דיון

ShiVeee

New member
דיון

עוד יש מישהו בין הנוכחים בפורום (חוץ ממנהליו) שמשתמש במאגיה למטרת התפתחות רוחנית והעצמת הנפש ולא רק לשם מטרות חומריות וארציות יותר? אני אנסח את זה בצורה אחרת , לאילו מטרות את\ה משתמש במאגיה?

צמיחה רוחנית

שנובעת לדעתי מכל מימנות וידע נרכש. ועזרה למי שצריך ואני יכול לעזור לו (אפילו לעצמי). וגם קצת למטרות שעשוע, נראה לי נחמד...

אני חושבת ש..

כל התנסות חדשה\לא חדשה במאגיה או כל ידע שניתרם או בכלל העיסוק במאגיה זוהי צמיכה רוחנית בפני עצמה, אני לא תמיד משתמשת במאגיה למטרות חומריות בכלל לא, מבחינתי מאגיה זה לא רק להגשמת מטרות רצויות, אני הרבה פעמים עושה טקסים ועוסקת במאגיה רק כדי שזה ימלא אותי...ויעניק לי יותר כח...

bigbadjoe

New member
אני

אני מאמין במאגיה כדרך לפיתוח והגשמה עצמית אני מאמין במשפט "ידע זה כוח" אבל לא במובן הכוחני אלא במובן ההתפתחותי (די דומה לסיינטולוגיה אם חושבים על זה). אני גם רוצה לעזור לאחרים (כמו אבא שלי) וגם לא אתנגד לשעשועים בדרך כמו שנאמר לפני

אה...שכחתי את החלק של השעשוע...

זה בהחלט דבר נחמד! ונכון גם לעזור לאחרים זה זה דבר טוב ו...בקיצור אני מסכימה עם כל מה שאמרת!

בעיקר

לעלמוד יותר על הטבע, להיות יותר מודעת, להתפתח רוחנית, ולעזור לחברים...

צודקת...

ואני רק רוצה להוסיף שלא רק ללמוד על הטבע אלא גם להיתחבר אליו כי זהו בשבילי הכח הכי גדול שיש!

כן לזה היא התכוונה..

ודרך אגב יש-5 יסודות ולא-4, היסוד ה-5 הוא "רוח" שהוא בעצם היסוד שממנו באים כל שאר היסודות...

אמממ...

אני לא חושבת שאני יכולה לענות על כזאת שאלה, מה זאת אומרת איזה אלמנט אני הכי אוהבת, אני אלמנט אדמה אז כמובן אני מעדיפה אותו חוץ מהעובדה שאני גם הכי אוהבת את התכונות שלו אבל זה רק כי זה האלמנט שלי ( לפחות ככה ניראה לי ניראה לי ) אבל זה כמו לישאול איזה מזל אני הכי אוהבת...

korinalir

New member
בטח ../images/Emo13.gif

צמיחה רוחנית היא הדבר החשוב ביותר לדעתי, כל הצ´ופרים האחרים הם רק בונוסים, כישורים, עוד דרכים לעזור לעצמינו או אפילו כמו שכמה אמרו "שעשוע". זה נחמד להשתמש במאגיה למטרות חומריות וזה גם מאוד יעיל אבל המטרה העומדת תמיד צריכה להיות לדעתי צמיחה רוחנית למידה על עצמך ועל הייקום. ומכשף שמבין את הנפש שלו ומפותח רוחנית הוא גם מכשף יותר טוב. בקיצור אפשר ונחמד להשתמש במאגיה גם לדברים חומריים שלא תורמים לצמיחה הרוחנית אבל אסור לעשות דברים שיפגעו בה (ושכל אחד יסיק מה זה אומר לגביו) וכדאי לכל אחד לשאוף לרמה רוחנית גבוהה זה פשוט ההרגשה הכי נהדרת בעולם שמתעלים על מכשולים פנימיים כאלה...

witch13

New member
ברור...

כמו שאחרים אמרו, מאגיה היא לא רק כדי לעשות כישופים.. אני חושבת שמאגיה עזרה לי להכיר את עצמי ולהתחבר עם עצמי יותר מאשר כל דבר אחר. דנה

dopey_wizard

New member
סוף סוף משהו טוב ומעניין להגיב עליו

טוב... אצלי זה מתחלק לשלוש חלקים 1)התפתחות רוחנית 2)ידע רב יותר, כמו לעלות דרגע בחיים ולראות מה יותר טוב בישבילי.. וכך להיות יותר חזק (לא מבחינת גוף חזק..כאילו, חכם...ידע זה כוח..) 3)מטרות אשיות והגשמה של דברים, כמו קודים למשחקים... כמובן שיש גם קצת שעשוע.. אבל זה ממש קצת.. ולפעמים כולכך בא לי לעסוק במאגיה, עד שאני מחפש מה לעשות ואיזה כישוף יכול לעזור לי עכשיו.. כמובן שכול חלק מכיל בתוכו הרבה מאוד דברים שונים , ואפשר ליחס עוד הרבה דברים, אבל ככה.. אלה 3 המטרות הראשיות שלי... וגם אני אוהב רוחניות וכול זה אז אני מקבל סיפוק מכמה בחינות בזמן העבודה המאגית עצמה.. {דוד}

למעלה