דיון!!! למה אתם חושבים ש..איך קוראים לה? הבת של פאפי, לא הסכימה לטעום מהעוגת תפוחים?
T tuchi New member 4/7/02 #1 דיון!!! למה אתם חושבים ש..איך קוראים לה? הבת של פאפי, לא הסכימה לטעום מהעוגת תפוחים?
ע עידו17 New member 4/7/02 #2 היא היתה הבת של פאפי? בסידרה לא ניתן לזה שום הסבר, אולי זה קשור איכשהו לחבר מסויים של ג´רי שנוהג לאכול מהזבל.
היא היתה הבת של פאפי? בסידרה לא ניתן לזה שום הסבר, אולי זה קשור איכשהו לחבר מסויים של ג´רי שנוהג לאכול מהזבל.
ע עידו17 New member 5/7/02 #4 כן כן או לחבר אחר של ג´רי (אחד אחר, יש לציין) שנוהג לאסוף רהיטים לביתו ממכולות זבל של אתרי צילום.
T tuchi New member 5/7/02 #5 מה?? על מה אתה מדבר???? אני שאלתי למה לדעתכם היא לא הסכימה לטעום מהעוגת תפוחים?
T tuchi New member 5/7/02 #7 אהה.. עכשיו הבנתי.. (אז אני לא קולט מהר, אז מה?) פשוט לא הבנתי מה הקשר ל "אולי זה קשור לחבר שלו.." רגע......... אני עדיין לא מבין, מה הקשר?!?
אהה.. עכשיו הבנתי.. (אז אני לא קולט מהר, אז מה?) פשוט לא הבנתי מה הקשר ל "אולי זה קשור לחבר שלו.." רגע......... אני עדיין לא מבין, מה הקשר?!?
T tuchi New member 5/7/02 #11 אוקי!! עזבו... בואו נתחיל מהתחלה.. דיון!!! למה לדעתכם היא לא הסכימה לטעום מהעוגת תפוחים?
S subzero New member 6/7/02 #12 אולי... המזלג של ג´רי נפל על הריצפה ואז הוא אכל איתו את הפאי, והיא ניגעלה. או "i had just enough"
C Carpet Crawler New member 6/7/02 #13 אין מצב ג´רי חולה הגייניה, הוא האחרון שיאכל עם מזלג שנפל על הרצפה. הוא אפילו צעק על חברה שלו כשחשב שזה מה שהיא עשתה (עונה 8).
אין מצב ג´רי חולה הגייניה, הוא האחרון שיאכל עם מזלג שנפל על הרצפה. הוא אפילו צעק על חברה שלו כשחשב שזה מה שהיא עשתה (עונה 8).
ע עידו17 New member 7/7/02 #15 אז למה היא נתנה לג´רי לאכול? אולי היא ידעה שקרמר לש את הבצק, או שאפילו ההומלסים לא רצו לגעת בזה, או שקרמר הכין אותה במקלחת?
אז למה היא נתנה לג´רי לאכול? אולי היא ידעה שקרמר לש את הבצק, או שאפילו ההומלסים לא רצו לגעת בזה, או שקרמר הכין אותה במקלחת?