דיון ?

rocket

New member
דיון ?

מה החלק האהוב עליכם בתהליך הכנת התחפושת? בחירת בדים? הכנת גזרה? התפירה? עיצוב פאה? פרופס? איפור? ומה החלק הכי פחות אהוב עליכם?

S.Riddle

New member
מתדיינת!

מה החלק האהוב עליכם בתהליך הכנת התחפושת? יש שני חלקים שאני ממש אוהבת: החלק הראשון הוא כשכל החלקים של הגזרה כבר גזורים ורק צריך לחבר אותם, זו עבודה ידנית פשוטה שבזמן שעושים אותה אפשר לראות טלוויזיה ולדבר עם אנשים וזה ממש נחמד. החלק השני הוא אחרי שהבגד כבר מוכן וצריך להוסיף לו דברים קטנים - את ה-finishing touch שיהפוך אותו מ"בגד" ל"קוספליי", זה סוג של חווייתי ^^ ומה החלק הכי פחות אהוב עליכם? להוציא ו\או להכין גיזרה, להעתיק גיזרה לבד, כל החלק של ההתחלה - הסיבה העיקרית לעצלנות שלי היא שאני פשוט שונאת את הקטעים האלה וזה גורם לי לא לטרוח מלכתחילה לעשות מלא תחפושות שממש בא לי.

S.Riddle

New member
בדיוק.

אחרי כמה זמן כבר נכנסים לזה, אבל הקטע של אשכרה להזיז ת׳תחת ולהתחיל לעבוד תמיד יהיה לי זר >_>

innocence

New member
וגם לא תמיד..

אצלי זה כל פעם שעובדים על הקוספליי אז זה להכריח את עצמי מחדש XDD

S.Riddle

New member
קלעת בול, כמו שאומרים.

אני בדיוק ככה. XD לא פלא שהסופ״שי תפירה שלנו אף פעם לא כוללים תפירה. אם אפילו לאחד מהאנשים אין מוטיבציה זה אבוד XD

CibiHeart92

New member
עליי זה לרוב נופל XD

יום אחד באמצע יום עבודה "....אומייגאד רק עוד חודש וחצי לכנס?! *אטרף תפירה*"

CibiHeart92

New member
את צריכה

לבוא אלי עם לירון לסופ"ש תפירה ראנדומלי, זה הרבה יותר כיף ומכניס לאווירה מלשבת בבית ולהכריח את עצמך לתפור לבד XD

innocence

New member
הממ...

איכשהו סופי שבוע של תפירה אצל לירון מסתכמים בזה שאני מודדת לה את כל הארון ואז רואים פרוייקט מסלול >>

CibiHeart92

New member
בגלל זה זה צריך להיות אצלי =_=

אין שום דבר במידה שלך או טלויזיה D: (אבל יש קפה)

innocence

New member
הללבוש - או יותר נכון, התמונות של אח"כ.

מכל השאר אני פחות או יותר סובלת בשקט P:

למעלה