דיון

טום43

New member
דיון

אם יהיה ברסלמניה 25 קרב האנדררטייקר(הקברן)נגד שון מייקלס(הקרב לא נקבע מראש לרסלמניה 25) האם לדעתכם שון מייקלס ראוי לסיים את הסטרייק של האנדרטייקר(למרות שלפי דעתי אף פעם הסטרייק לא יסתיים) שאלו את ג'ים רוס בבלוג שלו אם שון מייקלס ינצח את האנדרטייקר וסיים לו את הסטרייק הניצחונות ברסלמניה 25. ג'ים רוס כותב בבלוג שלו שהקרב לא מוזמן מראש אבל בהחלט הקרב יהיה אטרקציה יוצא מן הכלל. גים רוס לא חושב ששון מייקלס ינצח את האנדרטייקר ויסיים לו את הסטרייק. מה דעתכם בנושא זה אני פתחתי בהודעה זה דיון אז אנו הביעו את דעתכם ותגיבו אם אתם מסכימים עם דעתו של ג'ם רוס או לא מסכימים עם דעתו.

טום43

New member
דיון

אם יהיה ברסלמניה 25 קרב האנדררטייקר(הקברן)נגד שון מייקלס(הקרב לא נקבע מראש לרסלמניה 25) האם לדעתכם שון מייקלס ראוי לסיים את הסטרייק של האנדרטייקר(למרות שלפי דעתי אף פעם הסטרייק לא יסתיים) שאלו את ג'ים רוס בבלוג שלו אם שון מייקלס ינצח את האנדרטייקר וסיים לו את הסטרייק הניצחונות ברסלמניה 25. ג'ים רוס כותב בבלוג שלו שהקרב לא מוזמן מראש אבל בהחלט הקרב יהיה אטרקציה יוצא מן הכלל. גים' רוס ענה לא. גים' רוסלא חושב ששון מייקלס ינצח את האנדרטייקר ויסיים לו את הסטרייק. מה דעתכם בנושא זה אני פתחתי בהודעה זה דיון אז אנו הביעו את דעתכם ותגיבו אם אתם מסכימים עם דעתו של ג'ם רוס או לא מסכימים עם דעתו.

dannygoosh

New member
די מסכים

למרות שאין שום ספק שזה יהיה קרב אגדי, אני לא חושב שמייקלס יוכל לסיים את הסטריק. מה שכן, נראה לי יכול להיות מגניב לתת לקרב סטיפולציה כלשהי (איירון מן, LMS ושות') ולסיים את הקרב אחרי חצי שעה אינטנסיבית בתיקו. או לעשות את זה קרב רגיל אבל לתת איזה באמפ של מייקלס שיוריד את שניהם לדאבל קאונט-אאוט. ככה הסטריק לא נשבר (טייקר לא הפסיד, זה תיקו) ומייקלס קיבל את הכבוד של להיות היחידי שטייקר לא ניצח ברסלמניה (לא שהכבוד הזה ייתן לו משהו, אבל סתם משהו לספרי ההסטוריה).

jklt456

New member
בכלל שאלה כללית כמה קרבות היה בין שון מייקלס

לאנדרטייקר מישהו יכול להגיד לי ..?

שי מילר

New member
מנהל
בפרופיל גבוה? 3

אין יור האוס שנגמר ללא הכרעה ברורה HIAC בבאד בלאד וקרב ארון בראמבל. אלא אם כן אתה מחשיב את סיום קרב הראמבל של 2007 (ולא אמורים להחשיב).

Rated R Edge

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אחי ניראה לי רנדי אורטון בעט לך בראש ושכחת מזה.

daredevilmars1

New member
ולי נראה

שאתה רואה בן אדם שכולם נטפלים אליו אז אתה מנצל את זה ומחליט לעזור להם במקום להגיד להם שזה לא בסדר, ממש לא יפה מצידך

טום43

New member
ממש נכון

הוא רואה שכולם נטפלים אליי אז הוא ניצל את זה. ממש לא יפה מצדך אם אתה לא רוצה לרשום הודעות לדיון ששלחתי אתה לא חייב אבל לא להעליב.

טום43

New member
לחברי הפורום

אני לא מבין למה אתם נטפלים אליי אפשר לדעת למה אתם לא נחמדים ומתייחסים אל חבר פורום בכבוד?

אני אסביר לך

אתה פותח בדיוק את אותו הדיון פעם אחרי פעם וחוזר על עצמך פעם אחרי פעם. לאנשים זה מפריע.

dannygoosh

New member
אז לא הבנתי...

הבנתי שאתם באים יענו "להקניט" אותו, אבל למה דווקא כתרים?

למעלה