שלי היום...

BliNky

New member
והנה אני מוסיפה../images/Emo26.gif

הפרפ היא הראשונה (עשיתי בה כמה שינווים- צירתי את השיער מחדש עשיתי הצללה בבגדים) ופאלאב היא האחרונה- סו- אתם מוזמנים להשוות.

למעלה